januar 2014

Koser oss på tur

Etter en alt for god frokost på hytten, sovnet vi på sofaen og ble liggende til utpå ettermiddagen foran peisen. Da var det jammen meg bare å få på seg gode klær, og dra ut på langtur oppe i fjellene!
Det er virkelig ingenting som er bedre enn en god tur i skog og mark! Luften er så frisk og deilig når man kommer seg opp i høyden, det er jo bare helt fantastisk med norsk natur! Vi fikk en kjempefin fjelltur, og spaserte rundt helt til det begynte å mørkne. Jeg skulle nok derimot tatt på meg litt bedre klær - joggesko, vindjakke og en tynn tights funker liksom ikke når det er minusgrader, snø og iskaldt ute. Haha! Det er vek samme stilen som jeg alltid kjører når jeg tenker meg om, og alle ser alltid like dumt på meg som kler meg som det er vår ute. Kanskje på tide å lære? Jeg var i hvert fall frossen som en istapp når vi kom tilbake på hytten... Brrr!

Nå er vi tilbake i Bergen igjen, og skal bare slappe av i kveld. Sushi står på menyen!

HyttelivSen frokost i hytta på Kvamskogen

 Her koser vi oss masse! Det er alltid avslappende og digg når man er på hyttetur. Skuldrene blir senket ned mange hakk, hodet kobler ut og man bare koser seg maks. Det er så stille og rolig her oppe, ingen folk og bare masse fjell og snø hvor enn man ser ut vinduene. Helt perfekt! Jeg har nettopp spist en litt sen frokost, så jeg burde heller kanskje si lunsj? Kokte egg, bacon og ferskt brød. Mums! Straks blir det å hoppe i treningstightsen, og legge ut på skogstur! Gleder meg, det beste jeg vet er jo turer i skog og mark. Kamera blir selvsagt med, så oppdaterer jeg dere etterpå! Håper alt er fint med dere? :-)

At the airport

I skrivende stund sitter jeg på Kjevik, og venter på flyet videre til Bergen :-) Tenkte bare å gi dere en liten oppdatering før jeg flyr avgårde, hehe! Når jeg kommer frem blir jeg hentet, så er det rett på roadtrip for å dra på hyttetur. Wiiii! Gleder meg masse, hyttetur er jo alltid avslappelse og kos. Ikke sant? Jooo! Nå sitter jeg å koser meg med en stor kopp kaffe, blogger for dere og venter egentlig bare på å boarde. Og apropo kaffe, hvor mange kopper er egentlig normalt å drikke i løpet av en dag? Er det noen av dere som vet? Jeg kan faktisk ha opp til syv kopper med sterk kaffe om dagen, ofte ender det med at jeg sitter å skjelver av all koffeinen... Haha! Er rett og slett helt avhengig jeg, får jeg ikke min daglige dose - så er hele dagen ødelagt. Og det kan vi jo ikke ha noe av!

Vi skrives fra Bergen! Klem til dere

Pretty Nail Swag

Negler gjort av Anita hos Auds Lille Hudpleie i Kristiansand.

Må bare vise dere mine nye negler! Var de ikke fine? Var en rask tur innom negldesigneren min i dag, og på under en time klarte hun å trylle frem denne fine looken. Gøy med noe annerledes, men som samtidig er stilrent og fint!

Behind the bedroom door

Riktig god torsdagsmorgen, mine flotte lesere! Har dere sovet godt i natt? Her koser jeg meg i sengen med jordbær, ferske blader fra det store utland og en deilig kopp med kruttsterk kaffe . .Today is a day that will never come again. Make it a great one!

I dag er jeg så reiselysten at jeg har ikke ord.. Jeg vil tilbake til USA! Nå! Helst i går burde jeg vært der. Forhåpentligvis blir det jo tur nedover med familien om ikke så alt for lenge, håper virkelig det lar seg gjøre. Det er få ting som kan slå Miami, fy søren for en rå plass! Det er rart å tenke på at jeg egentlig skulle vært boende i New York nå, faktisk så skulle jeg ha gått på skole der nede og vært der en god stund. Men, når livet snur litt brått her hjemme og fremtiden blir usikker - da kunne jeg aldri klart å være så langt borte fra familien min. Jeg satser på at jeg får muligheten en annen gang! Det hadde jo vært så utrolig gøy. Har dere noen spennende reiseplaner i år? Fortell meg gjerne!

Nå blir det kontorarbeid her i noen timer, før jeg tar turen på trening og så videre til flyplassen. Ut på tur skal jeg jo igjen, men ikke lengre enn til Bergen! Gleder meg til noen fine dager i en fin by :-)
Kaos i Kristiansand

I need summer now!

Er det noe jeg savner akkurat nå, så er det vel sommer, sol og en bakke fri for snø. Her i Kristiansand er det virkelig helt kaos! Det er kommet så store mengder med snø at det faktisk er helt sykt. Trafikken står stille, folk snør inne og man må skuffe seg ut av døren tre ganger daglig dersom man skal bevege seg ut. Er evig takknemlig for at jeg bor i blokk akkurat nå, med egen vaktmester som tar seg av all måkingen. Hvis ikke ville jeg ikke kommet meg ut døren, haha! Har snøen kommet til dere også, eller? Sannsynligheten er vel stor for at vi har fått snøen til hele Norges befolkning..... Himmel! Straks får jeg besøk her hjemme, så da blir det jentekveld og film resten av denne onsdagen

Vinn goodiebag fra Dorco Shai

annonse

Det er vel ingen tvil om hvilken barberhøvel som er alle jenters favoritt? Dorco Shai har rocket markedet de siste to årene, og jeg har selv brukt denne høvelen så lenge jeg kan huske. Dorco Shai var jo verdens første høvel for damer med hele seks knivblader!Jeg har fått lov å holde en flott konkurranse for mine lesere, hvor dere kan vinne en herlig goodiebag stappet med gode produkter. Den inneholder både neglelakk, herlige hår og hud-produkter. Alt en jente kan ønske seg! Det du må gjøre for å vinne er:

Bestille en gratis prøvepakke hos Dorco Shai HER.

Legge igjen en kommentar på bloggen når det er gjort.

Prøvepakken inneholder en shai barberhøvel, samt to ekstra barberblader. Du kan når som helst stoppe ditt abonnement etter første bestilling dersom du ønsker det! Dersom du vil fortsette å abonnere på denne herlige saken, vil du få tilsendt to firepakninger med shai refill-blader hver 4.måned, for kun 149 kroner per pakke. Dette er utrolig billig, i hvert fall med tanke på prisen de andre barberhøvlene koster i butikken. Det er jo så surt å svi av mye penger på barberblader, er dere ikke enige? Blarh! Dorco Shai er både mye mer økonomisk, og uten tvil den aller beste barberhøvelen. Den er skånsom og effektiv, og gir deg en superglatt hud! Det er ikke uten grunn at den er min favoritt :-)

Jeg trekker en heldig vinner om en uke!

Hater når det skjer

Yeeees! Gjett hvem som forsov seg i nesten to timer i dag da? Himmel! Jeg mistet min kjære iPhone i snøen i går, så lyden nektet å fungere etter det. Men jeg la den litt i stekeovnen for å prøve å tørke den, men tydeligvis funket det ikke godt nok. Fordi jeg hørte ingen alarm klokken 06.30 denne morgenen?! Heldigvis var det ingen krise, jeg fikk flyttet det jeg skulle på morgenen til et litt senere tidspunkt. Uansett hater jeg når det skjer, føler hele dagen blir forflyttet og alt er kaos når jeg ikke kommer meg opp på riktig tid. Meeen, bare å gjøre det beste ut av det også! Og prøve å holde iPhonen unna snøen fra nå av...... :-)

Straks skal jeg på en aldri så liten trening, tenkte å kjøre litt bein i dag og løpe intervaller på slutten. Har fått helt dilla på intervaller den siste tiden, jeg! Løper 4x4 og syns det fungerer helt supert. Det er grisetungt, effektivt og raskt - akkurat slik jeg vil at cardioen min skal være! Nå for tiden har jeg ikke tålmodighet til å løpe en mil, da kjeder jeg meg raskt og ser på klokken hele tiden. Noen som kjenner seg igjen? Haha! Ikke barebare å være en rastløs sjel. Etter trening skal jeg til Hilde for å fikse brynene mine, så blir det møter og jobb i noen timer. Jeg er jo så lite effektiv om dagene at det er helt flaut... Så her er det bare å ta seg sammen og henge i!

Ønsker dere en fantastisk fin onsdag!

Min fantastiske lillebror

I dag fyller min fantastiske lillebror 16 år! Og ikke nok med det, jammen klarte han mopedlappen også på den store dagen sin. Det er virkelig ikke verst! Ikke at det overrasket meg så veldig, for Eirik er bare utrolig smart og flink. Alt han gjør og prøver på, får han til! Jeg er glad mine foreldre fikk en unge som Eirik i tillegg til meg, som har vært litt lettere i oppveksten enn denne frøkna. Lenge leve to forsøk, haha! Jeg er så utrolig glad i og stolt av denne gutten ♥ Gratulerer så mye med dagen, vennen!

So proud of this boy!

Maren Sofie sov hos meg i natt, så vi startet dagen med frokost sammen og koste oss masse. Fint å starte dagen med bestevenninna mi! Ellers har denne tirsdagen har bare gått til jobb for min del, sett bort i fra en tur på trening. Regnskapsføreren min har jeg også besøkt, der satt latteren løst og Geir ble selvfølgelig plaget på høyt nivå av meg, noe han alltid gjør. Jeg klarer nemlig ikke sitte for lenge stille av gangen, så da går det hardt utover Geiremann.... Haha! Jeg reiser til Bergen igjen på torsdag, så jeg har en haug av ting jeg må få gjort før jeg drar - slik at jeg kan ha litt fri når jeg er der oppe :-) Gleder meg til ny tur til den fine byen!

Fuck negativity

Hva hadde vel hverdagen vært uten instagram og snapchat? Jeg skal lett være den første til å innrømme at jeg er helt avhengig av førstnevnte, det er jo så gøy! Det er så mange flinke og inspirerende mennesker der ute, så å kunne få en liten sneakpeak i hva de driver med om dagene - er for meg helt supert! Nå har jeg akkurat rundet 32 000 følgere på instagram, og det er jo utrolig hyggelig! Har dere tips til noen inspirerende og motiverende instagrammere jeg burde følge? Kom mer enn gjerne med tips, så kanskje jeg finner meg noen nye favoritter!

You can follow me on instagram @kristinaandersen1. Deilige nye treningsklær! 2. F*ck negativity! 3. Min nye hobby. Lady KA aka the videoblogger!
4.
Søndagsfrokosten sin det! 5. Litt for mye energi i kroppen hos dette mennesket. 6. Sunt, godt og enkelt! 7. Hyggestund i sofaen.
8.
Seriøst, kan noen forklare meg dette tullet? Jeg spiser for hele Kristiansand hvis jeg skal kose meg jeg! 9. Glis.

