januar 2013

Hudpleiekveld

Nå er jeg på besøk hos Hilde, Trond Arve og lille Gossa:

Er hun ikke bare helt nydelig? Tror det må være verdens fineste katt. Jeg smelter! ♥

Siden Hilde er hudpleier, har hun hjemmesalong i huset sitt. Så i kveld har hun virkelig skjemt meg bort, med både farging og voksing av brynene mine. Heldige meg, snakk om å ha en bortskjemt torsdag da! Først middag hos verdens beste besteforeldre, og så hudpleie og jentekveld hos min herlige bestis. Smilefjæs! Nå skal vi kose oss videre her, ville bare slenge inn en liten hilsen til dere. Hva har dere gjort i dag? Nå er det bare en dag til helg også, yey!

Middagsbesøk

Marc Jacobs: klokke, Vila: skjorte, genser & bukse.

Nå er jeg på besøk hos mommo og mofar! Koser meg alltid her, så nå sitter jeg stappmett i sofaen. Hva er det med at besteforeldre alltid er redd for at man ikke skal bli mett? Haha, jeg triller avgårde hver eneste gang jeg har vært her på besøk. I dag fikk jeg servert en av yndlingsrettene mine til middag, nemlig salmalaks. Det er så godt! Til dessert hadde vi blåbær med vaniljesaus. Lucky me!

Ukens konkurranse: Marilyn Monroe kofferter

Hvor fine er ikke disse sminke og smykke koffertene? Jeg elsker de! Blivakker.no har nettopp lagt de ut for salg, og nå er jeg så heldig at jeg får lovt å dele ut en av disse til hele tre heldige lesere.

Lekre Marilyn Monroe kofferter fra Shelas er blant annet i to forskjellige størrelser hvor den mindre kofferten får plass i den store, så her får du med andre ord to kofferter med i prisen! Koffertene har et lekkert design som bringer oss tilbake til USA på 1950-tallet da Marilyn Monroe var en av verdens mest kjente skuespillere. Rundt hele kanten har begge koffertene en skinnreim med nagler som stikker høyere opp en selve kofferten, dette er med på å beskytte i tillegg til at det ser utrolig fint ut.

Alt du må gjøre for å bli med i trekningen, er å legge igjen en kommentar! ♥

Ass to the grass

Jeg er så gira på treningen min for tiden at jeg holder på å sprenge! Vil helst bare trene hele tiden, så ofte og lenge som mulig. Det er så gøy når man er kommet der at treningen bare er digg, man kan løpe så langt man gidder og vektene kan stadig løftes tyngre. Fy søren, det er så fantastisk deilig å blir sterkere og sterkere - jeg har virkelig ikke ord. Beina mine tar heeeelt av, løfter som en helt! Ønsker meg en gigantisk rompe til sommeren, så her er det bare å kjøre hardt. Ass to the grass, girls!

Nå skal jeg spise speltlompepizza, det er så godt! Alt man trenger er karbonadedeig, speltlomper, ost og pizzafyll. Mmmm, sunt, enkelt og deeeeilig! Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg ♥

Nok en treningsøkt i min favoritt-tights. Ikke en dag uten, hoho!

Tre herlige solstråler

I dag har jeg hatt besøk av disse skjønningene:

Har du sett så fine jenter i matchende skappelgensere? Jeg har allerede lagt inn bestilling hos Anne Lene, jeg har såå lyst på en slik genser! Det er alltid like koselig å se denne solstråla igjen, og når hun i tillegg tar med seg sine skjønne småtroll - kunne jeg ikke blitt mer fornøyd. Begge to smelter hjertet mitt, og Ida Martine kommer med gullkorn på løpende bånd.

Ida Martine: Har du ikke noe til meg i dag? Is kanskje?

Meg: Joo, men ikke is. Vil du ha en rute med sjokolade?

Ida Martine: Takk! Men kan jeg ikke få hele?

Nå må jeg pakke sammen de siste Get Sporty bestillingene til dere sammen med Chris, deretter går turen på trening. Jeg liker virkelig ikke å trene på kvelden, men i dag hadde jeg ikke noe annet valg. Er det bare meg som får angst av fulle treningssentere og mannfolk som glor seg ihjel når man tar knebøy og speiler seg selv mer enn de trener? Usj!

Antrekk 30.01.12

Zara: sko, H&M: vest, Mulberry: lommebok, VeroModa: genser&bukse.

Skoene, genseren og vesten var noen av tingene som ble med meg hjem fra Oslo. Jeg elsker virkelig skoene, rødt er bare så vanvittig fint! De koster vanligvis 1399 kroner, så når jeg fant disse lekkerbiskene nedsatt til langt under halv pris - da kan dere tro jeg smilte fra øre til øre. Det er alltid gøy å finne spesielle skatter på salg :-)

Vinn 10 års forbruk av Libresse

Hvor fantastisk er ikke den premien da, jenter? Slik deltar dere:

♥ Skriv en kreativ beskrivelse på hvordan drømmemensbeskyttelsen ser ut.

♥ Du kan både tenke kreativt og tegne, eller helt enkelt bare skrive en beskrivelse.

Her kan du delta på den geniale konkurransen.

Det finnes forresten en del i kampanjen som er om de kvinnene som er bak Libresse produktene, og hvor de forteller hvordan nettopp dette blir til. Du kan steg for steg se hvordan bindene blir laget! Libresse er faktisk så fornøyd med produktene sine at de har slått til med en fornøyd kunde-garanti. Om du ikke er fornøyd med de nyeste bindene, får du pengene tilbake. Det er bra, det!

annonse

Born with beastmode turned ON

Denne tirsdagen startet med en fantastisk treningøkt! Jeg har fått meg en ny favorittøvelse:

Man svinger vekta under beina, og strekker ut armene med den over hodet. Denne tar både på skuldre, armer, mage og lår. Helt herlig øvelse, som jeg lærte meg først i dag. Jeg kan filme den neste gang, slik at dere får se litt bedre. Iiih! Og dere? Gjett hvem som har blitt glad i å løpe? Meg! Hadde aldri trodd jeg skulle si det, men nå elsker jeg å løpe på mølla. I går jogget jeg en mil, og i dag en halv mil. Jeg har nemlig kjøpt meg iPad2, så nå streamer jeg tv'serier og koser meg glugg ihjel med litt underholdning mens jeg svetter meg ihjel. Plutselig ble den ellers så kjedelige løpingen hundre ganger gøyere. Genialt!

Tightsen jeg har på meg er verdens BESTE, og vi har nettopp fått den inn hos Get Sporty. Den er så fiin og god, pluss at den løfter rumpa ett par hakk. Min store favoritt, jeg elsker den! Det er en 2xU Compression Tights, og vi har den nå på tilbud til 999 kroner. Jakken er fra Craft, og er kjempe lett og deilig å trene i. Lilla og sort er jo så fint sammen, og begge deler vil dere få se mye mer av i tiden fremover. To av vårens hotteste treningsfarger!

Ellers har dagen bare gått til arbeid, og jeg må fortsette en god del timer til. Jeg er så lei av å sovne med dårlig samvittighet over ting jeg ikke har fått gjort, så i dag har jeg rett og slett bestemt meg for å ta et skikkelig skippertak. Det må til det også i blant, ikke sant? :-)

Over all forventning

God morgen, dere!

Foredraget gikk over all forventning i går, som jeg koste meg! Jeg ble så glad når jeg så salen bli fylt opp, av både herlige blogglesere og journalister. Hadde verdens beste Tone med meg som støtte, så da gikk ting enda lettere. Vi fikk desverre ikke filmet, det ble litt for mørkt i rommet for filmkamera. Men dette blir heldigvis ikke siste gang jeg holder foredrag! Nå kan jeg nemlig leies inn på både skoler og eventer, så hvis dere har lyst å booke meg til skolen deres - er det altså mulig å ta kontakt. Ble så glad for så godt oppmøte i går, faktisk så ble jeg helt satt ut. Dere er de beste, og jeg er så heldig som har dere!

Se disse skjønne jentene! Alltid koselig med leserbilder, så dere som tok bilder med meg i går må gjerne sende ♥

Har dere hatt en fin start på tirsdagen, da? Tone har vært her på sleepover, så nå kan dere tro jeg er trøtt. Vi fikk ikke sove før nærmere to i natt, fordi vi lå å spilte hverandre opp og holdt på å le oss ihjeeeel av internt tull. Vi to blir som dynamitt sammen, så jeg tror ikke det blir noe mer sleepover i ukenedagene på en stund. Haha! Nå sitter vi rundt frokostbordet, med kaffi og bløtkoke egg. Straks går turen videre til Solsiden, og jeg skal ha PT-time igjen. Ass to the grass, lets go!

Nervøs, spent og glad!

Beklager mitt lille utbrudd i midten av filmen, jeg har desverre ikke tid til å redigere det bort... Haha! Nå skal jeg straks avgårde til Samsen for å forberede meg til fordrag og jentekveld med dere blogglesere, er superspent og gleder meg veldig! Det begynner klokken 18.00 på Samsen Kulturhus for dere som vil komme, dere kan lese mer HER

 

Svar på spørsmål - del 3

Kan du vise hva du spiser i løpet av en dag?

Jeg spiser veldig variert, men jeg kan gjerne vise dere et typisk eksempel. Jeg spiser hver tredje time, for å holde forbrenningen maksimalt. Mye og riktig mat er viktig!

Frokost: to rugsprø knekkebrød med kokt egg eller makrell i tomat.

Etter trening: banan, proteinshake og to riskaker.

Lunsj: Omelett eller speltlomper med en pakke kalkunskinke og litt ost.

Mellommåltid: Valnøtter blandet i en skyr.

Middag: Kjøtt og grønnsaker, sushi eller f.eks sunn versjon av taco.

Kveldsmat: grønnsaksjuice, smoothie eller mager vaniljekesam med frukt og bær.

Hva er ditt beste tips til å ha en sunnere hverdag – hvordan kan man starte lett med dette?

Start med å gjøre de små, men viktige endringene. Hold brus og søtsaker til helgene, spis mer grønnsaker og mer kjøtt. Bytt ut rømmen med mager kesam, kjøttdeigen med karbonadedeig og sukkeret med sukrin. Dette er bare småting, men likevel det som utgjør så utrolig mye i den store sammenhengen.

Hvor ofte og hvor lange turer går du med hunden din? Vil selv skaffe meg en liten hund :)

Selv om Milo er liten, trenger han både lange og mange turer. Nå om vinteren er det ikke så lett, da det er for kaldt for han å være ute siden han har så lite pels. Men når ikke snøen er her, lufter jeg han fire ganger om dagen. En av disse gangene får han den lengste turen, da tar jeg han gjerne med meg på powerwalk eller joggetur i skogen. 5 kilometer eller en mil, han er en sprek liten tass! Hund er det koseligste som finnes, men det tar uten tvil vanvittig mye tid - så tenkt deg godt om før du skaffer deg din egen. Et lurt råd kan jo være å låne en venninne sin hund en uke eller to, så kan du få et innblikk i hvordan det er? :-)

Hva er din største drøm?

