februar 2012

who wore it better?

Angelina og Jennifer er vel ikke det man kan kalle for bestevenninner, etter at Jolie stakk av med Brad Pitt da de jobbet sammen i filmen «Mr & Mrs Smith».

Alle har vel fått med seg at Angelina stjal hele showet natt til mandag, da hun dukket opp på Oscar-utdelingen iført en stroppeløs Versace-kjole med dristig splitt opp til låret. Hun så virkelig amazing ut, så ikke rart hun fikk lange blikk etter seg. Men er den ikke veldig lik på Jennifer sin Valentino-kjole, som hun bruke to år tilbake på Golden Globe utdelingen? JO! En ting er uansett sikkert, begge så fantastiske ut!

Men hvem kledde den best? Jeg mener uten til Jennifer Aniston! Hun ser så utrolig mye mer naturlig ut, og jeg liker de brune bena til den sorte kjolen. Go Aniston, blir glad av å bare se på henne! : D

så klø tilbake, da!

Du vet den følelsen når noe klør så mye at du holder på å klikke mentalt om du ikke kan klø tilbake? Den følelsen hadde jeg i hele dag, i øyet selvfølgelig. Kom på jobb og så ganske oppegående ut, men endte opp med å se ut som at jeg hadde fått et skikkelig slag i det venstre øyet. Stingene klødde så mye at tårene begynte å trille, jeg har ikke ord for hvor plagsomt og vondt det var. Ingenting hjalp, ikke en gang de tusen klemmene jeg fikk. Da fikk jeg nemlig så vondt av meg selv at jeg holdt på å krepere, haha. Tror sjefen min LeffaBestis fikk nok av klagingen min, fordi jeg fikk lovt å dra 90 minutter før jeg sluttet. Auu, gleder meg til stingene kan gro seg ferdig ass...

Anyways, sola har strålt i hele dag - så jeg ville uansett ikke sitte inne! Litt senere hentet jeg derfor ToneBestis og vi dro på piknik i parken. Som vanlig spiste jeg sushi, får aldri nok av den maten der! Nok en dag med fint vær her, vi er heldige her på Sørlandet. Elsker leiligheten min på denne tiden, skikkelig sommerplass å bo på.

Hvordan er forresten været hos dere? Vi har ikke snø lengre en gang, iih!

Video: en dag i mitt liv

Da var endelig videoen ferdig! Satt våken alt for lenge i går for å redigere den ferdig, gud så vanskelig det var å kutte en hel dag ned til cirka fem minutter. Litt kronglete redigering, men den ble ganske gøy likevel. Så under kan dere ta del i hvordan en typisk dag ser ut for meg. Eneste jeg ikke fikk med var vel treningen, da jeg er nyoperert i øynene og ikke kan trene igjen før den 6 Mars.

Husk også at jeg jobber store deler av dagen med bloggrelaterte ting. Men ikke særlig spennende at jeg filmer megselv i fem timer med datamaskinen, hehe. ENJOY! ♥

tidenes beste dag!

Hadde tidenes beste dag i går, kan ikke huske sist jeg lo så mye. I seks tiden bestemte jeg og ToneBestis oss for å dra ut i finværet, plassere oss på uteservering og spise en god middag sammen. Plutselig fikk begge skikkelig sommerstemning og ble sugen på litt vin, så da delte vi like godt en flaske og koste oss masse. Fantastisk deilig å kunne sitte ute til det er mørkt uten å fryse, med noe så lett som ei dongrijakke.

Nå skal jeg spise god havregrøt til frokost og spasere den faste morgenturen med Milo. Deretter går turen på jobb, så det passet perfekt at været er litt overskyet i dag. Nå er forresten "En dag i Kristina's liv" ferdig redigert og den kommer på bloggen i løpet av dagen. Har sett den fire ganger allerede selv, selvgod som jeg er. Haha! Gled dere, jeg tror dere vil få en god latter eller fem.... : D

antrekk - 28.02.12

Har hatt en helt fantastisk dag ute i sola, gjort mye spennende! Mer forteller jeg ikke nå, jeg har nemlig hatt filmkamera på slep i hele dag. Da ble det virkelighet av "En dag i Kristinas liv!". Veldig gøy faktisk, satser bare på at jeg kan redigere det fint sammen i iMovie. Litt dårlig på sånt, men øvelse gjør mester.

I dag er det forresten 14 varmegrader her, hvor sykt er ikke det? Satser på at det holder seg slik og at vi får en tidlig sommer i år. Hadde vært helt fantastisk! Nå skal jeg vaske leiligheten og shine det opp litt her inne. Det er så rotete her at jeg ikke våger å ha besøk, hehe. Har kjøpt lyserosa tulipaner på torvet, gleder meg til å sette de frem. Friske blomster gir meg bare enda mer sommerstemning!

Har dere også hatt en fin dag, superstars? : D

Blazer - H&M. Genser - BikBok. Bukse - pieces highwaist.

Sko - Nelly. Clutch - GinaT. Klokke - Marc By Marc Jacobs.

ukens leserspørsmål

Hva slags hudpleieprodukter bruker du? Du har så fin hud!

Takk! Dette har jeg fortalt dere for en stund tilbake, men siden flere av dere tydeligvis lurer, tenkte jeg å lage nok et innlegg om nettopp dette. Mange av dere har nok hørt om Decléor, en utrolig fantastisk hudpleie serie som selges på diverse hudpleiesalonger. Jeg kjøper derimot mine på nett, noe jeg har gjort helt siden i fjor. Mye billigere og et gigantisk stort utvalg. Selv har jeg funnet meg noen favoritter og jeg skal dele tre av de med dere nå.

Direktelinker: rensen finnes HER, toneren HER. Ansiktskremen jeg har brukt fast er desverre utsolgt nå, men jeg har funnet en annen som også er kjempegod og den finner du HER.

Jeg har prøvd både Ole Henriksen, Dermalogica og en haug av andre merker, men disse produktene var desverre litt for sterke til min hud. Decléor er derimot et utrolig mildt og rent merke, som ikke gjør annet enn å holde huden din frisk på best mulig måte. Jeg lånte disse produktene ofte av min gamle bestevenninne, hun jobbet nemlig som hudpleier og sverget til disse. Husker jeg var superglad når jeg fikk låne litt Decléor produkter, de er nemlig ganske dyre i salonger – og på den tiden ville jeg ikke ta meg råd til det.

Decléor kan jeg virkelig anbefale på det varmeste. Dersom dere ønsker å kikke nærmere på flere produkter, finner dere hele utvalget HER. Husk også at dere handler fraktfritt på Blivakker.no! ♥

I samarbeid med Blivakker.no!

snurr film!

Tenkte å vise dere to videoer, den siste får meg virkelig til å SMILE!

Husker dere da jeg fikk besøk av NRK1 hjemme hos meg, der jeg skulle fungere som en liten programleder? Vel, over ser dere resultatet! Kjempegøy, spesielt siden jeg gjorde det i samarbeid med blant annet Jens Stoltenberg og Thor Hushovd. Veldig stort for meg å faktisk bli spurt om noe sånt, når dyktige mennesker som Stoltenberg også har blitt spurt om akkurat det samme.

En utrolig gøy erfaring jeg absolutt skal ta med meg videre i livet.

Ler meg ihjel! Denen videoen er bare så utrolig herlig. Slik er Milo hver eneste gang han har MarenBestis i nærheten av seg, han plager henne så ekstremt at det er helt insane å se på. Akkurat som et lite menneske som vil ha full oppmerksomhet til alle døgnets tider. Er det rart jeg elsker den lille tassen? Legg forresten merke til slutten, priceless..

Dette fikk meg til å tenke på hvor gøy det er med filmer egentlig, mye gøyere enn bilder! Hva sier dere til at jeg tar med meg kamera gjennom hele morgendagen og filmer "en dag i Kristinas liv"? Det kunne jo blitt ganske gøy vil jeg tro!

Lulu's

Som dere vet har jeg lenge vært på jakt etter en såkalt "pung", noe litt større og finere enn en vanlig lommebok. Har kikket over alt, men i dag fant jeg endelig en søt liten sak. Forelskelse ved første blikk, den er bare så utrolig fin! Betalte 600 kroner for den, noe som ikke var galt i det hele tatt. Beige skinn er noe av det fineste!

Var den ikke fin vel? ♥

sånn går samtalen

... når to jenter ser Victorias Secret Fashion Show:

Meg: Hvordan kan våre kjærester være stolte av oss?

Maren: Nei, når de der finnes liksom?

Meg: Ja. Jeg mener, hva er jeg å være stolt av i forhold til de?

Meg: Jeg skal aldri spise igjen.

Maren: Ikke jeg heller. Kun chilli forte og kanskje en drue til kveldsmat.

Meg: Hyyyyyl! Dette er helt jævlig...

Maren: Hva skjer, er det noe galt?

Meg: Nei, de er bare så fine at jeg får vondt i hele meg.

Meg: Lurer på hva folk hadde tenkt hvis vi også kom ut på den catwalken der.

Maren: De hadde sikkert tenkt at det måtte skjedd en kraftig teknisk feil.

Maren: De veier sikkert bare 40 kilo de jentene der.

Meg: Vi er altså 20 kilo tyngre og minst 20 centimeter kortere enn de.

Maren: Hurra........

Meg: Hurra ja. Jeg har store planer om å henge meg etterpå.

Tom for ord...

Tror aldri jeg har hatt så lav selvtillit som i går når showet rullet over tv'skjermen. Jeg vrei meg bokstavelig talt av misunnelse, fy søren for noen kropper de jentene har! Og ikke minst utstrålingen, de er så utenomjordisk vakre at jeg hadde frysninger helt ned til leggene i de 60 minuttene jentene rocket catwalken.

