Konkurranser

Sound Blaster Roar 2

annonse

Nå skal jeg fortelle dere om min nye favoritt! Jeg er en person som er ekstremt avhengig av musikk, og liker å ha lyd rundt meg med favorittsangene mine hvor enn jeg er. Det har lenge vært en utfordring å finne en høytaler som både er fin, liten og har god lyd. Tidligere har jeg brukt de bittesmå firkantede høytalerne, men nå er endelig den tid forbi! Si hei til min nye Sound Blaster Roar 2 fra Creative. Gjett om denne skal bli med på stranda i sommer, da? Jaa! Jeg DIGGER DEN!CREATIVE SOUND BLASTER ROAR 2

Det er helt utrolig at en liten sak som denne på kun en kilo kan ha såpass god lyd! Hele familien fikk helt sjokk første gang jeg spilte musikk på denne her hjemme, hehe. Her snakker vi krystallklar og høy lyd, samt supergod bass - jeg er helt frelst! Jeg har den allerede i hvit, men jeg vil ha to i leiligheten - så i går bestilte jeg hjem en i svart også. At en så liten spiller kan ha en så enormt god bass, er nesten ikke til å forstå - men jammen har Creative klart å produsere det. Høyttaleren har i tillegg en integrert MP3-spiller, bare sett inn et SD-minnekort med favorittlåtene dine og trykk på Play-knappen for å lytte. En innebygd mikrofon gjør at du kan ha samtaler direkte via høyttaleren. Det er til og med mulig å spille inn anrop til minnekortet! Ganske kult, sant? Til nå har jeg bare brukt bluetooth tilkoblingen via iPhonen, og det fungerer helt supert :-)

- Høytaleren koster 1799, og den kan kjøpes HER -

VIL DU VINNE EN SOUNDBLASTER?

Jeg er så heldig at jeg nå har fått muligheten til å dele ut en Sound Blaster Roar 2 til en heldig leser. Har du lyst å vinne denne tøffe saken? Legg igjen en kommentar (husk mailadresse!), og jeg trekker en heldig vinner om en uke

vol 2: Se Catfish, vinn ipad

annonse

Jeg tenkte å starte helgen med en ny konkurranse til dere, hvor dere nok en gang kan vinne to iPad mini. Forrige ukes vinnere ble Viktoria og Tonje K, dere må sjekke mailen deres da MTV som sagt kontakter dere :-) Vant du ikke sist gang er det altså ingen grunn til å fortvile, for nå kan du vinne akkurat samme premie igjen! Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å se på Catfish førstkommende søndag, det begynner på MTV klokken 18.05.

Spørsmål - episode 2:
Hvor jobber Courtneys mamma?

Legg igjen en kommentar på dette innlegget på søndag, etter du har sett episoden. Jeg trekker to heldige vinnere samme kveld klokken 23.59 :-) Catfish er virkelig bare supergøy og jeg følger selv med på dette vanvittig morsomme og spennende programmet. Programmet handler om nettopp dette med nettdating, og viser forskjellige mennesker i USA som forelsker seg over nettet, selvfølgelig uten å vite om de er den personen de utgir seg for å være. For de fleste ender dette med at de møter en helt annen person enn det de hadde trodd, både utseende- og personlighetsmessig. Serien er ledet av Nev, som hjelper andre med å finne ut hvem deres internett-kjærester egentlig er. Nå på søndag begynner episode nummer to i sesong fire, og jeg gleder meg en haug! Sitter alltid klar med puta, det er nemlig like kleint hver eneste gang stakkarene blir avslørt.. Haha!

Se Catfish og vinn IPad

annonse

Det er rart hvordan ting har blitt her i verden. Vi dater på tinder, treffer potensielle kjærester på diverse nettdatingsider og snakker mer over nettet enn man gjør i det virkelige liv. Internett og chatting har jo faktisk nesten blitt det virkelige liv, og selv om jeg ikke henger helt med her - så kan jeg forstå det. Jeg hadde en kort karriere på tinder, var der inne i en uke og syns det var gøy å matche med folk, helt til de begynte å mase på meg og egentlig bare tappet telefonen min for strøm. Etter syv dager takket jeg for meg, og fant ut at tinder ikke er helt min greie. Jeg holder en knapp på den gamle måten jeg, altså! Men, hva med de som ikke gjør det? Hva med de som tilbringer dag ut og dag inn, faktisk månedsvis og kanskje år med å snakke med en fremmed over nettet? Dere har mange ganger avtalt å møtes, men personen du har tidenes cybercrush på avlyser hver eneste gang med dumme unnskyldninger. Aner du ugler i mosen, og er nettkjæresten din den du tror? Internett kan være en slu og slem liten jævel, som daglig lurer tusenvis av mennesker trill rundt. Har du gått på denne smellen, eller kjenner du noen som har?

Det kan fort bli mange latterkuler sammen med Mr. Cybercrush på andre siden av landet...

Har dere sett Catfish: The TV Show? Det har jeg! Programmet handler om nettopp dette med nettdating, og viser forskjellige mennesker i USA som forelsker seg over nettet, selvfølgelig uten å vite om de er den personen de utgir seg for å være. For de fleste ender dette med at de møter en helt annen person enn det de hadde trodd, både utseende- og personlighetsmessig. Serien er ledet av Nev, som hjelper andre med å finne ut hvem deres internett-kjærester egentlig er. Nå på søndag, altså den 8.mars, så er det premiere på sesong fire av Cathfish på MTV, og som den tvserie-nerden jeg er, så gleder jeg meg selvfølgelig ihjel! Det er bare å sitte med puta klar foran ansiktet, for et det noe som fort kan bli kleint, så er det definitivt Catfish. Det er ikke kult når noen som ser ut som Beyonce på instagram-bildet sitt, egentlig ser ut som wakawflaka i virkeligheten....... HAHA!

I forbindelse med dette har jeg fått lov å holde en flott konkurranse for dere lesere! I denne konkurransen må du se Cathfish på MTV førstkommende søndag, og svare på spørsmålet under. Programmet begyner 18.05, så da er det bare å hoppe i joggisen, finne frem godteskåla, rigge popkorn-bollen og sitte klar! Spørsmålet er som følger:

Hvilken farge har NEV (programlederen) på skjorta når han drar hjem til catfishen i denne episoden?

