februar 2013

Dreams don't come true without hard work

Det er enkelte mennesker som er så utrolig dyktige i det de driver med, og som fortjener all suksess de kan få. Det finnes ingen snarvei til suksess, det må jobbes for - og det gjør virkelig denne karen. Rex er amazing, og uten tvil Norges svar på 50 cent. Jeg er totalt hooked på låtene hans, de går igjen og igjen på spotifyen min :-)

I'm amazing - noe vi alle burde si oftere til oss selv. Hva er vel janteloven og negative mennesker? Det å ha troa på seg selv, omringe seg med mennesker som vil deg godt og å kjempe for det du tror på - det er oppskriften på et godt liv. Aldri glem det!

Nå skal grillen frem

I dag har jeg vært på nok en flott skogstur, denne gangen med min herlige Simi ♥

Kooste oss i timesvis ute i den herlige sola! I morgen har vi faktisk snakket om grille, noe så fantastisk deilig å kunne si det ordet igjen! Det blir isåfall årets første, er det noen av dere som har tatt frem grillen allerede?

Intervjuet i dag gikk forresten kjempefint, egentlig over all forventning. Journalistene var veldig hyggelige og søte, så da slapper jeg automatisk mye mer av. Milo fikk også bli med, selv om han ikke var heeelt fan av kameraet. Det gikk mest i knurring og bjeffing fra tassen, haha! Nå er han forresten beksvart etter turen til Odderøya, og trenger virkelig en god omgang sjamponering. Stakkars, han hater virkelig dusjing over alt i verden - men i dag har jeg ingen annet valg enn å tvinge han..

Hvordan har onsdagen deres vært? ♥

Tut tuuuuut

Her kommer jeg!

Hvor fin er ikke denne bilen? I'm in love! Jeg har planer om å få meg bil igjen, så frem til i morgen cruiser jeg rundt i denne lekkerbisken som jeg vurderer å kjøpe. Det er en Volkswagen Beetle 2013 modell, og den er så fiiiin. Vi får se hva det blir til, men dette føles veeldig riktig. Haha! Denne er helt perfekt for meg, mer fresh og digg bil finnes ikke i mine øyne ♥

Solen stråler her på Sørlandet i dag også, så nå er jeg hjemme på besøk hos familien. Digger at våren snart er her, og at sola skinner dagen lang. Er dere like heldige med været som oss i Kristiansand?

She did it again

Rihanna did it agian, denne låta er totalt stuck in my head. Litt deppasang, da - men likevel så fin. Om dere har gode låter å dele, gjerne noen skikkelig gladsanger - så skrik ut i kommentarfeltet! Gjerne spotify lister også, som er fine å løpe til :-)

Yummy for my tummy

Dagens siste måltid:

Marinert kylling, fullkornsris og brie på en eng av spinat og grønnsaker. Soooo yummy for my tummy! Så det ikke godt ut? Nå har jeg nettopp kommet hjem fra handletur med mamma, og kjøleskapet er endelig fult av fristende mat igjen. Ingenting som er bedre enn det! MarenBestis har også kommet på besøk, så nå koser vi oss i sofaen og snakker om alt som har skjedd siden sist. Dette har virkelig vært en fin tirsdag, så jeg satser på at morgendagen blir like bra! ♥

Livet smiler

Dette har vært litt av en dag, føler jeg har løpt rundt alle veier og bare kost meg en hel haug! Dagen startet jeg med en hard treningsøkt sammen med Simi på Solsiden, og dette ble den beste økta jeg har hatt på leenge. Her snakker vi pushing til det ytterste! Deretter koste vi oss med en kaffelatte i sola, før jeg måtte spasere videre til neste happening. Jeg skulle nemlig dra for å se på bil! Jeg har utrolig lyst å få meg bil igjen, så i morgen skal jeg låne lekkerbisken jeg har lyst på i et døgn for å se om jeg liker å kjøre den. Krysser fingrene! OG etter der igjen, ble det tid for nok en powerwalk med Hilde og Milo på fantastiske Odderøya. Solen stråler i Kristiansand, så da er det klart man må komme seg ut for å nyte den!

Fin og sporty tirsdag, akkurat slik jeg liker det! Hva har dere gjort i dag? Nå kommer straks mamma å henter meg, så skal vi dra på matvareshopping. Kjøleskapet trengs å fylles opp :-)

Hverdags snacks: sunnere alternativer

Det er absolutt lovt å kose seg i uka, det handler bare om å gjøre det med de riktige tingene og bytte ut det man kan med sunnere alternativer. Her får dere en liten gjennomgang av mine favoritter til hverdagssnacks!

Protein og lavkarbo sjokolademuffins ♥

Denne miksen er egentlig til sjokoladekake, men jeg liker best å lage muffins - slik at jeg kan fryse de ned og ta de opp hvis jeg plutselig craver noe søtt. Jeg bytter ut oljen som skal tilsettes her med mager kesam, og vips - så har du en riktig så sunn versjon av muffins. Disse smaker himmelsk! Min lillebror mener faktisk de er bedre enn vanlige sjokolademuffins, så det sier vel sitt. Dette er absolutt en sikker vinner hos meg! Kakemiksen er glutenfri, og basert på mandelmel, soyalmel og fiber.

Denne finnes også i krydderkakemiks, og denne varianten er også helt himmelsk!

Proteinpannekaker med sukerfritt syltetøy♥

Dette er uten tvil mine favoritt pannekaker, hundre ganger bedre enn den usunne standar varianten. NAM! To pannekaker av denne miksen består av hele 21 g protein, og kun 2 g fett. Disse mikses enkelt ved at du blander 1,5 dl melk og to scoops med pannekake pulver i en shaker, rister løs og heller opp i panna. Og vips - så har du to gode og mettende pannekaker! Stek de gjerne i Fry Ligh oljen, som kun inneholder en kalori per spray.

Fruktsalat med mager vaniljekesam og sukrilett

Fruksalat er alltid en favoritt! Kutt opp favoritt frukten din, og ta over en halv boks vaniljekesam. Jeg elsker jordbær, blårbær og bringebær, med et godt dryss sukrilett over. Sukrilett er sukkererstatning som inneholder 0 g karbohydrater, og er derfor et veldig godt alternativ om du ønsker å redusere inntaket av nettopp dette. Dette kan brukes til å erstatte sukker til alle formål - også til baking. Selv bruker jeg aldri sukker lengre, så dette er noe absolutt alle burde ha liggende i kjøkkenskapet.

Disse tingene er herlig å kose seg med hvis man craver etter søtt. Perfekt snacks de dagene man vil kose seg litt ekstra! Husk i tillegg at Proteinfabrikken har fri frakt, så slipper dere ekstra kostnader. Jeg vil også anbefale dere å følge Proteinfabrikken på facebook, for gode tilbud og tips til en sunnere livsstil :-)

annonse

Christian Dior

Jeg syns Jennifer Lawrence var SÅ nydelig under årets Oscar-utdeling, i en fantastisk kjole fra Christian Dior. Skulle mer enn gjerne hatt denne hengende i skapet selv. Dette er kveldens favoritt hos meg! Hvilken kjole likte dere best? :-)

Antrekk 25.02.13

Marc By Marc Jacobs: solbriller, Vila: vest, skjorte & armbånd,

BikBok: jeans, H&M: smykke, Jeffrey Campbell: sko.

Dere kan tro jeg fikk vondt i beina etter å ha løpt rundt på disse hælene hele dagen. Herregud, jeg endte faktisk opp med å traske rundt i noen gedigne gummistøvler de siste timene. Tipper det så veeldig smart ut, den eneste dagen sola skinner og himmelen er skyfri - så løper Frk.Andersen rundt i Ilse Jacobsen støvler. Hva da kleint? Haha! Nå har bestis kommet på besøk, vi har nettopp spist sunne kyllingnuggets og koser oss med film. Oppskrift på nuggets finner dere her

Løpetur og sushilunsj

Denne dagen har startet på en helt perfekt måte! Våknet opp til strålende sol, og deilig mild temperatur ute. Så da snørte jeg på meg løpeskoene, tok med meg Milo og dro på joggetur rundt Odderøya. Noe så fantastisk! Vinden river i kinnene, nesa blir rød av sola og varmen kjentes over hele kroppen. Nå gleder jeg meg bare enda mer til sommer! Etterpå dro jeg videre på sushilunsj med Tone, og ble sittende og skravle med go'jenta en stund.

Nå er jeg klar til å løpe videre igjen! Først skal jeg jobbet litt på Vila, jentene trengte litt ekstrahjelp i butikken i dag. Så da er det klart jeg stiller opp! Etterpå skal jeg møte Hilde, så da blir det enten trening eller jentekveld.

Oppdaterer dere når jeg er hjemme igjen, nyyyt mandagen så lenge ♥

Eden & Pear

Jeg eeeeeelsker Voluspa, og denne gangen har jeg funnet min store favoritt!

Eden & Pear Glass Jar ♥ (adlink)

Jeg har prøvd utallige varianter med Voluspalys, og til nå er denne uten tvil min favoritt. Det er en av de helt nye duftene som nettopp har kommet ut i butikkene, og denne både dufter og ser sommerslig ut. Tenk deg en lukt blandet av sitron, eple og pærer. Mmmm, nå skal det lukte godt her hjemme fremover!

Home

Da var jeg tilbake i Kristiansand etter en fantastisk helg i Oslo! Skal innrømme det føltes ganske så vemodig å sette seg på flyet hjem i dag, jeg ville igrunnen bare bli igjen. Meeen, det blir definitivt ikke lenge til neste gang jeg drar tilbake :-)

Nå sitter jeg inntullet i tepper, med varm kakao og kanelbolle. Planen er å se noen episoder med Mordern Family, før jeg skal prøve å ta kvelden så tidlig som mulig. Jeg er SÅ klar for trening i morgen, gleder meg som en gal til å svette ut alle usunnhetene jeg har proppet i meg denne helgen. Er dere med meg på en ny og sprek uke?!