Hellooo, hadde jeg hatt en slik kropp så hadde jeg virkelig aldri brukt tøy. Sånn helt seriøst, jeg hadde løpt rundt i bikini til alle fire årstider. Når man ser slik ut skal ikke tøy en gang eksistere. BASTA!

skilt ved fødselen...?

For en herlig søndag dette har vært! : D

Himmelen har vært skyfri og sola har varmet hele sørlandet, det har faktisk vært rundt åtte varmegrader her i dag! Klarte ikke dy meg fra å ta frem både løpetights, vindjakke og joggesko - jeg bare måtte ut å bevege meg litt. Så da ble det caps på hodet, og gigantiske solbriller fra Marc Jacobs for å beskytte øynene. Spaserte rundt Odderøya, og NRJ på full guffe i ørene ble det en toppers tur i solskinnet.

Nå er MarenBestis på besøk, vi har kost oss maks med nystekte vårruller og lader nå opp til Victorias Secret Fashion Show. Iiiiih, gleder meg så! Det showet er så flott at jeg blir like målløs hver gang, og jentene er så nydelige at det skulle ikke vært lov. Det begynner forresten 19.00 på Tv2 Bliss, hvis flere av dere vil se det. Jeg har hørt ganske mange ganger at jeg er veldig lik på den ene engelen som heter Adriana Lima. Kan jo egentlig forstå det, vi er kanskje veldig like i både kropp, ansikt og de fleste trekk - sånn når jeg tenker meg om. Er ikke dere også enige i det?

Hahaha, kødda! Måtte bare.. Highfive til megselv!

vil du vinne GHD stylingtang?

Vet dere hva jeg fant inni skapet mitt i dag? En splitter ny GHD rettetang, som jeg tydeligvis har glemt helt bort. Siden jeg har en slik tang fra før, tenkte jeg at jeg kunne dele den ut til en av dere lesere. Det er jo et skam at et så flott redskap bare skal ligge der, så hvorfor ikke gi den til noen som fortjener den?

Modellen er den nyeste som er gitt ut til nå, nemlig Scarlett Collection Deluxe. Om dere ønsker å se hvordan den ser ut, kan dere klikke innom her. Stylingsettet har en verdi på to tusen kroner, så nå håper jeg jammen meg dere blir fornøyde! En fin ting å dele bort til dere som stadig klikker dere innom her, til tross for at jeg ikke kan gjøre så veldig mye spennende for tiden. Setter så vanvittig stor pris på leserne mine, så syns det er litt gøy å gi bort en ting som jeg faktisk ikke har fått sponset. Fra meg til dere. ♥

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar. Men fortell meg gjerne hvorfor akkurat DU burde vinne denne, jeg har lyst å gi den bort til noen som virkelig fortjener den. Eller kanskje du vil gi den bort i gave til noen andre? Det trenger ikke å være triste historier, jeg viI bare gi den til noen som utmerker seg litt. Denne konkurransen blir med andre ord ikke vinneren trekt tilfeldig, jeg vil lese nøye igjennom alt og finne en verdig vinner.

Lykke til, jenter!

en lørdag full av candy

Kan ikke huske sist jeg sovnet før midnatt på en lørdag, men det gjorde jeg tydeligvis i går. Var så sliten etter å ha vært litt for "aktiv" på dagen, at jeg falt helt sammen på sofaen når klokka nærmet seg seks. Er så lei av å ha så vondt i de øynene, føles ut som at noen hamrer med spiker inni der store deler av dagen. Kosekveld hjelper uansett alltid på humøret. Ble loads med godteri og oreokjeks i går, samt litt underholdning på tv'en. One Tree Hill, jeg elsker den nyeste sesongen. ♥

Er litt usikker på hva denne søndagen bringer, men med hensyn til formen min blir det nok veldig stille og rolig. Herregud, jeg gleder meg så til å kunne trene igjen, løpe rundt med vennene mine, shoppe, gå turer med Milo, sminke meg og ja.. egentlig bare kunne fungere normalt. Må smøre meg med tålmodighet i ni dager til, så håper jeg ting har blitt så bra som det kan til da!

Tenkte å fikse en konkurranse til dere senere. Hvis dere kunne velge, hva ville dere hatt som premie av hårprodukter eller sminke?

lunsj på Slakter Sørensen

Da var jeg hjemme fra et skikkelig herremåltid på Slakter Sørensen! Pappa dro på seg spanderbuksene i dag og tok oss alle med på en fin bytur. Koselig å ut å lunsje med familien på en lørdag, solen steikte ute og temperaturen var perfekt. Folk satt til og med ute å spiste i dag, så fint vær som det var. Nå er det virkelig ikke lenge til sommeren er her for fult, jeg gleder meg så! Spise ute, kald brus og vinden i håret. Varmen kan egentlig ikke komme fort nok..

Ble en herlig tapastallerken på meg, og eplekake til dessert. Følte jeg kunne trillet hjem igjen etterpå. Men har man lyst så har man lovt, spesielt når det er helg!♥

Nå skal jeg ta meg en liten middagslur, fikk (overraskende) overnattingsbesøk i går. Ble snakking og kos til langt på natt, så kjenner det virkelig på formen at jeg ikke har fått nok søvn. Litt bilder fra min koselige lørdag så langt:

Slakter Sørensen, byens beste restaurant. Etter Hos Naboen, selvfølgelig!

Tone og pappa! Lillesøster vil ikke på bloggen (makan til frekkhet)..

Kyllingburger, skalldyrsalat, tapastallerken og biffburger.

Denne gangen klarte jeg ikke å motstå fristelsen..

Hjemmelaget eplekake! Elsker at det ene øyet er dobbelt så lite som det andre, lol.

sånn går det

... når man er sykemeldt fra vanlige gjøremål og jobb. Da får man for mye fritid, og plutselig så har man shoppet halve Nelly.com hjem. Startet denne lørdagsmorgenen med å klikke hjem disse to perfeksjonene:

De beige finner du HER og de sorte HER. (ad links) Pris: 399 kroner.

Tipper hele Blogg Norge kommer til å løpe rundt på disse i vår, men what the hell. De er så fine at jeg bare måtte ha de, er glad jeg rakk å klikke de hjem før de ble utsolgt. De minner meg veldig om en av modellene til Acne, bare disse er veldig mye billigere. Fantastisk å begynne denne fine lørdagen med litt nettshopping.

Rekk opp hånda de av dere som likte skoene? Jeg er såå fornøyd! : D

fredagskos

Sushi ble dagens middag, helt perfekt når man ikke orker å lage mat selv. I kveld får jeg fint besøk helt fra Oslo, heldig som jeg er! Det er Maren som tar turen innom, min kjære coach. Kommer vel til å få lyst å gnage av meg armen når jeg ser henne igjen, jeg kan nemlig ikke trene på hele to uker. Alle vet jo at Maren er treningsentusiast nr.1, noe som garantert ikke kommer til å hjelpe på savnet mitt etter mølla.

The Voice går jo også i kveld, det programmet er så utrolig fint syns jeg. Liker at dommerne ikke får se deltagerne før etter at de har tatt en avgjørelse, fint at ikke alt skal dreie seg om utseende her i verden. Har dere fått noen favoritter så langt?

miiihi, jeg bare må blogge!

Da klarer jeg rett og slett ikke holde meg unna bloggen mer, miiihi! Skal vel egentlig holde meg unna alt som heter laptop og internett frem til mandag, men en oppdatering eller to til dagen kan vel ikke skade?

Jeg er kommet meg ganske mye i formen, selv om det gjør helt forferdelig vondt i øynene. Auuu! Men heldigvis har jeg massevis av smertestillende som hjelper godt. Øyet er så hovent og rødt at jeg ser egentlig ut som et skikkelig voldsoffer, nesten litt tragikomisk. Men heldigvis vil det roe seg litt mer til uka, gleder meg til å få mitt normale utseende tilbake. Det er når slike ting som dette skjer man virkelig setter pris på at man har både syn og en god helse til vanlig.

Det går altså i joggedress og solbriller i disse dager, hehe. Sminke kan jeg ikke bruke på over to uker, så dere må vende dere til å se en litt mer naturlig Kristina fremover. Men det gjør da ingenting, det viktigste er å bli frisk!

Har fått så utrolig god støtte av Pappa og Tone, samt mine fantastisk venner i denne perioden. De har cirka jobbet i skift for å ta vare på meg, hehe. For å ikke snakke om lillebror, som har tatt vare på Milo! Godt å ha mennesker som vil passe på deg når synet ikke er der og alt bare gjør jævlig vondt. Gleder meg til å bli oppegående da, slik at jeg kan leve som normalt igjen. I mens får jeg bare prøve å ha god tålmodighet og la øynene få lege seg selv. Det er jo helt ærlig veldig vanskelig og så kjedelig som det kan få blitt, jeg er jo egentlig verdens mest aktive jente.

Anyways, nå er jeg i hvert fall tilbake! Må igjen takke for alle gode ord og varme tanker, det har betydd utrolig mye for meg. Fine mennesker altså, dere er så gode hele gjengen - heldig er jeg som har så flotte lesere! Vi skrives litt senere, nå må jeg hvile øynene igjen. Føler meg som en gammel dame på 97 år..... : D

livstegn

Ville bare stikke kjapt innom å fortelle dere at operasjonen var vellykket, nå gjelder det bare å kjempe seg igjennom smertene. Fikk lovt å ta av bandasjen på øynene i dag, så endelig kan jeg se litt igjen. Desverre klarer jeg ikke holde øynene åpne mer enn maks to minutt av gangen, så dette blir en kjapp update.

