januar 2012

hangover

Og plutselig kom hangoveren og slo meg hardt i hodet. Jeg har derfor benket meg på sofaen, med dyner, pledd, puter og Milo. Venter på at Granit skal komme senere, sånn at han kan fyre i peisen for meg. ♥

Frustrerte fruer surrer i bakgrunnen og jeg ler meg halvt ihjel av de jentene. Godt med litt drama rama lama i blant, ikke sant? Blir fantastisk å våkne opp i god form i morgen, så får jeg kanskje litt ut av dagen. Nå: tilbake under dyna. Brrrrr!

siste kvelden på lenge

Meg: *ringer* Jeg er blitt syk, tror ikke jeg orker å komme desverre.

LeffaBestis: Ikke prøv deg en gang. Du blir frisk av alkohol du, Kristina!

Hva skal man si? Haha, når sjefen insisterer så må man jo nesten bare delta. Først skal hele gjengen møtes, jeg har faktisk ingen anelse om hva vi skal. Håper det ikke innebærer rulling rundt i snøen eller skyting på hverandre med fargerike kuler. Jesus christ! Så bærer det hjem for å skifte, før festen braker løs. Kan prøve å få vist dere kjolen jeg skal gå med før jeg løper ut igjen, den er så fiiin.♥

Dette blir forresten den siste kvelden med alkohol på lenge. I morgen begynner jeg nemlig på et helt rått kostholdsprogram, som skal hjelpe meg til å få den lave fettprosenten jeg ønsker å ha. Det blir store mengder cottage cheese, havregryn, kylling, fisk og egg. Herlig! Trening så mye som mulig og sunn mat. Denne kroppen skal bli så FIT som overhodet mulig før sommeren 2012, jeg gleder meg til å være smooth i bikini. Men, det må jobbes for.

Forteller dere mer om dette i morgen, jeg gleder meg som en unge til å starte på dette! Men nå må jeg plassere meg på badet, fikse hår og sminke. Vi skrives litt senere!

breakfast

Startet dagen med rekebaguett og eplejuice - NAM!

Ble litt dårlig oppdatering fra meg i går, dagen fløy bare avgårde. Koste meg med venninner på dagen og var med familien på kvelden. Dro ut til pappa, fikk god middag og plasket rundt i bobblebadet. Er glad jeg valgte å slappe av, da immunforsvaret mitt virkelig er på størrelse med ei ert. Håpte jeg skulle føle meg litt bedre når jeg våknet, men tydeligvis ikke. Så da får jeg vurdere om det blir julebord på meg i kveld, alkohol gjør ikke akkurat formen bedre. Og det frister lite å ødelegge hele uka..

Har dere hatt en fin helg? Håper på mange tilbakemeldinger fra dere i dag og den kommende uka, så skal jeg love å være en supahdupah blogger. ♥

brutalt og jævlig

I går leide vi tre filmer og handlet inn til taco, perfekt start på helgen! ♥

Jeg bare må fortelle dere om den første filmen vi så, nemlig Hostel 3. Fy søren for en jævlig film, jeg følte seriøst livet mitt var ødelagt da vi hadde sett halvveis. Ristet i kroppen og visst ikke helt hvordan jeg skulle reagere på det jeg så. Det er uten tvil den mest brutale og sykeste filmen jeg har sett i hele mitt liv. Kort fortalt handlet den om mennesker som betaler store summer penger for å se andre bli tortuert til døde. Dere kan jo egentlig bare se traileren:

Tror man må være ganske psyko hvis man liker en sånn film, jeg syns i hvert fall den er helt fryktelig. Latterlig nok så blir jeg redd av å bare se coveret på dvd'en, så jeg har gjemt den bort i et skap. Haha! Noen av dere som har sett Hostel 3?

coolere enn noensinne

Da var jeg hjemme fra jobb og to møter, noe som betyr at det endelig er helg! Så fantastisk, jeg lever virkelig for helgene. Det blir nok en stille og rolig fredagskveld på meg, skal slappe av sammen med Granit. Leie masse filmer, lage god mat, pakke oss under tepper og bare nyte kvelden. ♥

Og vet dere hva jeg har fått? EN BIL! Pappa ringte meg tidligere og fortalte at han hadde leid en bil til meg i helga. Og jeg bare "eeee har du klikket?" Og pappa bare "nei jeg følte du fortjente det." Så da var det bare å løpe opp til bilforhandleren og velge meg ut en kjørbar bil. Juuuuhu, daddycool er coolere enn noensinne nå ass! Gleder meg til å kjøre rundt i helgen, treffe venninner, shoppe masse og være alle veier jeg ellers ikke orker å spasere. Livet med bil er luksus, merker jeg savner å ha min egen..

Ha en fin fredag, mine herlige!

Mitt nedsnødde glis! La oss håpe den er like hel når den skal leveres igjen..

fransk manikyr in my heart

Gjett hvem som har fått verdens fineste negler? Det er nok meg ja, er så fornøyd at jeg klarer ikke slutte å smile. Tok turen til skjønne Gry på Fix-Negldesign i dag og det angrer jeg absolutt ikke på. Gud for ei flink dame, jeg er så glad for å endelig ha kommet til noen som virkelig kan sakene sine. Kanskje ikke så rart ettersom hun har spesialisert seg på negler og at det er kun dette hun driver med i den søte salongen sin. Me like!

Det som er så genialt med neglene jeg har nå, er at de er 100% naturlige. I motesetning til andre, så bruker hun det som heter Bio Sculpture Gel. Geleen skader ikke negleplaten, inneholder ikke akryl eller andre skadelige kjemikalier. Neglene dine pleies faktisk mens du går med dette over, noe jeg syns er helt supert. En ting er virkelig sikkert, og det er at jeg aldri skal gå tilbake til akryl eller annet tull som ødelegger neglene. Skulle ønske noen hadde vist meg dette før!

In the making of new nails!

Resultatet. Har du sett så fint? Tuusen takk for flotte negler, Gry!

Om noen av dere skulle vært interessert i å få like fine negler som meg (hihi), så kan jeg fortelle at Fix-Negldesign holder til i Markensgate 2 her i Kristiansand. I lokalene til Spa-Centeret, der det både er frisør og hudpleie. Nummeret for timebestilling hos salongen er 381 08 008!

Nå skal jeg i gang på en litt sen middag. Fikk faktisk lyst på noe så teit som kjøttdeig og spagetti, så da blir det vel det da. Godt, enkelt og raskt. Vi skrives senere, dere. ♥

Sponset behandling, lucky me!

lev før den evigvarende søvnen

Må bli flinkere til å leve, ikke være så redd. Ikke alltid lete etter noe bedre, for som regel har man det beste uten å se det selv. Tørre å stole på et menneske, samtidig som du slipper det fri. Ikke ødelegge noe som kan bli bra, fordi du selv er usikker. Ha tro på degselv, ha tro på de rundt deg og aldri la noen presse deg ned. Ikke gå etter drømmene dine, men løp etter de. Alt du har, med full kraft.

Livet er bare et kort stoppested før en evigvarende søvn, også kalt døden. Så hvorfor ikke gjøre det meste ut av det mens man fortsatt er her?

rundstykker in the making

 

Gikk forbi Gina Tricot og BikBok på vei hjem fra jobb og klarte som vanlig ikke dy meg. Ble noen plagg og accessories rikere, viser dere senere dersom dere vil se?

Gens var her når jeg kom hjem fra jobb, noe som naturligvis betyr at jeg må tvinge han til å ta bloggbilder av meg. Samtalen gikk cirka slik:

Gens: Go Gina, Go Gina, Go Gina. Smiiiil da!

Meg: Hahaha, hva er det du driver med?

Gens: Jeg elsker faktisk Gina Tricot. Jævlig mange bra damer der!

_______

Nå skal jeg jeg til å bake rundstykker, nesten hjemmelagde. Får litt hjelp av en pose fra Møllerens, men gjør de litt sunnere selv. Tilsetter masse linfrø og andre grove korn, så blir de så grove og gode som overhodet mulig. Har helt dilla på de og må alltid ha rundstykker liggende i frysen. Elsker å tine de opp, ta på godt pålegg og kooose meg med de til lunch eller kveldsmat. Utrolig mye gøyere å bake etter at jeg fikk kjøkkenmaskin til jul. Alle burde ha en slik! ♥

godt å bruke hodet

God morgen! ♥

Sovnet ikke før klokken var tre i natt, takket være to brødre som begynte å kokkelere på kjøkkenet i de sene nattetimer. Var så sur at jeg var redd hodet mitt skulle eksplodere. I need my beautysleep! Så i dag ser jeg virkelig ut som et vrak, med søppelposer godt plassert under øynene...

