Interiør

ÅRETS FØRSTE UTESERVERING

Oslo har virkelig vist seg fra sin beste side mens jeg har vært her! Og vet dere hva? I går ble det endelig tid for årets første uteservering, for en lykke! Smilet går rundt av bare tanken på å kunne nyte god mat og drikke ute i sola :-)
SATURDAY FUN WITH BESTIE

Vi fant oss en superhyggelig restaurant nede på Aker Brygge, og jeg fikk bestilt en helt nydelig fiskesuppe. Følte nesten jeg var på sørlandet i et lite øyeblikk, hehe! Resten av dagen tuslet vi rundt fra butikk til butikk, tok noen glass rosévin i sola, slappet av på noen pitstops og bare utnyttet dagen til det fulle. Det er lenge siden jeg har hatt en hel dag i dagslys, vi var seriøst ute fra 10.30 på morgenen og gikk ikke hjem før klokken bikket seks. Helt fantastisk deilig.

I dag skal jeg hjem igjen til Kristiansand, og jeg blir helt dårlig av å reise fra Ida. Er det en person jeg virkelig hadde ønsket bodde nærmere meg, så er det Wulff Det direkte suger at vi bor så langt fra hverandre, selv om det bare er en flytur - så er det likevel langt nok til at vi ikke sees så ofte som jeg skulle ønske. Ida er det jeg liker å kalle for en ekte 'hverdagsbestis', vi koser oss når vi gjør alt og ingenting. Filmkveld eller middag på fin restaurant, vinkveld eller filmkveld, på reise til varmere strøk eller hjemme i leiligheten - samme kan det være. Bare vi er sammen så har vi det veldig fint. Nå er det heldigvis ikke mange månedene til hun flytter hjem igjen til Tønsberg, og da er vi i hvert fall hakket nærmere enn hva vi er nå. Jeg teller allerede ned!

BILDEVEGG FRA DESENIO

annonse

Akkurat denne delen av stua mi er jeg utrolig fornøyd med. Spesielt bildeveggen over sofaen syns jeg er supercool, og den passer perfekt inn til stilen jeg har valgt å ha i leiligheten :-) Det var jammen ikke lett dette med å skulle bestemme seg for prints og selve oppsettet, men jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet jeg til slutt endte opp med. Jeg har hatt disse printene siden jeg flyttet inn for over et halvt år siden, og hadde nesten trodd at jeg kom til å bli lei etter noen måneder. Jeg blir som kjent for lei av ting og bytter stadig ut interiør, men vet du hva? Jeg er ikke i nærheten av å være lei denne bildeveggen en gang! Så disse skal bli hengende en god stund til, jeg digger sammensetningen og syns denne veggen er helt perfekt.

STØRRELSER OG PRINTS

Mange av dere har spurt meg om hva slags størrelser jeg har i de forskjellige printsene, så jeg tenkte å svare skikkelig på dette nå. Mange tror kanskje at denne type postere er veldig dyrt i pris, men det er det så absolutt ikke. Prisene er veldig rimelig, og i tillegg er leveringen super rask. Jeg har bestilt plakater og posters fra denne fine nettbutikken flere ganger, og blir alltid like fornøyd over hvor smooth handelen faktisk går. Anbefales på det sterkeste!

Verdenskart HER - jeg har størrelse 50 x 70
Marc Jacobs sitat HER - jeg har størrelse 50 x 70
Kate Moss 'life is a joke' HER - jeg har størrelse 70 x 100
Black Feather HER - jeg har størrelse 50 x 70

DESENIO.NO

Fra i dag og frem til førstkommende torsdag har jeg fått en eksklusiv rabattkode til dere lesere, hvor dere får 25% rabatt på alle postere (gjelder ikke Tove Frank, Lisa Bengtsson, Foto factory og Kate Moss) hos Desenio.no. Rabattkoden dere må bruke er "kristinadesenio", og denne koden varer altså kun i to dager, fra 21-23 februar.

BLI BELØNNET FOR DIN MENING

annonse

Er du flink til å svare på spørreundersøkelser? Det kan i så fall lønne seg! Meningstorget.no er en supergenial tjeneste jeg selv er registrert på, som lar deg tjene poeng hver gang du tar del i en spørreundersøkelse. Her blir du belønnet av brands som ønsker tilbakemelding fra nettopp deg på sine nye produkter og tjenester. For meg fungerer disse spørreundersøkelsene som et viktig og kjekt tidsfordriv. For ja, dette kan du gjøre over alt! Kjeder du deg på bussen? Tar du toget til jobben? Sitter du på do eller ligger du i sengen? Hva enn du gjør eller hvor du er, la hodet bryne seg på noen spørsmål davel ;-)

. . .

Jeg liker veldig godt å ha muligheten til å påvirke beslutninger som berører dagliglivet mitt, og vil absolutt oppfordre andre til å gjøre det samme. En fin og enkel måte til å kunne utgjøre en forskjell, ved å helt enkelt si meningen sin :-) Hos Meningstorget.no finner du undersøkelser om alt fra husholdningsartikler til reklame, helse og fritidsaktiviteter. Og ikke nok med det, du kan også bli med i en eksklusiv gruppe som får muligheten til å teste ut nye produkter hjemme. Det er jo passe kult hvis du f.eks får muligheten til å teste ut den nyeste iPhonen, sånn før den kommer på markedet? Det er ganske så kult! Og vet du hva? Via undersøkelsene så får du betalt penger direkte til din Paypal-konto, og kan selv velge om du vil donere til veldedige organisasjoner () eller få gavekort til deg selv hos nettbutikker som for eksempel H&M, Kicks eller Zalando. I går svarte jeg på en litt morsom undersøkelse som handlet om hvilken streamingtjeneste jeg bruker mest, og svaret mitt ble ViaPlay. Det kom derimot frem at bare 16% var enige med meg, for hele 74% av de som hadde deltatt i avstemningen brukte faktisk NetFlix mest. Kanskje ikke så overraskende når jeg tenker meg om, sånn egentlig?REGISTRER DEG GRATIS HER

Det er selvfølgelig helt gratis hvis du ønsker å registrere deg, og det kan du gjøre HER. Hvis du har lyst å unne deg en aldri så liten runde med shopping, en god middag på restaurant med noen du er glad i eller kanskje støtte opp et veldedig formål med pengene du har tjent opp - så er dette absolutt noe du burde sjekke ut. Og husk - du må være minst 18 år for å registrere deg og kunne tjene penger/poeng/gavekort

NEWS AT HOME

Litt nytt til heimen er alltid gøy, og det trenger ikke alltid være så mye. Denne gangen har enda en ny HAY stol flyttet inn, denne gangen i svart :-) Husker dere at jeg stod mellom denne fargen og hvit når jeg skulle velge spisestuestoler? Jeg husker godt jeg var så sykt forvirret, spesielt etter jeg spurte dere om hjelp og alle mente helt forskjellig... Haha! Håpløst. Valget falt til slutt på hvit med eikben, og jeg er så glad jeg fikk for nettopp det. Åtte svarte stoler rundt et hvitt bord kunne fort blitt hardt og litt for maskulint i mine øyne, men ett par av disse mørke stolene rundt i leiligheten er bare lekkert.

ADDING SOME NEWS TO THE HOME
FRESH TULIPS IS ALWAYS A MUST ..

Friske blomster bringer liv til hjemmet, og tulipaner har jeg alltid hjemme nå på vinteren. Denne gangen ble det i en fin og dus rosafarge :-) Og dere! Jeg har lekt litt med tanken på om jeg skal male her hjemme. Både kjøkken og stue. Jeg er litt lei av hvite vegger, men er likevel i tvil om jeg skal gjøre det, hvitt er jo veldig deilig når det går mot lysere tider. Jeg vil ikke ha en kontrastvegg, om jeg først skal gjøre det - så skal alle veggene males i en eller annen rolig farge som ikke gjør for mye ut av seg. Hva syns dere, og har dere noen forslag til farge dere tror kunne vært fint? Vi får se altså, men det frister litt.

Nå skal jeg spise frokost, og starte jobbdagen. Ser dere igjen om litt

CHRISTMAS IN THE KITCHENLILLE JULAFTEN HJEMME HOS MEG

Jeg har jo helt glemt å vise dere hvordan kjøkkenet mitt er pyntet til jul. Her ser dere det, det er jammen ikke så mye som skal til! Julestjerna i vinduet er jeg helt forelsket i, og etter at jeg hang den opp var jeg såpass fornøyd at jeg dro rett avgårde for å kjøpe to nye til stua også. Der henger de to sammen i ett vindu, en litt annerledes vri jeg likte veldig godt :-) Den er så enkel og fin, samtidig som den gjør akkurat passe mye ut av seg. Jeg har nesten lyst å la den henge der i månedene fremover også, men jeg er litt usikker på om det er innafor? Det er jo faktisk en julestjerne, selv om jeg gjerne skulle hatt den oppe hver dag hele året. Hihi! Ellers kan jeg jo melde at jeg har kommet hjem til mine foreldre og nettopp spiste nydelig middag med alle sammen. Resten av kvelden blir slik en lillejulaften skal være - kvelden før kvelden på NRK og snoperier sammen med familien

DA VAR DET JULEFERIE

LET THE HOLIDAYS BEGIN

Når jeg spaserte hjem i mørket i dag, etter å ha vært i årets siste regnskapsmøte - kjente jeg en stor lykkebølge skylle over meg. Livet er fint! Jeg er heldig, som har så fine folk rundt meg og en hverdag jeg er takknemlig for hver eneste dag. Følelsen av å ha blitt ferdig med alt jeg skulle for året er virkelig helt nydelig, og nå dere - nå har jeg JULEFERIE! Ikke fra bloggingen selvfølgelig, men alt det andre rundt. Så nå skal skuldrene senkes, jeg skal være oppe lenge om kveldene, nyte late julemorgener og bruke all tid jeg vil sammen med de jeg er glad i - uten å alltid måtte stresse fordi jeg har ting jeg føler må bli gjort. En nydelig følelse, for ja - nå begynner endelig julen sånn på ordentlig.

Hvert eneste år må jeg alltid se Hjemme Alene filmene...
Lille Kevin og alle rampestrekene hans må til for å finne julestemningen sånn skikkelig!

♥ ♥ ♥

Hvordan har dere det, fine lesere? Jeg håper dere alle har det bedre enn best, og nyter denne fine tiden med gode folk rundt dere. Nå gleder jeg meg til å dele de fine dagene vi har i vente med dere, familieselskaper og masse kjekt står på planen. På lillejulaften resier jeg hjem til mine foreldre for jul, og blir til første juledag. Etter det skal jeg hjem til meg selv og skal gjøre i stand leiligheten, jeg har nemlig invitert til en stor brunsj her hos meg på nettopp andre juledag. Tenker å gjøre det til en ny tradisjon, nå som jeg endelig har masse plass - er det så gøy å kunne invitere alle hjem.

ALL CLEANED UPAND READY FOR THE HOLIDAYS


. . . .

I dag fikk jeg tatt julevasken, for andre gang.. Dere vet jo meg og vasking, det er ingen problem å innrømme at jeg er smågal akkurat her... Haha! Men et rent og pent hjem er viktig for meg, spesielt siden jeg jobber hjemmefra. Flyter det rot og støv rundt meg så forsvinner alt av arbeidsro, så derfor svinges nok moppen ganske ofte her hos meg. Har dere forresten prøvd ut disse strikkeklutene til å vaske med forresten? De er helt fantastiske, og fungerer gull på alt fra høyglans til benkeplater. Jeg er så fornøyd med de! Dette er jo egentlig noe som kan strikkes selv, men hvis du er som meg og ikke eier tålmodighet til sånt - kan de heldigvis kjøpes også. Et aldri så lite husmortips for oss vaskeglade mennesker ;-)


Nå har jeg nettopp vært ute å spist en helt nydelig middag sammen med Geir, og gjett hvem som ble kårt til årets kunde? Heldige meg! Deler bilder med dere siden, nå skal jeg videre på julekonsert med venninner. Følg meg gjerne på snapchat @ladyyyka, der oppdaterer jeg flittig gjennom dagene mine slik at dere får bli med på det meste av julekosen! Stor klem fra meg.