Svaret må du gi i kommentarfeltet på dette innlegget i morgen, og jeg trekker to heldige vinner allerede samme kveld som vinner hver sin Ipad mini. Lykke til, og kos dere med Cathfish til søndag klokken 18.05 på MTV :-)

Og vinneren er....Linn Dodds! Gratulerer så mye til deg, du har vunnet en surfetur til Australia eller Costa Rica!

Nå er det bare å planlegge når dere vil dra i vinter og slippe unna kalde Norge for en liten tid. Hva er vell bedre enn å få delt denne gladmeldingen på en mandag? Gud så gøy det har vært å kunne holde denne konkurransen for dere lesere. Man kan virkelig aldri få reist nok! Så det å få dele ut slike opplevelser for dere, er virkelig utrolig gøy. Det er bare å følge med, for jeg håper å holde flere slike konkurranser for dere fremover :-) Og kjære Linn? Uansett hvor du velger å dra, så håper jeg du får en helt fantastisk tur med en dryss av uforglemmelige minner. Jeg ønsker deg sol, sommer, surf og en riktig god tur ♥

Vinn nye iWhite Instant tannbleking

annonse

 Nye iWhite Instant gir deg raskt hvitere tenner ved hjelp av ny unik teknologi. Hvite kalsiumkrystaller kan gi deg inntil 8 nyanser hvitere tenner. iWhite tar i tillegg aktivt bort misfarging på tennene som er forårsaket av f.eks mat og drikke. Produktet er skånsomt mot både tenner og tannkjøtt, og inneholder ikke blekemiddelet hydrogenperoksid. Produktet brukes enkelt hjemme og metoden er sikker og effektiv. For optimal effekt bruker du skinnene i 20 minutter om dagen i fem dager på rad. Effekten av blekingen varer lenge, og deretter kan du forbedre resultatet med 1-2 skinner så ofte du ønsker.

Litt nyttig fakta om iWhite Instant:

Profesjonelt kit for raskt hvitere tenner, inntil 8 nyanser hvitere tenner.

Myke, gjennomsiktige skinner i en størrelse som passer til alle, bleker tennene både foran og bak.

Uten hydrogenperoksid, helt sikker i bruk.

Brukes kun 20 minutter per dag i 5 dager på rad.iWhite Instant selges eksklusivt på apotek, og jeg har selv testet det ut. Tennene mine ble så absolutt hvitere, så dette kan anbefales! Jeg tenkte jeg kunne dele ut et kit med tannbleking til dere lesere, så dersom du har lyst å vinne denne herlige saken - legg igjen en kommentar! ♥

Vinn goodiebag fra Dorco Shai

annonse

Det er vel ingen tvil om hvilken barberhøvel som er alle jenters favoritt? Dorco Shai har rocket markedet de siste to årene, og jeg har selv brukt denne høvelen så lenge jeg kan huske. Dorco Shai var jo verdens første høvel for damer med hele seks knivblader!Jeg har fått lov å holde en flott konkurranse for mine lesere, hvor dere kan vinne en herlig goodiebag stappet med gode produkter. Den inneholder både neglelakk, herlige hår og hud-produkter. Alt en jente kan ønske seg! Det du må gjøre for å vinne er:

Bestille en gratis prøvepakke hos Dorco Shai HER.

Legge igjen en kommentar på bloggen når det er gjort.

Prøvepakken inneholder en shai barberhøvel, samt to ekstra barberblader. Du kan når som helst stoppe ditt abonnement etter første bestilling dersom du ønsker det! Dersom du vil fortsette å abonnere på denne herlige saken, vil du få tilsendt to firepakninger med shai refill-blader hver 4.måned, for kun 149 kroner per pakke. Dette er utrolig billig, i hvert fall med tanke på prisen de andre barberhøvlene koster i butikken. Det er jo så surt å svi av mye penger på barberblader, er dere ikke enige? Blarh! Dorco Shai er både mye mer økonomisk, og uten tvil den aller beste barberhøvelen. Den er skånsom og effektiv, og gir deg en superglatt hud! Det er ikke uten grunn at den er min favoritt :-)

Jeg trekker en heldig vinner om en uke!

Vinn et hvitt smil

Jeg tenkte det var på tide med en ny konkurranse her på bloggen, det er Desember og en perfekt tid for leke julenisse! Så i dag kan dere lesere derfor stikke av med SmileLab FLASH som jeg tidligere har fortalt dere om.

Dette er en litt anderledes måte å bleke tenne på, det er nemlig ikke en behandling - det er mer som en make-up strip du legger på tennene dine. Du kan bleke tennene på like kort tid som du bruker på å legge sminken, da det kun tar 15 minutter. Med andre ord; perfekt på de hektiske dagene før du skal i bursdag, på julebord eller andre festlige begivenheter! SmileLab Flash er profesjonellt utviklet av tannleger og tilpasset hjemmebruk, og disse stripsene er markedets enkleste og mest anvendelige whitening behandling.

Alt du må gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar! Jeg trekker tre heldige vinnere til fredag

Vinn premier til en verdi av 10.000,-

annonse

Ja, du leste riktig! Nycomed har satt i gang en helt fantastisk konkurranse, hvor du kan vinne premier for over ti tusen kroner. I tillegg til å vinne et helt års forbruk av vitaminer fra Nycomed, kan du velge mellom både en helt fantastisk Mulberry Bayswater veske og Ipad-mini med hodetelefoner fra B&W og cover fra Marc Jacobs. Hva er det du ønsker deg mest? Du melder deg helt enkelt på HER, eneste du trenger å gjøre er å hooke av på den tingen du har mest lyst på.

Jeg har selv meldt meg på, og om jeg skulle vinne - ville jeg valgt Mulberry Bayswater vesken ♥

I tillegg får vinneren ett års forbruk av vitaminer som er tilpasset vinneren. Nycomed tar kontakt med de som vinner og spesialtilpasser en kosttilskuddspakke for den personens eller familiens  behov.

Vinn Lenovo Yoga 11s

annonse

Vi starter helgen med en aldri så liten konkurranse! Nå kan nemlig hele 10 av dere lesere vinner den helt nye Lenovo Yoga 11s, som fungerer som både laptop og tablet. Det er en flott liten sak, som jeg er sikker på at flere av dere ville likt å ha. Den er både lett og tynn, og pen å se på. Dette liker vi, ikke sant?

Slik deltar du i konkurransen:

1. Ta et bilde av din laptop i en av de 4 yoga-stillingene (tent, laptop, stand, tablet)

2. Gå inn på Facebook-siden til Lenovo HER. Fyll ut med navn og last opp bildet ditt.

3. Den med flest stemmer vinner, så en lur ide kan være å dele bildet ditt på facebook og instagram.

Lykke til!