Heldigvis har jeg spist en god og energirik frokost, nemlig havregrøt. Spiser det faktisk hver eneste dag etter at jeg fikk dilla på det, fordi det gir meg flott start på dagen. Nå skal jeg videre på jobb, gleder meg som en liten shitkid! Har ikke jobbet der på sånn typ en uke, så nå kjenner jeg at jeg begynner å få litt abstinenser her. Skal bli godt å bruke hodet til noe annet enn blogg og mails igjen, fint med et lite avbrekk! : D

en sunn mellomting og rabattkode

Utrolig morsomt å se at noen av dere tar helt av fordi jeg blogget maten jeg hadde handlet i dag. Vet dere hva? Hadde nok ikke fått presset kroppen min inn i størrelse Small hvis jeg hadde spist så forferdelig usunt. Jeg vil virkelig få frem på bloggen min at det finnes en mellomting av lavkarbo og dietter. Man kan faktisk kunne komme i form med et normalt kosthold, noe jeg burde være et godt eksempel på. Og man går heller ikke opp 10 kilo av å spise en youghurt, en kjeks eller drikke en iskaffi. Det kalles å være menneskelig å spise slike ting.

Jeg skal virkelig ikke bli en fanatisk blogger som gnager gulrøtter og avføringspiller dagen lang - de har vi allerede for mange av. Så ta dere en bolle eller en jævla sjokolade, dere dør altså ikke av det.

Men, til poenget med dette innlegget!

Desverre går rabattkoden min som sagt ut i morgen, og da får dere ikke lengre rabatt på det dere handler hos Blivakker.no. Utrolig trist, spesielt siden dere har hatt denne rabatten i over ett år. Men, la oss gjøre det beste ut av det. Klikk hjem det dere måtte ønske i kveld mens dere fortsatt får redusert pris med kampanjekoden "FANCY". Det er i tillegg fri frakt nå. ♥

Reklame.

mat meg her og mat meg der

I dag har vært en skikkelig hverdag. Jeg har slappet av med Granit, vært hos dyrelegen, fått unnagjort litt kontorarbeid og handlet inn mat for hele uka. Ikke spennende i det hele tatt, men slik ser jo livet ut for de fleste i blant? Og angående matvare handlingen, jeg føler meg superflink som klarte å handle inn til hele fem middager.

Voksen livet ass! Som dere ser lager jeg all mat fra bunnen av...

Ellers bare nyter jeg livet egentlig, ting er så fint og alt ser ut til å ordne seg på alle måter. Liker når ting går min vei, beste følelsen i hele verden. En ting jeg gleder meg spesielt til, er å begynne å trene med denne fitnessbaben. Har dere sett for en flott jente, med tidenes beste kropp? Hyyyl! Gleder meg til å komme i sommerform med Maren sin hjelp, og til å bli den beste versjonen av meg selv. Forteller dere mer om dette senere, måtte bare dele litt med dere nå. *Gleder seg*

Og forresten! Sjekk de herlige omgivelsene jeg bor i:

nettshopping er en fin start

.... på det som skal bli en fin dag! : D

Siden vi skal ha (et veldig forsinket) julebord med jobben til søndag, følte jeg at jeg virkelig trengte litt nye kjoler å velge i. Jeg har jo trossalt bare 56 stk fra før... Men, det er alltid gøy med noe nytt. Og når jeg så tre av nyhetene som var kommet inn hos Nelly, klarte jeg bare ikke dy meg. Se så fine:

Den røde finner dere her, den i fersken her og den sorte her.

Gleder meg til de når postkassa mi! Håper bare de kommer til helga, slik at jeg får brukt de på julebordet. I tillegg klikket jeg hjem en genial liten sak, nemlig en BH som sitter uten skulderstropper og bånd i ryggen. Helt perfekt å bruke til kjolene du ser over! Det er så kjipt å gå i en flott kjole når bhstroppene er i veien på ryggen. Den er laget av silikon og limer seg derfor til kroppen din - how great is that? Dere finner den her om dere vil sjekke den ut.

Husk at Nelly også har fri frakt nå - iiih!

Ad links.

se så søt!

Eneste positive med at Milo er syk, er at han blir som en levende kosebamse. Han vil ligge oppå meg hele tiden og sovner konstant. Så utrolig søt!

Måtte jo knipse noen bilder med iPhonen til dere da, knis! Og til dere som spør angående Milo - han begynner endelig å komme seg! Tassen er jo fortsatt veldig redusert og beveger seg lite, men han har i hvert fall ikke de store smertene lengre. I morgen skal han faktisk til dyrelegen for å fjerne gjipsen, noe som skal bli helt fantastisk. Så blir det seks ukers hvile på han, før vi begynner med rehabiliteringen. Litt av et strev, men alt er verdt det når han blir helt frisk igjen. ♥

Nå sitter jeg godt tilbakelent i en ren og pen leilighet, med hyggelig selskap. Tok vaskekosten fatt i dag og shinet hele cribben. Deilig!

få fart på forbrenningen

Jeg har over en lengre periode nevnt her på bloggen at jeg har tatt noen piller som setter forbrenningen min i gang. Mange av dere har spurt veldig hva dette er, men jeg har frem til nå valgt å ikke utdype dette. Jeg er redd for å påvirke unge mennesker i feil retning, da livet ikke dreier seg om å være tynnest mulig. Men denne saken vil jeg faktisk tipse dere om, siden jeg er såpass fornøyd som jeg er.

I over to måneder har jeg gått på noe som kalles Chiliforte, kapsler jeg tar to ganger daglig sammen med mat. Når jeg fikk tilbud om å teste disse hadde jeg helt ærlig ikke lyst å prøve en gang, fordi slike ting sjeldent funker. Men jeg bestemte meg for å gi det en sjangse, og gud så glad jeg er for det! Det er absolutt ingen tvil om at kapslene øker forbrenningen, i form at hyppigere toalettbesøk og mye mindre søtsug. Helt supert å bruke som et kosttilskudd ved siden av sunn mat og trening!

I tillegg til å øke forbrenningen din, demper også kapslene søtsuget. Noe som er helt genialt for mennesker som meg, som konstant er sugen på noe søtt. Disse har hjulpet meg overraskende mye med å holde meg unna slikkerier, det er vel kanskje det jeg er mest fornøyd med.

Jeg har nå ordnet en kampanje til dere lesere, der dere får første pakke dere kjøper til bare 99 kroner. Deretter vil du få produktet månedlig hjem i postkassen din til 199 kroner, men dersom du ikke ønsker dette - ringer du til kundeservice og sier opp avtalen din. Det er ingen bindingstid, noe som er kjempebra! Så kan dere få testet ut produktet først og se om dere er like fornøyde som meg. Kampanjetilbudet finner dere her.

Chili forte er naturlig og absolutt ikke skadelig på noen måte. Og dersom disse kapslene skal fungere, så må du faktisk spise mat. Det nytter med andre ord ikke å sulte seg! Håper jeg ikke vil få fryktelig mange negative tilbakemeldinger på at jeg valgte å dele dette med dere. Grunnen er at jeg vet mange av mine lesere er like glade i å trene som meg, og vil se fit ut i bikini til sommeren. Så hva er vel da bedre enn å få tips om kosttilskudd som faktisk fungerer? Neste uke skal jeg tipse dere om en detox kur, så dere har mange spennende innlegg i vente!♥

Innlegg i samarbeid med Chiliforte.

today I would wear this

Gleder meg så til sommeren at jeg har ikke ord. Hoppe rundt i herlige heels, lyse jeans og lette topper. Friske, duse og romantiske farger - akkurat som du ser på bildet over. Sommeren 2012 skal bli fantastisk! ♥

Nå: snart trening, møter og så til dyrelegen. Ha en fin dag!

best day of the week

SØNDAG! Beste dagen i hele uka.

Vet dere hva som endelig er kommet til Kristiansand? Snø! Hurra, jublet av glede da jeg stakk hodet ut av vinduet i morges. Vi har faktisk ikke hatt snø i vinter, i hvert fall ikke noe som har vart mer enn et døgn. Så nå satser jeg på at snøkrystallene som er kommet nå holder seg i mange mange dager fremover. Skikkelig winterwonderland ute, så utrolig koselig!

Senere blir det pizza, Grey's Anatomy og Two and a half men. Skikkelig daffedag, men det er jo slik søndager skal være. Rosa kosebukse og mine kjære. ♥

du er ikke full

... før gulvet hopper opp å slår deg i hue.

Hadde en så sykt bra kveld i går med mine kjære kolleger, det slår virkelig aldri feil når gogjengen samler seg på jobb. ToneBestis var selvfølgelig med hun også, vi liker å tenke at hun også jobber der. Håhå! Hvor gøy er det ikke å trives så godt med kollegene og på jobben sin at man helst bare vil være der hele tiden? Det er akkurat slik det skal være! ♥

Ble som vanlig litt for mye vin i går, noe som i grunnen ikke overrasker meg. Du vet du har konsumert nok alkohol når du halvveis står å gråter fordi det er ekte pels på parkasen din og du får følelsen av at det er en hund rundt nakken din....