Milo ble forresten såå glad for å se meg igjen. Så nå ligger han å våker over meg med blikket sitt, han er livredd for at jeg skal dra fra han igjen. Haha, lille skjønningen..

Spike loafers

Nelly har fått inn så ekstremt mye fine sko den siste tiden, og jeg kjenner at jeg har store problemer med å ikke gå amok. Jeg vil helst ha alle! Men nei, jeg har virkelig blitt flink til å beherske meg når det kommer til både klær og sko den siste tiden. Nå kjøper jeg kun ting jeg virkelig trenger, og siden jeg faktisk har solgt alle vår og sommerskoene mine - trengte jeg virkelig disse to:

NLY Trend Loafers, dekorert med nagler i leopardmønster.

NLY Trend Loafers, i helsort skinnimitasjon med nagler.

Vi er vel alle enige om at jeg ikke kan gå barbent når snøen smelter bort? Syns prisen også var veldig hyggelig på disse, så de ble i grunnen klikket hjem med god samvittighet. DET liker vi! :-)

adlinks

Det beste med å bo på hotell

God morgen fra fineste Royal Christiania ♥

Har dere sett for en frokost? Helt fantastisk! Vet jeg sier det hver eneste gang jeg bor på hotell, men frokosten er faktisk det beste med nettopp dette. Kunne gjerne våknet opp til dette hver eneste dag, hoho.

Nå ligger jeg rett ut i senga, og formen er så langt i fra på topp som det går ann å få blitt. Huff, jeg virkelig hater denne følelsen. Dere husker kanskje at jeg var hos legen for å ta prøver, siden jeg blir så unormalt syk dagen derpå av alkohol? Vel, prøvene viste ingen mangler verken på vitaminer eller med meg. Så da var svaret jeg fikk helt enkelt at jeg ikke tåler selve alkoholen. Ganske så kjipt, så fremover må jeg bare prøve å ut så sjeldent som mulig. Heldigvis pleier jeg å klare det ganske fint, rolige helger er bare deilig. Men når man er i Oslo, så er det jo klart at man må slå ut håret litt :-)

Hva gjorde dere i går, da? Håper dere har hatt en fin helg dere også ♥

Lille søtnosen

I dag har jeg endelig fått hilse på søte Bella, og hun ble så glad for å se meg!

Bella er så søt, og rar! Uansett hva man gjør, så ser den lille søtnosen bare så sykt grumpy ut. Haha!

Denne lørdagen startet jeg med en god treningsøkt på hotellet, kondisjon og styrke på overkropp stod på planen. Jeg er så glad for at Royal Christiania har treningsrom! Så ble det godt hotellfrokost, før vi tok oss en luftings rundt i byen og hjem til Ida for å hilse på Bella. Deretter tuslet vi rundt på Frogner, og spiste goooood lunsj på Fresko. Jeg elsker Fresko, og må innom der hver eneste gang for juice og mat når jeg er i Oslo. Føler meg sunn av å bare gå inn døren der, hihi!

Litt snapshots fra dagen:

Bestemte meg for å trippe rundt uten sminke i dag, og etter å ha sett disse bildene - skjer ikke det igjen med det første. Kremt! Hvordan har deres lørdag vært? :-)

Ingen sum kan kjøpe meningene mine

Jeg kan ikke beskrive hvor viktig det er for meg å ta vare på dyrene, ikke bruke pels eller dyretestet kosmetikk. Jeg ble nettopp tilbudt tur til New York, hvor jeg både skulle få fly og lekkert hotell dekket av et verdenskjent sminkemerke. Uten å nøle takket jeg nei, nettopp fordi at dette merket utfører dyretesting. Slikt vil jeg ikke støtte opp, uansett hvor mye penger jeg blir tilbudt. Jeg har tatt et fast standpunkt i denne saken, og det er jeg utrolig glad for. Dyrene trenger min stemme, og de trenger din stemme. Ingen sum kan kjøpe meningene mine, verken i denne saken eller andre. Og slik vil det alltid være.

Hvorfor er det slik at dyr skal lide for vår skjønnhet? Mange hundretusener av dyr blir brukt til dyreforsøk hvert år, bare i Norge. De er levende måleinstrumenter. Forsøksdyr blir smittet med sykdommer, skadet, forgiftet, og drept etterpå. De gjennomgår et smertehelvette, som vi ville kalt tortur overfor et menneske.

Heldigvis finnes det merker som ikke tester på dyr! Kosmetikkselskaper som velger å ikke dyreteste, baserer seg ofte på å bruke stoffer der virkningen allerede er kjent. Brukes nye stoffer, velger disse selskapene noen som kan testes ut ved hjelp av alternative metoder. Den beryktede Draizetesten, der teststoffet smøres på huden til kaninen, kan for eksempel erstattes av menneskehud som har blitt til overs fra operasjoner. Hvor fantastisk er ikke det?

Dersom du er i tvil om hvilke merker som tester/ikke tester på dyr, vil jeg anbefale deg å gå inn her – hvor lister over begge deler finnes. Vi må ta vare på dyrene våre, og gi de den stemmen de ikke har. Tenk så vondt å ikke kunne snakke, ikke kunne vri seg unna, konstant være livredd, forsvarsløs og ingen som bryr seg om deg? Du mottar ingen kjærlighet, og er konstant redd. Eller for å sette det på spissen: tenk deg følelsen av å bli operert uten noen form for narkose……

Gi dyrene den stemmen de ikke har du også.♥

Bloggbertene på tur

Denne helgen har allerede startet på den beste måte! Jeg og Ida har kost oss en hel haug, vært på shopping i Bogstadveien og spist god lunsj. Før vi skulle tilbake til hotellet dro vi på jakt etter det berømte Godterislottet her i Oslo, så vi spurte en forbipasserende om han visste hvor det var.

Meg: Vet du hvor Godterislottet er?

Mann: Ja, Godterihuset ligger rett bak oss her.

Ida: Vi skal ikke til godterihuset, vi skal til GodteriSLOTTET!

Mann: ......

Bloggbertene på tur, selvfølgelig må vi til slottet å handle godteri! Skuffelsen ble dessverre stor når vi omsider kom oss dit, det var ikke akkurat et slott, foråsidetsånn... Haha! Nå er vi trygt hjemme igjen og skal slenge oss i hotellsengen og stemme helt vilt på kveldens IDOL deltagere. Hvem heier vi på denne fredagen?

Innkjøp i Oslo

Jeg har storkost med på innkjøp i Oslo i dag, jeg har til og med fått meg en ny bestevenn:

Har dere sett så søt? Verdens snilleste og gladeste hund! Og vet dere hva? Tassen manglet ett øre. Nthååå, kunne bare klemt han flat! Jeg ga klar beskjed til eieren hans Thomas om at hvis han skal på ferie, kan den skjønne hunden komme på hotellferie til meg. Hihi!

I dag har jeg og Chris som sagt vært på innkjøp og møte med MXDC. Jeg får alltid ny gnist etter å ha vært der på besøk, folkene di MXDC er så herlige. Nå har jeg plukket ut og bestemt meg for hva vi skal ta inn til høsten, og jeg har faktisk ikke ord for hvor mye fint som kommer inn! Jeg vil helst ha inn alt i nettbutikken med en gang, hoho! Freshe neonfarger, herlige løpejakker, kule tights og generelt sett bare vanvittig lekkert treningstøy. Dette blir så bra! Alt som henger på stativet har jeg tatt inn i butikk:

Hva syns dere om tightsene over? Jeg syns de er verdens kuleste! Tenk med en neonfarget topp til og noen kule løpesko? WOW! Det blir en god tid med Get Sporty fremover, dere må bare glede dere.

Anyways, nå er det endelig helg for meg også! har jeg nettopp sjekket inn på Clarion Hotel Royal Christiania, og beste Ida sitter her med meg. Var såå godt å se go'jenta mi igjen! Denne helgen skal vi virkelig kose oss ♥

Vinn valfri Tangle Teezer

Jeg tenker vi starter helgen med en liten konkurranse, jeg! Høres ikke det veldig fint ut? I dag er jeg nemlig så heldig at jeg får lovt å dele ut hele 10 stk supersøte Tangle Teezer til dere lesere!

Tangle Teezer er noen helt fantastiske hårbørster, som ble kåret til beste nye hårprodukt i Storbritannia i 2010. Hårbørsten kalles Tangle Teezer fordi den enkelt og smertefritt grer ut flokene uten å skade eller slite på håret. Børsten med sine mange fleksible tenner kan brukes av både voksne og barn, i både vått og tørt hår.

De supesøte børstene kommer i haugevis av modeller og varianter, hele utvalget kan dere se HER. ♥ Ønsker du å være en av de ti heldige vinnerne? Legg igjen en kommentar og fortell meg hvilken Tangle Teezer du vil ha, så er du også med i trekningen!

annonse

Antrekk 21.02.13

BikBok: genser&jeans, Vila: smykke, MK: veske, MBMJ: klokke.

What a day! I dag fikk vi endelig se det nye designet til Get Sporty, og alt jeg kan si er WOW! Det blir helt utrolig bra, og jeg kan nesten ikke vente med å åpne nettbutikken igjen. Jeg kan desverre ikke gi dere noen åpningsdato helt enda, men vi jobber på spreng fra alle kanter for rekke dette raskest mulig. Jeg har forresten lagt ut en liten sneakpeak på det nye designet, og hvis dere ønsker å se er det bare å følge meg på instagram. Kristinaandersen

Ellers har vi blitt kurset i det nye systemet vårt og lært nødvendige ting om det tekniske. Det er utrolig mye å sette seg inn i, men også utrolig morro. Iiih, dette blir så bra - og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Nå skal jeg videre for å treffe Maren, vi skal spise kveldsmat på cafe og kose oss. Hvordan har dagen deres vært?