Vinn gavekort hos Bolia

annonse

Bolia.com har lansert en ny møbelkolleksjon og har i den anledning launchet deres nye webside. Den er bygd opp på en kreativ og spennende måte - en interaktiv lookbook. Her er det masse av fine interiøropplevelser, overraskelser og historier. Det er også et genialt verktøy i lookbooken, som gjør at du kan se Bolias møbler i ditt eget hjem. Hvor kult er ikke det? Jeg som er så glad i interiør liker konseptet kjempe godt, og syns også Bolia har utrolig flotte møbler. Spesielt sofaene faller godt i smak hos meg, gud så lekre..

Nå kan du vinne et gavekort på 500 kroner hos Bolia, og det du må gjøre for å vinen er å besøke lookbooken HER. Legg så igjen en kommentar om hva du likte best på nettsiden, og du er med i trekningen!

Har du lyst å se David Guetta og Avicii?

I samarbeid med Odderøya Live, er jeg så heldig å få lovt å dele ut fem kombipass til fem heldige lesere! Odderøya Live Festival arrangeres i idylliske Bendiksbukta på Odderøya - et steinkast fra Kristiansand sentrum.

Lørdag 6.juli kommer David Guetta for å holde konsert, Steve Angello fra Swedish House Mafia og Laidback Luke skal også spille samme kvelden. Lørdag 13.juli kommer Avicii, og det blir helt rått! Jeg skal selv være på alle konsertene, og gleder meg som en gal. Det kommer til å bli helt utrolig bra! Nå kan dere altså vinne fem kombipass til lørdag 6. og Lørdag 13. juli, som dere kan brukes begge dagene og flere artister kommer! Hvor fantastisk er ikke det?

Ønsker du å bli en av de heldige vinnerne? Legg igjen en kommentar på dette innlegget, og du er med i trekningen. Fem heldige vinnere blir kåret neste søndag!

Ut på tur med Ecco

I dag har jeg vært så heldig å få nye sko fra Ecco, som er både er supergode og søte. De er utrolig behagelige på føttene, og det liker jeg! De er i en nydelig blåfarge, med freshe orange snøringer. Perfekte til lyse jeans og spaserturer nå mot våren!

I samarbeid med Ecco har jeg også fått lovt å holde en liten konkurranse for dere! Jeg får lovt å dele ut to fine smartphone vesker, i ekte skinn til en verdi av 899 kroner per stk. Har du lyst på en? Legg igjen en kommentar, og jeg trekker to heldige vinnere♥

annonse

Har du lyst på Chili Forte?

Chili Forte er et naturprodukt basert på en urte-/vitaminoppskrift. Produktet er sammensatt av grønn te, chili, krom og niacin. Det er satt sammen på en slik måte fordi den skal være en hjelpevariabel til den som er ute etter å øke forbrenningen og/eller dempe søtsuget. Det er flere studier som viser at grønn te og chili øker forbrenningen, men det er ikke bare dette alene som er poenget med produktet. Ingrediensene har også søtsug-dempende effekt og det er denne unike sammensetningen som skal være en bidragsyter.

Selv liker jeg produktet selv, og har gjort det i over ett år. Nå i April er det et kampanjetilbud på 2 for 1, så her er det bare å slå til! Tenkte også å dele ut noen pakker med Chili Forte til dere, så hvis du ønsker å vinne er det bare å legge igjen en kommentar ♥

annonse

Torsdags-konkurranse

I dag har jeg vært så heldig å få lov å holde en kjempeflott konkurranse for dere, hvor tre heldige jenter stikker av med hver sin premie! Blivakker.no har vært så gavmilde at de vil la dere lesere velge fritt fra nettbutikken deres av hva dere har lyst på. Hvor fantastisk er ikke det? De har jo så mye fint og lekkert! Det du må gjøre for å vinne er:

1. Gå inn på Blivakker.no og finne produktet du ønsker deg aller mest.

2. Gi meg link her i kommentarfeltet til det du har lyst på.

Bilde lånt av moniquelund.com

Trekker de heldige vinnerne til søndag! ♥

Vinn billetter til Pitch Perfect

Er det noe jeg elsker, så er det skikkelige jentefilmer! Til helgen har Pitch Perfect premiere, og jeg har allerede forhåndsbestilt kinobilletter. Som jeg gleder meg til denne filmen!

Nå er jeg så heldig at jeg får lovt å dele ut billetter til hele ti av dere lesere. Jeg trekker fem heldige vinnere, slik at hver av dere kan ta med dere en kinodate. Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar på dette innlegget!

Du kan også kjøpe billetter selv og få mer informasjon på Filmweb.no HER

annonse

Vinn valfri Tangle Teezer

Jeg tenker vi starter helgen med en liten konkurranse, jeg! Høres ikke det veldig fint ut? I dag er jeg nemlig så heldig at jeg får lovt å dele ut hele 10 stk supersøte Tangle Teezer til dere lesere!

Tangle Teezer er noen helt fantastiske hårbørster, som ble kåret til beste nye hårprodukt i Storbritannia i 2010. Hårbørsten kalles Tangle Teezer fordi den enkelt og smertefritt grer ut flokene uten å skade eller slite på håret. Børsten med sine mange fleksible tenner kan brukes av både voksne og barn, i både vått og tørt hår.

De supesøte børstene kommer i haugevis av modeller og varianter, hele utvalget kan dere se HER. ♥ Ønsker du å være en av de ti heldige vinnerne? Legg igjen en kommentar og fortell meg hvilken Tangle Teezer du vil ha, så er du også med i trekningen!

annonse

Lyst på veske fra Marc Jacobs eller iPad mini?

Daa har jeg en gladmelding til deg! Nå kjører jeg igjen en flott konkurranse i samarbeid med Bazar.no, Norges mest geniale tjeneste for kjøp og salg av klær, vesker, sko og accessorier til en rimeligere penge. Her finner du en haug av fine plagg fra både kjendiser, bloggere og moteredaktører. Med andre ord: en drømmeplass for moteglade jenter!

Akkurat nå er det helt gratis å annonsere for salg av egne klær og accessoirer, så har du mange plagg i skapet du ikke bruker - kan du altså selge dette helg gratis nå. Litt ekstra penger er alltid fint, så kan du kanskje kjøpe deg noen nye plagg? Det liker vi, hoho! Legger du inn en eller flere annonser på bazar så er du også med i trekningen av tre helt fantastiske vesker fra Marc Jacobs.