Stor klem til dere alle og takk for de varme tankene dere har sendt meg!

operation day

Da er jeg på vei til Arendal for å operere øynene.......

Er så redd at jeg har ikke ord, innbiller meg jo at jeg aldri kommer til å våkne opp fra narkosen. Fra 08.15 blir jeg operert, så da håper jeg dere kan sende meg masse gode tanker. Oppdaterer dere så fort jeg har mulighet. Stor klem fra meg! ♥

en liten drøm

Har så mye klær og sko nå at klesskapet mitt snart vokser seg ut i stua. Første jeg skal gjøre når jeg kjøper min egen leilighet, er definitivt å bygge et av rommene om til et skikkelig walk in closet. En liten drøm jeg har store planer om å oppfylle! Tenk å ha et av de rommene over da, dere? Hyyyl!

what a day . . .

Sitter her med den beste frokosten i verden, men jeg klarer ikke få den ned.

Føler for å kaste opp hele tiden, nervene begynner virkelig å ta meg. Men frokosten må ned, uansett! Treningstøyet er allerede tatt på, og jeg er klar for en skikkelig god styrkeøkt på hele kroppen. Blir siste treningen på en liten stund, blir jo sengeliggende rundt en uke fra i morgen. Og jeg lurer egentlig veldig på når det er OK at jeg begynner å trene igjen, sånn uten at det kan ødelegge for resultatet av operasjonen? La oss håpe det ikke tar alt for lang tid...

I dag har jeg mye som må gjøres. Leiligheten må vaskes, samt masse tøy. Milo må også bli levert til lillebror, som er så snill å skal passe på han - siden jeg ikke kommer til å klare det selv. Ellers blir det jo selvfølgelig plenty av jobbing, har alt for mye som må bli unnagjort. Blir svett av bare tanken! Når kvelden kommer blir det kvalitetstid med MarenBestis, samt at jeg må begynne å faste fra klokken 23.00...

Nå blir det straks trening! Vi skrives etterpå. ♥

sunday is funday

En liten kollasj av hvordan min søndag har sett ut, har kost meg masse! Jeg elsker virkelig søndager, det er desidert den slappeste og beste dagen i uka. Dagen der man kan gjøre akkurat hva man vil! Min favoritt er uten tvil å plassere meg godt ned i den myke sofaen min, pakke meg under masse pledd og drømme meg bort i favorittfilmene mine. Med godteri, pepsi max og koselig selskap, selvfølgelig...♥

Har dere hatt en fin helg, superstars?

update: Chili Forte

Mange av dere har spurt etter oppfølgnings innlegg på hvordan det går med Chili Forte kapslene, så da tenkte jeg å gi dere en liten oppdatering på det! Først og fremst må jeg si at det er utrolig gøy såpass mange av dere lesere også prøvde det ut etter at jeg tipset om det, og selvfølgelig best av alt - at dere likte det såpass godt. Alltid gøy når tipsene mine blir godt likt, det varmer hjertet mitt! ♥

Min erfaring med dette produktet er fortsatt veldig positiv, jeg er storfornøyd. Jeg tar to kapsler daglig sammen med mat og et stort glass vann. Første kapsel tar jeg på morgenen, sammen med frokost. Hovedgrunnen til at jeg bruker disse kapslene, er for å få kontroll på søtsuget. Jeg er som jenter flest og er veldig glad i søtsaker - spesielt når kveldene kommer. Nå har jeg nesten ingen søtsug lengre, noe jeg er så glad for at jeg har ikke ord. Cravings er det verste som finnes!

Kapslene inneholder som dere sikkert har forstått chili, som er proppfull av sunne stoffer som C-vitamin, små mengder A- og B-vitamin, betakaroten, antioksidanter og flavonoider. Det er med andre ord veldig bra for immunforsvaret ditt, noe som kommer godt med i disse kalde tider.

Dersom fler av dere ønsker å teste ut dette, har jeg fortsatt et kampanjetilbud gående for dere lesere, der dere får første pakke dere kjøper til bare 99 kroner. Deretter vil du få produktet månedlig hjem i postkassen din til 199 kroner, men dersom du ikke ønsker dette – ringer du til kundeservice og sier opp avtalen din. Det er ingen bindingstid, noe som er kjempebra! Så kan dere få testet ut produktet først og se om dere er like fornøyde som meg. Kampanjetilbudet finner dere her.

I samarbeid med Chili Forte.

det verste marerittet

Da var jeg hjemme fra en koselig lunsj med søte frøken Borge. Ble riktig nok en veldig kort lunsj, jeg var så trøyt at øynene mine nesten ikke klarte å holde seg oppe. Alltid like koselig å se snuppa mi igjen, Marthe er bare en av de herligste jentene jeg vet om. Snill og god som dagen er lang! ♥

Anyways, grunnen til trøttheten min har en helt latterlig grunn. Lå våken til fem i morges, klarte bare ikke sove. Begynner å få noen syke nerver før operasjonen, barnslig som jeg er tenker jeg på alt som kan gå galt. Jeg er redd for å ikke våkne fra narkosen, og mest av alt er jeg redd for å få awareness. Er det ikke awareness det kalles, da? Det verste maererittet må jo være å kjenne at legene kutter i deg, kjenne smerten og høre alt de sier - men at du bare ikke klarer å si i fra. Hyyyl!

Håper nervene kan roe seg litt, og at jeg kan få noe beroligende før jeg inntar operasjonssalen. Kommer til å være så lettet når jeg våkner opp igjen, eller - hvis jeg i det hele tatt våkner opp. Neida, eller joda. Mens jeg sitter her å grubler (lol), så kan jo dere ta en titt på min koselige formiddag:

mobilblogg: to sovetryner

Ville bare innom å ønske dere god morgen, sånn direkte fra senga. Våknet for to minutter siden, oppalgt og i god form. Utrolig nok så klarte jeg å holde meg til bare ett glass vin i går, noe jeg faktisk tror at aldri har skjedd før. Kjøpte en hel flaske, men ga den til de andre. Hoho, nesten så jeg er litt stolt av meg selv!

Nå ligger vi å koser i senga alle mann, fin søndagsmorgen. Straks må jeg stå opp, har hørt rykter om at gjengen fra jobb skal på curling. Lurer på hvordan det skal gå, syns jeg ser meg selv koste som faen. Noen av dere som har prøvd det før?

curls

Slik ser jeg ut i kveld, fikk endelig krøllet håret. Gøy med en forandring, jeg er så lei av å alltid gå med håret rett ned eller i hestehale..

Anyways, nå blir det pæærti. Ha en herlig kveld folkens! ♥

trening, venninnekos og utgang

Fikk lagt bak meg over en halv mil med intervaller på mølla i dag, før klokken slo tolv. Ganske fornøyd, jeg skulle jo egentlig hatt treningsfri. Etterpå dro jeg en tur til byen med min kjære Camilla og hennes søte datter Celine. Tenk at jeg har blitt så voksen at jeg faktisk har venninner med barn? Nå begynner jammen med vi også å dra på årene, rart å tenke på! Snuppa til Camilla er så søt at jeg smelter helt, gleder meg til jeg får min egen lille bebis. Om noen år, selvfølgelig!

I kveld skal jeg ut en tur med mine fine kolleger og flotte venninner. På grunn av trening har jeg bestemt meg for at jeg maks skal drikke en gang i måneden frem til sommeren, så da blir dette første og siste gang i Februar. Så da får jeg kose meg ekstra masse i kveld! Skal jo opereres også til tirsdag, så da er det fint med litt kvalitetstid med venner nå - siden jeg ikke får sett de på en stund.

Tenkte å krølle håret i kveld, mihi! Viser dere bilder litt etterpå.♥

wanties

Direktelenker: første kjole, andre kjole, tredje kjole og maxi kjole.

Var de ikke bare smashing alle sammen? Siden de ikke er så stive i pris, så vurderer jeg helt ærlig å klikke hjem alle sammen. Gleder meg til litt varmere tider nå altså!

Mange av dere har jo spurt veldig om den lilla maxikjolen jeg har, så jeg tenkte dere ville like nydeligheten over. Herregud så fin, og for en pris! Den jeg har kostet fire tusen, så jeg ble nesten litt oppgitt nå. Haha, men kjøpt er kjøpt! Alle burde ha en maxikjole i skapet sitt, det er så utrolig fint å bruke til både spesielle og enkle annledninger. Sommerfester, bryllup, selskaper eller når enn sjangsen måtte by seg. En fin maxikjole slår aldri feil. ♥

Ad links.

if you want something, work for it

ENDELIG er helgen her, gud så deilig! ♥

Startet dagen med å gjøre noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å manne meg opp til. Jeg tok såkalte "formbilder" av meg selv, for å sammenlikne med hvordan jeg så ut før jeg begynte å trene. Er ikke tøff nok til å legge det ut på bloggen enda, men om dere vil se så kan dere jo ta turen innom facebook-pagen min, som liksom er litt mer privat. Gøy å se at kroppen min har forandret seg etter all det harde arbeidet, selv om jeg personlig mener jeg har mye igjen før jeg er fornøyd.

Nå skal jeg kose meg med sushi, før jeg skal gjøre meg klar for kvelden. Skal treffe noen venninner senere, gleder meg! Og det beste av alt, jeg har fri hele helgen. Så dette blir en fantastisk weekend! Skal dere noe gøy?

Sophia and Rosie rising to the top!

I'm Sophia Grace, I'm only 8 years old. I got got a hot girl Rosie, 5 years old. Were going to the top of Hollywood, and Its official. My dads in the crowd crying - here's a tissue. Awesome rhymes! Yeah, and it don't stop. Were fighting from the US to the UK non-stop. Were flying first-class, like a princess-a. I'm sipping on this cherryade and its tastes good! Nicky is a princess, Ellen is a queen. Put them all together, that's a Hollywood dream! Yeah, and it don't stop, and it don't stop. Sophia Grace and Rosie rising to the top!

