januar 2016

Søndagsfilmen

Søndag = tid for nytt filmtips. Denne så jeg sammen med Nina i går etter tips fra Hilde, og virkelig - denne må dere sette opp på listen over filmer du må få med deg. Den er helt rå! Selv om dette er en spennende film om boksing og tøffe gutter, må du forberede deg på triste scener og mye fustrasjon. Jeg griner sjeldent av filmer, men tårene strømmet så på meg i går at jeg var helt hoven i ansiktet når filmen var ferdig. Hva da engasjert? Haha.. Nei, denne må du love meg å se!


pics: pintrest & southpaw

Soutpaw er en sykt spennende dramafilm, og med Jake Gyllenhaal i hovedrollen kan ting liksom ikke slå feil. I filmen spiller han Billy Hope, som har gjort seg en storslått karriere via sin jobb som proffbokser. Billy hadde en hard barndon, rett fra gata og oppvokst på barnehjem. Men likevel snudde ting seg, og nå har han alt. En nydelig kone, verdens skjønneste datter, et hus de fleste bare kan drømme om, en jobb han digger og et lykkelig liv med de han elsker. Kjekkasen er ubeseiret som boksemester, men en dag smeller det. Billy kommer i krangel med en bokserival, og i slosskampen skjer det en hjerteskjærende ulykke som fører til at bokseren som hadde alt, mistet alt han har å leve for. Billy havner tilbake der han kom fra, fattig og på gata - uten foreldrerett til datteren sin. En dag får han tilbud om en storkamp han ikke kan si nei til, en kamp mot gangsteren som gjorde at han mistet alt. Vil han klare å trene seg opp til den store kampen, og få tilbake sitt gamle liv?

Tre gode venner

SØNDAGSTUR

Åh, du deilige søndag! Hva er vel bedre enn å snøre på seg joggeskoene og legge på langtur med en god venninne? I dag trasket jeg, Maren og Milo rundt i Baneheia i en liten evighet, og som vi koste oss! Det fristet ikke særlig mye å dra på trening når været var så digg ute, så da ble det heller en skikkelig langtur utendørs i godt selskap :-) Angrer egentlig litt på at vi ikke tok med oss termos med kakao og rigget sammen et bål - men det får vi ta neste gang! Nå skal jeg pakke meg under teppet, skrive ferdig et sykt bra filmtips til dere som kommer i kveld og lage deilig pizza etterpå. Kosesøndagen sin det!


God morgen

<3 YOU SUNDAY

Her i hus nyter jeg en avslappende søndagsmorgen, mens jeg venter på at lillebror skal komme med frokost. Fordelen med at han endelig har både lappen og bil - jeg ringer, han bringer. Haha! I går hadde jeg en superfin kveld hos min beste Nina, vi spiste god mat og maste hull i hodene på hverandre i syv timer. Er nesten sliten i snakketøyet i dag ass! Denne søndagen skal brukes godt, først tenkte jeg å få unnagjort litt jobb, før det blir en liten tur på trening og så bare sofakos resten av kvelden. Planen er å lage hjemmebakt pizza, kjøpe inn masse digg og bare kose meg med serie. Det skal bli digg! Hva er planen din for dagen? Nyt den slik du ønsker, og lad godt opp til en ny uke ♥ Vi sees igjen senere!

Kakefest og krangel

Alright, da har jeg mekket sammen en videoblogg jeg egentlig hadde bestemt meg for at aldri skulle få se dagens lys. Grunnene til det er mange, haha! Sminke på genseren, jeg ser helt rar ut, hår som burde vært vasket for to dager siden og en lillebror som mildt sagt var i det kranglete humøret. Men, av ti minutters opptak klarte jeg å få sammen litt til dere. Måtte nesten få valuta for betalingen Eirik krevde å få på grunn av denne filmen...... Hope u like it!

OH SNAP

Det er full storm på sørlandet, så i dag har jeg ikke fått tatt noen spennende bilder til dere. Men da kan det være greit med en liten snapupdate, det er jo en stund siden sist! Hva har du brukt dagen til? Jeg håper du har det fint og gleder deg til helg! Jeg har lunsjet med mommo og tante, jobbet og vært på trening. Treningen gikk rett i dass, det ble en halvtime på mølla, mens Sondre løp en mil på 34 minutter ved siden av meg. Støttende venn som jeg er, sov jeg på sidemølla de ti siste minuttene han holdt på. Snakk om treningsmotivasjon da? Haha.. Nei, nå skal det bli godt med helg ass!

- follow me at snapchat @ladyyyka -
Deilige frokostfavoritter

Hva er vel bedre enn å starte denne fredagsmorgenen med litt inspirasjon på frokostfronten? Det er ikke alltid lett å være så ekstremt kreativ når det kommer til dagens første måltid, tidsklemma er der ofte og man må løpe ut døren så fort man har stått opp. Men nå er det jo snart helg, så hva med å prøve ut noe nytt de kommende dagene? Happy Friday!

Eggmuffins med hjemmebakte havrerundstykker 

Disse eggmuffinsene med ost og skinke er virkelig helt nydelig gode! Og sammen med hjemmebakte havrerundstykker? Jeg kan ikke tenke meg en bedre frokost! Perfekt å lage i helger, da man gjerne har litt ekstra tid om morgenen.

Hjemmelaget müsli med gresk yoghurt

Ferdigkjøpt müsli kan bare gå å legge seg, ingenting slår denne oppskriften som er hjemmelaget. Dette, sammen med friske bringebær, gresk yoghurt og en dæsj honning på toppen er helt nydelig. La opp masse müsli som du kan ha stående på kjøkkenbenken klar til når sulten melder seg :-)


Grovbrød med godt pålegg

Nybakt brød rett fra ovnen med smør og ost? Don't mind if I do...Energy Shake

Er du keen på et skikkelig vitaminboost før du starter dagen? Da må du prøve ut denne digge smoothien som er laget på nullkommaniks! Den har en himmelsk smak av vanilje og kokos, helt super å starte dagen med!


Grove frokostvafler

Jeg er ganske så sikker på at familien eller noen andre du vil overraske garantert blir strålende fornøyde med å våkne opp til frokostvafler på bordet! Disse er helt fantastisk gode, og kan nytes med den beste samvittighet.


ØNSKER DEG EN FIN START PÅ FREDAGEN

Inspirere, engasjere og konvertere

For en dag! Mitt første foredrag for en fullstappet sal fylt til randen av dyktige mennesker er unnagjort. Er det innafor å si at jeg er litt stolt eller? Jeg var så nervøs før jeg skulle på at jeg har  ikke ord, tror aldri jeg i hele mitt liv har vært så stressa før for å være ærlig. Men det gikk fint, når selveste Hans-Petter Nygård mente jeg gjorde en god jobb - da skal jeg uten tvil være fornøyd! Jeg snakket i vei om hvordan alt med bloggen startet, hvordan reisen min har vært, hvordan jeg har gjort blogg om til business og delte bevisste valg jeg har tatt i årene som har gått for å komme der jeg er. Jeg blir rørt når jeg selv ser tilbake på meg selv som en liten 17 åring bloggende hjemme på jenterommet - helt uten anelse om hvor stort ting skulle vise seg å bli. Det har vært en fantastisk reise karrieremessig de siste årene! Og best av alt? The best is yet to come!SOCIAL MEDIA CONFERENCE

Både mommo og mamma fikk muligheten til å komme å høre på meg, og min skjønne mommo var så stolt at tårene trilte mens jeg stod å snakket. Verdens skjønneste! Nei, i dag var virkelig en fantastisk dag :-) Jeg er ydmyk for denne muligheten, og skal jobbe hardt fremover for å bli bedre til både foredrag og blogging. Jeg blir jo så gira og motivert! Og best av alt med denne dagen? Min lillebror fyller 18 år i dag, og bestod oppkjøringen mens jeg holdt foredrag. Det er helt sykt å tenke på hvor fort tiden går, og at min kjære lillebror plutselig er helt voksen. Gratulerer, Eirik! Du er stjerna mi

Lets do this

God morgen fra en trøtt, nervøs og gira frøken! Jeg satt oppe å jobbet til 03.00 med foredraget mitt i natt, og alarmen stod på tre timer senere for å våkne. Så nå kan dere tro det går redbull ned på høykant her! I dag skal jeg holde mitt første ordentlige foredrag helt alene, omringet av Norges beste foredragsholdere som også skal snakke. Dette er jo veien jeg ønsker å gå i fremtiden, så da er det bare å kaste seg ut i det, gjøre så godt jeg kan og lære av feilene jeg eventuelt gjør. Det er den største heldagskonferansen om sosiale medier i Kristiansand, og målet til oss foredragsholdere er å gi inspirasjon og verktøy til å gjøre en enda bedre jobb i morgen. Jeg er så spent! Ønsk meg lykke til?


Louis Vuitton: veske, Reebook: sko, Zara: jakke,  BikBok: bukse.

Dette må bli bra

Til sent på natten jobbet jeg på foredraget mitt, og var oppe veldig tidlig i dag for å fortsette. Tenker å sitte her i noen timer nå for å gjøre det ferdig, og seriøst - jeg er så nervøs! Følte meg ganske ferdig i går, og fikk besøk som kunne høre på meg. Og hva skjer? Foredraget mitt på flere sider ble plutselig til seks minutter, og det skal være på minst 30 - helst 40 minutter...... Med andre ord, jeg må snakke meg halvt ihjel! Er jo mildt sagt ganske god på dette til vanlig, men er så innmari redd for å bli for ivrig på scenen og slå noen spøker som ingen ler av. Gi meg et hull jeg kan synke ned i, liksom! Men jeg har planer om å naile dette så bra som overhodet mulig, så da er det bare å gruse på, ut av komfortsona og gi alt jeg har :-)

Til frokost ble det en stor bolle med cottage cheese, havregryn, mandler, rørte blåbær og kokosflak. Bra kontrast til de fem hvetebollene jeg tok opp av frysen og trykka i meg i går.... Ikke bare når jeg blir fristet av eget blogginnlegg ass, haha!

Ønsker deg en fin dag

Hjemmebakte hveteboller

Nybakte hveteboller er noe av det beste jeg kan få!
Forrige uke bakte jeg noen som ble helt nydelige (om jeg skal si det selv..), så jeg tenke å dele oppskrift med dere.TIL CA 12 STORE BOLLER TRENGER DU:

500 g hvetemel  100 g smør 50 g fersk gjær Tre og en halv dl melk
100 g sukker  Litt salt + kardemomme  1 halv ts bakepulver  1 egg

SLIK GJØR DU:

Start med å smuldre smøret i melet. Rør ut gjæren i luken melk, før du rører inn resten av ingrediensene. Du må gjerne bruke kjøkkenmaskin, da syns jeg det er lettere å få en fast deig. Dekk bollen til med plast, og hev den til dobbel størrelse i cirka 40 minutt på et lunt sted. Rull ut bollene, og la de etterheve i 30 nye minutter. Pensle med egg på toppen, og stek i ovnen på midterste rille på 200 grader i cirka 15 minutter. Avkjøl bollene på rist - server og nyt!Håper det smaker  

43 questions

1. Hva har du på deg? Kosedress fra BikBok. Errry morning!

2. Har du noen gang vært forelsket? Ja, men det er ikke mange gangene. Jeg har ekstremt vanskelig for å bli ordentlig glad i noen, eventuelt videre bli forelska. Jeg har ikke vært det mer enn to ganger :-)

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Nei, egentlig ikke.

4. Hvor høy er du? 167 cm. Tror jeg, er redd jeg kanskje skryter på meg en cm eller to.. Haha!

5. Hva var det siste du spiste? Knekkebrød med avokado til frokost. Endelig litt mat i magen igjen!

6. Hva var det siste du drakk? Burn Zero med mangosmak. Vet ikke hvorfor, men jeg klarer ikke drikke kaffe lengre? Så sykt irriterende egentlig, jeg elsker jo egentlig kaffe. Så da får energidrikke duger til lysten kommer tilbake.

7. Er det noen du savner? Ja.

8. Svart eller hvit? Når det kommer til klær? Svart er alltid fint og klassisk.

9. Favoritt tv-show? Keeping Up With The Kardashians... Lite overraskende tenker jeg? Hehehe.

10. Favoritt band? Ingen, egentlig!11. Har du piercing? Nei. Men som yngre hadde jeg piercing i tunga (lol..) og høyre overleppe.