Ha en god økonomi, gode venner, min herlige familie, fin jobb og et godt liv. Min aller største drøm er også å fortsette å drive for meg selv helt til jeg havner på gamlehjemmet, hehe. Kanskje også å bo et halvt år i Los Angeles eller Hollywood? Åh, det ville vært så morro! Jeg er bare ikke tøff nok til å dra avgårde alene enda, men kanskje ettervært? Skulle ønske jeg kunne tatt med meg alle mine kjære, og flyttet ned der... Da hadde jeg vært fornøyd, da!

Hva tenker du om barn og bryllup?

Jeg gleder meg til å få barn! Men bryllup er ikke noe jeg ser for meg, eller har store behov for. Jeg er nok litt annerledes enn de fleste jenter når det kommer til brullyp og slike ting. Hvis man vet at man elsker hverandre og har det fint sammen, har jeg per dags dato ikke noe behov for å gifte meg. Man trenger da ikke ha skriftlig at man skal være stuck med hverandre for alltid? Hoho, neeida! Men nei, jeg drømmer altså ikke om bryllup.

Når du trener intervaller, hvilken hastighet løper du i, og hvor lenge?

Det kommer ann på hva salgs intervaller jeg løper. Hvis jeg løper 10x30, som er 30 sekunder spurt og 30 sekunder hvile, løper jeg på 18 i hastighet. Hvis jeg løper 4x4 intervaller, løper jeg på 12 i hastighet.

Føler du deg litt dum når du er aleine og skal ta masse bilder av deg selv? Føler du et hvis press for å være ” perfekt”?

Jeg føler meg litt dum når jeg står midt i gata og skal ta bilder av meg selv med selvutløseren, mens naboene står som blomsterpotter i vinduene. Haha! Men, det er jo jobben min! Det er desverre mange der ute som forventer at jeg skal ha et perfekt liv, og at jeg skal være feilfri - men jeg verken er eller vil være perfekt. For hva er egentlig perfekt? Jeg har opp og nedturer som alle andre, og livet mitt er ikke alltid en dans på røde roser. Selv om jeg skriver en stor blogg, er jeg like mye menneske som alle andre. Det syns jeg folk skal bli flinkere til å huske på.

Hva syns du om de unge bloggerne, slik som TCMN og Andrea Badendyck?

Jeg syns de er kjempesøte, og at folk skal slutte å hakke så på disse jentene. De er unge, og de prøver å finne ut av livet - slik som alle har gjort når man var ungdom. Forskjellen på andre ungdommer og disse jentene, er at de blogger og deler det de gjør med tusenvis av mennesker. Jeg får oppriktig vondt av de unge bloggerne, da de får vanvittig mye hets og blir stadig kalt dårlige forbilder. Vel, de er unge jenter som holder på å bli voksne - så la jentene gjøre feil og lære av det. Jeg syns absolutt alle av de yngre bloggerne er kjempesøte, og jeg kjenner meg veldig igjen. Jeg har jo også vært 18 år og satt grå hår i hodet på foreldrene mine. Og jeg blogget også i denne tiden. Familien truet med å gjøre meg arveløs.... Kremt!

Snøkaos og forsinkelser

ENDELIG er jeg hjemme, etter flyforsinkelser og kaos. Flyet vårt gikk hele fire timer senere enn planlagt, pga snøkaoset som var på Gardemoen. Jeg og Maren kjedet oss ihjel på flyplassen, finnes det noe kjedeligere enn å vente der for å komme seg hjem? Bah!

Nå har jeg heldigvis kommet trygt tilbake til Kristiansand, og skal slappe av med noen nye episoder av Sons Of Anarchy før jeg må legge meg. I morgen er det jo jentekveld på Samsen, jeg gleder meg til å holde foredrag om blogging og til å hilse på dere lesere. Ser det er 70 påmeldte allerede, iiih. Det blir så spennende! Pakke sammen goodiebaggen til dere må jeg også, den er så fiiin - tenker jenta som får den kommer til å bli superglad. Sees vi i morgen?

Nattaklem!

Bølgen & Moi Tjuvholmen

Som vi koste oss i går! Jeg hadde booket bord til oss for en skikkelig helaften på Bølgen & Moi Tjuvholmen som ligger på Aker brygge, hvor en deilig tre retters og god vin ventet på oss.

Forretten var en herlig fiskerett med soyasaus og hovedretten var ytrefilet og viltsvin, med fantastisk tilbehør. Til dessert fikk vi kjøkkensjefens versjon av napolionskake, deilig is og krem. Åh, seriøst - dette er virkelig den beste maten jeg har smakt! For en fantastisk deilig tre retters, jeg har aldri opplevd maken. Og sammen med vin som passet perfekt til rettene vi fikk, var dette tidenes smaksopplevelse. Dere må definitivt ta turen ned til Akerbrygge for å spise på fantastiske Bølgen & Moi Tjuvholmen, hit skal jeg uten tvil tilbake. For en kveld, og for en plass! Vi storkoste oss!

Nå har vi nettopp spist god hotellfrokost, og skal slappe av litt før vi må ta turen til Gardemoen. Jeg er så glad for at vi flyr, utrolig deilig at det bare tar 45 minutter å komme hjem igjen til Kristiansand. Håper dere også har hatt en kjempefin helg ♥

Gladgjeng

Om vi koser oss? Her snakker vi tidenes gladgjeng på tur, hoho! Dagen har gått til shopping, lunsj, shopping, latter, shopping og enda mer latter. Skikkelig jentedag, ja! I kveld skal Maren få hovedgaven sin av meg, noe jeg ikke tar sjangsen på å fortelle her før i morgen. Jeg gleder meg en haug til denne kvelden, bestis fortjener det beste i hele verden og jeg gleder meg til å feire henne! Har dere hatt en fin lørdag så langt, da? Skal prøve å oppdatere dere igjen om litt, med kveldens antrekk. :-)

Trening og hotellfrokost

Jeg tror vi alle kan være enige når jeg sier at det beste med å sove på hotell, er frokosten?

Hoppet av glede når jeg så det var kokostopper her, det er så digg! Og Caroline? Nå har du fått meg hektet på det økologiske peanutsmøret du har snakket så om. Frokosten endte nemlig med at jeg satt å maulte det.... Kremt! Kunne heldigvis gjøre det med god samvittighet, for dagen startet vi jentene med en liten økt på treningsrommet. Fikk løpt fem drag med intervaller, og trent litt styrke på overkroppen. Herlig start på en ny dag i Hovedstaden!

Hanna har også endelig kommet på plass, hun kom i ni-tiden igår kveld. Så nå skal vi stelle oss litt, og dra ut på en ny shoppingrunde. Ønsker dere en herlig lørdag, fininger ♥

2xu Compression tights, fra Get Sporty.

Girlsnight in

Meg: Hvor er chipsen?

Maren: Nå blir jeg faktisk helt varm....

Meg: Har de ikke chips i Oslo?

Knoll&tott på tur! Nå ligger vi inntullet i hver vår dyne, og venter på roomservice. I kveld blir det avslapping på hotellrommet, med bobblebad, ansiktsmaske og jentesnakk. Planen er å stå opp tidlig i morgen for å trene, så da er det klart vi må være opplagte. Kroppen min er supersliten etter en ekstremt hektisk tid siden nettbutikken åpnet, så denne frihelgen trengte jeg virkelig. Lade batteriene, kose meg og gjøre akkurat hva jeg har lyst til med bestejenta. Friiiiiihelg ♥

Amok på Zara

Nå sitter det to slitne jenter på hotellrommet.... Hvorfor har dere ikke fortalt meg at det var salg på Zara? Herligehet, det er jo helsefarlig. Jeg gikk AMOK!

Jeg endte opp med tre par sko, bukser, dill til håret og masse annet fint. Og enda en av samme jakke som jeg har på meg over, syns den er så fin! Denne gangen tok jeg den i sort og lang modell, har en følelse av at den vil varme litt mer nå på vinteren. Vi skal definitivt tilbake på Zara i morgen, har en følelse av at det ligger flere skatter å venter på meg nemlig.

Etter møtet med Side2, dro vi for å spise lunsj på Egon. Jeg spiste quesadilla med kylling, og Maren hadde baktpotet. Og når vi er på jentetur, måtte vi selvfølgelig unne oss en dessert på deiling. Oreokake med vaniljeis og jordbærsaus ♥

Nå trenger vi litt hjelp fra dere Oslogirls! Er det noen plasser i nærheten av hotellet vårt der de har god sushi? Gjerne takeaway!

Clarion Royal Christiania

Da har endelig jeg og Maren kommet frem til Tigerstaden! Vi sjekket nettopp inn på fantastiske Clarion Royal Christiania, mitt absolutt favoritt hotell i hele Oslo. Helt krise for meg hvis jeg skal til Oslo og det ikke er ledig rom på dette hotellet, jeg har nemlig et kjærlighetsforhold til frokostbuffeten her.... Mums!

Hotellrommet vårt er så fint, og STORT! Vi har faktisk to bad, og to gigantiske garderober til å henge klærne våre. Så her kan dere tro det sitter noen fornøyde jenter. Egen stue har vi også, wuhu! Nå mangler vi bare Hanna, så er vi klare for en koselig jentehelg i Oslo. Men før den tid venter litt jobb, jeg skal blant annet i et møte med Side2 og Nettavisen.

Vi skrives litt senere, kos dere så lenge ♥

Working thursday

Da er denne arbeidsdagen snart over, men ikke helt enda. Kvelden har gått til møte med Get Sporty teamet, da vi har litt nye planer for nettbutikken og litt endringer som må bli gjort. Gleder meg til å se resultatene! Jeg bakte protein vaniljemuffins til oss, med lett melkesjokoladetopping og friske bringebær over der igjen til oss.. De ble supergode ♥

Nå skal jeg og Chris sende ut de siste bestillingene deres, før jeg drar til Oslo i morgen. En haaaaug av pakker som må ut, så nå er det bare å hive nedpå med litt kaffi og gjøre seg klar til dyst. Kall meg bare julenissen, hoho!

Trolljenta

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra koselig lunsj med Tone! SalongXtend holder på å pusses opp, så jeg tenkte bare å fortelle dere at åpningstidene fra mandag til fredag nå er fra 15.00 til 18.00. Lørdager fra 12.00 til 15.00. Slik blir det frem til det er ferdig, og det kommer til å bli såå fint på salongen nå! Desverre fungerer ikke jobbtelefonen under oppussingen, så hvis dere ønsker å bestille time hos Tone, må dere ringe 920 94 986. Nettbutikken fungerer selvfølgelig som før, dersom dere lurer på det

Dagens antrekk.

Jeg er så ekstremt lei av meg selv om dagen, det er en evighet siden jeg i det hele tatt orket å sminke meg. Extensions har jeg også sluttet å bruke, så her snakker vi virkelig all natural for tiden. Huff, jeg må virkelig skjerpe meg! Jeg jobber jo nesten hele tiden, så da blir det til at jeg ikke orker å stelle meg på samme måte lengre. Har en plan om å se fin ut igjen ettervært, så dere får bare holde ut med dette trollet litt til...... Flaut!

Svar på spørsmål - del 2

Hva håper du å oppnå i 2013?