VIPP PÅ KJØKKENET


NEWS IN THE KITCHEN

Jeg har jo helt glemt å vise dere mitt nyeste tilskudd til kjøkkenet, som egentlig var på plass for flere uker siden. Denne lekre hyllen fra VIPP, og egentlig det meste som er plassert i den. Den beige veggen på kjøkkenet har virket litt tom og jeg har vært usikker på om jeg skulle fylle den med noe, eller bare la den være som den er. Men når jeg spottet denne fine hyllen var det ingen tvil om at jeg måtte kjøpe den med til kjøkkenet. Og spør du meg, så passet den perfekt!

Salt og pepper-bøsser fra Menu. Glasskrukker fra Tine K.
Julekopper fra Lexington. Produkter fra Nicholas Vahé.
Hvite porselensboller fra Asa Design. Svart service fra Royal Copenhagen.


   

Hva syns dere? Jeg er så glad jeg valgte å henge denne opp :-) Gøy å ha fremme litt "rot" også, så blir ting litt mer hjemmekoselig og personlig. Som en liten touch av jul, valgte jeg som dere ser å fylle opp glasskrukkene mine med kakemenn og pepperkaker nå i desember. Syns det ble riktig så koselig, jeg!

NOSTALGISK JULESTEMNING

ÅRETS FINESTE JULEKULE

SNOW GLOBE

Hvor flashback får man ikke til barndommen av denne snøkulen? Så himla fin! Jeg kom inn i butikken akkurat når disse ble pakket opp, og måtte selvfølgelig plukke med meg en hjem. Blir glad av å bare se på denne, og den lille røde julebilen inni da? Den gjør jo alt! Ønsker meg akkurat en sånn rød bil jeg kan kjøre rundt i snøen med og hente en haug av juletrær..... Haha! Nå skal jeg straks komme meg ut på langtur i sola, i dag er jeg nemlig hundevakt for verdens skjønneste valp. Casko er Milo sin aller best venn, så det er maks koselig å se de to leke så fint sammen. Kjekt med en lekekamerat for lille M også i blant! Ser dere igjen litt senere godtfolk, håper dagen deres er fin. ♥

HELG FOR MEG

VELKOMMEN, FREDAG!

Helg for meg er er rent og pent hjem, fredagsbuketten med blomster, nyvasket sengetøy, tid med de jeg er glad i, sene kvelder, late morgener og lave skuldre. Hele denne uken har vært spekket med sosiale kvelder, og helgen blir likedan. Det skjer noe hver dag på denne tiden av året, og selv om jeg kjenner at hodet higer litt etter en skikkelig alenekveld - får det rett og slett vente litt. Hehe! Om et par timer venter jeg mamma og ei venninne på lunsj, så det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var selvfølgelig å ta helgevasken. Sengetøyet står til tørk i trommelen, men bortsett fra det, så ønskes fredagen hjertelig velkommen.

LYNGBY PORCELÆN

Hvor utrolig fine er ikke disse vasene, dere? De er fra Lyngby Porcelæn, og jeg begynner allerede å få en liten samling. En i duserosa til soverommet, en i svart matt til stua og en ekstra stor i glass til kjøkkenet. Sistnevnte er mitt siste kjøp, og jeg liker den utrolig godt :-) Føler disse vasene er et lite kunststykke i seg selv, og kan brukes i flere år uten å gå lei. Etter at jeg flyttet i denne leiligheten har jeg vært skikkelig flink til å kjøpe ordentlige ting, som jeg eventuelt kan samle på over flere år og som jeg virkelig setter pris på. Dilldall er jeg helt ferdig med, det er rart med det, men jo eldre man blir jo mer finner man stilen sin. God fredag, fine dere! Sees igjen litt senere, nå skal jeg gjøre klart til besøk med spekeskinkesalat og deilige rundstykker.

HJEMMEKONTORET MITT

IT'S FINALLY DONE

MY WORK SPACE AT HOME

Endelig er kontoret mitt her hjemme ferdig! Jeg er så vanvittig fornøyd med resultatet at jeg tror faktisk dette er favorittspotten i leiligheten. For meg som jobber hjemmefra såpass mange timer hver eneste dag, var det på høy tid at jeg fikk en helt egen workzone. Her kan jeg rote og styre, gjøre regnskap, jobbe på dataen og oppbevare alt på en plass - uten at det blir kaos i stue eller andre rom. Storkoser meg med å jobbe her og bare være kreativ med det jeg liker så godt. Akkurat nå er det som du ser selvfølgelig også pyntet litt til jul på hjemmekontoret, og jeg syns det ble så koselig :-) Og så må jeg jo bare nevne skinnstolen. Altså, den er bare så lekker. Jeg er seriøst helt forelsket i den! Muligens den fineste stolen jeg har sett i hele mitt liv, hehe. Klyper meg litt i armen hver gang jeg får forbi dette området altså, jeg er så utrolig fornøyd med alt sammen.

Dere spør meg jo alltid hvor ting er kjøpt, så jeg tenkte å bare svare med en gang :-) Absolutt alt på hjemmekontoret mitt er bestilt og kjøpt på Hansen & Co, verdens fineste interiørbutikk med de skjønneste damene her i Kristiansand. Om du lurer på hva slags merke tingene er, har jeg skrevet det litt lengre ned i innlegget. Så, hva syns du? Nå er jeg spent!


Skrivebordspult: HAY. Skinnstol: Muuto.
Lampe: Menu. Vase: Cooee
Bilde: Desenio. Gullsaks: HAY.
Stjerne & oppbevaringsbokser: House Doctor
VROOM VROOM

CHRISTMAS TREE ON ITS WAY

♥    ♥

Jeg har klødd i fingrene etter å vise dere denne lille saken! Christmas beetle - på vei til å levere juletre. Det er ikke så mye som skal til for å få julestemning i heimen, og dette skjønne bilen blir jeg varm i hjertet av hver gang jeg ser på. Den minner meg skikkelig om gamledager, hvor mange faktisk kjørte med juletreet på taket - noe utrygt bundet fast. Haha! Og ikke minst alle julefilmene, hvor treet faller av bilen og det bare bli helt komisk stemning. Ingen tvil om at denne lille julebilen skal ha fast plass hos meg hver eneste desember i årene fremover. Var den ikke søt vel?!

NYTT I HEIMEN

MENU WIRE BASE

Mitt nyeste kjøp til leiligheten er disse supercoole blomsterpottene fra Menu. De står sammen med kontoret mitt, som jeg straks skal vise frem til dere :-) Syns det har blitt så fint her nå, stortrives med å sitte her å jobbe! Uansett, tilbake til denne geniale wire-serien. Om du allerede har de fra før av, visste du at de kan omdannes til utendørs oljelampe? Gjett om jeg skal prøve det til neste sommer, ser for meg at det er superkoselig å ha disse stående ute på sene sommerkvelder. Enn så lenge blir de brukt til å ha planter i, jeg får aldri nok grønt og liker veldig godt hvordan det lager ordentlig liv her i heimen. ♥

WINTER MAKEOVER

A LITTLE MAKEOVER AT HOME ..

LIVINGROOM

Stuen min har fått seg en liten makeover, og de duse sommerfargene er byttet ut med grått og sort. Interiør har virkelig blitt en stor interesse for meg, kanskje spesielt etter at jeg kjøpte leiligheten jeg har nå - jeg syns det er så gøy å ordne her hjemme. Det jeg har gjort denne gangen er å fjerne lampen i taket, og heller sette opp to vegglamper fra Menu over sofaen. Disse lampene er superkule, og jeg liker at de både gir et røffere uttrykk her hjemme og bare er et skikkelig blikkfang i rommet.PILLOWTALK

Den store kurgen i stuen er fylt opp med fluffy puter og varme pledd for den kalde tiden vi har i møte. Jeg digger denne kurven, den bryter litt ned det røffe uttrykket og gjør ting hakket meg cosy. Det skal ikke så mye til :-) Ellers er putene også nye, de med mønster er fra House Doctor og den i skinn er fra Muubs. Sistnevnte er jeg helt forelsket i, den er bare dødscool!


ADDING LIFE TO THE HOME

Det er ingen tvil om at interiørstilen min er ganske røff og nordisk, derfor liker jeg å skape liv med grønne planter. Og gjerne masse av det! Jeg har fylt opp stuen, spisestuen og kontoret mitt med hele fire slike store planter, og mer skal det bli. Nå gleder jeg meg bare til å pynte til jul her hjemme! Det skal bli så koselig, det

DEN PERFEKTE VERTINNEGAVE

WHITE NOUGAT WITH ALMONDS

♥  ♥  ♥

Tiden vi går i møte nå byr på en haug av selskaper for de fleste av oss, og det er jo så koselig! Juletiden er så fin. Det tar mye tid å rigge i stand både middag og selskap for personen som åpner døra til hjemmet sitt, og nettopp derfor er jeg veldig glad i å i ta med en liten vertinnegave når jeg blir invitert på besøk. Selvfølgelig ikke alltid, men noen ganger kan være kjekt. En liten takk for en god julemiddag, hyggelig selskap og ikke minst invitasjon. Jeg er litt smålei av å gi den klassiske blomsterbuketten eller vinflasken, så derfor liker jeg å tenke litt annerledes når jeg skal gi vertinnegave.

THE PERFECT HOSTESS GIFT

Tenk litt ut av boksen når du skal gi vertinnegave, det er så gøy å komme med noe som er litt annerledes! Disse fine boksene med hvit nougat er helt perfekt, og blir så utrolig delikat å gi bort hvis man pakker ekstra fint inn i f.eks cellofan. Dyrt er det heller ikke, den minste esken betalte jeg cirka 70 kroner for og den store rett under tohundre kroner. Mye koseligere enn både vin og blomster, det syns i hvert fall jeg! Men smaken er jo som baken, selvsagt. Det er så hyggelig å glede andre med en liten oppmerksomhet! Vertinnegaver er noe jeg tenker å tipse litt om fremover, og neste gang tror jeg at jeg vil prøve meg på en hjemmelaget en ;-) Jeg er i det kreative hjørnet om dagen, vinteren og den koselige tiden her gjør virkelig noe med meg..

POP IT

FRESHLY POPPED POPCORNHOMEMADE STYLE

Ja, hvor kul er ikke denne popcornkjelen min? Jeg ble helt gira når jeg så den her om dagen da jeg stakk snuten innom hos Hansen & Co, og måtte selvfølgelig plukke den med meg hjem med en eneste gang. Jeg elsker den gammeldagse looken på denne kjelen, det var rett og slett koselig å ha den fremme på stekeplata. Tar meg rett tilbake til barndommen denne! Så koselig altså :-) Jeg ser for meg at dette må være den perfekte julegaven til den som har alt? Det tror jeg! Alle liker vel popcorn? Det gjør i hvert fall jeg, og dette er uten tvil en ny favoritt her i heimen

SOVEROMMET MITT

ZZZzzZZZzzzz

Soverommet mitt er endelig ferdig, og det har blitt så fint der! Jeg tror det må være mitt favorittsted i hele leiligheten, rett og slett fordi det er så innmari koselig der inne. Mørkt, lunt og rolig - med en liten miks av duserosa i resten av blåfargene.DETAILS

A LITTLE INFO .. /adlinks

Bildene på veggen er helt amazing, og de er designet av Pernille Folcarelli. Printene er i limited edition, og er kun trykket i veldig få opplag. Jeg kjøpte mine på Hansen & Co her i Kristiansand, men jeg er ganske sikker på at lageret begynner å bli tomt allerede. Vegglampene er fra Normann Copenhagen, fjærlampen fra EOS, den duserosa vasen er fra Lyngby, bordklokken er fra Arne Jacobsen, pleddet er fra Lexington, blått sengetøy fra Ikea, hvitt sengetøy fra Lexington og sidebordet er fra HAY.Ting som å henge opp lamper og bilder på veggene er virkelig det som tar lengst tid når man flytter inn i ny leilighet. I hvert fall for min del, hehe. Jeg er glad jeg har brukt såpass lang tid på nettopp dette, slik at jeg fikk tenkt meg om og resultatet til gjengjeld blir akkurat slik jeg ønsket. Men nå, dere - nå er det HELG  Her blir det jentekveld med Celina og Jeanette, det gleder jeg meg masse til! Hva er planene dine? Hva enn du finner på, så ønsker jeg deg en alle tiders start på helgen!