12. Hva er din favorittsang? Vanskelig! Nå om dagen må det være alle sangene til Selena Gomez. Hun har en helt fantastisk fin stemme, i tillegg til at tekstene hennes treffer meg rett i hjertet.

13. Hvor gammel er du? 25 år. Nå holder det, vil være 25 for alltid!

14. Stjernetegn? Jomfruen.

15. Hva ser du etter i en livspartner? Det viktigste for meg når det kommer til forhold, er uten tvil at man skal kunne stole 110% på hverandre, og ikke gjøre hverandre usikre. Jeg må ha en gutt som får meg til å le, og en som er med på alt sprell jeg finner på. Hehehe! Jeg kjeder meg som kjent fort, så sofa og film fem dager i uka funker dårlig for meg. Ellers er jobb viktig for meg, at han har livet på stell og jobber med noe han trives med. En som følger drømmene sine, støtter meg i jobben min og kjemper mot det han tror på. En gutt jeg kan være et team med, det er ingenting som er bedre enn det! Humor, tillitt, ståpå-vilje, at man er snill, har omsorg for de rundt seg, er spontan, glad i å være med venner / familie og ikke minst er like glad i livet som det jeg er. Jeg kan ikke ha en tørrpinne, haha!

16. Favoritt quote? Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didnt do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Work. Discover. Live life.

17. Favoritt skuespiller? Will Smith er helt rå!

18. Favorittfarge? Beige, svart eller nude.

19. Høy eller lav musikk? HØY! Woooho.

20. Hvor drar du når du er trist? Da holder jeg meg helt for meg selv, jeg er ekstremt dårlig på å ha det trist altså. Går litt i bakken da, jeg! Så derfor lever jeg livet slik at jeg har det fint hele tiden, hehe.


21. Hvor lang tid bruker du i dusjen? Jeg har vel egentlig aldri tatt tiden, kommer ann på om jeg vasker håret vil jeg tro. Fem eller ti minutter kanskje? Men jeg elsker å dusje da, og gjør det alltid to ganger til dagen. Morgen og kveld!

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen? Maks ti minutter.

23. Hva gjør deg sint? Urettferdighet og dårlig behandling av andre mennesker.

24. Turn on? Et fint smil, en god latter og masse humor.

25. Turn off? Folk som snakker nedsettende om andre, fordi de åpenlyst er usikre på seg selv.

26. Hva er det siste som fikk deg til å gråte? Det er privat.

27. Når sa du at du var glad i noen sist? I dag. Jeg forteller alltid venner og familie at jeg er glad i de, faktisk hver gang jeg snakker med de. Alle telefonsamtaler blir avsluttet med "love you". <3

28. Hvilken bok var den siste du leste? Petter Stordalen sin fantastiske bok.

29. Hvilken bok leser du nå? Ingen akkurat nå.

30. Hvilken tv-serie så du sist? The Blacklist.


31. Hvem snakket du med sist? Tone.

32. Favorittmat? Sushiiii!

33. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til? Nå stikker jeg jo snart til Miami, og videre til Karibien. Så akkurat dette må være drømmedestinasjonen akkurat nå - som jeg gleder meg til denne turen altså!

34. Hvor var du sist på reise? Alt for lenge siden.

35. Har du et crush? Egentlig ikke.

36. Når kysset du noen sist? I never kiss and tell ;-)

37. Når ble du sist fornærmet? Sjeldent jeg blir fornærmet, altså. Har blitt så hardhudet etter alle årene som blogger at jeg tror ikke helt jeg vet hva fornærma er en gang lengre. Jeg tåler det meste, hihi!

38. Hva er favoritt godteriet ditt? Smågodt og melkesjokolade.

39. Spiller du instrumenter? Nei.

40. Hva er favoritt smykket ditt? Et gullsmykke med bokstaven K på.

41. Hvilken sport gjorde du sist? Jeg trener jo på treningssenter, så da må det bli det?

42. Når var du med noen sist? Ett døgn siden, jeg har jo hatt spysyka og da vil ingen være med meg. Kan ikke forstå hvorfor? Haha..

43. Har du en frykt? Jeg er veldig redd for å miste noen jeg er glad i, og gruer meg så ubeskrivelig mye til den dagen det skjer igjen. Jeg er en sterk person som takler egentlig alt, men når det kommer til at noen jeg er glad i dør - da går jeg helt i bakken. Sist når jeg mistet min kjære Mofar, tok det så uendelig lang tid før livet ble fint igjen. Og jeg bare orker det ikke, det er så indelig vondt. Måtte alle rundt meg leve evig!


Change of plans

God mandagskveld, mine fine 

Jeg skulle egentlig reist avgårde klokken fire i dag, men plutselig begynte jeg å spy og måtte avlyse hele greia. Ganske kjipt, da jeg virkelig hadde trengt å ha noen dager bort :-) Men det siste jeg orker er å sitte på et fly mens jeg spyr, eller i det hele tatt være en annen plass enn hjemme når formen er sånn. Aner ikke hvordan syk jeg er, er bare så innmari kvalm og klarer ikke holde på maten. Satser på at det blir likare i morgo, hehe! Hvordan har dagen deres vært? Her har det gått rolig for seg, og snart skal jeg hoppe til sengs for å håpe på en bedre morgendag. Stor klem til dere alle!
H&M: JAKKE - ZARA: JEANS - NELLY: SKO
LOUIS VUITTON: VESKE - VALENTINO: SOLBRILLER

A little Brunch

I kjent stil ble det ingen middag på meg i dag heller, jeg er som dere vet alt for dårlig på dette. Skulle ønske jeg var en av de som koste meg med å lage mat, men det gjør jeg virkelig ikke. Om jeg lager middag så blir det i full fustrasjon og oppgitthet, noe som egentlig er ganske komisk. Hissigpropp blant grytene jeg da, haha! Så i stedet ble det en stor brunch med masse godt og sunt på dagens meny. Alle mine favoritter on a plate - funker helt supert det også :-)

MY BRUNCH FAVORITE ..

I dag ble det havrelomper med smashed avokado og røkelaks, dette er så godt! Jeg smasher avokadoen med en gaffel, tar i noen dråper sitron, før jeg tilsetter salt og pepper. Og voila - du har verdens sunneste og beste pålegg! Jeg syns denne kombinasjonen med røkelaks og egg er så sinnsykt god, spiser det flere ganger i uka. Til dessert ble det mager kesam med frukt og bær. Ting som dette går jeg aldri lei - nammis!

Uken som gikk

Ukens trening:

Forrige ukes trening var ikke mye å skryte av. Det ble to økter på gymmet, og to dager i langrennsløypa. Satser på at denne uken blir bedre! Om ikke lenge skal jeg straks hoppe i joggeskoene og smelle inn ukens første økt.

Ukens fineste dag:

Definitivt fredag, når jeg var i Stavanger. Det var så gøy! Hele turen var egentlig litt spontan, men er det ikke det som ofte utgjør de gøyeste kveldene da? Jaaa! Vi hoppet i bilen på formiddagen og la på roadtrip bortover, koste oss med pizza og høy musikk i bilen. Helt til jeg kom på at jeg hadde glemt å ta på meg BH (er det mulig egentlig...), i tillegg til at jeg hadde glemt å pakke det med meg. Så da ble det innom Kvadrat rett før det stengte, og kvelden ble heldigvis reddet. Hva skjer med å glemme noe sånt da? Haha.. Nei, fredagen går rett inn i historieboka!

Ukens kleine:

Det var vel å falle med rompa opp i en champangebøtte på fredag, og knuse både tre flasker og bøtta i fallet. Flaut! Var tydeligvis ikke gøy nok for Frk Andersen å danse på gulvet, nei her må vi opp på bordet å lage show - for så å rive alt ned. Haha!

Ukens beste bilde:

Syns dette av meg og Milo var litt koselig, da! Selv om det ser ut som han blir kvalt? Hehehe.. Lille tassen min, jeg er så glad i han at jeg har ikke ord! Måtte Milo leve for alltid, for hjelpes så tomt det hadde vært uten min firbeinte bestevenn.

Ukens tv-serie:

Akkurat nå følger jeg ikke med på noen, men har fått så mange tips fra dere om å se The Jinx. Så kanskje jeg må få startet på den? Alle sier at hvis man likte Making A Murderer, så er The Jinx midt i blinken. Så muligens dette blir nesten serie ut. Jeg må bare få roen i meg til å klare å følge med ;-)

Ukens mest spilte sang:

Alan Walker - Faded. Hører på den alle veier, i bilen, på trening eller når jeg jobber. Den er så fiiin! 

 Ukens avslapping:

På lørdag dro jeg og Hilde innom butikken, kjøpte med oss grønnsaker, dip og masse snacks. Samt at jeg bestilte nachos takeaway - sååå digg! Vi slang oss i sofaen, og ble liggende der hele kvelden med film på tv'en. Deilig med en skikkelig koselørdag!

Lyst å se film i kveld?

Da må du se Case 39 - du finner den på NetFlix.

Seriøst, dette må være en av de sykeste filmene jeg noen gang har sett. Jeg så den sammen med Hilde i går, og vi satt begge to helt oppslukt. Du vet når du gjør deg en mening helt fra begynnelsen av en film, men så tar den en totalt annen retning? Det skjer i denne, og den er råbra! Muligens en av de beste filmene jeg har sett. Dette er en skikkelig psykoligisk grøsser, og jeg ble livredd. Så dersom du er en liten pingle du også, ikke se den alene ;-) Haha..

Case 39 handler kort fortalt om sosialarbeideren Emily, som en dag får en ny sak (case 39...). Saken handler om en ti år gammel jente, som viser sterke tegn på mishandling fra foreldrene sine. Amily involverer seg med alle krefter for å redde jenta, og når hun finner henne brennende i en stekeovn som foreldrene har sperret henne inne i, blir hun tatt fra foreldrene og flytter etter noen dager inn til Emily. Ting tar fort en ny vending, og Emily står plutselig i sitt livs mareritt som hun er redd hun ikke vil overleve. Enkelte saker skulle kanskje aldri blitt åpnet?

Matoma på Hall Toll

Stavanger leverte noe så innmari på fredag! For en kveld, for en vennegjeng og for en konsert av verdens flinkeste Matoma. Jeg blir så stolt, det var så innmari bra! Vi hygget oss hele kvelden på Hall Toll, som virkelig var et helt rått utested. Vi var så heldige at vi hadde bord for kvelden, egen lounge med utsikt over hele stedet. Det var så gøy, jeg skulle lett tatt denne kvelden igjen ti ganger på rad uten å gå lei. Hoho! Gleder meg allerede til neste gang jeg skal på tur med disse fine folkene, for fy søren - for et crew! Clarion Hotel i Stavanger var så snille at de sponset oss med en stor suite for kvelden, og jeg må bare si tusen takk for et utrolig fint opphold. Vi kunne ikke hatt det bedre

WHAT A NIGHT

Hvordan har helgen din vært? Jeg håper du har kost deg en hel haug! Nå skal jeg pakke ut av kofferten her hjemme, og gjøre meg klar til familieselskap litt senere i dag. Min lillebror fyller 18 år til uka, og jeg kan nesten ikke tro det. Hvor ble den lille gutten av? Det er helt sykt hvor fort tiden går... Så det gjelder å gjøre det meste ut av den, for slik som både dager, måneder og år flyr avgårde i rekordfart, sitter jeg vel på gamlehjemmet før jeg vet ordet av det. Og når den tid kommer skal jeg jammen meg ha mye minner å kunne se tilbake på, altså ;-) Sees igjen litt senere, dere!