Konkurransen varer til 03.03.2012. Meld deg på HER!

annonse

Til deg, fra meg

Jeg har en ekstra av disse geniale sminkekoffertene liggende, også kalt Cosmetic Organizer. Kardashian søstrene elsker den, jeg elsker den og alle jenter bare mååå elske disse. Hoho! Legg igjen en kommentar, jeg trekker en vinner allerede i dag! ♥

Ukens konkurranse: Marilyn Monroe kofferter

Hvor fine er ikke disse sminke og smykke koffertene? Jeg elsker de! Blivakker.no har nettopp lagt de ut for salg, og nå er jeg så heldig at jeg får lovt å dele ut en av disse til hele tre heldige lesere.

Lekre Marilyn Monroe kofferter fra Shelas er blant annet i to forskjellige størrelser hvor den mindre kofferten får plass i den store, så her får du med andre ord to kofferter med i prisen! Koffertene har et lekkert design som bringer oss tilbake til USA på 1950-tallet da Marilyn Monroe var en av verdens mest kjente skuespillere. Rundt hele kanten har begge koffertene en skinnreim med nagler som stikker høyere opp en selve kofferten, dette er med på å beskytte i tillegg til at det ser utrolig fint ut.

Alt du må gjøre for å bli med i trekningen, er å legge igjen en kommentar! ♥

Vinn 10 års forbruk av Libresse

Hvor fantastisk er ikke den premien da, jenter? Slik deltar dere:

♥ Skriv en kreativ beskrivelse på hvordan drømmemensbeskyttelsen ser ut.

♥ Du kan både tenke kreativt og tegne, eller helt enkelt bare skrive en beskrivelse.

Her kan du delta på den geniale konkurransen.

Det finnes forresten en del i kampanjen som er om de kvinnene som er bak Libresse produktene, og hvor de forteller hvordan nettopp dette blir til. Du kan steg for steg se hvordan bindene blir laget! Libresse er faktisk så fornøyd med produktene sine at de har slått til med en fornøyd kunde-garanti. Om du ikke er fornøyd med de nyeste bindene, får du pengene tilbake. Det er bra, det!

annonse

Vinn tidenes goodiebag

Som dere vet er jeg stor fan av Dorco Shai, den aller beste barberhøvelen for oss jenter. Den er rosa, fresh, god og verdens første damehøvel med hele seks blader. Nå på vinteren er det ekstra viktig med en god barberhøvvel, slik at jeg slipper tørr hud. Fast dusjrituale for meg er å barbere leggene med denne herligheten, og smøre meg inn med en fuktighetsrik krem etterpå. Da holder huden seg glatt og fin - selv nå i kulda.

I dag er dere som leser bloggen min de heldigste bloggleserne, jeg skal nemlig holde tidenes konkurranse for dere. Alle av dere som bestiller en gratis prøvepakke på Dorco Shai HER (du kan stoppe abonnementet når du vil), er med i trekningen av en helt insane flott goodiebag. Den inneholder: en nydelig hvit iPad mini, Deborah Lippmann neglelakk i valgfri farge, DVD med sesong 1 av Girls, reisesett med fantastiske Joico hårprodukter og ett års gratis barbering med Shai høvelen. Hvor fantastisk er ikke det?

Det du må gjøre for å bli med i konkurransen er å bestille en gratis prøvepakke, og skrive i kommentarfeltet at du har meldt deg på. Jeg trekker en heldig vinner neste søndag, og da sjekker jeg opp med Dorco om vinneren har bestilt prøvepakke. Så vil den heldige motta premien i posten, hurra! Om du allerede er abonnent, kan du bare skrive det i kommentarfeltet - og du er med i trekningen. Lykke til alle sammen. Goodiebaggen har en verdi på 4000 kroner ♥

annonse

Vinn antrekk fra Get Sporty

God søndagsmorgen! Siden dere har vært så utrolig snille og støttende lesere den siste tiden, tenkte jeg det var på tiden med en fin konkurranse til dere. I dag vil jeg gjerne dele ut to av mine favoritter fra nettbutikken min, Getsporty.no! En helt fantastisk deilig jakke, og en god og myk kose/treningsbukse. Settet er såå fint sammen, skikkelig girlygirl og fresht!

Jakken finner dere HER // Buksen finner dere HER.

Ønsker du å vinne dette herlige antrekket? Da må du like facebook siden til GetSporty, og legge igjen en kommentar her på innlegget om at det er gjort! Trekker en heldig vinner neste søndag ♥

Vinn sporty goodiebag

Har du et ønske om å få en sprekere hverdag nå som vi har gått inn i et nytt år? Da tror jeg du vil like denne konkurransen! I samarbeid med Proteinfabrikken, vil jeg dele ut to flotte goodiebagger til dere heldige lesere. Den supersporty goodiebaggen inneholder:

En eske med Diget Bar jordbærsmak.

En boks proteinpulver med sjokoladesmak.

Rapidburn kapsler.

Jeg trekker to heldige vinnere til søndag, og alt du trenger å gjøre for å delta - er å legge igjen en kommentar. ♥

Vinn årets kjendisfavoritt

Tenkte det var på tide med en konkurranse til dere snille lesere igjen! Denne fredagen kan dere vinne flotte armbånd fra Good Work(s). Jeg trekker ikke bare en, men to heldige vinner i neste uke!

Armbåndene er dekorert med optimistiske ord og oppløftende setninger,  og de er virkelig helt fantastisk fine. En fin oppmuntring i hverdagen å ha dette rundt håndleddet. Og det beste av alt: Good Work(s) donerer bort 25% av netto til de som trenger det, som for eksempel hjemløse barn og underpriviligerte personer.

Det du må gjøre for å bli med i trekningen er:

1. Legg igjen en kommentar om hvilket Good Work(s) armbånd du vil ha.

.. og om du har lyst, så kan du gjerne like facebook pagen min! :-)

I samarbeid med Blivakker.no

Vinn tur til Stockholm!