Er ganske så hangover i dag, så blir nok en avslappende søndag her hjemme. Tenkte å bestille pizza levert på døra og se Two And A Half Man med Granit. Han fikk det til bursdagen sin av meg, så da er det klart vi må ha et aldri så lite marraton her senere.

Har dere hatt en fin helg, snupper?

antrekk 21.01.12

God kveld alle sammen! ♥

Har ikke fått oppdatert før nå, da det har vært tekniske problemer på serveren min. Plutselig fikk jeg ikke lastet opp bilder, så da tenkte jeg det var bedre å vente med å blogge til alt var fikset. Kvalitet fremfor kvantitet, right?

Anyhow, jeg har hatt en kjempefin dag og endelig fått luftet hodet litt. Har kost meg masse med ToneBestis. Først tok vi en mocca white ute i kulda, før vi satt oss inn på cafe og spiste god lunsj. Ble kyllingburger på meg, det er jo så fantastisk godt. Fikk til og med prøvd meg som frisør i dag, med å vaske håret til Tone. Tror hun ble klissvåt, men det snakker vi ikke om...

Nå ligger jeg godt plassert i sofaen, med verdens beste lille Milo ved min side. Har sett noen episoder av Greys og bare slappet helt av under pleddet. I kveld håper jeg å ta en liten tur ut, dersom jeg får pass til tassen min. Her har dere også dagens antrekk:

 Genser - Only. Blazer - H&M. Bukse - Pieces.

Sko - Nelly.

verste jeg har sett

Kom over denne videoen for noen dager siden, og den er virkelig noe av det sykeste jeg har sett. Får så vondt av den lille gutten at jeg kjenner smerte gjennom hele kroppen. At noen kan gjøre slik mot et lite og hjelpeløst barn?! Slikt skulle det vært en evigvarende fengselsstraff for, fordi mennesker som er i stand til å oppføre seg slik burde ikke gå løs her i samfunnet.

Visse mennesker skulle ALDRI fått lov å sette barn til verden. Og i dette tilfellet, ikke fått lovt å adoptere. Stakkars lille gutten som har kommet til en "mor" som behandler han på denne måten. Ingen barn fortjener å oppleve noe slikt, ikke i det hele tatt. Håper bare så inderlig barnevernet har tatt hånd om han nå og at de har funnet en bedre plass for han å være. Håper noen gir han den kjærligheten han fortjener.

Noen av dere som vet hva som skjedde med gutten etter programmet?

lei av meg selv

Nå har jeg jammen med mye å fortelle dere om min super spennende dag. Jeg har shoppet, vært på cafe med en haug av venninner, spist store mengder sushi, svidd visakortet enda litt mer og bare gjort alt jeg måtte ønske. Eller ikke.. Jeg er så lei av å sitte inne nå at jeg finner ikke ord, er redd jeg kommer til å bli innlagt om dette fortsetter. Trodde aldri jeg kom til å si dette, men jeg er faktisk lei av meg selv. Og det er godt gjort, jeg er jo min egen favorittperson.

Tragisk nok beskriver bildet over dagen min. Diet coke og Grey's Anatomy sesong 7. Føler jeg har dannet et forhold med Dr.Karev etter alle episodene jeg har sett i dag....

Men jeg har jo fått gjort litt fornuftig da, egentlig alt av det fornuftige man kan gjøre hjemmefra. Jeg har vasket leiligheten, betalt en gigantisk stabel med regninger, vasket tøy, bakt rundstykker og slike ting. Satser virkelig på at jeg kan ta meg en liten luftetur i morgen, trenger en dose med jentesnakk og cafemat kjenner jeg. I miss my friends! Og jeg regner selvfølgelig med de savner meg også, håhå!♥

mine beste skjønnhetstips

Det finnes mange skjønnhetsmyter der ute, men det gjelder å finne ut hva man kan stole på. Selv sverger jeg til tre enkle ting for å se best mulig ut. Det skal faktisk ikke så veldig mye til...

Søvn er virkelig undervurdert. Selv sover jeg minst åtte timer hver natt, hvis ikke klarer jeg ikke fungere. Jeg blir både blek, blå under øynene og ser virkelig sliten ut hvis jeg har søvnunderskudd. Det kan kanskje virke kjedelig å legge seg tidlig i en ellers så spennende hverdag, men tro meg - det vil gjøre deg godt. Hva ser ver vel bedre ut enn ei opplagt og fresh jente?

Bare spør denne lille tassen:

Trening gjør virkelig underverker på utseende og selvfølelse, det er i mine øyne verdens beste skjønnhetstips. Når du trener holder du kroppen din i aktivitet, stammer deg selv opp og frigir massevis av endorfiner. Du blir lykkelig av trening, får tusen ganger mer energi og gir kroppen din den behandlingen den fortjener. Bli den beste versjonen av deg selv!

Sunt kosthold er også en selvfølgelig. Spiser du junkfood fire ganger i uka, vil du til slutt se ut som frontpersonen til Mc'Donalds. Skaff deg et normalt og sunt kosthold, ikke sverg til dietter eller andre ekstreme saker. Irriterer meg grønn over mennesker som sier det er så fryktelig vanskelig å spise sunt, fordi det er det da absolutt ikke. Det er hva du gjør det til, og hvor mye du selv vil det.

Jeg har sagt det hundre ganger før, og kommer sikkert til å si det hundre ganger til. Naturlige jenter er det FINESTE som finnes. Det er ikke farlig å vise litt fregner på nesa, eller å ta ett lag med mascara i stedet for ti. Du er garantert mye finere enn hva du selv føler med mindre sminke, så hvorfor ikke prøve?

Og jenter? A smile is the prettiest thing you can wear! : D

det føles så bra!

Aner dere hvor deilig det føltes å ta på seg treningstøyet i dag? Jeg har ikke ord!! Granit er skal passe Milo litt, slik at jeg kan få tatt meg en skikkelig treningsøkt igjen. Dagen ble startet med havregrøt og en stor kopp kaffi - så nå er jeg fit for fight. Skal bli helt fantastisk å løpe fra seg igjen, spesielt etter alle usunnheter de siste dagene. Føler jeg har druknet i kaker, brus og middag...

Nå er det jo også endelig helg, TGIF! Har dere noen planer?

vinn verdens beste treningstights

Iiiiih - jeg er så heldig at jeg har fått lov av Get Inspired å dele ut den treningsbuksen alle vil ha. Den som gir deg en deilig rumpe (for å si det rett ut), skjuler cellulitter og sitter som støpt på kroppen. Jeg snakker selvfølgelig om Anti Shake tightsen, den alle treningsglade jenter må ha.

Endelig er nettbutikken til Get Inspired fyllt opp med nye, flotte "anti-shake" treningsbukser fra Röhnisch. Ikke nok med det, nå kan du faktisk vinne din favorittmodell her på bloggen min. Hurra! Alt du trenger å gjøre for å vinne er:

... bli fan av Get Inspired på Facebook.

... legg igjen URL i kommentarfeltet med hvilken "anti-shake" treningsbukse du ønsker å vinne.

Vinneren trekkes om en uke. Masse lykke til 

Reklame.

en dag i min postkasse

Jeg lå våken til 05.30 i natt med en pipende Milo, så dere kan tro det er en sliten jente som sitter å blogger nå. Respekt til alle småbarns foreldre der ute, jeg skjønner ikke at dere holder ut! Føler denne tiden kommer til å være litt av et prevensjonsmiddel for meg, hehe. Heldigvis blir nok alt bedre til mandag da vi skal til dyrelegen igjen, Milo skal ta av gipsen og jeg kan begynne å få mitt sosiale liv tilbake.

Som en liten opptur fikk jeg noen flotte gaver i posten i dag. Liker egentlig ikke å blogge alt som dupper ned i postkassen min, da mange av dere reagerer med sinne. Men, så syns jo mange av dere det også er veldig gøy å se hva jeg får - derfor tenkte jeg å vise dere dagens gaver som lå i postkassa. Jeg er ei heldig jente!

Pakkene inneholdt den nye serien fra Gillette, som er til herrer. Skal visstnok være kjempebra, viktig at også gutter passer på huden sin. I tillegg fikk jeg som dere ser en haug av hudpleie produkter. Marc by Marc Jacobs sin parfyme Daisy, hårpleieseiren til John Masters, litt produkter fra Tigi, shampoo/balsam/hårkur og litt deilig ny sminke. I tillegg lå det også en kjole fra Nelly som var helt nydelig, håper bare den passer!