En snartur på DUO

sponset behandling

HAPPY WITH MY NEW HAIR

I går fikk jeg endelig dratt meg bort til min kjære Marianne på Duo Frisører i Skippergata igjen, for å fikse opp i en ettervekst som tar helt av om dagen. Altså, det håret mitt vokser så at det er helt vilt! Kunne faktisk vært hos frisøren en gang i uka, men det får da være grenser?! Haha.. Ny rettetang fikk jeg også kjøpt meg i samme slengen, er det noen av dere som har testet Steampod? Den skal være mye mer skånsom mot håret enn andre rettetanger, så for meg som har såpass slitt hår, er denne midt i blinken. Den retter håret så utrolig lett og fint! Marianne har brukt den på meg hver eneste gang på salongen, og i går måtte jeg bare kjøpe den med meg hjem. Den er hvit, og så fin! Så nå kan dere tro både jeg og håret mitt er fornøyd :-)
Tusen takk for at du alltid gjør meg så fin på håret, Marianne! Jeg er utrolig takknemlig for denne flotte personen, Marianne er ikke bare frisøren min, men har med tiden også blitt en veldig god venn. Jeg er så glad i henne! Om ikke lenge går turen til Stavanger, roadtrip it is. Woooho! Skrives når jeg er fremme

Mye fint i vente

For en fin dag det har vært! Masse produktiv jobbing, og familietid :-) Akkurat slik jeg liker det best! Kvelden min skal gå utelukkende til jobb, i morgen reiser jeg nemlig til Stavanger. Da blir det hotellhygge og konsert med fine folk, gleder meg til å komme bort en liten tur! Og vet dere hva? Til uken er jeg booket til et stort foredrag her i Kristiansand, og jeg er så spent. Foredrag er noe jeg ønsker å gjøre mer av i fremtiden, så når jeg fikk muligheten - var det bare å takke ja. Det er mye spennende som skjer fremover, og jeg gleder meg virkelig til alt som venter dette året. Og ikke minst så gleder jeg meg til vår, sommer og sol. Om jeg frøys i dette antrekket på anklene eller? Ehh ja.... Viktig å kle seg etter været, si! Haha..

Håper kvelden din er fin

Caps: Varsity - Genser: Lindex - Vero Moda: Bukse - Veske: Céline - Sko: Nike

Sirkus BloggNorge

Blogging i Norge beveger seg i feil retning. Provosering, overskrifter som overhodet ikke stemmer overens med selve innlegget og de sykeste skrønerhistoriene - bare for å dra folk inn på bloggen. Hva er det egentlig som skjer? Jeg kjenner jeg blir helt flau. Flau av å se på hva som skjer med denne bransjen, som pleide å være en fin greie. Dagens antrekk er byttet ut med blogging om aborter, frokost på sengen er byttet ut med sextabber i sengen og de villeste historier jeg overhodet ikke kan relatere meg til. Det virker som at alle vil på topp i dag med et ønske om å leve av blogging, men jeg skal garantere deg en ting. Slik du holder på er kanskje gøy den dagen lesertallene fyker fra 0 til 10 000, men i lengden? Flaut og lite effektivt.

Jeg vil heller tisse i buksa enn å holde på slik. Betale noen hundrelapper for at en syk overskrift om en påstått voldtekt i dyreparken eller en overdose på et slitent utested skal dra inn folk på bloggen min? Skjer ikke. Jeg kommer aldri til å bytte ut verken selvrespekt eller ærlighet mot noen ekstra tusen klikk her inne. Jeg er glad jeg ikke er en av de som må provosere med helt syke ting og stunte med ekstrem løgn for å holde meg på topp. Jeg er glad jeg kom opp på topp for mange år tilbake - når blogging var gøy underholdning og heller en ganske uskyldig greie. Jeg blir sjeldent irritert, men jeg skal lett innrømme at jeg blir både irritert, oppgitt og provosert av å se på hva som skjer. Jeg blir mildt sagt overrasket over å se hvor langt enkelte strekker seg i sin store desperasjon for å skaffe seg flere lesere. Men ta det som et godt tips fra noen som har vært lenge i dette gamet - denne skitne måten å drive blogg på vil høyst sannsynlig aldri gjøre at du kan leve av den, om det var det som var målet. For hvem vil vel samarbeide eller annonsere hos en blogger som selger sjela si og de sykeste historiene som ikke stemmer overens med virkeligheten? Svært få. Om i det hele tatt noen. Du skader din egen merkevare.

Når ble det kjedelig å være oppegående? Og når ble det kjedelig å blogge om hverdagslivet? Når ble det kjedelig å ha det fint? Når ble det kjedelig å ikke oppføre seg som en psyko? Jeg aner ikke. Når ble det kult å ta en overdose, for så å bruke penger på å få klikk etterpå? Når ble det kult å skrive innlegg om sextabber og vise seg naken, når man egentlig har en familie man burde ta hensyn til? Når ble det kult å oppføre seg som en galning rømt rett fra psykriatisk-avdeling for å skaffe seg lesere? Det aner jeg i hvert fall ikke. Men åpenbart har det skjedd en utvikling som er helt ekstrem. Folk kaster stein i glasshus, og tøyer strikken til de grader. Fokuset er så feil at det er til å bli kvalm av. Jeg er glad for at det fortsatt er de skjønne og flinke bloggjentene alt startet med rundt meg, og at det i det minste er noen som fortsatt holder det ekte. Mens enkelte? Hjelpes! Jeg lener meg tilbake i min rolige hverdag og ser sjokkert rundt meg hva som skjer med blogging i Norge. Hva jeg egentlig føler for å gjøre? Skrike høyt ut at folk må slutte å oppføre seg som gale dyr, få tilbake selvrespekten sin, slutte å ødelegge topplisten og svartmale bransjen jeg jobber i med de syke påfunnene sine. Skjerp dere og slutt å vær så apekatt, sånn helt seriøst.


Nå skal jeg lukke ned dataen og glemme dette sirkuset for noen timer. Jeg skal besøke min bestemor sammen med familien, og bruke tid med de jeg er glad i. Kanskje litt kjedelig i forhold til blogging om sex på utedoen, aborter i kjelleren og dop - men vet dere hva? Mens du lyver og stresser deg til det du i hodet ditt tror er toppen? Ikke glem hva livet handler om.


Det Nye Shape Up

annonse

Dere vet jo at jeg digger Shape Up! Det er uten tvil Norges beste magasin for jenter, både når det kommer til trening, mat og livsstil. Selvfølgelig abonnerer jeg på bladet, og det har jeg gjort i tre år nå :-) Hver måned dumper det ned i postkassen min, og det er alltid like gøy å pløye seg igjennom side for side for masse inspirasjon og motivasjon.

I samarbeid med Shape Up, har jeg nå fått muligheten til å komme med et supert tilbud til bloggleserne mine. Yay! Nå kan du få seks utgaver av Shape Up, pluss superundertrøye fra Swix (samme som jeg har på meg), til kun 249 kroner + porto. Denne genseren er så god og varm! Jeg har brukt den under jakken de siste gangene jeg har vært på langrenn, og jeg har holdt varmen 100%. Selv når jeg blir svett har jeg ikke vært kald, denne transporterer nemlig bort fukt og tørker ekstremt raskt.


Abonner på Shape Up HER

Årets første utgave syns jeg var så vanvittig bra! Her finner du alt fra treningsprogrammer, billig middagsplan for hele uka, deilige oppskrifter, tips til hvordan du kan bli en morgenfugl, hvordan du kan lære å snakke bedre for deg selv, test av knekkebrød, fint intervju med spreke Christina, samt masse annet gøy. Det Nye ShapeUp er et blad som alltid er fylt til randen av gode treningstips, enkle treningsprogram, digge oppskrifter og masse inspirasjon innen sporty mote og skjønnhet. Det er umulig å kjede seg med et rykende ferskt Shape Up i hånda :-) Nå som det endelig er et helt nytt år, er det ordentlig luksus å få dette spreke bladet ned i postkassa hver eneste måned. Så jeg håper du ble glad for dette gode tilbudet? Iiih! Det er ekstra kjekt å ha godt lesestoff man kan kose seg med under teppet nå som det er vinter å kaldt utendørs.


THAI WOK

Wok inspirert av Thailand - noe så digg! Denne retten er så sykt god, og ikke minst enkel. Ferdig på maks et lite kvarter! Den er ganske spicy, så dersom du vil ha den litt midlere, dropper du bare chillien. Men jeg vil anbefale den litt sterk, da smakene sammen her er helt amazing. Dette skal jeg definitivt lage igjen :-)

TIL TO-TRE PERSONER TRENGER DU:

300 g biffkjøtt i strimler  2 gulrot 4 vårløk  1 chili  1 paprika 1 pose teriyakisaus  Eggnudler

SLIK GJØR DU:

Ha litt olje i en stekepanne, og stek kjøttet for seg selv til det er ferdig. Kok ferdig eggnudlene, jeg brukte to blokker med disse til to personer. I mens kan du finhakke alle grønnsakene, og så ha det oppi gryten med kjøttet. Til slutt tar du over posen med teriyakisaus, og lar alt brase seg litt i panna før du tar over nudlene og blader alt sammen.

Server og kos deg - denne retten er så god!

Forfryst i en snøfonn

To timer på ski i en bitende kulde med alt for lite mat i magen ble for lenge for denne frøkna, så jeg kollapset på sofaen så fort jeg var tilbake hjemme i varmen. Selv ikke kvikklunsj og solo fikk blodsukkeret mitt opp igjen, så du kan trygt si jeg la et besøk til kjelleren i går. Haha! Jeg skulle ut en tur senere på kvelden, og glemte mobilen igjen hjemme i laderen. Vel, det skulle jeg aldri gjort! Mine foreldre fikk ikke tak i meg på fire timer, og jeg hadde heller ikke oppdatert bloggen som jeg pleier. Så da satt de i gang full alarm, og ringte rundt til venninnene mine for å høre om de hadde hørt fra meg. Hvorfor? Mamma var nemlig redd jeg hadde snublet i en snøfonn og blitt liggende der...... Godt de har troa på meg!

Ønsker deg en fin start på onsdagen! Og du? Stikk gjerne innom her litt senere, da kommer det nemlig en middagsoppskrift jeg håper vil falle i smak hos dere! Nå venter jeg på Eirik, i dag skal vi jobbe sammen og jeg håper han har våknet opp på riktig bein - slik at jeg kan få lurt han til å være med på nok en videoblogg ;-)

En kjappis

Treningslysten er ikke helt på topp om dagen, men jeg prøver å få til en økt hver dag likevel. Det er mørketiden som tar litt knekken på meg, men tanken på at jeg er i Miami og Karibien om snart fire uker, gjør likevel at jeg er motivert nok til å kjøre litt på. Så da blir det fort raske, men tunge økter, som ikke tar meg enn maks 40 minutter. I går prøvde jeg meg på tabata for første gang, og jeg tenkte å sette opp tips til en økt innen dette feltet til dere.

TABATA WORKOUT

Strake markløft - Leg Curl - Pullups (med strikk) - Glute Bridge - Burpees

Fem øvelser, som du skal jobbe i fire minutter på hver. Jeg gjorde denne økten i går, og den fungerte supert! Styrkeintervallene utføres med at du jobber på maks innsats i 20 sekunder, før du hviler i 10 sekunder. Deretter gjentar du så du får totalt 8 runder på 20 sekunder. Ta gjerne på stoppeklokke på mobilen, slik at det blir lettere å følge med på tiden. Her skal du altså jobbe totalt i fire minutter på en styrkeøvelse, før du går over til neste. Dette gir både fettforbrennende effekt, samt at det i tillegg gir økt kondisjon og styrke. Jeg syns dette var skikkelig gøy, og skal definitivt prøve denne type trening igjen! Try it out :-)


Layer on layer

WALKING IN A WINTER WONDERLAND ..

Har dere sett så flott det er her? Åh! Disse bildene er tatt i Baneheia, som ligger fem minutter fra her jeg bor. Dere kjenner garantert til plassen allerede, det er jo mildt sagt ikke få ganger jeg har delt bilder fra joggeturer eller powerwalks på denne fine plassen. Selv om vinteren er bra, skal det bli deilig å kunne snøre på seg joggeskoene og legge på langtur her oppe igjen. Og ikke minst ha på seg mindre klær, for jeg føler meg som en vandrende eskimo om dagen. Er livredd for å bli syk, så da er det bare å pakke seg inn med lag på lag. I dag har jeg hatt møter og vært på jobb, samt besøkt min nye, eldre venn som jeg er hos en gang i uka. Det var fint! Gjør meg glad å kunne gjøre en forskjell, og bidra til at andre får en litt lettere dag

I kveld kommer Hilde til meg, så nå skal jeg mekke sammen speltlompe-lasagne til oss. Nammis!