Trying out CrossFit

Mandag er visst blitt den store treningsdagen her på bloggen! Jeg håper dere liker det? Det er jo alltid fint å starte uken med litt ekstra motivasjon! Mandager kan ofte være harde og slitsomme etter en litt for avslappende helg, så derfor liker jeg å muntre dere litt opp her på bloggen min! Hihi :-)

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en tung økt på CrossFit 46 her i Kristiansand, jeg trente sammen med Luis - som bare var helt utrolig rå! Fantastisk gøy å få lære av en så flink person! Vi kjørte på med en bra økt, som bestod av olympiske løft. Jeg elsker jo å løfte, så dette passet meg perfekt! Jeg har alltid trodd jeg er ganske svak i overkroppen, men i følge Luis og de som jobbet der ute - har jeg en ganske stor muskelkraft og er faktisk ganske sterkt. Det var virkelig gøy å høre, det! Beina har alltid vært det jeg vet jeg er god på og kan løfte tungt på, så å få høre at overkroppen min også er sterk var utrolig moro. Fikk høre at jeg kan bli ordentlig god innen CrossFit hvis jeg bestemmer meg for å satse, så spørs nok om det ikke må bli CrossFit-jente av denne frøkna også.. Dette ga meg virkelig mersmak!Nå ble nettopp mandagen min perfekt, min skjønne Mofar ringte meg nettopp for å si god natt. Han er best i hele verden! Hver eneste kveld ringer han meg for å si god natt og love you ♥ Så nå kan jeg jammen ikke ønske meg mer for denne dagen! Hvordan har mandagen behandlet dere i dag da, fininger? Håper dere alle har hatt en god start på uken :-)

Shopping is also cardio

Jeg tror på å motivere meg selv, og jeg tror på at treningstøy er motivasjon nr.1! Hehehe, alltid en unnskyldning for å kjøpe meg noe nytt... I dag ble det en haug av nye saker fra Nike, Casall og Swix med meg hjem, noe av det kan dere se under på bildene. Var det ikke fint? Jeg er en person som egentlig går i treningsklær hele dagen, ser du meg i byen - så er det stort sett i treningstights og på joggesko. Haha! Eneste gangene jeg faktisk kler meg opp, er hvis jeg skal noe spesielt eller ta antrekksbilder til bloggen. Så, derfor er jeg opptatt av å ha litt å velge i innen treningsklær. Det må se fresht og fint ut! :-)

Nå skal jeg møte Luis og dra på Crossfit 46! Vi skal trene olympiske løft, han skal lære meg teknikk og hva de forskjellige øvelsene er. Jeg elsker jo å løfte tungt, så ser for meg at dette blir en alle tiders økt. Jeg oppdaterer dere når jeg er hjemme igjen ♥

Make it your passion

Happy monday fininger!

Klokken 06.30 ringte alarmen i morges, og da var det bare å dra seg opp av sengen! Jeg hadde avtalt morgencardio sammen med Maren, noe som virkelig var gull denne mandagen. Når man har en avtale, nytter det ikke å slumre på alarmen, da må man jo møte opp i tide! Bælmet nedpå en kruttsterk kaffe, og dro avgårde i snøstormen. Synet som møtte meg på gymmet var glade mennesker og god stemning, så da løsnet virkelig mitt trøtte hode og det var bare å sette igang! 40 minutter med powerwalk i stigning ble gjort på mølla, pluss 10 minutter med lett jogg etterpå. Pluss noen raske øvelser på rygg! En helt super start på mandagen, det kunne egentlig ikke blitt bedre :-) Nå skal jeg jobbe frem til i ettermiddag, før jeg skal på crossfit for en wod. Gleder meg som en unge til å teste ut denne treningsformen!


White Collar og sofakos

Da var jeg hjemme igjen etter en alle tiders bursdag for lillebror! Mamma hadde stelt i stand med en fantastisk god middag, god dessert og kaker. Mums! Fikk også vært sammen med Mommo og Mofar, det var uten tvil det beste med hele dagen ♥  Nå har jeg nettopp kommet hjem igjen, hoppet i kosegenseren, dratt dyna ut i stua og skal bare kose meg maks resten av denne søndagskvelden. White Collar maraton står på planen, nå er det ikke så alt for lenge til jeg er ferdig med sesong tre. Uuuh, det er jo så spennende!! Om noen av dere lesere ikke har sett denne serien enda, må dere uten tvil gjøre det. White Collar er helt magisk bra! Finnes ikke noe bedre enn å pakke seg inn i varmer dyner og kose seg inne med en serie, mens snøen daler ned utenfor. Hverdagslykke!

Nyt resten av denne dagen, dere! Snart er det mandag og en ny uke..


Todays look

Jeg hadde egentlig satt sammen en sykt morsom videoblogg til dere, men youtube vil selvfølgelig ikke spille på lag med meg i dag. Kanskje jeg skal ta det som et tegn? Haha! Nå går turen i bursdag til Eirik, gleder meg til å se familien igjen ♥ 

Sunday is fundayWe all love sundays

God morgen Her har jeg nettopp spist frokost, og nå blogger jeg mens Ellen De Generes surrer i bakgrunnen. Jeg venter vel egentlig på episoden med Kim Kardashian (bombe...), men ser ikke ut til at den kommer enda. Noen av dere som vet når den sendes i Norge? Straks skal jeg dra på en løpetur, før jeg skal hjem i bursdagsselskap for min lillebror. Tenk, nå blir han snart 16 år! Tiden flyr avgårde, føler nesten det var i går at jeg gråt på ultralyd sammen med Mamma og Øyvind når legen meddelte jeg skulle få en lillebror. Hva da lillebror? Jeg ville jo ha en liten hund, ikke et menneske! Haha... Jeg har jo lært å vende meg til denne ungen ettersom årene har gått, og Eirik har jo helt ærlig blitt min store stolthet. Gleder meg til å feire han senere! Hva er deres plan i dag, fine lesere?

Fight gone bad

Det var så inspirerende og morsomt å se på alle disse spreke menneskene trene Crossfit i dag! Spesielt Maren og Hanna, wow - for noen utrolig dyktige jenter! Dette er virkelig en utrolig rå treningsform som jeg liker veldig godt, så til mandag skal jeg dra for å teste ut dette her selv. Hvem vet, kanskje det blir Crossfit jente av meg også? Det blir uansett gøy å få prøve det ut!

Jeg koste meg masse på konkurransen, og dagen gikk strålende fint - helt til jeg skulle låse meg inn hjemme. Oppdaget at jeg hadde mistet husnøkkelen min, og kom meg derfor ikke inn. Hvordan er det mulig?! Heldigvis har mine foreldre en reservenøkkel, så Øyvind var så snill at han kastet seg i bilen og kjørte ned til meg for å låse meg inn. Fikk streng beskjed om å dra til låsesmeden nå til uken og trykke opp 15 ekstra nøkkler. Haha! Nå skal jeg jobbe litt her hjemme, før jeg skal kose meg maks med Hilde i kveld. For en fin lørdag dette har vært! I kveld har vi lyst å dra på kino, men er veldig usikker på hvilken film vi skal se. Har dere noen gode tips å komme med? ♥


Birthday party for bestie

I går var det bursdagsfeiring av vår kjære Maren, som fylte 23 år på onsdag! Så da var det klart vi måtte feire henne med gaver, god mat og skikkelig stas ♥ Vi var 12 jenter som samlet oss på en fin restaurant her i Kristiansand, hvor vi spiste god middag og koste oss masse. Maren fikk en dryss med fine bursdagsgaver, og tidenes fineste dessert som dere ser på bildene. Bra feiring av en fantastisk bra jente! 

Maren sov hos meg i natt, så nå har vi spist god frokost, vært på tur med lille Milo og hatt en super start på lørdagen. Det er så deilig med helg! Bestis skal konkurrere på en crossfit-konkurranse i dag, hvor deltagerne skal samle inn penger til veldedighet. Jo bedre de presterer, dess mere penger blir gitt bort! Hvor fantastisk er ikke det? Inderlig godt at Maren er så flink, slik at hun kan dra inn en haug med cash til gode formål! Hihi... Så da er det klart jeg må være med å heie henne til seier!Håper dere får en feiende flott lørdag! Kamera blir med på crossfit, så oppdaterer jeg dere om dagen senere

En liten forandring

Jeg har jo helt glemt å vise dere tydelige bilder av det nye håret mitt! Jeg syns det er så fint nå, både på lengden og fargen. Denne gangen har jeg ingen extension i, kun mitt eget hår! Og det er faktisk så utrolig deilig :-) Jeg har selvfølgelig vært hos min kjære Marianne igjen, som holder til på Komponisten Frisørsalong her i Kristiansand, nede på Kjøita. Hun er så utrolig flink og herlig, jeg digger den dama! Det er noe med å kunne komme til frisøren, sette seg ned i stolen og føle seg 100% i trygge hender. Og det gjør jeg absolutt hos Marianne, tror nesten jeg kunne flyttet inn på salongen til henne.. Høhø! Anyways, slik ble resultatet denne gangen:

Marianne kan dere bestille time hos HERsponset

Vi frisket opp litt i fargen med nye farger fra Loreal og klippet meg litt. Hva syns dere om resultatet? Jeg fikk også med meg noen FANTASTISKE produkter fra Loreal hjem, gleder meg til å teste disse ut på håret mitt. Gode produkter er gull verdt! :-)Nye og bedre vaner

I morges stod jeg opp enda litt tidligere enn jeg pleier, for å få en myk og god start på dagen ♥Bok og kaffe - what a perfect way to start the day! Som dere vet er jeg storfan av mentaltrener Erik Bertrand, og har brukt metodene hans flittig de siste månedene. Jeg fikk den nyeste boken hans Helvetesuka til jul, og har ikke fått begynt på den før nå. Men nå, nå skal jeg jammen meg sette i gang og starte på disse syv dagene som forandrer livet så fort jeg har lest den ferdig! Boken inneholder blant annet et dag-for-dag program som viser deg hvordan du kan stoppe opp og løfte deg selv ut av komfortsonen, bryte de daglige rutinene og strekke deg litt lengre. Boken handler om å finne riktig fokus, planlegge arbeidsoppgaver og hvordan du skal mobilisere for å faktisk gjennomføre dem. Jeg slukte jo den forrige boken til Bertrand, og jeg er sikker på at denne er minst like bra. Er det noen av dere som har lest den?Straks skal jeg bort på Solsiden og ta en ny runde med intervaller. I kveld er det bursdagsfeiring for Maren Sofie, og det gleder jeg meg til! ♥

Babe on a budget

annonse

Jeg vet at flere av mine lesere er studenter, og kanskje ikke har råd til å bruke tusenvis av kroner på sminke. Så nå har jeg over tid testet budsjettvennlig sminke og produkter, og jeg er utrolig overrasket over hvor bra dette også faktisk er! En ting har jeg lært, og det er at sminke og hårpleie trenger ikke nødvendigvis koste flesk for å være bra.