Jeg håper å oppnå at Get Sporty skal fortsette å vokse, og blir den ledende nettbutikken i Norge på treningsklær. Det er viktig å drømme stort! Ellers håper jeg 2013 blir like bra som forrige år, når det kommer til karriere og slike ting. Jeg vil likevel si at for meg handler det ikke om hva jeg har i lommeboka, om kroppen min er fin nok eller om jobben min er god nok. For meg er det viktig å være lykkelig og tilfreds med meg selv, og i tillegg fokusere på det jeg har på innsiden. Jeg føler jeg har oppnådd mer enn jeg noengang kunne drømt om, men en feit lommebok er ikke det som til syvende og sist kommer til å gjøre meg lykkelig.

Hva er det beste godteriet du vet?

Sjokolade, chips og smågodt! Egentlig alt, haha. Godteri er så godt, bare så synd jeg ikke kan spise det så ofte som jeg ønsker. Mohaha!

Hvordan er morgenritualet ditt på badet (når du ikke hopper rett i treningstøyet) og hvor lang tid bruker du på det?

Vet dere, jeg er verdens raskeste jente på badet! Jeg skulle faktisk ønske jeg kunne brukt litt lengre tid på å stelle meg selv, men jeg eier ikke tålmodighet. Så tilsammen med dusjing, sminking og stelling av hår, bruker jeg maks 30 minutter i hverdagen.

Hvor mange dager i uken trener du?

5-7 dager i uken.

Har du det bra?

Takk som spør, så søt du er! Jobbmessig har jeg det veldig fint, og stortrives med å ha så mye å gjøre. Det vil alltid være oppturer og nedturer i privatlivet, også i mitt liv. Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain.

Vil du si at treningsspill til Nintendo Wii er god nok trening?

NEI! Er det noe som irriterer meg, så er det ting som dette og at VG stadig annonserer "kom i form med 15 minutters daglig trening!". Hva i huleste? Her bruker mennesker flere år på å komme i form, så kiss my ass sier jeg bare! Tv-spill, 15 minutter med aktivitet eller shopping vil desverre ikke gjøre deg verken slank eller i god form. Hadde det vært så lett, ville ikke fedme vært et problem.

Hvor mange kalorier spiser du ca. i løpet av dagen?

Jeg har aldri telt og kommer heller aldri til å telle kalorier. Sunn fornuft holder i massevis! :-)

Skal du ta en ny operasjon for øyet ditt?

Jeg vet ikke, da jeg bare kan opereres en gang til for resten av livet. Jeg har allerede blitt operert tre ganger i øynene, så det er begrenset hvor mye de tåler. Hadde virkelig et håp om at operasjonen jeg tok i fjor sommer skulle bli vellykket, men det ble den desverre ikke. Vi får se, jeg er i hvert fall fryktelig lei av å se alt rundt meg i to..

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Om ti år så er jeg jo 33 år - så da håper jeg jo at jeg har mann, barn og huuuus. Gleder meg så til å få en baby jeg kan trille rundt på, et hus jeg kan stelle og holde pent. Generelt et skikkelig familieliv! Kanskje jeg fortsatt blogger for dere? Ville dere lest om Kristina Andersen som husmor og mamma? Hoho! Jeg håper å balansere et fint familieliv sammen med karriere, da begge deler er veldig viktig for meg. Gleder meg maks til å bli enda eldre, jeg!

Hvor i Kristiansand bor du?

Rett ved bystranda, i en fin toppleilighet ved båthavna. Gi meg sommeeeer!

Ut på tur, aldri sur!

God onsdagskveld, dere ♥ Gjett hvem som har fått unnagjort to treninger i dag? Jeg er storfornøyd! Først trente jeg styrke på Solsiden, og deretter powerwalket jeg rundt hele Odderøya med Hilde. Sistnevnte var tidenes treningstur, gud så sliten jeg ble! Du vet du har trent godt når du svetter i -15 og kulden er på sitt verste!

Var ikke jakken fin? Den har varmt stoff i seg, så den er perfekt til utendørs trening nå på vinteren. Jeg tok den inn i nettbutikken i dag, og dere kan finne den her

Det er ingenting som gjør at jeg føler meg mer levende enn en tur i skog og mark! Det er virkelig gull verdt å besøke slike fine plasser, tussle rundt og bare nyte naturen. Lenge leve friluft! Nå er det derimot tid for hjemmekos i varmen, det er fyr i peisen og hele leiligheten lukter deilig lasagne. Mmmm! I kveld har jeg faktisk laget en squashlasagne, det er så godt og ikke minst sunt. Deler oppskrift med dere i morgen, dersom dere ønsker det det? Etter god mat, står noen episoder Sons Of Anarchy på planen. Har allerede kommet til sesong fire, det er jo helt insane spennende....

Mine hudrutiner

Flere av dere har spurt meg om hva jeg gjør for å ta vare på huden min, og hvilke produkter jeg bruker for å rense den. I over to år har jeg sverget til Decléor, som har helt fantastiske ansiktsprodukter. Som blogger har jeg prøvd all salgs merker, alt fra Ole Henriksen til Dermalogica. Men ingenting slår Decléor, jeg er helfrelst av disse herlige produktene som daglig redder huden min.

Det første jeg gjør om morgenen og ved kveldsstellet, er å ta litt varmt vann i ansiktet og massere inn Decléor Aroma Cleanse. Dette er en deilig rensemelk, som fjerner sminke og rengjør huden. Den går i dybden, og er virkelig helt amazing. Etter jeg har rengjort huden med denne, skyller jeg den av med varmt vann.

Deretter tar jeg å fukter en bommulsdott med Essential Tonifying Lotion. Dette er et mildt ansiktsvann som inneholder deilig neroli olje, som virker beroligende og oppfriskende på huden. Dette vannet gir ekstra renseeffekt, og skal ikke skylles av. Trykk dette lett rundt i ansiktet med en myk bommulsdott, til huden føles frisk og ren.

Som siste finish, påfører jeg Hydra Floral dagkrem. Den jeg bruker er desverre utsolgt nå, men Harmonie Calm Milky Cream er også en helt fantastisk ansiktskrem. Den hører til Harmonie Calm serien den også, og etterlater huden silkemyk. Jeg elsker virkelig denne serien fra Decléor! Dagkremen er veldig mild, og naturlig med plantearomatiske ingredienser.

Decléor har produkter for alle hudtyper, alt fra normal til fet hud. Produktene jeg har skrevet om under passer for alle slags hudtyper, men spesielt for de med sensitiv og kombinasjonshud. Jeg bruker kun produkter som ikke er sterke for huden, og som er naturlige - da det er viktig å være mild mot huden sin. Nå får dere lesere -10% på alle produkter fra Decleor, ved å bruke kampanjekoden "DECLEOR". Koden varer ut fredag, og Blivakker har også fri frakt ♥

annonse

Rise and shine

I går koste jeg meg maks med Marthesnuppa på besøk!

Milo er jo så forelsket i henne, stakkars Marthe får ikke være i fred når hun er på besøk. Her går det i kyss, klapp og klem! Haha, lille sjarmøren min. Marthe er jo så glad i hunder, og har store planer om å få seg sin egen. Hund er jo så koselig! Men til hun får sin egen, har jeg lovet at hun kan passe Milo neste gang jeg og familien skal på tur. Har en sterk misstanke om at han kommer til å kose seg glugg ihjel hos Frk.Borge, og godt er det!

Nå skal jeg jobbe med nettbutikken, så håper jeg å rekke en treningsøkt litt utpå dagen. Føler jeg aldri blir ferdig med arbeid for tiden, så går konstant rundt med dårlig samvittighet for ting jeg ikke har fått tid til å gjøre. Så i dag er planen å få unnagjort mest mulig, slik at jeg slipper å våkne med mareritt om nettbutikken og bloggen om nettene. Høhø, jeg tror jeg holder på å bli gal! Bare litt...

Svar på spørsmål - del 1

Hva er det mest positive, og det mest negative med å drive en såpass stor blogg?

Det mest positive er jo uten tvil dere, de snille leserne mine som alltid muntrer meg opp! Jeg føler jeg har tusenvis av venninner rundt omkring, og det er en utrolig god følelse. Det mest negative må nok være alle ryktene som er om meg (hvor 95% av tingene som blir sagt ikke stemmer..), og folk faktisk tror på de tingene som blir sagt. Det kan også til tider føles tungt at alle mener noe om meg, og dømmer meg før de kjenner meg. Som en offentlig person lærer man seg ettervært å ikke bry seg om hva folk mener/sier, men det er klart det kan være hardt til tider.

Hvordan synes du det fungerer å ha vennskap med jenter som er på helt andre siden enn deg, når det gjelder syn på pelsbruk?

Absolutt alle mine venninner vet hva jeg mener om pels, og de fleste bruker det heldigvis ikke. Av de jeg kommer på er det vel kun Maren og Ida som bruker pels. Jeg velger likevel ikke å basere vennskapene mine på pels, da det desverre er opp til hver enkelt om man vil bruke det. Jeg har selv hatt en pelsjakke for en tid tilbake, og tenkte ikke over konsekvensene av det - fordi jeg var uvitende om hvor grufull pelsindustrien er. Det har nok de venninnene mine som har pels også vært, så jeg prøver heller å vise de filmer av hvordan pels blir til og påvirke de til å ikke kjøpe det igjen. Det finnes jo SÅ mange fine jakker med fuskepels!

Hvis vi utelukker vila, bloggen og det at du er selvstendig næringsdrivende, hva tror du at du hadde jobbet med/studert den dag i dag?

Da ville jeg nok fortsatt å jobbe som journalist, og studert videre for å få en utdannelse som det. Det er vanskelig å si, men det villet nok blitt noe som innebærer skriving. Jeg føler jeg har kapret drømmejobbene nå, og føler helt ærlig jeg er født for å drive med dette. Kunne aldri tenkt meg noe annet, og det er er jo absolutt en god ting.

Hvor mye betaler du i husleie for den nydelige leiligheten?

8000 kroner + strøm + tv + internett + fellesavgifter. Det er dyrt å leie fint, huff! Gleder meg som en unge til å få kjøpt egen leilighet dette året, så kan jeg betale ned på noe som er mitt.

Ser du for deg barn i fremtiden?

Jeg kunne gjerne hatt barn nå, jeg! Men jeg vet likevel at jeg må vente noen år til, da jeg verken har tid eller er voksen nok til å ha en liten baby akkurat nå. Men en gang i fremtiden håper jeg virkelig på å få en liten mini-me, jeg kan ikke tenke meg noe som kan være mer koselig enn det. Heldigvis har jeg flere venninner med barn, så da får jeg låne de i mens... Hihi!

Har du noen gang tenkt å begynne på skole igjen?

Nei. En utdannelse er ikke nødvendigvis veien til suksess, god økonomi eller en fin jobb. Det går fint ann å tenke ut av boksen, gå sin egen vei og ikke gjøre som alle andre - hvis man føler for det. Flere av de flinkeste forretningsmenneskene vi har i verden, har faktisk ingen utdannelse i bakhånd. Jeg føler jeg har fått det veldig fint til i livet, og har verken lyst eller tid til å dra tilbake til skolebenken.

Hvor høy er du og hvor mye veier du?