Lene Orvik Collection: vest, Zara: genser, BikBok: skjerf
H&M: jeans, Bianco: sko, Nixon: klokke, Louis Vuitton: veske.

Uken som gikk

Ukens motivasjon:

Helt ærlig var jeg lite motivert forrige uke. Aner ikke hvorfor, men jeg er så utrolig slapp i kroppen for tiden. Tror kanskje det er fordi jeg får i meg aaalt for lite grønnsaker og vitaminer, så jeg må virkelig skjerpe meg. Sunt kosthold gir meg energi, og når jeg har energi - blir jeg automatisk motivert. Jeg har vært sykt sløv de siste dagene, og det irriterer meg når jeg ikke presterer slik jeg skal. Så denne uken må jeg ta meg selv i nakken, og komme tilbake til gamle rutiner.

Ukens fineste dag:

Hele helgen var utrolig fin, jeg koste meg fra fredag til søndag med de jeg er glad i. Men den fineste dagen, må uten tvil ha vært søndag! Det var iskaldt ute, men himmelen var knallblå og sola strålte. Så da var det ut på langrenn, og bare se så fint det var med snø i trærne og den fiiine himmelen! Måtte det bli flere dager som dette.

Ukens kjiping:

At jeg enda ikke har fått leilighet. Buhuuu! Jeg blir så stressa... Angrer på at jeg solgte leiligheten min så fort, skulle ventet litt, slik at jeg hadde hatt bedre tid. Men neida, Andersen klarer aldri vente på noe som helst. Kanskje dette blir uken? Jeg lever i troa.

Ukens beste bilde:

Hehehe, bildet under er jo litt blinkskudd! Jeg ville så gjerne ha et bilde til bloggen mens jeg gikk på ski, men fikk dessverre ikke tatt mer enn ett bilde før en forbipasserende dame ropte at "jeg måtte slutte å ta bilder i løypa!!!!". Etter ansiktsutrykket mitt å dømme, ble jeg ganske sjokkert og prøvde å grabbe til meg kamera. Haha!

Ukens tv-serie:

Det må vel bli Making A Murderer, jeg ble ferdig med den for noen dager siden. Nå har jeg endelig fått de fleste venninnene mine også til å se den, slik at jeg har noen å diskutere den med. Haha! Jeg blir jo helt gal av å ikke bestemme meg for om Steven Avery er uskyldig eller ikke. Jeg har lest meg igjennom skjulte bevis som ikke kom frem i serien på nettet, og bladd meg igjennom artikkel på artikkel for å bli litt klokere. Men neeeida, klarer fortsatt ikke bestemme meg jeg! En ting er sikkert, dette må jo være en av de beste dokumentarseriene som noen gang er blitt produsert.

Ukens latterkrampe:

Sammen med Nina når jeg var hos henne på fredag. Nina fortalte om sin far som hadde vært i Russland, og at det hadde vært 37 grader der. Og jeg bare "Hjelpes, så sykt varmt og digg da!". Varmt nå, i Russland? Hehehe.... Det var selvfølgelig minusgrader det var snakk om, og vi lo begge så vi rullet rundt. Jeg ler alltid med Nina, guri så gøy vi har det sammen!

 Ukens mest spilte sang:

 Jeg syns denne sangen med Selena er SÅ kul, og det er definitivt den som går mest på repeat om dagen.

Sporty søndag

For en deilig tur jeg hadde på ski i dag! Godt over en mil la vi bak oss, og det var virkelig helt magisk. 14 minusgrader viste gradestokken, og hele skogen rundt var begravd i hvit snø og knallblå himmel med en sol som varmet godt i ryggen. Muligens den fineste dagen jeg har hatt på langrenn noensinne! Jeg hadde med meg kamera også, men det ble dessverre bare med noen få bilder. En dame som også var på ski fikk nemlig raserianfall over at vi stod å tok bilder i løypa, så for å slippe enda en scene - bestemte jeg meg for å pakke ned hele greia. Hele situasjonen ble tatt bilde av, så spørs nok om jeg ikke må legge ut ansiktsuttrykket mitt når jeg fikk kjeft i "uken som gikk" senere.... Hehehe!


SUNDAY IS FUNDAY

Nå er jeg i bursdagsselskap sammen med hele familien, så jeg må egentlig lukke ned dataen og kose meg videre med de andre. Mamma ble lite fornøyd over at jeg i det hele tatt hadde tatt den med, noe jeg egentlig kan forstå, men jeg ville bare si hei til dere. Så for å beholde freden må jeg si takk for meg for denne gang, haha! Håper søndagen din er fin

Nytt serietips

Gledeshylet ble flaut stort når jeg fant en ny serie jeg har blitt hekta på! Og jeg ble ekstra glad fordi jeg vet dere liker når jeg tipset om både serier og filmer :-) I dag er det jo søndag, dagen man kan gjøre akkurat hva man vil! Så hva er vel da deiligere å gå seg en frisk tur på ski eller en lang tur i skogen, før du slenger deg på sofaen med en helt ny serie som du garantert blir hekta på? Denne finner du på NetFlix - og du burde absolutt trykke play!

Bloodline heter serien jeg vil fortelle dere om, Nina fortalte meg om den først og sa det var noe av det beste hun hadde sett. Jeg dro selvfølgelig rett hjem, og det endte med at jeg så episode etter episode. Plutselig hadde jeg vært oppe halve natta, fordi jeg ble så oppslukt. Denne er så bra! Bloodline handler kort fortalt om den flotte og velstående Rayburn familien, som driver et luksushotell i strandkanten på Florida-kysten. Her er det lett å drømme seg bort i deres fine tilværelse, men idyllen slår fort sprekker. Barna til ekteparet Rayburn har flotte jobber, søsteren er advokat og en av brødrene er politi. Fasaden er bunnsolid, men sannhenten er en helt annen. På en årlig familiefest kommer den eldste av sønnene hjem, han som kanskje ikke har klart seg like bra og har mye uppgjort med de andre. Familien bærer nemlig på mørke hemmeligheter som trues med å komme opp til overfalten, intrigene er der daglig og en maktkamp om arv og stillinger i familiebedriften settes i gang.


foto: netflix

Fra sofaen til brannbilen

Planen min var egentlig en rolig lørdag, men før jeg visste ordet av det stod jeg i liften på en brannbil 30 meter over bakken..

HØYT OG HERLIG

Akkurat den samme brannbilen som for tre år siden stok utenfor blokka mi når jeg hadde mistet husnøkkelen og jeg bodde i toppetasjen. Husker dere det? Det var sent på kvelden, iskaldt ute og jeg kom meg ikke inn. Så da var det bare å ringe etter hjelp, og brannfolkene kom meg til unnsetning med liften. Haha, jeg ler meg ihjel! Meg og husnøkkler ass, jeg kunne skrevet en bok om bare det.... I dag var det heldigvis under litt hyggeligere omstendigheter, og selv om det var iskaldt på toppen - var det søren så gøy å se ut over hele Kristiansand. Brannstanga fikk jeg også prøvd meg på å skli nedover, i ført full brannuniform. Brannmann Sam got nothing on me! Kanskje det er dette jeg skal satse på når jeg blir lei av å skrive? ;-)

I dag har jeg egentlig vært rundt alle veier, på alt fra åpningen av en trampolinepark, til godsteming på brannstasjonen og bordtennis. Jeg hadde egentlig tenkt å bare slappe av hjemme, men jeg har jo selvfølgelig ikke ro nok i kroppen til å faktisk finne roen. Hehe - det er jo så alt for gøy når det skjer litt! Hvordan har lørdagen din vært?Whats in my bag?

Så, hva er i vesken min? I dag tenkte jeg å gi deg en liten titt! Jeg har med meg veske hvor enn jeg går, og i tillegg til det du ser under - er speilreflekskamera med objektiver også alltid med meg. Det blir med andre ord ganske tungt å dra rundt på hele dagen, derfor prøver jeg å ikke stappe vesken med alt for mye annet tull. Kun det nødvendigste blir med meg ut døren!

Lommebok fra By Malene Birger, som jeg har ting som bankkort, penger, notatblokk og alt av kvitteringer jeg må spare på i. I denne er det alltid fult kaos, hehe. Tyggis, lipgloss, proteinbar, bilnøkkel og solbriller er også alltid med på tur. Og selvfølgelig, favorittparfymen min. Altså, har dere prøvd denne med Fresh Laundry? Den er så ekstremt god! Beste parfymen i hele verden, den lukter skikkelig lett og fresht. Akkurat som en digg tøymykner, hvis det sa deg noe? Haha.. Neste gang du skal ha deg en ny parfyme, burde du virkelig gi denne en sjanse. Jeg er totalt avengig av den, og sprayer meg rett som det er. Mmm! Ellers er det ikke mye jeg pleier å ha med meg i veska, det viktigste er mer enn nok spør du meg :-)

Ønsker deg en fin fredagskveld!

Winter Wonderland

Så gøy å lese kommentarene deres på videobloggen i går! Gjør meg virkelig bra at dere likte den så godt :-) Og noe annet som gjør meg glad, er den gode kommunikasjonen jeg har med dere for tiden! Det er jo så kjekt at dere legger igjen så godt med ord her for tiden, og ikke minst at jeg prøver å svare dere alle. Dere er gull altså! I går hadde jeg en kjempefin kveld her hjemme, med Maren på besøk. Vi spiste sashimi, så Kardashians og bare slappet helt av. Deilig det også i blant! Og nå er helgen her plutselig igjen, som vanlig lurer jeg på hvor denne uken ble av. Tiden går jo så alt for fort? Wææh! En ting er sikkert, denne helgen skal jeg lage lasagne. Har hatt så lyst på det hele denne uka at jeg nesten ringte på til naboen som jeg er helt sikker på at lagte det i går (hele oppgangen luktet såå godt!), så en av de kommende dagene må jeg smelle til på kjøkkenet altså. Haha! Ellers er planene en fin og rolig helg med venner - det ser jeg frem til! Men først, møter og jobb. Sees igjen litt senereVeske: Céline - Skjerf & Vest: Lindex - Jeans: Gina Tricot
Sko: Sixtyseven - Klokke: Nixon - Skjorte: Zara

Video: A Happy Day

Det ble jammen en sen update i dag, dagen har flydd avgårde. Men jeg håper jeg blir tilgitt siden jeg har laget video til dere? Det er jo så morro vettu! I dag har jeg vært i flere timer med både Geir og Eirik, så da dro jeg med meg kamera på slep. Gjør deg klar for mye tull og vas, dette er alt annet enn en seriøs video, men jeg håper dere liker den. Gøy å by litt på seg selv oppi alt det andre seriøse og nøye planlagte som legges ut på bloggen :-)

Sett på HD for best kvalitet.

Kindness is like a boomerang

.... it always returns!

Jeg går sjeldent inn på veldig personlige ting eller har så veldig dype innlegg her på bloggen, dette er et bevisst valg - men i år vil jeg likevel prøve å åpne meg litt mer. Flere av dere har etterspurt litt annerledes innlegg hvor jeg er mer personlig, så da vil jeg selvfølgelig prøve å møte ønsket deres :-) Så i dag tenkte jeg å skrive et lite innlegg om noe som er viktig for meg, nemlig å løfte andre mennesker opp og frem. For meg er det viktig at andre skal føle seg bra når de er rundt meg.

På lørdag var jeg ute på byen i Kristiansand. Jeg møtte en haug av blogglesere, faktisk tror jeg aldri jeg har møtt på såpass mange på en og samme kveld før. Det ble tatt masse bilder, alle var superhyggelige og jeg koste meg glugg med gjengen min. Helt ute av det blå kommer det plutselig en jente bort til meg som åpenbart ikke var min største fan. Hun prikker meg på ryggen, og sier jeg må snakke til henne. Hun sier videre jeg må ta meg en seriøs titt i speilet, for både sminken min og håret mitt var i hennes øyne helt feil. Jeg så jo faktisk overhodet ikke bra ut - og hun sa "bare et lite tips, liksom!" Jeg ble jo litt overrasket, fordi jeg forstod ikke helt hvorfor hun kom bort og ville si noe sånt? Jeg stod å danset med vennene mine, og blir dratt bort av denne jenta som kanskje ikke koste seg like mye selv. Hva sier man da? Jeg er heldigvis trygg på meg selv, og blir verken sur eller lei meg for sånt. Så jeg svarte med å si takk for tipset, og sa jeg håpte at hun koste seg i kveld :-) Kanskje ikke det svaret hun verken forventet eller ønsket å få, men det var det jeg ville gi. Jeg koste meg videre jeg, og tenkte ikke særlig mer over det. Slike ting som dette gjør egentlig ikke annet enn å minne meg på hvordan jeg selv aldri vil være - en person som prøver å dra andre ned. Vær snill med mennesker som kanskje ikke er så snille selv, det er ofte de som trenger det mest.

