ENERGIZING MORNING RITUAL

Happy Monday, dere! I dag vil jeg starte den nye uka med å dele et aldri så lite juicetips med dere. Etter over ett år uten jucing har jeg altså kastet meg på bølgen igjen, og allerede etter to uker med grønne juicer hver eneste dag - føler jeg meg så mye bedre! Immunforsvaret mitt er jo alt annet enn bestevennen min, derfor tenker jeg det er fint å få i seg så mye vitaminer og grønnsaker som overhodet mulig, for å holde meg frisk som en fisk i tiden fremover. Det er rart med det, men hvis du juicer de rette tingene - så gir en ferskpresset juice så utrolig mye mer energi enn f.eks koffeindrikker. Dette er bare så mye bedre, og det er utrolig spesielt å kjenne at kroppen bare kvikner til når man har bælmet ned en skikkelig grønnsaksjuice.

MY EVERYDAY FRESH PRESSED JUICE

Når jeg lager juice er jeg overhodet ikke opptatt av smak, jeg juicer ikke for at det skal smake digg - da vil jeg heller drikke iste eller noe annet digg. Jeg juicer for å få energi, gi et solid boost til immunforsvaret og for å føle meg sunnere innvendig. Og de beste juicene for kroppen vår, de smaker som regel ikke sånn supergodt mener nå jeg da... Hehe! Men de funker som bare rakker'n, og det er uten tvil det viktigste for meg! Den jeg starter dagen min med nå for tiden inneholder tre never spinat, tre gulrøtter, en god bit ingefær, en hel sitron, en halv brokkoli og en rødbet. Sitronen tar bort mye av den grønne smaken, så personlig syns jeg denne ikke smaker så alt for galt. Og jeg bælmer den ned på 1-2-3, så smaken har vel uansett ingenting å si :-)

A JUICE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY

Et glass juice med ferske grønnsaker hver dag er virkelig til å anbefale. Ikke bare er det bra for kropp og immunforsvar, men det gir også ordentlig fresh glød til huden og får meg til å føle meg ekstra fresh. And that I like!


12 kommentarer

marte

20.03.2017 kl.11:14

Så spennende :) Jeg husker du drev med dette før, så gøy at du har begynt igjen.

Bruker du egen juicemaskin, eller blander du alt bare i en blender?

Et ønske er innlegg med mengde av ingredienser og fremgangsmåte <3

Kristina Andersen

20.03.2017 kl.12:16

marte: Jeg bruker juicemaskin :-) Mengde står her i innlegget, og fremgangsmåten er ikke annet enn å skrelle grønnsakene og hive de i juiceren :)

Hanne Marte

20.03.2017 kl.11:29

Hei :)

Kunne du skrevet et innlegg med tips på hva man kan/bør gjøre/se i Kristiandsand når man er der på ferie? :-)

Dyreparken vet jeg selvsagt om, men setter stor pris på flere tips :D Gjerne tips til hvor man kan spise osv også!

Kristina Andersen

20.03.2017 kl.12:16

Hanne Marte: Already did, Hanne! Du finner en stor Kristiansand guide her :-)
http://kristinaandersen.blogg.no/1463146951_den_store_kristiansan.html

20.03.2017 kl.12:27

Åh, men kjære deg, det er jo så lett å få enhver juice til å faktisk smake himmelsk og det er bare trist å berøve seg det! Jeg juicet for første gang for rett over fire år siden og det har blitt en del siden det og det jeg har funnet ut, er at sitron (som du også nevner) og også grønt eple kan maskere enhver grønn smak:D Sitron og grønt eple sammen i enhver grønnsaksjuice, da får jeg i meg hva det skal være og det er jammen meg KNALLgodt! Har du i mango også, er det bare perfekt:D Åh, jeg gleder meg til å juice igjen, det har blitt for lenge siden nå, må bare finne igjen alle delene til juiceren:D Håper du prøver med grønt eple og sitron sammen, så skal du se at juicene faktisk vil smake kjempedeilig også:D

Karoline

20.03.2017 kl.12:31

Nam, så skikkelig godt ut! Jeg lurer på en ting: hvilken størrelse har du i fjærlampen på soverommet ditt? Har prøvd å bla i arkivet ditt med interiørinnlegg men jeg har ikke klart å finne det ut på egenhånd! Synes størrelsen på din virket helt perfekt og noe jeg selv kunne tenke meg :-)

Kristina Andersen

20.03.2017 kl.12:48

Karoline: Den er en medium mener jeg <3

Statera Marit Ebeltoft

20.03.2017 kl.14:15

Så spennende, sku virkelig prøvd ut litt jucing :D

Cecilie

22.03.2017 kl.19:47

Hvor er fjølen med grønnsaker fra? Og det brettet i bakgrunnen med krydder på? 😍

22.03.2017 kl.23:09

Hei! Så fint glass, hvor har du kjøpt det?

23.03.2017 kl.08:49

Elsker bloggen din. Synes den er så inspirerende!

Forresten for har du kjøpt glasset? Det var nydelig!

Kristina Andersen

23.03.2017 kl.08:53

Anonym: Åhlens :) Takk snille!

Skriv en ny kommentar

hits