RARE TING MED MEG

.. Jeg er et typisk singel-menneske, og lurer seriøst på om jeg noen gang kommer til å orke et forhold igjen. Grunnen til det er at jeg rett og slett blir ulykkelig av å føle meg "avhengig" av et annet menneske. Når andre blir forelsket, har jeg hørt rykter om at de blir både glad, overlykkelig og gira på livet. Jeg blir totalt omvendt, og er ikke happy med situasjonen jeg har satt meg i. Overhodet! Jeg er så rar på dette området at jeg må faktisk le av meg selv. Til og med mine foreldre sier at jeg er best alene, når jeg er i et forhold mener de nemlig at jeg blir "umulig å ha med å gjøre". HAHA! Jeg er nok over gjennomsnittet selvstendig, og føler jeg klarer alt jeg vil her i livet på egenhånd - ergo: hva skal jeg med en kjæreste? Jeg skal ærlig innrømme at jeg har blitt en skikkelig egoist på dette området, og forstår vel ikke helt hvordan ting skal bli bedre hvis jeg får meg en liten rakkefant jeg plutselig må dele alt med. Det får derfor vente på ubestemt tid, i hvert fall frem til jeg har blitt voksen nok til å akseptere at jeg må ta hensyn til andre enn meg selv og planene mine... Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Når jeg først finner en sang jeg virkelig digger, hører jeg den igjen og igjen. Eller, det å si at jeg hører den ihjel er vel heller mer riktig. Akkurat nå er det "How Far Will I Go" med Alessia Cara som får gjennomgå, hehe. Når jeg var på toget tur/retur til Oslo i forrige uke, hørte jeg konstant på samme sang. Det vil si, ni timer med samme sangen på repeat. Altsååå, det kan jo ikke være innafor! Men slik holder jeg altså på helt til jeg blir drita lei, og aldri orker å høre sangen igjen. Det har enda ikke skjedd med denne da, så akkurat nå mens jeg skriver til dere spiller den selvfølgelig i bakgrunnen.... Haha! "If the wind in my sail on the sea stays behind me... One day I'll know, how far I'll goooo". Den er så fiiiiin!

.. Jeg er en mester i å være stressa for å sløse tid, eller syns det er kjedelig å gjøre ting jeg syns er slitsomt. Haha! La meg gi et eksempel. Her hvor jeg bor har jeg egen parkering til bilen min, hvor også sykkelen min skal stå. Dette er altså i garasjen vår, og det tar meg nøyaktig to minutter ekstra å trille sykkelen ned der. Sånt har ikke Andersen tid til, vet dere! Så gang på gang plasserer jeg sykkelen utenfor ved leiligheten min, og låser den fast til en stolpe. Ikke så smart med tanke på at jeg bor midt i sentrum, og bare en liten uke etter jeg flyttet inn her - ble faktisk den andre sykkelen min stjelt. Har man garasje, så skal man bruke den, sånn selv om det tar litt ekstra tid. Nå har jeg forøvrig parkert den forbanka sykkelen min i fellesganga her i leilighetskomplekset, det var vel også for å slippe å dra ned i garasjen med den...

.. Jeg drikker sjeldent alkohol, og grunnen til det er helt enkelt at jeg blir så ekstreeeemt dårlig. Ikke en liten hangover hvor man er småklein - her snakker jeg feber, intens svetting og jeg blir helt uttafor. Men en gang i blant må jo jeg også bli med på festligheter med vennene, og da planlegger jeg alltid to dager frem i tid slik at jeg skal ha kontroll på alt jeg ikke klarer å håndtere etterpå. Bloggen må være ferdig skrevet, mine foreldre må passe Milo og jeg kan faktisk ikke ha noen planer. I går var det som dere vet familiemiddag, og selv om jeg hadde vært ute kvelden før skulle jeg virkelig prøve å bli med. Men når klokken ble fire kom svettetoktene, jeg klarte ikke dra i middagen og endte med å sove 13 timer i strekk. Fy fader, det er så ille! Hvorfor blir jeg så evig klein? Jeg elsker jo å dra ut med jentene, men av den enkle grunn at jeg ender opp syk etterpå, er det rett og slett ikke verdt det for min del. Derfor drar jeg ut maks en gang hver sjette uke, mer enn det går rett og slett ikke. Det er regelen min, og ofte blir det enda lengre mellom hver gang. Eneste unntaket her er festivalhelgen i Kristiansand, da blir det en to-dagers på meg og jeg ender selvfølgelig opp halvsyk i en uke etterpå. Heldigvis er det alltid ett år til neste to-dagers-galskap. Haha!