For å løfte andre mennesker opp, det er så viktig det! Ser jeg ei jente jeg syns er utrolig pen eller har en fin kjole, så sier jeg det mer enn gjerne til henne. Selv om jeg ikke kjenner henne, for hei - hvem syns vel ikke det er hyggelig å høre noe sånt? Det å kalle andre mennesker for stygg, vil aldri gjøre deg penere. Og det å rakke ned på andre sin jobb, vil i hvert fall ikke gjøre deg mer suksessrik. Vi må heie på hverandre! Løfte hverandre opp! Gi av oss selv! Aldri vær redd for å gi komplimenter til andre, for vet du hva, verden trenger mer av snille og glade mennesker! Støtt opp medmenneskene dine, både kjente og ukjente. Det er ingenting jeg syns er mer inspiererende og motiverende, enn å se folk rundt meg få det til. Bli forfremmet i jobben sin, oppnå en drøm de har kjempet for, få resultater på trening eller gjøre det bra i firmaet sitt. Jeg unner alle det beste - alltid.

Vi lever i en verden som ofte kan være negativ og full av jantelov - så vær et friskt pust og en oppmuntrer blant de du er rundt. Kjente og ukjente. Du vil aldri angre på å ha vært en snill person. Aldri :-)

Hello, my name is BEAN

De fleste har åpenbart fått med seg hva jeg har bedrevet store deler av dagen med, hehehe. Denne Mr Bean maska gjør meg så gira at jeg ikke helt klarer å kontrollere meg selv, jeg har det jo så gøy at det nesten går rundt for meg. Det var jo tydelig at dere også syns dette var veeeldig gøy, så jeg tenkte derfor å strekke strikken litt lengre. Så jeg tok på meg maska, og la turen til min far sitt kontor som ligger en plass hvor slike spøker egentlig ikke er innafor. Men jeg klarte selvfølgelig ikke dy meg! Vel, han syns tydeligvis ikke det var like morsomt at en maskert person kom stormende inn i dette bygget. Faktisk så lite morsomt at jeg måtte legge masken på hylla resten av dagen. Flaks at det kommer en ny dag i morgen, da smeller det igjen ;-)

Kvelden min skal gå til jobb, så her er det bare å henge i. Ville bare innom å si hei, jeg! Står alt fint til?
GIVENCHY VESKE - BIKBOK JAKKE - VERO MODA BUKSE - NIKE SKO

Energy Shake

Jeg har helt dilla på Joe And The Juice sin energy shake, med bringebær og vanilje. Jeg tror i hvert fall det er det den heter? God er den uten tvil! De siste dagene har jeg begynt å lage min egen variant, og denne er faktisk akkurat like god. I dag hadde jeg den til frokost før trening, og den ga meg en skikkelig energiboost. Vanilje og bringebær er en uslåelig kombinasjon!

DU TRENGER:

En halv banan 150 g bringebær  2 dl skummeltmelk  2 ss mager vanilje kesam  10 mandler

Kjør alt i en blender eller mos med stavmikser.
Og voila - du har en digg energy shake klar til å nytes!

Hva er min beste side?

Husker dere for noen uker siden da jeg fikk familie og venner til å svare på hva min største uvane er? Det falt såpass godt i smak hos dere lesere, at jeg fikk jentene til å fortelle hva de syns min beste side er også. Det virker som dere syns det er gøy å bli kjent med meg via folk som kjenner meg også, noe jeg godt kan forstå :-)

JENTENE SVARER: HVA ER KRISTINA SIN BESTE SIDE?

Nina: Her er det veldig vanskelig å sile ut kun en ting. Det er så mye positivt med denne jenta at dere skulle bare visst <3 Jeg kunne skrevet masse som f.eks veldig snill, ærlig, lojal, gavmild, alltid på tiden osv. Men hvis jeg må plukke ut kun en egenskap som jeg setter veldig høyt i et vennskap og som slettest ikke alle har i seg, så må det være det at Kristina ALLTID stiller opp. Jeg kan av personlige årsaker ikke gå inn på  for mye detaljer her for å lage eksempler, men hun har iallefall en unik måte å støtte og stille opp på som ikke er i nærhet av hva jeg har sett hos andre. Hun er som venn alltid på våres banehalvdel og er veldig mot urettferdighet. Jeg er så takknemlig at jeg har en venn som Kristina, de vokser ikke på trær. Sist jeg hadde bursdag diktet hun en lang sang til meg som i tillegg rimte, hun er så flink og unik! Det var den gaven jeg ble mest glad for. Så hennes beste egenskap er at hun har bein i nesa og virkelig vet å ta vare på de rundt seg. Både oss og de firbeinte ;-)

Hilde: Kristina sin beste egenskap er at hun er utrolig omtenksom! Hun vet av og til ikke hva hun skal gjøre for at det er godt nok for oss. Tenker på alle rundt seg og er den snilleste jeg kjenner! Setter utrolig pris på å ha Kristina i livet mitt.

Tone: Det første som slår meg når jeg tenker på Kristina sin beste egenskap er definitivt humoren og det gode humøret. Denne jenta er så høy på livet at det nesten bobler over til tider. Og det er så deilig smittsomt og være rundt! Hun er definitivt den personen jeg kjenner som jeg føler meg mest fri sammen med - vi har det så gøy at det kan være vanskelig å lande. Hun har den råeste humoren - full av selvironi og litt over kanten til tider... Haha! Når det er sagt så er hun også en god samtalepartner og en ekte venn som alltid stiller opp <3 Når vi snakker om gøy, jeg husker spesielt en gang vi var ute på cafe, da vi satt ved siden av noen som satt å hadde seg noen øl.. Jeg og Kristina lo oss halvt ihjel og koste oss med hver vår kaffe, så ser de andre bort på oss og så sier plutselig hun ene dama at "vi vil ha det like gøy som dere". Haha, synes det var så skjønt sagt! Hver dag med denne jenta er en fest - alle skulle hatt en Kristina i livet sitt - she rocks my world! 

Maren: Kristina er herlig ærlig - alltid! Denne jenta sier ting akkurat som det er, rett fra levra og helt uten filter. Jeg ler så jeg griner av uttalelsene hennes og det er umulig å ikke bli sjarmert. Det er aldri kjedelig rundt henne og jeg tror jeg kunne gitt ut en bok med hysteriske sitater og gullkorn fra Kristina - jeg er overbevist om at det hadde blitt en bestselger! Kristina er en solstråle i livet mitt - og jeg kunne ikke klart meg uten.

Marthe: En av mange ting jeg misunner Kristina for er evnen hun har til å vise omsorg. Den dama bryr seg om alt og alle og er ikke det spor redd for å stå opp for noen hun føler blir urettferdig behandlet. Hun har så lenge jeg har kjent henne alltid støttet og stilt opp for de hun er glad i, og gjort gode gjerninger selv når ingen andre ser på. Jeg tror faktisk hun har fått for seg at hennes største kall i livet er å passe på de eldre. Ikke bare hilser og gliser hun til enhver fremmed på 60 +, hjelper halvparten av Kristiansands pensjonister med å putte matvarene i handleposen på dagligvaren, og tilbyr seg å bli med dem hjem, men i desember måned i fjor fikk hun også for seg at hun skulle melde seg som frivillig på Blå Kors i håp om å få dra på faste ukentlige besøk til ensomme eldre. Nei Kristina er et nydelig vesen <3

Ida: Kristina sin beste egenskap er at hun har bein i nesa og ryggrad som få. Hun lar seg ikke pille på nesa, og sier i fra hvis noe ikke er som det skal være. Mens jeg er typen som smiler flaut og sier "neida, det går bra", tramper Kristina med foten i bakken og står på at rett skal være rett. 

Celina: Kristina har verdens største hjerte. Hennes beste egenskap er hvordan hun alltid tenker på alt og alle. Hun har en enorm empati for både mennesker og dyr. Kristina er alltid opptatt av at venner og familie skal ha det bra, og er en skikkelig god jente som er flink til å ta vare på de rundt seg. Ellers gir Kristina veldig ofte komplimenter. Hun løfter alltid frem de rundt seg, og snakker lite om egne presentasjoner. Selv om Kristina har oppnådd imponerende mye så er hun ikke den som sitter og skryter og blir høy på pæra, hun er fortsatt den jordnære jenta hun alltid har vært.

BLESSED

Altså, hva skal jeg si? Jeg blir virkelig helt satt ut og veldig rørt når jeg leser gjennom disse svarene, og blir helt varm i hjertet over at noen har så mye fint å si om meg. Jeg er utrolig velsignet med alle vennene mine, og kunne aldri klart meg uten noen av dem! En såpass trofast, gøy, flott og fin vennegjeng skal man lete lenge etter. Så tusen takk for verdens fineste ord jenter, jeg vet ikke hva jeg skal si en gang - men dere betyr alle alt for meg. Men for å bryte av litt her, ble litt for seriøst, for mye skryt og rørende for meg kjente jeg, så kan jeg jo si at jeg ba familien svare på det samme. Nå har det gått en uke, og jeg har fortsatt ikke fått noe svar. Man kan jo tolke det som man vil? Hehehe...

Livet assSHEIN KÅPE - SIXTY SEVEN SKO - ACNE JEANS - NIXON KLOKKE - CELINE VESKE

God morgen, godtfolk! Hvordan har du det? Jeg har det fint! I går var jeg på to visninger, og begge to gikk over all forventing. Det er likevel vanskelig å skulle ta så store valg, så jeg er heftig i tenkeboksen om dagen. En ting er sikkert, og det er at mitt nye hjem skal bli helt rått. Jeg klør i fingrene etter å innrede alt på nytt, og få alt akkurat som jeg vil. Hjelpes så gøy det skal bli! Og ikke minst, så skal det bli gøy å dele dette kapittelet med dere også. Nå har dere vært med meg helt fra jeg flyttet ut som 18 åring, til leie av leiligheter og til slutt kjøp av leiligheten hvor jeg bor nå. Helt sykt å tenke på at jeg har blogget i så mange år, og tatt dere med på nesten alt hele veien. Det har vært litt av en reise! Nå gleder jeg meg til det neste - som jeg vet kommer til å toppe alt. Livet ass - det er egentlig så innmari fint! Ønsker deg en super tirsdag

Sunn snacks på fem minutter

Sunne valg i hverdagen er ikke alltid lett, spesielt når det kommer til sosiale sammenkomster. Da føles det kanskje ekstra vanskelig for mange, eller hva? Jeg skal uten problemer innrømme at jeg er av den typen som spiser sukker hvis andre gjør det. Jeg gidder liksom ikke være den kjipe som sier at nei, dette kan jeg ikke spise. Så da spiser jeg selvfølgelig det jeg får hvor enn jeg er :-) Men, når jeg skal ha venner på besøk hos meg selv i ukedagene - prøver jeg å ta sunne valg for å ikke dytte nedpå for mye tull når det er hverdag. For sunt trenger så absolutt ikke være kjedelig!

