SØNDAGSFILMEN

Hei søndag, og hei sofadag  I dag er formen noe redusert etter gårsdagens festligheter, så her skal jeg bare slappe av og virkelig lade batteriene til en ny uke. Jeg regner med det er flere av oss som skal ha innesøndag? Det er så deilig i blant! Derfor tenkte jeg å komme med et filmtips igjen, jeg har tilbrakt så ekstremt mange timer på fly den siste tiden og da har jeg stadig kommet over nye filmfavoritter som må tipses om. Det beste med å fly: å ha muligheten til å snurre film i ni timer uten dårlig samvittighet og sjansen til å tenke at man heller skulle gjort noe annet fornuftig. Haha!

THE ACCOUNTANT / foto: sf studio

I dag vil jeg tipse dere om The Accountant, denne filmen er såpass bra at jeg faktisk vil se den igjen i dag. Yes, jeg er den type person som gjerne snurrer filmen både to og tre ganger hvis jeg liker den godt nok ;-) Dette er en superspennende dramafilm som virkelig falt godt i smak hos meg, når Ben Affleck er i hovedrollen vet man vel egentlig at den er bra før man i det hele tatt har trykket play. For en dyktig skuespiller, jeg er storfan!

The Accountant handler kort fortalt om mattegeniet Christian Wolff, en overintelligent fyr som liker tall bedre enn mennesker. Bak fasaden som ansatt for et lite selskap, jobber han som regnskapsfører for noen av verdens farligste kriminelle miljøer. En dag blir han leid inn for en jobb av en milliadær til å gjennomgå regnskapet i selskapet hans, for å finne ut hvor det har blitt av et stort bengebeløp som plutselig har forsvunnet. Wolff blir plutselig dratt inn i en kamp mellom liv og død, han får ikke bare skatteetaten etter seg - men også flere leiemordere som har et eneste mål. Drepe Christian og hans makker i saken Dana. Men, Wolff er ingen vanlig regnskapsfører og er godt vant med å forsvare både seg selv og de få menneskene han er glad i. En vanskelig barndom preget av autisme, en mor som stakk av og en far som har trent han opp til å bli millitær gjør at Wolff i tillegg har blitt en beinhard egentrenet soldat som virkelig vet hvordan han skal komme seg ut av beintøffe kniper....
SNURR FILM!

14 kommentarer

Inger

12.03.2017 kl.12:44

Jaaaa men hvor kan man se den? Lurt å ha det også med. Ikke på Netflix eller viaplay

Kristina Andersen

12.03.2017 kl.17:33

Inger: Du kan kjøpe den på Viaplay. Men mener også den kan leies via appletv :))

Hege Kristin

12.03.2017 kl.13:09

hørtes spennende ut!

Martine Ellefsen

12.03.2017 kl.13:14

Den filmen er en av mine favoritter!

Ha en super søndag <3

Emilie

12.03.2017 kl.13:19

Hvor finner jeg filmen?

Ingvild

12.03.2017 kl.14:07

Hvor ser du filmen? Finner den ikke på Netflix:-)

Kristina Andersen

12.03.2017 kl.17:33

Ingvild: Jeg så den på flyet :) Du kan kjøpe den på Viaplay. Men mener også den kan leies via appletv :)

Andrine

12.03.2017 kl.14:07

Hvor finner jeg denne? :-)

Kristina Andersen

12.03.2017 kl.17:32

Andrine: Du kan kjøpe den på Viaplay. Men mener også den kan leies via appletv :)

Minrefleksjon

12.03.2017 kl.16:57

Takk for tips! Ha en super uke! :-)

Sunniva

12.03.2017 kl.17:06

Har satt den på nå, virker bra :) takk for tips!

Lisa // Fjords & Beaches

12.03.2017 kl.19:10

Eg såg The Accountant på kino i Hawaii, faktisk! :) Elska den, og er sjukt fan av Anna Kendrick! Eg kan og sjå ein film eg likker fleire gonger i løpet av kort tid uten å bli lei!

Karoline

12.03.2017 kl.21:43

Hei Kristina! Alltid gøy med filmtips. tusen takk :) Jeg lurte på om du har hørt om en flimtest som heter Bechdel-testen? kort sagt er det en test som viser alle filmer som har

1. to jenter med navn

2. som har en samtale dem i mellom

3. som ikke omhandler gutter

Høres ut som en banalt enkel test, ikke sant? Vel, faktisk så er det ekstremt mange filmer som stryker på denne testen, inkludert Harry potter, ringenes herre (og også the Accountant).

Det viser litt om hvor skeivt balansert makten er i Hollywood idag.

Jeg syntes det er utrolig viktig at de som har en stemme i dagens samfunn, bruker den til å skape en endring og hjelpe neste generasjon. Jeg hadde syntes det var helt rått om du omtalte denne testen på bloggen din, og kanskje også gav et innlegg om hvilke filmer som består denne testen når du gir filmtips.

Klem til deg og god søndag!

marte josefine

13.03.2017 kl.12:30

Denne filmen hørte spennende ut, alltid kjekt med nye film- og serietips på bloggen :)

Skriv en ny kommentar

hits