Slik blir resultatet av disse produktene:

For the face:

Mineralpudder fra EveryDay Minerals: dette koster 145 kroner, og er helt utrolig bra! Mineralfoundation som kommer i pudderform, som smelter fint inn i huden din og gir deg et naturlig reslutat. Jeg vil si at pudderet har en middels dekkevne, som dere ser på bildet av meg over blir resultatet veldig naturlig og ikke så "sminket". Liker dette veldig godt!

The Balm All In One: Dette er et fantastisk all-in-one produkt, som kan brukes som både bronzer, highlighter, shimmer og øyeskygge! Det gir ansiktet en fin og solkysset glød, og er perfekt til å fremheve f.eks kinnben med.

For lips and eyes:

Wild mega volume mascara: en maskara som gir volum, er enkel å påføre og sitter godt hele dagen! Hvis du liker at vippene dine får mye volume og en dramatisk look, er dette et supert valg for deg.

Hurraw leppepomade: en naturlig, økologisk og rå leppepomade, som tar godt vare på leppene dine i vinter! Den gir en fin glans på leppene, lukter godt og sitter lenge uten å klebe. Jeg har den i green tea varianten, og den er god!I tilegg til sminkeproduktene over, vil jeg også anbefale dette:

Neglelakk fra Models Own: søt og fin neglelakk som gir en naturlig og dus farge. Jeg elsker den!

Glo Minerals sminkefjerner: en supermild og oljefri sminkefjerner til øynene, som raskt og enkelt fjerner mascaraen din. Denne koster kun 149 kroner, og er drøy i bruk! Jeg er jo tidligere øyeoperert og må ha milde produkter for øynene mine, så denne passer meg perfekt da den er tilpasset for nettopp sensitive øyne.

Shampoo fra Tigi Bed Head: denne frisørshampooen er nå nedsatt til kun 95 kroner, så jeg tenkte jeg kunne tipse dere om denne også! Dette er en shampoo som styrker håret og tilfører god glans, i tillegg til å gi volume. Denne er også super for farget og tørt hår!Frem til førstkommende lørdag får dere lesere nå -20% på HELE Coverbrands! Hvor fantastisk er ikke det? Her kan man virkelig spare gode penger, så hvis du trenger noe nytt i sminkepungen eller litt oppgradering i toalettsakene - ville jeg absolutt slått til nå. Rabattkoden dere må bruke er KA23 - og den varer ut 25 januar. Tilbudet gjelder ikke på Lulu's eller allerede nedsatte varer.

Runaway

 Riktig god torsdag, superstars! ♥Her starter dagen med en 45 minutters intervalløkt på mølla! I dag var virkelig en god løpedag for meg, og jeg elsker når det skjer. Du vet når du føler at du bare kan løpe og løpe, og flyter på en eller annen slags bølge? Når det ikke blir tungt, og du føler du kunne løpt i en evighet? Den følelsen fikk jeg i dag, og det var bare helt magisk! Jeg har jo som dere vet vært i en utrolig dårlig form helt siden oktober/november, og slitt med sykdom. Men, nå ser det endelig ut til at ting har løsnet for meg og at jeg bare kan kjøre på. Og det gjør meg faktisk helt utrolig glad, treningen er det som gir meg mest energi og som gjør meg så utrolig happy! :-)

Nå skal jeg ha hjemmekontor i noen timer, før jeg skal dra for å være sammen med Mommo og Mofar. Gleder meg sånn til å se de igjen! Hva er planene deres for dagen? Stikker innom her igjen litt senere, i mens må dere ha en super torsdag


I just want it all

Disse to sangene går på repeat hele dagen hos meg! Mens jeg lager frokost, er på trening, står i dusjen eller jobber - så er garantert en av disse på i bakgrunnen. Jeg er en av de som spiller ihjel favorittsangene mine helt til jeg blir superlei av dem, og egentlig aldri orker å høre på dem igjen. Haha! Hvilken sang er din favoritt at the moment? :-)


Outfit of the dayH&M: skjorte, MET: jeans, Bianco: sko, Michael Kors: veske.

Stå å fryse rumpen av seg midt i gata, posere i alle stillinger, hakke tenner, skli på isen og kjefte på stakkaren som står bak kamera fordi han ikke tar bildene raskt nok. Halleluja! Snøen stormer alle veier, og absolutt alle forbipasserende lurer på den samme tingen. Hva i alle dager som feiler den idiotiske jenta som står å dummer seg på trappen... Livet som blogger, det er jo bare helt fantastisk!

Løpetur på morgenkvisten

Gjett hvem som var ute av sengen 07.00 og dro på morgencardio? Me! Herlig å traske rundt i denne kulda, da blir man ekstra opplagt utover dagen og får masse ekstra energi. Herlig! Nå skal jeg avgårde til frisøren igjen, Marianne skal farge etterveksten på meg og forhåpentligvis gjøre meg enda lysere. Dette håret ass, det er jammen en prosess å gå fra sort til blond! Satser på at vi snart har fargen jeg ønsker, haha. Heldigvis er jeg jo i de beste hender, Marianne er verdens skjønneste og flinkeste :-) Senere blir det trening med Hilde, tror vi skal kjøre en crossfit økt sammen på Solsiden. Wuuuhu, jeg gleder meg!

Hva skal dere i dag, fininger? ♥

Back in the game

Pjuuuuh, jeg er så sliten! Men på en skikkelig digg måte :-) I dag var jeg endelig tilbake på MultiFit, og herregud - jeg bare elsker det. Det er så vanvittig gøy og rått at jeg har nesten ikke ord! Det var Alejandro som trente oss i dag, og han gjorde det like bra som alltid. Tommel opp for flinke trenere! Litt sykt å tenke på at jeg har gått fra å løfte 110 kilo i knebøy, til å slite med 60 kilo - så det er ingen tvil om at kroppen min har blitt nedbrutt de siste månedene. Men nå skal ting bygges opp igjen, og det er så ufattelig digg å være back in the game!

Nå skal jeg koke meg havregrøt til kveldsmat og ligge rett ut resten av kvelden. Hver eneste muskel i kroppen min rister, så det betyr bare en ting - jeg trente hardt nok i kveld og gjorde en god jobb. Akkurat slik jeg liker det! Tone kommer kanskje på overnatting til meg, så da blir det sleepover også med bestejenta mi! Har dere hatt en fin tirsdag? ♥

Trening: mine store favoritter

annonse

Vinteren er her, noe som betyr den beste tiden for trening og kosthold. Hver eneste vinter er jeg superfokusert på treningen, det er liksom ikke så mye annet å finne på nå som det er kaldt og mørkt ute. Så, jeg tenkte derfor jeg kunne vise dere noen av mine favoritter fra fantastiske Proteinfabrikken denne tirsdagen! Kanskje noe av dette faller i smak hos deg også?Pre Workout fra NO-Explode

Denne saken hadde jeg hørt så ekstremt mye bra om fra flere venninner og kompiser, som mente den var den beste pre-workouten på markedet. Så da var det klart jeg måtte prøve den ut, og seriøst - den er virkelig helt sinnsyk! En pre-workout et pulver du blander i vann og drikker rundt 40 minutter før du skal på trening, og den vil bidra til mer energi, bedre fokus og økt pump når du er på trening. Det er vel rundt et halvt år siden jeg begynte å bruke pre-workout, og jeg kommer aldri til å slutte med det. Jeg føler jeg har begynt å prestere ekstremt mye bedre på trening etter at jeg begynte å drikke dette, samt at det virkelig gir meg vanvittig mye mer energi.

Anbefaler absolutt alle å prøve ut denne, men en ting må jeg si - og det er hold dere til anbefalt dose. Jeg var så smart å doblet dosen en gang, og jeg trente som en duracell når vi holdt på med treningen fordi jeg boblet over av energi. Men etterpå kastet jeg opp og kroppen var helt utslitt etter galskapen, haha! Denne er virkelig fantastisk bra, og smaker også veldig godt! Så dersom du har lyst å få et ekstra kick på treningsøktene dine, vet du hva du burde skaffe deg!Chocolate Heaven proteinpulver.

Dette har jeg fortalt dere om før, og jeg anbefaler det gjerne igjen! Diet protein er et spesialtillpasset proteinpulver til et kosthold for fettreduksjon, men samtidig perfekt dersom du vil beholde muskler under en eventuell diett. Dette er noe av det beste jeg har prøvd innen smak, og har et høyt innhold av både kalsium og vitaminer. Jeg har to shakes med dette pulveret hver eneste dag sammen med mat, en etter trening og en før jeg legger meg. Dersom du vil få resultater med treningen din, så har proteiner utrolig mye å si! Jeg er ikke flink nok til å få i meg alt gjennom maten jeg spiser, derfor suplerer jeg med dette i tillegg.Shakere i freshe neonfarger.

Jeg elsker shakerene fra Smartshake, og har de i absolutt alle fargene! De kommer i to deler, den øverste er til å drikke av - mens den underste delen er til å ha ekstra proteinpulver eller vitaminer i. Perfekt når du er på farten! Jeg har skrudd av den siste delen på shakeren som dere ser på bildet, men den er super å beholde på hvis du ønsker å bringe med deg proteinpulver og annet under dagen.Alt dette og enda mer innen trening, kosthold og treningsklær finner du HER!

Some news from Mizuno


Treningsgarderoben min har fått seg en solid oppdatering for vinteren! Jeg trengte virkelig litt varmere klær nå som kulda har kommet for fult, jeg elsker jo å løpe ute - men det blir fort fryktelig kaldt på denne tiden. Og, så ville jeg ha litt nye klær til gymmet også! Varmere tights, deilige gensere, fin løpejakke, nye sko og en fresh bag er det som har blitt ønsket velkommen hjem til meg. For en lykke! Det er så utrolig motiverende med nye treningsklær, og disse herlighetene fra fantastiske Mizuno skal uten tvil bli flittig brukt fremover! :-)

En fryktelig opplevelse

Da var jeg hjemme i Kristiansand igjen, og en ting skal sies - det er siste gang jeg flyr i snøstorm. Det var helt krise ti minutter før flyet skulle lande her i Kristiansand, det gikk opp og ned, frem og tilbake i luften. I tillegg var alt hvitt av snø, så jeg så ikke en shit rundt meg. Flere på flyet begynte å bli redde, og når andre også begynner å reagere - da går det i hvert fall rundt for meg. Heldigvis satt det en snill mann ved siden av meg som beroliget og trøstet meg, hvis ikke vet jeg ikke hvordan det hadde gått. Så landet vi da, og flyet sklei avgårde på rullebanen...... Trenger jeg si mer? En helt fryktelig opplevelse, tror jeg skalv i to timer etterpå! Jeg har litt flyskrekk fra før, så når ting som dette skjer - da føler jeg meg så utrolig hjelpesløs at jeg er sikker på at døden er rett rundt hjørnet. Heldigvis gikk det jo bra til slutt!