Haha, dette er uten tvil min nye favorittsang! Jeg forguder Sophia Grace & Rosie, de må jo være de søteste jentene i hele verden. Utrolig gøy at Ellen oppdaget disse to snuppene og at hun tar de med på så mye morro. To små superstars jeg bare får lyst å spise opp, spesielt Sophia. Too cute to handle!

ingen jantelov på min blogg!

Tusen takk for alle fine ord både i dag og i går, for noen flotte lesere dere er! Blir helt rørt av hvordan dere backer meg opp, gir meg fine komplimenter og bare er så utrolig søte. Det er lenge siden jeg har smilt igjennom hver eneste kommentar, men de siste døgnene har jeg tatt meg selv i å gjøre det. Og det føles helt fantastisk, tusen ganger gøyere for meg å oppdatere her når dere er så positive og snille. Tydelig at jeg har en gjeng med lesere som er liker mye i mot janteloven som det jeg er, og det digger jeg! ♥

Har kost meg med magasiner, en stor kopp med grønn te og frustrerte fruer siden jeg kom hjem fra jobb. Gått en liten tur med Milo i det fine været har jeg også, det ser nesten ut som at våren er kommet til Sørlandet. Fantastisk! Nå skal jeg straks traske avgårde i hvite converse og dra for å møte Camilla. Sushidate it is!

i love....

Hverdagslige gleder som er viktig å ikke glemme i travle tider. Elsker bilder som dette, kan klikke meg gjennom hundrevis uten å gå lei. Rett og slett fordi snapshots som dette gjør meg så glad og takknemlig! SMIL : D

litt nytt i treningsgarderoben

Jeg har nettopp hatt nok en fantastisk treningsøkt, så nå sitter jeg her med et stort smil rundt munnen! Var ekstra stas å trene i dag, jeg har nemlig fått nytt treningstøy i lyse og freshe farger. Blir rett og slett glad av tanken på at våren snart er her, så da passet det seg å oppgradere treningsgarderoben også.

Toppen min finner dere her og anti-shake tightsen her.

Var det ikke fint, dere? Jeg mener virkelig at et nytt sett med treningstøy kan løfte motivasjonen så sinnsykt mye at det nesten blir latterlig. Denne gangen valgte jeg med ut noe i freshe farger, siden våren faktisk snart er her. Toppen er i en deilig grønnfarge, og tightsen matcher til med grønne stiper nede på leggen. Selvfølgelig er sistnevnte av antishake modellen, som jeg har blitt helt avhengig av. Sitter som støpt på kroppen og gir en utrolig fin figur.

Før jeg stikker videre på jobb må jeg også tipse dere om at Get Inspired nå har fri frakt frem til søndag. Så da er det kanskje et fint tidspunkt å handle litt nytt treningstøy på? Iiiih, gleder meg til en ny økt med disse to herlighetene! : D

I samarbeid med Get Inspired.

jeg er STOLT!

Jeg er så glad nå at smilet går cirka rundt hele hodet mitt. Har hatt en fantastisk fridag og omringet meg med enda mer fantastiske mennesker. Var innom hos regnskapsføreren min også, og fikk en beskjed som virkelig gjorde dagen min fullkommen. Wwww.kristinaandersen.no har jammen meg omsatt for 100 000 kroner på EN måned. Er det lovt å si at jeg er stolt nå? Fordi det er jeg, virkelig! Blir så utrolig glad når jeg ser at hardt arbeid og riktig fokus lønner seg. Ikke verst å få en slik beskjed, selv om alle pengene skal rett på sparekonto.

Men.. Følte jeg kunne belønne megselv med en liten reise, hørtes ikke det smart ut? ToneBestis og jeg har bestemt oss for å ta turen til London i Mars, iiiih! Vi skal se musikaler, shoppe, drikke gode drinker, besøke kjente museer og bare kose oss maks. Det kommer til å bli helt fantastisk, og så er det jo så godt å ha noe å se frem til her i mørke og kalde Norge.

Nå skal jeg videre til min kjære Maren, så kvelden må jo bare bli enda bedre!♥

reker, hjertegodteri og kos

Hadde en kjempe koselig valentines day i går sammen med Granit.♥ Vi valgte en av de tingene jeg skreiv om i dette innlegget, nemlig å ta en skikkelig romantisk kveld sammen. Jeg hadde fått beskjed om at jeg kunne velge hva vi skulle gjøre, så planen var egentlig å dra ut for å spise middag. Men begge har vært så opptatte i det siste at vi følte for å bare være helt alene og totalt i fred. Så vi slo av mobilene, tente masse lys og bare koste oss i hverandres selskap.

Ferske reker og deilig brød ble kveldens mat, noe som virkelig fikk meg til å se frem mot sommeren! Gleder meg til vi kan sitte på den fine ballkongen vår, drikke vin og spise reker - med utsikt over hele havet. Anyways, etterpå var det frem med rosa skum, hjertegodteri og jordbær, for å dyppe i smeltet sjokolade. Mmmm!

Hva gjorde dere i går da, godtfolk?

mine favoritt parfymer

Er det noe jeg elsker så er det parfymer - jeg kan aldri få nok! Det er jo en jungel å velge i der ute, så jeg tenkte å hjelpe dere litt på vei i å finne deres favorittparfyme. Kanskje dere liker de samme som meg? Her er mine storfavoritter:

Estee Lauder - Beyond Paradise.

Denne parfymen er bare helt fantastisk! Den har en herlig blanding av tropisk fuktighet, energisk friskhet og en eksplosjon av blomster. Den er frisk, men ikke like frisk som Escada sine dufter. Denne er kanskje litt mer voksen, perfekt for jenter i 20 årene.

Marc Jacobs - Daisy.

Denne var det faktisk flere av lesere som tipset meg om, da jeg spurte dere om hjelp til å finne en god parfyme. Daisy er vel den sterkeste av parfymene jeg har, men den er ikke så intens at man får hodeverk. Jeg hater sånn bestemoraktige dufter, som fyller opp rommet på en utrolig tung og kvalmende måte. Denne er en frisk, varm og feminin duft! For å ikke snakke om flasken, den er utrolig eksklusiv og fin.

Escada - Ocean Lounge.

Den store sommerduften, hvilken jente er det som ikke liker Escada sine årlige parfymer? Denne er så fruktig at jeg får lyst å spise den opp, elsker å spraye meg med den over hele kroppen når jeg nettopp har kommet ut av dusjen. Eneste minuset er at den ikke sitter på huden lenge, så det kan være lurt å ha den med seg i veska for å friske opp lukten i løpet av dagen.

Versace - Versus Red Jeans.

Denne er bare så GOD! En skikkelig skarp blomsteraktig pafyme, med en blanding av sjasmin, vanilje, moskus, sandeltre og lilje. Dette er den Granit liker best av alle parfymene mine, han syns den lukter så friskt og godt. Noe jeg er helt enig i, har snart brukt opp to flasker av denne siden sommeren 2011..

Ellers er jo selvfølgelig klassikere som Laura Biagotti og Hugo Boss blant mine favoritter, de står selvsagt plassert på badehyllen de også. Men min aller største favoritt, den er fra Ed Hardy. Desverre utsolgt over alt, men håper de får den inn igjen. Snart er den også tom, hyyyyl!

Håper dere likte tipsene mine, ingenting er som en god parfyme! ♥

I samarbeid med Blivakker.no

klar for å feire kjærligheten

God kveld, verdens fineste lesere! Dere er så stille for tiden, er dere like opptatte som meg? Blir jo så glad når dere gir meg tilbakemeldinger og kommentarer, så jeg håper dere kan bli flinkere til det. Leser hver eneste kommentar, og odrene deres betyr virkelig mye for meg. Enten det er i positiv eller negativ for, en blogger skriver jo faktisk for å få tilbakemeldinger.

Hadde litt av en dag på jobb i dag, alt jeg gjorde gikk galt. Presterte selvfølgelig å knuse et gigantisk glass, som føyk over alt. Deretter står jeg å tenker i to minutter, før jeg utbryter "Oi, jeg tror vi må feie det opp!" Og kokken bare: "Nei men jøss, sier du det? Du er ikke bare pen, men smart også!" Brøt selvfølgelig ut i en hysterisk latterkrampe som hele restauranten kunne høre, hehe. Slik er det å ha en overtrøtt Andersen på jobb, ikke barebare skal jeg si dere..

___________

Nå er jeg ferdig stelt og er klar for å feire valentines day. Forteller dere mer om kvelden min senere eller i morgen, selvfølgelig! Håper dere får en like fin kveld som meg. ♥

trenger litt sjokolade hjelp!

Har vært på jakt etter en sjokoladefondue i en hel evighet, så jeg jublet av glede når jeg endelig fant en i dag. Har aldri smakt på snacks laget på denne måten før, men det kan jo umulig slå feil med smeltet sjokolade. Dyppe frukt og skum oppi, mmm! Men jeg trenger litt hjelp fra dere, er det bare så enkelt som å hive oppi litt sjokolade, så smelter den perfekt? Eller må jeg i tillegg ha andre ingredienser også?

alle hjerters dag

I dag er det Valentines Day, og jeg er vel ikke den eneste jenta som er superhappy for det? Miiihi, denne dagen er bare så koselig at jeg får sommerfugler i magen bare jeg tenker på den 14 februar. Men, dagen trenger ikke nødvendigvis koste flesk. Under har jeg skrevet opp litt tips til hva man kan gjøre og gi til hverandre på kjærlighetens dag - dersom dere ikke allerede har funnet ut av det.