Because I deserve it

Når man har vært flink, oppnådd et nytt mål eller gjort en god ting - som jeg det er hyggelig å belønne meg selv litt. Jeg har vært veldig flink med treningen til nå i 2013, og har absolutt planer om å holde denne gode stilen. Jeg løfter tyngre, løper lengre og er generelt i en bedre form. Så, da ble det nye og freshe løpesko i belønning!

Oooog... Siden jeg faktisk kun har fem skopar igjen etter klessalget til meg og Marthe, fant jeg ut at jeg kunne unne meg et par nye vårsko. Disse er så fine og gode på foten! De perfekte bootsene, som går fint til både jeans og kjoler. Gleder meg til å løpe rundt i disse herlighetene fremover!

Liten note til oss alle: det er lovt å unne seg selv litt luksus i blant!

Todays breakfast

En god og solid frokost er utrolig viktig for meg, og dette har nettopp plassert seg i magen min i dag! Ferskpresset juice av gulrøtter, brokkoli, agurk og appelsin - samt to rugsprø knekkebrød med peppermakrell. Starter alltid dagen med knekkebrød til frokost, og har enten fisk eller egg som pålegg. Nomnom! Det er mange av dere som har lurt på hva slags peanøttsmør jeg spiser, og det er altså dette økologiske fra Green Choice. Det er så crunchy og digg, jeg pleier å unne meg en skje til dagen. Haha, jeg virkelig elsker det!

I dag går turen til Arendal igjen, for å møte web-designerne til nettbutikken. Nå åpner snart Get Sporty, og i dag får vi forhåpentligvis vite når. Oppdaterer dere igjen så snart jeg er hjemme. Ha en kjempefin dag så lenge ♥

En solskinnsdag

I dag har vi hatt DET været her i Kristiansand! Solen har strålt, himmelen har vært skyfri og alt kunne nesten minne litt om sommer. Sett bort i fra at det er iskaldt da, brrrr! Viktig å ikke la seg lure av denne sola, da får man nok innfluensa fortere enn man rekker å komme seg ut døra. Er det flere som har hatt en fin solskinnsdag i dag, eller?

Dagen har gått til trening, jobb og en liten kaffi ute i finværet. Nå skal jeg straks treffe Tone og Simi. Jentene ville ut å spise i kveld, og jeg er jo alltid klart for både god mat og godt selskap!

Drøm deg bort hos ByCelina.com

Det er sjeldent at jeg lar meg fascinere av mennesker og bloggere, men byCelina har tatt meg med storm. Celina er ei flott jente fra Norge, men som har bosatt seg i Monaco med kjæresten sin og lille pomeranian Linus. På bloggen hennes får man drømme seg bort i et inspirerende liv, en garderobe de fleste bare kan drømme om, herlige bilder og generelt sett en blogg med uvanlig god kvalitet.

ByCelina.com er virkelig verdt et klikk eller fem. Jeg er frelst!

Up in the sky

Hei på dere, mine fine!

Har dere sett for et hopp? Jeg begynner å få litt av en spenst av alle disse hoppebildene mine, haha! I går hadde jeg som dere ser nok en herlig skogstur med Hilde, på fine Odderøya. Vi vaste rundt lenge, tok fine bilder og powerwalket til vi ble slitne i kroppen. Etterpå kjørte snille bestis meg på butikken, slik at jeg kunne få fylt opp kjøleskapet med sunne godsaker. Så nå bugner det over av skyr, deilige oster, masse pålegg, verdens beste peanutbutter, fire forskjellige funlight saft og masse deilige middager. Lykke!

Har dere hatt en fin uke så langt? Tenk, nå er vi allerede på halvveis i uken! Tiden flyr. På fredag setter jeg snuten mot Oslo, jeg skal innover for å gjøre noen møter med Get Sporty og kose meg hele helga med Idaen min. Hotellkos, shopping og jentekvelder stå på planen - jeg gleder meg helt vilt! :-)

Bare fordi jeg er glad i deg

Noe jeg syns er veldig hyggelig, er å gi små oppmerksomheter til mennesker man er glad i. I dag bestemte jeg meg for å gi mamma, pappaØyvind og lillebror en liten overraskelse, siden de alltid er så snille med meg! Pakket sammen tre supersøte goodiebags, og fylte de med deilige godterier. En godteribag til hver! Slikt er alltid koselig å gjøre i blant, og det trenger heller ikke koste all verdens. ♥

Heretter går det bare oppover!

Hurra, dagen har heldigvis bare gått oppover etter morgendagens uhell! Jeg har nettopp kommet hjem fra møte og hyggelig lunsj med verdens beste regnskapsfører. Geir er så kul, og jeg er så glad for å ha en så snill og dyktig mann som hjelper meg med både regnskap, økonomi og regningene mine. Jeg har konvoluttskrekk, så alle regningene mine går rett til Geiremann... Hoho! I dag spiste jeg en helt himmelsk salat på Herlig Land, med masse kylling, avokado, blå muggost, egg og bacon. Det var såå godt!

Ellers har både takstmann, eiendomsmegler og fotograf vært her for å ta bilder av leiligheten og gjøre siste finish før salg. Så nå håper jeg snart at jeg kan finne min nye drømmeleilighet, tiden begynner å renne ut. Det er så mye dårlig på markedet føler jeg, eller kanskje det bare er meg som er kresen. Tiden vil vise, jeg gleder meg i hvert fall veeldig til å kjøpe min egen lille leilighet :-)

Ha en fortsatt fin dag, så skrives vi litt senere igjen! ♥

Algedøden og oppkok av mobil

Jeg har vært våken i to timer, og ja - det kan tydeligvis skje mye på 120 minutter.

1. Jeg er jo så fryktelig lett påvirkelig når det kommer til nye ting innen kosthold, så når jeg så Tone Damli drikke flytende Spirulina, Chlorella og Hvetegress i serien sin - er det jo klart Frk.Andersen måtte gjøre det samme! Glem tabeletter, det fungerer sikkert ikke så godt som jeg trodde siden Tone ikke bruker det. Så i går dro jeg på Helsekosten da, og kjøpte flytende alger (brekkningsmiddel..) for over tusen kroner. Følte meg så sunn og flink, vet du. Gledet meg til å ta mitt første glass med herlige alger i dag, rørte rundt i glasset og smilet til den grønne gugga. Vel, jeg måtte bruke vasken som spybøtte. Det var vel kanskje en grunn til at jeg kjøpte de i pilleform fra begynnelsen av. Men, dette skal jeg lære meg å drikke. Basta!

2. Lettere sjokkert etter algedøden, skulle jeg roe meg ned med en kaffikopp og God Morgen, Norge! på tv. Desverre har jeg tidenes mest intense hund, som hoppet på meg mens i armen jeg tittet litt på instagram med mobilen i den ene hånda og kaffien i den andre. Så der fløy min fire måneder gamle Samsung Galaxy s3 rett ned i kaffikoppen, og fikk seg et relativt godt oppkok. Nå vil den ikke lades, noe som betyr at jeg ikke har telefon når strømmen går ut. Fantastisk gøy å måtte bruke enda flere tusen på enda en ny telefon, spesielt siden jeg bindte meg til et to års firmaabonnement når jeg kjøpte telefonen. Denne skulle jeg jo ha evig! Hva da evig? Jeg burde snart kjenne meg selv, og ta valg deretter. Men denne gangen var det jo ikke min feil, sånn egentlig.

Det som irriterer meg mest, er at alle kommer til å tro sistnevnte er min feil. Hører allerede mamma si med streng stemme mens hun peker helt vilt på meg med pekefingeren. "Nå må du slutte å skylde på Milo, det er det dummeste jeg har hørt. Ta ansvar for dine egne feil og bli mer ansvarlig! Stakkars Milo! Kom Milo, nå går vi på hytta!".

La oss håpe dagen bare går oppover fra nå! Men, siden jeg må ha ny telefon - så kan jeg likegodt spørre dere lesere om litt hjelp til å velge riktig. Samsung Galaxy s3 eller iPhone 5?

Rolig og behagelig start på uken

Åh, denne mandagen har vært så behagelig og fin som den kunne blitt! Jeg starten dagen på trening, og dro deretter rett hjem for å vaske ned leiligheten. Siden leiligheten skal selges, kommer det fotograf her i morgen for å knipse til boligannonsen. Så da er det klart det må være fint her, med masse friske blomster! Etterpå surret jeg rundt i byen, drakk varm kakao og koste meg i min eget selskap. Jeg fikk med meg hjem en ny sort jeans og et flott par sko, sistnevnte viser jeg dere i morgen.

Nå skal jeg krølle meg under teppet og kose meg med Sirkus Northug. Mandagslykke! ♥

Kyllingnuggets

I dag fikk jeg boken til dyktige Kristine Weber i posten, og jeg er allerede stappet med inspirasjon. Første jeg gjorde etter å ha lest, var å dra på helsekosten og kjøpe inn alt fra mandelmel til sukrinmelis. Nå skal det virkelig bakes og kokkeleres! Jeg har allerede prøvd ut en oppskrift, som jeg bare må dele videre med dere. Sunne kyllingnuggets ble dagens middag, og dette er seriøst de beste nuggetsene jeg har spist i hele mitt liv. Og best av alt: de er sunne som fy!

Til en porsjon trenger du: ett egg, mandelmel, revet parmesan og 1-2 kyllingfileter.

Fremgangsmåten er latterlig enkel! Skjær kyllingen i biter, og vend dem først i det vispede egget og deretter i en blanding av mandelmel og finrevet parmesan.

Deretter steker du bitene på middels varme i litt olje til de er gylne og gjennomstekte.  Du kan gjerne servere med spinat, en frisk salat eller hvitløksdressing laget av mager kesam og dill. I dag gikk jeg for den enkle varianten, med barbecuesaus til. Og det ble SÅ godt! Jeg har for aller siste gang kjøpt kyllingnuggets fra varmdisken i butikkene, disse er nemlig hundre ganger bedre. Sunt, godt, proteinrikt og enkelt - hva mer kan man be om i en middag? Disse må dere prøve!