Anyways, enough chit chat. Jeg må straks plassere meg over grytene igjen - det blir bursdagsmiddag, litt vin og filmer her hjemme ikveld. Og før denne torsdagen er omme, kommer det en aldri så liten konkurranse til dere her inne. Følg med, jeg vet dere kommer til å like den. ♥

billig VS dyrt

Det kan ofte lønne seg å tenke økonomisk, ikke alltid kjøpe det dyreste på markedet og tenke før man klikker hjem ting fra nettet. Men denne gangen er jeg virkelig i tvil. Dersom skoene til venstre også hadde hatt spikes, hadde saken vært lett. Jeg har nemlig så utrolig lyst på Jeffrey Campbell sine Spike - de er jo bare helt rå! Men medaljen har selvfølgelig en bakside, de koster ca 1400 kroner mer enn Nelly sine Nia shoes.

So, help a girl out! Hvilket par ville dere valgt?

Ad links.

birthday cake

Hvem er flink? Jeg er flink - hyyyyl! : D

Holder på å le meg ihjel når jeg tenker på hvordan jeg stresset med å lage denne kaken. Etter kaken var stekt, måtte jeg faktisk klippe i stykker den nye hjerteformen min, fordi jeg ikke klarte å få den ut på noen annen måte. Så skulle jeg skriver 22 år med disse perlene, og da ble jeg faktisk så svett at jeg måtte stå i undertøyet å gjøre det. Lol, ikke barebare å bake bursdagskake skal jeg si dere. Men alt strevet lønnet seg når jeg så hvor glad og overrasket Granit ble.♥

Dersom dere vil ha oppskrift - kan jeg garantert fikse det.

hjerteskjærende

God kveld i stugo! Har dere hatt en fin onsdag?

Milo kom hjem for noen timer siden, og jeg syns så synd på han at jeg har ikke ord. Går rundt å griner selv, fordi jeg hater å se at han har det så vondt. Fikk helt sjokk når jeg fikk han tilbake, med gjips på hele bakbeinet, forbeinet og krave rundt hodet. Samt plaster med smertestillende morfin på den tredje labben. Nå ligger han rett ut på et pledd i sofaen, han bytter på å sove og hyle ut hjerteskjærende skrik av smerte.

Breaks my heart...

Nå kan jeg i det minste love dere en perfekt blogg fremover, jeg kan jo i grunnen ikke bevege meg ut av leiligheten de nærmeste dagene. I slike tider er det godt man har blogg og en jobb å gjøre hjemme. Perfekt måte å slå ihjel tid på, samt få unnagjort masse man ellers ville utsatt.

I kveld skal jeg være med Granit, han har nemlig bursdag i morgen. Blir hele 22 år gammel, hipphipp hurra! Tenkte å stå opp tidlig, bake hjemmelaget sjokoladekake og gi han gaver på senga. Viktig å gi alle bursdagsbarn det de fortjener, hihi. Mange av dere spør jo veldig angående oss, men jeg har egentlig ikke så veldig mye å si før vi finner helt ut av ting selv. Men i blandt trenger man tid ifra hverandre for å forstå at man hører sammen. Ikke sant? ♥

GloMinerals VS bareMinerals

I rundt to måneder har jeg brukt forskjellige puddere annen hver dag, jeg har byttet på to merker for å finne en favoritt. Merkene jeg har testet er GloMinerals og bareMinerals. Sistnevnte har jeg brukt i alle år, så dere kan tro jeg var redd for å legge noe annet på huden min...

Men, jeg kjørte på og testet. Og var veeeeldig skeptisk....

Etter over åtte uker med dette stresset, har jeg enda ikke helt klart å bestemme meg 110% sikkert for hvilket av merkene som er best. En dag føler jeg Glo, og en annen dag føler jeg bareMinerals. Gosh, så vanskelig! Men litt har jeg heldigvis funnet ut av under denne testen, noe som kanskje kan hjelpe dere også litt på vei!

Jeg er fryktelig glad i bareMinerals, men har likevel gått mer og mer over til Glo den siste perioden. Grunnen er så enkel som at jeg føler den holder seg lengre på huden, noe som er utrolig viktig for meg. Det er kjedelig å føle at sminken forsvinner etter noen timer på jobb, man vil jo se like bra ut hele dagen. Ikke sant? Jeg vet likevel ikke helt hvilken jeg skal kåre til vinner, da begge to er veldig gode på hver sin måte.

Er det kanskje noen av dere lesere som har en favoritt blant disse to?

Alt av GloMinerals sminke finner dere HER og alt av bareMinerals HER. Husk også at dere får fri frakt og -10% rabatt i pris ved å bruke kampanjekoden "FANCY".

Test i samarbeid med Blivakker.no.

roadtrip med bestis

Huff, tror aldri jeg har følt meg så maktesløs som når jeg måtte gå fra Milo hos dyrelegen. I tillegg begynte han å kaste opp og ynket seg fordi han ble så dårlig av bedøvelsen han fikk før narkosen.. Hadde bare lyst å ta han med meg under armen og løpe hjem igjen. Men, jeg kunne jo ikke det. Så nå ligger han forhåpentligvis trygt plassert på operasjonsbordet, og om ikke lenge er han hjemme igjen hos meg. ♥

Etterpå dro jeg og MarenBestis på en aldri så liten roadtrip. Først tok vi turen til IKEA, der vi fant tidenes frokosttilbud. En krone for egg, bacon, poteter og brød. Haha, nesten for godt til å være sant! Så da ble det en god frokost før vi shoppet litt (u)nødvendigheter med oss hjem. Duftlys, tepper, saueskinn, rammer og slikt. Alltid gøy på IKEA, bare synd jeg alltid bruker waaay to much money there.

Nå er det tid for trening, så vil jeg avgårde å leie noen filmer. Noen av dere som har noen gode filmtips, kanskje? Blir jo stuck hjemme med Milo i en god del dager nå, så kjenner jeg kommer til å trenge litt tidsfordriv!

operation day

God morgen sleepyheads! ♥

Sitter her å er så nervøs at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Har kosemost Milo ihjel, han skal nemlig opereres i dag. Gruer meg så fryktelig, er så vanvittig redd for at noe skal gå galt. Verste som kunne skjedd meg er uten tvil at noe hadde skjedd med bebisen min, da hadde i hvert fall min verden gått under. Men, dyrelegen som skal operere han er visstnok veldig flink og spesialist på det området han må fikses i. Nemlig bakbeina, første bein som må fikses er høyre. Håper det holder med det også, liker ikke tanken på at han må halte rundt i tolv uker.

Kryss fingrer og bein for at det går bra da, dere? Det må jo gjøre det..

mine seriefavoritter

Er det noe jeg elsker, så er det tv-serier. Noe dere garantert har forstått hvis dere har lest denne bloggen en stund, knis! Beste jeg vet er å krølle meg inn i et godt teppe, med masse godis på bordet og favoritt serien min på tv. Finnes ikke noe mer avslappende enn det i mine øyne. Her har dere mine topp fem serier! ♥

1. Første plassen går uten tvil til en serie jeg har sett igjennom tre ganger nå, nemlig The OC. Jeg liker serien så utrolig godt fordi jeg kjenner meg så igjen i hovedpersonene, spesielt Ryan og Marissa.

Serien er i fire sesonger og handler kort fortalt om en tøffing ved navnet Ryan, som kommer fra et fattig nabolag og har blitt kastet ut av sin alkoholiserte mor. Advokaten hans tar han under vingene, og lar han flytte inn til segselv og familien som bor i Orange County (The O.C), som er et rikt og velstående nabolag. Der blir han kompis med advokatens sønn Seth og de går gjennom typiske såpeserie-opplevelser. Men selv om mange av hendelsene er ‘såpete’, så er alt i serien såpass gjennomført at det er umulig å ikke bli bergtatt. Anbefales på det sterkeste!

2. Gossip Girl. Herregud, man må bare elske denne serien.

Gossip Girl er en amerikanskprodusert TV-serie basert på en romanserie med samme navn. Det er en dramaserie som handler om livene til sosieteten i  Upper East Side i fantastiske New York, og tar oss med inn i en verden med glitter, glamour, champange, turbulente forhold, shopping og selvfølgelig masse drama. Jeg har selv alle sesongene og går aldri lei. Skulle gjerne levd i Serena og Blair sin verden, men bare for en periode. Drama rama lama, you just gotta love it!

3. Grey's Anatomy. De mannlige legene er god nok grunn i seg selv..

Grey’s Anatomy er en prisbelønt amerikansk tv-serie, der handlingen foregår på et sykeshus i Seattle. Grey’s handler om Meredith Grey og fire andre turnusleger som utdanner seg til kirurger ved sykehuset. Her får vi delta i turnuslegenes hektiske hverdag, samt selvfølgelig en hel masse drama, oppturer og nedturer. Jeg har grått, ledd og vært et nervevrak av denne serien. Per dags dato er det litt for deprimerende til at jeg orker å se på det, men dersom du er i form til masse drama og litt tårer - da er dette absolutt serien for deg.