Inspirasjon: julepynt

Jeg gleder meg så til desember er her at det virkelig kribler i hele kroppen av bare tanken! Noe av det jeg gleder meg mest til, er å pynte leiligheten til jul. Jeg har ikke tall på hvor ofte jeg får kommentarer fra dere lesere på at dere ser så frem til desember er her og at dere kan få julestemning på bloggen min. Altså, det gjør meg så glad! Bloggen forvandles hvert eneste år til et lite juleunivers, og jeg syns det er så innmari koselig! Jeg har allerede planlagt nøyaktig hvordan jeg vil ha det her i julen, ingenting er satt til tilfeldighetene på dette. Og la meg bare si en ting - det kommer til å bli helt rått! Er det innafor å si, eller? Det bare må det være akkurat nå.. Haha! Iiiih, som jeg gleder meg til tiden fremover.

Under har jeg samlet litt julepynt som er typisk min stil, i den nordiske stilen. Rødt, grønt og masse gull er så koselig - men det er bare ikke min stil og det jeg ønsker å ha i min leilighet. Men år etter år får jeg det like koselig uansett, julen er virkelig min greie og jeg storkoser meg når jeg endelig får pynte hjemme! Og mamma sitt hus da.. Åh! Det er så magisk at jeg blir varm i hjertet av bare tanken.. Haha! Nå er det 29 dager til første desember, og dere kan tro nedtellingen er i gang for fult. Er vi flere som gleder oss til jul, og hvordan liker du å pynte hjemme hos deg selv? En ting er sikkert, uansett hvilken stil man har og hvordan man velger å gjøre det - så er det koselig uansett. Første desember kan ikke komme fort nok

CHRISTMAS DECORATIONS


ad-links
1: svart julestjerne HER / 2: julenisse HER / 3: adventskopper HER / 4: adventsstake HER
5: lyshus HER / 6: åpen julestjerne HER / 7: gaveposer HER

KRYP UNDER TEPPET

Jeg må beklage at det ikke ble noen oppdateringer i går, men blogg.no og hele Mediehuset Nettavisen var nede - så jeg hadde ingen mulighet til å sjekke innom her. Et såpass stort strømbrudd er aldri noe gøy, men når det først skal skje - var det jo fint at det havnet midt i febertåka mi. Neeeida.. Eller, joda! Egoist hun Andersen vet dere, da kunne jeg plutselig få en totalt fridag - uten dårlig samvittighet. Haha! Det var uansett helt topp å få koblet totalt ut, for i dag våknet jeg opp mye bedre i formen og er virkelig på bedringens vei. Hurra! Og takk for at dere er så snille med meg når jeg er syk, ønsker meg god bedring og sier jeg må slappe av. Da blir det liksom litt lettere å legge seg tidlig om kveldene

LA OSS SNAKKE INTERIØR

Jeg har masse spennende planer for bloggen fremover, og en av tingene dere vil få se mer til her - er interiør. Det skal bli en av mine hovedfokus, rett og slett fordi jeg syns dette er så innmari gøy, spesielt i den nye leiligheten hvor mulighetene er mange. Til mandag skal jeg sette meg ned, lage en slagplan for resten av året og viktigst av alt - følge den. Jeg har fått så utrolig mange tips og ønsker av dere i forrige ukes innlegg da jeg spurte dere om hjelp til å bli bedre - så her skal det leses og noteres gjennom alt dere har skrevet. Er supermotivert og gleder meg masse! I dag tenkte jeg å starte lørdagen med å vise dere mitt nyeste tilskudd her hjemme, det mest koselige og fineste teppet jeg noen sinne har sett.LINA JOHANSSON TEPPEDU FINNER DET HER / adlink

Altså, hvor fint er ikke dette? Jeg ble helt forelsket når jeg så det for ett par uker siden, og måtte bestille det hjem med en eneste gang! Teppet er i 100% ull, og har to forskjellige sider - noe jeg syns gjør det ekstra kult. En side er hvit, lyserosa og grå - mens den andre siden er mørkegrå, hvit og har en litt rustete rosa farge. Heeelt forelsket i dette altså! Hver eneste høst og vinter må jeg ha et ekstra godt og stort teppe jeg kan krype under i sofakroken, det er uten tvil er must på kalde kvelder

ULLSOKKER I SANDALENE

Den formen min ass, den kommer seg ikke. Jeg har selvfølgelig klart å bli sånn ordentlig høstsjuk. Tett i nesa, sår i halsen og feber i kroppen. Og i slike situasjoner orker jeg bare ikke bry meg, så jeg lufter selvfølgelig Milo rundt i nabolaget med sokker i sandalene. No shame! Med håret i tutt, bikbok joggedress og en eviglang parkas som sikkert burde vært pakket bort for lengst. Tenker ikke så mye over det, helt til jeg treffer på en skjønn bloggleser som kjenner igjen Milo og deretter ser at det er jo Kristina også. HAHA! Men huff, mandlene mine er så hovne og så svetter jeg så av feberen at jeg orker egentlig ikke bekymre meg over sånt.. Vi ser vel alle ræva ut når vi er sjuke, ikke sant? Sånn bortsett fra å gå på luftetur i havaianas og ullsokker, holder jeg meg på sofaen her hjemme - godt pakket inn under dyna. Sover masse, peiser på med ingefær-te, spiser grønnsaker med dip og ser på Brennpunkt. Håper jeg blir frisk så fort som mulig, for dette er så kjedelig og jeg har virkelig ikke tid til å bare ligge her!

Men nå har jeg sett så mye Brennpunkt at hjernen min trenger å koble av litt fra viktig lærdom. Har dere noen film eller serietips til meg? Da hadde jeg blitt så glad! Sender en stor klem til dere alle, snille leserne mine ♥BEDROOM MAKEOVER

GETTING MORE COSYZzzZZzzZZz

Når jeg viste dere soverommet mitt for en liten stund siden, var det ikke en gang i nærheten av ferdig. Det eneste som var på plass, var sengen og lampene. Men nå begynner ting å komme seg, og det blir så innmari kos der inne! Hovedsoverommet i leiligheten er malt i en dyp blåfarge kalt deco blue, og den er virkelig helt magisk! For å brekke opp litt, gjøre ting litt mer kos og kanskje hakket mer feminint - har jeg valgt å bryte opp med litt duserosa og grått på blant annet bilder, tepper og fluffy puter som skal ligge i senga. Resultatet til nå er virkelig helt amazing, og jeg er så fornøyd! Bildene dere ser her er nå hengt opp over senga, og jeg tror soverommet har blitt min nye favorittplass ;-) Jeg skal selvfølgelig skrive ned hvor alt er fra og vise dere det endelige resultatet - men det er fortsatt litt smånips som gjenstår...

DET BLIR SÅ FINT

Jeg er i gang med nye prosjekter her hjemme, og gleder meg så innmari til å vise dere alt! Det irriterer meg litt at jeg viste frem leiligheten til dere hakket for tidlig, da ting bare var halvferdig. Både stue, gang, gjesterom, mitt soverom og bad er i gang med å få seg en real makeover - og resultatet kommer til å bli helt rått. Fytti, klyp meg i armen sier jeg bare! I tillegg venter jeg en stor levering fra Hay og Muuto, for vet dere hva? Nå skal tidenes hjemmekontor komme på plass! Jeg klør i fingrene etter å vise dere alt, men leiligheten er ikke ferdigstilt før rundt uke 44 - så jeg må smøre meg med tålmodighet en liten stund til :-) Jeg gleder meg til å gjøre det mer personlig her, få inn masse grønne planter, deilige farger og bare skape et skikkelig coolt og lunt hjem.I forbindelse med at det skal bli kontor her i leiligheten nå, har jeg lurt veldig på å kjøpe meg en iMac. Eneste som gjør at jeg enda er i tenkefasen på nettopp det, er rett og slett at det er typisk meg at jeg likevel ender opp med å bruke macbooken. Laptopen er liksom den jeg har brukt i flere år nå, så hvis jeg likevel ender opp med å bruke den, så blir det jo bare dumt. Er det noen av dere som har erfaringer her, og vil dere heller anbefale en iMac? Kom gjerne med tips og egne erfaringer.

God helg fra meg og Miloen

KVALITETSTID

OST, KJEKS & VIN

Hva er vel mer sosialt og hyggelig å servere til gjester enn ost og kjeks? Perfekt helgekos, som jeg er ganske sikker på at de aller fleste liker :-) I går hadde jeg jentekveld sammen med Nina, og mekket sammen en skikkelig cheeseplate til oss. Og om det falt godt i smak? Oh yes! På brettet mitt finner du både salte og usaltede kjeks, forskjellige typer ost (brie, krydderost, blåmuggost, urteost..), chorizopølse, druer og verdens beste marmelade med frisk kokkosnøttsmak. Sistnevnte har jeg alltid når jeg serverer ost og kjeks, den er nemlig helt himmelsk over brie - så frisk og god!


THE PERFECT FRIDAY NIGHT

Det ble en super fredagskveld med masse snikksnakk, helt avslappet i hver vår ende av sofaen. Kan det bli bedre? Jeg er alltid så trøtt på fredager, det slår virkelig aldri feil der der - derfor er det godt å bare kule helt ned etter en hektisk uke sammen med noen man er glad i. Planen min var egentlig å sove lenge i dag, men morgenfuglen i meg bare klarer det ikke - så allerede halv åtte var jeg våken som et lys... Haha! Vel, det var like greit - for i dag og i kveld har jeg masse på planen min. Først ut er et besøk til Marianne, og deretter til Celina :-) Ønsker deg en alle tiders lørdag!

ET SMART LITE TIPS

I dag tenkte jeg å komme med et aldri så lite tips til dere! Nemlig et supersmart rengjøringsmiddel, som brukes til fjerning av vann- og oljebaserte flekker på alle tekstiler. Sofaen min fra Muuto er uten tvil mitt største kjøp her i leiligheten, men en ting som er litt kjipt med den - trekket kan ikke tas av for å vaskes. Slik er det ofte med designmøbler, noe jeg selvfølgelig var klart over når jeg bestilte den. For noen uker siden var jeg innom Bolia, hvor jeg spurte om jeg kunne få tips til rengjøring av sofaen min. Og da viste hun som jobbet der meg denne lille saken, som uten tvil ble med hjem :-)

TEXTILE CLEANER

- KRISTINA TIPSER -

En supersmart og effektivt pleiemiddel, som fjerner det meste av flekker på tekstiler. Det inneholder ingen blekemidler, og er virkelig helt genialt! Her sprayer jeg rett på flekken jeg ønsker å fjerne, aktiverer vaskemiddelet med en svamp for å danne et lett skum. Så tørker jeg forsiktig over med en helt tørr fille, og voila - flekken er borte! Så om du også har sofa eller noe annet hvor trekket ikke kan vaskes, ville jeg absolutt prøvd ut denne sprayen! Love it

POV VEGGLYSESTAKE

annonselenke

POV VEGGLYSESTAKE (kan kjøpes her)

Disse lysestakene må være noe av det kuleste! Jeg fikk endelig hengt de opp igår, og ble helt frelst. Må innrømme jeg ble overrasket når jeg tente den, at en så liten ting kan gjøre et helt rom så koselig? Den ga et utrolig fint og nydelig møster på veggen - med de fineste skyggene. Jeg hadde nesten ikke lyst å slukke telyset for å legge meg...