Alina Devecerski, jenta bak låten "flytta på dej", er ny Sisters for Education ambassadør. Vanvittig gøy at en så flink artist vil stille opp på dette prosjektet, og jeg er stolt av å være ambassadør sammen med henne. Turen min til Senegal var helt fantastisk, og jeg er takknemlig for at hun også vil spre ordet for å hjelpe jentene i Senegal. ♥

Vi har nå en konkurranse på vår Facebook-side, der vinneren og en venn får muligheten til å oppleve Alina live i Stockholm 5.desember, samt møte henne i Spotify sitt hovedkontor! Hvor kult er ikke det? I tillegg får vinnerne en natt på hotell, slik at de kan kose seg litt ekstra når de er på tur. Vinneren trekkes i morgen, så her må dere være raskt ute. Det du må gjøre for å delta i konkurransen er:

Gå inn på Always Unesco sin facebook side, og svar på gåten som står der. ♥

Ellers kan jeg jo fortelle at til nå har vi hjulpet 800 jenter i Senegal, men håpet er å oppnå det dobbelte. Det hadde virkelig vært helt fantastisk! Dersom du har en blogg, og ønsker å spre ordet - er jeg deg evig takknemlig. Be the change you want to see! ♥

Og dere? Husk å meld dere på konkurransen! Her får dere ikke bare muligheten til å møte en kjent artist, få gratis reise og opphold til Stockholm - men dere søtter også en veldig fin sak. Det kaller jeg en god deal, det!

Lørdagskonkurranse!

Denne dagen er jeg så heldig at jeg skal få lovt å skjemme dere bort litt. Det er tid for konkurranse!

I samarbeid med Topping.no, får dere nå sjangsen til å vinne flotte produkter fra nettbutikken deres. Hele tre lesere stikker av med hver sin premie! Selv har jeg sokker og skjerf fra den herlige nettsiden, som virkelig har blitt flittig brukt i høst. Nå kan dere også vinne samme, slik at dere kan holde varmen i vinter.

Det du må gjøre for å delta er:

1. Gå inn på Topping.no, og finn produktet du ønsker deg.

2. Kopier linken til produktet inn i kommentarfeltet mitt. Husk å legg ved e-mailen din!

Jeg trekker tre vinnere den 18.November. Lykke til!

Reklame.

Tv2 Sumo / VinnVinnVinn!

Hvis du er en tv-serie junkie som meg, kan jeg garantere deg at du vil digge den nye TV 2 sumoen. Nå ligger absolutt alle de 29 sesongene av Hotell Cæsar ute, så her er det med andre ord bare å begynne på nytt med dramaet. Hoho, I like!

Men, det jeg liker aller beste er at Tv2 Sumo endelig har et bredt utvalg av tv-serier på nett, det har jeg virkelig savnet. Nå kan du streame både Klovn, Prison Break, Grey's Anatomi og haugevis av andre serier i topperes kvalitet. Både norske og utenlandske! Selv har jeg allerede bestilt Sumo Gull, slik at jeg virkelig kan kose meg med serier nå som det er høst og tid for mye innekos. De forskjellige seriene kan dere finne her.

Siden dere er så snille og gode, har jeg en liten konkurranse på lur til dere!

Nå kan dere lesere nemlig vinne hele fem Sumo Gull her på bloggen. Med Sumo Gull kan man velge og vrake fra alt av innhold på TV 2 - fantastisk! Legg igjen en kommentar for å bli med i konkurransen, så trekker jeg fem heldige vinnere om en uke ♥

♥ Se serier på dataen under ei varm dyne. Beste jeg vet på kalde høstkvelder!

I samarbeid med Tv2.

vinn ett års forbruk av Chili Forte

Som dere vet er jeg stor tilhenger av Chili Forte, og har selv brukt det i over ett år. Kort fortalt så gir dette produktet deg økt forbrenning, dempet søtsug og bedre immunforsvar, og ja - det funker virkelig helt utrolig bra! Så, i dag vil jeg gjerne dele ut en super premie til dere. Nemlig et helt års gratis forbruk av Chili Forte! Det du må gjøre for å vinne er:

1. Gå inn HER og lik Chili Forte sin page.

2. Legg igjen en kommentar om at oppdraget er utført.

Vinneren trekkes om en uke! Premien er på en verdi av 2388 kroner.

Vinn superkule sneakers fra Hummel

Get Inspired har fått inn Hummel i nettbutikken, og i dette feirer vi med en aldri så liten konkurranse. Jeg elsker jo Hummel, og har allerede sikret meg både joggedress og joggesko fra det herlige merket, som jeg tenkte å vise dere i morgen! Men før den tid, vil jeg gjerne dele ut nok en liten gave til en av dere.

Det du må gjøre for å stikke av med et par herlige Hummel sneakers er:

1. Gå inn her og trykk på like knappen inne på skoene.

2. Legg igjen en kommentar om at oppdraget er utført, samt sko størrelsen din.

from me to you

Som blogger er jeg så heldig at jeg stadig for tilsendt fine ting i posten, men jeg får desverre ikke brukt for alt. Så, i dag tenkte jeg å dele ut to herlige saker som jeg har dobbelt opp av her hjemme.

1. Duselilla toalettmappe fra Lulu's.

2. Fuktighetsspray fra Ole Henriksen.

Hva vil du ha? Legg igjen en kommentar for å bli med i trekningen!

vinn treningsdagbok!

I samarbeid med Get Inspired vil jeg nå dele ut to flotte treningsdagbøker til dere. Jeg er selv flittig bruker av denne herligheten, det er gull verdt å kunne ha en plass man skribler ned både mål, planer og resultater for treningen. Dere kan lese mer om den her! Boken er skrevet i samarbeid med hun som ble kåret til Norges beste personligetrener, så det sier seg selv at boken er fantastisk. Jeg er i hvert fall helt avhengig!

For å vinne legger du igjen en kommentar! Vinneren trekkes om en uke ♥

Essie giveaway!

Føler denne søndagen er en fin dag for en liten giveaway til mine søte lesere!

Siden jeg har så hinsides mange Essie-neglelakker liggende, tenkte jeg at jeg kunne dele ut noen stykker til dere. Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar! Jeg trekker vinnerne allerede ikveld. ♥

konkurranse: new lash

I samarbeid med Swiss Clinic vil jeg gi dere lesere sjangsen til å vinne et produkt jeg har ventet i en evighet for å få teste. Dere har sikkert hørt om New Lash, serumet som får dine egne vipper til å vokse i rekordfart? New Lash er nå bestselgende i Norge, noe jeg godt kan forstå. Serumet lover å bidra til å forbedre dine øyevipper og bryn i lengde, fylde, tykkelse og mørkhet på bare 3-8 uker. Helt garantert! Hvor fantastisk er ikke det?