Lets make the best of it

Modern Familiy? HAHA-HA, dere hadde helt rett om at serien er hysterisk morsomt. Lå langflat i sofaen, spiste som en gris og lo høyere enn en purke mens jeg koste meg med å se på galningene som rullet på tv'en min. For en gjeng! Og når han homofile kler babyen sin opp i en gigantisk parykk og dunker hodet hennes i taket med et uhell når han danser med henne? Jeg døde.

Anyways, riktig god mandagsmorgen! Klokken ringte som alltid 07.00 i morges, og det fristet ikke sånn kjempemye å stå opp. Hvorfor kunne ikke denne helgen bare vært litt lengre? Nå har jeg nettopp spist en god frokost som bestod av to rugsprø med en boks peppermakrell og loads med karamellkaffi. Straks må jeg dra rompa mi på trening, i dag står lett kondisjon på planen. Tenkte å løpe til den nyeste episoden av Tone, noe jeg alltid gjør på mandager. Et lite høydepunkt på ukens første trening!

Ønsker dere en strålende start på uken, gjør denne til den beste! ♥

Modern family

I dag har vært en skikkelig sofa, godteri og mat søndag. Jeg er så sliten og klein! Nå har jeg nettopp vært på kiosken og kjøpt sesong en av Modern Family. Har hørt så mye godt om denne serien, så satser på at den lever opp til forventningene. Må forresten snart lære meg å slutte og kjøpe disse seriene, og heller bruke netflix. På klessalget endte jeg opp med å dele ut seks fulle poser med tv-serier til dere blogglesere helt gratis. Haha, nei huff - må lære meg å streame jeg også snart som alle andre. Det er bare noe som er så luksus med og ha både kvalitet og norsk tekst på tv'skjermen, i stedet for ingen av delene på en liten dataskjerm....

Make me up!

Jeg har i flere år vært storforbruker av Glo Minerals. Merket fører en rekke deilige produkter, og flere har disse har vært fast invetar i sminkepungen min så lenge jeg kan huske. I dag tenkte jeg at jeg skulle dele noen av mine hverdagsfavoritter med dere.

♥ GloHighlighter.

Denne herligheten lysner opp og gir deg muligheten til å fremheve de trekkene du liker best med deg selv. Både i ansikt og på kropp! Jeg bruker denne til å highlighte kinnben, neserygg og gjerne litt under øyenbrynene for å få en følelse av større og mer våkne øyne. Den er også flott på kragebeina, hvis du f.eks går i kjole. Produktet jeg har linket til er samme som den jeg har, jeg tror bare jeg har den gamle versjonen? Highlighteren varer nemlig superlenge, jeg har hatt min i snart to år.

♥ GloLoose base powder foundation.

Mineralpudder må være den mest geniale saken innen sminke, er dere ikke enige? Det finnes mange gode varianter på markedet, og dette er absolutt en av de bedre jeg har prøvd. Det finnes utallige varianter av farge, og jeg varierer som regel denne etter hvilken årstid vi har. Nå som det er vinter og jeg er ganske blek i forhold til hva jeg er på sommeren, bruker jeg medium beige.

♥ GloEye shadow trio.

Tror dere ikke jeg klarte å knuse favoritt øyenskyggen min mens jeg holdt på å ta disse bildene? Åh, jeg ble så irritert! Men, dere ser vel likevel hvor fine fargene er? Jeg elsker denne fargekombinasjonen, som heter Copper Cheen. GloEye shadow trio er en komplett samling med base, kontur og øyenskygge for å markere øynene. Her er med andre ord alt du trenger for å få en fin look på øyenlokkene dine, både til hverdag og fest.

Frem til i morgen, får dere lesere  -15% på ALT fra Glo Minerals! I tillegg har Blivakker alltid fri frakt, så her snakker vi god deal. Jeg må selvfølgelig klikke hjem en ny av skyggen over... Hvordan er det muuulig å være så klønete? *riversegihåret*

annonse

Sunday morning

God søndagsmorgen ♥

Nå sitter jeg og Hilde innpakket i hver vår dyne, og ser på Frustrerte Fruer. Dere vet vel at det er marraton på fruene hver eneste søndag på Tv2 Bliss? Det er helt genialt, og en haaug av episoder blir sendt frem til formiddagen. Jeg koser meg alltid med dette når jeg våkner opp, syns programmet er så koselig! Og jeg har jo så lyst å bo i Wisteria Lane at hjertet mitt hopper over et tak av bare tanken... Tenk å bo i den herlige gaten, med alle venninnene mine som naboer. Drømmen!

Håper helgen deres har vært kjempefin så langt! Har dere gjort noe gøy?

Mye å feire

Jeg er en person som elsker å feire! Både venner og familie, bursdager og alt som egentlig kan feires. Eneste som er at jeg bare feirer aldri ting som har med meg selv å gjøre, haha! I fjor feiret jeg verken bursdagen min eller åpningen av Get Sporty, hvor teit er ikke det? Jeg er litt merkelig! Men, i kveld skal jeg jammen meg feire et vellykket klessalg og livet - som behandler meg veeldig fint for tiden. Straks kommer Marthe og en bukett fine jenter til meg - skåling i champange og girls night out venter. Skål da, dere!

Minner for livet

Wow! Har dere sett så mye folk? Jeg har nesten ikke ord for å beskrive denne dagen! Før klokken slo 11.00 var det flere hundre mennesker i kø. Jeg ble så sjokkert og overveldet at jeg bare stod å stirret i noen minutter. At mange ville kommet for å kjøpe tøyet vårt, det kunne jeg faktisk ikke forestilt meg.

Køen var fryktelig lang og det var heller ikke varmt ute, så da serverte vi cupcakes til alle som stod utenfor. I hvert fall de som ville ha, hihi! Marthe hadde gjort en super jobb med å bake i hele natt, stakkars snuppa mi fikk bare tre timer med søvn før salget startet.

Det gikk bare to timer, og hele lokalet var tomt for både klær og sko! Helt vanvittig, jeg kunne ikke i min villeste fantastisk forestilt meg at dette skulle ta så ekstremt av! Det var så koselig å hilse på alle dere lesere, selv om jeg gjerne skulle hatt bedre tid til dere. Håper uansett dere koste dere masse, og at de aller fleste av dere fikk med seg noe fint hjem i shoppingposene! Må virkelig si tusentusen takk til alle som tok turen, dette oppmøtet og dere er bare helt fantastisk♥

Flinke "kassadamene" våre. Lillebror og Jonas gjorde en strålende jobb!

En uforglemmelig lørdag!

Lets do this!!

Gosj, jeg har nesten ikke sovet noen ting i natt! Har grugledet meg til i dag, haha. Gruer meg til å selge alt det fine tøyet mitt, men så gleder jeg meg til å se dere skjønne lesere! Nå venter jeg bare på lillebror, så går turen opp til klessalget. Han skal nemlig være kassadama mi i dag. Hoho!

Sees senere! Dørene åpner 11.00 ♥

Er dere klare for shopping?!

Da er jeg og Marthe endelig klare for i morgen, etter syv timer med jobb for å få vår flotte klesbutikk på plass. Herligehet, jeg er helt i sjokk! Tenk at alt dette tøyet og alle skoene tilhører kun to personer? Vet ikke om jeg skal le eller grine! Både jeg og Marthemor er i hvert fall enige om at nå skal vi virkelig skjerpe oss med shoppingen fremover, haha! Men fordelen med galskapen vår er jo faktisk at dere får muligheten til å kjøpe dette, til en veldig billig penge.

Vi gleder oss til å se dere, og alle kundene våre skal få servert fargerike cupcakes! Prisen på alt fra sko til klær ligger på 50 - 300 kroner, bortsett fra Jeffrey Campbell sko som selges til 500 kroner. For dere som lurer på adressen, så er det hos SalongXtend som ligger i Kirkegata 10 i Kristiansand. Rett bak Sandens kjøpesenter! Det vil stå en stor banner utenfor, slik at dere lett kan se hvor vi holder til. Dørene åpnes 11.00, og vi holder åpent frem til klokken 16.00 :-)

Håper akkurat du kommer, og gleder meg til å hilse på dere alle!

Everly Cutout Boot

Har dere sett så fine? Jublet av glede da jeg kom over disse cutout bootsene fra Jeffrey Campbell, herlighetene skal definitivt innta garderoben min i år. Disse gjør virkelig et helt antrekk, snakk om perfeksjon!

Antrekk 14.02.13

Zara: hårbånd, Marc Jacobs: klokke, Michael Kors: veske

Vila: jakke, GinaTricot: skjorte, Bianco: sko, Vero Moda: bukse.

Etter dagens lunsj, dro jeg og lillebror en liten tur på shopping. Han fikk to nye gensere, mens jeg fant meg en hvit skjorte og en helt nydelig vest. Viser dere sistnevnte i morgen, den var bare helt rå! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang powerwalk med Hilde, deilig å bevege seg litt på kveldene også. Og gjett hva? Jeg har jammen meg fått roser i dag, hoho!

Gutten i mitt liv

I dag har jeg hatt en koselig date med gutten i mitt liv. Verdens beste lillebror! Feiret Valentine's på det beste vis med god lunsj, i dag smalt jeg jammen meg til med en stooor kyllingsandwich. Klarte bare halvparten, men gud - så godt!

Har også ordnet litt med klessalget i dag, og nå er hele stua dekket med alle tingene som skal selges. Jeg har også bestemt meg for å selge den ene GHD rettetangen min, den er et halvt år gammel og i perfekt stand. Den kostet 2000 kroner ny, men til lørdag selger jeg den for 800 kroner. God deal, ikke sant? Håper deres torsdag har vært fin! Har dere gjort noe romantisk? ♥

Snikk Snakk

Jeg digger herlige Belinda, og digger også når mennesker får ting til. Snuppa gjør en strålende jobb med Snikk Snakk-serien, og jeg blir alltid like glad av å se B sitt store colgatesmiiiil! Forrige søndag var vi i Get Sporty med å sponset Snikk Snakk jentene med treningsklær, slik at de kunne få seg en god treningsøkt. Vet ikke heeeelt hva jeg syns om den økten, men alt er vel bedre enn ingenting? Haha! Uansett, se episoden og kom i godt humør ♥

How I'm gonna spend Valentine's day?