Jeg er 167 høy, sånn cirka. Og hvor mye jeg veier, på hvilken måte er det relevant for dere? Sikkert halvparten av spørsmålene jeg får fra dere, handler om hvor mye jeg veier. Dere må slutte å sammenlikne dere med andre, sånn helt seriøst! Muskler veier mer enn fett, noen av de sprekeste og strammeste jentene jeg kjenner veier over 70 kilo. Så: vekt har ingenting å si, og det håper jeg virkelig unge jenter snart kan lære seg å innse. Vekt er bare et tall, ikke la det styre livet ditt.

Hva gjør deg lykkelig i hverdagen?

Jeg er ei jente som er veldig lett å glede, det skal ikke mye til for å få meg glad. Lykke i hverdagen min er jobb, mine kjære, trening og de kveldene jeg kan slappe av hjemme i sofaen uten å stresse. Men det som gjør meg aller mest glad, er å kunne gjøre noe for å glede andre. Det beste jeg vet er å se de jeg er glad i ha det fint, så lenge de smiler - smiler jeg.

Sleepyhead

Tror dere ikke jeg klarte å forsove meg i dag? Hele to timer! Det er virkelig krise i disse dager, jeg føler tiden ikke strekker til fra før av. Anyways, nå skal jeg rett videre til legen for å ta noen prøver. Som dere vet tåler jeg jo ikke alkohol, ikke et eneste glass uten at jeg får feber og blir skikkelig syk. Sannsynligvis mangler jeg noen stoffer i kroppen siden jeg reagerer så sterkt på nettopp dette, jeg kan faktisk ikke ta et eneste glass uten at jeg blir fryktelig dårlig. Så da blir det spennende å se hva testene viser, noe må jo virkelig være galt med meg... Alle burde da kunne ta et glass vin uten å få feber og hetetokter?

Skrives når jeg er hjemme igjen! Håper dere har det kjempefint :-)

Happy birthday, bestie!

I dag har min kjære MarenBestis bursdag, og blir hele 22 år. Maren er ei jente som betyr så ufattelig mye for meg, og som jeg virkelig aldri kunne klart meg uten. Og når man er min bestis, er det selvfølgelig obligatorisk med blogginnlegg når man har bursdag!

Maren er vel kort fortalt akkurat som meg, bare litt mer sporty og litt mindre hissig. En bedre versjon av meg, ved nærmere ettertanke. Haha! Vi er begge tidenes vimser, og ødelegger ting vi så absolutt ikke vil ødelegge. Noe av det mest tragikomiske er når bestis kom å fortalte meg superstolt at hun hadde fått låne seg en splitter ny bil, som hun skulle ha i en måneds tid. Vel, gleden ble desverre kortvarig. To dager etterpå krasjet stakkars Maren, og da var det mildt sagt slutt på bilgleden. Eller når hun kjøpte en ny Canada Goose, og den ble stjelt dagen etterpå (pelskarma, haha...). Men bortsett fra å være tidenes vimse, er Maren den beste jenta på jord.

Så Maren: jeg hadde ikke klart meg uten deg! Du er det snilleste mennesket jeg vet om, jeg tror ikke det finnes noe som helst vondt i deg. Du smiler alltid, får meg alltid på godt humør og har den saftigste rompa i hele Kristiansand. Du er så bra! Gleder meg til flere minner fremover, og til vi endre opp på gamlehjemmet sammen i 2xu tightsene våre. Så kan de andre kjøre rundt i rullatorene sine, mens vi er spreke nok til å lede morgengymmen. Hoho! You mean the world to me ♥

Og som bursdagsgave til bestis, reiser vi til Osloooo på jentetur på fredag! Jeg har bestilt kjempefint hotell til oss, pluss at det venter fine overraskelser i Tigerstaden. Gleder meg en hel haug til shopping, god mat og morro. Smiil!

Fine bloggjenter

... i klær fra Get Sporty

Fine Marthe Borge i MXDC tights og sportsbh, i nyydelig lillafarge.

1

Eirin Kristiansen i vår bestselgende tights, 2XU compression tights. Den er magisk!

Kristine Ullebø i tights fra MXDC, vi har nå fått den inn på tilbud i akkurat samme - bare i vårens lillafarge. Og MXDC sportsbh, med lomme til musikkspiller/smartphone.

Rålekker løpe/treningsjakke, også fra MXDC.

Ida Wulff i 2xu Compression tights, og sjokkrosa t-skjorte fra Craft.

Har dere sett så spreke og flotte jenter? Jeg blir superglad for alle fine ord og tilbakemeldinger jeg får på nettbutikken, det er ingenting som gjør meg mer glad enn nettopp det. Smilefjææææs!

Familiebursdag

I går fikk vi endelig feiret mommo's 70 års dag, det oppstod heldigvis ingen problemer - haha! Vi koste oss masse med deilig skalldyrbord, blåskjell, reker og krabber. Sjømat er virkelig det beste jeg får!

Samt gode kaker og desserter... Jeg bakte sukkerfrie sjokolademuffins! Ble de ikke fine?

Etter all maten måtte vi selvfølgelig spille litt ALIAS! Hoho, det spillet er jo bare så fantastisk gøy! Det gikk som vanlig over stokk og stein, slik blir det fort når man er en familie med tidenes konkurranseinstinkt. Jeg ler meg ihjel av disse bildene:

Beate: Når du ikke klarer å sitte stille.... Eirik: Parkinson!!!!

Siden lillebror blir 15 år snart, feiret vi han også i går. Eirik har store planer om å bli sporty, så derfor tenkte jeg nye løpesko var en fin bursdagsgave til han. Nå har han jo ingen unnskyldninger til å ikke komme i gang! Han fikk selvfølgelig et par Reebok Realflex, mine absolutt favoritt løpesko. De er SÅ gode!

Men nå er det slutt på kaker og bursdag for denne gang, nå er jeg superklar for en ny og sprek uke! Har dere hatt en fin start på mandagen så langt? Jeg sitter klar i treningstøyet og skal straks løpe avgårde til Solsiden. Jeg trener med ToneBestis i dag, gleder meg til en god økt. Planen er å løpe intervaller, samt trene styrke på overkroppen. Lets go!

Vinn tidenes goodiebag

Som dere vet er jeg stor fan av Dorco Shai, den aller beste barberhøvelen for oss jenter. Den er rosa, fresh, god og verdens første damehøvel med hele seks blader. Nå på vinteren er det ekstra viktig med en god barberhøvvel, slik at jeg slipper tørr hud. Fast dusjrituale for meg er å barbere leggene med denne herligheten, og smøre meg inn med en fuktighetsrik krem etterpå. Da holder huden seg glatt og fin - selv nå i kulda.

I dag er dere som leser bloggen min de heldigste bloggleserne, jeg skal nemlig holde tidenes konkurranse for dere. Alle av dere som bestiller en gratis prøvepakke på Dorco Shai HER (du kan stoppe abonnementet når du vil), er med i trekningen av en helt insane flott goodiebag. Den inneholder: en nydelig hvit iPad mini, Deborah Lippmann neglelakk i valgfri farge, DVD med sesong 1 av Girls, reisesett med fantastiske Joico hårprodukter og ett års gratis barbering med Shai høvelen. Hvor fantastisk er ikke det?

Det du må gjøre for å bli med i konkurransen er å bestille en gratis prøvepakke, og skrive i kommentarfeltet at du har meldt deg på. Jeg trekker en heldig vinner neste søndag, og da sjekker jeg opp med Dorco om vinneren har bestilt prøvepakke. Så vil den heldige motta premien i posten, hurra! Om du allerede er abonnent, kan du bare skrive det i kommentarfeltet - og du er med i trekningen. Lykke til alle sammen. Goodiebaggen har en verdi på 4000 kroner ♥

annonse

Søndagsfrokost og muffinsbaking

Her startet dagen med goood søndagsfrokost ♥

I dag skal jeg i nok en bursdag, endelig skal vi få feiret mommo sin 70 års dag! Lillebror blir 15 år den 28 januar, så vi feirer han også i samme slengen. Krysser fingrene for at det ikke blir noen uhell i familien denne dagen også, i så fall blir det tredje gangen på to uker vi må avlyse en bursdag. Haha! Jeg holder på å bake sjokolademuffins til selskapet, men er litt redd for at de ikke blir like gode denne gangen. Jeg hadde nemlig ikke olje, så jeg tok sjangsen på å bake uten. Kanskje ikke så lurt....?

Jeg har ikke fått tatt noen bilder i dag, så tenkte å slenge på et antrekk fra sommeren. Som jeg savner sommer, sol og varme! Jeg er så lei av tykke vinterjakker, bleik hud og tungt tøy. Gleder meg til å kunne hoppe i et par flipflops, og bare løpe ut døra for å kjenne varmen. Sommeren er så enkel og grei, er dere ikke enige? Nå er det nok vinter!

Jeffrey Campbell: sko, Vila: antrekk.

Glowing stars

Var ikke denne lykten fantastisk fin? Jeg tok tilfeldigvis en omvei på vei hjem fra trening i dag, og gikk forbi en helt nydelig interiørbutikk. Et lite skattekammer av en interiørbutikk! Denne lyken var ganske dyr, så dere kan tro jeg ble glad da den stod på halv pris. Nå står den og pynter fint opp ved siden av peisen og vedkurven. Elsker slike koselige ting, som nesten ser litt hjemmesnekret ut. Glede!

4-stjernes middag

Det var såå koselig med Vila-jentene i går! Vi koste oss med god middag, litt rødvin og verdens beste iskake med varme bær. Åh, den skal jeg absolutt skaffe dere oppskrift på. Virkelig den beste isen jeg har smakt, jeg spiste meg så mett at jeg trillet hjem igjen. Og den skjønneste Nora? Hun måtte kneppe opp buksa! Haha, her snakker vi virkelig matfest! I går ble vi alle enige om at vi må møtes oftere, så nå skal vi begynne med 4-stjernes middag. Hvor kult er ikke det? Neste gang blir det hos meg, og jeg gleder meg en hel haug! Middag, gode jenter, deilig dessert og litt vin, hva er vel bedre enn det?

Før jeg løper videre må jeg fortelle dere at jeg har tatt inn en superfin tights i nettbutikken, som vi kjører tilbud på i helgen! Den er nå på salg til 429 kroner, og kommer i vårens hotteste farge - nemlig lilla. Iiih, førstemann til mølla jenter! Tightsen finner dere her, fra størrelse XS til XXL ♥

Freshe vårfarger

Det er kommet SÅ mye freshe farger i butikkene nå! Så i går ble det rett og slett litt shopping på meg. Siden jeg skal selge hele garderoben min til dere (har allerede pakket ned masse...), føles det riktig å fylle på med litt nytt. Hoho! Viktig med en god unnskyldning for å shoppe litt, ikke sant? Dette ble med meg hjem:

Nå skal jeg straks på jentekveld med de skjønne Vilajentene. Gleder meg en hel haug! Judy har visst laget lasagne til oss, med baguetter og salat. Så har jeg hørt rykter om en deilig iskake med varme bær? Åh, dette skal bli en herlig fredagskveld! Kos dere så lenge, fine lesere ♥

Fredagsrituale

Som dere vet er det fast fredagsrituale for meg å kjøpe inn friske buketter med roser og blomster til helgen. Så nå er leiligheten ferdig vasket, og friske roser, potteplanter, lys og en nyydelig blomsterpotte fra Lene Bjerre er handlet inn. Ble litt mer enn planlagt, men det er så fint å pynte litt her hjemme.