HER kan dere lese mer om New Lash hvis dere skulle ønske det.

Jeg begynner selv med dette vippeserumet i kveld, og tenkte å oppdatere dere på dette tre uker fra nå. Gleder meg en haug, lange bambivipper er så fint.

Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar! ♥

har du lyst på ny sykkel?

Proteinfabrikken sine nettsider kan du nå se en oversikt over mennesker som mener at de selv har drømmekroppen. Men hva er egentlig drømmekroppen, hva synes dere? Liker dere best muskler? Liker dere best de som er skikkelig tynne? Skal de ha former? Hva synes dere? Ta en titt her og se hva dere mener! Kanskje du vil melde deg på selv?

Personlig syns jeg ikke det er en oppskrift på hva drømmekroppen er, vi er alle flotte på  hver vår måte! Men det jeg personlig liker best, er sterke jenter med en sunn kropp. En glad, sunn, sterk og flott jente som liker å trene er noe av det flotteste jeg ser. Strong is the new skinny!

Og vet dere hva? Nå er jeg så heldig at jeg har fått lovt å dele ut en sykkel til dere lesere, i samarbeid med Proteinfabrikken. Hvor kult er ikke det?! Sykkelen har en verdi på mellom 11 - 15 000 kroner, så her får vinneren med andre ord en sykkel i den beste kvalitet. Skulle gjerne hatt den selv, men det er enda gøyere å få dele den ut til en av dere flottinger!

Alt du trenger å gjøre er å igjen en kommentar for å bli med i trekningen! Jeg trekker en heldig vinner om en uke, og annonserer det her på bloggen. ♥

lyst på hvite tenner?

Brun hud og et blennende hvitt smil, hva kan være finere i sommer? Siden jeg tipset dere om Beta-Carotene igår, tenkte jeg det var på tide med en liten konkurranse i dag.

Jeg vil gjerne dele ut Smilelab tannbleiking til dere, en behandling som er helt fantastisk god. Selv bruker jeg den to ganger i året, og den hjelper meg til å beholde et hvitt smil jeg er stolt av. Jeg elsker hvite tenner, det er så delikat og fint som det kan få blitt! Et smil er det peneste en jente kan bære, uten tvil.

Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å legge igjen en kommentar!

OL i London og forhådsbetalt visa-kort

Har du gjort et kjøp med Visa-kort etter 26. mars i år? Vel, flaks for deg! Da kan du nemlig delta og vinne billetter til OL i London denne sommeren - ukentlig blir det gitt bort OL-pakker til avslutningssermonien. Og ikke nok med det! Daglig blir det gitt bort forhåndsbetalte Visa-kort til en verdi av 2500 kroner.

Du kan faktisk delta opp til fem ganger per dag, og du får vite om du har vunnet eller ikke med en gang. Dersom du ikke har et Visa-kort, eller ikke har gjort noen kjøp på ditt kort, ikke fortvil – du kan likevel delta. Et Visa-kort med noen tusenlapper på er jo absolutt ikke å forrakte, eller hva?

Du kan også vinne en Samsung Galaxy Note dersom du huker av for å motta nyhetsbrev fra Visa. Nyhetsbrevene vil inneholde nye muligheter til å delta i konkurranser, samt gode tilbud på produkter, reiser og opplevelser.

Her finner dere konkurransen.

Annonse.

NIVEA Soft - limited edition

Hvert år lanseres NIVEA Soft i en begrenset utgave og i år er det den Londonbaserte designeren Nicola De Main som har fått skape tre motiv. Hun er kjent for sine enkle og vakre design, inspirert av vintage, dyr og deres bevegelser. Dette kommer til syne i hennes tre motiv på Soft krukken; Bird Journey, Flower Dreams og Butterfly Reflection.

Selv syns jeg krukkene er superfine, og jeg skal absolutt skaffe meg en til å ha på badet! En krukke koster 56 kroner, og er på 200 ml.

På Nivea sine nettsider har du nå kjørt i gang en flott konkurranse, hvor du kan vinne plagg fra Nicola De Main - som altså er designeren til disse krukkene. Her kommer du til konkurransen.

Hvilken krukke likte dere lesere best?

Annonse.

vinn en lukseriøs shoppingtur

.... til en verdi av 10 000 kroner!

Bic Soleil Bella er en ny og fantastisk god barberhøvel på markedet. Jeg har selv fått produkter fra Bic hjem i posten og er veldig godt fornøyd! Barberhøvlene har fire bevegelige blader, og en bred smørestripe med kokosmelk. Kokosmelk må man jo bare elske, dette gir mindre irritasjon og mer mykhet under og etter barberingen. Helt topp, så slipper man de tørre leggene man ofte får etter en barbering.

Konkurransen går ut på at du skal dele din morsomste historie på denne siden.

Da jeg var 16 år gammel (ung og dum..), var jeg så sjalu og usikker at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Min daværende kjæreste skulle ut på tur med noen kamerater, noe jeg av en eller annen grunn syns var fryktelig mistenkelig. Smart som jeg trodde jeg var, fikk jeg lånt en scooter av ei venninne for å følge etter han. Kjørte sakte men sikkert etter bilen, og følte meg som en topptrent CSI agent som var på spaning. Alt gikk feiende flott, helt til jeg selvfølgelig klarte å tryne på scooteren - sånn rett bak bilen. Stakkaren løp ut for å hjelpe den han trodde var en uskyldig mopedfører, men neida - det var nok psykopat dama hans, som lå rett ut med knust scooter og en forstuet ankel.

Flaks for min del at pinlige historier faktisk kan lønne seg! Konkurransen avsluttes 10 Juni, så kjør på jenter! Og del gjerne historien deres her i kommentafeltet også, slik er jo bare så utrolig morsomt å lese. Knis!

Annonse.

smil deg til 25 000 kroner

Har du lyst på 25 000 kroner? Vel, det har jeg også!

Derfor har jeg meldt meg på den fantastiske konkurransen som Jordan kjører akkurat nå, der du kan stikke av med nettopp dette beløpet. 25 000 kroner, som du kan bruke på en opplevelse som får deg til å smile. Selv ville jeg dratt på tur til Mexico eller på shoppingtur til New York eller - tror jeg.