♥ Kvalitetstid med romantisk middag.

Slå av mobilene deres, og gjør dere klar for en kveld der det kun er hverandre som har den fulle oppmerksomhet. Lag favorittmiddagen deres, og spis den på et fint oppdekket bord. Tenn stearinlys rundt i hele rommet dere er i og demp lysene. Finn frem deilige massasjeoljer, og gi hverandre en herlig kroppsmassasje. Perfekt måte å komme nærmere hverandre på, det å være hjemme kan være noe av det mest romantiske i mine øyner, da kan man gjøre og oppføre seg akkurat slik man vil. Avslutt med en film dere liker godt, frukt som kan dyppes i smeltet sjokolade og kos deg i armen på kjæresten din.

♥ Overrask han/henne.

Har du en kjæreste som mest sannsynlig kommer til å glemme hele Valentines Day? Ingen grunn til å bli trist fordiom, ta saken i egne hender! Kjøp en liten gave, lag favorittmiddagen hans/hennes og gjør klart til en skikkelig kjærestekveld. Vis partneren din at du er glad i h*n, uansett hvor glemsk eller vimsete personen kan være.

♥ Miks sammen en hjemmelaget gave!

Lag en hjemmelaget gave til kjæresten din, det må jo være noe av det koseligste man kan få? Fremkall masse bilder av dere, og lag en søt liten collage. Oppi gaveesken kan det for eksempel ligge favorittsjokoladen hans/hennes, gavekort på massasje og andre fristende tilbud - samt noen koselige ord til partneren din.

♥ Dinner and a movie.

Ja, jeg snakker selvfølgelig om standar daten, som alltid er en slager. Dersom dere skal ut å spise, reserver bord så fort du får mulighet! Mange kjærestepar vil ikke overraskende ut å spise på alle hjerters dag, så det kan være lurt å ta en ringerunde til de aktuelle plassene. Ta deretter turen på kino, kjøp masse godteri og kos dere. Lurer du på hvilken film dere burde se? Her er en oversikt over hvilke kino filmer som går nå.

Uansett hva man gjør, så er det viktigste å bare være sammen. Ikke sant? Og hvis du er singel, så kos deg med venninnene dine! Ha spakveld, dra ut å spis, kino, tren sammen eller bare lei mange chickflicks. ValentinesDay er den perfekte dagen for å være sammen med de man er glad i, uansett hvem det er.

Kjærlighet til dere alle på denne fine dagen! ;*

L to the ondon

Har hatt en kjempefin start på uken, den kunne egentlig ikke begynt bedre! En fin dag på jobb med mine fine kolleger, etterfulgt av shopping med to flotte venninner. Eller, kan det egentlig kalles shopping når man kommer hjem tomhendt? Jeg fant ingenting. Er på desperat jakt etter en lommebok som har plass til både mobil og penger, men ingen funn så langt.

Kjenner jeg klør i fingrene etter å reise bort i neste måned, når operasjon og hele pakka er over. Så nå sitter jeg å ser på turer til både London, Roma og Paris. Frister mest å besøke førstnevnte by, London er etter hva jeg har lest og hørt helt fantastisk. Og jeg har heller aldri vært der, noe som er enda en god grunn til å ta turen. Frister med en skikkelig shopping og jentetur, Primark og TopShop lyder fantastisk i mine ører akkurat nå. Håper jeg får lurt med meg ToneBestis! ♥

Ble uggs og parkas i dag. Way to cold til å løpe rundt i noe annet...

liten giveaway

Siden dere er så snille lesere og gir meg masse tilbakemeldinger, tenkte jeg at det var på tide å gi noe tilbake! En liten konkurranse er aldri å fortakte, eller hva? I kveld kan to av dere stikke av med dette:

En fantastisk god hårspray og en deilig leave in spray!

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar. Vinnerne trekkes om en uke og blir kontaktet via mail. Lykke til, cupcakes. ♥

sol i ansiktet og vind i håret

Håper ikke jeg er den eneste som allerede sikler etter freshe bikinier?

Victorias Secret er jo selvfølgelig favorittmerket i år også, som alltid. Bestilte hjem en stor pakke i fjor, men var ganske så uheldig med størrelsene. Toppene var for store og underdelene var for små, er ikke det bare typisk? La oss håpe jeg har bedre lykke denne gangen, selv om jeg skal vente enda ett par uker før jeg faktisk bestiller.

Freshe farger, smått, lave skjæringer og gjerne stroppeløst er vel det som beskriver årets bikinimote best. Passer meg perfekt, spesielt siden jeg ikke er like bra utstyrt som Pamela. Hah! Gleder meg til å slikke sol på stranda igjen, kjenne sanden mellom tærne og føle den varme vinden i håret. Forhåpentligvis blir det en tur eller to til varmerestøk før sommeren kommer til Norge, jeg klarer ikke vente helt til Juni...

mestringsfølelse!

For min del kreves det ganske mye styrke å pakke treningsbakken mens det fortsatt er mørkt ute og spasere oppover i folketomme gater. Vurderte sterkt å sove videre da alarmen ringte så alt for tidlig, men så kom de fornuftige tankene. Er virkelig to timers søvn verdt mer enn en fin kropp? HELL NO! Så da var det bare å hoppe opp av senga, slenge på seg treningstøy, drikke en stor kopp kaffi og vandre avgårde i mørket.

Nå er jeg altså hjemme igjen etter en beinhard treningsøkt, fy søren så deilig! Programmet jeg holder på med er som sagt veldig tungt, jeg måtte faktisk legge meg ned på gulvet hele tre ganger mens jeg holdt på. Dere kan tro jeg fikk lange blikk fra de andre på gymmet, hehe. Men det digger jeg bare, da føler jeg bare at jeg gjør en enda bedre jobb når folk står å måper.

Dagens andre måltid er allerede inntat, og det ble omeletten dere ser over. Energiboost! Nå skal jeg slappe litt av med Dr.Phil som selskap, før jeg skal videre å jobbe i noen timer.

Og en siste ting. Jeg vet jeg skriver en del om trening for tiden, hva syns dere egentlig om det? Nå er det viktig at dere som syns det blir for mye også svarer, da dette egentlig ikke er en treningsblogg. Jeg kommer selvfølgelig til å kutte ned på treningssnakket hvis mange av dere syns det er mindre interessant å lese om. Gi meg gjerne en tilbakemelding, viktig for meg at dere er fornøyde! ♥

fra bloggtur til operasjon

Mange av dere har etterlyst Milo, og nå er han endelig tilbake igjen! Lillebror har passet han i noen dager, så dere kan tro det var godt å se den lille tassen igjen. Nå hopper han rundt her i stua og gjør alt han kan for å få mest mulig oppmerksomhet. Skjønningen! Han hilser til dere, selvfølgelig:

Så - over til noe jeg har glemt å fortelle dere!

Denne måneden kommer til å bli ganske mye annerledes enn jeg først hadde trodd. Egentlig skulle jeg reist til Drammen førstkommende helg med mange søte bloggjenter, men jeg er ikke sikker på om jeg får gjort det likevel. Plutselig er det veldig mye som må ordnes og planlegges. Fikk nemlig telefon denne uken om at jeg skal opereres den 21 februar, noe som egentlig kom veldig brått på. Gruer meg, men det skal bli helt fantastisk å få orden på synet mitt igjen.

Så da blir jeg jammen med blind i noen dager, lurer på hvordan det skal gå. Det er med andre ord bare å jobbe som en helt før den kommende operasjonen, tilbringe masse tid med venner og familie, samt planlegge hvordan jeg skal få blogget så bra som jeg bare kan klare de første dagene etter operasjonen. Trenger nok litt hjelp, men heldigvis har jeg fine mennesker rundt meg som alltid stiller opp! Og det er gull verdt i slike situasjoner. ♥

mindfuck

Kan noen vennligst forklare meg hva denne filmen seriøst handler om? Jeg og Granit så den i går, og begge satt som to frustrerte spørsmålstegn etterpå. Herregud for en mindfuck film, jeg har ikke ord. Den var utrolig bra, da! Men kjedelig at du plutselig ikke forstår handlingen når den en ferdig. Ble faktisk så irritert at jeg prøvde å google meg frem til svaret, men ingen lykke...

Ellers er det en typisk søndag her i hus! Startet dagen med en tung intervalløkt, 500 kalorier forbrent. Ikke verst! Etterpå vasket jeg leiligheten, satt på noen maskiner med tøy og lagte meg en god lunsj. Nå skal jeg jobbe litt og forberede den kommende uka. Avslappingsdag in my heart. ♥

jewelry is a girl's best friend

Er det noe som er i vinden nå for tiden, så er det tribal-halskjedene. Store kraftige smykker kler nesten alle og redder en hver kleskrise. Selv noe så enkelt som en sort eller hvit basicgenser holder i massevis, dersom du også tar på deg et slikt smykke.

At tilbehøret har mye å si for antrekket, det er vel noe alle vet. Men at noe så enkelt som et smykke kan gjøre et antrekk så fantastisk mye finere, det tar jeg av meg hatten for. Her er mine favoritter:

Smykke nr.1 finner du her, nr.2 her og nr.3 her. Ad links!