Hva syns dere? Syns stuebordet mitt ble riktig så fint nå, jeg! ♥

Ellers har jeg brukt dagen til trening, i dag smalt jeg til med lett styrke på hele kroppen. Liten koseøkt før helgen, det føltes godt! Nå har jeg brukt noen timer på å jobbe med nettbutikken, og skal straks til å sende ut de siste pakkene til dere før helgen. Blir nok ingen frihelg på meg uansett, men jeg satser på at jeg kan sove ett par timer lengre i morgen. Happy weekend, dere!

Dronningen av multitasking

Som blogger er jeg dronningen av sosiale medier. Jeg elsker åpenbart å dele hverdagen min, og vet igrunnen ikke helt hvorfor. Sannsynligvis har det blitt en vane, og jeg kunne ikke sett for meg hverdagen min uten kamera, blogg og internett. Vaneskapende? Absolutt! Men vii lever i 2013 og dette er jeg så heldig å leve av. Multitasking er jo bare så gøy! Så, jeg tenkte å tipse dere om to andre plasser dere kan følge meg, i tillegg til bloggen!

Instagram er jo bare SÅ gøy! Dette er uten tvil den plassen jeg oppdaterer mest, flere ganger daglig poster jeg bilder og tar dere med på hva jeg gjør. Jeg follower også mange andre, syns det er kjempegøy å se på bilder, få inspirasjon, se hva Kardashian søstrene finner på og snoke rundt. Mihi! Kallenavnet mitt på Instagram er Kristinaandersen, feel free to follow!

Hva heter dere lesere på instagram? Jeg vil followe!

Selvfølgelig har jeg min egen facebookpage!

Dette fungerer som min private facebook, bare det er en page. Jeg poster alle de nye bloggpostene der, slik at det skal være lettest mulig for dere å følge meg. Statuser, bilder, og videoer blir også lagt ut der - i tillegg til at jeg ofte holder fine konkurranser spesielt for facebookfølgerne mine. Ja, jeg er så sykt nerd! Facebookpagen min finner du her, trykk gjerne like!

Så, nå må jeg jo bare spørre! Hva er du mest avhengig av – facebook, instagram eller blogg? Dersom du er like nerd som meg, er det selvfølgelig lovt å svare alle tre…

Antrekk 17.01.13

Michael Kors: veske, Vila: jeans, Match: genser, BikBok: jakke, Dna: sko.

Har dere hatt en fin dag? Det har jeg! Nå venter jeg på Maren, så skal vi kose oss med taco ♥

Klessalg den 16 februar!

I dag har jeg kost meg maks med Marthesnuppa mi!

Jeg holdt på å le meg ihjel når vi skulle ta disse bildene. Jonas, kjæresten til Marthe, kom for å knipse litt bilder av bloggbærtene. Hehe, stakkars mannfolkene våre som er bloggkjærester altså! Det er nemlig ikke barebare....

Marthe: Sett deg ned!!!!!

Jonas: Jeg setter meg faen ikke ned midt i byen!

Marthe&Kristina: Jo! SITT!

Knis! Vi koste oss masse på lunsj i dag, på fine Slakter Sørensen. Jeg og Marthe har bestemt oss for å ha klessalg her i Kristiansand, lørdag 16 februar. Da skal vi rett og slett selge begge garderobene våre. Iiiiiih, dette blir vilt! Så 16 februar må dere altså holde av! Vi kommer tilbake til tid og sted senere, men det blir sentral i Kristiansand sentrum. Vi gleder oss til å tømme klesskapet vårt, og til at dere kan kjøpe det til en superbillig pris. Vinnvinn situasjon!

Er dere klare for å komme å shoppe hos oss? Hoho!

Hold søtsuget i sjakk

Flere av dere har vist interesse for Chili Forte annonsen jeg har på bloggen, så jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om produktet. Dette har jeg jo selv brukt i over ett år og flere av venninnene mine bruker det også.

Kort forklart er Chili Forte et produkt for forbrenningen. Nei, ikke et slankeprodukt. Chili Forte består av en unik urte og vitaminoppskrift med blant annet chili, grønn te og krom. Man har ved forskning funnet ut at chili bidrar til å øke forbrenningen. Krom er tilsatt for å dempe søtsuget. Ved å innta Chili Forte daglig vil man forbedre forbrenningen og holde søtsuget i sjakk. Sistnevnte har jeg merket veldig godt, jeg craver ikke lengre på samme måte etter søtt! Noe jeg er veldigveldig glad for, sukkercravings er ikke bra i ukedagene - da er det raskt å gå på en godterismell.... Hoho!

Nå er det halv pris på produktet i januar, men i tillegg vil jeg dele ut en fin premie til dere. Hvis du legger igjen en kommentar, så er du med i trekningen om ett års forbruk av Chili Forte ♥

En stjernerabb i ræva

Av en eller annen grunn har den ene naboen min funnet ut av det er vanvittig morsom å smelle raketter, sånn hver eneste kveld. Og hver eneste gang ender det med at jeg henger ut av vinduene og skriker "nå må du gi faen i den forbanna smellinga!!!!". Så kikker alle de andre naboene ut av vinduet sitt, og lurer på hvem den sinneskada jenta i toppetasjen er. Det skal mye til for å gjøre meg skikkelig sint, men når Milo kveld på kveld ligger å skjelver under senga fordi han blir redd av rakettene - da blir jeg virkelig irritert. Skjer det en eneste kveld til, tar jeg turen ned til rakettelskeren og stikker en stjernerabb opp i ræva hans.

Jeg skulle egentlig vært med Simi på middag og show i kveld, men jeg ble sittende med nettbutikken helt frem til nå - så jeg måtte desverre avlyse. Lenge leve mitt sosiale liv for tiden! Så nå skal jeg krølle meg opp i sofaen, med en stor kopp krem med kakao (krem er jo hele morroa!) og se noen episoder av Sons Of Anarchy. Badboys er ikke kult, men Jax Teller gjør meg helt mo i knærne. Tror mamma skal være glad han kun finnes på film, hvis ikke hadde jeg nok reist verden rundt for å få tak i han.......

Her går det unna

Det var en gang jeg hadde ryddig og pen leilighet.....

Men det er det mildt sagt slutt på nå... Haha, jeg velger å smile og le - dette er jo bare et supergodt tegn på at nettbutikken går bra! Men hallo i luken, jeg kjenner det skal bli godt å få et stooort og greit lager jeg kan jobbe på. Så kan jeg komme hjem til en fin leilighet, i stedet for å sitte oppi treningstøy hele dagen. Slik går dagene mine, jeg jobber minst ti timer hver eneste dag for tiden. Merker ikke selv at jeg holder på så lenge, men det har vel noe med å gjøre at jeg elsker Get Sporty og at dette faktisk er drømmen min jeg sitter med. God følelse! Nå er min egen kolleksjon også rett rundt hjørnet, så det er bare å glede seg!

Anyways, nå kommer straks Chris igjen - han må hjelpe meg å pakke mer. Vi har fått fem fulle kasser som skal sendes rett videre til dere, så her er det bare å henge i. Håper dere har det fint, sprekinger ♥

Freshe nyheter hos Get Sporty

Daaa har jeg endelig fått fylt på med litt freshe nyheter hos Get Sporty!

Fiiine t-skjorter og løpetights fra Craft! Den lilla t-skjorten og tightsen som også har lilla detaljer er bare helt nyydelig sammen.  Jeg har selvfølgelig settet, så gleder meg til å vise dere det på! Både tightsen og overdelene går fra størrelse XS og opp til XXL, så her er det noe for alle. Det gjør meg glad, det er viktig at sportsklær kommer i alle størrelser - slik at vi alle kan føle oss bra når vi er på trening! Nyhetene finner dere her ♥

Nå må jeg jobbe videre, nettbutikken har virkelig gått over all forventning. Denne uken måtte vi faktisk kjøpe opp dobbel lagerbeholdning, da vi ble utsolgt for flere produkter. Utrolig gøy at det er så mange som liker Get Sporty, det er ingenting som gjør meg mer fornøyd enn akkurat det. Iiiih, nå har jeg pakker som må sendes ut til dere. Vi skrives senere!

Sjokolademuffins: på den sunnere måten

 

Jeg spiser vanligvis ikke lavkarbo, men liker ofte å gjøre lavkarbo bakst. Hvorfor? Mye gluten gjør meg ofte dårlig i magen, samt veldig oppblåst. Derfor er ting som er basert på mandelmel, soyamel og fiber genialt for meg! Disse muffinsene består av nettopp dette, og er nesten fri for sukker. Disse kan du fint spise om du f.eks har diabetes, noe jeg syns er veldig fint.

Slik gjør du! Bland sammen 1 dl olje, 4 egg og 2,5 dl vann i en bolle. Tilsett deretter en pose sjokoladekake miks (du kan altså lage kake også av denne oppskriften), og blant alt sammen godt. La røren stå i fem minutter, og hell så over i muffinsformer. Jeg fikk tolv muffinser, som jeg stekte på 175 grader på midderste rille i ovnen i ca 12 minutter. Steketid avhenger av muffinsform og ovntype, så følg med mens du steker muffinsene.

Disse muffinsene er perfekt når du vil unne deg noe godt, men samtidig ikke spise så fryktelig usunt. Jeg toppet mine med pisket fløtekrem og friske bringebær ♥

Antrekk 15.01.13

Nå har jeg nettopp lurt mamma til å ta antrekksbilder. Hun kom for å hente meg til familiebursdag, men pga nok en sykdom i familien (ja, hele familien Andersen har unormalt lite flaks ...) - ble denne bursdagen også avlyst. Denne gangen var det en uheldig fetter som falt på skolen og fikk hjernerystelse. Er det mulig? Stakkars lille! Men, nå må jeg komme meg av bloggen, mamma truer med å gå hvis jeg ikke tar øynene fra Macbooken.... Haha!

Michael Kors: veske, Vila: bukse&genser, Zara: jakke.

Body Bling by Scott Barnes

Den siste tiden har jeg testet Scott Barnes sin verdenskjente Body Bling selvbruning. Den er omtalt blant flere kjendiser som verdens beste shimmer bodylotion, så denne måtte jeg selvfølgelig teste ut!

Påføring: Denne er utrolig enkel og påføre, siden den smøres ut på kroppen som en bodylotion. Du tar litt krem i hånden, jobber den enkelt inn i huden, og resultatet blir helt utrolig fint. For hele overkroppen bruker jeg vel krem på størrelse med en stor nøtt, så det er ikke mye man trenger for å få en fin brunfarge.

Lukt: Body Bling lukter rent og godt. Lukten kan minne litt om en mild dusjsåpe.

Resultat: Dette er en av de absolutt beste shimmer bodylotionene jeg har testet ut, om ikke den beste. Brunfargen ser vanvittig naturlig ut, akkurat som om det er din egen etter en solfylt uke på stranden. Du kan selv velge hvor brun du vil bli, dersom du vil dempe fargen litt - blander du bare inn litt vanlig lotion i Body Blingen.