.. Jeg klarer aldri å holde meg til beskjeder, bruksanvisninger, fremgangsmåter eller slike ting. Hvis f.eks Hilde gir meg et hudpleieprodukt fra salongen hun jobber på og forteller meg at jeg kun f.eks skal ta ett spray av den - kan du banne på at jeg tenker at ett spray ikke er nok. Så da sprayer jeg minst fem spray før jeg kan si meg fornøyd! Produktet kan da umulig ha effekt hvis ikke. Haha, herregud! Når jeg kjøpte tv-skjenken min kastet jeg selvfølgelig bruksanvisningen fordi jeg mente jeg overhodet ikke trengte den, noe jeg selvfølgelig gjorde og måtte ringe til min far for å får hjelp. For å si det sånn, han ble så rasende på meg og oppgitt over tankegangen min at jeg sverger jeg så røyk ut av ørene på den stakkars mannen. Det samme med begge sengene jeg har i leiligheten min, det måtte ikke mindre enn fem mennesker til for å få skrudd de opp..... Haha!

30 kommentarer

Jeanette

14.04.2017 kl.09:26

Kjenner meg så sinnsykt igjen i det med forhold! Jeg er akkurat på samme måte,synes det er så slitsomt å være avhengig av en annen. Takk for at du delte det!

14.04.2017 kl.09:54

Morsomt innlegg.

Lena

14.04.2017 kl.09:56

Er vel bare å bli med ut på alle festlighetene, uten å drikke..? Jeg har venner som drikker oftere enn kroppen min tåler. Men jeg blir alltid med, og er ofte mest i farta uansett om jeg drikker eller ei :)

God påske!

Lisa // Fjords & Beaches

14.04.2017 kl.10:29

Eg er HEILT lik når det kjem til musikk! Høyrer halvt ihjel alle sanger før eg går lei og må finne ny, haha!

Anne

14.04.2017 kl.10:50

you are not alone, my friend <3

Rifat

14.04.2017 kl.10:52

Hej Kristina, vil lige starte med at sige at jeg er vild med din blog. Jeg ser op til dig😍💕. Det er vildt at du har det sådan med fx det med at få sig en kæreste, men så tænker jeg man må tage tingene som de kommer. Jeg har aldrig hørt det før ihvertfald 😅 Hehe.. men smag og beha, alle en hver har sin egen mening og holdning til tingene. Og det er sjovt med at du fik hjælp til dit tv og din seng. Men det er jo Forståligt nok! Jeg ville nok heller ikke kunne klare mig hvis jeg selv skulle sætte tingene op. Det er rart at få hjælp til nogle af tingene en gang i mellem. 😊😜😇 og så vil jeg sige, at du er en fantastisk person! 😘

Kristina Andersen

14.04.2017 kl.17:40

Rifat: Takk for fine ord, Rifat! Så koselig at du liker bloggen min, det gjør meg GLAD :D

Elida

14.04.2017 kl.11:35

Eg drikker sjelden alkohol for eg liker det ikkje, men har ingenting imot at andre tar eit glass vin eller ei øl i festlig lag. Kven er det som stopper deg frå å la vere å drikke når du er ute? Hadde vennene dine latt vere å invitere deg fordi du ikkje hadde drukket på lik linje med dei? Blir du like dårleg av eit glass som fleire?

Statera Marit Ebeltoft

14.04.2017 kl.11:37

Du er nok herlig som du er :D Og noen reagerer dårligere på alkohol enn andre, slik er det nok bare :)

Andrea

14.04.2017 kl.11:38

Prøvd å ta allergitablett før du begynner å drikke? Feks zyrtec. Hjelper for mange :-)

Kristina Andersen

14.04.2017 kl.17:40

Andrea: Funker ikke :( Jeg har prøvd ALT... Haha!

14.04.2017 kl.12:28

Du er ikke den eneste som blir kjempedårlig av alkohol.. Drikker ganske sjelden jeg og :) ligger dårlig i flere daga etter en kveld på byen.