Syns også de har fått veldig mange fine på BikBok og Gina Tricot, så alle smykkeglade jenter burde absolutt ta turen innom der. Selv sikret jeg meg et fra sistnevnte denne uken, og jeg har allerede pyntet opp et antrekk med det. Blir garantert mange fler, fint som det er! Et must have i alle jenter sin garderobe, er du ikke enig? : D

endelig kom kvelden

Ååååh, jeg er så glad for at lørdagskvelden er her at jeg har ikke ord! : D

Har endelig fått hoppet i joggebuksa, og jeg har ikke planer om å ta den av før jeg skal legge meg. Etter en lang uke stappfull med jobb, møter, trening og veldig lite sosialisering, er jeg nå klar for å lene skuldrene helt tilbake. Jeg har gledet meg til denne dagen hele uka, så nå er jeg cirka overlykkelig.

I kveld skal jeg bare kose meg med en fin en, spise masse god mat og godteri. Har vært å leid noen filmer vi skal se, det var kommet så mange nye og spennende at jeg ikke visste helt hva jeg skulle velge. Men klarte til slutt å plukke ut tre, da! Tenkte å lage lasagne til kveldskos, tenne masse stearinlys, fyre i peisen og bare kose meg en hel haug. Håper dere får en like fin lørdag som meg, det fortjener dere! ♥

Snakk om å skjule gleden over godteriet liksom..... Haha!

gårsdagen

I går trente jeg med denne jenta, som virkelig er forbilde nr.1 innen trening. Har vel egentlig aldri hatt treninsforbilder, men Maren er bare så rå at jeg blir grønn av beundrelse. Fikk faktisk tårer i øynene i går når hun trente, fordi jeg syns hun var så flink at jeg ble helt satt ut. Og det er virkelig ikke ofte jeg blir, men fy søren for en ståpå-vilje!

Maren er jo min personlige trener og kom helt fra Oslo for å lære meg mitt nye program. Jeg kan si såpass at det er det råeste og mest hardcore jeg noengang har prøvd. Veldig få som klarer å trene på denne måten, så det er helt rått at jeg får være en av de! Det var så jævlig tungt at jeg seriøst la meg ned på gulvet og forstod ikke hvordan jeg skulle finne krefter til å komme meg opp igjen. Men opp skulle jeg, åpenbart! For når man har Maren Erdvik til trener, da er det ingenting som heter å gi opp!

Har dere sett slankekrigen på tv, der coachen til deltagerne skriker og pusher de to the limit? Sånn trener har jeg alltid ønsket meg, en som presser meg, motiverer meg og nekter å la meg gi opp når jeg tror jeg ikke klarer mer. Og nå har jeg jammen med funnet det, endelig! Gleder meg så til å starte på dette programmet til mandag og jobbe meg mot den kroppen jeg vet jeg kan klare å få.

Etter treningsøkten bestilte vi oss masse sushi takeaway og dro hjem til meg for å se The Voice. Har fått skikkelig sansen for det programmet, liker at ikke deltagerne blir dømt på utseendet og kun på stemmen. Og så kom jo hele tre sørlendinger videre, det var jo litt stas! Alltid gøy når mennesker fra nærområdet kommer videre på sånt, ikke sant?

Jentekveld og sushi var en perfekt start på helga. ♥

morgenstund

Over ser dere verdens største morgentryne, hylte nesten når jeg så meg selv i speilet i dag. Våknet for en liten halvtime siden, og sitter nå i sofaen med min nye favoritt frokost og en god kopp med senseo cappuchino. Kaffemaskinen min er virkelig blitt min lifesaver, den får meg til å våkne opp på dager øynene mine bare vil falle igjen. Alle burde ha en kaffemaskin, jeg fikk selv min til jul og ble hoppende glad. Kanskje jeg skal lage et eget innlegg om den, hvis noen av dere er nyskjerrige?

Nå skal jeg kosemose en annen slappfisk som enda ligger i senga, og deretter slenge på meg litt sminke. Så går turen på jobb en liten tur igjen, gleder meg! Når jeg kommer hjem er det endelig helg, og jeg skal ha en veldig utfordrende og spennende kveld. Forteller dere mer om dette litt senere. Ha en fin dag, cupcakes! ♥

mobilblogg

Da var jeg nettopp ferdig med en åtte timers fin arbeidsdag. Herregud, jeg har løpt som en duracell kanin i hele dag! Restauranten vår har tilbud på en hovedrett denne uka, så det er tydelig at hele Kristiansand stikker ut for å spise. Men gøy da, tiden går jo så hundre ganger fortere når det er mye å gjøre!

Blir en veldig kjapp update dette, jeg skal rett videre for å treffe Maren. Vi skal kose oss med sushi, gleder meg! Etterpå må jeg videre å handle inn matvarer, kjøleskapet mitt er like tomt som hodet til George Bush. Minn meg på det, da? Hvis ikke går det garantert i glemmeboka...

vin og gourmet

Koste meg masse i går med Tone, Simi og Camilla - tre herlige jenter. Lenge siden jeg har ledd SÅ mye, lyver ikke når jeg sier at jeg hadde vondt i magen når jeg våknet. En god latter forlenger livet!

Nå skal jeg spise en god frokost - som består av cottage cheese, skyr og lune skogsbær. Så utrolig godt og en perfekt start på dagen! Trenger masse energi, dagen kommer nemlig til å gå nonstop. Først skal jeg ta turen på jobb og jobbe som en helt i noen timer. Deretter skal jeg møte nydelige Maren og lære masse om både kosthold og trening. Ser virkelig frem til sistnevnte, jeg har gledet meg i to uker nå. Iiiiih!

Tar dere selvfølgelig med under dagen. Kos dere så lenge! ♥

i riktig retning

God onsdagskveld!

Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg virkelig! Dagen min har vært helt topp, latterfull og travel - akkurat som jeg liker det. Humøret har også vært på topp i dag, noe som kjennes fantastisk deilig. Føler meg så tilfreds og fornøyd med livet per dags dato, kunne egentlig ikke bedt om så veldig mye mer. Er jo ingenting å legge skjul på at jeg fikk en litt vanskelig start på det nye året, men nå ser alt ut til å snu seg i riktig retning. Den retningen jeg egentlig visste jeg kom til å spasere i. ♥

Mens dere leser dette er jeg faktisk ute på restaurant med to flotte venninner. Tipper jeg sitter å spiser en god indrefilet og nyter et glass rødvin i skrivende stund, hehe. Hurra for forhåndsskrevet innlegg! Her har dere forresten dagens innkjøp, deilig med litt nytt til garderoben:

ukens tips!

Da var det på tide med ukens tips igjen! Denne gangen skal jeg faktisk ikke tipse dere om kosmetikk eller kjoler, men noe jeg mener alle jenter burde ha i skapet sitt. Jeg bruker dette fem dager i uka og er totalt avhengig av det. Og det beste av alt, nå er det jeg snakker om på tilbud. Noen som klarer å tippe seg frem til hva jeg snakker om...?

Jeg hadde aldri trodd Get Insipred skulle selge ut tightsene fra Craft så vanvittig billig, men man skal tydeligvis aldri si aldri. Tightsene er av en super kvalitet og er også smarte å bruke til utendørs løping. De har nemlig synlige refleksdetaljer, noe jeg syns er kjempebra. Viktig å sette sikkerheten først, spesielt nå når det er så mørkt ute. Tightsene puster også, og har en liten lomme bak som du kan legge mp3 spilleren i.

Litt dumt at det bare er et begrenset antall med tights igjen, men jeg håper likevel de av dere som ønsker å klikke denne hjem rekker å gjøre det. Jeg har sagt det før, men jeg gjentar det gjerne: nytt treningstøy med god kvalitet er virkelig en fantastisk motivasjonsboost! Tilbudet finner dere HER.

Reklame.

programleder Andersen

Da er det ikke lenge siden en herlig journalist fra NRK løp ut døren min. I dag har jeg nemlig blitt filmet, tatt bilder av og hele pakka. Kjempe gøy, men jeg klarer aldri å vende meg til å være foran kamera. Vi husker vel alle hva som skjedde når jeg var gjest på God Morgen Norge i fjor. Anyhow, trodde jeg skulle bli intervjuet - men hadde tydeligvis missforstått litt. Jeg skulle nemlig fungere som en slags programleder, noe jeg aldri har vært før. Gøy med en utfordring! Forteller dere mer om dette siden.

Nå skal jeg jobbe litt til, før jeg tar en velfortjent tur på shopping. Iiih, trenger å få svidd visakortet mitt litt, er på jakt etter noen fine og store smykker. Har hørt rykter om at BikBok og Gina har fått inn noen fine, så krysser fingrene for at jeg ikke kommer tomhendt hjem! : D

forandring fryder!

Jeg har jo lovet å vise dere leiligheten etter ommøbleringen, så her kommer litt bilder! Må legge til at jeg virkelig ikke syns bildene yter leiligheten noe rettferdighet, da det er så mye finere her enn hva jeg klarer å få frem. Kanskje på tide med en ny linse til kameraet, som tar bildene slik jeg ser det?

Anyways. Her er litt av stue, kjøkken og spiseområdet. I tillegg er det et stort soverom, gang med trapp, gjestetoalett og selvfølgelig et fantastisk hovedtoalett i tillegg. Men dette vil jeg holde privat, i hvert fall inntil videre. Leiligheten er jo rett ved strandpromeraden, så det er en skikkelig sommerleilighet med nydelig utsikt. Gleder meg til varmere tider, da skal jeg også vise dere flere og bedre bilder! ♥

Mange av dere spør ofte hvor jeg har kjøpt ting i leiligheten, og da kan jeg fortelle at absolutt alt av møbler og interiør er fra BOHUS. Min favoritt interiørbutikk, de har så utrolig mye lekkert! Eneste som ikke er derfra er ting som kubbelys og puter. Ellers er vel ca alt du ser derfra.

ukens leserspørsmål

Kan du fortelle litt mer om kostholdet og treningen din som du blogget om i forrige uke?

