SERIETIPSET: GRACELAND

Da tenker jeg det er på tide med en oppdatering i seriekategorien igjen! Jeg har uten tvil funnet meg en ny favoritt, men irriterende nok har jeg selvfølgelig slukt begge sesongene som lå ute allerede. Hvorfor klarer jeg aldri dy meg? Det skjer hver eneste gang jeg finner noe jeg virkelig liker, jeg blir helt besatt og ser episoder hver eneste gang annledningen byr seg. Jeg har til og med streamet denne serien på trening mens jeg løper på mølla liksom, haha! Graceland heter serien jeg liker så godt, og det ligger to sesonger av den på ViaPlay. Det er en tredje sesong også, men den finner jeg ikke - og jeg ble faktisk så desperat at jeg sendte melding til ViaPlay med spørsmål om når den kom ut.. Eier ikke skam, si! Haha.. Er det noen av dere som vet om noen andre steder sesong tre kanskje kan ligge? Da må dere veldig gjerne si i fra!

GRACELAND

Graceland er en superspennende dramaserie, hvor vi følger en gruppe undercover-agenter fra FBI, DEA og US Customs, som hver eneste dag gjennomfører hemmelige operasjoner. Alle agentene bor sammen i et helt fantastisk strandhus i Sør California, og huset har de valgt å kalle for Graceland. Til tross for at agentene må lyve til absolutt alle utenfor husets fire vegger, så byr livene på både vennskap, kjærlighet og en hel haug av drama. Mike Warren, som er en nyansatt FBI-agent, får sitt aller første oppdrag - noe som innebærer at han flytter inn til resten av agentene i huset. Mike forstår fort at livet som undercover i Graceland byr på sine utfordringer, spesielt når oppdraget hans er noe han aldri hadde sett for seg i sin villeste fantasti...

GRACELAND --


GRACELAND --
GRACELAND --

. . .

Mer vil jeg rett og slett ikke si, jeg har en kjip tendens at å dele for mye når jeg forteller om serier fordi jeg bli så ivrig og ender med å spoile handlingen. Og da blir noen av dere så hissige på meg atte hjælp! Better safe than sorry denne gangen, hehe! Jeg digger virkelig Graceland, men en liten ting skal dere vite før dere trykker play, sånn hvis dere er like utålmodige som meg. Det tar nemlig 2-3 episoder før serien blir gøy. Det er litt man må sette seg inn i før handlingen tar seg opp, men jeg er så glad jeg ikke trykket den av og ga den litt tid - for denne er virkelig til å anbefale. Yay! Dere finner den som sagt hos Viaplay :-)

14 kommentarer

Kristin

30.03.2017 kl.18:26

Hei Kristina ☺️ Kan hende den ligger på popcorntime

Trinelise

30.03.2017 kl.18:26

Sesong 3 kan du se her 😊 Kun med engelsk tekst da. Denne siden her er forresten helt genial. Har funnet alt av serier jeg ønsker der, og alltid oppdatert på sesonger 😁😁https://solarmoviez.to/movie/graceland-season-3-4450.html

Kristina Andersen

31.03.2017 kl.07:27

Trinelise: Takk for tips Trine Lise!! <3

Yvonne

30.03.2017 kl.20:22

Takk for tips! Skal begynne å se den i kveld :) Husker du har nevnt Blacklist men tok lang tid før jeg begynte å se den og da så jeg alle 4 sesongene på et par uker 🙈 så vet at tipsene dine faller i smak ☺️

Kristina Andersen

31.03.2017 kl.07:26

Yvonne: Jaa! Blacklist er så sinnsykt bra, en av de beste seriene som finnes :D

Hege Kristin

30.03.2017 kl.20:55

du finner sesong 3 på primewire.ag!

Trykk på TV shows, så skriver du inn graceland i søkefeltet :D

30.03.2017 kl.21:03

Hei fine du <3 føler meg kjempeteit og skikkelig viktig-per som skriver dette, men klarer bare ikke la det være! Så snapstoryen din med milo og klarte ikke la være å legge merke til at det så ut som du hadde et sånn metall-sprinkelbur i bilen? Kan godt være jeg så feil altså! Men fikk nettop streng beskjed selv i dyrebutikken at sprinkelbur var det værste i en eventuell kolisjon, at det faktisk er bedre å ha dyrene løs da. Ville bare tipse deg, dersom jeg så riktig <3 ha e fin kveld :-)

Amanda

30.03.2017 kl.21:28

Den er sikkert å få tak i på thepiratebay! Da må du ha programmet utorrent for å laste ned episoder derifra:-) kan hende du allerde er kjent med det, men nå er jo tpb stengt for Norge og da må du bruke programmet hola til google chorm for å få ip-adresse fra f.eks Sverige eller England så du kommer inn på siden! Så kan det spilles av i et program som heter VLC player når du har fått lastet ned episoden.

LH

30.03.2017 kl.22:16

Denne serien ble dessverre kansellert etter tredje sesong, så det spørs vel om hele serien kommer ut :/

Kristina Andersen

31.03.2017 kl.07:26

LH: Neii så kjedelig! Håper det ikke er en helt merkelig slutt på sesong tre da..

Statera Marit Ebeltoft

30.03.2017 kl.23:15

Denne virker jo veldig spennende da ;)

Johanne

31.03.2017 kl.16:36

Hei! Hvor får man kjøpt tannkremen du viste på mystory i går?

Evt rabattkode? God helg til deg 😘

Hege

02.04.2017 kl.02:56

Hei! Jeg anbefaler en veldig bra serie, som heter "The client list". Jeg tror dette kommer til å være din all time favorit. Jeg så alle sesongene på 4 dager. Det må nok være den BESTE serien jeg noen gang har sett. Vær så snill å sjekk den ut :)

Kristina Andersen

02.04.2017 kl.10:20

Hege: Oii! Takk for tips, skal sjekke den ut ikveld :D

Skriv en ny kommentar

hits