Ane

14.04.2017 kl.14:08

Hvor er den hvite genseren du har på deg på Snapchat ifra? Siiiiiinnsykt fin! Og det er forresten du også ❤️ Håper du får en fin dag :)

Kristina Andersen

14.04.2017 kl.17:40

Ane: Tusen takk, Ane! Så hyggelig du er :) Den er fra Malene Birger, kjøpte den på Høyer her i Kristiansand nå nettopp <3

Kine

14.04.2017 kl.15:34

Søte du <3

Et lite spørsmål, teppet du har ved sofaen din hvor er det fra? :)

Kristina Andersen

14.04.2017 kl.17:39

Kine: Bohus, Kine :))

Charlotte

14.04.2017 kl.15:43

Hvor er de rosegull pilotsolbrillene dine ifra?:)) Merke og kjøpt?:)

Kristina Andersen

14.04.2017 kl.17:36

Charlotte: De er fra Quay <3

Hege Kristin

14.04.2017 kl.17:59

så morsomt innlegg <3

Ane

14.04.2017 kl.19:53

Åååh så artig, er faktisk på påskeferie i Kristiansand akkurat nå så får ta meg en tur innom Høyer og se! Takk for svar, forresten ❤️

Maria

15.04.2017 kl.00:59

Kjekt innlegg å lese! Las innlegget for noen timer siden, også kom jeg over denne artikkelen nå. Kom til å tenke på dette innlegget da :-) Spennende og interessant lesing som angår mange av oss :-)

http://www.kk.no/livet/det-vanskeligste-med-%C3%A5-ta-avstand-fra-alkohol-er-invitasjonene-til-sosiale-hendelser-slutter-%C3%A5-komme-43814

15.04.2017 kl.05:51

Du minner meg om et lite barn!

sc

15.04.2017 kl.07:55

Kjenner meg så SYKT igjen i det med alkoholen :p Det er vel igrunn fordi alkohol er gift for kroppen vår, og noen kropper tåler den giften veldig mye dårligere enn andre ;)

Håper dagen din blir fin <3

Martine

15.04.2017 kl.09:21

Åh, "godt" å se at det ikke bare er meg som faktisk blir syk av alkohol! Alle andre klager på at de er dårlige, da føler de seg slapp, men drar ut for å spise og klarer å fungere liksom... Jeg skjelver, kaster opp og klarer ikke gjøre NOE. Har prøvd alt av råd og tips, blir virkelig ikke bedre! :p

Vilde

15.04.2017 kl.09:44

Anonym over her.Tror du må være veldig misunnelig på alle venninnene og vennene som Kristina har, siden du alltid poster usmakelige kommentarer.Du går jo igjen her, begynn å oppføre deg,så kansje noen vil henge med deg også...Tidlig på an som vanlig, O5.51.med kommentarer.Tror du trenger hjelp.Det er vell mest du som minner om et lite barn.

15.04.2017 kl.12:13

Hei. Husker du hva fargen du har på veggen heter? Er så fint hjemme hos deg..:)

Anita

16.04.2017 kl.13:40

Jeg føler det der med å være et "singel-menneske" er en slags forsvarsmekanisme for de som har vært single i lang tid... Før sa jeg alltid at jeg trivdes best alene og ikke ønsket meg barn, men plutselig en dag dukket drømmemannen opp jeg gleder meg til en dag vi skal få barn. Bare vent, plutselig skjer det for deg også, og du endrer oppfatning totalt:-)

Julia

16.04.2017 kl.22:38

Anita, noen trives faktisk best alene, uten at det må være en unnskyldning? Kristina har en veldig sterk og selvstendig personlighet. :-) Selv er jeg lykkelig gift og kunne ikke tenke meg noe annet, men Kristina må få velge selv hva hun ønsker uten at andre ser på det som en unnskyldning. Du ser veldig lykkelig og sunn ut, Kristina. :-D Du er nydelig vakker og stråler i din egen glans. Gøy å følge med på deg - du inspirerer. Stor klem

Ida

17.04.2017 kl.09:41

Det er mange som ikke tåler alkohol, kanskje du er en av de? Men du trenger jo ikke å la være og bli med vennene dine ut, du kan jo heller la være og drikke alkohol?! :) Det er ikke noe problem å dra på byen uten å drikke alkohol..

Christina

17.04.2017 kl.18:58

Vet du hva, jeg var helt lik deg med det der med forhold. MEN, så traff jeg en jeg faktisk klaffet 100% med. Alt var enkelt og alt jeg ville var å være med han. Vi er sammen fortsatt og det er bare helt naturlig.. Og SÅ godt. Unner deg å finne en slik. <3

Skriv en ny kommentar

hits