4. The Hills - realityserien alle jenter elsker.

Serien følger Lauren, Audrina og Heidi, og deres venner Spencer, Lo, Stephanie, Brody og Justin. Den mest underholdende reality serien som finnes, i mine øyner. Ungdommene har alt: dyre designerplagg, villaer på stranden, ubegrenset med penger og et utseende de fleste bare kan drømme om. Serien sendes på blant annet MTV, men kan også kjøpes på DVD. Jeg pleier aldri å bli misunnelig på noen, men hello! Let me take a walk in these girls shoes, please..

5. Desperate Housewives. Jeg forguder de frustrerte fruene.

Handlingen utspiller seg i den tilsynelatende perfekte gaten, Wisteria Lane. Serien følger livene til fire husmødre, vist gjennom øynene til deres døde nabo. Vi følger husmødrene gjennom deres problemer, med både normale småting og mysterier som involverer mennene, vennene og naboene deres. En serie vi alle kan kjenne seg igjen i og le seg ihjel av. Selv relaterer jeg veldig til Susan, verdens største kløne.

Flere som liker disse tv-seriene?

sushi in my heart

Etter en lang dag med trening, møter og jobb var det virkelig godt å få satt seg ned med god mat. Ble sushi til middag i dag, som alle andre dager egentlig. Så utrolig hooked på den maten, ender vel snart opp som en liten fisk selv. Ser dere forresten det fine sushiserviset mitt? Fikk det til jul, og endelig fikk jeg testet det ut!

Nå hører jeg faktisk MarenBestis kommer i trappene, vi skal ut for å ta en kopp kaffi og dele siste nytt. Så da må jeg løpe avgårde, så snakkes vi når jeg er hjemme igjen. Hvem har forresten vært superflink til å oppdatere bloggen sin i dag? Ja, meg ja! Sånn går det når dere er så flinke til å kommentere - utrolig gøy at dere gir meg så hyggelige tilbakemeldinger. ♥

antrekk - 17.01.12

Elsker den nye blazeren min fra Cameo, føler den gir en skikkelig it-girl look. Selv har jeg brettet opp armene litt på den, for å få frem de fine detaljene i stoffet. Blir nok en storfavoritt fremover. Her er dagens antrekk:

Sko - herfra (endelig på lager igjen!). Blazer - herfra. (reklamebaserte lenker)

Genser - H&M. Jeans - Gina Tricot.

Er forresten "dagens antrekk" noe dere vil at jeg skal fortsette med?

skogsbær smoothie

Etter å ha fått tips om denne sunne og gode smoothien fra venninnen min Hilde, måtte jeg såklart prøve å lage den selv. Og den smakte himmelsk! Jeg lagde den ganske tykk, så jeg spiste den vel heller som is enn smoothie. Namnam! Dette trenger du:

Og gjerne to råe egg, for å få litt ekstra proteiner i den (du smaker det ikke).

Du blander enkelt og greit alt sammen i en blender. Jeg brukte ca en kopp med frosne bær, 1 teskje med sukrin, to spiseskjeer med vaniljekesam, et rått egg og så mye melk jeg følte for i forhold til tykkelse. Dette holdt til en god porsjon, som jeg helte over i en skål og koste meg med.

Perfekt på kveldene når søtsuget melder seg. Jeg sliter sinnsykt med å holde meg fra godteriet eller andre søtsaker, spesielt når jeg kjeder meg eller mørket senker på. Derfor skal jeg fra nå av alltid ha ingredienser til denne liggende i hus, slik at jeg slipper å sprekke på andre ting som bare er lovt på lørdager.

Om noen av dere har tips til flere sunne smoothies, hyl ut! ♥

for ikke lenge siden

... nøyt jeg dette flotte synet fra leiligheten:

Fint, ikke sant? Himmelen hadde så nydelig farge at jeg bare måtte knipse noen bilder til dere, fikk skikkelig eventyrlig stemning av det. Jeg elsker å bo midt mellom hav, strand, borger og skøytebaner. Verdens fineste nabolag! ♥

Kvelden har gått til baking av rundstykker, samt at Granit kom på besøk en tur. Da ble det vår gode gamle pastagenovese, med masse godt tilbehør. Var veldig godt å se han igjen, er jo ikke til å legge skjul på at det er fryktelig rart å være uten hverandre. Nå skal jeg se ferdig Tangerudbakken, før jeg vil lese litt og slappe av. Etter det vil jeg vel tro at senga kaller, håper bare jeg ikke ligger våken til 04.00 i natt også med wordfeud....

must have

Skoene finner du HER (ad).

Er ikke disse bare årets store must have? Selv har jeg tre par som er helt like på disse, bare i andre farger. Om ikke alt for lenge så går det jo mot lysere tider, så da vil disse skoene være helt perfekte. Og det beste av alt? Denne skomodellen er så god å gå på at du faktisk kan gå på fjellet i de. Og nei, jeg lyver ikke! Man må bare elsker høyt platå forran, det er nesten som å spasere rundt på joggesko. SMIL!

ny bestevenn i hus!

Endelig, endelig, endeeliiiiiiiig sier jeg bare! Endelig har jeg fått en splitter ny MacBook Pro og det føles helt fantastisk. Heldigvis dekker forsikringen at den gamle ble ødelagt, men jeg hadde ikke tid til å vente på pengene. Så da måtte jeg bare låne litt cash av meg selv, slik at jeg kunne få kjøpt meg en ny bestevenn. Glede på jord!

Dette betyr jo også at jeg omsider kan få svart på spørsmålsrunde som jeg hadde for sånn.... en måned siden? Nå er jo webcam og hele pakka på plass, så skal prøve å få gjort det i løpet av denne uken. Helt utrolig hvor avhengig man blir av en god datamaskin når man er blogger. Uten det er man jo cirka ingenting.

Ellers har det vært en sprek og effektiv dag. Har vært hos huspleieren for å vokse/farge brynene, som ble etterfulgt av en god treningsøkt. Siden har jeg egentlig bare jobbet, noe jeg må gjøre i noen timer til. På vei hjem fra trening rakk jeg å få med meg en godbit fra H&M. En fantastisk blazer, til en fantastisk pris. Bare 199 kroner, løp å kjøp!

liten giweaway

Som dere vet ELSKER jeg Morrocan Oil sin hårolje, den er helt fantastisk og gjør håret mitt som nytt hver eneste dag. Derfor tenkte jeg å ha en liten giweaway, der jeg deler ut en til dere. Alt dere trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar! ♥

Jeg må også beklager at jeg ikke fikk satt igang konkurransen igår, lånedataen jeg hadde streiket nemlig. Tastaturet fungerte ikke og alt ble bare helt krise. Men nå sitter jeg her å blogger på min splitter nye MacBook, som jeg kjøpte for nøyaktig en time siden. Iiiih, viser dere den senere. I'm in love!

pics fra helgen

FOR EN HELG!

Tapas, vin, musikk, gode venner og god stemning er stikkordene som beskriver de siste to dagene. Jeg har kost meg så utrolig mye og er så takknemlig for de fine menneskene jeg har i livet mitt. Hadde egentlig ikke tenkt å ut, men når en viss mister Erling kjøper vinflaske på vinflaske, hva skal man da gjøre? Det hadde jo vært en skam å la det gå til spille, så da var det bare å helle nedpå. Danset til langt på natt, lo så tårene trillet og sang til halsen ble sår. Just what I needed. ♥

Må også si at jeg setter utrolig stor pris på at dere var så forståelsesfulle over at jeg trengte en bitteliten pause fra bloggen. Trengte virkelig å ha total frihet denne helgen, uten plikter og ansvar hengende over meg. Og jeg har hatt det så kult, men nå er det jammen med på tide å komme tilbake igjen kjenner jeg. Er dere klare for en konkurranse om få strakser? : D

is it OK?

Kan jeg ta bloggfri frem til søndag med god samvittighet?

Jeg trenger en helg der jeg ikke stresser hjem for å blogge, der jeg bare kan kose meg og gjøre det som faller meg inn. Uten å løpe rundt med kamera og data til alle døgnet tider. Lover dere en flott konkurranse til søndag, samt oppdateringer fra helgen. Kan vi si det slik? Godt mulig jeg slenger inn en oppdatering eller to altså, men jeg vil ikke love noe. ♥

magasiner og gossip girl

Da var jeg hjemme etter en fin dag på jobb og et koselig besøk av ei søt venninne. Ganske så fin dag, men nå skal det virkelig bli godt å slappe av med magasiner og en varm kopp te.

Nyeste mag dumpet ned i postkassen min, noe som passet meg helt perfekt. Favorittbladet mitt uten tvil, de skriver så utrolig variert og bra. Får nesten en liten drøm i magen om å jobbe som journalist i et slikt magasin her jeg sitter, det må jo være et helt fantastisk yrke. Rart å tenke på at det var det jeg ville utdanne meg til for noen år tilbake, jeg jobbet jo faktisk også litt som free lancer for nettaviser og i lokalavisen. Kanskje på tide å gå tilbake til gamle trakter? Drømmedrømme..