SO COSY ..

Lysestaken kommer i alle slags farger, alt fra hvit, svart og grå - til kobber, gull og messing. Jeg liker utrolig godt de i kobber også, så jeg lurer på om jeg ikke skal klikke hjem ett par til. Var de ikke fine, vel? Det ble så mange screenshots på snapchat i går, at jeg tenkte jeg like gjerne kunne vise de frem til dere :-) Ellers må jeg ønske dere god morgen! Jeg forsov meg en time i dag, og blir helt stresset av følelsen... Så her er det bare til å få startet dagen med masse kaffe, godt humør og snart en forhåpentligvis bra treningsøkt. Hehe! Ønsker dere alle en super onsdag, så sees vi som alltid igjen litt senere

KITCHEN FAVES'

Her om dagen fylte jeg på med litt goodies til kjøkkenet mitt. Deilige oljer, kaffesirrup, honning og litt smånips som blir fint i tiden fremover :-) Nicolas Vahé sine produkter er noe som blir flittig brukt her hjemme, jeg er spesielt fan av krydder, oljer og syltetøy fra dette merket. Jeg vet mange kjøper disse produktene og kun har de til pynt - men seriøst, de er alt for gode til å bare la stå! Bruk de i matlagingen, smakene er helt amazing - ingen dag uten her hos meg altså.M U S T  H A V E S  P Å  K J Ø K K E N B E N K E N

Friske urter
Deilige oljer i forskjellige varianter
Spenstig krydder
Pesto - kaffe - te - kaffesirup

+ + +I tillegg kjøpte jeg med meg et helt nytt popcorn, som virket så kult at jeg klarte ikke dy meg! Haha.. Ellers ble det litt servietter og stearinlys, sistnevnte er et must i disse tider :-) Så koselig å slappe av hjemme, tenne masse lys og bare nyyyyte! Nettopp det er planen min i dag - leie film, hjemmelaget tikkamasala til middag og bare kos. Søndag i mitt hjerte MASTER BEDROOM

inneholder en annonselenke

Jeg kommer til å dra inn litt mer interiør på bloggen i tiden fremover, og etter hva jeg vet er dette noe som er veldig ønsket hos dere. Og det gjør meg glad! Interiør er noe av det gøyeste jeg vet :-) Nå begynner det sakte men sikkert å bli ferdig her hjemme, selv om det fortsatt mangler en del fortsatt. Den ene veggen i stua trenger virkelig å få noe annet enn hvit maling på seg, jeg klarer bare ikke bestemme meg for hva jeg vil henge opp... Chillzonen med daybed trenger både bilder og et lite bord foran seg - satser på at jeg kan få ordnet dette til uka. Og så er det soverommet da - mitt lille fristed som jeg liker så utrolig godt! Her skal det komme opp malerier på veggene og nattbord ved siden av sengen, det tror jeg blir fint.

BEDROOM VIBES

Veggene er malt i deco blue fra Jotun, en blåfarge som virkelig er helt n-y-d-e-l-i-g. Så glad valget mitt falt på nettopp denne! Lampene mine henger i pendel ned fra taket, og er fra Normann Copenhagen. Jeg kjøpte mine på Hansen & Co her i Kristiansand, men legger ved direktelink under til en nettbutikk hvor de kan kjøpes - da mange av dere har etterlyst det. Disse er superfine, spesielt når det er mørkt - glasskuppelen gir et helt utrolig fint og behagelig lys. De to tingene jeg ønsket for soverommet mitt, var en helt mørk farge på veggene og en gigantisk seng midt i rommet.... Haha! Så ja, jeg er happy

Normann Copenhagen taklamper HER / Lexington putetrekk / IKEA seng og dynetrekk

TODAYS WORKSPACE

Frem til jeg får hjemmekontor på plass på det ene soverommet her i leiligheten, blir det både stue og spisestuen som fungerer som hjemmekontor :-) Det fungerer egentlig helt supert, men bare ikke for ryggen som blir sittende alt for mye bøyd... Kremt! Derfor må jeg få kommet i gang asap med å få ferdig kontoret mitt, det skal bli digg å ha et eget rom hvor jobb er jobb.HOME

Dere skulle virkelig sett meg i går, jeg tok helt av. Nå har jeg snart vært uten snus i fire dager, og en ting jeg virkelig har merket - så er det hvor rastløs man blir. Selv om jeg ikke en gang får sove om nettene, så klarer jeg ikke slappe av i det hele tatt. Jeg sliter skikkelig med ting som å sitte stille eller konsentrere meg, så jeg tenkte jeg like godt kunne bruke denne uroen i kroppen til noe.... Haha! Så ja, da vasket jeg bokstavelig talt ned hele leiligheten min. Det tok meg ikke mindre enn fem timer, og nå er det så fint her at jeg er sikker på at det aldri har vært så rent før! Ler meg ihjel.. Etterpå vasket jeg og ryddet inni absolutt alle skap, samt pakket ned sommertøyet og gjorde klar for høst. Nå er det så deilig i garderoben min! Bare fluffy strikk, myke ullgensere og lune klær. Åååh! Tenkte jeg skulle vise dere, må bare få tatt noen bilder først :-)
Nå er jeg i hvert fall klar for en ny og fin dag! Våknet opp til at regnet haglet på soveromsvinduet i morges, så jeg tenkte å jobbe hjemme i noen timer - før jeg tar turen på trening. Vi sees igjen litt senere, enn så lenge må du ha en alle tiders torsdag

pouring down CUDDLING UP AT HOME

Når regnet daler ned ute, koser jeg meg maks her hjemme  Etter tre oversosiale dager, kjente jeg virkelig at det fristet med en skikkelig alenekveld. Så jeg har krøllet meg inn i det største teppet jeg har, fylt opp med masse moreller, tent stearinlys og rigget meg til i daybed'en med netflix på skjermen. Nå koser jeg meg, altså! Eneste som mangler akkurat nå er å fyre i peisen, men det må nok vente noen uker til. I mens slapper jeg maks av her inne i varmen, skikkelig regnevær på hjemmekvelder er faktisk noe av det mest koselige jeg vet om! Håper du også nyter onsdagskvelden?

VELKOMMEN HJEM TIL MEG

Jeg har gledet meg så mye til å vise dere mitt nye hjem! Det er ikke helt ferdig her enda, men likevel er det ferdig nok til at jeg vil vise dere :-) Jeg er så fornøyd med leiligheten min at jeg nesten må klype meg i armen hver gang jeg kommer inn her. For meg er dette drømmestedet, og jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd Leiligheten jeg bor i ligger i toppetasjen, er på cirka 100 kvm og ligger plassert midt i hjertet av Kristiansand-sentrum. Jeg har prøvd å få med alt på bildene, og jeg håper dere liker det! Eneste som mangler er vaskerommet, men det jeg har der er kun tørketrommel og vaskemaskin - enda litt ting jeg vil gjøre der, så det får komme ettervært. Uansett, velkommen hjem til meg!

GANG

Det første du ser når du kommer hjem til meg, er en lang og stor gang. Her har jeg en stor skyvedørsgarderobe rett ved døren, hvor jeg har alt av sko og jakker. Deilig med så mye skapplass!
GJESTEROM

Gjesterommet mitt er overhodet ikke ferdig, her skal jeg nemlig bygge kontor. Men det kommer med tiden, satser på at jeg får gjort det ferdig ila august :-) Her har jeg egen garderobe til gjestene mine, seng og litt slike ting. Gleder meg masse til å få kontor her, kjenner det skal bli skikkelig deilig å ha et eget sted jeg kan være for jobb.
SOVEROM

Soverommet mitt var veldig vanskelig å knipse bilder av pga dagslyset som kommer gjennom vinduene, men jeg prøvde så godt jeg kunne. Her har jeg malt veggene i fargen deco blue, og den er så latterlig fin! Mørk og dyp blåfarge, som gjør det til en fryd å sove der. På den ene siden har jeg walkin-garderobe, som er kledd igjen med fronter og speil i midten, fordi jeg ikke takler rot.... Haha! Her mangler det enda taklampe, nattbord og slike ting - men det viktigste er på plass.

SPISESTUE

Spisestuen min er jeg så happy med! Stolene er fra Hay og selve bordet er fra Bolia :-) Ved siden av har jeg peis, som du også ser fra stua. Gjett om jeg gleder meg til høst og vinter, da skal jeg ha så mange koselige middager her!
CHILLZONE

Liten ekstrastue, hvor jeg har valgt å plassere daybed med masse puter, lykter og kos. Her slapper jeg skikkelig av! Daybeden fikk jeg i innflytningsgave fra mine foreldre, og jeg elsker den. Her er det enda ikke ferdig, jeg skal få på plass et lite bord, samt bilder til begge veggene.


TOALETT

Badet mitt er jeg så sinnsykt happy med! Litt vanskelig å få frem fargene på bildet, men flisene er i en helt nydelige beigefarge - som gir en skikkelig lun og digg følelse. Her har jeg pyntet med produkter fra Voluspa og Meraki, samt detaljer fra VIPP.


STUE

Jeg er ikke ferdig med stua, så jeg tok ikke bilder av hele området til dere. På andre siden står tv'en min, hvor jeg enda mangler bilder. Det er en eviglang hvit vegg, så jeg må virkelig finne noe jeg kan henge opp der.. Haha! Ikke lett å skulle innrede så stort merker jeg, men det får komme med tiden. Sofaen min er fra Muuto og stuebordet er Ox Denmarq om noen skulle lure.KJØKKEN

Kjøkkenet er uten tvil min favorittplass i leiligheten! Det er fra KVIK, og jeg er så vanvittig fornøyd med det :-) Så mye skapplass at jeg ikke en gang får til å bruke alt, haha! Her ser du også rett over til spisestuen, noe jeg syns er veldig hyggelig når jeg f.eks har besøk - da blir det mye mer sosialt når jeg står å lager mat.