Naked , on the floor with a bottle of JD in my hand, screaming Adele songs to my dog.

I dag har jeg en hot date med det beste jeg vet, som alltid får meg til å smile og som får meg til å flytte fjell. Jeg føler meg alltid bra av bare tanken, og dette forholdet har jeg hatt i rundt tre år. Vi skal aldri skilles, alltid holde sammen og klare enda flere ting sammen. Dere vet hva jeg snakker om, sant? SOLSIDEN PT-SENTER - I love you of all my heart ♥

Ønsker dere en kjempefin dag, alle sammen! Her blir det trening, så jobb - før lillebror kommer til byen for shopping og kos. Senere i kveld blir det trening igjen med Hilde, min herlige bestis. Tar dere selvfølgelig med under dagen, hvis ikke Jax skulle komme å hente meg på motorsykkelen og kjøre meg avgårde. Man kan jo aldri vite, jeg har en god følelse på dette!

When you want to succeed

... as bad as you want to breathe, then you will be successful!

Follow me @ instagram? Kristinaandersen - thats my name!

I dag fikk jeg skissene på den nye nettbutikken, og jeg har faktisk ikke ord. Gråt en skvett av glede, fordi dette blir faktisk bare helt enormt! Her snakker vi Nettbutikk med stor N, jeg kan ikke vente til å få åpnet igjen! *rivermegihåretavglede* Blir vel rett under to uker til vi er oppe å går igjen, så nå har jeg litt av en jobb forran meg med å legge inn alle varene og produktene våre. Gosj! Heldigvis er det bare morro, slik er det når man driver med det man liker aller best.

Følg drømmene deres, folkens. Dere vil få så utrolig mye mer igjen for det!

What a day!

Jeg har løpt fra trening, til jobb, til intervju, til møte med Get Sporty og videre på et annet intervju igjen. Nå sitter jeg i sofaen og venter på at middagen skal bli ferdig. Det ble sunn versjon av taco nok en gang, jeg trenger et skikkelig godt måltid før dagens andre trening. Er som dere sikkert har forstått i hardkjør med treningen for tiden, det er cirka det eneste som står i hodet på meg. Vil hele tiden bli enda bedre, forbedre meg selv og nå nye mål. Det er jo så gøy!

Jeg gleder meg forresten maks til klessalget på lørdag! I dag har jeg bestilt opp mine egne prislapper, med bilder av meg på - slik at det ikke blir vanskelig for dere å se hvem sine klær dere kjøper. Store bannere av meg og Marthe er også på vei, slik at dere lett kan se hvor dere må komme å shoppe. Dette blir så bra! Håper dere er like klare som meg? :-)

Vila: blazer&jeans, Dna: boots, Michael Kors: veske, Acne: skjerf.

Mitt Valentines tips

Februar er jo alle romantikkens måned, og i morgen er det alle hjerters dag. Selveste Valentines day!

Vel, det blir ikke mye romantikk her i gården dette året. Jeg har likevel planer om å få en fin dag, kose meg litt ekstra og pleie meg selv litt. Enten man er singel eller har kjæreste, så syns jeg Valentines day er en fin dag. Her kommer et av mine tips til hva du kan gjøre, enten før du skal på date med din nye flamme, kjæreste eller kose deg med venninner.

Kos deg med et skikkelig hjemmespa! ♥

Min kjære Dorco Shai ligger allerede klar til å gi meg silkemyke legger, hårkuren er kjøpt inn og selvbruningen står klar. Jeg er vel ikke alene om å føle meg mye bedre etter litt pleie og omsorg av kroppen? Etter dusjen, så smør deg inn med en god og drøy bodylotion - gjerne med en frisk duft.

Gi bort gavekort til jenta di eller bestevenninnen din!

Er du gutt og ikke helt har klart å finne ut hva du skal gi kjæresten? Klikk hjem en gratis barberhøvel til henne, fra Dorco Shai og legg ved et koselig brev oppi en bukett med roser til henne. Her kan du skrive at om få dager, vil hun få hjem en rosa og herlig barberhøvel i posten. Da blir hun garantert kjempeglad! Selv har jeg bestilt to stk Shai som jeg skal gi til to av mine beste venninner, rett og slett for å vise at jeg setter pris på de.

Dorco Shai er som dere vet verdens første damehøvel med hele seks knivblader, som gir deg en optimal barbering. Hvis du ønsker å bestille en gratis pakke - får du med selve høvelen, to barberblader og oppheng slik at den kan henge i dusjen. Dersom du av en eller annen grunn ikke ønsker flere blader sendt hjem til deg, ringer du bare å stopper abonnementet når du selv vil.  Jeg tror likevel at de fleste, som meg selv, ønsker å fortsette med Shai. Den er virkelig supergod! Da vil du få to stk fire-pakninger med Shai-blader sendt portofritt hjem i postkassen hver tredje måned, til kun 119 kroner per 4-paking. Dette er en utrolig god pris, i forhold til de andre bladene på markedet. Slike ting er utrolig kjipt å bruke penger på, så da er det klart man blir hoppende glad når man kan få noe som faktisk fungerer til en grei penge :-)

Håper dere likte mitt lille Valentines-tips. En hyggelig oppmerksomhet til venninner eller kjæreste treninger ikke nødvendigvis tømme hele lommeboka. Det enkle er ofte det beste! Hva skal dere i morgen, da?

annonse

Choose to shine

Nå sitter jeg stappmett i sofaen her hjemme, jeg er faktisk så mett at jeg måtte kneppe opp en bukseknapp! Jeg har nemlig vært på middagsbesøk hos to gode naboer, de var så snille at de inviterte meg ned på mat. Og vet dere? Jeg fikk til og med velge hva jeg ville ha på menyen! Dere gjetter vel lett hva jeg valgte? Laks, poteter og grønnsaker - det er så godt! Aslaug hadde slått til med eplekake og pisket krem til dessert også, så denne tirsdagen har vært litt av en kaloribombe.... Håhå, heldige meg!

Stakkars Milo har spydd og ikke vært i god form i dag, så denne kvelden må jeg bare være hjemme med tassen. Verste jeg vet er når han har det vondt, føler meg så utrolig hjelpesløs siden han ikke kan snakke eller si hva som plager han. Håper han blir bedre etter en god natt med søvn, lille gullet mitt..

Har dere det fint, da? Det håper jeg! Livet kan i blant være tungt, føles urettferdig og trist. Det er bare så viktig å ikke gi opp, kjempe seg gjennom dårlige perioder og se fremover. Dette må man alltid huske på, så jeg følte bare for å skrive det ned i tilfelle noen av dere kunne trengt en liten opptur akkurat i dag. Hihi! Sender en stoooor klem til dere alle, dere er noen fantastiske jenter! ♥

Antrekk 12.02.13

Acne: skjerf, BikBok: genser, VeroModa: bukse.

Michael Kors: veske, Marc Jacobs: klokke.

Hva syns dere om dagens antrekk? Enkelt, varmt og vinterslig! Det er jeg som tar alle bildene mine for tiden, slik er det å ikke ha kjæreste lengre. Da er det ut med kamerastativ, fjernkontroll og hele pakka. Ser vel ganske så kleint ut tenker jeg, men hva gjør man ikke for bloggen? :-)

Sees vi til lørdag?

Jeg gleder meg SÅ mye til lørdag, da skal jeg og Marthe som dere vet ha et stort klessalg. Jeg skal faktisk selge 90% av garderoben min, det meste skal bort. Så hvis dere har sett noe dere liker på bloggen - kan dette altså nå bli ditt til en veldig billig penge.

♥ Lørdag 16 Februar hos SalongXtend i Kirkegata 10 i Kristiansand.

♥ Klessalget åpner klokken 11.00 og vi holder på til 16.00.

♥ Nesten hele garderoben min skal bort, i tillegg til Marthe Borge sin.

♥ Drøssevis med sko i størrese 36,37,38 og 39 skal bort. Klær fra størrelse XS til XL.

♥ Prisene på mine klær er fra 50 kroner og opp til maks 300 kroner. Eneste unntaket på dette blir Jeffrey Cambell sko som jeg selger for 500 kroner og SVEA jakken for 800 kroner. Hvor fantastisk er ikke det?!

♥ Vi tar kun kontant betaling.

Jeg selger også hele kjolesamlingen min (der 50% av dette er ubrukte kjoler med prislapp..), alle jakkene mine og sikkert 50 par med sko. OG, dere vet jo at jeg er tidenes seriejunkie - så til lørdag selger jeg alle verdens tv-serier til en latterlig god pris. Så her er det noe for alle, hoho! Tenkte også å ha en kasse hvor dere kan plukke tre klesplagg for hundre kroner. Huff, jeg grugleder meg til å pakke ned garderoben min.... Men, det skal bli hyggelig å hilse på dere lesere, og at dere kan få stor glede av skattene mine!

Seees vi til lørdag? Vi tar dere i mot med klem, smil og cupcakes!

Snørik mandag

Marc Jacobs: klokke, Michael Kors: veske.

Gina Tricot: skjorte&smykke, Vero Moda: bukse.

Happy monday, dere! 06.30 startet dagen for meg, og da var det rett avgårde til Arendal for møte med nettbutikken. Viste webdesignere skissene mine for hvordan jeg vil at designet på butikken skal se ut, samt fikk litt opplæring på det nye systemet vårt. Nå skal jeg rett videre på trening, hvis jeg klarer å komme meg frem i dette været. Som dere ser på bildene over er det regne snøtornadoen her, det tar heeelt av. Er været slik hos dere også, eller er det bare vi i Kristiansand som er de uheldige?