Øyvind og Eirik hentet meg på flyplassen, og vi bestemte oss litt spontant for å dra å spise kveldsmat sammen. Så da tok vi turen på Peppe's, bestilte en pizza og ble sittende å skravle en god stund. Perfekt velkomst for meg, hihi! Det var jo litt nedtur å komme hjem igjen, men når disse to hentet meg - så ble det jammen ikke så kjipt likevel. Nå skal jeg pakke ut av baggen, komme meg i dusjen og finne sengen!

Ønsker dere alle en riktig god natt


Monday bliss

God mandagsmorgen, fininger! ♥ Her varer helgen en ekstra dag, jeg sov helt til elve i dag. Snakk om luksus på en mandag, jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge på ukens første dag.. Haha! Men i kveld er jeg tilbake i Kristiansand, så i morgen er det tilbake i vanlige rutiner og da begynner jeg også på MultiFit igjen. Som jeg gleder meg til å starte med verdens råeste treningstimer igjen, nå er det alt for lenge siden sist! Kroppen er endelig i den formen den vanligvis er i, så nå er jeg klar for et skikkelig hardkjør fremover. Dette blir så bra! Er dere også klare for en ny og fin uke? Satser på at dette blir en bra en for oss alle! :-)

Anyways, i går var jeg på kino her i Bergen, vi så Lone Survivor. Filmen var basert på virkelige hendelser, og handler om det mislykkede oppdraget Operatin Redwing i 2005. Fire elitesoldater ble gitt i oppdrag å fange eller drepe Taliban-lederen Ahmad Shadh under krigen mot Afghanistan, men kun et medlem kom tilbake i live. En utrolig rørende og sterk historie, som virkelig fikk frem hvilken ubeskrivelig hard jobb elitesoldatene har. Kanskje en litt mer guttefilm siden det er mye blod, gørr og skyting - men uansett en film jeg kan anbefale å se.

En ekstra dag

Det har vært så hyggelig her i Bergen at jeg bestemte meg for å bli en natt til :-) Maren dro nettopp avgårde til flyplassen, og selvfølgelig hadde jeg klart å bomme på flytidene. Vi trodde flyet gikk 17.10, så hun skulle bli kjørt halv fem. Men neida, plutselig fant jeg ut at flyet gikk en time før. Satser på at hun rekker flyet, hvis ikke aner jeg en telefon fra en sur bestis.. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen - reiseleder er definitivt ikke min neste jobb......   Nå blir det mat ute i Bergen by, så satser på at hodet fungerer bedre etter det! Har glemt å spise denne søndagen, så kjenner jeg snart svimer av. Haha! I mens kan dere jo se på noen mobilbilder og snapchats fra helgen :-)

1. Klar for avreise. 2. Deilig lunsj fra gårsdagen. 3. God stemning fra i går, juuuhu! 4. Hotellfrokost med Maren. 
5.
Maren storkoser seg på shopping, og fikk med seg to fine par sko.
6. Fra i dag, hva skulle man gjort uten kaffe? 7. Kveldstur på fredag, se så fin utsikt!

Stoltzekleiven i Bergen

God morgen fra Bergen ♥ Lørdagen bare fløy avgårde, så derfor ble det bare en oppdatering fra meg i går. Planen var egentlig å ha fri mens jeg var her på helgetur, og om jeg ikke har klart å ha 100% fri - så har jeg i hvert fall klart å koble av. Men, nå skal dere få en skikkelig oppdatering på det vi trodde skulle bli en rolig og rask tur til Stoltzen i går..
Vi dro fra hotellet i elve tiden, og tenkte vi skulle klare å finne Stoltzen på egenhånd. Vi gikk i en god stund og prøve å finne frem, før vi møtte på en fantastisk snill mann som ville kjøre oss opp. Og snakk om flaks, for vi hadde sannsynligvis aldri klart å leite oss frem til denne bortgjemte plassen som ligger ganske høyt oppe i fjellene! Vi tok på oss headsettet, og var klarte for å ta Stoltzen med storm. Planen var jo egentlig å løpe, men det ble jo virkelig umulig. Nå forstår jeg godt hvorfor dere Bergensere har flirt av oss når vi har sagt vi skal løpe Stoltzen, det er tydeligvis ikke noe som heter det? Haha! Til tross for mye is og en helt ekstrem kulde, klarte vi å komme oss til topps på 22 minutter! Det er da jammen ikke verst til den første gangen, eller hva syns dere?

Synet som møtte oss på toppen var helt fantastisk! Utsikt over hele Bergen by, en magisk fin himmel og bare en helt rå følelse. For seriøst, for en utrolig følelse! Skikkelig adrenalinkick var det å stå på fjelltuppen og speide utover denne fantastisk fine byen. Jeg er superglad for at dere lesere tipset meg om Stoltzen, for dette var virkelig en flott opplevelse! Denne turen skal jeg definitivt ta igjen :-)


Etter å ha løpt rundt 800 trappetrinn og blitt iskalde på toppen av fjellet, kom jo det store spørsmålet. Hvordan i alle dager skulle vi klare å komme oss ned igjen? Haha! Ingen av oss ville gå ned samme veien som vi kom, pga is og stor fare for å gå på trynet siden det var så glatt. Så vi bestemte oss for å gå mot Fløybanen, og vi klarte selvfølgelig å gå oss vill oppe i fjellene. Stakkars Maren var så kald og frossen at hun så ut som en liten eskimo, haha! Etter over tre timer kom vi endelig frem, og da var vi så slitne at vi tok Fløybanen ned. Det var uansett en helt magisk tur, her i Bergen er det jo en helt utrolig fin natur. Det ble en litt lengre tur enn vi først hadde planlagt, men det gjorde da absolutt ingenting. Når naturen er så fin og det er så mye fint å se på, er det jo bare en fryd å være på fjelltur!En ting må også sies, og det er at dere Bergensere må jo være Norges hyggeligste mennesker? Alle er jo så utrolig blide, morsomme og koselige her i byen. Jeg blir helt imponert, jeg! :-)

Next up after breakfast: Stoltzen

God morgen fra to mette jenter i frokostsalen

Er det noe som er bedre enn hotellfrokost? Nei, det tror jeg sannelig ikke! Jeg og Maren trengte en ordentlig solid start på dagen i dag, for vi skal nemlig løpe opp Stoltzen om få strakser. Wæææ, jeg grugleder meg! Jeg fikk så mange tips av dere lesere om å ta turen opp dit mens vi er her, så da er det klart vi må gjøre det i dag. Gleder meg til å se plassen alle har snakket så fint om! Treningstøy og løpesko er tatt på, og jeg er straks klar for å løpe i alt for mange trapper. Men først må jeg dra å få kjøpt meg et headset, jeg orker virkelig ikke høre på meg selv puste som en hval hele turen... Haha! Kamera blir selvsagt med, så oppdaterer jeg dere om turen litt senere! Og kjære bergensere, hvor lang tid tror dere jeg og Maren kommer til å bruke opp Stoltzen? Vi skal ta tiden nemlig! ;-)

Vel fremme i Bergen

Da har jeg og Maren kommet oss trygt til Bergen! Vi landet i ett-tiden i dag, og det var bare ufattelig deilig å komme til en by helt fri for snø. Hjemme i Kristiansand er det nemlig helt kaos, mildt sagt. Bilene sitter fast, folk snør inne og man blåser jo nesten ut av veien. Så, nå var det virkelig digg å komme til denne fine byen! Vi har hotellrom på Clarion Hotel Admiral for helgen, et utrolig fint og sentralt hotell rett i Bergen-sentrum. Det blir jammen ikke bedre enn dette, rommet vårt er stort og utrolig fint!Gjett om vi skal sove godt her i natt, da!

I dag har vi trasket litt rundt i byen, spist god lunsj med noen fine jenter og shoppet litt. Og så måtte vi selvfølgelig innom Starbucks, som vi tragisk nok ikke har hjemme. Hvordan er det mulig å ikke ha Starbucks? Så da blir vi jo overlykkelige når vi kommer over en, haha! Nå har vi nettopp kommet tilbake til hotellrommet vårt, jeg har litt mails jeg må svare på og det skal selvfølgelig gjøres fra vår alt for store hotellseng. Dette er så digg! Så får vi se hva kvelden bringer, det er fantastisk deilig å ha kommet seg bort litt. Hva skal dere i kveld? :-)


I min drømmeverden

... så hadde det vært dyrepoliti i alle land, samt organisasjoner som Hope for Paws. En av mine største drømmer er faktisk å starte dyrepoliti/hjelp for dyr her i Norge, det være den mest givende jobben jeg kunne fått.

... så hadde nugatti på loffbrød vært sunt. Det må jo være det aller best jeg kan spise!

... så hadde det ikke vært så stort klasseskille mellom fattig og rik, jeg syns det er forferdelig vondt å se hvor mange millioner av mennesker som lider. Jeg skulle ønske alle kunne hatt det like bra, og om ikke det var mulig - si i hvert fall at absolutt alle kunne hatt det greit og få oppleve en god levestandar. Med dette mener jeg tak over hodet, rent vann, maten du trenger for å være mett og trygghet der du bor.

... så hadde det var 300 soldager og 64 vinterdager. Krystallklart hav, palmer og deilig temperatur nesten hele tiden! Men når desember er her, kunne det gjerne snødd i noen dager, slik at vi alle fikk skikkelig julestemning!

... så hadde det ikke eksistert verken jantelov eller mobbing. Her hadde vi løftet hverandre opp, vært snille mot hverandre og sørget for at absolutt alle ble inkludert. Ingen barn skulle gruet seg til å gå på skolen fordi de ikke har noen å gå sammen med i friminuttene, ingen skulle måtte skamme seg over ting de har oppnådd og ingen skulle måtte kjenne på følelsen av å ikke føle seg god nok. Her hadde alle blitt akseptert for akkurat den de er, uansett kroppsfasong, levemåte og utseende.

... så hadde det ikke eksistert sykdom eller lidelse.

... så hadde bokkoli vært usunt, sjokolade vært sunt, chips vært det samme som salat og smågodt vært supermat. Og så må jeg ikke glemme at oreokake, det skulle vært det aller sunneste man kunne spise! Oreokake skulle uten tvil vært det samme som spinat.

