RYDDER MEG GLAD

Dette har vært en alle tiders dag, en skikkelig opptur med masse latter og godt humør. Og best av alt, nå nærmer helgen seg! Jeg er fullspekket med planer fra fredag til søndag, så denne kvelden tenkte jeg faktisk å bruke til å rydde hjemme. Ta helgevasken på forskudd, dere vet jo hvor viktig akkurat det er for meg. Jeg kan være yolo med mye, men ikke med fredagsvasken. Der går grensa, si! Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg ikke får ro i sjela og klarer å nyte dagene hvis det ser ut som et bombet horehus her hjemme. Ikke at det noen sinne gjør det uansett, men et hårstrå på gulvet eller tanken om at jeg ikke har støvsugd på to døgn gir meg seriøst stress i hele kroppen. Klarer ikke slappe av, og tenker at jeg heller burde avlyse middagsdaten min for å dra hjem å svinge vaskekosten. HEHE. Yes, jeg er gal når det kommer til akkurat dette - men til gjengjeld er jeg veldig klar over det. Det er vel derimot ikke den verste uvanen man kan ha, eller hva? Jeg vil heller ha det ryddig og fint, enn at folk tror de har ankommet en slagmark når de kommer på besøk ;-)


TODAY WAS A GOOD DAY

Planene for helgen er lunsjer med venninner, middagsdater med fine folk og så kommer endelig Stian hjem i helgen. Så da er det ingen tvil om hvem jeg vil bruke mesteparten av tiden min på :-) Video skal også filmes til dere, så blir det litt action her på bloggen også! Har du noen fine planer for de kommende dagene?

16 kommentarer

16.03.2017 kl.18:17

SÅ vakker! Og åh, jeg skulle så inderlig ønske jeg hadde energien din til å rydde og ordne slik <3 Her ER det faktisk slagmark (no, really) og jeg har overhodet ikke energi eller motivasjon til å begynne engang. Men idag er en lettere dag enn ellers, så jeg skal SÅ benytte meg og svinge meg litt i heimen slik at det blir litt koseligere til helg:D

16.03.2017 kl.18:19

Hei Kristina :)

Jeg bare lurer på en ting. Du skrev for noen innlegg tilbake det angående kosthold etter å ha reist en del etc og sikkert hatt "dårlig" kosthold, og at du ønsker å stramme inn. Hvordan takler du det om du går opp i vekt etc? Blir du deppa av det?

Jeg har selv gått opp noen kg nå, rett og slett for at jeg har "kost meg" og spist for mye mat rett og slett, og ikke hatt motivasjon til å KLARE å stramme inn enda selv om jeg burdet... hva er dine tanker om dette? Er utrolig frustrert over at jeg har latt det gå slik at jeg har lagt på meg, og håper jeg klarer å skjerpe meg litt nå før sommeren :-/ Det handler jo trossalt om viljestyrken i bunn og grunn, men av og til er det bare så utrolig vansklig. Har hatt trening og kosthold litt opp i halsen siste tiden, så motivasjonen er ikke helt på topp!!!

Anyways, digger deg!! :-)

Kristina Andersen

17.03.2017 kl.07:04

Anonym: Hei søte deg! Personlig så blir jeg ikke deppa hvis jeg legger på meg noen kilo, jeg blir heller deppa av at jeg ikke er i rutine med det jeg trenger for å føle meg vel. Nemlig trening og bra mat :) Har jeg ikke disse to tingene på plass over en lengre periode, da kan det fort gå meg på nervene og jeg blir nedfor. Jeg trenger masse trening, såpass godt kjenner jeg meg selv - psyken min er totalt avhengig av det :)

Jeg tror ikke du skal tenke for mye på noen ekstra kilo, har du en aktiv livsstil - så vil du gå tilbake til der du pleier før du vet ordet av det. Og dette med å skjerpe seg før sommeren? Jeg har ikke vært i den såkalte "sommerformen" på fem år, men klarer likevel kose meg ihjel hver eneste sommer :D Om motivasjonen ikke er på topp, så gi deg selv litt tid! Ikke stress med dette, så er jeg sikker på at du plutselig kommer sterkere tilbake <3

Js

16.03.2017 kl.19:26

Kjenner meg så godt igjen på den vaskingen altså. Ha ha. Mannen min mener jeg må ha en sykdom. Støv på hjernen her altså.

Sånn over på noe annet. Hvor er buksa di fra. På jakt etter en ny jeans. Noen å anbefale?

Ha en riktig god helg Kristina....

Kristina Andersen

17.03.2017 kl.06:57

Js: HAHA!! Denne er fra H&M, jeg kjøpte den i fjor :) Angående jeans så er jeg mest fan av Levis sine, de er supergode. Ellers syns jeg Gina Tricot også har mange fine modeller :) Goood helg <3

Lunaen

16.03.2017 kl.19:54

Du er den nydeligste jenta jeg har sett <3 Herregud så vakker! Natrulig å fin! :* Ikke forandre deg, du er så bra!!! Love!!

Anja

17.03.2017 kl.06:52

Herlige deg! Fredagsvasken er viktig altså, helt enig! Og blomster. Kos deg masse i helgen,det fortjener du. Har ingen spesielle planer, men skal prøve å lage noen😀klem fra meg til deg, hilsen Anja

Kristina Andersen

17.03.2017 kl.06:57

Anja: Blomster også, uten tvil! Kos deg i helgen Anja, og finn på noe som gjør deg glad :D Klem!

Lisa // Fjords & Beaches

17.03.2017 kl.08:04

Hahaha, for ein overskrift! Skulle ønske eg var like glad i å rydde/vaske, det er ein god egenskap, spesielt med eigen leiligheit! :) God helg!

Kristina Andersen

17.03.2017 kl.08:55

Lisa // Fjords & Beaches: God helg skjønne Lisa!

17.03.2017 kl.10:47

Fine deg.Nydelig topp og armbånd.

Linn

18.03.2017 kl.00:03

Hei :)

Duh, jeg må bare spørre om den skjorten din for jeg har så lyst å bestille den siden jeg ikke finner den i butikk. hvordan er den i størrelse? Har du den i din vanlige størrelse eller har du gått ned i den?

Kristina Andersen

18.03.2017 kl.08:39

Linn: Jeg har vanlig størrelse, og det passet fint :)

Anonym

19.03.2017 kl.11:17

Hvor er skjorten din fra? Den var dødsfin :-)

Kristina Andersen

19.03.2017 kl.11:17

Anonym: H&M Trend <3

21.03.2017 kl.16:19

Hei!

Jeg bare lurer på om du er fornøyd med den maccen? Vurderer den samme selv bare i rosegull. Er litt redd for at skjermen blir for liten for meg ettersom jeg er vandt med 13.3 tommer.

Så bare lurer på om du er fornøyd :-)

Skriv en ny kommentar

hits