Gøy å lese om dyktige bloggkollega Ulrikke også i bladet:

Gi meg en tur til Hollywood også i samme slengen..

I kveld er det forresten sesongstart på Gossip Girl sesong 5, det går på FEM og begynner 20.30. Iiiiih, jeg gleder meg som en unge! Regner med jeg ikke er alene om å sitte klistret til tv'skjermen når det starter? Jeg må også si tusen takk for alle støttende kommentarer i dag, det betyr mer enn dere kanskje tror. Fine bloggleserene mine! ♥

på vei hjem til meg

Jeg elsker den deilige blåfargen på denne kjolen, uten tvil en av de fineste jeg vet på plagg. I går kjøpte jeg ei dressjakke i akkurat samme farge, får aldri nok.

Var den ikke fin vel? Samme kjole finner dere her (adlink)! ♥

tomhet

Her sitter jeg da, alene og sliten. Nå bor jeg vel ofisiellt alene, i en leilighet som plutselig føles som den største og kaldeste plassen i verden. Dette er jo vårt, jeg kommer aldri til å trives på sammen måten her alene. Alt føles bare veldig tomt.

Har egentlig lyst å ligge å gråte resten av dagen, men jeg kommer vel ingen vei med det. Uansett så kan jeg ikke, da jeg har en jobb å gå til. Verdens beste jobb om jeg får si det selv, jeg har kollegaer som får meg til å smile uansett hvor trist jeg er. Og dette har jeg jo på en måte valgt selv, så da kan jeg jo ikke la dette gå utover andre. Satser på at humøret kommer seg utover dagen og at jeg kan jobbe mange timer. For første gang på lenge vil jeg faktisk ikke hjem...

skilt ved fødselen?

Hurra! I dag fikk jeg jammen med lurt nok ei venninne til å bli sushi frelst. Denne gangen var det min skjønne Marthe som skulle spise det for første gang, ler enda når jeg tenker på grimasene som dukket opp i ansiktet hennes når hun så maten. Men..... hun elsket det! Da ble jeg selvfølgelig kjempeglad, jeg vil nemlig ikke ha venner som ikke liker sushi.

Resten av dagen har gått til vasking av leiligheten og masse jobbing. Deilig å få tømt mailboksen som var blitt så full at jeg var redd den skulle sprenge ut av dataen. Men dere, en liten ting! Hva er greia med at så mange av dere mener jeg linker på Zac Efron? Har hørt det haugevis av ganger fra dere, men nå har jammen med Marthe også fått høre det av sine blogglesere. Det er jo en flott gutt, så dersom jeg selv hadde vært gutt - ville jeg nok jublet. Men altså, jeg mener..... jeg er jo ei jente?

ukens tips

Mange av dere har etterlyst "ukens tips", så da tenkte jeg det var på tide å begynne med det igjen. Men før jeg setter igang med å gi dere gode tilbud, har jeg en litt kjip nyhet til dere. Som dere vet får dere jo -10% rabatt hos Blivakker.no ved å bruke kampanjekoden " FANCY", en kode som er ment kun for dere. Desverre har mange kupongnettsider missbrukt denne, så derfor er det blitt besluttet at jeg ikke lengre får ha noen rabattkode til dere. Kun ut denne måneden, så husk å shop det dere måtte ønske nå mens dere fortsatt får rabatt, jenter.

Men, tilbake til det positivt. We ♥ nettshopping!

SmileLab tannbleiking til 389 ,-  (utsolgt nå)

Denne herligheten er profesjonellt utviklet av tannleger og tilpasset perfekt til hjemmebruk. Du fester enkelt og greit tynne strips på tennene dine, noe du kan gjøre f.eks mens du dusjer eller sminker deg dersom du vil spare tid. Du kan også snakke mens du bleiker tennene dine med denne, noe jeg syns er helt genialt. Man får fine hvite tenner av denne, og fargen holder seg perfekt i ca åtte måneder - da vil jeg anbefale å ta en ny behandling.

Sterkt reduserte priser på alt fra Tigi Catwalk.

Catwalk serien er en av de mest eksklusive til Tigi, jeg liker at de ikke lukter så sterkt og at de gjør underverker for håret. Selv har jeg testet ut dette settet i rundt to uker nå og er veldig fornøyd. Lukseriøs shampoo og balsam, som inneholder en fin blanding av ingredienser som jobber sammen for å glatte ut håret, bekjempe krus og gi det fin glans. Ting som honning og dragon fruit er med på å pleie håret ditt her.

-15% på ALT fra MD Formulations.

Selv bruker jeg ikke dette hudpleie merket, men jeg vet at mange av dere lesere sverger til dette. Noen av dere har faktisk gått så langt som å si at jeg burde byttet over til dette merket? Time will tell, jeg er fortsatt head over heels forelsket i Decleor. Men, et supert tips for dere som bruker MD.

Reklame.

who said love was easy...

Good morning, sleepyheads! ♥

I går skulle egentlig vært den første natten alene i leiligheten, men det gikk ikke helt etter planen. Kort fortalt så kom Granit hjem igjen etter å ha vært ute i to små timer. Det var så godt å se han igjen at jeg lå klistret inntil han resten av den natten. Men skal vi klare dette så nytter det ikke å holde på sånn her, da må vi begge vende oss til tanken på å være uten hverandre. Jeg har virkelig ikke ord for hvor vanskelig ting føles, skulle så inderlig ønske alt kunne være så mye enklere enn dette....

Heldigvis fikk jeg uansett slappet av litt med Maren tidlig på kvelden. Vi leide romantisk komedie (som vi ikke fikk sett...), handlet inn litt godteri og masse nøtter. Bestis ble så stresset når jeg skulle blogge både nøtter og godteri, så hun tryglet meg om å ta bilde av vannet vårt også. Haha, cutiepai!

Nå skal jeg bare sminke meg og stelle håret, så bærer turen avgårde på en aldri så liten fotoshoot. Endelig skal jeg få tatt nye bilder til bloggen, jeg tipper dere er ganske så lei av det sommerslige designet? Det passer seg liksom ikke med dongerishorts og blått hav når vi er midt i vinteren.

lille tassen må i narkose

Har hatt en fin dag på jobb, selv om jeg var så trøyt da jeg møtte opp at ingenting gitt etter planen. Plutselig lukter det brent i hele restauranten. Og jeg bare: "Ææææ Leffa, det lukter brent her!" LeffaBestis: "Det er fordi du har satt fyr der borte!!" Så snur jeg meg rundt, og jeg har klart å sette fyr på bordpynten vår. Herregud, håper virkelig jobben min har en god forsikring når de har meg som ansatt...

Ellers har jeg vært hos dyrelegen med Milo og kom hjem med dårlige nyheter. Stakkaren har løse kneskåler i begge bakbeina, så han må opereres to ganger. Første gangen allerede onsdag til neste uke. Huff! Jeg syns så synd på han at jeg har ikke ord, liker ikke at den lille tassen må i narkose. Fikk også vite at det koster 12 000 kroner per bein, så jeg håper virkelig at forsikringen jeg har på han kan dekke det. Hvis ikke blir det jammen med dyrt for meg, men det er selvfølgelig uansett verdt hver eneste krone. Ville betalt alt jeg hadde for at han skal bli frisk igjen. ♥

Nå blir det rydding av leilighet og vaffler. Vi skrives senere!

tøsete "treningsøkt"

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, men jeg klarer i hvert fall ikke dy meg for å ta dette temaet opp. Hva er det med jenter som sminker seg i to timer før de skal på trening? Dusjer, føner håret og hiver på tre kilo brunkrem; for så å gå på trening. Dette irriterer meg noe helt sinnsykt. Når jeg trener, trener jeg ikke for å imponere gutta der nede. Svetten renner, håret er satt opp i en tutt og ansiktet er alt annet enn pent. Men det er slik det skal være, jeg har ingen planer om å se ut som en barbie mens jeg løfter på 1 kilos vekter og presser boobsa frem i speilet.

Er treningssenterene i Norge blitt den nye sjekkeplassen? Jeg ser jenter som åler seg innpå gutta, med å spørre: "hihi kan du vise meg dette treningsapparatet? Jeg forstår ca ingenting av det”.  Merkelig tenker jeg inni meg da, du trente jo utmerket godt på det for 10 minutter siden. Anyways, gutten viser apparatet, mens jenta står å fniser som en forpult gris mens hun trykker puppene sine enda lengre opp i halsen enn de allerede var. Oh my god, jeg får rett og slett lyst til å bære slike jenter ut av alle landets treningssentere, for å beskytte de mot seg selv. Slutt å okkuper apparatene for oss som faktisk er der for å trene!