... så hadde alle hatt en trygg og god familie, uten å måtte grue seg til å komme hjem til en alkoholisert mor eller en voldelig pappa. Her skulle også alle hatt en god og stabil vennegjeng, slik at alle til enhver tid hadde hatt noen å være sammen med.

... så skulle alle hatt det fint, vært lykkelige, trygge, blitt født med en gigantisk dose medmenneskelighet og nestekjærlighet! Hat og sinne skulle så absolutt ikke eksistert, og krig skulle vært et ord ingen av oss visste betydningen av. Afrika og Norge skulle vært like bra å bo i, vi skulle alle hatt friheten til å velge, verden skulle vært en fredelig og flott plass, og vi skulle alle hatt gjensidig respekt for hverandre. Og ja, selvfølgelig skulle jeg vært Kim Kardashian og gift med min store kjærlighet Matt bomer!How do you picture you're dreamworld?

Snøstorm, nytt hår og nye negler

inneholder reklame

God torsdagskveld, kjære lesere

Himmel, været her i Kristiansand har virkelig tatt helt av! I dag hadde jeg en haug av ærender jeg måtte få gjort, samt noen møter - og jeg syklet som alltid rundt på alle plassene jeg skulle. Vel, jeg så ut som en druknet rotte i de syv timene jeg var rundt. Jeg må få meg regntøy! Lurer på hva samarbeidspartnerne mine tenker om meg når jeg kommer med vått hår og i treningstøy, med håret alle veier. Hehe, det er godt jeg ikke tar meg selv så selvhøytidlig.. Men regntøy må jeg uansett få meg, altså!Neglene har også fått seg en oppfriskning hos Anita i dag, på Auds Lille Hudpleie. Om dere også vil bli neglefine hos verdens flinkeste Anita, kan dere ringe 38 02 47 00 for å bestille time. ♥ Jeg har vært hos mange negldesignere gjennom årene, men jeg kan med hånden på hjertet si at ingen slår denne dama. Hun er så effektiv og dyktig at det er helt vilt!


Flere av dere har også lagt merke til at jeg veksler mellom langt og lengre hår for tiden, og denne gangen er det nok en gang clipon-extension fra SalongXtend som har fått kommet på. Jeg har fargen kastanje brun, og den er så fin! Hele utvalget med alle fargene finner du HER, og et fult sett med extension koster kun 1490 kroner. Det er jammen ikke verst! SalongXtend sitt clip-on hår er uten tvil det beste jeg har prøvd, jeg har selv brukt dette merket i snart fem år nå. Så det sier vel sitt om kvaliteten!

Nå venter en rykende varm dusj på meg! Kos dere så lenge

Jeg er så heldig!

Så gøy at så mange av dere likte juicen min i går, samt at dere har delt så mange flotte oppskrifter i kommentarfeltet. Mangler man inspirasjon på juicefronten nå, er det jammen meg bare å titte innom bloggen min! I går var jeg hjemme kjempe sent, så jeg sovnet med en gang jeg kom meg inn i leiligheten. Men jeg hadde en utrolig fin dag, vi hadde også en liten bursdagsfest for min skjønne fetter som ble 10 år i går. Så til uken har jeg lovet han bursdagsshopping, hihi! Nei, den familien min dere.. Føler meg så heldig og er så stolt av å ha en sånn fin familie at det går helt rundt for meg iblant. Og jeg er så glad i dem! Jeg vet at det ikke er en selvfølge at man er knyttet til familien sin i disse dager, derfor føler jeg meg faktisk som verdens heldigste jente som kommer fra en så tett og samlet familie. Jeg har verdens kuleste Onkel, beste Tante, flotteste besteforeldre, skjønneste fettere, nydeligste lillebror og foreldre. Blessed

Nå må jeg hive meg rundt her hjemme, har litt å ordne før jeg drar i morgen. Men jeg oppdaterer dere selvsagt litt senere! I mens kan dere jo ta en titt på gårsdagens antrekk, best å pakke seg godt inn når det er flere minusgrader ute!

Second Female: skjerf, Zara: jakke, Acne: jeans, MQ: hansker, Bianco: sko, Michael Kors: veske

Fresh pressed juice

Jeg er ikke en av de personene som syns grønnsaker er så fantastisk godt, men jeg er likevel opptatt av å få i meg alt jeg skal + enda litt til. Derfor juicer jeg meg minst et stort glass med grønnsaker hver eneste dag. Slik får jeg i meg alt av vitaminer og næringsstoffer jeg trenger, på en mye enklere og raskere måte. Her kommer enda en oppskrift på en ny vitaminbombe jeg har blitt helt hekta på!

Til et stort glass juice trenger du:

To håndfull spinatblader En halv brokkoli med stilk 1/4 agurk 2 selleristenger
2 rødbetter 2 gulrøtter En halv sitron Liten knekk chili
Ta alt i juiceren og press i vei! Tidligere har jeg alltid juicet opp grønnsaker for to dager, men jeg har fått beskjed om at flere av vitaminene forsvinner da og at det kan bli bakterier i juicen. Så nå juicer jeg heller med en gang jeg skal drikke den, sånn for å være på den sikre siden. Denne juicen smaker faktisk helt greit, sitronen kamuflerer mye av smaken fra det andre - så jeg syns den er frisk og god. Jeg føler kroppen min våkner skikkelig opp etter et glass med denne, den er ti ganger mer energigivende for meg enn f.eks kaffe. Anbefales på det sterkeste!

Om du har en god oppskrift på en sunn juice, er du mer enn velkommen til å dele den i kommentarfeltet mitt!

En ny vri på hjemmekontor

God morgen alle sammen! Har dere sovet godt?
Jeg ligger fortsatt i sengen, bestemte meg for å dra macbooken inn her og jobbe fra soverommet. Det er så kaldt her, så ingenting fristet mindre enn å stå opp akkurat i dag. Snøen daler ned utenfor soveromsvinduet mitt, så det er utrolig koselig å se ut på kulda - mens jeg koser meg med kaffe, vitamin well og jobb direkte fra sengen. Fordelen med hjemmekontor, da kan man jobbe akkurat der man vil! Jeg blir sittende her til litt utpå formiddagen, da skal jeg over til Auds Hudpleie å legge på litt flere vipper. Etter det skal jeg møte Tante, vi skal kjøpe sushi og besøke Mofar. Gleder meg så mye til å se de begge to igjen, selv om det bare er en liten dag siden jeg så Mofar sist. Men jeg kan aldri få nok tid med mine besteforeldre, de er jo det aller beste jeg har ♥

Ønsker dere en fantastisk onsdag! Senere kommer det en forfriskende juiceoppskrift til dere, så ta turen innom her igjen om litt :-)

Kveldstur i vintermørket

Her har jeg nettopp kommet inn døren etter en fantastisk koselig kveld sammen med Hilde. Hun kom rett fra jobb, så da kokte vi oss litt havregrøt, sank ned i sofaen og jabbet i vei om alt og ingenting. Når maten hadde fått sunket litt ned i magen, la vi ut på en lang powerwalk ute i kulden. Snøen har endelig kommet til Kristiansand, og det er bare så utrolig koselig! Spesielt når det er mørkt, den lyser liksom så opp og lager en så fin stemning. Vi trasket igjennom de trange gatene i byen, nedover til Tangen, bortover til Lund og nede ved elven her i byen. En fin og forfriskende kveldstur, sammen min aller beste venninne. Nå kjenner jeg at jeg skal få sove godt i natt!

God nattaklem til dere alle

Make the best of it

God tirsdag, dere!

Denne tirsdagen har bare gått til jobb, og et lunsjmøte med regnskapsføreren min. Verdens snilleste Geir, som alltid stiller opp og tar antrekksbilder når jeg spør han om hjelp. Jammen ikke mange regnskapsførere som hjelper med både tall, blogg og bilder. Jeg er heldig, jeg! Endelig begynner jeg å komme litt i riktig modus igjen, får unnagjort den jobben jeg skal og klarer å tenke litt klarere. Det hjelper at humøret mitt har lettet litt, selv om ting fortsatt ikke er som jeg skulle ønske. Men nå prøver jeg å gjøre det beste ut av situasjonen, og jeg tror jeg lykkes med det :-) Nå skal jeg på trening, og ikveld kommer Hilde på besøk til meg. Gleder meg masse til kvalitetstid sammen go'jenta mi! Hvordan har dagen deres vært så langt?Zara: jakke&bukse, Second Female: skjerf, Michael Kors: veske&sko.

The troublemakers

I går kveld satt jeg å så på på Sirkus Northug, og da viste de talen dere ser under fra Steve Jobs. Jeg ble så inspirert og giret av denne talen at hjertet mitt begynte å dunke. Ordene han sier i denne videoen treffer meg rett i hjertet, og jeg kjenner meg så igjen. Helt siden jeg var liten jente har jeg alltid vært bestemt på at jeg ikke skal følge strømmen, jeg har villet gjøre noe eget, noe som gjør meg glad og noe annerledes. Jo mer folk har sagt til meg at jeg er gal og dum som ikke har en mer normal jobb, dess mer har jeg kjempet på og jobbet hardere for å vise alle at jeg kunne. Personlig elsker jeg folk som går mot strømmen, som stikker seg ut og som våger å gå sin egen vei. Det er alt for få mennesker som tar sjansen på å gjøre noe som ikke blir sett på som normalt i samfunnet, men de som faktisk tar det skrittet og gjør det - jeg elsker det! Tenk om alle skulle gjort det samme og ingen hadde vært tøffe nok til å tenke annerledes? Nei, da hadde verden stått stille og teknologien hadde i hvert fall ikke kommet dit den er i dag.

Verden trenger noen utstikkere, noen som tenker annerledes og noen som våger å tråkke over grenser og bryte litt regler for det såkalte normale. Enten man jobber som lege eller advokat, i kassa på Kiwi eller på Bik Bok, er søppelkjører, selvstendig næringsdrivende eller forfatter - så lenge du er glad og liker det du gjør så er det nettopp det som betyr noe. Ikke hva alle andre tenker! Skal man bry seg om det, da vil man aldri få kjenne på følelsen av frihet eller ordentlig lykke. Man må gjøre det man ønsker, ikke det naboen eller oldefar nødvendigvis mener er rett. If you like what you do, then you will be successful!