Konklusjon: Denne får en sterk terningkast 5! Resultatet blir naturlig, solbrunt og fritt for skjoller. Body Bling har uten tvil fått fast plass i badeskuffen min, og jeg elsker den fine fargen den gir meg. Den kan kjøpes hos Blivakker, for 349 kroner. Siden man trenger så lite for å oppnå en fin brunfarge, varer denne leeeenge. Den er også lekende lett å påføre!

Denne burde dere absolutt prøve ut, jenter! Jeg syns det er så fin med litt farge på kroppen nå også, selv om det er vinter. Siden jeg holder meg unna solarium, er jeg avhengig av å ha gode kremer som kan gi meg brunfargen jeg ønsker meg. I tillegg til at Body Bling er så god som den er, så elsker jeg flasken den kommer i. Så fab og glamorøs!

Frem til torsdag får dere lesere -10% på HELE Blivakker (fri frakt!). For å få rabatten må dere bruke rabattkoden "BLING" når dere kommer til betaling ♥

annonse

Sees vi på jentekveld?

Husker dere at jeg fortalte at dere måtte holde av den 28.januar, for da er dere invitert på jentekveld med meg her i Kristiansand? Vel, nå er arrangementet opprettet, det er bare å melde seg på! Jeg gleder meg kjempemasse til å møte dere, og tilbringe tid sammen med noen av leserne mine. På jentekvelden er samtaleemnet naturligvis blogg, jeg skal holde et lite foredrag, fortelle dere litt om hverdagen min og lære bort litt om blogging. Og vet dere hva? Jeg har pakket sammen en helt gigantisk goodiebag (til en insane høy verdi...) som jeg vil gi ut til en av dere som kommer. Dere kan melde dere på HER

Nå har jeg hoppet i pyjamasen og gleder meg masse til Sirkus Northug begynner. For en flink kar! Jeg vil også si tusen takk for alle fine kommentarer på innlegget under, dere er så utrolig gode og støttende. Er så glad for å ha dere som lesere, føler jeg har venninner rundt i hele Norge. Jeg er heldig, jeg!

Pineapple juice

Flere av dere har etterlyst gode jucieoppskrifter, etter at jeg kjøpte meg juicepressen i Desember. Jeg lovte dere jo oppskrifter, så dette må jeg absolutt bli flinkere til å dele med dere. I dag presset jeg en ny favoritt, så her kommer min aller første juicy oppskrift til dere ♥

Til denne herligheten trenger du: en annanas, en agurk og en appelsin.

Du skjærer først ut annanaskjøttet, og sparer på skallet rundt hvis du ønsker å helle juicen oppi slik som jeg har gjort. Deretter tar du både annanaskjøttet, agurken og appelsinen oppi juicepressen - og kjører pressen til det er tomt. Mer trenger du faktisk ikke å gjøre, juicepresse må være det beste kjøpet jeg gjorde i hele 2012. Så fantastisk genialt!

Denne er både sunn, oppkvikkende og himmelsk god. Ekte annanasjuice ♥

Jeg vil gå min egen vei

Hei og hopp fra et overlykkelig kontortryne!

Vet dere hva? Jeg er altså så fornøyd! Get Sporty har gått over all forventning siden åpningen, faktisk så bra at jeg er i gang med planlegging av enda en nettbutikk. Det er bare i startfasen enda, men håper og tror at dette også vil gå den rette veien. Livet smiler, og hardt arbeid lønner seg virkelig! En av mine store drømmer har alltid vært å drive for meg selv så langt det går og skape meg en sikker fremtid. Og slik det ser ut nå, er jeg på riktig spor.

Jeg er som dere vet en stor drømmer, med enda større mål. Jeg har blitt sånn med årene, bestemte meg for at ingen skal fortelle meg hva som er riktig og galt. Jeg vil gå min egen vei. Når jeg ser tilbake på livet mitt tidligere som en fryktelig naiv ungjente, er jeg utrolig stolt, glad og takknemlig over at jeg har kommet der jeg er i dag. Det er så utrolig viktig å velge riktig her i livet, spesielt når det kommer til hvem man omgås med. Husk det, dere litt yngre jenter som leser bloggen min! Ta det fra ei som har lært det på den harde måten, men som heldigvis klarte å gjøre noe med saken før det var for sent. Aldri la noen holde dere nede!

Superklem til dere alle ♥

Happy monday

Morgenstund . . . ♥

Har dere kommet dere greit opp og gjort dere klar for en ny uke? Her er det fyr i peisen, treningstightsen er tatt på og kaffe nummer tre går ned på høykant. Straks er det klart for ukens første trening, og jeg kjenner det kribler i hele kroppen. Det er så fantastisk deilig å ha fått formen tilbake etter julen, jeg var nesten redd jeg hadde mistet treningsgleden min helt. Men der tok jeg heldigvis feil! Håper dere får en kjempefin start på uken, så snakkes vi snart igjen :-)

Spreke jenter

Søndager er absolutt til for å slappe av, gjøre det man liker best og nyte fridagen. I dag fristet det med både avslapping og litt bevegelse, en fin kombinasjon på en solfylt søndag. Så jeg og Maren tok på oss varmt tøy, og dro til skogs! Husker dere jeg sa forrige søndag at jeg skulle bli flinkere til å besøke fine Odderøya? Vel, i dag fikk jeg dratt tilbake! Og for en fin tur! Det var lyst når vi dro avgårde, men mørkt når vi kom hjem. Friluft er bare så deilig!

Vi fikk også med oss en helt nydelig solnedgang:

Odderøya i mitt hjerte . . . ♥

Nå har jeg hoppet i kosedressen og pakket meg under et varmt teppe, etter å ha stått i dusjen under glovarmt vann i en liten evighet. Har fått skikkelig frosten i meg etter turen, så nå skal det bli godt å slappe av i varmen resten av kvelden. Granit ser fotball (hurra......), så jeg tenker å se Hver gang vi møtes som jeg har satt på opptak fra i går. Syns det programmet er så fint!

Vinn antrekk fra Get Sporty

God søndagsmorgen! Siden dere har vært så utrolig snille og støttende lesere den siste tiden, tenkte jeg det var på tiden med en fin konkurranse til dere. I dag vil jeg gjerne dele ut to av mine favoritter fra nettbutikken min, Getsporty.no! En helt fantastisk deilig jakke, og en god og myk kose/treningsbukse. Settet er såå fint sammen, skikkelig girlygirl og fresht!

Jakken finner dere HER // Buksen finner dere HER.

Ønsker du å vinne dette herlige antrekket? Da må du like facebook siden til GetSporty, og legge igjen en kommentar her på innlegget om at det er gjort! Trekker en heldig vinner neste søndag ♥

Rødvin og god mat

Ville bare innom for å ønske dere god helg! Her står god mat, et glass rødvin og bare avslappelse på planen. Vi har forresten kjøpt inn første sesong av Sons Of Anarchy, har hørt den serien er så bra. Kanskje noen av dere har sett den? Gleder meg til å begynne! Så håper jeg at jeg kan få lurt med meg Granit til å se Tone sin tvserie også, som har premiere på tv2 ikveld. Det er jo så gøy med slike realtityserier, som er noe annet enn paradise hotell og vas. Er dere ikke enige?

Kos dere masse, og ny lørdagskvelden! Superklem til dere alle ♥

Uten extensions, prøver hardt å bli mer naturlig. Haha... Sukkerfri gele står også klart til kvelden!

Ukas femte

Jeg skulle egentlig hatt treningsfri i dag, men når Tone ringte meg i morges for å be meg med på en økt - kunne jeg jo ikke si nei. Så da hoppet jeg rett i favoritt tightsen og løp avgårde til Solsiden for å få unnagjort ukas femte treningsøkt. Fikk lagt bak meg 7 km på mølla, og gjort litt tøyeøvelser etterpå. Fin bonusøkt!

Er det forresten noen av dere som har gode spillelister på spotify dere vil dele med meg? Med musikk som er gøy å trene til! Jeg trenger virkelig litt ny musikk på ørene, som får fart på beina mine når jeg står på mølla. Huhu! God musikk på trening har virkelig alt å si, så fyr løs i kommentarfeltet :-)

Idolkveld med de beste

Ville bare stikke innom for å ønske dere en god fredagskveld :-) Er det flere av oss som er klare for Idol? Jeg koser meg masse hos mommo og mofar i kveld, og fikk nettopp lurt sistnevnte til å ta bloggbilde av meg:

Legg merke til speilbildet, og tøfflene hans. Haha! Verdens skjønneste mofar ♥ Dere kan tro mommo er fornøyd, for i dag fikk hun fin 70års gave på etterskudd av meg. Jeg hadde kjøpt den nyeste Dolce Gusto kaffemaskinen til henne, samt flotte kaffekopper som tilbehør. Hun ble storfornøyd, men forstod ikke helt hvordan hun skulle lære seg denne avanserte saken. Haha! Mofar slapp forresten nettopp tidenes gullkorn: "hvis noen skriver stygge ting til deg på bloggen, så må du bare si fåkk off til de!" Jeg ler meg ihjel!

Livet er fint

Da var det endelig tid for helg! Leiligheten er vasket, nyvasket sengetøy er klart, oppvasken er tatt, kjøleskapet er fylt opp og friske tulipaner pynter opp bordene.

Jeg kjøper alltid friske blomsterbuketter hver fredag, det er så fint med litt liv her hjemme. Trent har jeg også fått gjort, og sendt ut de siste pakkene til dere før jeg kan ta ordentlig helg. Dere skulle sett meg i stad, følte meg riktig så smart da jeg hang ut sengetøyet til tørk. Solen har jo endelig kommet på besøk! Men neida, når jeg kom hjem fra trening hadde både laken og dynetrekk frosnet, så nå henger det inne for og tine opp. Haha! Tror sommerentusiasten i meg ble litt for ivrig...

Skal dere noe gøy i helgen? ♥

Acne: skjerf, Zara: jakke

You only live once

Nå har jeg vært plantet i sofaen, med en stor kopp kaffe og bladd meg igjennom hundrevis av inspirasjonsbilder. Jeg elsker å drømme og visualisere hvordan fremtiden min skal bli. Drømmer er til for å oppnås! I dag fikk jeg plutselig lyst til å pakke kofferten, ta MacBooken i veska og hoppe på flyet med en one way ticket til Los Angeles. Leie meg en gigantisk villa, og leve den glade amarikanske drømmen. Tenk så fantastisk! Drømme drømme ♥

Kinotorsdag

Jeg kommer sannsynligvis til å angre på dette resten av året, men i kveld skal jeg og Hilde på Texas Chainsaw. I 3D! Herregud, jeg kommer til å krepere i kinosalen. Er det noen av dere som har sett den? Vi skulle egentlig på historien om Pi, men det gikk ikke pga jobb. Så, da ble det denne da.... Snakk om kontrast, haha!