HOME SWEET HOME

Jeg tenkte jeg skulle få lage en homevideo også til dere, hvor jeg viser leiligheten på film. Men, jeg må bare få hjelp til filmingen av noen som kan det først :-) Uansett, nå fikk dere endelig sett nesten hele leiligheten. Her vil jeg bo for alltid

BILDEVEGG I STUA

annonseLIVINGROOM DETAILS

Jeg er så innmari fornøyd med den nye bildeveggen min! Ble det ikke fresht? Det er ingen tvil om at stilen i leiligheten min er stram og ren, uten dilldal og pynt som slenger alle veier. Rette linjer, men det skal likevel være koselig her. Leiligheten min er på 104 kvm, så det er mye vegger - derfor var det ekstremt gøy å endelig få opp noe på veggen bak sofaen. Det ble så utrolig mye finere her med en gang dette kom opp, og jeg er så fornøyd at jeg flyr snart i taket av glede. Yaaay! Alle plakatene mine er bestilt fra Desenio.no, det samme er også rammene.Marc Jacobs HER / Kate Moss HER / Verdenskart HER / Fjær HERDESENIO.NO

Jeg har bestilt plakater og posters fra denne nettbutikken før, og blir alltid like fornøyd :-) Bildene er faktisk superbillige, ikke galt på prisen i det hele tatt! I tillegg har de rask levering, og alt går veldig smooth for seg. Jeg har også hengt opp bilder i gangen, men dette får dere se senere når jeg viser leiligheten i sin helhet. Så, hva syns dere om resultatet? Jeg er superhappy, og koser meg så sykt her hjemme. Fine leiligheten min, her vil jeg bo for alltid

DETAILS

Jeg tenkte å ønske dere litt velkommen hjem til meg, men bare litt! Jeg er enda ikke ferdig, men nå begynner det virkelig å nærme seg :-) Så jeg tenkte å vise dere litt detaljer fra stue og spisestue.
inneholder ad-links
♥ 
Sofa fra Muuto - Spisestuestoler fra HAY - Hvit pute fra HAY - Rosa pute fra Louise Roe - Fjærlampe fra Vita
Lysekrone fra Menu - Spisestuebord fra Bolia - Pledd fra Lexington - Glasskolber fra Hansen & Co


Dette er virkelig helt fantastisk gøy, og jeg gleder meg som en gal til å vise dere hele leiligheten! Dere skal få se absolutt alt og hvert eneste rom, men det tar litt tid å innrede over 100 kvm. Men innen en uke eller to skal jeg være i mål, så da er det klart dere skal få se :-) I dag har jeg vært rundt med mamma i flere timer, og kjøpt inn en hel haug av nytt, samt litt blomster for å gjøre det litt koselig her. Jeg trives altså så godt, og kan ikke beskrive hvor takknemlig og heldig jeg føler meg over å ha muligheten til å eie denne fine leiligheten. Ingen tvil om at her skal jeg bo, for evig og alltid om det er opp til meg! Home sweet home

MIN FAVORITT I DUSJEN

annonse

I dag, jenter - skal vi snakke litt om barbering og hårfjerning! Nå er jo sommeren her, og da liker vel de fleste av oss å ha glatte legger og en fin bikinilinje ;-) Eller hva? Jaa!

ALT-I-ETT

Jeg har lenge brukt barberhøvelen Intuition Sensitive Care (faktisk så lenge at jeg måtte få tilsendt ny for å ta bilder til dere..), og tro meg når det sier at det skal mye til før jeg legger min elsk på slike ting. Jeg er kresen når det kommer til barberhøvler ass! Tingen er det at jeg er drita lei av å måtte smøre inn leggene mine med barberkrem før jeg sveiper over, derfor er denne perfekt for meg. Her finner du nettopp det innebygd, rundt denne høvelen er det deilig såpe laget alovera og e-vitamin - slik at jeg slipper å stresse livet av meg med å smøre hele kroppen med krem før jeg begynner barberingen. Denne herlige saken ER så god, så det er faktisk en fryd å tipse dere om den! Tørre legger og irritert hud er noe jeg ofte har vært plaget med, men etter at jeg begynte med denne barberhøvelen og i tillegg har vært flink til å smøre meg med lotion - har jeg blitt helt fin igjen. Og det er digg, begynte å bli litt smålei av å klø av meg huden på leggene fordi de var så tørre....

FAKTA OM INTUTION SENSITIVE CARE

Intuition Naturals er verdens første alt-i- ettbarbersystem, utviklet og produsert av Wilkinson Sword.

De fire ultratynne bladene er omgitt av enhudpleieenhet som skummer i kontakt medvann.
Hudpleieenheten inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin, somhindrer uttørking og gjør huden glatt og myk.

Intuition Naturals er tilpasset sensitiv hud. Den er dermatologisk testet, mildt parfymertog parabenfri.

Høvelen er spesielt designet for kvinner, og håndtaket er ergonomisk tilpasset.BESTILL GRATIS STARTPAKKE HER

Om dere ønsker, kan dere nå prøve denne barberhøvelen helt gratis :-) Det eneste du betaler er 39 kroner for porto. Intuition har millioner av fornøyde kunder rundt i verden, og det kan jeg virkelig godt forstå! Det er i hvert fall denne som er min best buddy i dusjen! Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe videre, så dersom du ikke vil fortsette å abbonere - gir du beskjed inne to uker etter du har fått startpakken. Men, jeg kan nesten garantere at du vil fortsette altså. Det er lite kult å gå tilbake til vanlig barbering etter å ha prøvd denne ;-) Jeg snakker av god erfaring, hehe. HER kan du bestille startpakke og prøve Intuition gratis

FØRSTE NATT I NYTT HJEM

Gooood morgen fra meg, som for første gang blogger fra min helt nye leilighet  Klyp meg i armen, dette er så fantastisk gøy! Noe som derimot ikke er gøy, var første natten her - som jeg naturlig nok hadde sett for meg at skulle bli heeelt fantastisk. Rett etter klokken tolv våkner jeg til at soveromsdøren min åpner seg, i tillegg til at jeg hører knirking ute i stua. Da var det selvfølgelig gjort, jeg var bombesikker på at nå var noen kommet for å kidnappe meg.... Haha! Så jeg låste døren min i full panikk, og ble sittende livredd i sengen - uten å tørre å gå ut i stua for å sjekke om det faktisk var noen der. Men siden jeg omsider sovnet klokken fem på morgenen og faktisk våknet opp i live, kan vi vel konkludere med at det ikke var kidnappere her ;-) Noe som betyr at det må spøke her, for den døren min åpnet seg ikke akkurat av vinden, for å si det sånn...

Jeg merker det er veeeldig uvant for meg å bo så stort, så jeg føler meg litt husredd. I tillegg har jeg jo bodd hjemme i fire måneder nå, hvor mine foreldre ligger i soverommet ved siden av og passer på meg. Så når jeg da plutselig skal sove for meg selv i en gigantisk leilighet, begynner tankene å rulle. Men jeg koser meg her på dagen da, haha! Satser på at det går seg til i natt, jeg skal låse døren slik at den ikke åpner seg igjen ;-) Uansett, tenkte jeg skulle vise dere et lite bildedryss av stue og kjøkken, som ble tatt før flyttekaoset begynte.

MY NEW APARTMENT

Nå er det papp og esker her overalt, så i dag må jeg ta en liten ryddings. Jeg har ikke kjøpt pynteting eller ting til å ha på veggene enda, sofaen kommer jo ikke før ett par uker - så jeg tenker å bo meg litt inn først. Uansett :-) Når du kommer inn i leiligheten kommer du til en stooor gang, og fire rom. Her finner du gjesterom, mitt soverom, bad og vaskerom. Videre går du inn, og du kommer til kjøkkenområde, spisestue og stue. Og så til ballkongen da, som jeg gleder meg så til fine sommerkvelder på! Denne dagen skal altså gå til rydding og kasting av papp, før jeg må flytte enda mer ting ned her, fylle opp kjøleskapet, bestille nett og tv - slike ting vet dere. Skal selvfølgelig gjøre så godt jeg kan med bloggen, men akkurat oppi flyttingen nå, så håper jeg at dere kan ha liiiiitt ekstra god tålmodighet med meg? Hihi! Vi sees igjen litt senere  


HELP A GIRL OUT

Jeg må starte denne lørdagen med å be dere om litt hjelp. Disse spisestuestolene ass, de holder meg seriøst våken om nettene! Jeg klarer bare ikke bestemme meg. Spisestuen min er som dere vet fra Bolia, med svarte bein og hvit bordplate. Jeg skal totalt ha åtte stoler stående rundt den, og har allerede bestemt meg for at jeg skal ha HAY sin modell som heter About A Chair. Den er så fiiin! Uansett, til poenget. Jeg har hele veien tenkt at jeg må ha svarte bein på stolene, slik at de står i stil til bordet de skal stå rundt og stuebordet mitt som er i marmor med svarte bein. Men, så er jo disse hvite med trebein også himla fine!affiliatelinks
About A Chair BLACK // About A Chair WHITE

Jeg er så i tvil om hvilken av fargene jeg vil ha, men må ta en avgjørelse i løpet av dagen - slik at stolene er kommet til jeg overtar. Jeg vet jo egentlig at de svarte vil passe best inn med tanke på resten av møblene, men så er jeg litt redd for at det skal bli for "hardt" i stilen - samtidig som jeg er skeptisk for at eikebeinene på de hvite vil bli feil med tanke på at spisestuen har nettopp svarte bein. Men så har jo både kjøkkenet mitt eikeplate og gulvet er i samme farge, så det kan jo bli superfint likevel tenker jeg :-) Haha, for et tankekaos - det er jammen ikke lett å skulle ta alle disse valgene! Så, hva syns du?

MIN NYE SPISESTUE

MY NEW DININGTABLE

Når jeg så dette fine spisestuebordet på Bolia, var det ingen tvil om at det var akkurat det jeg måtte ha! Bordet er rett i underkant av tre meter, og så utrolig fint. Det er samme modell som på bildet jeg skal ha, bare mitt skal ha sorte bein og med en ekstra plate i midten for å få enda mer lengde. Jeg er så fornøyd! Nå gjenstår bare de åtte stolene jeg skal ha rundt, de må bestilles i kveld - men jeg sliter selvfølgelig med å bestemme meg. Valget står mellom to modeller, men nå må jeg få fingeren ut og ta en avgjørelse. I dag er det 14 dager til overtakelse - så tiden flyr mildt sagt avgårde!

NEW IN: MARBLE TABLE

Da har jeg endelig bestemte meg for og bestilt sofabord til leiligheten! Stuebordet har helt rett design, med bordplate i hvit marmor og ben i svart stål. En uslåelig fin kombinasjon spør du meg!


NINETY SOFABORD - kan kjøpes HER /adlink

Jeg elsker kombinasjonen av hvitt, svart, grått og et lite hint av marmor. Sistnevnte kan jeg ikke ha for mye av, så i stuen får det holde med dette bordet :-) Jeg syns det er en skikkelig klassiker, og er sikker på at det kommer til å passe perfekt sammen med den nye sofaen min. Vet det ikke fint, dere? Jeg er så fornøyd! Og så håper jeg dere syns det er gøy når jeg viser frem litt ting jeg har kjøpt i blant. Det virker som dere liker når jeg blogger om interiør, og det gjør meg glad - for det er ingen tvil om at nettopp det vil oppta mye av tankene mine fremover. Nå skal jeg surfe litt videre etter seng, mørkeblått sengesett, kontorpult og lamper til soverommet - storkoser meg når jeg kan styre med dette. Håper dagen din er fin!

DRØMMESOFAEN MIN

Da er sofaen bestemt! Drømmesofaen min - som kommer til å bli helt perfekt i leiligheten 

MUUTO SOFA

Den jeg skal ha er enda litt større enn den på bildet, og den er så fiiin! Passer perfekt til stilen jeg vil kjøre i leiligheten, jeg gleder meg så til alt blir ferdig! Spisestue har jeg enda ikke helt bestemt meg for, men jeg tror det blir en jeg fant på Bolia i dag. Fargetonene jeg skal ha i stue og spisestue er hvitt, sort og grått. Helt enkelt og minimalistisk, uten noe dilldall. Soverommet mitt skal derimot være i en dyp og helt fantastisk fin blåfarge, med en stooor dobbelseng og lamper hengende ned fra taket. Vanskelig å forklare, men det kommer til å bli så bra! Mye som skal ordnes før innflytting, så her er det bare å henge i

Kardashian House Tour

Åh, disse bildene kom jeg over når Khloe delte de på sin facebook side - og jeg må bare dele de videre med dere. Velkommen hjem til Kourtney og Khloe i solfylte California! Her snakker vi skikkelig drømmehjem, jeg skulle lett overtatt de begge og levd ut drømmen i magiske USA :-) Vi ser jo forsåvidt hjemmene deres i serien, men likevel følte jeg det var mye jeg ikke hadde fått med meg her. Så da tenkte jeg å dele bildene med dere, det er jo litt gøy å se!Bildekilde: Architectural Digest

Uken som gikk

Ukens opptur:

Ukens opptur er definitivt torsdagens foredrag. Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så ute av komfortsona, men fy søren så godt jeg har av det! Når man driver med noe man vet man er god på hele tiden, sitter man jo egentlig på en gullstol og er komfortabel cirka hele tiden. Men foredrag? Waaaay out! Så jeg er ganske stolt av meg selv for å ha kastet meg ut i det, og utfordret meg selv så til de grader. Nå vil jeg holde mer foredrag i fremtiden, og bli enda bedre på det :-)

Ukens nedtur:

Jeg hater når jeg ikke har kontroll på ting i hverdagen min, og dette med at jeg må flytte ut av leiligheten min 21 februar, tapper energien min kraftig. Jeg blir så lei meg av bare tanken.. Er det ingen som vil selge noen fine og store leiligheter i Kristiansand for tiden da? Neeei.. Alt på markedet suger, og det er absolutt ingen leilighet jeg har lyst å kjøpe. Og hvor bærer det da? Sannsynligvis hjem på jenterommet. Note to self: slutt med å selge leiligheten din før du har kjøpt ny, Kristina!