Du laster enkelt og greit opp et bilde av ditt beste smil HER. Det har ingenting å si om det det er skjevt, sleskete, sjarmerende eller vakkert. Et smil er det fineste en person kan bære, det slår alle accessorize i hele verden! Vinneren trekkes ved at man kan avgi stemmer til favorittsmilene sine, og de med flest stemmer blir vurdert når kåringen nærmer seg slutten. Selv valgte jeg å laste opp dette bildet av meg selv:

Dere må også gjerne stemme på mitt bilde, dersom dere skulle føle for dere. Miiihi, dette er jo bare så gøy! A smile is the prettiest thing you can wear! : D

Annonse.

spesialenheten for unge boligkjøpere

DNB har opprettet et eget team i banken som skal hjelpe unge førstegangskjøpere med absolutt alt du trenger å vite første gang du skal kjøpe bolig. Teamet heter SUB-   Spesialenheten for unge boligkjøpere.

10 spesialrådgivere hjelper førstegangskjøpere å være godt forberedt for boligkjøp. SUB finner du på Facebook. Her svarer de direkte på alle dine spørsmål, alt fra sparetips, finansieringsbevis, gjennomgang av prospekter, rådgivning knyttet til boligvisninger og budrunder. Du kan til og med snakke med SUB når du er på boligvisning! Selv syns jeg dette er helt genialt, og kommer absolutt til å benytte meg av dette. Jeg har jo planer om å kjøpe mitt eget lille hjem om ikke så alt for lang tid!

DNB vet at det er vanskelig for førstegangskjøpere å komme inn på boligmarkedet. For mange er manglende egenkapital den største utfordringen. Derfor har de nå laget en konkurranse på Facebook, der man kan vinne egenkapital til din første bolig. Hvor fantastisk er ikke det, dere!? Konkurransen går ut på å skrape et DNB kort med musepekeren. Bak kortet skjuler det seg flere premier på 1.000 kr til egenkapital (BSU sparing). Alle får tre «digitale skrapelodd» hver dag - så da er det med andre ord bare å skrape i vei.

Noen har flaks her i livet, andre må spare, men SUB hjelper deg i gang med sparing og råd. Sjekk ut facebooken til SUB her og bli også med i konkurransen. Det er jo alltid greit med litt drahjelp til egenkapitalen, ikke barebare å være førstegangskjøper i 2012 desverre. Flott tiltak av DNB, jeg er imponert!

Reklame.

deler ut ti goodiebags

I samarbeid med Tampons For Free, vil jeg gi dere lesere til å finne ti flotte goodiebags - samt dele gladnyheten om at alle jenter nå kan få gratis tamponger hjem i postkassen. Er du som meg, at du svetter og blir superflau av å kjøpe tamponger - så er dette helt genialt.

Tampons for free er selskap som leverer gratis tamponger hjem i postkassen til kvinner, og konseptet er finansiert gjennom å bruke tampongesken som reklameplass. Så hvis du er en av de som har irritert deg over hvor dyrt det er å ha mensen, så har det nå altså dukket opp en løsning. KK skrev også nettopp en sak om dette, les mer her om du ønsker det.

Alt du trenger å gjøre for å bli en av leserne som stikker av med goodiebags, er å registrere deg HER slik at du også får gratis tamponger rett hjem i postkassen. Dette er selvfølgelig 110% kostnadsfritt.

Legg igjen en kommentar med mailadresse, og du er med i trekningen!

Reklame.

vil du vinne GHD stylingtang?

Vet dere hva jeg fant inni skapet mitt i dag? En splitter ny GHD rettetang, som jeg tydeligvis har glemt helt bort. Siden jeg har en slik tang fra før, tenkte jeg at jeg kunne dele den ut til en av dere lesere. Det er jo et skam at et så flott redskap bare skal ligge der, så hvorfor ikke gi den til noen som fortjener den?

Modellen er den nyeste som er gitt ut til nå, nemlig Scarlett Collection Deluxe. Om dere ønsker å se hvordan den ser ut, kan dere klikke innom her. Stylingsettet har en verdi på to tusen kroner, så nå håper jeg jammen meg dere blir fornøyde! En fin ting å dele bort til dere som stadig klikker dere innom her, til tross for at jeg ikke kan gjøre så veldig mye spennende for tiden. Setter så vanvittig stor pris på leserne mine, så syns det er litt gøy å gi bort en ting som jeg faktisk ikke har fått sponset. Fra meg til dere. ♥

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar. Men fortell meg gjerne hvorfor akkurat DU burde vinne denne, jeg har lyst å gi den bort til noen som virkelig fortjener den. Eller kanskje du vil gi den bort i gave til noen andre? Det trenger ikke å være triste historier, jeg viI bare gi den til noen som utmerker seg litt. Denne konkurransen blir med andre ord ikke vinneren trekt tilfeldig, jeg vil lese nøye igjennom alt og finne en verdig vinner.

Lykke til, jenter!

liten giveaway

Siden dere er så snille lesere og gir meg masse tilbakemeldinger, tenkte jeg at det var på tide å gi noe tilbake! En liten konkurranse er aldri å fortakte, eller hva? I kveld kan to av dere stikke av med dette:

En fantastisk god hårspray og en deilig leave in spray!

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar. Vinnerne trekkes om en uke og blir kontaktet via mail. Lykke til, cupcakes. ♥

vinn verdens beste treningstights

Iiiiih - jeg er så heldig at jeg har fått lov av Get Inspired å dele ut den treningsbuksen alle vil ha. Den som gir deg en deilig rumpe (for å si det rett ut), skjuler cellulitter og sitter som støpt på kroppen. Jeg snakker selvfølgelig om Anti Shake tightsen, den alle treningsglade jenter må ha.

Endelig er nettbutikken til Get Inspired fyllt opp med nye, flotte "anti-shake" treningsbukser fra Röhnisch. Ikke nok med det, nå kan du faktisk vinne din favorittmodell her på bloggen min. Hurra! Alt du trenger å gjøre for å vinne er:

... bli fan av Get Inspired på Facebook.

... legg igjen URL i kommentarfeltet med hvilken "anti-shake" treningsbukse du ønsker å vinne.

Vinneren trekkes om en uke. Masse lykke til 

Reklame.

liten giweaway

Som dere vet ELSKER jeg Morrocan Oil sin hårolje, den er helt fantastisk og gjør håret mitt som nytt hver eneste dag. Derfor tenkte jeg å ha en liten giweaway, der jeg deler ut en til dere. Alt dere trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar! ♥

Jeg må også beklager at jeg ikke fikk satt igang konkurransen igår, lånedataen jeg hadde streiket nemlig. Tastaturet fungerte ikke og alt ble bare helt krise. Men nå sitter jeg her å blogger på min splitter nye MacBook, som jeg kjøpte for nøyaktig en time siden. Iiiih, viser dere den senere. I'm in love!

julegave til dere

God julaften alle sammen!