Klart jeg kan! Som de fleste av dere vet, har kroppen min forandret seg kraftig det siste året. Jeg har klart å miste de kiloene jeg ville miste, med et normalt kosthold og hard trening. Så nå er det på tide med et nytt prosjekt! Nemlig å få fettprosenten min til å synke betraktelig. Sommeren 2012 kommer sakte men sikkert snikende, så derfor skal jeg i gang med et nytt opplegg for å bli så stram og fit som mulig. Jeg skal bli den beste versjonen av meg selv!

Sammen med Maren, som fungerer som min coach, er jeg superklar for å nå målene mine. Jeg har fått en fantastisk kostholdsplan, som passer meg perfekt. Og i slutten av denne uka, skal vi også trene sammen i noen dager her i Kristiansand. Gleder meg til å få en treningsplan som er spesialisert for fettforbrenning og for å få kroppen jeg ønsker meg. Syns dere alle skal sjekke ut bloggen til Maren, den jenta er så fit og stram at jeg har ikke ord. Norges svar på Jillian Michaels! Nydelig er hun, og helt vanvittig flink med trening. Man kan hente mye inspirasjon fra den bloggen, som dere finner her.

Jeg kommer ikke til å bli fanatisk, men kjøre et strengt opplegg. Noe som alltid vil være viktig for meg, er å beholde en spisedag i uka. På denne dagen skal jeg spise akkurat hva jeg vil, noe som virkelig er gull verdt! De andre seks dagene i uka blir det masse sunn mat og proteiner - just the way I like it. Gleder meg til å holde dere oppdatert på dette fremover, og jeg håper flere av dere er med på å bli den beste versjonen av seg selv. For hvorfor være noe dårligere? : D

jobbing på cafe

Fordelen med å drive for seg selv, er at man i blant kan ta med seg kontoret ut. Så i dag dro jeg med meg macbook, mobiltelefoner og dagsplanlegger - for så å jobbe på cafe noen timer av formiddagen. Herlig å variere hvor man jobber fra, det er fort å bli lei av å ha hjemmekontor syv dager i uka. God lunsj fikk jeg også spist, nemlig laks med mangosalat.

Deilig og friskt! Jeg har elsket fisk siden jeg var lita jente..

Nå tenkte jeg faktisk å utfordre meg selv til å dra på trening. Har ikke trent på ti dager nå, pga sykdom. Men i dag har jeg ikke feber lengre, så da kan det vel ikke skade å prøve? Savner å løpe på mølla, løfte vekter og kjenne følelsen av styrke. Iiiih, la oss håpe det går etter planen! Ellers fikk jeg forresten en beskjed for noen timer siden, som vil endre store deler av planene mine denne måneden. Jeg er både glad, nervøs og litt redd. Forteller dere mer senere! ♥

lyst å bli toppblogger?

Vell vell, tenk deg om to ganger før du gjør alt du kan for å klatre høyt opp på listene. For tro meg, er du først blitt en toppblogger - da blir livet fort ganske så annerledes. Det finnes fantastisk mange gode sider med å skrive en stor blogg, selvfølgelig fler positive enn negative. Men her har dere deler av mitt liv som toppblogger, kanskje ikke så enkelt som mange tror.

Hvordan hadde du taklet tingene under, tror du?

 

♦ Du må regne med å bli stirret på når du er på shopping, cafe eller however. Vel og merke ikke hyggelig stirring, men hatblikk slengt fra jenter som står i grupper. Kult å føle man går med et reinsdyrhorn i panna, dersom du ikke er tøff nok til å forstå at det er fordi du er deg, selvfølgelig.

♦ Når du er toppblogger, vil mennesker alltid mene noe om deg. Folk vil blande seg, gi deg råd og kreve at du faktisk følger disse rådene. Disse såkalte blogglesermødrene har selvfølgelig også rett til å fortelle deg at du er feit, blitt for tynn, spist for sunt, spist for usunt eller at du egentlig bare gjør alt galt.

♦ Ikke skaff deg kjæreste, og dersom du gjør det: ikke vær så dum at du blogger han. Da må det i så fall bli en vanesak at enkelte blogglesere har kjæresten din som et mål. Er han på byen, vil de løpe rundt beina hans og gjøre alt for å komme i buksa hans. Og dagen etterpå denne byturen, vil du selvfølgelig få hundre meldinger om at kjæresten din har vært utro med 19 forskjellige jenter - når han selv sverger å ha avvist de alle.

♦ Liker du å shoppe? Ha i så fall ti fadderbarn i ryggen som du månedlig sender penger til. Hvis du kun har et, blir det ofte ramaskrik i kommentarfeltet. Fordi du kunne faktisk forsørget hele Afrika med alt det du handler!

♦ Sitter du på cafe, holdt hendene borte fra alt som heter røyk og snus. Helst ikke ha røyk på bordet en gang. Dette resulterer i x-antall kommentarer om hvor dårlig forbilde du er og at du smugrøyker bak ryggen til leserne dine. Tenk å faktisk SMUGrøyke bak ryggen til leserne dine, DET er dårlig det!

♦ Ikke vær for tykk, ikke vær for tynn, ikke tren for mye, ikke tren for lite. Er du for tykk, blir du kalt feit og stygg dagen lang. Er du for tynn, blir du kalt anoretiker. Og dersom du trener, ja da trener du enten for dårlig eller så trenger du for mye og er et dårlig forbilde. Og hvis du ikke trener: nei da burde du begynne å trene!! Jeg mener, hva i huleste skal man gjøre?

♦ Alle har en mening om deg, spesielt de jentene som er så misunnelige at de nesten tisser i buksa. Regn med å bli satt ut rykter om og snakket dritt om. De fleste jenter mener jeg er en bitch, helt til de får møtt meg. Jeg er vel en av de bloggerne som er plaget mest med dette, fordi jeg faktisk har mine egne meninger. Som ikke alle alltid er enig i. Og hva resulterer det i? At jeg kikker meg flere ganger over skuldra når jeg går ute alene. Gøy? Absolutt ikke.

det regner jo penger på deg, jente!

Dagens middag som Bree Van De Camp jr har kokkelert:

Masse deilige grønnsaker og laks, gratinert i sweet chilli saus og litt fløte. Vanvittig godt og noe av det sunneste man kan proppe i seg. Kan lage en oppskrift på dette om dere ønsker det?

Som sagt, det har vært en lang og travel dag. Løp ut døren 08.00 og kom hjem igjen for en liten time siden. Startet dagen hos hudpleieren, for å vokse og farge brynene. Deretter tok jeg turen til SalongXtend for å farge etterveksten. Deilig å skjemme segselv bort litt! Etterpå var det tid for møter og besøk hos regnskapsføreren min Geir. Ender alltid med det samme, jeg sitter å klager over at jeg har for lite penger - mens Geir rister oppgitt på hodet og kommer med sin faste kommentar "det regner jo penger på deg, jente!" Ler like godt hver eneste gang jeg har vært der, godt jeg har en regnskapsfører som kan sette egoet mitt litt på plass.

Nå piper ovnen, middagen er ferdig. Vi skrives etterpå, dere! ♥

jeg er storfornøyd!

Etter en halv dag med klaging fra meg om hvor lei jeg var av leiligheten, hvor mye jeg ville flytte og alt jeg ville forandre på, satt vi like godt i gang med å renovere hele cribben. En god gammeldags ommøblering, med andre ord. Og det hjalp skikkelig! Leiligheten ser helt ny ut, jeg er storfornøyd! Så i morgen skal jeg avgårde for å handle litt nye lys og slike ting, så viser jeg dere resultatet etterpå. Forandring fryder! Var så lei av det gamle at jeg holdt på å klikke.

Det er forresten så kaldt her at ja jeg ligger under to tepper for å klare å holde varmen. Har ikke fått kjøpt ved enda, så dere kan tro jeg fryser rompa av meg. Gikk faktisk så langt at jeg spurte Granit om vi ikke kunne demontere reolen, for å brenne den. Haha! Noen som vet om plasser det er søndagsåpent og de kanskje selger ved?

kalv, filmer og lørdagsgodt

Hadde en alle tiders lørdag i går!

Hooket først opp med min søte Camilla, på Hos Naboen - selvfølgelig. Stamsted nr.1! Vi bestilte oss god middag, valgte mitt falt på kalv denne gangen. Var faktisk veldig godt, kjøttet var helt vanvittig mørkt. Alltid like koselig å være med den jenta, vi har så mye til felles at det er godt gjort. Etterpå dro jeg hjem med Granit, som hadde leid tre filmer og handlet masse lørdagsgodt.

Vi satt oppe til 03.30 å så filmer, haha. Første ut var Mr. Popper's penguins, herregud for en utrolig morsom og søt film. Anbefales virkelig til dere, den var bare helt herlig. Nå er jeg selvfølgelig blitt helt besatt av å skaffe meg en pingvin etter å ha sett denne filmen, for noen skapninger! ♥

Denne søndagen skal bli brukt til det mest fornuftige jeg kan gjøre mot megselv nå, nemlig å være hjemme i full chillemodus. Jeg er av en eller annen grunn fortsatt ikke frisk, noe som gjør meg helt sinnsykt frustrert. Jeg har en så hektisk uke forran meg at jeg har ikke tid til dette. Krysser fingrer og tærer for at jeg er god igjen i morgen og klar for de kommende dagene.

Har dere hatt en fin helg, cupcakes?

min look til valentines day

Snart er det alle hjerters dag, dagen vi jenter virkelig elsker! 14 februar er blitt den perfekte dagen for å vise mennesker rundt oss at man er glad i de. Man kan gi blomster, kort, konfekt eller kanskje bare en ekstra god klem. Kjærlighet er kjærlighet! Men hva går man med om man skal på en date, kose seg med kjæresten eller kanskje på restaurant? Jeg har funnet mitt favorittantrekk, som jeg tror dere også kommer til å like.