Lavkarbo krydderkake

Etter jeg fortalte at jeg bakte en sunnere alternativ til krydderkake i går, har spørsmålene ramlet inn om jeg kan dele oppskrift. Vel, oppskrift kan dere selvfølgelig få - men denne kaken har jeg helt ærlig jukset litt med. Mihi! Jeg brukte nemlig kun 1 dl olje, 4 egg, 2,5 dl vann og en pose lavkarbo krydderkakemiks.

Yummyyummy, denne må dere prøve ut!

No excuses!

Goood morgen! Nå har jeg fått unnagjort en haug av Get Sporty bestillinger til dere, og er straks klar for en løpetur i mine splitter nye joggesko. Reebok Realflex, som jeg har ett par av fra før i lilla. Men siden de er så gode og jeg trengte nye joggesko i en litt mer nøytral farge, bestilte jeg opp et nytt par i sort.

Så nå er det bare å løpe, hoho! No excuses ♥

I går bakte jeg verdens beste krydderkake til meg og Granit, den ble helt fantastisk god! Og det beste av alt, den er lavkarbo og sunn! Tenkte å vise dere oppskriften senere hvis dere vil se? Får venninnebesøk i kveld, så da skal jeg lage den igjen. Blir så glad når det går ann å lage sunnere varianter av ting som kaker og snacks, det er jo så godt med litt digg i ukedagene også! Men, ja.... Solsiden next - nå må jeg slutte å snakke hull i hodet på dere. Milo hilser!

Proteinpannekaker på 60 sekunder

Jeg har noen fryktelig travle dager for tiden, og da blir det liten tid til å lage store middager. Så i dag måtte jeg ha noe raskt, enkelt og sunt. Da falt valget på mine favoritt proteinpannekaker ♥

Disse pannekakene er fantastisk gode, og enklere blir det heller ikke. Du trenger:

1,5 dl melk ♥ Ett egg ♥ To scoops med proteinpannekakepulver.

Disse tingene blander du sammen, og da får du to store pannekaker. Jeg pleier å ta røren min i en proteinshaker, så rister jeg litt og heller det rett over i panna. Dette er en supersunn og god middag, eventuell frokost eller lunsj. To pannekaker inneholder hele 21 g protein og kun 2 g fett. Så disse kan du altså spise deg mett på og nyte med god samvittighet!

Pulveret jeg bruker til disse pannekakene er fra Proteinfabrikken, og det kan kjøpes HER for 249 kroner (fri frakt!). Egentlig skal man bare tilsette vann til pulveret, men jeg syns smaken blir enda bedre hvis man erstatter vannet med melk og tilsetter ett egg. Da blir de saftige, gode og enda mer rik på proteiner. Som topping bruker jeg alltid sukkerfritt syltetøy, i dag ble det blåbærsylt.

annonse

En ny medarbeider

Før jeg dro på trening i dag tidlig, tok jeg turen innom verdens beste Hilde for å farge brynene. Men denne gangen tok jeg i tillegg farge på vippene, og jeg er storfornøyd! Så nå trenger jeg nesten ikke å bruke sminke fremover, fantastisk å være mørk på bryn og vipper uten mascara. Yey! Nå sitter jeg her med medarbeideren min (haha!), og er klar for en ny arbeidsdag. Men først: dusjen!

Vi skrives litt senere, håper dere har det fint ♥

Gratulerer med dagen, mommo!

I dag blir verdens beste dame 70 år, gratulerer så mye med dagen mommo! Jeg vet du egentlig ikke vil på bloggen, men i dag klarte jeg virkelig ikke dy meg. Så jeg håper du kan svelge dette innlegget, som absolutt er gjort i den beste mening? Det er jo ikke hver dag verdens sprekeste mommo har bursdag!

Helt siden jeg var ei lite jenta, har jeg vært ei skikkelig "mommo&mofar jente". Huset til mine besteforeldre var mitt andre hjem, og jeg sov like mye der som jeg sov hjemme. Slik er det fortsatt, bare at jeg nå ikke lengre kan sove i mellom de. Det gjorde jeg nemlig helt til jeg gikk på ungdomsskolen, og Mofar fant ut at nok var nok - nå måtte jeg få mitt eget rom.

Mine besteforeldre betyr alt for meg, og jeg ville ikke vært der jeg er i dag uten disse to. De har alltid stilt opp for meg, hjulpet meg og støttet meg. Jeg kunne ikke bedt om bedre besteforeldre ♥

Så, i dag er du 70 år, Mommo. Du er den kuleste 70'åringen jeg vet om, sprek og moteriktig som du er. Du sykler rundt som om du fortsatt var en 30'åring, kler deg finere enn meg og er alltid oppdatert på siste trend. Du lager verdens beste vaffler, jordbærsyltetøy, bakst og mat generelt. Når jeg er hos dere spiser jeg alltid til jeg triller, fordi du er livredd for at jeg ikke skal bli mett. Haha! Du er akkurat slik en bestemor skal være, og enda mer enn det.

Jeg håper jeg får ha deg her i 70 år til, for uten deg i livet mitt vet jeg virkelig ikke hva jeg skulle gjort. Du betyr hele verden for meg, gratulerer så mye med dagen ♥

Hold av den 28.januar!

God ettermiddag, dere ♥ Jeg har vært i møter siden 08.00 i morges og frem til nå, så dere kan tro det er ei jente som er sliten i hodet sitt. Mye informasjon og snikksnakk på en dag, haha! Jeg sier det bare, hva skulle man gjort uten kaffe?

Men, til det viktige! Mandag 28.januar vil det bli mulighet for dere blogglesere å komme på en slags jentekveld med meg her i Kristiansand. Denne kvelden vil jeg fortelle om blogging, hverdagen min, dere kan stille meg spørsmål og jeg skal holde et lite foredrag. Kommer mer tilbake til dette senere, men ville bare si i fra i god tid - slik at dere som ønsker kan holde av kvelden. Gleder meg masse til en koselig kveld sammen med dere blogglesere!

Dagens! Nå er det back to work, her er det ingen tid å miste... :-)

Blogganbefaling

Annijor.femelle.no

Anniken sin blogg er virkelig en som fortjener litt ekstra oppmerksomhet! Hun er flink med klær, lager inspirerende innlegg og tar utrolig gode bilder. En blogg som har det lille ekstra, og som jeg selv stadig titter innom. Og hun er bare 16 år! Hva skjer med ungdommen nå til dags? Når jeg var 16 år, så jeg ikke slik ut.... Haha! Annijor.femelle.no er absolutt verdt et besøk :-)

Perfekt mellommåltid

Nå sitter jeg og koser meg med en liten snacksskål mens jeg blogger for dere. Tenkte å tipse dere om hva jeg har i skålen min - det er både sunt, godt og enkelt.

Alt du trenger er litt mager vaniljekesam, jordbær og druer. Perfekt som et lite mellommåltid ♥

Dagen har jeg så langt brukt til kontorarbeid, litt vask av leiligheten og storhandel av matvarer for hele uken. Deilig å få slike ting unnagjort, så satser vi på at jeg slipper å besøke Kiwi flere ganger denne uken. Det er så fint å ha middager og slikt planlagt! Er dere ikke enige? Om en liten stund skal jeg faktisk på trening igjen, craziness! Jeg og Hilde har meldt oss på spinningtime på Solsiden, så nå gleder jeg meg masse. Jeg digger spinning spinning, så tenker å ha to økter med dette i uken fremover.

Acne: skjerf, BikBok: jakke, Vila: jeans, Cmyk: briller, Michael Kors: veske.

Happy monday!

Herlighet, jeg sier det bare! Alias kan virkelig få frem de verste sidene til et menneske, haha! Igår kom familien på besøk, og det var tid for spillkveld. Vel... Det begynte veeldig hyggelig og forsiktig, helt til ivrigheten tok overhånd og en aldri så liten familiekrangel sakte men sikkert tok form. Jeg ler meg ihjel!

Hanna glemte spillet her etter nyttårsaften, så da er det klart jeg må låne det i mens. Det er jo så gøy! Skal uten tvil skaffe meg mitt eget også, et mer morsomt og sosialt spill skal man lete lenge etter. Jeg blir så ekstremt ivrig at jeg skulle blitt filmet under spillet, haha. Nesten litt flaut! Men bare nesten, hihi.

Ellers må jeg ønske dere god morgen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en trening, og det kribler i hele kroppen! Ønsker meg en stooooor og saftig booty til sommeren, så nå er det full fokus på bein og squats. Holdt på å begynne å grine under økta i dag, det var så hardt og tungt at jeg har ikke ord. Men det er jo det som funker! Nå skal jeg hoppe i dusjen og sette igang med å sende ut enda flere Get Sporty pakker til dere. Ha en kjempefin mandag ♥

Ukens leserspørsmål

Hvilket kamerautstyr bruker du? Du tar så fine bilder!

Tusen takk! Det er utrolig mange av dere som lurer på hva slags kamerautstyr jeg bruker. I alle år har jeg brukt Canon 550D, et speilreflekskamera som jeg er utrolig fornøyd med. Som et tillegg, så bruker jeg et Canon EF 50mm f/1.4 objektiv. Dette er helt fantastisk bra, og virkelig det som gjør bildene mine fine. Et godt objektiv er i mine øyne et must!

50mm obektivet som jeg bruker koster fra 2400 kroner og oppover. Det gir vanvittig klare bilder, og er helt fantastisk å bruke der man vil fremme detaljer. Jeg bruker alltid dette når jeg skal ta antrekksbilder, detaljbilder eller f.eks bilder av nye innkjøp og matoppskrifter. Dersom jeg skal på venninnekveld, bruker jeg standar objektivet, som hører med på kameraet.

Bilder tatt med 50mm objektiv:

50mm objektivet er uten tvil et av mine beste kjøp, og det som gjør bloggen min så god som den kan bli. Fine bilder har utrolig mye å si! Så dersom dere har lyst på et godt objektiv som kan gi dere supre bilder, ville jeg uten tvil valgt det jeg har. Det finnes også et  Canon EF 50mm f/1.8 objektiv, som er ganske likt mitt, til rundt tusen kroner. Dette tar også kjempegode bilder!

Spør i kommentarfeltet om dere lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan. ♥

Søndagstur på Odderøya

I dag hoppet vi i joggeskoene og dro på tur rundt Odderøya med Milo. Gud, så deilig! Jeg priser meg selv lykkelig for alle hvite helger jeg klarer å gjennomføre, det er nemlig få ting som er så deilig som å våkne opp i fin form på en søndag. I dag spaserte vi nesten en mil, kjøpte vaffler i en søt liten vaffelbod som stod i turløypa og koste oss en haug på tur. Lykke! Jeg kjenner virkelig at jeg lever etter slike fine turer, røde roser i kinnene og frisk luft er den beste medisin for kroppen :-)

Odderøya er så fint! Og nå som det endelig begynner å bli litt mildere ute, skal jeg uten tvil bli flinkere til å besøke den flotte plassen.

Håper dere også har en fin søndag! Nå skal jeg jobbe litt videre med nettbutikken, før familien kommer på besøk en tur. Da blir det film, og forhåpentligvis så tar mamma med hjemmelaget middag til meg..... Men aller først så må jeg slenge Milo inn i det han hater mest av alt, nemlig dusjen. Han er ikke lengre hvit etter turen, hehe.

