KYLLINGSUPPE MED EN VRI

Mmm! Kyllingsuppe jeg lagte i går ble så utrolig god, og da er det endelig på tide med en ny oppskrift på bloggen :-) Supper er virkelig noe av det beste jeg vet, og hvis man treffer på krydderet og ingrediensene som er oppi - da blir det virkelig en fest på middagsbordet! Denne er litt annerledes, for den inneholder både gulrøtter og sjampingjong. Anbefales!



DU TRENGER

Grillet kylling  1 løk 5 sjampinjong  2 gulrøtter  en halv boks mais en kyllingbuljong
2 ts karri 1 ts paprikakrydder 1 chili 2 ts salt & pepper 6 dl vann  3 dl matfløte  hakket persille


SLIK GJØR DU

Stek kylling, løk, raspet gulrot, hakket chili og sjampinjong sammen i godt smør, i noen minutter.
Tilsett alt av krydder.
Ta så i kyllingbuljoner, mais, vann, fløte, persille og smak til med ønsket krydder.
La småkoke i 20 minutter.

Server suppen, gjerne med godt brød og rømme. NYT!

11 kommentarer

11.04.2017 kl.20:04

Så jo bare helt nydelig ut.Må lages i morgen.

Kristina Andersen

12.04.2017 kl.08:29

Anonym: Hurra, så gøy den falt i smak hos deg! :D

Kamilla Haaland

11.04.2017 kl.21:18

Ser supergodt ut!

M

11.04.2017 kl.23:00

Hei Kristina! Lurer jeg på hvor de utrolig kule suppeskålene dine er fra? :-) Også vil jeg si at jeg er veldig glad i bloggen din, den gir meg masse inspirasjon i hverdagen, og GOD PÅSKE! :-) Jeg håper du har det bra om dagen <3

Kristina Andersen

12.04.2017 kl.08:29

M: Ordentlig koselig å høre gode deg, tusen takk! Skålene er fra Søgne Home :) Klem, og god påske til deg, M <3

Ida

12.04.2017 kl.00:04

Yummii! :D

Stine

12.04.2017 kl.00:23

Hei Kristina :) Håper du koser deg masse i påsken og nyter påsketiden! Følte jeg bare måtte dele en oppskrift på suppe med deg, siden du også er så glad i det. Til min store fortvilelse har jeg en kjæreste som mener at suppe ikke er mat, så er ikke noe jeg får lage så veldig ofte, men denne her er et av unntakene :) Den smaker himmelsk og jeg anbefaler deg virkelig og prøve den :) Ha en super fin påske <3

http://trinesmatblogg.no/2012/03/12/gmn-indisk-kyllingsuppe-med-eple-ingefaer-og-chili/

Kristina Andersen

12.04.2017 kl.08:28

Stine: Oii, den så god ut! Trine er jo så flink :D Takk for tips Stine, og god påske <3

12.04.2017 kl.09:22

Hva tenker du om bruk av kylling og dyrevelferd?

13.04.2017 kl.01:04

Håper du bruker hjemmelaget kraft - så mye bedre og tar ikke lang tid!

Tina

13.04.2017 kl.20:03

Hei!

Hvor er glassene i fra? :)

Ser smakfullt ut, skal prøves!

Skriv en ny kommentar

hits