Ukens blinkskudd:

Cirka slik jeg våkner opp hver eneste morgen med tanken om at jeg snart er hjemløs... Hehehe, neida! Joda.. Det faste blikket jeg setter opp når min lillebror ikke får til bildene slik jeg vil, og blir så hissig at jeg nesten eksploderer:

Ukens me-time:

Alenetid med The Blacklist på skjermen. For en serie! Jeg er helt frelst. Må se en episode hver kveld før jeg legger meg, og koser meg så sykt med denne tiden helt alene. Deilig å koble av litt etter en hektisk dag på farten.

Ukens mest spilte sang:

Westlife - When you're looking like that. Haha, er det mulig? Jeg er helt hektet på denne gamle slageren, det er nesten den eneste sangen jeg spiller om dagen. Ofte må jeg bare skru den opp på fult volume, og danse rundt i stua som en tulling for jeg blir så glad av den at jeg klarer ikke sitte stile. Shake det løs, jaaaa! Tipper det er god underholdning for naboene som dessverre kan se rett inn her, hehe. Blir jo så happy jeg da!

Ukens kleine:

Jeg måtte selvfølgelig tulle det til etter at jeg hadde holdt foredrag. Skulle gå ned fra scenen, og var så overlykkelig at jeg helt glemte at jeg hadde mikrofon på meg. Så mens alle klapper, går jeg bortover og PANG - der smeller hele systemet med mikken rett ned i bakken. Jeg begynte selvfølgelig å le, og dere vet jo min latter? Den er ikke akkurat rolig. Publikum lo, men jeg tror ikke det var fordi det var morsomt - men fordi jeg ler så innmari vilt. Seriøst. Jeg må lære meg en ny måte å le på. HO-HO-HO. Der har dere meg... Se for dere dette høyt i en mikrofon gjennom store høytalere? Virkelig ikke bra.

Var tydeligvis i "blinkskudd" humøret i dag. Hot babe walking down the street!

Coconut Milk Latte

COCONUT MILK, VANILLA AND COFFEE

Min store favoritt om dagen, er uten tvil caffé latte laget på kokosmelk. Det er helt nydelig! Etter en lang lørdag med hjemmekontor, er det ingenting som er bedre enn å knekke opp litt kokossjokolade, og sette seg ned med en varm kopp latte. Mmmm! Alt jeg gjør er å trakte kaffe på vanlig måte med maskinen min, før jeg tilsetter kokosmelk og noen steviadråper med vaniljesmak. Superenkelt, og veldig veldig godt! Nå har jeg ett par timer med arbeid igjen, før jeg endelig kan ta helg. I kveld kommer Hilde på besøk, og på planen vår står film og taco. Håper dere har det fint

bathroom essentials

Her om dagen kjøpte jeg litt nytt til baderommet. Blant annet en ny vri på skittentøykurven, som ble byttet ut med en moderne og morsom greie. Skittentøys-sekk fra Bloomingville, som kan henges på knagg eller stå til pynt ved siden av vaskemaskinen. Jeg syns den er så fresh, og ganske så annerledes! Litt nye effekter på badet er alltid moro, og er det noe jeg er hekta på - så er det duftlys. Derfor ble det med meg hjem ny såpe-dispenser og selvfølgelig et lite duftlys til å ha stående her, på en kul plate av betong. Ikke så mye, men likevel nok til en liten forandring her hjemme. Det duftlyset er forresten helt amazing, det lukter så vanvittig godt! Tror jeg betalte rett over 149 kroner for det, og fikk nesten sjokk over hvor billig det var i forhold til f.eks Voluspa. Dette er det jo bare å brenne i vei når prisen er så fin!MMM.. IT SMELLS SO GOOD!

Så tenkte jeg å komme med et lite tips! Er du blomstermorder som meg? Jeg aner ikke hva som er greia, men blomster lever sjeldent mer enn maks en uke her hos meg. Fine blomster som Hortensia har jeg for lengst gitt opp. Men denne saken her derimot, den svikter meg tydeligvis ikke med det første. Jeg fortalte om problemet mitt til hun som jobbet i blomsterbutikken, og da fikk jeg denne lille saken med meg hjem. Siden den trives best helt tørr, så trenger den ikke vannes og lever cirka evig. Så er den jo ganske fin også, sant? Perfekt for oss som stod bakerst i køen da grønne fingre ble delt ut ;-)

Det perfekte mellommåltid

annonse


14 GRESK YOGHURT VANILJE

En av mine største guilty pleasures når det kommer til mat, er definitivt gresk yoghurt. Jeg er faktisk så glad i dette at jeg har sluttet å kjøpe de store boksene med denne yoghurten, fordi jeg stopper liksom ikke før boksen er tom. Haha! Nå har det derimot kommet ut en ordentlig digg nyhet fra Tine, gresk youghurt med vaniljesmak. Og den er helt N-Y-D-E-L-I-G!


GRANOLA, CHIA- OG QUINOAFRØ

Yoghurten kommer i en perfekt boks, som er en super størrelse hvis man bare vil ha et lite mellommåltid eller trenger påyfyll av energi. Yoghurtboksen inneholder en utrolig god topping til å strø over, nemlig sprø granola bakt på spelt, havre og bygg, samt chia- og quinoafrø. Dette, kombinert med vaniljesmaken på yoghurten, er virkelig en uslåelig kombinasjon! Pluss i boka for at yoghurten har lite fett og et høyt innhold av protein. Yoghurtboksen kommer også i jordbærsmak :-)

Har du smakt denne, og hva syns du?


A bowl of granola and berries

BEDROOM DETAILS

God morgen, dere! Denne fine slyngen med lys ble med meg hjem i går, og hengt opp med en gang jeg kom hjem. Når mørket senket seg på soverommet i går ble det så utrolig koselig! De små tingene, som utgjør den store forskjellen :-) Alltid gøy med noe nytt til heimen! Jeg ligger fortsatt i senga, og koser meg med en stor bolle med yoghurt, cottage cheese, bær og hjemmelaget granola. Mums! Nå er planen å jobbe noen timer, før verdens beste Mommo kommer til byen. Det er nydelig vær her i dag, så vi to og Milo skal avgårde på skogstur i solsteiken, etterfulgt av hygge på café.

Finfin søndag, ønsker deg en skikkelig god en! Vi sees igjen senere, som alltid

Pancakes For Breakfast

Det er helg og tid for kos! Hva er vel bedre enn å starte morgendagen med en ordentlig pannekakefrokost?

Til seks pannekaker trenger du:

1 egg 2 eggehviter  3 dl melk 1/2 ts salt 1 ss sukrin 2,5 dl hvetemel

Slik gjør du:

Start med å piske egget sammen med melk, salt og sukrin. Så tar du i hvetemelet, og blander alt godt sammen. Stivpisk eggehvitene i en annen bolle, og vend det så forsiktig inn i røren. La stå i kjøleskapet i noen minutter, før du begynner stekingen. Server og kos deg med en nydelig pannekakefrokost! Jeg toppet mine med sjokolade-pålegg og banan. Superdigg!

Verdens beste sengetøy

annonse

I kveld tenkte jeg å vise dere soverommet mitt, som er oppgradert med nytt sengetøy for høsten. Grått og hvitt, en uslåelig kombinasjon! Et av de mest stilte spørsmålene på bloggen min er faktisk hvor nettopp sengetøyet mitt er fra, og merket er altså Beach House. Både dette og det grå er derfra, og tro meg - dette er verdens beste sengetøy. Ikke bare ser det veldig pent ut, men det er en drøm å sove i. Beach House sine sengetøy er laget av bomullsjersey, og er virkelig supermykt.

- my bedroom is ready for fall -

Sengetøyet er fra drLykke.no, en helt nydelig nettbutikk for interiør. I all hovedsak selger de egne merkevarer, men har også kjente merkevarer som Beach House, Senze of Joy, Lo-ika, Durance og mange fler. Hele oversikten finner du HER

drLykke.no har rask leveringstid, ALLTID gratis frakt og skulle det være sånn at dere skulle angre kjøpet av en eller annen grunn, så kan dere sende varene fraktfritt i retur. Det er jo en superdeal, ikke sant? Jooo! Akkurat nå er det høstfest på gang i nettbutikken, hvor dere kan finne mange fine varer til rabatterte priser. I tillegg har jeg fått lov å dele ut en rabattkode til dere! Koden er gyldig til og med fredag denne uken og kan kun brukes en gang per person. Ved bruk av Kristina123, trekkes det fra 100,- i kassen på alle kjøp over 399,-. En kjekk mulighet til å shoppe litt høytnytt til hjemmet!

Adams Matkasse

annonse

Jeg har nok en gang fått Adams Matkasse levert på døra, og denne gangen testet jeg ut Ekspresskassen. Ingen tvil om at dette er min favoritttkasse til nå! Den passer perfekt dersom du ønsker raske, enkle og gode middagsretter i en travel hverdag.


- Bestill Adams Matkasse HER -

Adams Matkasse sin filosofi er at hverdagsmaten skal være god, næringsrik og variert. Den skal gå fort å lage, og helst ikke inneholde matvarer med mye tilsetningsstoffer. Adams Matkasse ønsker å inspirere familier til å spise god og sunn mat, samt hjelpe med å spare tid på nettopp matlaging og handling i butikken. Matkassene inneholder alltid rene råvarer og ferske grønnsaker, samt at ukesmenyen er variert med både kjøtt, fisk og fugl. Hurra for såpass mye variasjon! Det er mange gode grunner til å prøve en slik matkasse - konseptet er utrolig bra, du sparer tid, slipper å planlegge middager og spiser utrolig god mat hver eneste dag. Du sparer penger,  det er enkle oppskrifter som tar kort tid å lage, kvalitetene på råvarene er upåklagelig, du kaster mindre mat og du blir inspirert til å prøve nye ting på kjøkkenet.

Denne uken har det vært så utrolig mange gode middager, og jeg har virkelig kost meg med å teste ut alt sammen.


 - Velg kassen som passer best for deg! -

Originalkassen: passer for deg som har god tid på kjøkkenet. Den har utfordrende smaker, eksotiske og inspirerende retter.

Ekspresskassen: raske, sunne og enkle retter! Perfekt i en travel hverdag.

Barnekassen: barnevennlige retter, perfekt for barnefamilien.

Fri for-kassen: norges eneste allergivennlige matkasse. Helt fri for egg, melk og gluten, og like næringsrik.

Sunn & Lett-kassen: denne har mer fiber, grønnsaker og magert kjøtt, og er perfekt for deg som vil spise sunnere.