Happy mother's day

Siden mamma er verdens beste, er det klart hun måtte få en liten oppmerksomhet i dag.

Ansiktsserum, dag og nattkrem fra Ole Henriksen. Perfekt morsdagsgave!

Kom hjem til ferdig middag som alltid, i dag stod tagiatelle med scampi og indisk kylling på menyen. Til dessert ble det oreokake, og nå er vi på besøk hos mine besteforeldre på fastelavensboller. Jesus, jeg kommer til å rulle hjem til byen igjen... I kveld blir det sofaen, dyne i stua og tv-serie marraton. Gotta love lazy sundays :-)

Evig ung

Hadde en SÅ koselig kveld i går, med verdens beste venner. Fikk servert indrefilet surret inn med bacon, fløtegratinerte poteter og ovnsbakte grønnsaker med god saus. Så koste vi oss med noen glass vin til maten og god musikk. Finfin lørdagskveld, med en haaug av latter. Ble så mett av all den gode maten at jeg fikk lyst å trille avgårde, haha! Hva gjorde dere i går, da?

Nå skal jeg ut å gå en laaang tur i snøen, høre på mp3 spilleren og bare nyte søndagen. Så går turen innom bakeren for å kjøpe med oreokake til hele familien. Det er jo morsdag i dag! Har dere kjøpt noe fint til mammaen deres? Viser dere min gave senere!

My Mr. President

Everybody's all like "I love my husband" and "I love my boyfriend", and I'm over here like "I love Jax from Sons Of Anarchy"!

Oh my gooood! Du vet du har et problem når du drømmer om Jax Teller om nettene, og innbiller deg at du er Tara. Har dere forresten sett Sons Of Anarchy? Hvis ikke, gjør det! Verdens beste tv-serie, uten tvil! Med en haaaug av mancandy, og kjæresten min da - som dere får en sniktitt på over ♥

Smileyface

Da er maska klint på, og jeg er klar for en fin lørdagskveld med gode venner! I dag er jeg virkelig hoppende glad, og veeeldig klar for en fin kveld med heeerlige mennesker. Tar med kamera og dere, selvfølgelig! Ha en kjempefin lørdagskveld, hjerter ♥

Early morning

Hvem andre enn meg er det som klarer å våkne 08.00 når man endelig har en fridag og kan sove så lenge jeg vil? Åh, noe så irriterende! Dere vet den følelsen når man gnur hodet ned i puta, vrir seg rundt og gjør alt for å få sove igjen? Men så går det ikke og man bare må gi opp? Den følelsen, ja!

Jeg fikk uansett en fin start på dagen, med rosa joggebukse og fyr i peisen. Har lest litt rundt på blogger, fått med meg de siste nyhetene og spist en god frokost.

Jeg er så glad for juicepressen min! I dag presset jeg en kilo gulrøtter, en halv agurk og to appelsiner. Merker på kroppen at den får i seg mye sunt gjennom juicen, og det er helt fantastisk. Pleier alltid å presse opp en stor flaske som jeg har stående i kjøleskapet, slik at jeg får i meg vitaminer gjennom hele dagen.

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og dra til Solsiden. Tenkte å løpe litt i dag, og streame Keeping Up With The Kardashians på iPaden. Satser på at jeg orker 7 km eller mer. Vi får se, en lørdagsøkt er uansett en fin bonus... :-)

Snapshots from my day

Hvor fin er ikke mommo? Verdens beste dame! I dag fikk jeg med meg hjem litt nye ting til kjøkkenet, grytekluter, servietter og slikt. De små boksene tenker jeg å bruke til syltetøy, funlight..osv.. - helt genialt å ha slike med i veska når man er på farten. Så slipper man å kjøpe usunnheter på butikken, fort å gå på en sukkersmell hvis man plutselig blir sulten. Veska/baggen syns jeg også er kjempefin, jeg har planer om å bruke den til treningsbag. Ny skjorte ble det også på meg, i armygrønn. Snille mamma og mommo som tok på seg spanderlommeboka i dag, hihi!

Nåå kommer straks Hilde til meg, så skal vi kose oss med tv, godteri og takeaway. Denne helgen skal jeg virkelig nyte - sove lenge, spise gode middager, digg, se filmer og bare gjøre akkurat hva jeg vil. Frihelg, makes me happy! Ønsker dere en deilig fredagskveld! Skal dere også se IDOL? Hvem heier vi på? :-)

Spikes

BikBok: genser&armbånd, MarcJacobs: klokke.

I dag har jeg kost med en hel haug! Mamma og mommo kom til byen, så dro vi ut sammen på shopping og cafe. Vi spiste en helt nydelig rett på Slakter Sørensen - biff, poteter, grønnsaker og en helt amazing saus. Sååå godt! Etterpå tittet vi rundt i butikker og shoppet litt alle mann. Fikk med meg noen skatter hjem, samt litt nytt til leiligheten. Viser dere om litt!

Endelig er det helg, og det trenges virkelig. Happy weekend ♥

Lyst på veske fra Marc Jacobs eller iPad mini?

Daa har jeg en gladmelding til deg! Nå kjører jeg igjen en flott konkurranse i samarbeid med Bazar.no, Norges mest geniale tjeneste for kjøp og salg av klær, vesker, sko og accessorier til en rimeligere penge. Her finner du en haug av fine plagg fra både kjendiser, bloggere og moteredaktører. Med andre ord: en drømmeplass for moteglade jenter!

Akkurat nå er det helt gratis å annonsere for salg av egne klær og accessoirer, så har du mange plagg i skapet du ikke bruker - kan du altså selge dette helg gratis nå. Litt ekstra penger er alltid fint, så kan du kanskje kjøpe deg noen nye plagg? Det liker vi, hoho! Legger du inn en eller flere annonser på bazar så er du også med i trekningen av tre helt fantastiske vesker fra Marc Jacobs.

Konkurransen varer til 03.03.2012. Meld deg på HER!

annonse

Nytt, større og bedre

Ser dere at nettbutikken min er nede? Som jeg fortalte dere tidligere i dag har vi solgt over all forventning, og Get Sporty går så det suser. Derfor trenger vi større kapasitet, bedre design, mer varer og generelt en bedre nettbutikk. Så nå jobber vi på spreng for å reåpne nettbutikken (forhåpentligvis innen maks to uker), og jeg gleder meg som en unge! Da slipper også endelig min egen kleskolleksjon , så her er det bare å glede seg. Nytt, større og bedre - det kan vi like!

Jeg prøvde forresten Crossfit for første gang i dag, og det var så utrolig morro. Vurderer å begynne der jeg, for makan til trening har jeg aldri opplevd. Det var jo grisetungt! Trodde jeg var sterk og i god form, helt til jeg kom på Crossfit. Haha! Anyways, nå skal jeg straks ta kvelden, er sliten og lei i humøret merker jeg.... Nattaklem til dere fininger

<3 Flinke Kurt.

Har jeg virkelig blitt så kjedelig?

Så... Hva skal jeg skrive om? Eneste jeg har gjort i dag også, er å jobbe og trene. Eller jo, jeg rakk endelig en tur til ToneBestis for å farge håret. Dette hadde jeg tid til to ganger i måneden før, mens nå - tja.... Etterveksten var ned til ørene og bakhodet var hvitt etter misslykket hjemmefarging. Shit! Hvor ble shoppingen, cafebesøkene og hollywoodlivet mitt av? Det er ikke mye igjen av det. Og vet dere hva? Jeg elsker det! Jeg nyter virkelig å ha noe mer å henge fingrene i, utfordringer og følelsen av at jeg faktisk bruker hjernen til annet enn å bare knipse bilder av meg selv. Det å jobbe hardt er virkelig min greie, jeg storkoser meg med alt som skjer.

Men, jeg må snart klare å finne en balanse i hverdagen. Mellom både blogg, bakarbeid og nettbutikk, slik at det blir greit for alle parter. Jeg forstår det er kjedelig for dere å lese bloggen min i disse dager, og jeg får også flere klager fra dere på at jeg må skjerpe meg. Vel, jeg gjør så godt jeg kan. Dropper gjerne både frisør, cafe og shopping for å rekke å oppdatere dere, fordi dere betyr enormt mye for meg. Bloggen er jo alt! Men, det jeg vil frem til er at jeg helt ærlig jobber minst 10 timer hver eneste dag for tiden. Det er selvfølgelig lite interessant for meg å skrive om, og sikkert enda mindre interessant for dere å lese om.

Ting har virkelig eksplodert den siste tiden. Den føles som at tiden løper avgårde, mens jeg sitter sjokkert igjen. Bloggen vokser og vokser, Get Sporty har faktisk tatt så av at vi nå må oppgradere hele nettbutikken og mailboksen blir aldri tom. Mennesker vil leie meg inn til foredrag, og folk tar meg og det jeg driver med på alvor. Folk vil høre på hva jeg har å si, hva jeg har å formidle og hva jeg står for. Og det føles helt fantastisk! Jeg er litt høy på meg selv i disse dager, det innrømmer jeg glatt. Det å mestre noe, og vite inni seg at man er god på noe - det er en helt rå følelse.

Men, så var det tiden da. Jeg skulle ønske denne bloggen kun handlet om å skrive innlegg, fordi da hadde jeg oppdatert dere ti ganger om dagen. Det er jo så gøy å blogge! Jeg lover likevel å bli flinkere til å variere innleggene mine fremover. Vise dere litt antrekk igjen, ta dere med på venninnekvelder og bli litt flinkere til å leve i nuet. Nå får nettbutikken snart store lokaler, og sannsynligvis skal vi også ansette flere - noe som betyr at jeg får mer fritid og hjelp. Litt avlastning! Men, dere må likevel vite at jeg gjør så godt jeg kan. Jeg kunne valgt å oppdatere dere en gang daglig, men jeg har heller valgt å oppdatere dere tre ganger daglig - med å fortelle hva jeg gjør. Selv om det blir mye jobb og trening. Er ikke det bedre enn ingen oppdateringer? Det håper jeg! ♥

"Kan du ikke gjøre noe gøy i helgen, da? Slik at vi får noe gøy å lese om..." Dere kan tro jeg lo godt når denne kommentaren rullet inn. Har jeg virkelig blitt så kjedelig? Haha!