ENERGY BOOSTING SNACKS

Her har jeg kuttet en honningmelon i to, og fylt den opp med kiwi, mango og druer. En så sykt god kombinasjon! Mumsiii.. Ved siden av har jeg enda mer druer, oppkuttet mango og appelsin, samt oppkuttede proteinbarer i en skål for seg selv. Ferskpresset shots med appelsin og ingefær blir også servert, sammen med duggfrisk cola zero på glass. Altså, hvor digg ser ikke dette ut da? Ved siden av er er det supergodt å ha mager kesam eller vanilje yoghurt, som du kan dyppe frukten i eller ha i bunnen av honnigmelonen for å gjøre det litt mer mettende. Sunt og digg, og best av alt - dette tok meg ikke mer enn fem minutter å lage!Mirakler kan skjeGod mandagsmorgen 

Denne uken håper jeg ting smeller skikkelig, forrige uke var litt for rolig for min del. Det virker som at mange må ha noen dager på å komme seg ordentlig i gang etter en lang juleferie? Jeg har mast hull i hodet på alle jeg jobber med om at ting snart må brake løs igjen, så jeg håper de snart er lei nok av meg til at det faktisk gjør det. Haha! På planen min nå står en tur på trening om en liten time, før jeg har to lunsjmøter og skal videre på visninger senere. Fortsatt ikke funnet det jeg ser på som drømmeleiligheten, så jeg begynner å bli litt småstressa. Jeg har jo sett på mange, men jeg har mange kriterier som må stemme for at jeg skal ville kjøpe. Kanskje dette blir uken? Jeg krysser alt jeg har! Hvis ikke bærer det vel rett hjem på jenterommet for Frk Andersen i mellomtiden, og min lillebror sier han har mareritt om natten av bare tanken på at jeg skal overta huset med alle mine mange ting og uvaner. Hehehe! Men mirakler kan jo skje, og jeg har en god følelse. Nå må det dukke opp noe fint snart!

Må også få si tusen takk for alle ord dere legge igjen her for tiden! Det er en fryd å blogge om dagen når jeg får så mange fine tilbakemeldinger og ord fra dere. Det gjør meg veldig glad! Hva er planene dine for mandagen?

Dance all night, sleep all day

Dere kan jo gjette hvem som er sliten denne søndagen.... Hehe! Gårsdagen var en så enormt bra kveld, og jeg koste meg en hel haug fra start til slutt! Det ble ganske sent for min del, så søndagen har bare gått til soving og avslapping. Eneste dagen i uka hvor sånt er lov ;-) Det ble sushi takeaway til middag, og alt for mange episoder av Making A Murderer. Nå er jeg på episode ni, og seriøst - jeg blir så frustrert over hele systemet og engasjert i selve saken atte hjælp! Dere som har sett ferdig serien, hva tror dere er sannheten? Dette er jo til å bli gal av. Haha! Håper søndagen din er fin


bilder lånt av weheartit

Få drømmehåret

annonse

Nytt år, nye muligheter! Også for håret sin del ;-) Fikk du ikke håret du ønsket deg i 2015, er det heldigvis ikke for sent! Hehe... Jeg kan rett og slett ikke få skrytt nok av Hair Care, og mener absolutt alle som ønsker forsterket hårvekst må ha dette i sin daglige rutine. Jeg har selv merket effekten av disse tabelettene, og går 110% god for dette. Det er ikke alltid kosttilskudd fungerer slik det lover, men når jeg selv har sett tydelige resultater - da er det klart jeg må snakke om det.

Bestill HairCare HER, for kun 149 kroner.

Denne gangen har jeg spilt inn en liten videoblogg for å forklare dere litt nærmere. Og ikke le av meg, jeg blir litt småklein når jeg må stå å snakke til kamera. Som du helt sikkert ser? Gjorde så godt jeg kunne, da ;-) Og prøvde meg på et lite rim fra begynnelsen av, som ikke fungerte like bra som jeg trodde når jeg først satt i gang... Haha!

Jeg har jo gått på disse tabelettene i en liten evighet, og kommer nok aldri til å slutte med de. Jeg ødela håret mitt for en god stund siden, da jeg plutselig fikk innfall om å bli blond. Det endte med at halve håret måtte klippes bort, og håret ble så kort at jeg fikk lyst å gråte. Så ble jeg fortalt om Hair Care, tok to tabeletter hver morgen og merket resultater etter noen uker. Håret blir ikke bare ekstremt mye sterkere, det gror mye fortere. Noe du fort vil merke, da etterveksten plutselig må farges hyppigere ;-) Bestiller du HairCare blir du forresten abonnent, men det er ingen binding. HairCare kan du kjøpe HER, og første levering får du for kun 149 kroner. Kampanjeprisen gjelder kun ved første levering

Bli sprekere med intervaller

Intervalltrening er min favoritt de gangene jeg står på mølla. Dette er en super måte å få bedre kondisjon, samt forbrenne kalorier mens du holder på. Intervaller tar mindre tid å gjennomføre, og jeg har heller ikke tid til å kjede meg mens jeg løper i vei. Derfor vil jeg starte dagen med å dele den jeg pleier å løpe mest - nemlig kortintervaller med 30 sekunders drag.

INTERVAL TRAINING

Start med å få deg en god oppvarming, powerwalk på mølla med høy stigning i ti minutter. Så er det tid for å skru opp tempo, og starte intervallene! Sett mølla på litt stigning, jeg pleier å ha den på to mens jeg løper. Skru opp tempoet på mølla slik at det er en god del raskere enn det du pleier å ha når du jogger. Her skal du nemlig løpe alt du klarer i de 30 sekundene du holder på, men husk at målet er å klare å gjennomføre alle intervallene på samme fart. Hopp på mølla i fart og løp i 30 sekunder, før du hopper av mølla og tar pause i 30 sekunder, før du gjentar og hopper på igjen for 30 nye sekunder med løp. Gjenta dette i ti runder, før du jogger rolig eller powerwalker i ti minutter etterpå for å trappe ned.

Denne type trening er en absolutt favoritt her hos meg! Om du har en intervalltrening du er glad i, må du mer enn gjerne dele i kommentarfeltet! Det er garantert til stor glede for både meg og leserne mine. Ønsker deg en fin start på lørdagen :-)

Mye gøy i vente

Happy Friday!

Åh, så deilig at helgen endelig er her. Denne helgen er det nemlig så mye gøy som skjer! I dag er det bursdagsfeiring for Mommo, og gjett om hun ble glad for rappen min da?  Ringte henne på morgenen og rappet som den Eminemen jeg liker å tro at jeg er. Yo! Hun hadde visst aldri fått en så fin rap i hele sitt liv, så da sier jeg meg strålende fornøyd med egen innsats ;-) Haha.. I morgen braker det løs med Matoma konsert her i Kristiansand, og det gleder jeg meg masse til! Om jeg får tid etter bursdagen, er planen å dra ut på langrenn i lysløypa. Iiih, gleder meg! Til søndag melder det nemlig tidenes snøkaos, så har lyst å komme meg ut på ski mens jeg fortsatt kan. Håper du får en super fredagskveld hva enn du finner på
For alltid min Mommo

I dag har mitt store forbilde, min beste venn og personen jeg setter aller høyest bursdag. Mommo  Jeg er så uendelig glad i deg! I ettermiddag skal du feires sammen med hele familien, og vi gleder oss masse! For det er ingen som deg Mommo. Vi har det så innmari morsomt sammen, du og jeg! For meg er du latter, varme, glede, trygghet og til tider litt fustrasjon. For det er en ting du virkelig ikke forstår Mommo, og det er at man ofte må ta mer enn ett bloggbilde for at bildet skal bli fint. Og hva skjer da? Jeg må jo tvinge deg og holde deg fast, selv om det alltid ender med at du stikker av fra meg og bildene blir sånn her:
LOVE YOU <3

Du er den snilleste og kuleste dama jeg vet om, spesielt når du rusler rundt med din Louis Vuitton. Kjærlighet og glede det viser du, ofte kan du også være sta som en ku. Ferier og reiser det har vi hatt mange av, og jeg er evig takknemlig for alle minnene det gav! Du er snill og god som dagen er lang - derfor vil jeg lage deg en bursdagssang. En sang for glede og en sang for lykke - du er virkelig et ekte stykke! For denne sangen rimer skikkelig, og den er alt annet enn kjedelig! Gode minner, tradisjoner og glede gir du alltid meg, jeg og hele familien er så uendelig glad i deg. For meg betyr du hele verden, livet ville ikke vært det samme uten deg på ferden! Jeg håper du likte min lille bursdagsrap, for siden du ikke har iPhone - kan jeg jo ikke bare sende deg en snap. Gratulerer så utrolig mye med dagen, med deg så ler jeg til jeg får vondt i magen.

Tre favoritter på trening

Jeg er fortsatt mørbanket i kroppen etter tirsdagens trening, jeg er for første gang i hele mitt liv så lemster i rumpa at det gjør vondt å sitte på den. Så i dag ble det nok med cardio på mølla, men jeg tenkte å dele noen bilder og øvelser jeg gjorde tidligere denne uka. Boksing, pullups med strikk og strake markløft. Tre favoritter på trening hos meg :-)

BOXING

Jeg er så dårlig på boksing og har sikkert ikke teknikken inne i det hele tatt, men gud så gøy jeg syns det er! Å slå løs på sekken passer meg midt i blinken, pulsen går opp i rekordfart og man får virkelig brukt armene. Jeg pleier å bokse alt jeg kan i ett minutt, før jeg har en liten pause, og så kjører på igjen. Slik holder jeg så lenge jeg orker og syns det er gøy :-) Det å dundre løs på en sandsekk er faktisk dritgøy, og man føler seg jo sånn halvveis badass mens man holder på. Haha! Med boksing trener du både mage, rygg, korsbrygg, skuldre, armer og bryst. Med andre ord er dette en genial treningsmåte!

STRAKE MARKLØFT

Også en favoritt hos meg. Hvorfor? Fordi jeg føler denne øvelsen tar sykt godt på rumpa og bakside lår. Jeg får bedre kontakt med muskelgruppen jeg ønsker når jeg tar de strake, derfor foretrekker jeg denne :-) Ha en liten knekk i knærne, skyv brystet frem og skuldrene tilbake, mens du beveger deg frem med overkroppen og stopper ved cirka 90 grader. Bruk lår og rumpe til å skyve opp igjen. Jeg sliter jo med ryggen, så det er derfor jeg bruker belte hvis dere lurer på det.

PULLUPS MED STRIKK

Dessverre for meg er jeg for svak i overkroppen (eller for tung i rumpa...) til at jeg klarer å ta pullups uten strikk. Dette irriterer meg sykt, og jeg har et mål om å klare det før sommeren er her. Jeg har øvd lenge, og klarte det nesten før jeg ble skadet for noen måneder siden. Da var jeg på den tynneste strikken, så det var lite som skulle til for at jeg skulle klare det uten hjelpemidler. Men nå? Ingen sjanse overhodet. Så derfor øver jeg masse med strikk, eller tar omvendte pullups. Hopper opp, og senker meg ned igjen så sakte jeg klarer. Slik holder jeg på 5 x 5, dette hjalp meg veldig sist jeg gjorde det og jeg ble definitivt sterkere.


Håper kvelden din er fin

Food Is Fuel

EAT BETTER, NOT LESS

Jeg har tenkt å holde meg unna sukker så langt det er mulig fremover, i hvert fall i ukedagene :-) Jeg føler meg både bedre og har mer energi når jeg kutter ut unødvendig sukker, så det er godt å komme tilbake til gamle vaner. Men det betyr ikke at jeg ikke koser meg! Favoritten om dagen er mager vaniljekesam med oppkuttet frukt og bær, samt en halv proteinbar ved siden av. Det er både søtt og godt! Dette ble snacken etter dagens cardioøkt, og da fikk jeg virkelig påfyll etter å ha løpt intervaller på mølla. Visste du at kiwi inneholder dobbelt så mye c-vitamin som appelsin? Den har også næring i seg som er bra for fordøyelsen og huden. Så ja takk til en kiwi eller tre til dagen, det er både sunt og digg!