En nydelig, enkel kjole, i en fantastisk rødfarge. Kombinert med sorte pumps blir dette en sikker vinner, uten tvil. Skikkelig romantisk og fint antrekk. ♥

Var det ikke bare nydelig? Er helt forelsket i kjolen, så utrolig sukkersøt! Her finner dere kjolen og her finner dere pumpsene. Det er også et spesialtilbud nå, dersom dere velger å kjøpe dette som et helt antrekk. Kjøper dere hele looken med en fin øyenskygge i tillegg, får dere med et nydelig rødt undertøysett gratis. Hvor fantastisk er ikke det? Dette tilbudet finner dere her.

Nå skal jeg snart ut å spise god middag med en venninne, og deretter se film hjemme resten av kvelden med Granit. Håper dere får en like fin lørdagskveld som meg!

Ad links.

pakket meg godt inn..

Etter å ha vært stuck innendørs nesten hele uka, ble jeg naturlig nok veldig rastløs når gårsdagens kveld kom snikende. Pakket meg derfor inn i to gensere, boblejakke, uggs, stilongs og tykk bukse - for å våge meg en liten tur ut. Tok turen opp på jobb, der jeg ble servert hele tre kopper grønn te med sitron og honning. Godt jeg har søte kolleger som passer på meg når jeg er syk! Rakk også å spise litt tapas med Tine Charlotte før jeg måtte tussle hjem igjen. Koselig å være litt sosial, var redd jeg hadde glemt hvordan mennesker så ut. Knis!

Ligger å drar meg i sengen i skrivende stund, men en enda større slappfisk ved min side. Blir nok en time eller to til på øyet, da jeg fortsatt ikke er helt i form. Søvn gjør virkelig underverker! Og når man har stor tv forran sengen og two and a half men på DVD, hvorfor skal man da stå opp? ♥

Blogganbefaling: Silje Bjerk

En herlig blogganbefaling: www.siljenn.blogg.no.♥

Silje sin blogg har jeg fulgt lenge, første som fenget meg var at hun har et helt utrolig flott utseende. Blendende hvitt smil, nydelig ansikt og en herlig utstråling. Men hun er langt mer enn bare et prettyface, gjennom det vi får se i bloggen virker hun som ei utrolig godhjerta, skjønn, ærlig og bra jente. Og vet dere hva? Nå skal hun snart bli mamma! Tipper hjerteknuseren hennes kommer til å bli minst like nydelig som mammaen sin.

Sjekk ut bloggen hennes her da, dere! Sant den var fin?

endelig helg!

Etter en natt med alt fra drapstrusler til hatmails, må jeg si jeg er ganske sliten. Feberen er også oppe i nesten 40 nå, så kroppen er vel ikke helt fornøyd. Nå legger jeg denne saken til side og håper andre også kan gjøre det. En ting vil jeg få frem: jeg kalte ALDRI denne jenta for feit. En fjær blir fort til ti høns når dere legger ord i munnen på meg som jeg ikke har sagt. Men av hensyn til dere, valgte jeg som sagt å slette innlegget. Så da velger jeg heretter å holde meninger om et så ømt tema for meg selv. Synd at mange av dere klarer å gjøre dette så mye verre enn det er, med å faktisk drapstrue meg.

Ellers må jeg jo ønske dere god morgen. Gleder meg som en unge til å kunne gå i fint tøy igjen, være på jobb og med venner. Føler meg helt innesperret! Granit var selskapet mitt i går da, så det hjalp jo igrunnen veldig. Slappet av på sofaen under masse pledd og så en serie som heter Klovn. Døde litt av latter, fy søren for noen syke mannfolk. Haha, anbefales virkelig om du vil ha deg en god latter.

Endelig fredag også! Skal dere noe gøy i helgen? ♥

slettet innlegg

God kveld alle sinnatagger!

Av deres reaksjoner valgte jeg å slette innlegget under, av fare for å bli Norges mest forhatte blogger. Dere kan mene hva dere vil, men i mine øyne vil det ALDRI være sunt å veie verken 10 eller 15 kilo for mye. Men beklager så mye til dere som ble støtt, det var aldri meningen. Mange av dere missforstod åpenlyst det jeg skreiv, og kommentarene dere skreiv var absolutt ikke det poenget med innlegget var. Men jeg forstår nå at meninger om overvekt må man kanskje holde for seg selv.

Nighty!

inngrodde øyner

Dagens redning ble uten tvil at dere blogglesere tipset meg om at jeg kunne se Gossip Girl sesong 5 på internett! Jeg streamer herfra, om noen skulle lure. Når man er syk er det fint med litt tidsfordriv, og hva er vell da bedre enn en god dose med drama fra Upper East Side? Har faktisk bakt boller også, men ikke klart å dytte i meg en eneste en. Regner med de fleste blir plassert i magen til en annen luring uansett...

Når jeg så megselv i speilet i morges fikk jeg forresten helt SJOKK. Det så seriøst ut som om øynene hadde grodd inn i ansiktet mitt. Jeg er så hoven at jeg dævver! Heldigvis begynner det å bli litt bedre nå, så slipper jeg å se ut som en freak resten av livet mitt. Som blogger er det (desverre) som alle vet obligatorisk å blogge bilder av seg selv daglig, også når man er ut som en falleferdig hore fra Oslo S. Så da er det vel bare å få det unnagjort?

PENA!

my top five heels

Er det noen som er en shoemaniac, så er det vel meg. Jeg har så mange sko at jeg ikke en gang rekker å bruke alle! Tror jeg har arvet det fra bestemoren min, hun har så mange par at jeg bli svimmel i hodet av å se på samlingen hennes. Deverre har jeg ikke skohyller i leiligheten, så alt ligger pakket ned i esker. Such a shame! Neste gang jeg flytter i ny leilighet - så skal jeg uten tvil ha et eget walk in closet.

Men, her er mine fem absolutte favoritter:

Mine storfavoritter, de er bare helt fantastiske. Samme type finnes her.

Elsker saueskinnet på toppen. Disse er også fra Nelly, men desverre utsolgt.

Enhver jente må ha et sjokkrosa par i samlingen.

Nude pumps, som forlenger beina noe helt enormt. Samme type finnes her. (ad)

Sorte klassiske pumps er et stort must have.

En liten bit av samlingen min. Kjenner jeg blir glad av å se på disse bildene, sko er virkelig det som gjør et helt antrekk. Vil dere at jeg skal lage et slikt innlegg i morgen også, men med mine favorittkjoler?

en travel måned

Dagen min har bestått av dette:

Besvaring av mails, jobbing på nettet og planlegging av den kommende måneden. Februar blir sykt hektisk, spesielt siden jeg har vært syk i ei uke. Skal blant annet intervjues av NRK, sammen med Jens Stoltenberg (!!). Det er jo faktisk litt kult, det er i sammenheng med ungdomsskolene i Norge. Jeg reiser også til Drammen en weekend, sammen med en haug av andre flotte bloggere. Gleder meg til å treffe alle og bli kjent med mennesker som er like nerd som meg!

Lurer på hva jeg skulle gjort uten denne lifesaveren:

Must have for alle travle og vimsete jenter. Skal begynne å ha den med meg overalt, må bare få tak ei skikkelig veske som rommer både den og iPaden først. Glemmer jo avtaler like fort som jeg avtaler de, sånn cirka.

Nå har jeg faktisk både fått tatt en dusj og klattet på noe sminke, så nå skal jeg ut å være SOSIAL! Tar turen til min kjære MarenBestis, som jeg gleder meg så utrolig mye til å se igjen. Alt for lenge siden sist! Vi skal se Without Men, med Eva Longoria i hovedrollen. Noen av dere som har sett den?

ukens wanties

Da var endelig alle kjolene jeg har bestilt fra Nelly i hus, og vet dere hva? Alle satt som et skudd! Utrolig gøy å få fylt opp kjolestativet mitt litt, satser på at det kommer noen anledninger i nærmeste fremtid der jeg kan bruke de. Så fort jeg blir frisk igjen, skal jeg selvfølgelig vise dere hvordan de så ut på.

Nå er det tid for litt nye ting jeg ønsker meg. Ukens wanties! ♥

Rosa strikkegenser finner dere her, og kjolen finner dere her.

Spikeheels herfra og smykke herfra.

Fire ting som er så flotte på hver sin måte at man bare må elske det. Har utrolig lyst på de beige pumpsene med spikes, de er råkule! Og ganske rimelige i pris, noe som er en grunn nok i seg selv til å junle. Tenkte å style de opp med tighte jeans, en fin skjorte, med smykke dere ser på bildet og en fin veske. Om de blir mine skal de altså ikke bare brukes til festkjoler, men også til hverdags.

Ad links.

sushi og magasiner redder dagen

Hei dere! ♥

Har vært noen dårlige bloggdager på meg, jeg ligger desverre rett ut med innfluensa og noe som kan minne om bihulebetennelse. Må virkelig ta meg en tur til legen, lurer på om jeg kan ha mangel på vitaminer eller jern siden jeg blir syk så fort. Skal ikke mer til enn at jeg går litt for tynt kledd eller et kraftig vindpust, så ligger jeg rett ut. Bah!

Skulle egentlig vært en flott dag dette - med to intervjuer, behandling på frisørsalong, noen møter og morroheter med venninner. Men neida, senga blir min bestevenn i dag også. Lover bedre oppdateringer nå, men siden jeg bare ligger her i senga, har dere kanskje noen ønsker til hva jeg skal blogge om senere?

Chao og stor klem til alle mine søte lesere!

hits