Til deg, fra meg

Jeg har en ekstra av disse geniale sminkekoffertene liggende, også kalt Cosmetic Organizer. Kardashian søstrene elsker den, jeg elsker den og alle jenter bare mååå elske disse. Hoho! Legg igjen en kommentar, jeg trekker en vinner allerede i dag! ♥

Sliten, lykkelig og sliten

... det er vel de tre ordene som beskriver meg best akkurat nå. Denne dagen har vært helt insane hektisk, men jeg har virkelig kost rompa av meg. Dagens shoot gikk over all forventning, jeg ble faktisk så overveldet i et lite sekund at tårene presset på. Tror det endelig gikk opp for meg at dette er faktisk mine klær, min sportskolleksjon og min nettbutikk. Og Chris sitt, min beste partner! Må bli litt flinkere til å nyte den følelsen tror jeg, fordi dette er faktisk alt jeg kunne drømt om.

Her kommer litt behind the scenes bilder fra dagens shoot:

Vi shootet på Crossfit Kristiansand sin location, og resultatet ble over all forventning. Bildene ble helt RÅ, og jeg kan ikke vente med å vise dere det ferdige resultatet. Denne gangen ble det hardcore bilder, mens jentene trener med tunge vekter og slenger seg rundt i et slags bur. For noen dyktige modeller jeg har funnet meg, hjertet mitt bobler over av stolthet over disse herlige jentene. Og ikke minst Aina Regina, verdens flinkeste fotograf! Et godt team betyr alt når man driver for seg selv ♥

Nå er jeg litt usikker på hva jeg skal, men jeg har en følelse om at jeg bare burde slappe av. Er så sykt rastløs for tiden, og hater avslapping. Men jeg tror jeg trenger det, glemmer snart mitt eget navn så surrete jeg er.... Mihi! Går det noe gøy på tv i kveld?

Crossfit shoot

Daaa er jeg straks klar for fotoshoot! Temaet for dagens shoot er helt rått, badass og den store snakkissen rundt om i verden. Jeg snakker selvfølgelig om CROSSFIT! Så i dag skal modellene mine virkelig få kjørt seg, hoho! Er det noen av dere lesere som trener crossfit? Det virker helt fantastisk gøy, og ikke minst som utrolig god trening. Vurderer å teste det ut selv, jeg! :-)

Kickstart på dagen

God morgen fra en veldig glad jente! I dag ble det god frokost av kesam, jordbær og druer, sammen med en stooor kopp karamellkaffi uten sukker og ferskpresset spinatjuice. Snakk om kickstart på dagen! Nå skal jeg videre på trening, før vi skal ha fotoshoot med Get Sporty. I dag er det mitt eget merke og kolleksjon som skal shootes, og jeg gleder meg som en unge! Vurderer å bli med på bildene i dag jeg også, men vi får se om jeg er tøff nok til å stå der sammen med de flinke modellene mine.... Hihi! Skrives om litt, ville bare innom å ønske dere en strålende fin onsdag! YOU are beautiful, remember that ♥

Sporty jenter

Craft løpejakke & tights fra Get Sporty.

Da har jeg endelig fått besøkt Odderøya igjen! Fikk lurt med meg Hilde når hun var ferdig på jobb, så da tok vi Milo med oss og dro til skogs. Det er ingenting som er mer deilig enn å løpe/powerwalke utendørs, spesielt når man jobber inne hele dagen. Frisk luft er gull verdt! Odderøya er bare helt nydelig fint, dersom dere bor i Kristiansand eller kommer hit på besøk en gang - må dere virkelig besøke denne plassen ♥

Visningen på kontorene tidligere i dag gikk forresten kjempefint! Jeg krysser alt jeg har for at vi blir de heldige eierne av det herlige lokalet, fy søren så fint! Sjøutsikt, stort møterom, flott kontor, god plass og hele pakka. Alt jeg kunne ønsket meg for nettbutikken + litt til. Ellers har dagen gått til trening og jobb. Hva har dere gjort i dag, da?

JA til proteinpulver

Et av de mest stilte spørsmålene på bloggen, er uten tvil hvilket proteinpulver jeg bruker. Vel, jeg er en skikkelig proteinjunkie! Drikker det hver eneste dag etter trening, og eeeelsker å lage proteinkaffi.

Mitt favoritt proteinpulver er Chocolate Heaven, som kan kjøpes hos Proteinfabrikken. Jeg har prøvd vanvittig mange typer proteinpulver, men dette er det som til nå har smakt best. Det minner om Litago sjokomelk på smaken, og det liker vel alle? Jeg ble i hvert fall fantastisk glad når jeg fant et proteinpulver jeg kunne drikke uten å holde meg for nesa.....

Proteinpulver er som kjent et kosttilskudd, både for de som vil ned i vekt og for de som vil opp i vekt.

Slanker du deg? Pass på å få i deg nok proteiner hver dag slik at du beholder muskelmassen. Det er jo fettet du vil miste, ikke musklene dine.

Ønsker du å bygge muskler? Om dette er målet, er proteiner en vanvittig viktig ingrediens for å lykkes. Menneskekroppen kan nemlig ikke bygge eller vedlikeholde muskler om den ikke får tilført nok proteiner hver dag.

Jeg sier ikke at proteinpulver er bedre enn protein i vanlig mat, men det er en enkel og praktisk måte å få i seg mye protein. For meg er det ofte vanskelig å få i meg nok proteiner gjennom kosten, så da er proteinpulver en fantastisk løsning. Det er enkelt å tilberede, man blander bare med melk i en shaker og rister. Det er også perfekt å ha med seg på trening, turer, jobb eller skole - da dette har lengre holdbarhet enn vanlig mat.

Proteinpulveret jeg bruker finner dere HER, til kun 189 kroner. Nå kan dere også kjøpe en flott Fitness pakke til jenter, med Chocolate heaven proteinpulver og en haug av andre herlige saker som vitaminer, proteinbarer og samme rosa shaker som jeg har over + enda litt mer. Alt du trenger for en sunn hverdag, så denne pakken anbefaler jeg absolutt. Husk at Proteinfabrikken også har fri frakt ♥

annonse

Victoria's Secret Fashion Show

Fikk dere med dere Victoria's Secret Fashion Show i går? Jeg spilte det inn, så jeg tenkte å løpe til det på iPaden under trening i dag. Men, til dere som verken har sett det eller spilt det inn - fortvil ikke!

Se og kos dere! Nå må jeg løpe for å møte Chris, vi skal på visning av flere kontorer til Get Sporty. Klarte å glemme at vi skulle det i dag, så dere kan tro jeg satt kaffien i halsen når min kjære partner in crime ringte og fortalte at han hentet meg om ti minutter.... Kremt! Etterpå bærer det rett avgårde på trening, gleder meg til å løpe til verdens heiteste jenter og god musikk. Hva er vel bedre treningsmotivasjon enn Victoria's Secret Fashion Show?

Et nytt kapittel

Som mange av dere har lagt merke til er ikke Granit lengre en del av bloggen, og for å slippe så mye spekulasjoner rundt dette - føler jeg nå det er på tide å fortelle hvorfor. Etter to fine år sammen, har vi valgt å avslutte forholdet vårt.

Ting har forandret seg mye i livene våre, kanskje spesielt i mitt - og det føles ikke lengre riktig for meg å være i et forhold. Det er en liten stund siden det ble slutt, men av hensyn han og ting rundt oss - har jeg derfor ikke skrevet noe før nå. Et brudd er alltid vanskelig, men når man ikke lengre fungerer sammen - må man en gang åpne øynene og forstå hva som er best for begge parter. Jeg er så utrolig glad i Granit, og vi har fantastisk mange gode minner sammen. Men, desverre kan man ikke leve på gode minner i all evighet. Det må mer til, og det må være mer latter enn tårer i et forhold. På lang sikt vet jeg derfor at dette er til det beste for oss begge, og jeg ønsker virkelig Granit alt godt i tiden fremover. Han er en fantastisk person, og jeg er utrolig glad for tiden vi har hatt sammen.

Så nå går jeg inn i et nytt kapittel, alene. Jeg føler endelig at viktige brikker i livet mitt faller på plass, og jeg føler meg mer voksen enn jeg noen gang har gjort. Jeg vet tiden fremover kommer til å bli fin.

Sometimes the hardest and the right thing are the same ♥

Sneakpeak på sportskolleksjonen min

Seeeeeeeeee hva som er kommet!!!

Jeg hopper, ruller rundt og skriker av glede. Endelig er min egen sportslinje her, og resultatet er bare helt fantastisk bra! Det er jo umulig å ikke få treningsmotivasjon av disse toppene, jeg får virkelig lyst å spenne på meg joggeskoene igjen og ta nok en treningsøkt. Nå må vi bare komme oss i studio for å få tatt bilder, så kommer de ut i nettbutikken denne uken. Gledeshyyyyl!

Hadde mildt sagt litt problemer med å lukke gliset mitt. Som dere sikkert ser, heeehee..

Ellers har jeg og Chris fått sendt ut flere pakker til dere, og nå er mamma og lillebror kommet på besøk. Ho mor står å kokkelerer helt vilt på kjøkkenet, så tror jeg må gå av bloggen for å passe på at ikke ting eksploderer... Hihi! Likte dere toppene?? :D

Lets enjoy this day

Happy monday!

Dere vet jo at jeg elsker mandager, men i dag er jeg desverre litt mer sliten enn jeg pleier å være. En helg med mr.alkohol og morroheter med gode venner har tatt på, og da blir formen deretter. Jeg har likevel planer om å få en fin start på denne uka, og har satt opp en liten liste med ting jeg må og skal få gjort før klokken slår 16.00.