MXDC jakkeMXDC Tights

Doggie dog

Fort å få fritidsproblemer når man sitter inne en hel lørdag. Kan ikke huske sist jeg hadde tid til å kjede meg, men i dag skjedde det altså. Skal det liksom være deilig å ikke ha noe å gjøre? Hah! I kveld er jeg og Milo bedt på jentekveld til Simi, så nå skal vi heldigvis få luftet oss litt. Ser dere hvor dyktig Milo er på triks? Lurer på å melde oss på neste runde av Norske Talenter.

Sukkerfri jordbærgele

Denne oppskriften har jeg delt før, men siden januar er den perfekte måneden for å begynne med en sunnere livsstil - deler jeg igjen. Her kommer oppskriften på verdens beste gele!

Dette trenger du til to store/fire små porsjoner:

♥ 10 gelatinplater

♥ 3 dl funlight jordbær rabarbara

♥ 7 dl vann

Først legger du gelatinplatene i kaldt vann i ca fem minutter. Deretter heller du vannet og saften ned i en gryte, og legger så gelatinplatene oppi. Blandingen skal være varm, men ikke koke. Rør godt, og la det avkjøle seg – før du heller over i en bolle. Geleen blir stiv på cirka fem timer, så jeg liker å lage den på kvelden – og spise den dagen etter.

Selv syns jeg denne er enda bedre enn vanlig gele, og det beste er at den kan spises med god samvittighet. Bedre blir det ikke! Denne gelen skal ha fast plass hos meg på lørdagene fremover, sammen med vaniljekesam eller pisket krem som topping ♥

Antrekk 05.01.13

I dag skulle jeg egentlig vært i 70'års kalas til min aller beste mommo, men siden det er sykdom i familien - ble kalaset avlyst. Så nå står jeg her i bursdagstøyet, og ingen bursdag å dra i. Haha! Så her kommer dagens antrekk:

Vila: blazer,topp&smykke, TopShop: pumps, Lindex: bukse.

God helg!

Jeg tror det er en liten tass som er lei av at arbeid og macbook tar mamma's oppmerksomhet...

Så nå har min støttende samarbeidspartner altså bestemt seg for at nok er nok. Dokumenter skal man ligge oppå, og macbooken skal fungere som hodepute. Og dersom man prøver å ta denne karen ned fra kontorpulten? Hei tredje verdenskrig!

I kveld blir det avslapping og tv'titting her hjemme. Jeg er supersliten etter denne uken, så det skal bli godt å finne senga tidlig. Frukt, mager vaniljekesam og litt sukkerfrie drops er kjøpt inn - denne helgen skal jeg virkelig holde meg laangt borte fra alt som heter godteri. Kroppen trenger å komme tilbake til gode rutiner etter julen, så i morgen skal alarmen faktisk ringe 07.00 og jeg skal avgårde på trening. Galskap! Men slik er det når man sliter med å komme tilbake i normale rutiner....

Nei, nå vil jammen ikke bildeopplasteren godta flere bilder heller. Får ta det som et tegn på at det er på tide å slå av macbooken, kanskje? Ønsker dere er kjempefin fredagskveld ♥

Antrekk 04.01.13

Marc Jacobs: klokke, Jeffrey Campbell: sko, Michael Kors: veske, Vila: jakke&jeans.

Endelig litt antrekksbilder igjen! Solen har kommet på besøk, så da er det så utrolig mye lettere å få knipset litt fine bilder til dere utendørs. Hva har dere gjort i dag, da? Jeg har løpt rundt i møter, sendt avgårde pakker til dere, vært hos regnskapsføreren og besøkt posten alt for mange ganger. Hoho! Nå venter jeg på takeaways lunsj, sashimi og masse avokado. Mmmm ♥

Breakfast

Dagens frokost: proteinkaffe, to grove knekkebrød med ost og krydret kalkunskinke.

Åh, gjett hvem som klarte å forsove seg i dag? I'm guilty! Hater når det skjer, jeg blir satt helt ut av spill. Nå har jeg akkurat fått i meg frokosten dere ser over, har fått helt dilla på agurk og kalkunskinke den siste tiden. Supergodt og supersunt! Straks skal jeg hoppe i joggeskoene og ta turen på trening. Men først, enda en stor kopp kaffe. Håper dere har det fint! ♥

Vinn sporty goodiebag

Har du et ønske om å få en sprekere hverdag nå som vi har gått inn i et nytt år? Da tror jeg du vil like denne konkurransen! I samarbeid med Proteinfabrikken, vil jeg dele ut to flotte goodiebagger til dere heldige lesere. Den supersporty goodiebaggen inneholder:

En eske med Diget Bar jordbærsmak.

En boks proteinpulver med sjokoladesmak.

Rapidburn kapsler.

Jeg trekker to heldige vinnere til søndag, og alt du trenger å gjøre for å delta - er å legge igjen en kommentar. ♥

Pakkedronninga

Slik går no dagan:

Leiligheten ser bomba ut, det er pakker og varer over alt - og jeg må nesten bare le. Vi har ikke fått lager enda, så da får leiligheten brukes enn så lenge. Slik er det å drive for seg selv, hoho!

Ikke mindre enn 63 nye ordre som skal sendes ut, så da er det bare å stå på. Utrolig gøy at Get Sporty har blitt så godt tatt i mot, jeg er helt overveldet av suksessen vi har hatt til nå. Desverre har vi slitt litt med sen leveringstid nå i julen, slik de fleste nettbutikker har. Men jeg kan forsikre dere alle om at vi jobber på spreng, og at pakkene er på vei til alle av dere som har bestilt. Vanligvis vil vi ha en leveringstid på 2-6 dager, men Desember måned var posten helt fryktelig forsinket.

Nå må jeg pakke videre! Vi skrives senere :-)

Man kan ikke vinne hver gang

Prøvde meg nettopp på hjemmelaget tomatsuppe til kveldsmat, men den ble ikke bra i det hele tatt. Man kan ikke vinne hver gang, haha! Men jeg nekter å gi meg, så i morgen prøver jeg på en litt annerledes vri. Satser på at den blir god, slik at jeg kan dele oppskrift med dere. Suppe er jo så godt! I kveld skulle jeg egentlig vært i avskjedsfest for Tine Charlotte, som flytter til Frankrike i noen måneder. Men jeg får ikke dratt likevel, da blir jobbende utover kvelden. Veldig kjedelig, men kanskje jeg kan gjøre det godt igjen med å reise ned for å besøke henne? En tur til Frankrike hadde så absolutt ikke vært feil...

Et nytt og sprekere år

Desember er over, og all julematen har vel satt sine spor på de fleste av oss. Det er vel derfor nyttårsforsettet "et nytt og sprekere år" går igjen over alt. Det kan jeg faktisk godt forstå! Et nytt år betyr totalt blanke ark, nye sjanser og nye muligheter. Men, det er ikke alltid like lett å holde alt man lover seg selv, derfor kan det være lurt å være realistisk og forsiktig. Her kommer mine beste tips til et sunnere, bedre og sprekere år!

♥ Velg det som passer best for deg.

Kanskje ikke 5-7 økter med trening i uka er det mest realistiske, i hvert fall ikke fra begynnelsen. Overdriver man starten, kan man fort bli sliten og lei. Kjenn etter hva som passer deg best, og hva du kan trives med. Bestem deg for hva salgs dager som skal være dine faste treningsdager, og legg deretter opp en plan. Hva med å trene mandag, onsdag og fredag? Tre dager i uken er helt supert, og en fin begynnelse for de aller fleste.

♥ Kutt ut slankekurer, spis heller normal og sunn mat.

Dropp tanken på å drikke slankeshakes, eller pine deg igjennom en hard diett. Jeg snakker av erfaring når jeg sier at sunn, norsk mat gjør godt for kroppen! Det å sulte seg er faktisk det dummeste man kan gjøre, da går kroppen i sparemodus - noe som betyr at du senker forbrenningen din. Dette skjer når man spiser for lite mat, derfor er det utrolig viktig å spise nok hver eneste dag. Noen gode tips kan være sunne middagspannekaker, spicy kyllingwok, kebabtallerken og havregryns pannekaker. Jeg skal bli flink til å legge ut sunne oppskrifter til dere dette året, så det er bare å følge med.

♥ Frisk opp i treningsgarderoben.

Nytt og fresht treningstøy er alltid gull for motivasjonen! Og nå som vi går inn i et nytt år, er det virkelig en god grunn til å skaffe seg noe nytt.  En ny tights er alltid en slager, og noe man bruker daglig på trening. Eller kanskje en ny jakke? I nettbutikken min kan dere finne mye fint, som absolutt gjør susen på treningsgleden.

♥ Lytt til kroppen og belønn deg selv.

Kjenner du deg sliten, dårlig og at du bare har lyst å slappe av en dag? Da slapper du av, med god samvittighet! Så tar du heller igjen treningen igjen dagen etter. Husk også å belønne deg selv med en liten ting eller to når du har klart målene dine, som f.eks å ha trent regelmessig i en måned eller mer.

Og kanskje viktigst av alt: aldri gi opp! Du kan klare akkurat det du vil klare :-)

Et helt kakebord? Check!

God morgen, dere!

Åh, hva alkohol gjør med en kropp. Et av mine nyttårsforsetter er uten tvil å holde meg så mye som mulig unna nettopp dette, rett og slett fordi det gjør meg helt forferdelig dårlig. Så starten på mitt år begynte med feber, svetting og en hel dag på sofaen - med Granit som løp rundt som sykepleier. Huff! I dag er jeg heldigvis litt bedre, men likevel ikke helt der jeg ønsker å være. Satser på at en nypresset juice av fire gulrøtter, sitron og fire appelsiner gjør susen. Den nye juicepresseren min skal bli flittig brukt fremover, og dere skal selvfølgelig få oppskrifter! For en genial liten sak.

Nå er det tid for å legge bort julegodteri, julekaker og sene kosekvelder. Trening, sunt kosthold og mye aktivitet står på planen igjen, og jeg gleder meg til å få tilbake storformen. Fikk en kommentar om at det ser ut som jeg har frotset i meg et helt kakebord. Og vet dere hva? Det har jeg så absolutt også! Ikke bare ett, men to! Haha...

2013 - please be awesome

Jeg håper dere alle hadde en kjempefin feiring av det nye året igår! Selv kom jeg meg ikke i seng før 05.00 i morges - vi spilte Alias, danset og koste oss hele natten. Alias må dere forresten prøve! Det er helt vanvittig gøy, verdens morsomste festspill! Oppdagde plutselig ut at jeg var sinnsykt godt også, så jeg og Hanna slo de andre stakkarene ned i støvlene... Hoho!

Dette året hadde alle tatt med seg en tapasrett hver, så da hadde vi mye godt å velge i. Alt fra sushi til kyllingfilet innsurret i spekeskinke. Mums! Tapas er absolutt perfekt for en nyttårsfeiring, så kan man spise, mingle og kose seg.

Klokken 00.00 var det selvfølgelig rett ut på ballkongen og se på rakettene, med Abba - Happy New Year i bakgrunnen.

Godt nyttår til dere fantastiske, snille og trofaste lesere. Jeg håper og tror 2013 skal bli et fantastisk år for oss alle ♥

hits