 The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

En hyggelig overraskelse

Har du sett for en nydelig bukett med roser? Jeg er heldig jeg! Jammen ikke verst å starte uken når disse står plantet på stuebordet, da blir jeg av en eller annen grunn i litt bedre humør. Små gleder, det skal ikke så mye til! Nå sitter jeg her med laptopen på fanget og har litt jobb jeg må ta igjen. Om jeg blir ferdig i tide går turen opp til Maren Sofie, hun har fått seg ny leilighet jeg gjerne vil se og så må vi jo planlegge Bergen-turen vår til helgen. Himmel, det skal bli så deilig å komme seg bort litt! Og med alle de supre tipsene dere bergensere har lagt igjen her på bloggen, vet jeg allerede nå at det vil bli en super tur. Hoho! Hvordan har uken deres startet, fine lesere? ♥

Whatever motivates you

Riktig god mandagsmorgen, sprekinger! ♥

Hva motiverer deg? Jeg blir motivert av glade farger, freshe joggesko, bra musikk, oppmuntrende quotes, spreke venninner, en coach som følger med på meg og følelsen jeg får etter å ha vært på gymmet. Den følelsen man har etter en hard økt er det faktisk ingenting som slår! På fredag gikk jeg ut av gymmet sammen med Hilde, vi hadde kjørt 300 reps og hadde blodsmak i munnen. Klokken var 18.00, og jeg husker at jeg følte en strøm av endorfiner da jeg gikk ut døren og på vei hjem. Det var fredagskveld, jeg hadde trent bra hele uken, spist sunt og startet helgen med en skamrå treningsøkt. Det er slik jeg vil ha det, og slik jeg liker det best! Jeg tenkte at det er slik jeg vil bruke kveldene mine, på gymmet med vannflasken i hånden og svetten silende nedover kroppen. I f*cking love it! Så, denne uken skal jeg gjøre det minst like bra og slå mine egne rekorder. Jeg skal trene Mulfitit, løpe mye og bruke kroppen best mulig. Hva er dine mål og planer for denne uken? Sett deg mål, lag planer og fullfør dem! Få ting slår den følelsen.

Sushi og joggedress

Da har jeg omsider sunket ned i sofaen etter en lang dag! Min fetter sov hos meg i natt, så i dag har vi kost oss masse sammen og løpt rundt alle veier. Han fikk velge selv hva han ville ha til frokost, og da ønsket han seg så veldig marsipankake. Haha, good choice! Så da var det bare å hoppe ut av pyjamasen, og komme seg avgårde på cafe. Litt senere dro vi på skogstur, så ble han hentet av Onkel og jeg fikk vasket leiligheten. I kveld har jeg vært sammen med verdens beste Mofar, og på vei hjem igjen dro jeg innom sushibutikken for å hente med meg litt takeaway. Pjuuuuh! Så nå blir det beina på bordet, sushi til kveldsmat og full avslapping resten av denne søndagen.

 Hvordan har helgen deres vært?

New year, new makeup

annonse

Det er et nytt år, og jeg har fått nytt hår - så da er det klart at sminkepungen må oppdateres litt! Nå som jeg har blitt lysere i håret, har jeg funnet ut at jeg er finere med mer naturlig sminke som er litt kaldere i fargen. Dette finner du i min sminkepung denne vinteren :-)Foundation fra Bare Minerals: den bestselgende bareMinerals foundation har endelig kommet i en kompakt versjon, og den er helt fantastisk! Jeg fikk denne til bursdagen min, og har ikke brukt noe annet siden. Den har en utrolig god dekkevne, og blender seg perfekt inn i huden for å gi deg et naturlig resultat. Dette pudderet er drøy i bruk, så dersom du kjøper det - vil det vare lenge. Jeg har fargen medium i mitt nå, det er en kald og matt farge.

Styling til bryn fra Billion Dollar Brows: jeg farger og markerer brynene mine hver eneste dag, med angel tip spooly brush og brynpudder i fargen raven. Billion Dollar Brows har uten tvil de beste produktene for å få fine bryn, tror jeg har brukt dette merket i snart fire år. Coverbrands har nå -25% på alle produkter fra BDB! :-)Shine Killer primer fra NYX: jeg kan fort bli litt oljete i huden og t-sonen gjennom dagen, derfor er denne primeren helt perfekt for meg. Den tar nemlig knekken på dette problemet! Jeg bruker denne etter dagkrem og før jeg påfører resten av sminken. Den skaper en jevn og balansert finish, og gjør at sminken holder lengre og huden forblir oljefri. Anbefales!

Concealer fra Glo Minerals: dette er både en concealer og highlighter i samme produkt. Jeg bruker den til å lyse opp kinnben, øyne og over leppen. Syns det er utrolig fint å lysne opp enkelte områder i ansiktet, spesielt nå på vinteren hvor man fort kan se litt kjip og sliten ut i huden. Jeg har denne i fargen medium, men den finnes også i light farge hvis du er litt lysere enn meg i huden.Mascara fra Too Faced: en god mascara er det viktigste jeg har i sminkepungen, og denne fra Too Faced er veldig god. Den blir beskrevet som løsvipper på flaske, og med god grunn. Den har nemlig en eksklusiv sammensetning som bygger opp små rør rundt hver enkelt øyevipp, som gjør at de ser både lengre ut og får fantastisk volum. Den bøyer vippene, og gir deg en dramatisk og glamorøs look!

Øyenskygger fra Too Faced: dette er en ny og oppdatert versjon av bestselgeren Smokey Eye Kit. Dette kittet inneholder ni nye skygger og er alt du behøver for å få den perfekte sotingen. Her er det også forskjellige farger, som er tilpasset både dag og kveld. I kittet finner du også gode makeup tips til hvordan du legger sminken, til både hverdag og fest.
Nå får dere -15% rabatt på alle produktene ovenfor hos Coverbrands, bortsett fra Billion Dollar Brows som allerede er nedsatt og sminkepungen fra Lulu's. Rabattkoden dere må bruke er « KAJAN » og den gjelder ut 16.januar ♥

En dag i Dyreparken

I går hadde jeg en superfin dag sammen med Onkel, Beate, Torjus, Vetle Og Eirik. Vi dro på tur til Dyreparken her i Kristiansand, og som vi koste oss! Jeg syns faktisk det var så gøy der at jeg kjøpte meg årskort med inngang til både dyreparken og badeland, haha! Så i år blir det nok mange fine turer ut her, det er jo så koselig å bare surre rundt.

Først på planen var bob-banen, en slags berg og dalbane hvor man sitter i biler og kjører i rekordfart rundt i skogen. Tror vi tok denne ti ganger på rad alle sammen, det var så gøy! Etterpå dro vi videre til lekeparken, hvor det var monstersklier, taubaner og andre morsomme saker jeg selvfølgelig måtte prøve. Midt i blinken for både meg og kidsa, man er aldri for voksen til å ha det gøy vet dere! Til og med Onkel var med i den ene sklien, og den ene ungen som var der bare "dette er bare for barn!" Hahaha...

Vi hadde smurt med oss niste alle mann, så etter en god lunsj i parken - tok vi turen videre for å se på dyrene. Herligehet, noe så gøy! Vi fikk se både alligatorer, krokodiller, sjimpanser, slanger og krypdyr i alle varianter, tigere, løver, ulver og gauper. En helt fantastisk opplevelse å se disse utrolig fine dyrene på nært hold. Den ene sjimpansen i parken heter Julius, og han begynte faktisk å kommunisere med oss. Vinket til oss, og tigget mat med å signalisere om at vi måtte kaste ned noe til han. Jeg tok selvfølgelig helt av å prøvde å svare tilbake på apespråket. Hehehe! Utrolig fascinerende hvor menneskelige sjimpanser faktisk er, de er så fine :-)
Denne skjønningen over her må være min favoritt! Han ville kose hele tiden, og kom bort til gjerdet for å bli klødd av oss. Husker ikke helt hva dette dyret heter, men det er i hvert fall utrydningstruet i landene det lever i. Det blir nemlig jaktet på, og sett på som et trofe å ha på matbordet. Utrolig trist at så mange dyr lider så triste skjebner, og at det stadig blir mindre av disse artene. Fikk bare lyst å ta med meg den gode klumpen hjem jeg.. Tenk å ha han i hagen sin, da? Smelt!


En fin lørdag med min fine familie!

Yesterdays at the beach

FWSS: genser, Zara: skjorte, Paul&Keith: veske, BikBok: jeans, Michael Kors: sko

Dere skulle sett det dramaet det ble når vi tok disse bildene på stranden, haha! Midt i fotograferingen kom to svaner svømmende mot oss, og mamma bare: "så fantastisk, nå kommer det til og med svaner på bildene til bloggen". Vel, det ble mildt sagt ikke de idylliske bildene vi hadde håpet på. Plutselig kom den ene svanen opp av vannet, flakset mot oss og jagde oss avgårde. Mamma løp den ene veien med kamera i hånden, mens jeg løp den andre. 14 cm hæler + sand + gal svane = dårlig kombo! En mann som satt i bilen på parkeringsplassen ved oss holdt på å le seg ihjel, og jeg forstår godt hvorfor. Det må jo ha sett helt latterlig ut! Etter en stund gikk svanen tilbake ut i vannet, så vi prøvde å gå ned på stranden igjen, men da kom den jammen meg mot oss nok en gang i rekordfart. Så da var det bare å pakke sakene og komme seg avgårde mens vi fortsatt var i god behold.. Haha! Hvem visste at svaner var så hissige?

Riktig start på helgenWow, for en produktiv dag dette har vært! Kjøleskapet er stappet med fristende og sunne godsaker, jeg har kost meg masse sammen med mamma i dag. Etterpå møtte jeg Simi, vi gikk en lang tur i Baneheia og fikk med oss solnedgangen. Magisk fint altså, slike øyeblikk er bare helt fantastisk! Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter en treningsøkt med Hilde, vi gikk begge gjennom en crossfit økt på 300 repetisjoner med forskjellige øvelser. Pain! Kommer vel til å være så lemster at jeg ikke klarer å gå i morgen... Nå skal jeg rydde leiligheten, så skal jeg lage meg havregrøt og se på White Collar resten av kvelden. Fin, sunn og sprek start på helgen, akkurat slik jeg liker det!

Ønsker dere alle en fin fredagskveld, og riktig god helg! ♥

Morgenstund med Shape Up

annonse

Her startet fredagen med en god frokost, mens jeg koste meg med favorittbladet mitt som alltid gir meg motivasjon. Denne måneden er det fantastisk flotte Inger som er i Shape Up, og wow - for ei vanvittig flott og inspirerende jente! Det som er så fint med dette bladet er at man får lyst å løpe rett bort på gymmet for å ta seg ei skikkelig økt, hver eneste side er nemlig spekket med inspirasjon og gode råd til oss treningsglade mennesker. Dette herlige magasinet er min soleklare favoritt!Så, til en aldri så liten gladmelding! Nå har jeg fått lov å gi et flott tilbud på Shape Up til mine lesere. Dere kan få få seks utgaver av Shape Up, + sports BH fra Run & Relax til kun 199 kroner. Hele tilbudet har en verdi på 809 kroner, så dersom du liker å lese dette bladet - ville jeg absolutt slått til på dette tilbudet! Dersom du blir abonent på ShapeUp, får du også tilgang til bladet på iPad helt gratis. Sports-BH'en som følger med på dette tilbudet er utrolig god, jeg har to av den selv og bruke de flittig. Den er fra treningsmerket Run & Relax, og er laget i et svettetransporterende materiale med behagelig passform.