Så fra en jente til en annen: SKJERP DERE! Det er tøft med jenter som svetter på trening og løfter store vekter. Det ser helt tåpelig ut å fyke rundt som om du skal treffe Barack Obama, med krøller i håret og vipper som inneholder åtte lag maskara. Slutt, og ikke vær redd for å vis at du virkelig kan! Det er bare så vanvittig lite sporty at jeg kunne tatt en gulrot, dyppet den i ansiktet ditt og fått masse dipp på den. Dere forstår poenget mitt? Det er bare ikke kult (eller sjarmerende..) å gjøre seg dummere og dårligere enn det man er.

send meg på tur, nå!

Ble lettvin og god middag i dag. Kyllingvinger med rundstykker, tror ikke jeg har spist det siden jeg gikk på ungdomsskolen. Men det er jo dødsgodt!

Det er vel nå jeg må gjøre det obligatoriske som blogger, klage over at jeg ikke har sminke og at meddele at er derfor jeg ser så jævlig ut? Snakk om å få det frem på en lur måte, Kristina! *klapp på skuldra*

Lillebror har også ankommet leiligheten og vi sitter nå å ser på tur til familien i vinterferien. Åh, jeg er så reisesugen at jeg har ikke ord! Blir jo ikke noe Kanariøyene som dere sikkert har forstått, så derfor trenger jeg en ny tur. Skulle helst dratt igår! Har funnet en kjempeflott reise med verdens største cruisebåt, som skal frakte oss rundt i Miami og Karibien. Håper våre kjære foreldre kan finne frem visakortet og sende oss alle på tur. Hvis ikke må jeg muligens finne meg en ny familie, og det ville vel vært kjipt for alle.

Karibien er jo et av de fineste stedene. Jeg vil, skal og MÅ! ♥

tusen takk, gode venner!

Tusen takk for alle fine ord på gårsdagens innlegg, dere er bare verdens beste! Føler meg egentlig bare helt tom etter at jeg la det ut, og angrer vel kanskje litt. Men nå er jo ting som de er, og da er det like greit å også si det som det er. En del av meg tenker at vi finner tilbake til hverandre, i blant trenger man tid borte fra hverandre for å finne ut at man hører sammen. Vi får se hva tiden fremover vil bringe, det verste har jo enda ikke skjedd. Blir ikke akkurat kult å bo i denne gigantiske leiligheten alene, men jeg må jo bare prøve.

Fikk ikke tatt noen nye bilder i dag, så det får bli med dette!

Nå skal jeg ta turen på jobb, senere kommer lillebror til byen. Lurer på hva vi skal finne på i dag, snøen daler ned ute for fult. Hvorfor nå og ikke når Desember var her? Vi blogges under dagen, kos dere så lenge! ♥

words of the day

To get high in life, you have to aim high. That means you must take risks, and sometimes, bigger risks. Without taking risks, you are not going to achieve anything, thats just plain and simple.Whatever your situation is, be willing for change if you want to do better. Dont be afraid of big changes. Remember that our decisions is what shape our lives. I have said it before but Im saying it again.. follow your gut!

Dont let no punk tell you what to do.

brownies og is

Har hatt en veeeldig avslappende lørdag. Vært tre ganger på cafe med fine folk og bare tatt det helt easy. I kveld skal jeg legge meg rett ut på sofaen og begynne på den nyeste sesongen av Grey's. Er nemlig nettopp ferdig med sesong 4 av Gossip Girl, buhu!! Satser på at de slipper ny serie på dvd snart, jeg er absolutt helt hekta.

Og siden det er lørdag? HEI BROWNIES OG IS! ♥

hu der har alltid vært sånn

Nettopp kommet hjem etter å ha spist en skikkelig ESLUSIV tapasmiddag med ToneBestis som selskap. Bare se så godt:

Urtegratinert pita, hvitløksmarinert scampi, omelett og masse godt brød. Med meierismør selvfølgelig, og et glass med rødvin. Såå deilig, tapas er noe av det beste! Skikkelig eslusivt, ikke sant?

Holdt på å le meg ihjel istad mens vi satt utenfor, plutselig kommer en mann bort som var ruset på alt annet enn livet. Så ser han på Tone og sier til meg: "sånn har hu der alltid vært, sånn skikkelig smilende!!" Haha, what the hell liksom? Det er så mange rare folk her i verden, så vi måtte bare ta jakkene under armen og si vi måtte rekket et tog til Stavanger. Superlol!

Håper dere også har hatt en fin dag så langt, mine kjære! ♥

gooood ettermiddag

Ah, da er jeg ferdig med min daglige treningsøkt for denne fredagen. Fin måte å starte helgen på! Eneste minuset var at jeg hadde spist for lite frokost før jeg inntok mølla, så jeg var redd jeg skulle falle av for hvert steg jeg tok. Rart hvor mye mat har å si på energien, så det nytter altså ikke å sulte seg jenter! Ingen blir slank eller fit av å ikke spise mat, da blir man heller tynnfeit og alt annet enn veltrent.

Ellers har jeg jobbet, jobbet og jobbet i dag. Er snart ferdig, men tenkte å unne meg et lite avbrekk først. Ta en gåtur med Milo ute i kulda og hilse på bestis som er på jobb. Har egentlig ikke så mye mer å si akkurat nå, ville bare innom å hilsepå. ♥

i

Like før jeg fikk sammenbrudd når jeg klikket meg inn på Nelly.com (ad link) nå nettopp. For tre dager siden fikk de nemlig inn Jeffrey Campbell Lita Spikes. Hoppet av gledet når jeg fant ut av det og hadde tenkt å bestille de hjem i dag. Men så var de selvfølgelig blitt utsolgt, herregud. Jeg får lyst å legge meg ned for å hylgrine, får håpe jeg lærer av denne fryktelige hendelsen.

Så... Jeg har trøsteshoppet litt da.

Fine ting, ikke sant? Og det beste er at alt dette kostet nesten det sammen som Lita Spikesene, så jeg har jo litt god samvittighet nå da. Jeg får desverre ikke til å linke direkte til tingene akkurat nå, men dere finner det vel greit selv? ♥

Nettshopping er i grunnen er farlig greie når man jobber hjemmefra, fort å bli distrahert og ta en handlerunde i stedet for å besvare mails. Nå: back to work!

ditchet jobben, jeg

Ah, da var endelig kvelden her og det er straks tid for å si hei til seng og dyner. Har ikke fått jobbet en dritt i dag, noe som egentlig er veldig dumt. Men altså, når mine søte venninner vil hooke opp, kan jeg jo liksom ikke være så grå mus å si at jeg skal jobbe med mails og fakturering? Myyye gøyere med latter, gossip og kvalitetstid med de man er glad i! ToneBestis var her for ikke lenge siden, vi spiste god kveldsmat sammen. Sushi selvfølgelig, beste som finnes.

Jeg liker forresten at dere har vært så flinke til å kommentere i dag, etter at jeg kjeftet litt på dere på facebooken min. Det er jo så utrolig mye gøyere for meg å oppdatere flittig når dere gir litt lyd fra dere. Kjipt å føle at man skriver til en vegg, så en stor smask på truten til alle dere som legger igjen ord her inne! : D

januarsalg på treningstøy

Endelig har januarsalget startet, noe jeg med sikkerhet kan si at jeg elsker. Men jeg elsker januarsalget over nett, ikke i svette butikker. Da slipper man hissige jenter som vil sikre seg det siste plagget, køer med ingen ende, man kan handle i stillhet og klikke seg hjem akkurat det man vil. Passer meg perfekt, så slipper jeg å hasteshoppe - noe som alltid fører til at jeg bruker unødvendig mye penger.

I dag vil jeg tipse dere om GetInspired, som er den beste nettbutikken når det kommer til treningstøy. Og best av alt: de har et herlig januarsalg. HYYYL! Perfekt for oss som liker å se litt freshe ut på trening, jeg elsker nytt treningstøy. Spesielt når det er redusert i pris, noe jeg regner med jeg ikke er alene om?

Selv har jeg veldig lyst på denne løpejakka, denne treningstoppen og en denne superenkle tshirten. Spørs om jeg ikke må klikke meg hjem litt goodies, håhå. Og til dere jenter som spør meg om motivasjonstips for å komme sterkere igang med treningen: kjøp inn en ny tights eller topp som du kan bruke. Tro meg - det hjelper virkelig!

Reklame.

litt misunnelig på frøken Borge

Har hatt en kjempekoselig lunsj med verdens skjønneste Marthe, blir like glad hver gang jeg ser henne. Og litt misunnelig selvfølgelig, høna drar jo oftere på flotte reiser enn jeg byttet sokker. Nesten. Det er godt å se at noen utnytter situasjonen de er i med bloggen, jobber hvor som helst og reiser mye. Jeg må bli flinkere til det selv, virkelig! Plutselig får jeg meg full stilling i jobb, begynner å studere og hele pakka, da er det jo bare å kysse reising når jeg måtte ønske farvel. Et av mine nyttårsforsetter er absolutt å reise mer, og shoppe mindre. Finnes jo ingenting bedre enn ei uke eller to med sol, varme, shopping, strand og paraplydrinker. Åh, jeg var jo så flink til å reise før...