Goodtimes med Wulff

Mens min kjære Ida er i Thailand, kjenner jeg at jeg savner kvalitetstid på tur med henne skikkelig. Jeg har kjent Ida siden jeg var 18 år, og på denne tiden burde vi begge to vært innesperret i dyrehagen. Kanskje det var derfor vi likte hverandre så godt? Begge hadde noen skruer løs, til våre fornuftige foreldres store fortvilelse. Ida hadde vært toppblogger i en god stund allerede, og jeg joinet henne på lista over Norges mest leste blogger kort tid etterpå. Ida var mitt store forbilde, så flaks for meg at hun likte meg like godt som jeg likte henne! Dette visste hun selvfølgelig ikke på denne tiden, jeg prøvde å være cool og casual - selv om jeg egentlig ville hyperventilere over at jeg satt å drakk drinker med selveste Ida Wulff første gang jeg møtte henne. Jeg husker jeg hadde med meg bestevenninna mi også denne kvelden i Oslo, og ga henne tidenes preken før Ida kom om at hun for guds skyld ikke måtte drite seg ut eller si noe dumt når Norges store bloggdronning skulle komme å joine oss denne kvelden. Da kom jeg nemlig aldri til å tilgi henne! Jeg ler meg ihjel! Goodtimes ass... Så i dag tenkte jeg å fortelle dere litt historier fra baksiden, krangler på ferier og dele litt morsom galskap fra gamledager ;-)

THE GOOD OLD TIMES

Første gangen jeg møtte Ida, var ironisk nok på et sponset hotellrom i Oslo. Vi merket raskt at vi hadde mye til felles - vi drakk begge to vin som vann og vi trodde vi var guds gave til verden. Etter en god dose alt for sterke drinker på hotellet, ble vi kjørt videre til et utested i Oslo som vi var booket som VIP-gjester denne kvelden. Vel, ting gikk ikke etter planen, for verken vår eller utestedet sitt del. Jeg danset på bordene, Ida rullet på gulvene og vi tømte vel baren for alt som var der. Etter relativt kort tid ble vi begge kastet ut, og selv om jeg tryglet om vi ikke bare kunne være der litt til, var det straka veien ut i kulda for oss begge to. Hvordan kvelden endte? Ida gikk på trynet og klarte faktisk å sovne på en trikkeskinne i Oslo, og hun har fortsatt arr på haka etter denne kvelden her..... Haha! Snakk om pangstart på vennskapet.

Turen vår til Dubai, var egentlig en liten katastrofe. Jeg var syk i seks av dagene vi var der med bihulebetennelse, og de to siste dagene hvor jeg endelig var frisk nok til å finne på noe - tok vi turen til Atlantis Badeland. Vi gledet oss så til å endelig oppleve litt av Dubai og se dette fine badelandet! Bare så synd at også dette var kortvarig glede, Ida ble matforgiftet på en av restaurantene der og vi måtte dra rett hjem igjen. Når vi landet i Oslo etter turen vår, skjedde det nok en hendelse som fikk begeret til å flyte over, så turen ble avsluttet av vi begge to stod å gråt på Gardemoen og sverget at vi aldri skulle tilbake til Dubai.... Haha!

Første gangen vi dro på tur sammen, gikk reisen til London. Dag nummer en dro vi på shopping, og dere kan tro jeg var grønn av misunnelse når Ida slo på stortromma og kjøpte seg en splitter ny Michael Kors veske. På denne tiden var jo dette litt kult, faktisk så kult at vi bestemte oss for å dra med oss denne posen fra Michael Kors alle de andre dagene vi var på shopping også. Hvorfor? Vi hadde nemlig en tro på at vi ble bedre behandlet i butikker hvis vi bærte designerposer..... HAHAHA! Jeg passet selvfølgelig på å låne denne posen på flest mulig bloggbilder også, "naturlig" plassert bak meg på 80% av bloggbildene.

Både jeg og Ida er som dere vet bloggere, men jeg er nok hakket mer crazy enn hun når det kommer til bloggbilder. Jeg gjør alt for å få kule bilder, og bryr meg fint lite om maten blir kald eller jeg skader meg i forsøket på å få noen kule blinkskudd. Når vi er på restaurant er det alltid jeg som rasker frem kamerautstyret, flytter glassene til de står perfekt og snur brusen slik at logoen vises. Mens Ida sitter helt rolig og spør om vi ikke kan spise snart. Men nei Ida, det kan vi ikke. Andersen kan som du vet dandere et bort minst femti ganger uten å gå lei. Hehehe. Alt for bloggen, si!

Hver eneste gang jeg og Wulffen er på feire sammen, har vi minst en stor krangel. Og grunnen til disse store diskusjonene er alltid det sammen - vi krangler om dyrevelfred. I Sri Lanka klikket Ida på meg fordi jeg lukket til meg ville rabieshunder på stranda, og hun fikk full panikk. Hundene begynte å løpe etter Ida, og de hørte ikke på meg når jeg heller sa de måtte komme til meg. Det er få ting som får meg til å gå helt bananas, men da ble jeg så hissig at jeg kalte Ida en forbanna bitch og kranglingen var i full gang. Hehehe, er det muuulig?! Det var mildt sagt dårlig stemning, og det hjalp heller ikke at jeg rett etterpå tok turen til et shelter for hjemløse hunder for å kose med de. Når jeg kom tilbake til hotellet vårt ble jeg møtt av en enda mer hissig Wulff, som ba meg ta en lang dusj for å vaske bort rabiesen min..... HAHA! Samme skjedde i Dubai, hvor Ida og jeg diskuterte svømming med delfiner. Hele greia endte i at jeg skreik at hun bare måtte holde kjeft, for jeg var en fuckings DELFINEKSPERT med ekstremt god peiling på dette temaet. Haha, jeg ler så jeg griner! Det er ingen jeg kan disuktere så mye med som med Ida, men det er heller ingen jeg kan le eller kose meg så mye med.

Heldigvis ble vi vokse og fornuftige til slutt vi også. Flaks for oss at all galskapen vår fra
gamledager er godt dokumentert.... Haha! Blogglivet ass.

Making A Murderer

Alt dette fuzzet om dokumentarserien Making A Murderer har jeg egentlig ikke forstått noe av, for jeg har ikke kjent til serien før nå. Men når blogger på blogger utrykker sin elsk på denne serien og omtaler den som tidenes beste, måtte jeg jo sjekke den ut. Episodene er ganske lange, og jeg har enda bare kommet til episode to. Men allerede er jeg helt oppslukt av denne ekstremt viktige og frustrerende serien - som en helt sann historie. Har du sett den allerede, eller henger du etter som meg?KRIM FRA VIRKELIGHETEN

Dokumentaren er oppsiktsvekkende systemkritikk av det amerikanske rettsvesenet i forbindelse med at Steven Avery beskyldes for å ha voldtatt en ung kvinne. 8 år senere avslørte DNA-prøver at de hadde satt feil mann bak murene, men først 10 år etter det slipper Avery ut av fengsel etter å ha tilbragt hele 18 år av livet sitt i fengsel. Han hevdet hele tiden sin uskyld, men politiet ville ha det annerledes og de framet han som en morder. Prosjektet om å lage denne serien startet allerede i 2005, og produsentene har brukt hele ti år på å ferdigstille den. Steve Avery sonet totalt 18 år for voldtekt før han ble renvasket, men så ble han plutselig siktet for bestialsk drap sammen med nevøen sin. Også i denne saken hevdes det at krefter i politiet aktivt kan ha gått inn for å få Avery til å framstå som skyldig...

Netflix har sluppet alle ti episodene av serien, og jeg gleder meg til å se resten!

Kardashian Beauty

annonse

Jeg har vært så heldig å være en av de første til å teste ut Kardashian Beauty kolleksjonen. Himmel så gøy! Jeg var litt spent på om jeg skulle like produktene like godt som jeg liker Kardashian jentene, for jeg skal lett innrømme det - jeg er nok verdens største fan ;-) Kardashian Beauty er en eksklusiv hårstylingserie fra søstrene Kim, Kourtney og Khloé. Alle hårproduktene i Kardashian Beauty er beriket med Black Seed Oil, en av de mest ettertraktede oljene for helse og skjønnhet. Jeg har testet alle produktene i seks uker nå, og tenkte å dele min tre favoritter med dere.

Kardashian Beauty Black Seed Oil: Denne er virkelig supergod! En hårolje jeg tar i tuppene etter at jeg har dusjet, for å holde lengden på håret så friskt som mulig. Det jeg liker godt med oljen er at den er veldig lett og trekker fort inn i håret, slik at den ikke tynger det ned. Den helbredende oljen er svært rik på de essensielle fettsyrene omega 6 og omega 3, som bidrar til å revitalisere og styrke håret. Anbefales!

Kardashian Beauty Take 2 Dry Shampoo: Tørrshampoo er jeg helt avhengig av, og bruker den de gangene håret trenger en oppfriskning uten hårvask. Denne absorberer overflødig olje og urenheter som gjør håret fett og tungt. Den er veldig, veldig god! Du rister flasken godt før bruk, holder den et stykke fra hodet og sprayer jevnt over hele håret. La den virke i et lite minutt, før du børster over håret og styler det som du ønsker. Denne gir også volume til hårbunnen, noe som er et stort pluss.

Kardashian Beauty Pure Glitz Hair Spray: En god hårspray må vi alle ha, og denne er mer enn bare god. Den er forsterket med Black Seed-olje, som pleier håret samtidig som den gir deg holden du ønsker. Den er hurtigtørkende og stivner ikke til, slik at du lett kan ta gjennom håret uten å bli klissete etterpå. Den gir masse volume, og er derfor perfekt å bruke i hårbunnen også! Jeg føler håret holder seg kjempefint med denne, i tillegg til at den gir en lett glans - noe som er veldig fint.

Alle produktene i Kardashian Beauty serien kan du kjøpe HER.
Serien består av hårspray, hårolje, tørrshampoo, tørrbalsam, hårskum, krøllekrem og en blow-dry krem.


Casual Day

God kveld, mine fine

Litt antrekksbilder før snøkaoset kom. Kristiansand er som tatt ut fra tidenes julefilm akkurat nå :-) Så koselig, selv om jeg gjerne skulle hatt snøen her når det gjaldt som mest, nemlig på julaften. Nå venter jeg bare på at skiløypene kan bli kjørt opp, og jeg kan komme med ut på langrenn igjen. Kribler i hele meg av bare tanken! Det gledes så innmari til skiene kan spennes på beina, og cardio på mølla kan bli byttet ut med lange økter i skog og mark med hvit snø så langt øyet kan se. Det skal bli såå deilig!ADIDAS SKO - HM JEANS OG GENSER - SAMSØE SKJERF - LOUIS VUITTON VESKE

Tungt som bly

Jeg vet ikke helt hvor hodet var når jeg fyrte opp Luis til å bli med meg på en 1000 reps trening i dag, men en ting er sikkert - økten var like tung som den høres ut. Jeg er som kjent alt for glad i disse lange og tunge øktene, men nå er det noen måneder siden jeg var i form, så i dag var jeg sikker på at jeg skulle dø av pustevansker underveis. Men jeg hadde jo tøffet meg så for Luis, så da var det bare å gruse på og gjøre mitt beste. Det skal sies at jeg krøyp rundt på gulvet som en tulling mellom settene, jeg var så sliten. Etter økten lå jeg stille i ti minutter på bakken, og klarte ikke tenke en gang... Høhø! Men gud så gøy det er å pushe litt grenser, det må man hvis man vil bli bedre enn man er ;-)

1000 REPS WORKOUT

100 knebøy - 100 press - 100 situps - 100 utfall - 100 pushups
100 boxjumps - 100 hiptrust - 100 kettlebell swing 
100 clean - 100 markløft
TRY IT OUT

En beintøff økt du må prøve ut nesten gang du vil ha deg en liten utfordring på trening! Tilpass vektene etter hva du klarer, når man har så mange repetisjoner klarer man ikke like tungt som man vanligvis løfter. Jeg klarer f.eks ikke pushupsene strake, og tar de derfor på knærne. Tiden vi brukte var 33.30, så økten tar utrolig nok ikke så alt for lang tid :-)

Smoothie TimeI blant kan det være stress å lage seg frokost før man må løpe ut døra til jobb, skole og avtaler. God tid om morgenen er luksus, som man ikke alltid har. Her kommer smoothies inn i bildet, denne saken redder meg på travle dager hvor jeg må løpe ut døra. Ta den med i et beger, og voila - du har en sunn og næringsrik frokost på farten!