Jeg vil starte denne flotte dagen med å dele ut nok en fin gave til dere, jeg vil nemlig feire at jeg hadde ny leserrekord i går. I dag er bloggen min Norges mest leste blogg og jeg har over hele 76 000 lesere. Så utrolig gøy, jeg setter så stor pris på dere som klikker dere innom. Tenker nok Fotballfrue tar tilbake plassen sin ganske fort, men dette er selvfølgelig kjempegøy.

Legg igjen kommentar for å vinne det flotte sminkesettet dere ser under, som er av merket bareMinerals. Verdens beste sminke, og her har du alt du trenger for å sminke ansiktet ditt.

I samarbeid med Blivakker.no!

fjerde søndag i advent

I samarbeid med Blivakker.no vil jeg holde nok en flott konkurranse til dere søte lesere. Denne gangen har vi satt sammen en eksklusiv gaveeske som inneholder noen fantastiske selvbruningsprodukter. Perfekt nå som vinteren er her for fult og solen ikke akkurat gir oss mye farge. Jeg liker å kunne være solbrun selv om sommeren ikke lengre er her, noe jeg vet jeg ikke er alene om.

Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar! ♥

julegave fra meg til dere

I samarbeid med fantastiske Makestyle.no vil jeg gi dere lesere muligheten til å velge dere ut en valgfri julegave som dere vil få tilsendt fra meg før julaften. Miiii - hvor gøy er det ikke å velge og vrake i det man vil?

Alt du trenger å gjøre for å vinne er å gå inn på Makestyle sin nettside og finne det du har lyst til å få i julegave. Og ja, det er denne nettbutikken som har de fine makeup veskene fra Lulu's. Kan det blir bedre enn dette?! God jul alle sammen, jeg gleder meg til å se hva dere velger ut! ♥

tredje søndag i advent

I dagens adventsluke kan dere vinne tidenes pakke fra det herlige merket Joico. Flott gavesett med shampoo og balsam, stylingskum, hårspray og selvfølgelig hårkuren som er kåret til best i test 10 år på rad.

Ah, skulle gjerne hatt denne flotte pakken selv eller til å gi bort i julegave. Men - nå er det jo minst like gøy å kunne dele den ut til mine søte lesere.

Alt du må gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar! ♥

I samarbeid med Blivakker.no

liten overraskelse til dere

Tenkte å holde nok en liten konkurranse for dere søte lesere, det er jo tross alt årets med gavemilde måned. Jeg bare elsker Desember! ♥

Denne gangen kan dere vinne et Luxury Cosmetic Eyeshadow Briefcase fra MIAM. Sminkeskrinet er helt nydelig og ser utrolig eksklusivt ut, jeg har det selv og er superfornøyd. Alt du trenger å gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar!

Dette kan jo også være en perfekt julegave, syns dere ikke? Kittet er nemlig nedsatt akkurat nå til bare 169 kroner. Dere handler i tillegg frakt fritt og får ytterligere -10% rabatt ved å bruke kampanjekoden "fancy".

Reklame.

advents konkurranse

Da var det andre søndag i advent, og det er derfor tid for nok en advents konkurranse.

I dag kan en av dere stikke av med GHD sitt nyeste gavesett til en verdi av 1999 kroner. Settet inneholder GHD Iv Gold Styler med røde plater, reisehårføner, lekker varmebeskyttende veske og 2 clips. Jeg er så misunnelig på pesonen som stikker av med denne herligheten at jeg har ikke ord, jeg har så utrolig lyst på den selv. GHD er virkelig det beste som noengang er produsert for styling av hår.

Alt du må gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar. ♥

I samarbeid med Blivakker.no

lyst på nytt undertøy?

I samarbeid med Baci Lingerie, vil jeg dele ut både tre flotte premier til dere søte lesere. Nettbutikken har så utrolig mye flott og lukseriøst undertøy at jeg får lyst å klikke hjem absolutt alt. Så dere er jammen med noen heldiggriser i dag, iih! Dette kan dere vinne:

Gavekort på 500 kroner.

Valgfritt undertøysett.

2 x med valgfritt øyenvippesett.

Alt du må gjøre for å bli med i trekningen er å like Baci Lingerie på facebook, pagen deres finner du HER.  Legg igjen kommentar når du har likt pagen, samt gjerne link til undertøysettet du ønsker deg. Trekker tre heldige vinnere til torsdag i neste uke. Good luck! ♥

Reklame.

liten giweaway

Jeg er storfornøyd med denne varmebeskyttende tuben fra Redken, og påfører den alltid før jeg skal tørke håret. Redken Real Control Slim Supreme er et fantastisk serum som tilfører fuktighet, kontrollerer frizz, gir masse glans og som sagt er den også varmebeskyttende. Snakk om å slå mange fluer i en smekk!

Har to ekstra liggende som jeg vil dele ut til dere gode lesere. You know the drill, girls! Legg igjen en kommentar for å bli med i trekningen. ♥

lyst på silkemykt hår?

I dag vil jeg dele ut en av mine favoritt hårkurer, denne gangen fra fantastiske Redken! Jeg har fortalt dere om All Soft kuren mange ganger, den er virkelig helt rå. Gjør håret silkemykt og glansfult, samt fritt for floker. Har en ekstra liggende hjemme, så tenkte jeg kunne dele den ut til dere.

You know the drill, girls! Legg igjen en kommentar om du ønsker å vinne. ♥

vinn høstens hotteste neglelakker

Jeg elsker Chanel og jeg elsker neglelakker - noe jeg regner med å ikke være alene om. Starter derfor denne tirsdagen med å dele ut tre herligheter fra Chanel til dere søte lesere. Fargene dere kan velge mellom ser dere under, hvilken liker du best?

You know the drill, girls! Fortell meg hvilken neglelak du ønsker og legg igjen en kommentar. Ha en fin dag så lenge! ♥

giveaway

Fikk en stor goodiebag stappet med selvbruningsprodukter fra fantastiske Tan Towel hjem i posten for noen dager siden. Men - det er alt for mye til at jeg vil beholde alt selv. Noen av dere som har lyst på? You know the drill, girls! Legg igjen en kommentar, så er du med i trekningen. ♥

hits