Få seks utgaver av ShapeUp + en supergod sports BH til kun 199 kroner HER


Fredagen jeg har ventet på

I dag er endelig den store dagen kommet, jeg har mast på både Øyvind og mamma helt siden mandag om å ta meg med på butikken. Det er nemlig 10'kroners-marked denne uken, og jeg er helt gal etter 10'kroners-marked. Haha, jeg vet ikke helt hvorfor - men jeg leiter alltid rundt i alle reklamebrosjyrer for å se om noen butikker har et sånt tilbud. Og hvis jeg finner en butikk som har, da jubler jeg av glede og vil alltid ha med meg mine foreldre på handletur. Jeg hater egentlig tilbud og handler aldri på salg, men 10'kroners-marked? I'll be there! Jeg forstod ikke helt selv hvorfor mamma og de mente jeg var masete, helt til jeg leste gjennom meldingene mine fra de fem siste dagene... "Ikke glem 10 kroners før alt blir utsolgt" Hahaha!

Mamma henter meg klokken ti, så da skal det handles! Tenkte også å få henne til å ta noen antrekksbilder av meg, slik at det blir litt fine bilder her på bloggen nå som det er helg. Anyways, etter at jeg begynte å ferskpresse grønnsaksjuice hver morgen og ta supermat, har huden min blitt så utrolig fin. I går fikk jeg høre det fra flere når jeg kun hadde litt solpudder på, at huden min så utrolig frisk og fresh ut. Da blir jeg jo glad! Det viser bare hvor viktig det er å spise riktig. Nå trenger jeg bare litt pudder for å få litt farge på den vinterbleke huden min, så er jeg klar for dagen. Skikkelig deilig! Så da var dagens tips til dere, spis/drikk grønnsaker :-)

Sannheten bak elefantridning

Når jeg kommer over videoer som dette, føler jeg virkelig at det er en viktig oppgave for meg som en stor blogger å få dette frem i dagens lys. Elefantridning er noe som er en svært populær turistattraksjon i blant annet Thailand, og flere tusen mennesker gjør dette ukentlig. Men, hva er egentlig hemmeligheten bak en tam elefant som tegner på tavler, bærer på mennesker og som gjør triks for turistene? Den grufulle sannheten bak dette ser du på filmen under.

Elefantene lider en fryktelig skjebne. De blir pisket, banket opp, pint og stukket til de vrir seg og faller sammen i smerte. De ble behandlet på en helt umenneskelig måte, tårene trilte når jeg så filmen under. Jeg får helt vondt av disse stakkars og uskyldige dyrene! Jeg vil likevel anbefale alle å se den, slik at dere også kan fortelle andre som kanskje er uvitende om nettopp dette. Det er garantert svært få som faktisk vet hva elefantene har måtte gjennomgå før de får møte mennesker og bli brukt som slaver. Det er hjerteskjærende, og fryktelig trist at ting som dette her skjer på daglig basis. Håper dere alle vil se filmen, og dele den videre!

Be the change you wish to see in the world! 

Hjemmekontor på tvang

Jeg lurer på hvor den super effektive og energiske jenta i meg har gjemt seg, for jeg er faktisk så tiltaksløs og slapp for tiden at jeg kjenner ikke meg selv igjen. Utsetter alt jeg må gjøre innen jobb, og har ikke lyst å gjøre en eneste ting. Sånn for å være ærlig, hehe! Regnskapsføreren min klør seg i hodet av meg, fordi jeg kommer til han uten å ha gjort oppgavene mine. Så i dag måtte jeg rett og slett ta meg selv kraftig i nakken, setter vekkerklokka på grytidlig og få unnagjort litt ting som skulle vært ferdig for en uke siden. Så har jeg vært på bokhandelen, handlet inn permer, notatbøker og kalender, slik at jeg kan få system i sakene. Hører du dette, kjære Geir? Nå skal jeg gjøre deg så overrasket og fornøyd at du faller i bakken!

Så nå sitter jeg her med dataen, og har en aldri så liten do to liste som jeg skal bli ferdig med før jeg kan gjøre noe annet. Gleder meg til å få tilbake energien min, vanligvis er jeg jo superflink til ting som dette. Enn så lenge får jeg bare tvinge meg selv... :-)Verdens beste har bursdag

I dag vil jeg gratulere min fantastisk flotte Mommo med dagen, hun blir 71 år og jeg er så utrolig stolt av henne. Mommo er den sprekeste, snilleste, kuleste og flotteste 71 åringen jeg vet om! Jeg er så utrolig takknemlig for deg og Mofar, dere to betyr alt for meg og jeg er så uendelig glad i dere. Nå har du nok en gang bursdag, så selvfølgelig måtte jeg skrive noen ord til deg her på bloggen. Og jeg håper du ble glad for de nye ugg'sene dine - som selvfølgelig matcher mine. Du och jag, mommo! LOVE YOU ♥
___________________________________________________________________________________________________________

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en treningsøkt sammen med Hilde. Jeg har blitt forkjølet igjen, og hadde egentlig ikke tenkt meg på trening siden formen ikke er helt fin. Men når bestis sendte melding og ville ha meg med, klarte jeg ikke dy meg. Det ble 50 rolige minutter med stigning på mølla, syklet litt og så rodde vi 1000 meter. En forsiktig og fin økt :-) Det var første gangen jeg prøvde romaskin i dag, og det var jo faktisk veldig moro! Har sett så mange sprekinger på instagram som ror tusenvis av meter, så spørs om ikke jeg også må prøve meg litt når forkjølelsen er borte igjen. Hva har dere gjort i dag, da?


Endelig lange vipper igjen

sponset behandling

Som flere av dere har lagt merke til har jeg fått på vippeextension igjen. Det var jammen ikke lenge jeg klarte meg uten, men det er jo så fint med disse vippene! Siden Kamilla som jeg vanligvis legger vipper hos har gått ut i mammapermisjon, har jeg nå begynt å gå til ei kjempe søt jente som heter Linda. Hun holder til på Auds Hudpleie, som liger i 2. etasje i Markensgaten 24 her i Kristiansand. Og Linda var også superflink! Prisen på vippene er 1495 kroner, og behandlingen tar 1-2 timer. Selv fyller jeg på hver 2-4 uke, slik at jeg erstatter de vippene som har falt av. Men tror nok det er mest normalt å fylle på en gang i måneden, og ikke så ofte som denne høna! :-)

Nå har jo jeg hatt vippeextension i syv måneder, uten pause. Jeg var så smart at jeg plukket av meg vippene selv, og følte egentlig at jeg ikke hadde vipper igjen etter mitt lille påfunn. Haha! Men, etter at Linda tok bilder av meg - ser jeg jo nå at det faktisk ikke var galt i det hele tatt. Slik så mine egne vipper ut etter syv måneder med vippeextension:Ikke akkurat en meter lange, men det var jo ikke sånn kjempe galt? Vippene de bruker på Auds Hudpleie er laget av syntetiske, myke fibre - som kommer i forskjellig bøy og farge. Jeg har C-form på mine og svart farge, det gir en naturlig og veldig fin look. Jeg har lengst vipper ute mot ansiktet, og kortere inn mot nesen. Slik ble resultatet:

Dere kan bestille time hos Linda på Auds Hudpleie ved å ringe 38070945

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har blitt totalt avhengig av disse vippene, de kommer nok ikke av igjen med det første. Hehe! Tror aldri jeg har følt meg så lite fresh som når jeg tok de av, så nå har jeg lært av mine feil - vippene må være på. Litt hverdagsluksus må jo være greit å unne seg? Og så bruker jeg jo maks ti minutter på badet når jeg har disse, og det er digg det!

Noe å se frem til


I kveld har jeg hatt en maks koselig jentekveld med min kjære Maren. Vi har bare slappet av, snakket og gått oss en liten tur sammen med Milo. Gode venner er gull i vanskelige tider, det er i hvert fall helt sikkert ♥ I dag booket jeg også en aldri så liten tur sammen med Maren Sofie, om alt går etter planen reiser vi avgårde til Bergen den 17 januar og blir helgen over. Vi skal kose oss på hotell og bare gjøre akkurat hva vi vil, gleder meg maks til å besøke Bergen by! Er det noen av dere lesere som er derfra? Det er så mye jeg vil gjøre der og mennesker jeg vil treffe, og for ikke å snakke om Fløyen. Dit må vi dra, det ser så fint ut der! Kjenner jeg trengte noe å se frem til akkurat nå, så hva er vel da bedre enn å dra på tur sammen med bestevenninna? Dette blir moro! :-)

Slik går no dagan

God tirsdag, fine leserne mine! Hvordan går det med dere?Den vanskeligste tiden å være blogger på, er desidert når ting ikke er greit på privaten. Jeg vil jo så gjerne underholde dere med morsomme ting og spennende gjøremål, vet dere! Men akkurat nå er det litt vanskelig å få til for meg. Dere vet jo litt hva det dreier seg om, så dagene mine blir prioritert ganske annerledes enn hva de ellers ville gjort. Det er med andre ord derfor det blir litt mindre oppdateringer, og litt mindre om hva jeg gjør om dagene. Men, jeg håper likevel at dere fortsatt koser dere på bloggen min og holder ut med meg i denne tiden også. Bloggen er jo faktisk jobben min, så minst to oppdateringer daglig blir det uansett her. Men om dere har noen ønsker til ting jeg kan ta opp eller skrive om, må dere mer enn gjerne komme med forslag :-)

I dag våknet jeg opp litt forkjølet (igjen..), så jeg droppet treningen og ryddet her hjemme i stedet for. Ellers har jeg jobbet litt, og surret rundt i min egen verden. Alt jeg har gjort i dag har egentlig gått galt, dagen startet med at jeg mistet frokosten min i gulvet og sølte glovarm kaffe over meg selv. Haha! Nå tenkte jeg å ta meg en liten shopperunde over nett, jeg har lyst på litt nytt pynt i leiligheten. Gant og Lexington har fått så utrolig mye fint nå, så spørs om jeg ikke må klikke meg hjem litt nytt..

Umulig å ikke le

Jeg syns enkelte Vine-videoer er så utrolig morsomme! Har faktisk ikke dette selv, men ser for meg at jeg må få det snart og smelle til med noen gøyale filmer.. Hehe! Denne morgenen startet jeg med en god latter, sammen med filmen under. Seriøst, dere må se den! Nesten alle mine favoritt vines samlet sammen, det er faktisk umulig å ikke le.

