NYTER DAGENE

EN DEILIG TIRSDAG

I dag har jeg rett og slett samlet meg opp en haug av voksenpoeng! Er det innafor å si det i en alder av 26 år? Jeg har nemlig plantet blomster for aller første gang! Utendørs altså, i blomsterpottene mine. Sånt er det egentlig mamma som har tatt seg av for meg de siste årene etter at jeg flyttet ut, men i dag ble jeg drita lei av å se på de falleferdige blomstene mine som har stått ute siden forrige høst. Og ikke nok med det, jeg skrubbet hele gulvet på ballkongen også - for hånd. Ja, det var mildt sagt tungt som fy! Sånt er LothePus-arbeid føler jeg, men må man, så må man.. Haha! Jeg ble selvfølgelig så hissig mens jeg holdt på at jeg trodde det skulle ende med at jeg ødela hele greia. Stemningen ble ikke akkurat bedre der ute når alt det skitne vannet mitt på et merkelig vis hadde beveget seg over på naboen sin ballkong.... HEHE! Det ender vel med at jeg må skrubbe den også, men det får jeg i så fall ta imorgen ;-) Nå orker jeg ikke mer. Utrolig hvor mye drit som samler seg opp etter vinteren altså, det var rett og slett skikkelig kjipt der ute. Men nå er nye blomster planta og hagemøblene endelig på plass igjen, og det ble så fint!


Etter hard jobbing her hjemme var det på tide å komme seg ut å nyte de siste solstrålene. Så jeg dro ut på langtur sammen med Stian og Espen, vi hadde med oss ferske rundstykker med godt pålegg, kanelboller og en kanne med kaffe. Som vi koste oss! Våren smiler til oss her i Kristiansand om dagen, så da er det bare å nyte det så mye som mulig :-) Nå skal jeg komme meg i dusjen og hoppe i joggingsen, senere er det tid for pizzakveld med guttaboys. Gleder meg!

16 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

28.03.2017 kl.19:09

voksenpoeng ja! kjempeflink :) å så koselig å få guttene med på en liten utflukt da, kos dere med pizzakveld :)

Espen & Apollo

28.03.2017 kl.19:30

Takk for en fin tur ☺️❤️

Kristina Andersen

28.03.2017 kl.21:01

Espen & Apollo: Like måte min venn <3

Stine

28.03.2017 kl.19:33

Åh skulle gjort alt for å bli venninne av deg.. virker som at du alltid har det så kjekt med venner. Det at det ikke trenger å koste all verden hele tiden når man kjøre/gå et par minutter å komme til den fineste plassen hvor man kan ta med seg nystekte rundstykker og pålegg. Samtidig er jeg den som elsker å oppleve nye plasser. Kunne godt reist imorgen til Bali, hadde ikke gjort meg noe! Tålmodigheten min er nok ikke den sterkeste, vil jo alltid pakke til en ny ferie med en gang jeg har trått foten inn hjemme haha! Skal virkelig nyte de små øyeblikkene og de flotte reisene til høsten når friåret starter!! Første turen går til Dubai med familien i 2 uker, så kommer jeg hjem og skal virkelig oppleve fjellturer og Norges perler, samtidig som at et par sydenturer og koselige venninnekvelder skal bli prioritert!

Kjøp deg et par flotte blomster til helgen og ta deg litt fri oppi det hele, det fortjener du!

Kristina Andersen

28.03.2017 kl.21:01

Stine: Takk for fine ord, Stine! Det er virkelig de små hverdagsgledene som betyr så utrolig mye :) Goood tur til Dubai med familien, det er et fantastisk sted å besøke <3 Stor klem!

Hege Kristin

28.03.2017 kl.20:30

så koselig <3

Anja

28.03.2017 kl.23:04

Så koselig! Jeg begynte å Vaske gulvet på balkongen selv for hånd forrige dagen, for ja, sykt mye dritt som hoper seg opp der i løpet av vinteren. Men gadd ikke mer. Så du er flink, og jeg tar resten av det til helgen. Har fortsatt juletre foten stående der ute! Jeg tror jeg skal gi balkongen et lite løft i år, fargerik balkong skal bli. Så kanskje du kjører litt balkong inspoo når det er tid for det? Jeg har ikke store balkongen, men enn så viktig at den skal bli koselig og kul i år! Kos deg med tirsdags kvelden, skjønne deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Kristina Andersen

29.03.2017 kl.07:25

Anja: Det kan jeg absolutt, Anja! Lykke til med å få den fin igjen etter vinteren til deg også, det er et styr uten like... Haha! Men må gjøres :) Klem!

29.03.2017 kl.00:31

Nydelig hund du har! Kordan rase e det?:) og kor gammel e han?

Kristina Andersen

29.03.2017 kl.07:25

Anonym: Det er en blanding av chihuahua og chineese crested <3 Han blir 7 år i sommer :)

Martine K. Akselsen

29.03.2017 kl.02:54

Hei Kristina!

Er for tiden i USA og leter meg ihjel etter de Arizona Green Tea sticksene du anbefalte i "something i like". Hvor har du brukt å kjøpe de? :) Håper du kan svare, har ikke mange dagene igjen her, hihi!

Kristina Andersen

29.03.2017 kl.07:24

Martine K. Akselsen: Walmart kan de kjøpes på! :)

29.03.2017 kl.09:24

Voksenpoeng, ja! Er 26 år sjølv, og det er LOV! Har aldri planta noke i heile mitt liv, og blir nok heller lenge til, haha.

Lizbeth Osnes

29.03.2017 kl.11:17

Ååh, så deilig! Skulle til å kommentere dette innlegget i går, med noe sånt som "håper vi også får kjenne på vårluften snart" - men i dag da jeg våknet var visst mine bønner hørt allerede :-) Så innmari skjønt!

29.03.2017 kl.17:36

Hva heter modellen på solbrillene du har på deg? Sykt fine:-D

Kristina Andersen

29.03.2017 kl.17:45

Anonym: Usikker på modell, men de er fra Celine :)

Skriv en ny kommentar

hits