MIN FAVORITT SMOOTHIE

En boks mager kesam ♥  Noen dråper sitron ♥ 200 g skogsbær 1 eggehvitte ♥  2 never spinat Sukkerfri saft + litt vann

Ta alt i en blender eller mos med stavmikser, og du er good to go! Denne er supergod, og enkel å tilbrede! Jeg har alltid flere poser med frosne bær i fryseren, samt kesam i kjøleskapet - da har jeg det jeg trenger når lysten på en smoothie skulle melde seg. Med et stort glass med sunne ingredienser hver eneste dag, vil du nesten garantert merke at du får mer energi. Et lite tirsdagstips hvis du har en travel dag eller tre i vente denne uken :-)

En typisk dag i mitt liv

Det har blitt etterspurt om et innlegg om en typisk dag i mitt liv, så da tenkte jeg å kjøre på med det i dag. Som selvstendig næringsdrivende er ingen dager like, jeg tar meg fri når jeg vil og jobber så inn timene igjen når jeg vil. En frihet jeg elsker, og stortrives med. Vil jeg trene midt på dagen så gjør jeg det, ønsker jeg å lunsje med ei venninne midt i arbeidsdagen så gjør jeg det også. Da jobber jeg inn de timene jeg har hatt fri igjen på kvelden :-) Likevel har jeg en liten rutine jeg syns det er kjekt å holde seg til så langt det går, så her kommer en typisk dag i mitt liv.06.00 - 11.00: Alarmen ringer, og det er på tide å gripe dagen. Står opp av senga, kler meg i den faste kosedressen og tar Milo med ut på dagens første lille tur rundt i nabolaget. Så er det tid for frokost, som ofte består av havregrøt, knekkebrød med makrell i tomat eller noe annet enkelt. Frokosten nytes i rolige tilværelser, mens nyhetene går på tv'en og jeg oppdaterer meg på hva som har skjedd det siste døgnet. 07.00 begynner første del av arbeidsdagen, jeg går igjennom mailboksen, planlegger dagen så godt er er mulig og skriver dagens første innlegg til dere.

11.00 - 12.30: Tid for trening! Jeg elsker å trene i lunsjtider, da er treningssenteret så godt som folketomt og jeg kan styre på som jeg vil. En skikkelig luksusvane jeg håper jeg aldri må vende meg av, hehe. Jeg hater nemlig overstappa gym, så å trene på denne tiden passer meg perfekt. Når styrke og cardio er gjort, sykler jeg hjem igjen og hopper rett i dusjen.
13.00 - 17.00: Andre del av arbeidsdagen. Her er jeg ofte ute på møter, eller hjemme i telefonmøter. Hva enn som står på planen! En tur til regnskapsføreren sniker seg ofte også inn, jeg er hos Geir i gjennomsnitt en gang i uka. Ellers går timene til besvaring av mails (mailboksen står aldri stille..), fakturering, planlegging av samarbeid, annonseforespørsler, fotografering til blogginnlegg og enda mer skriving. En ganske ensom jobb da jeg er mye alene hvis jeg ikke har møter, da Nettavisen og mine største samarbeidspartnere holder til i Oslo. Laptopen er med andre ord min bedre halvdel i hverdagen, hehe.

18.00 - 23.00: Når kvelden kommer liker jeg å være sammen med vennene mine, og finne på kjekke ting med de jeg er glad i. Jentekvelder har jeg flere ganger i uka, går på kino, ut å spiser eller bare slapper av hjemme. Jeg elsker denne tiden på dagen, og koser meg egentlig uansett hva jeg finner på :-) Men det er gøy når det skjer litt! Jeg prøver å holde jobb unna kveldene, men de gangene jeg bare er hjemme helt alene, blir det fort til at jeg ikke klarer å dy meg. Bakdelen med hjemmekontor! Siden jeg står opp ganske tidlig, prøver jeg å komme meg i seng til 23.00. Nighty! ZzzZZzz.....

DCIM\100GOPRO\GOPR1705.

To favoritter: rumpe og bryst

Jeg tenkte å starte uken med å dele to av mine favorittøvelser med dere! En til overkropp, og en til underkropp. Nå som jeg endelig er i gang med treningen igjen, kommer jeg til å fortsette å dele treningstips, øvelser og økter med dere. Håper det høres fint ut, og at det faller i smak :-) Disse to øvelsene burde du prøve ut neste gang du er på trening!


CABLE SQUATS

Knebøy med kabel har definitivt blitt en av mine absolutte favorittøvelser de dagene jeg trener rumpe. Her er det lett å legge all vekt på hælen, gå dypt ned og skyve opp igjen ved å bruke rumpemuskelen. Jeg føler personlig at denne tar mye mer på rumpa enn hva vanlig knebøy gjør, men dette er det sikkert delte meninger om :-) Du burde i hvert fall teste denne øvelsen ut! Ta på ønsket vekt, still deg i bred beinstilling, press brystet opp og hold deg rett i ryggen. Press knærne ut, gå ned til 90 graders beinstilling eller mer, og press deg opp gjennom hælen.BRYSTPRESS MED HANTLER

Denne øvelsen har jeg alltid når jeg trener overkropp, og jeg syns den er helt super. Her trener du primært bryst, men får også med både skuldre og bakside overarm. Ligg med ryggen flatt på en benk, hold manualene i hver hånd med et overhåndsgrep, strekk armene og manualene opp foran kroppen, før du så går ned igjen og slipper albuene ned til side for kroppen. Utfør øvelsen rolig og balansert, med vekt tilpasset hva du klarer.

Hva ønsker du fra meg?

I dag våknet jeg opp til et kommentarfelt som bare inneholdt fine kommentarer. Det var så godt, det!

Blir glad når dere er så snille! Jeg vet det er litt forskjellige meninger om hva som skal blogges om og ikke, så derfor tenkte jeg å si at dere må gjerne komme med tilbakemeldinger. Konstruktive tilbakemeldinger med ris og ros er hjertelig velkommen :-) Hvis dere har tips til hva dere vil se mer av her inne, mindre av eller nye ting dere vil jeg skal teste ut - så hyl ut! Dere blogglesere er gull verdt for meg, og jeg vil alltid møte ønskene deres så godt jeg kan. Nå er det jo et nytt år, så jeg tenkte det passet supert å starte søndagen med å spørre dere om hva dere vil ha i 2016. Skrik ut, jeg lytter mer enn gjerne!

Jeg har vært våken siden 07.00 i dag, prøver å snu inn døgnrytmen min etter lange sovedager i julen. Lettere sagt enn gjort, hehe! Regner med det er flere som har blitt vant til å dra seg lenge om morgenen? Det er jo så farlig digg! Men jeg føler jeg er i fin gang igjen, med både jobb og trening. Så nå skal jeg hoppe i joggeskoene og komme meg ut i snøstormen som begynte i natt for å dra på trening. Det er helt hvitt ute, så fint! Vi sees igjen litt senere ♥

Norsk utklassing

Denne oppdateringen skulle kommet for en liten stund siden, men jeg ble så oppslukt av langrenn at jeg glemte meg helt bort. Men søren heller så flinke langrennsløperne våre er, det er jo en fryd å følge med på de alle! Tour De Ski og jobbelørdag er dårlig kombo ass, men jeg har i det minste fått unnagjort en hel del til tross for iherdig heiing på sidelinjen... Haha! Deilig å ha fått en skikkelig pangstart på det nye året :-) Hele dagen min har egentlig gått til kontorarbeid, bortsett fra en liten tur på trening sammen med Maren Sofie som endelig er hjemme igjen fra USA. Det ble 40 minutters cardio på oss, etterfulgt av en helt grei styrkeøkt - før vi rullet ned til Joe And The Juice for å ta hver vår powerwshake og catche opp på alt som har skjedd siden sist. Godt å ha bestis hjemme igjen! I kveld skal jeg ut å spise med en finfin gjeng, så nå skal straks laptopen lukkes for dagen.

Fortsatt fin lørdag til deg ♥

ACNE JEANS - ZARA JAKKE - REEBOK SKO - NIXON KLOKKE - LOUIS VUITTON VESKE

Fem ting du ikke visste om meg

Jeg er en skikkelig freak når det kommer til rydding. Dere vet jo allerede at jeg har støv på hjernen, men jeg tror aldri jeg har fortalt hvor ille det faktisk er? Si at jeg slapper av i sofaen, og skal inn for å dusje, for så å legge meg tilbake på sofaen igjen. Bare tanken på å ta den dusjen mens putene i sofaen ikke står perfekt oppreist gjør meg helt gal, så da rydder jeg hele sofaen først, bretter sammen teppet og danderer alle putene helt perfekt. Selv om jeg skal rett tilbake å slenge meg ned igjen om fem minutter, hehehe... Bree Van de Kamp got nothing on me!

Jeg har helt hangup på Justin Bieber sin sang Baby. Seriøst, den gjør meg så glad at det nesten blir for mye av det gode! Haha.. Så hvis jeg har en litt sliten dag eller er lei mens jeg er på trening, setter jeg på denne. Går aldri lei den, jeg! Og synger selvfølgelig med, spesielt mens jeg er i bilen. Hehehe! Har faktisk fått med meg Geir på å lage en carpoolcaraoke film til dere, og gjett hvilken sang som skal være med i videoen da? Baby, baby, baby oooh!

Når det kommer til min kjære mommo, er jeg også en smule gal. Jeg må helst vite hva dagsplanen til mommo er, slik at jeg vet at hun alltid har det fint og at jeg vet hvor hun er. Så hvis jeg da ringer henne og hun ikke tar telefonen, setter jeg i kjent stil alltid i gang en full alarm. Ringer garantert både mamma på jobb og tante i Arendal, og spør hvor i alle dager mommo har tatt veien og om noen har snakket med henne. Jeg er så redd for at noe skal skje den dama, og må derfor ha stålkontroll hver eneste dag slik at jeg forsikrer meg om at alt går fint. Og hvis ikke? Alarm! Hehehe.

Jeg har alltid trodd jeg kunne synge, helt siden jeg var liten jente. Problemet er vel heller at jeg ikke kan synge, what so ever. Som 15 åring var jeg sykt gira på en fyr som var ett år eldre enn meg, men han hadde gitt meg opp da jeg nektet å kysse han (lol...). Men stakkaren var jo skolens kjekkas, så jeg fant ut at jeg måtte sette inn støtet for å vinne dette mannfolket tilbake. Så hva gjorde jeg? Jo, jeg skaffet meg mikrofon og opptakssystem, og spilte inn meg selv mens jeg sang Alan Jackson sin låt remember when og sendte det til han.... Det ble ingen lykkelig slutt for oss etter mitt lille sangstunt, for å si det sånn.... Haha!

Jeg og min far går som kjent ofte på fotballkamper sammen, i blant er Eirik med. I sommer var vi på Real Madrid, og det var så gøy! I hvert fall for meg, men de andre er ikke helt enig. Hver eneste fotballkamp vi er på, ender nemlig i full diskusjon på tribunen. Jeg lurer alltid på så ekstremt mye når jeg er på kamp, og blir derfor sittende å tyne på Eirik for å få svar på spørsmål som føles livsviktig for meg. Hva heter nummer 8, blir ikke Martin Ødegaard lei seg når han blir benka og hvorfor gjør nummer 3 så mye rart?! Ting de fleste lurer på under en kamp liksom. Til slutt ender det alltid med at Eirik bytter plass med Øyvind, slik at han skal slippe å sitte ved siden av meg og høre på det han kaller maset mitt. Så da begynner jeg selvfølgelig å mase på Øyvind i stedet for, helt til alt ender med at jeg får snakkeforbud og "ikke får lov å si et eneste ord resten av kampen".... Hahaha, ja - det er like galt som det høres ut! The struggle is real on familydays...

Hoppende glad

Årets første dag er her, og den kunne ikke behandlet meg bedre! Jeg hadde en rolig og fin nyttårsaften i går, sammen med mommo, mamma, Øyvind og Eirik. De som betyr aller mest for meg! Etterpå hadde jeg besøk av Celina og noen venninner her hjemme, vi så rakettene når klokken slo tolv og jeg spurte om vi ikke kunne holde en tale for det nye året. Det var det selvfølgelig ingen som ville, så Frk Andersen i overgiret tilstand ønsket det nye året velkommen med noen ord for oss alle. Haha, jeg ler! Deilig med en rolig start på 2016, så fikk jeg startet denne dagen akkurat slik jeg ønsket :-)

HAPPY NEW YEAR

Strålende fornøyd og på vei til trening! Hoho.. Jeg startet dagen ganske tidlig, fikk unnagjort en haug av jobb og fikk lillebror på besøk slik at vi kunne knipse bilder av dagens antrekk. Dere er så stille i kommentarfeltet for tiden, så jeg må jo bare spørre om dere har det fint? Jeg savner å høre mer fra dere! Tilbakemeldingene fra dere blogglesere er jo det beste med å blogge. Så fortell meg! Hvordan var din nyttårsaften, og er du klar for å ta 2016 med storm? JAAAA!

hits