Pressies for myself

Jeg hadde plutselig litt tid å slå ihjel inni mellom dagens første og andre møte, så da endte jeg opp med dette i handleposen. Genseren er så god, og ikke minst perfekt i passformen. Denne klokken har jeg ønsket meg lenge, men gang på gang har jeg heller gått for Marc Jacobs sine. Men når jeg så den nye modellen her i rosegull, klarte jeg ikke å dy meg. Den er jo så fin! Nå skal jeg straks pakke treningsbaggen og dra på spinning. Himmel, nå skal det bli godt å få brukt kroppen litt igjen! Hvordan har dagen deres vært?

Mandagen jeg har ventet på
Designers Remix: kåpe, Second Female: skjerf, Acne: jeans, Michael Kors: veske&sko.

Da var mandagen for lengst i gang! Jeg lå våken til 03.00 i natt, men her er det likevel ingen nåde - døgnrytmen må tilbake etter en litt for lang juleferie. I dag begynner jeg endelig med rutiner igjen, og har full plan for hele dagen. Jeg skal til regnskapsføreren og få unnagjort en haug med kontorarbeid frem til i ettermiddag, før jeg endelig skal få på vipper igjen og deretter dra på spinningtime. For ja, i dag kan jeg endelig trene for fult igjen! Kroppen kjennes nesten 100% i form igjen, så jeg kribler i hele kroppen etter å komme i gang. Jeg har nettopp drukket ferskpresset juice av gulrøtter, brokkoli, ingefær og sitron, så her er jeg full av energien jeg trenger til en effektiv mandag. Vi sees igjen litt etterpå, ha en strålende start på uken! ♥

Middag og mageplask i kinosalen

I går hadde jeg en superfin kveld med min kjære Celina ♥ Først dro vi å spiste mat på Slakter Sørensen her i Kristiansand, vi begge valgte restaurantens egen burger - og den var så utrolig god! Etter en koselig middag var kvelden enda ung, så vi bestemte oss for å sjekke om det gikk noen kino vi kunne dra på. Valget falt på Paranormal Activity The Mark, og herregud - søvnen min kommer til å være ødelagt for alltid. For det første så var det ikke flere kinoseter til oss siden vi kom litt sent, så vi ble sittende ganske alene på handicap-plasser... Og for det andre, filmen var så griseskummel at jeg trodde hjertet mitt skulle stanse. Det ble mye hyling og skriking, men utrolig nok litt latter oppi det hele. Hvorfor? Denne jenta presterte å tryne langtflat ut på gulvet i kinosalen. Jeg skvatt så av en scene i filmen og skulle hoppe på fanget til Celina, men hun tok meg ikke i mot og jeg deiset i gulvet. Så der lå jeg da, midt på kinogulvet på alle fire etter tidenes mageplask. Det må jo bare ha sett latterlig dumt ut? Fint at man kan sørge for litt underholding....

Meg: Har dere VIP seter i kinosalen?
Kinodama: Nei, det har vi ikke.
Meg: Har dere gullseter da?
Kinodama: Det har vi heller ikke. Men det jeg har til dere, er handicap-seter!

Jeg skimtet nemlig en gullstol på dataskjermen hennes og fikk veldig lyst til å sitte på den. Men neida, jeg tror ikke hun likte forslaget mitt. Ler meg ihjel! Resultatet ble jo tvert i mot, vi endte opp på pinnestoler som var så langt i fra en gullstol som man kunne komme... Hehehe! Koste oss gjorde vi uansett, det er alltid gøy å være med Celina. Og dere? Den nye Paranormal Activity filmen anbefales absolutt, hvis du har lyst å få ødelagt søvnen din en uke eller to frem i tid! :-)A kind of magic
The magic about sundays

Det beste med søndager er starten på dagen.. Dra seg lenge i sengen, ligge akkurat så lenge du vil under varme dyner. Stikke føttene ned i varme tøfler som står ved sengekanten, og tussle ut i stua. Hoppe i pyjamasen, sette håret i en messy tutt på toppen av hodet og snike seg ut på kjøkkenet. Trakte kruttsterk og rykende varm kaffe, lage seg akkurat den frokosten man vil. Gresk youghurt, musli, honning og små biter av 80% kakaosjokolade. Perfekt. Veien går videre til sofaen, slå på tv'en og nyte morgentimene sammen med Ellen DeGeneres. Det blir jammen ikke bedre, for på søndager er alt lov...

New year new hair

sponset behandling

I går var jeg en snarvisitt innom Komponisten igjen, for å freshe opp håret mitt hos Marianne. Hun er så flink, og så utrolig skjønn! Dere visste kanskje at hun er mammaen til Sarah, som skriver bloggen Sisteplass? Jeg fikk jammen meg hilst på Sarah også når jeg satt i stolen i går, og det var jo virkelig en fryd. Like skjønne og morsomme er de begge to, jeg lo meg jo ihjel der jeg satt. Vel, i går skulle vi friske opp håret mitt i fargen igjen med skånsomme farger fra Loreal og klippe meg kortere siden håret er blitt litt slitt. Nå er det friskt igjen, og jeg er enda lengre på vei mot å bli lys. En gang til med striper, så er jeg der!

Marianne er så flink, dette er en dame med utrolig mye kunnskap og virkelig god peiling på yrket sitt. Hvis dere har lyst å bestille time hos henne, kan du faktisk gjøre det over internett HER, hvis ikke er det bare å slå på tråden på telefonnummer 38 09 08 85 ♥

♥ Her er resultatet av gårsdagens frisørbesøk:Jeg har vel aldri vært så naturlig som nå, hehehe.... Tenkte jeg skulle gå litt mer natural i år, men jeg ser jo nå at jeg må revurdere det. Sminken trenger å komme på igjen, og vippene må i hvert fall tilbake asap. Jeg glir jo rett inn på barneskolen slik jeg ser ut nå! Nyt det mens dere kan, for nei - jeg er faktisk ikke særlig pen fra naturens side har jeg funnet ut av. Håper å få tilbake utseendet mitt innen neste uke! ;Pp

Pizza and vinos

Selv om det fortsatt er fridager for mange av oss, er det likevel alltid en spesiell følelse når fredagen kommer snikende. Jeg forbinder denne dagen med fri, kos og hygge. Så i går når jeg fikk besøk med både rødvin og pizza, da var fredagen ganske så perfekt!
Jeg var hos frisøren også en tur i går, og resultatet skal dere få se litt etterpå. Hjelp, håret mitt er kortere enn jeg noen gang har hatt det! Og så har jeg revet av vippeextensioene på øynene, og jeg ser jo bare virkelig ikke ut. Jeg har faktisk ikke vipper igjen, eneste plassen jeg har vipper nå er under øynene. Det ser helt latterlig ut, orker ikke en gang se meg selv i speilet. Håper jeg kan få satt på nye til uken, hvis det i det hele tatt går ann å feste extensions på den lille millimeteren med stubber som er igjen der... Lol! Ellers har det ikke skjedd så mye nytt fra denne kanten, jeg trener litt og er mye med familien. Hvordan har dere det? ♥

Proteinpannekaker i en fei

God torsdagskveld, dere! ♥

Tenkte jeg skulle dele oppskriften på noen supergode proteinpannekaker med dere i kveld! Disse er så gode, og perfekt å ha som kveldsmat eller frokost. Til røren trenger du: 100 gram havregryn, 3 egg, 1 dl mager kesam, 0,5 dl vann og 1 ts bakepulver. Dersom du vil tilsette 15 gram proteinpulver i tillegg, kan du gjerne gjøre det! Bland alle ingrediensene sammen, la røren svelle i 20 minutter, før du varmer opp stekepannen og steker i vei. I kveld toppet jeg de med mager vaniljekesam og sukkerfritt bringebærsylt. Det er så godt!

Nyter fortsatt fridagene
River Island: kåpe, BikBok: jeans, Michael Kors: veske.

Er jeg rar om jeg sier jeg ikke klarer å begynne med rutiner igjen før til mandag? Jeg har alltid vært sånn, hvis jeg skal begynne med noe igjen, må jeg alltid kickstarte skikkelig på en mandag. Om jeg gjør det på en annen dag som f.eks onsdag, så blir det bare halvveis og ikke bra i det hele tatt. Haha! Så her går dagene fortsatt rolig, men mandag vet dere, det er den store dagen for å komme tilbake i normale rutiner! I dag tenkte jeg å dra meg på butikken for å fylle opp kjøleskapet med fristende godsaker og ta meg en joggetur i regnet, men den harde treningen får vente til neste uke. Er vi flere som er mandagsmennesker? Nå har jeg nettopp spiste frokost, og har film på i bakgrunnen mens jeg blogger for dere. Og vet dere hva? I går fikk jeg endelig Amerikanske NetFlix på tv'en min, noe som betyr at jeg har to til sesonger med White Collar å kose meg med. Det gledes! Den norske versjonen suger jo virkelig i forhold, så dette var helt supert. Derfor skal de dagene som er igjen av denne uken nytes, med den beste samvittighet.. Og mye Matt Bomer, selvsagt!

The first page of 2014

Da var vi i et nytt år. Ferske steg på nye rene veier, men i blant disse rette stiene - kan det fort bli en hinderløype eller fem. Nåtiden, mange av oss lar den være fanget av fortiden og setter grenser for hvordan fremtiden vil bli. Men om du denne gangen prøver å ikke se så mye tilbake over din skulder, vil veien med hinder være mye lettere å komme forbi. Vær i nåtiden, ikke i fortiden. Lev! Nå har du en ny bok med blanke ark foran deg, hvor du selv kan velge hva kapitlene skal handle om. Skriv en inspirerende bok, en bok du kan se tilbake på med stolthet og vite at du har gjort alle de tingene du ønsket. La de 365 blanke sidene fylles opp med nåtiden, lykke og så mye glede som overhode mulig.

Et nytt år er på mange måter en ny begynnelse. Ikke tenk på hva du en gang skal gjøre, heller ta det steget til at du faktisk gjør det. Lev livet og vær den du vil være! Det er ditt liv, og du kan forme det akkurat slik du vil. Glem hva enn det var som hendte i 2013, og som kanskje holder deg litt tilbake. Legg det bak deg, livet er for kort til å se seg over skulderen hele tiden! Ta sjanser, vær deg selv og gjør det beste du kan ut av det nye året. Man har bare et liv, så det handler om å gjøre det meste ut av det. Om du vil sette deg nyttårsforsett, så gjør det. Men, dette året her, oppnå målene du har satt deg og gjør planene dine til handlinger.Min nyttåraften var sammen med familien, vi spiste kalkun og så på rakettene. En veldig rolig nyttårsaften :-) Nå er jeg klar for et nytt år, og har planer om å gjøre det beste ut av det. Jeg har allerede begynt å tenke på reising, og kommer nok til å dra ut på nye eventyr om ikke så alt for lenge til. Man må leve mens man kan! Hadde dere en en fin nyttårsfeiring? ♥

hits