Viktig å ikke starte for hardt hvis ikke kroppen er helt på lag. Da er det bedre å sette listen lavt, og kanskje heller bli positivt overrasket. Er dere ikke enige? Nå skal jeg begynne på dagens første oppgave, som er å ordne med nettbutikken. Ordrene fortsetter å renne inn fra dere, og det er bare supergøy! Denne uken får vi også inn freshe nyheter, så det er bare å glede seg!

Ha en kjempefin dag, dere ♥ Oppdaterer dere når jeg er hjemme fra trening!

Med hue i blomsterpotta

God søndag, fintfolk ♥

Beklager sen oppdatering i dag, dere vet jo hvordan formen min blir etter at jeg har vært ute. Døden! Gårsdagen var heldigvis supergøy, og så absolutt verdt en hangover søndag. Koste meg masse med gode venner, vin og noen farlige shots som gikk ned på høykant. Tror sistnevnte gikk rett til hodet på meg, fordi på vei til byen fra vors klarte jeg faktisk å falle rett i en blomsterpotte. Hva da flaut? Så nå har jeg tidenes kul i panna, haha...

Straks kommer Maren og Ingrid på besøk, satser på at snuppene kan pleie meg litt. Lazy sunday med go'jentene er akkurat hva jeg trenger i dag. Sofaen, pledd, film og nachos it is :-)

Nu kjør vi!

Gjett hvem som skal ut i kveld? Meg! Heis flagget folkens, for dette skjer ikke ofte. Haha! Gleder meg en haug til å slå ut håret, danse og kose meg. Ønsker dere en kjempefin lørdagskveld ♥

Nyfrisert liten herre

I dag har Milo vært hos frisøren for aller første gang! Nå er skjegget borte, og pelsen er stusset. Syns han ser ut som en ny hund nå, mye mer valpete og skjønn. Før kunne han minne litt om en gammel mann med alt skjegget sitt, haha! Tassen var så kry og fornøyd når han inntok frisørstolen på SalongXtend. Og dere kan tro han ble fin!

Ble han ikke søt? Lille kjekkassen min!

Your weight doesn't define your beauty

God morgen fra Kristiansand ♥

08.30 våknet jeg opp til denne vakre utsiktsen. Man kan vel ikke ønske seg en stort bedre start på dagen? Ble sittende å titte ut av vinduet lenge, slike ting som dette er hverdagslykke.

Nå har jeg nettopp spist god lørdagsfrokost, og kost meg med Khloe and Lamar sin serie på tv. Jeg fikk så utrolig vondt av Khole i episoden jeg så, det er vel ingen hemmelighet at hun er litt større enn søstrene sine. Daglig blir hun kalt tykk og gigantisk, noe jeg virkelig mener er helt feil. Khloe er jo formfull og nydelig, en skikkelig flott kvinne! Utrolig trist med kroppspresset blant oss jenter i dag, og at mange faktisk bryter sammen fordi de ikke føler seg tynne nok. Det er jo ikke slike det skal være! Vi er alle fine som vi er, og det er i hvert fall ikke vekta som utgjør om du er vakker eller ikke. Husk det, mine fine lesere ♥

Dette ble min frokost i dag, koser meg alltid med lange frokoster når det er helg. Har dere lyst på en Vitamin Well Kristina, som er helt uten sukker? Den er supergod! Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og dra på Solsiden for en løpeøkt. Tenkte å jogge til Sons Of Anarchy på iPaden i dag, min fine Jacks er virkelig hot løpemateriell. Hoho! Blir spennende å se hvordan det går, da. Har nemlig en sterk følelse av at jeg kommer til å leve meg så inn i sesong fem at jeg faller av mølla.....

My days through my phone

Kristinaandersen på instagram - feel free to follow to see my days through my phone.

I dag har jeg utrolig nok fått unnagjort to treninger. Vet ikke helt hvordan tiden strakk til, men jeg fikk heldigvis gjennomført. Først en styrkøkt på overkropp på fantastiske Solsiden, og deretter 70 minutters powerwalk med Hilde rundt Odderøya. Nå blir det jobb resten av kvelden, før jeg tar helg i elve-tiden. Ønsker dere en deilig fredagskveld ♥

Svar på spørsmål - siste del

Hva mener du om at det er så mange unge bloggere helt nede i 10års alderen?

Jeg syns det er skummelt at såpass unge jenter velger å dele livet sitt på nett, og skulle ønske foreldrene kunne stoppet dem. Når man blogger kan man få enormt mye slemme kommentarer, man kan bli mobbet og uthengt på nett. Og hvor enkelt er dette å takle som tiåring? Det går ikke. Man burde virkelig ikke dele seg selv på nett før man er både gammel og sterk nok til å takle baksiden av dette. Det er utrolig trist å se unge jenter bli mobbet på bloggene sine, nettmobbing er forferdelig.

Hadde du noensinne trodd du skulle nå så langt innen blogging?

Helt ærlig? Jeg visste fra dag en at jeg kom til å nå langt, fordi jeg satt meg et mål -  og jeg er en person som ikke gir meg før jeg får det til. Men at bloggen skulle omsette for såpass mye, og faktisk blir et eget aksjeselskap - det kunne jeg ikke i min villeste fantasti drømt om når jeg åpnet bloggen min på jenterommet hjemme hos mine foreldre.

Godt jeg ga hele Norge litt underholdning! Hvor hodet mitt var som 18'åring, det er ikke godt å si...

Hva skal pengene fra klessalget til deg og Marthe gå til?

Både jeg og Marthe skal selge nesten hele garderoben vår, så da er det klart vi trenger pengene til å kjøpe oss nytt tøy. Vi kan jo ikke gå nakne? Det skulle tatt seg ut! Men jeg skal blant annet selge den mye omtalte svea-jakka mi med pelshette, som jeg fikk tilsendt i posten for to år siden. Denne går for 500 eller 1000 kroner, og disse pengene og enda litt til gir jeg bort til Dyrevernalliansen.

Hva slags sminke bruker du nå?

Det varierer veldig hva jeg bruker, siden jeg hele tiden tester ut nytt. Men det jeg liker aller best per dags dato er Glo Minerals, Bare Minerals og Artdeco.

Tror du på spøkelser, et liv etter døden osv?

Vet dere, jeg er verdens mest overtroiske person. Jeg er livredd for spøkelser, gjenferd og slike ting. Herligehet, av å til er jeg redd at jeg skal gi meg selv hjerteinnfarkt! Jeg har en sterk følelse av at det spøker her jeg bor, og det er ingen god følelse. Ofte når jeg har lagt meg går plutselig tv'en på i stua, lysene kan slå seg på av seg selv og jeg hører merkelige lyder. Ikke så veldig hyggelig, nei....

Hvordan påvirker negative kommentarer deg, og hjelper det når vi lesere som har folkeskikk støtter deg?

Jeg lar ikke negative kommentarer gå inn på meg, da kunne jeg ikke blogget. Men det er klart at dere lesere som støtter og forsvarer meg i slike situasjoner er gull verdt. Åh, de aller aller fleste av dere gjør meg virkelig så utrolig glad! Hvis jeg får en slem kommentar fra noen tullinger, er det alltid en eller flere lesere som backer meg opp, og det betyr så utrolig mye.

Tips til god og sunn snacks?

Nøtter er alltid godt! Atkinsbar med kokos er også en av mine favoritter, men kanskje ikke så sunt. Men det aller beste må vel være grønnsaker med dipp, som du kan lage av lettrømme eller mager kesam. Sunt, enkelt og godt! Sushi spiser jeg faktisk også ofte som snacks om kveldene, hvis jeg får lyst på noe sunt og godt. Det er jo snacks det også!

Hvilke TV-serier klarer du deg ikke uten?

Jeg elsker tv-serier, noe dere sikkert har forstått! Akkurat nå er jeg veldig hektet på Sons Of Anarchy, og har allerede kommet til sesong fire. Jeg er så forelsket i Jacks at jeg drømmer om han når jeg sover, så jeg vet ikke helt hvor bra denne serien er for meg. Haha! Ellers liker jeg godt Frustrerte Fruer, Gossip Girl, Caleforniacation, The OC og enda flere. Det å slappe av med tv-serier er faktisk det beste jeg vet om, da kobler jeg virkelig av og lever meg inn i en annen verden.

Hvilken sang er “godsangen” din?

Taio Cruz - Dynamite. Det er min og ToneBestis sin sang, vi har så ufattelig mange gode minner til denne! Skikkelig goodfeeling sang, som alltid får meg til å smile. For over to år siden lagte jeg faktisk en video til bestis med denne sangen som musikk, og den kan dere se under. Kall meg bare Kristina Bolla Andersen, tror ikke jeg visste hva trening var på denne tiden...

Thanks god, its friday!

Sove så lenge man vil, uten å få dårlig samvittighet. Spise godteri. Filmkvelder. Store skåler med masse deilig frukt. Søndagstreninger. Fjellturer. Jentekvelder. Rødvin, med ost og kjeks som tilbehør. Cupcakes, det må man ha når det er helg. Dyner ute i stua. Marraton på Sons Of Anarchy. Shopping. Latter. Morro. Kos. Smil. Glede. Frihet.

Man må bare elske helg, jeg er alltid like glad når fredagen er her! Jeg tar ikke helg før jeg i morgen, men dette blir uansett en strålende fin dag. Mamma henter meg straks, så skal vi ut å handle slik at jeg kan fylle opp kjøleskapet. Deretter skal jeg på trening, i dag står styrke på overkropp på planen. Såååå skal jeg og Chris ut å kikke på kontorer til Get Sporty - som forresten har tidenes sjøutsikt. Etter det igjen blir det sending av varer til dere, enda mer jobb og til kvelden skal vi gå igjennom omsetningen vi har hatt siden nettbutikken åpnet. Fin og travel fredag - og dere blir selvfølgelig med under dagen :-)

hits