Anyways, nå blir det litt jobbing, før ToneBestis kommer på besøk. Så vil jeg på trening enda en gang, fikk nemlig litt nytt treningstøy i dag. Det hjelper alltid på motivasjonen, finnes ingenting bedre enn å hoppe i fresht treningstøy. Og apropo dette, kommer noen tips her senere jeg vet dere vil like! Har dere hatt en fin dag så langt? ♥

Du vet du er bloggjente når du fotograferer din egen mat. Knis!

Ble en gigastor clubsandwich på meg i dag og blåskjell på frøken Borge.

En av de skjønneste jentene jeg vet om, cutiepai!

julegrisen Andersen er tilbake for fult

God morgen, dere! ♥

I går var jeg så sliten at jeg sovnet klokken ti, totalt utmattet etter en lang dag. Og når jeg våknet opp i morges, var jeg så lemster at jeg nesten ikke fikk meg opp av senga. Ser virkelig ut som en 93 år gammel mann når jeg går, litt av et syn! Merker godt på kroppen at jeg har hatt treningsfri i jula, for å si det slik. Gleder meg til jeg slipper å våkne opp lemster og stiv, satser på at det går seg til om en dag eller fire. Det deilige er uansett at julegrisen Andersen er tilbake for fult på mølla, hurra!

Milo hilser forresten også til dere, lille kosebamsen!

Dagen i dag blir ganske så travel. Presset nettopp i meg litt havregryn nå og skal straks løpe avgårde på trening. Eller, skal jeg kanskje ta en utendørs joggetur i stedetfor? Frister igrunnen litt med frisk luft og røde roser i kinnene. Uansett, deretter skal jeg møte en herlig blogger dere liker godt, spise god lunsj og catche opp på siste nytt. Så blir det hjem å jobbe i noen timer, før jeg håper å få treffe ei venninne eller to i kveld. Travel dag, men jeg lover dere gode oppdateringer.

gladmelding til håret ditt

Da sitter jeg godt plassert i stolen hos SalongXtend, klar for å bli hårfin. Tenkte å få på noen nye extensions, håret mitt trenger virkelig en liten oppfriskning nå som vi går inn i et nytt år.

Jeg kan også ENDELIG fortelle at nettbutikkenhar fått inn alt av hår på lager igjen. Alt ble utsolgt rett før jul, men nå er det altså på plass igjen. Har fått en del nye lesere i det siste, så derfor tenkte jeg å gi en liten gjennomgang til dere. Clipon extensionet koster 990 kroner, og dette gir full forlengelse til ditt eget hår. SalongXtend bruker 100% ekte menneskehår, av den beste kvalitet. Jeg har selv brukt dette håret i snart tre år, så det sier seg selv hvor bra kvaliteten er. Toppbloggerne elsker det og det gjør tydeligvis mange av mine lesere også. Noe jeg godt kan forstå!

Nettbutikken har også alle slags farger, så det er ingen problem å finne den som passer best til deg. ToneBestis har fargen sahara og jeg har mørk sjokolade. Dersom dere bor i Kristiansand og ønsker å dra innom salongen, kan dere også blande farger og få god hjelp av Tone til å finne det dere liker best.

Iiiiih, håper dere ble glade nå! Det er i hvert fall jeg, gleder meg til å få hår ned til rompa igjen. Etterpå bærer turen til butikken for å handle inn til en sen middag. Lurte på å lage kyllingsalat med fullkornspasta og pesto - både godt, sunt og enkelt. Skrives når jeg er hjemme igjen, ha det fint så lenge! ♥

Deler av innlegget er reklamebasert.

en heftig lærepenge

Tenkte å ta opp et tema som gjør meg så rød i kinnene og flau at jeg holder på å krepere av å bare skrive denne setningen. Jeg snakker om det vil jenter aldri skal gjøre, og om vi så gjør det - så nekter vi selvfølgelig på det. Nemlig det å prompe - forran kjæresten.

Selv kunne jeg bare aldri gjort det, jeg syns det er så kvalmt og ekkelt at jeg har ikke ord. Men min bedre halvdel derimot, han syns det er hysterisk morsomt når han gjør det vi jenter ikke snakker om. Altså å slippe noen vanvittig høye og kvalme lyder ut av kroppen sin. I går fikk jeg nok. Han bare "vennen kom her! jeg må fortelle deg noe." Og jeg gikk forventingsfull bort, han tok armen sin rundt meg og jeg ventet vel egentlig på å få tidenes kjærlighetserklæring. Men neida, plutselig holder han meg bom fast og slipper en jævla brøler. Og ikke nok med det: han holdt meg fast i stinken og lo så tårene trillet. Jeg trodde jeg skulle dø, og tenkte at dersom jeg overlever dette - kan jeg ut å krige for Norge også.

Så jeg bestemte meg for å ta hevn da. La meg inn i senga og tenkte ut en plan. Verdens beste plan, om jeg skal si det selv. Lastet ned noen heftige fartsounds på iPhonen og fant den lyden jeg likte best. Deretter kledde av meg til undertøyet og spaserte smådeilig ut i stua. Tok den ene hånda rundt han, og .......... "slapp" en jævlig stor promp. HAHAHA, dere skulle sett ansiktet på Granit. Jeg har aldri sett en så sjokkert og paff gutt i hele mitt liv, ansiktsutrykket hans skulle jeg betalt titusen kroner for å få se igjen. Han satt å måpte i sikkert ti minutter og hadde en samtale med seg selv om jeg virkelig hadde gått bak og prompet på han. Etterpå fikk han hysterisk latterkrampe og bestemte seg for å fortelle dette til alle - fordi det var visstnok noe av det sykeste han hadde opplevd.

Jeg holder jo på å le meg ihjel selv når jeg tenker på det, fordi det var jo jævlig morsomt. Men jeg håper likevel han fikk seg en lærepenger og sparer slike ting til han er i et annet rom enn meg. Så jenter, har dere en kjæreste som promper - gjør om meg og (forhåpentligvis) bli kvitt problemet.

årets første treningsøkt

Da var jeg nettopp kommet hjem fra årets første treningsøkt sammen med MarenBestis. Og jeg bare sier det: den jenta er uten tvil det råeste mennesket jeg noengang har trent med. Fy søren for en styrke og fysikk på henne, jeg ble helt stum. Mens jeg tok vanlige armehevninger, tok Bestis de likegodt mens hun stod på hodet å heiste seg opp og ned. What the hell?! Ble egentlig så misunnelig at jeg fikk lyst å slå henne rett ned, men jeg kunne jo ikke gjøre det heller da...

Så nå sitter jeg her og skjelver så i armene mine at jeg tror jeg skal krepere, fantastisk deilig å være skikkelig utslitt i kroppen. Da vet man at man har gjort en god jobb! Dagens kveldsmat blir kokte egg, med røkelaks ved siden av. Supergodt og noe av det sunneste du kan få. Gleder meg til et nytt år med gode treningsøkter, kunne ikke fått en bedre start enn jeg gjorde i dag! : D

abstinenser og full panikk

Som jeg altså har prøvd å forklare i innlegget under, har dataen min blitt ødelagt. Det nye året startet med en knust MacBook for min del, noe som har ført til at jeg ikke har fått blogget eller jobbet noe i det hele tatt. Jeg har seriøst hatt abstinenser og full panikk, har virkelig forstått hvor viktig jeg anser denne herlige jobben min etter noen dager med ufrivillig datafri.

Nå har jeg nettopp fått lånt en annen Mac som jeg skal ha i noen dager, forhåpentligvis får jeg kjøpt meg ny innen kort tid. Ingenting å legge skjul på at jeg er utrolig uheldig, på under et halvt år har både iPhone og speilrefleks blitt ødelagt. Så kan ikke akkurat si at lommeboka mi trengte å måtte kjøpe en ny data til 12 000 kroner akkurat nå. MEN det viktigste er uansett at jeg endelig er tilbake på nett igjen, hurra!

Hvordan har 2012 behandlet dere til nå, kjære lesere? La oss krysse fingrene for at dette året kan gå smertefritt og at vi alle kan få våre drømmer oppfylt. ♥

Selv har jeg et håp om at jeg kan klare å ta en ganske vanskelig avgjørelse, slik at livet mitt forhåpentligvis kan bevege seg i en lettere og mer positiv retning. Ikke alltid lett å gjøre det som er riktig for seg selv, da enkelte ting kan føles helt jævlig å gjennomgå. Men i livet må man av å til åpne øynene og se hva som må til for å komme der man vil. Ikke sant?

hits