I samarbeid med Adams Matkasse, har jeg nå fått muligheten til å gi mine lesere som er nyskjerrige på en slik matkasse et helt supert tilbud. Ved bruk av rabattkoden BLOGG_KRISTINA får dere nå -25% rabatt på første levering, i tillegg til gratis fruktkasse på andre levering. Rabattkoden varer i en uke, og bestillingen kan du gjøre HER

More issues than vogue

annonse

Som jeg fortalte dere for noen dager tilbake, bestilte jeg noen nye plakater fra Desenio for ett par uker siden. Og nå har jeg endelig fått satt to av de i rammer, så jeg tenkte selvfølgelig å vise dere, da!
- Vogue Plakat -

Hele utvalget av fashion plakater finner du på linken, det er så utrolig mange fine! Leveringstiden hos Desenio er 4-7 dager, og dersom du kjøper for over 600 kroner - blir frakten gratis. Slike posters er jo perfekt å kjøpe til seg selv, men også som vertinnegave dersom du skal på middagsbesøk eller bursdagsgave til noen man er glad i. Jeg har forresten trukket vinneren av konkurransen om disse plakatene i forrige uke, og den heldige ble Andrea. Du har fått mail fra meg


Can't wait

Er det noe jeg virkelig ser frem til, så er det å få kjøpt ny leilighet. Jeg følger med på markedet hele tiden, men enda har det ikke kommet noe aktuelt. I tillegg tenker jeg på hva jeg vil gjøre med den jeg har nå, og valget har vel egentlig falt på at jeg ønsker å leie den ut. Det å ha to leiligheter hvor den ene er til utleie, ser jeg på som en fin investering for fremtiden. Men, vi får se hvordan brikkene faller på plass. Jeg gleder meg så innmari til et nytt og større hjem! Denne gangen har jeg lekt litt med tanken på å leie inn en interiørarkitekt som kan innrede hele leiligheten for meg, slik at den blir helt perfekt. Jeg kommer nok til å gå for en ganske annerledes stil enn det jeg har nå, da det blir større plass jeg kan fylle opp. Så gøy det skal bli!

- inspiration from pinterest -

Kongen på havet

Gjett hvor jeg var i går da? I Dyreparken, på Kaptein Sabeltann-show! Er det noe som gir meg flashback til barndommen, så er det vel nettopp Sabeltann. Mine foreldre tok oss med dit på show hver sommer, og jeg husker jeg var helt i hundre. Både glad og livredd på samme gang, for kongen på havet var jo fryktelig skummel på den tiden. Og Magakan, da! Var det noen som skremte livet av meg som liten jente, så var det vel den galningen... Haha!-kaptein sabeltann og jakten på den magiske diamant -

En nydelig sommerkveld, med noen helt fantastiske mennesker Vi dro ut litt før forestillingen begynte, og fikk til vår store glede tid til å leke oss litt på tivoli. Det ble verken seier eller bamser på noen av oss, men så fort Susanne kom med sukkerspinn - var smilet på plass igjen ;-) Haha! Dersom dere får muligheten i løpet av sommeren, burde dere absolutt ta turen for å se på årets Sabeltann. Fy søren, det er jo så bra! Like gøy for både store og små, jeg var helt i hundre fra start til slutt. Forestillingen var helt ekstremt bra og godt laget, med de kuleste lyseffektene og gøyeste sangene. Anbefales!

That time of the day

i samarbeid med sögne home

- Sögne Home -

Vaniljeyoghurt, musli, kokosterninger og kaffe - den perfekte søndagsfrokost  Spesielt når det blir servert i mitt nye servise fra Sögne Home. Har dere sett så fint? Jeg har hatt lyst på disse porselens-bollene og koppene lenge, og nå er det endelig mitt. Jeg har serviset til åtte personer nå, og tenker å samle på det videre opp til 12. På koppene står det forskjellige sitater, alt til sin anledning. Det er så fint! Er det forresten noen av dere som vet hvor jeg kan få tak i kokosterningene som dere ser på bildene? Det er noe av det beste jeg vet i hele verden, men jeg finner det seriøst ikke på noen butikker. Jeg har leitet nesten over alt! Disse lurte jeg faktisk med meg hjem i en kopp sist jeg sov på hotell... Hva da desperat? Haha!

Ønsker deg en fin start på søndagen! Vi sees igjen senere i dag

Zzzzundays

 - sunday mood -

Min søndag så langt.Dyna i sofaen, Devious Maids på laptopen og bare avslapping. Noe så deilig! Straks skal jeg legge dyna tilbake der den hører hjemme, og komme meg ut av pyjamasen. Det er nemlig tid for fotballkamp igjen! Start spiller mot Strømsgodset, og jeg gleder meg masse :-) Heia heia! Jeg fikk lurt med meg Mommo også, så i kveld blir det hun, meg og Øyvind som skal heie på tribunen. Iiiih! Er derimot så trøtt at jeg er redd jeg sovner stående, så vi får håpe på en såpass spennende kamp at øynene ikke blir frista til å lukke seg... Haha! Hva gjør du i dag?

White on white

 - my apartment is ready for summer -

Da er leiligheten klar for sommer! Denne gangen gikk jeg for hvitt, med lyseblå detaljer. Og jeg er veldig fornøyd med hvor lyst og fint det ble her hjemme nå, skikkelig gøy med en litt større forandring :-) Den hvite sofaen minner meg skikkelig om sommeren for to år siden, når jeg nettopp hadde kjøpt leiligheten min og svevde på en deilig sky av lykke. Jeg var så stolt at jeg nesten fløy til himmels! For en følelse det var, første kjøp av egen leilighet er vel noe man husker for alltid? Hihi! I dag var det faktisk såpass varmt her i byen at jeg endelig kunne åpne skyvedørene ut til ballkongen, og det var virkelig helt magisk. Utsikt til knallblå himmel og en sol som varmer helt inn i stua, da sier jeg meg jammen fornøyd!
I dag har jeg løpt rundt som en rakett fra møte til møte, samt raidet noen interiørbutikker i pausene. Haha! Planen for kvelden var egentlig å dra på båttur, men når jeg kommer hjem igjen til en mailboks som er sprengt, var det bare å avlyse alt av planer. Så i kveld ser jeg på noen timer med jobb, men det skal gå helt fint det også :-) Har du hatt en fin dag?

Familiedugnad

- going back to all white at home -

Da var plutselig alt av møbler her hjemme hvitt igjen! Nå som det har blitt lysere tider, ville jeg bytte over til hvitt trekk igjen på sofaen min. Det er jo gøy med en større forandring i blant! I tillegg har jeg kjøpt inn litt nytt interiør, og resultatet ble så vanvittig bra. Gleder meg til å vise dere hele stua i morgen, føler meg heeelt forelsket i leiligheten min nå! Hihi.. Alt går i hvitt og lyseblått, skikkelig fresht og fint her nå! Mamma og Øyvind har vært hos meg i flere timer i dag, det er nemlig ikke bare enkelt å bytte sofatrekk. Jeg filmet faktisk store deler av seansen, men er redd vi hadde blitt innlagt hvis noen fikk se den....

Meg: Hei bloggen! Nå har vi byttet til hvitt sengetøy på sofaen, og Øyvind koser seg med å........
Øyvind: Det er for pokker ikke sengetøy, men sofatrekk. Legg ned det forbanna kameraet, og kom å hjelp meg!

Hehehe, jeg ler meg ihjel! Heldige meg som alltid har foreldre som stiller opp Nå skal jeg nyte siste rest av kvelden i den fine stua mi, og se Devious Mads på laptopen. Håper kvelden deres er fin!

Vårnytt til leiligheten

Her om dagen tok jeg meg en liten shoppingtur, for å kjøpe inn litt nytt til leiligheten. Nå går det mot lysere tider, og da syns jeg det er deilig å få inn litt nytt og friskt i heimen. Bort med strikk, tunge puter og gråe farger, inn med hvitt, lyseblått, lysegrått og lettere saker! Jeg er enda ikke helt ferdig, mangler noen flere sofaputer og ny bordpynt i stua. Jeg klarer ikke helt å finne noe jeg faller pladask for, så jeg får smøre meg med tålmodighet (som jeg ikke har...) og leite litt videre.

 - something new, and something from last year -

Litt nytt, og litt jeg hadde pakket ned i boden fra i fjor. Når vi går en ny årstid i møte, er det ikke bare klesgarderoben som må ha seg en oppgradering. Også interiørfronten! Jeg elsker å style her hjemme, faktisk noe av det gøyeste jeg vet.

Happy Friday

- fresh flowers, clean apartment -

Det er ingenting som sier helg mer enn friske blomster og en skinnende ren leilighet! Jeg har en tradisjon her hjemme hver fredag, som rett og slett går ut på å ta en skikkelig helgevask. Da kan jeg slappe av med den beste samvittighet når helgen kommer, i stedet for å irritere meg over alt rotet som er her hjemme. Jeg trives best når ting er helt perfekt rundt meg, støv på hjernen som jeg har ;-) Haha! Jeg ville egentlig bare droppe raskt innom for å be dere nyte fredagen og ønske dere en riktig god helg! Hva bruker dere kvelden til? Jeg er på besøk hos min onkel og familien, vi har nettopp spist pulled turkey med salat i pitabrød. Og det var så godt! Nå blir det snoperier og hygge med kidsa resten av kvelden

Weekend in a bagDet er vel ingenting som sier fredag mer enn ferske croissants og en bukett med tulipaner?


Happy Friday!

Da var det endelig helg, dere Etter å ha nesten grodd fast i sofaen det siste døgnet, fant jeg frem noen krefter for å gjøre det litt hyggelig i leiligheten til helgen. Støvsugeren ble sveipet over gulvene, kjøkkenet vasket og oppvaskmaskinen tømt! Ikke akkurat like mye som jeg pleier å gjøre når o´den store helgevasken skal bli tatt, men så er ikke formen helt på topp heller. Etterpå tok jeg med meg Milo på en liten luftetur, hvor vi dro innom bakeren for å kjøpe croissants og blomsterbutikken for litt friske tulipaner. I kveld kjenner jeg at det skal bli ekstra koselig å slappe av hjemme, altså Kvalitetstid med bestis står på planen her, vi skal lage god mat og sikkert se en film eller to. Hva står på planen din i kveld?

kvalitetstid med dere

God morgen, du fine Jeg koste meg så med jentene mine i går, og ble sittende hos Nina i mange fine timer med latterkramper og god energi. Det er så koselig når Tone er hjemme på besøk, og vi alle kan samles for å bare være sammen. Kvalitetstid med venninner er bare gull verdt! Et glass med rødvin ble det også i går, skuldrene senket seg virkelig i den myke sofaen foran peisen med noe ekstra godt i glasset... Neste gang jeg skal kjøpe hus eller leilighet, er det ingen tvil om at en slik skal ta plass i stuen min, og kanskje på soverommet også. Helst i hvert rom, peis er jo livet!

