WORKOUT SONGS

HUSTLE FOR THAT MUSIC

Robin Schulz & David Guetta - Shed a Light
Jay Z & Kanye West - No Church in the Wild
Kygo ft Andrew Jackson - Cruise
Flo Rida & 99 Percent - Cake
Tinie Tempah - Girls Like
Alesso Vs OneRepublic - If I Lose Myself
Luis Fonsi ft. Daddy Yankee - Despacito
Maroon 5 - Maps

WAKE UP, AND GO WORKOUT

Mine favoritt treningssanger for øyeblikket! Hva er dine? Du må mer enn gjerne dele i dette kommentarfeltet, så kanskje vi alle finner oss noen nye favoritter. Yay! Jeg klarer virkelig ikke trene uten musikk, det er nesten irriterende hvor avhengig jeg er av det. Skal jeg ha cardio og har glemt headsettet mitt hjemme, ja da kan jeg love deg at det ikke blir noe cardio heller... Haha! Jeg vet alt sitter mellom ørene, men enkelte ting liker jeg å tro jeg ikke klarer meg uten. Jeg får tragisk nok så innmari vondt av meg selv når jeg hører meg selv slite og puste verre enn en purke, derfor må jeg ta mine forhåndsregler for å ikke sluntre unna ;-)

Nå skal jeg få i meg en stor kopp kaffe, og gjøre meg klar til ukens andre økt. Gleder meg masse! I dag er vi bare to som skal trene, så jeg håper vi kanskje kan få kjørt min kjære ro-wod igjen. Den har på merkelig vis blitt min nye favoritt, og det til tross for at den er tung som pokker. Lag dere en fin tirsdag da, godtfolk!

13 kommentarer

Lisa // Fjords & Beaches

28.03.2017 kl.10:04

Er heilt lik! Uten musikk, blir det ingen trening! 'No church in the wild' hadde eg heilt gløymt, kjenner den blir med neste treningsøkt! :) Eg har for tida dilla på heile soundtracket til Hamilton, so er nokon rap-sanger derifrå som får køyrt seg under trening, haha! :)

Ann

28.03.2017 kl.10:14

Woho! Takk for treningssanger! Det trenger vi alltid... selvom jeg er en stooor fan av podcast under cardio! Da går tiden såå fort! Jeg liker veldig godt Harm og Hegseth, Bra damer og Big 5 med Nils og Harald :D Men når jeg løper intervaller og skal pushe meg HARDT, da blir det som regel Uprising av Muse og Poison av Alice Cooper!

Kristina Andersen

28.03.2017 kl.13:25

Ann: Takk for tips! Podcast skal jeg jammen meg prøve ut, tenk at jeg aldri har hørt på det før :O

LH

28.03.2017 kl.13:52

Jeg klarer faktisk ikke å trene MED musikk. Først og fremst fordi jeg liker å høre takten av føttene mine når jeg løper, men også fordi jeg er litt redd for at jeg ved et uhell skal slippe en fis, haha! :D

Ragnhild

28.03.2017 kl.14:39

Mine favoritter for tiden er:

Dirhamz - Amanda Belara

Chained To The Rhythm - Katy Perry, Skip Marley

Saviorself - Jedi Mind Tricks

I Luv it - Jeezy

Under Your Skin - Seeb, R. City

Now and Later - Sage The Gemini

Ima Boss - feat Rick Ross - Meek Mill, Rick Ross

TurnUp - Gent & Jawns

Champions - Kanye West

Empire State of Mind - Jay Z

:-D god mix!

Kristina Andersen

28.03.2017 kl.17:34

Ragnhild: Takk for gode tips, Ragnhild!

Anna

28.03.2017 kl.15:45

Er det igrunnen ikke litt merkelig at du etter å ha tatt et oppgjør med dagens fokus på kropp, har lagt ut minst to innlegg hvor hovedtemaet er trening? Jeg likte innlegget du skev om kroppsoppgjøret godt, men i mine øyne ble det nærmere ødelagt når du kort tid etter fokuserer på kropp/trening. Hadde vært kulere om du dropper det som tema helt i etterkant!

R

28.03.2017 kl.18:22

Jeg er uenig med deg Anna, og er veldig glad trengingsinnlegg som dette.

Det handler mer om å komme inn i en sunn tankegangen der man ønsker å trene for å få bedre helse/mer energi kontra det å ikke tenke på annet enn at man må trene hele tiden for å bli/holde seg fitt.

Sistnevnte kan utvikle seg til noe veldig alvorlig og er noe man ikke bør på noen som helst måte inspirere til i ulike media. Men å fortelle helt oppriktig at man har hatt en gøy økt på trening, eller tips til sanger og ulike øvelser vil jeg påstå inspirerer mer den første katagorien: forbedring av helse/energi.

I tillegg er det viktig å se ting i sammenheng. Ikke ligg ut hvor utrolig lenge man er på trening hver dag og hvor sunt/lite man har spist etc. Men heller oppriktig fortelle at denne uken har jeg kommet meg ut og hatt det gøy på trening, og da kanskje neste uke skrive at man har droppet trening etc for en sosial setting. Eller rett og slett for man ikke hadde lyst den dagen.

Jeg tror det er bedre å blogge om trening, om det er en del av hverdagen, enn å late som man ikke trener og ikke skrive noe om det på bloggen. Selvfølgelig skal man være forsiktig med hvilken vinkling og hva man skriver om, med dette innlegget er ikke noe verre enn innlegg som viser dyre nyinnkjøp etter en ferie, eller luksushotellrom etc.

Statera Marit Ebeltoft

28.03.2017 kl.20:23

Så kjekt med ny musikk :D

LH

28.03.2017 kl.20:56

Anna: MÅ trening og treningsglede automatisk handle om kropp? Helse og livsstil er noe helt annet enn kroppshysteriet som Kristina snakket om i innlegget sitt. Det er viktig å trene fordi man får glede og overskudd av treningen, Kristina fremmer treningsglede, hun fremmer ikke trening for å få finere kropp. Du må lære deg og skille kroppsfokus og trening, for det trenger faktisk ikke å ha noen sammenheng!

Hanne

28.03.2017 kl.21:21

Jeg har noen faste som går igjen hos meg, da jeg alltid blir i godt humør av å høre på dem mens jeg løper :-) De er nokså gamle da:

Limbo - Daddy Yankee

Moves like Jagger - Maroon 5

Sun is shining - Axwell & Ingrosso

212 - Azealia Banks

I'm all yours - Jay Sean

29.03.2017 kl.15:31

Klarer selv ikke å trene uten musikk, det gjør så mye med både humøret og motivasjonen. Her er mine favoritter atm som kanskje flere kan ha glede av:

Pitbull feat Enrique Iglesias- Messin´ around

AJR- Weak

Krewella, Diskord- Beggars

Gavin Degraw- Best I ever had

Ed Sheeran- Family- P Money

Enrique Iglesias- Subeme la radio

Ragn´Bone man- Skin

K-391- Summertime

K-391- Electro house

Silje

02.04.2017 kl.23:24

Ed sheeran- galway girl!!!

Alt av Ed sheeran er på ørene mine egentlig. Haha er så fan!

Skriv en ny kommentar

hits