- girlsnight at Nina's-

Denne helgen skal bli så fin, med hygge sammen med både familie og venner! I kveld blir det skalldyrfest sammen med hele familien hjemme hos mamma, og jeg gleder meg så! Det beste jeg vet er når alle er samlet, både onkel og tante og hele Andersen-klanen. Iiiih! Men før det, blir det jobb i noen timer og den faste helge-vasken av leiligheten! Vi sees litt senere, da tenkte jeg å prøve meg på nok et sminke-innlegg til dere

Egg og Bacon Muffins

- Egg og bacon muffins, med hjemmebakte havregrynrundstykker -

Egg og bacon er alltid helt fantastisk godt, spesielt i helgene hvor man har ekstra god tid rundt frokostbordet. I dag tenkte jeg å tipse dere om en ny vri på nettopp egg og bacon, for dette er helt fantastisk å lage som frokostmuffins! Alt du trenger å gjøre er å dele en baconskive i to, før du legger den i kryss over en muffinsform. Så pisker du sammen egg og ost, som du fyller opp i bacon-muffinsformene. Sett dem i ovnen på 200 grader, og la de steke i cirka 10 minutter. Disse muffinsene er himmelske, og enda bedre hvis du serverer de med ferske rundstykker ved siden av. En skikkelig digg søndagsfrokost

The Coffee Guide

  - how do you like your coffee? -

Jeg syns dette bildet er så innmari kult! Det er egentlig mamma sitt, men jeg stjal det med meg hjem i går når jeg var hjemme på besøk. Tror dere hun ble happy når hun merket dette manglet på kjøkkenveggen, eller? Haha! Jeg må se til å få bestilt meg akkurat samme selv, dette passer nemlig helt perfekt ved siden av kaffemaskinen min. Jeg har blitt en skikkelig kaffeelsker de siste årene, og klarer meg ikke en dag uten. Går jeg noen timer for lenge uten koffein, får jeg hodeverk og hele pakka. Iiih! Favoritten min er faktisk vanlig svart kaffe, det enkleste er ofte det beste og så går det jo så fort å lage! Men dersom jeg er på café og skal kose meg litt ekstra - er caffelatte med helmelk det beste som finnes

snowy and cold outside

- warm and cosy inside -

Plutselig har vinteren meldt sin ankomst her på Sørlandet, og snøen daler ned. Jeg syns det er så fint! Ballkongen min er stappet med snø, og med de store vinduene mine som gir perfekt utsikt til det hvite landskapet ute, så er det bare skikkelig idyllisk å være hjemme nå. Regnet har derimot begynt å plaske ned her nå, så det spørs nok om ikke snøen forsvinner like fort som den kommer. Men for min del må den gjerne ligge her enda litt til, det er så fint og koselig syns jeg

New detailsGod søndagsmorgen, dere

Bildet og fatet dere ser på bildene fikk jeg til jul, og jeg syns begge deler er så fint! Endelig har jeg fått frem vasen min fra Kähler også, den har faktisk stått inne i soveromsskapet mitt siden jeg fikk den til bursdagen min. Siden alt i leiligheten min er i stål og sølv, har jeg slitt med å få rosegull-fargen til å passe inn her. Men nå kom den endelig frem, og soveromsvinduet ble altså plassen enn så lenge. Den er jo for fin til å stå i et skap, samt at hvite roser på soverommet er jo en drøm å våkne opp til :-)

GOD JUL

Riktig god jul ønskes til dere, de beste leserne jeg noen gang kunne ønsket meg! Takk for at dere år etter år klikker dere inn her, følger så ivrig med og stadig kommer med oppløftende ord. Dere er fantastiske alle sammen! Tenk at nå har jeg delt livet mitt med dere i hele åtte år? Det er åtte julaftener, det! Jeg håper og tror det blir mange fler, fordi det er en fryd å skrive for en fin gjeng som dere. I dag vil jeg si takk for at dere er de dere er, og takk for at dere lar meg drive med det jeg liker best! Jeg håper dere alle er omringet med masse kjærlighet denne dagen, og at julaften blir alt dere har håpet på. Jeg vil også sende en ekstra varm tanke til alle de som har mistet noen, kjenner på savn eller kanskje kjenner på livets utfordringer. En klem sendes din vei fra meg! Og til de av dere som er så heldige å føler at livet er godt - nyt det og vær takknemlig


- I wish you a very merry christmas -

Denne julaften har jeg laget meg en ny tradisjon, siden verdens beste Mofar forsvant fra oss tidligere i år. I dag hoppet jeg faktisk i joggeskoene, og satte kursen mot kirkegården - for å besøke min aller beste venn. Og dette vil jeg gjøre hvert år fremover. Slik får jeg besøkt engelen min, og samtidig få en sprek start på selveste julaften Det passer meg helt perfekt! Nå surrer Reisen Til Julestjernen i bakgrunnen her, så nå skal jeg krype opp i sofaen og følge med.

Sender dere alle en stor klem, og et ønske om en riktig GOD JUL

Christmas At My Mom's House

- welcome to christmas at my mom's house -

I år som i fjor, og årene før det - tenkte jeg å vise dere mamma sitt hus. Hun pynter så utrolig fint til jul, så hver eneste desember har det blitt en liten tradisjon her på bloggen at jeg viser dere barndomshjemmet. Dere kan tro jeg gleder meg til å dra hjem på lillejulaften, og våkne opp her på den store dagen. Da kryper vi alltid opp i sofaen, ser Askepott og alle julefilmene - mens vi koser oss med rømmegrøt til frokost. Tradisjoner som jeg alltid vil holde på

Så, velkommen hjem til familien Andersen!
Aldri for gammel

- never to old for my mom's advent calendar -

Jeg vet ikke med dere, men er det noe jeg aldri bli for gammel til - så er det vel mamma's julekalender. Det er definitivt høydepunktet å våkne opp til nå i desember! Jeg har tenkt å begynne å samle på Lexington sitt juleservise, og i dagens pakke ventet det nettopp en kopp fra denne serien på meg. Dere kan tro jeg ble glad

Første søndag i advent

Julen er endelig på plass i leiligheten. God første søndag i advent, dere


Dere har spurt om jeg ikke kunne vise leiligheten i sin helhet med julepynten, så her kommer bilder :-) Dette er mitt andre år med jul i leiligheten min, og jeg elsker denne tiden på året her hjemme. Jeg syns det er så koselig! I fjor hadde jeg ikke juletre, men i år klarte jeg altså ikke dy meg. Det er jo så utrolig stemningsfylt med et stort tre som lyser opp hele stua! Hele treet er pyntet med kuler i sølv, noe resten av julepynten også går igjen i. Kun to røde og grå nisser har fått plass her i år, og det holder i massevis. Jeg liker å holde stilen gjennomført også når det er jul, og da er grått og hvitt finest her hos meg. I dag er det første søndag i advent, noe som betyr at julen starter på ordentlig. Hoho! Skal dere også pynte i dag?

Winternails

 - my nails are definitely ready for winter -

Har dere sett så fine negler? Jeg syns de ble så utrolig skjønne! Jeg har nettopp begynt å gå til Hilde for å fikse neglene mine, hun jobber på Miabell Hudpleie her i Kristiansand. Og her skal jeg fortsette å gå fremover også :-) Bestis er jo verdens flinkeste, så når hun spurte om jeg ville fikse neglene hos henne, var det klart jeg ville det! Hilde har alltid så kreative forslag til hva vi skal gjøre - så jeg gleder meg til en neglefin tid fremover. Hva syns dere? Elsker det lille snøfnugget

Le Creuset

Jeg syns grytene til Le Creuset er helt fantastisk fine, og har hatt lyst på en slik i en liten evighet. I dag skal familien komme hjem til meg på middag siden Mamma har bursdag, og da fant jeg ut at jeg trenger en gryte som faktisk er stor nok for å kunne lage suppe til alle. Og slik ble altså denne lyseblå herligheten med meg hjem! Den perfekte unnskyldningen for å unne meg selv en så fin gryte, syns dere ikke? Haha! Det er rart med det, men når man blir litt eldre og får sitt eget hjem, så er det ofte gøyere å kjøpe ting til hjemmet - enn hva det er å kjøpe klær. Interiør er virkelig noe av det kjekkeste jeg vet om, og jeg storkoser meg hver gang jeg kan ta inn nye nytt og fint her i leiligheten min.

- Le Creuset Coastal Blue -

Den er så fin! Straks skal jeg prøve den for første gang, med å lage hjemmelaget chili- og tomatsuppe til familien. Gleder jeg meg ihjel til å feire verdens beste mamma på bursdagen hennes! Mamma er alltid den som gjør alt for alle andre, så i kveld gleder jeg meg til å for en gangs skyld kunne gjøre stas på henne. For er det noen som fortjener det, så er det vel mamsen min

Gardenia Colonia

- wild white blooms of creamy velvet -

Neste gang du vil kjøpe et nytt duftlys til hjemmet ditt, har jeg et tips til hvilket du burde sjekke ut. Gardenia Colonia fra Voluspa er en ny duft jeg nettopp kom over, og den er helt magisk god. Hvis jeg skal beskrive duften av lyset, så må det være med ordene koselig, lun, ren og avslappende. Den lukter som en deilig krem som du bare vil smøre på deg hele tiden. Den er heller ikke tungt i lukten slik at man får hodepine, men bare lett og utrolig deilig. Jeg har vanligvis alltid Saijo Persimmon duften, men den nye passet enda bedre til høsten. En varm anbefaling fra meg til deg

monkey business

Interiør er noe jeg kommer til å fokusere mer på fremover her på bloggen. Jeg syns jo dette er så gøy, så da er det klart det er kjekt å vise dere litt hva jeg har og hva jeg liker. I tillegg skifter jeg ofte ut tingene jeg har i leiligheten, så da er det jo moro å vise dere forandringene! Flere av dere har påpekt flere ganger at dere vil lese mer om slikt her inne, så da lytter jeg til det dere sier og fokuserer mer på nettopp interiør i tiden fremover. Det er alltid gøy å prøve ut noe nytt! Og hvis det er noe dere vil jeg skal vise frem eller fortelle om, så må dere bare gi beskjed i kommentarfeltet :-)

- Apekatt fra Kay Bojesen -

Nyeste tilskudd på interiørfronten er denne alt for søte apekatten! Den er fra Kay Bojesen, og den ble designet i 1951. Den er laget av teak og limbatre, og er derfor i den ypperste kvalitet. Den er så klassisk og kul, og jeg ser derfor fint for meg at den skal gå i arv til mine (muligens..) fremtidige barn. Enn så lenge henger og slenger den seg fint i hylla mi!

Dinner with the fam

Søndag betyr som regel familiemiddag for min del, og i dag var intet unntak. Og best av alt, jeg fikk velge middag! På menyen stod det derfor helstekt indrefilet av okse, sjampinjong-stuing, fløtegratinerte poteter og grønnsaker. Noe av det beste jeg har smakt på lenge, kjøttet var så utrolig mørt og godt! Det er alltid luksus å få komme hjem til ferdig middag, det er slikt man setter ekstra stor pris på når man bor for seg selv. Mamma ass, er det en plass den dama kan svinge seg så er det vel på kjøkkenet!


 - dinner at my mom's house -

Hvordan har helgen deres vært, da? Håper dere alle har fått ladet batteriene og viktigst av alt - kost dere masse! Hva har dere gjort for noe gøy? Selv har jeg tilbrakt tid med de jeg er glad i, og fått slappet godt av. I går dro jeg på sleepover hos min Onkel, og sov sammen med mine to fettere frem til i dag. Og dere kan tro vi koste oss i går, med hjemmelaget pizza, kakemenn og Skal Vi Danse på tv-skjermen. En veldig kjekk kveld med mine to sjarmører som jeg er så glad i Nå har jeg nettopp kommet meg hjem, og venter venninnebesøk resten av kvelden :-)

Tid for innekos

To ganger i året liker jeg å fornye litt ekstra her hjemme. Når våren er her, pakker jeg bort det jeg hadde fra kaldere tider - og når høsten er her, tar jeg inn litt lune og koselige ting. Nå er det jo nettopp høst, så da blir det fokus på nettopp lunt og hjemmekoselig her hos meg. Jeg skal vise dere kjøkkenet også, men i første omgang tenkte jeg å ta stua. Jeg syns det ble så fint her! Dersom dere lurer på hvor noe er fra, så er det selvfølgelig bare å spørre :-)
- did some redecorating in my living room -

Utrolig hva litt nytt interiør kan gjøre, ikke sant? Her har jeg tatt inn nye puter, pledd, hylle, dekorasjoner og slike ting. Og jammen gjorde det seg godt! Det er ikke alltid så mye som skal til :-) På høsten er det så koselig å tenne masse lys hjemme, og synke ned i sofaen. Er dere ikke enige? Og forresten, jeg gleder meg så enormt til jul nå! Planen er å ha juletre i år, så vi får se hvor jeg kan få presset det inn i stua mi. Inn skal det uansett, haha! Bare å glede seg til første desember, for da skal det pyntes og bakes til den store gullmedaljen :-)

hits