10% HOS ROYAL CARIBBEAN

annonse

Da var det på tide med et siste innlegg om eventyret jeg nettopp har vært på sammen med familien min. Cruise i Karibien - livets desidert fineste ferie! Jeg kan på det varmeste anbefale cruise til alle, enten du vil på tur med familien din slik vi var nå, på på jentetur eller kjærlighetsferie med kjæresten. Dette er for alle, og det er virkelig den mest fantastiske reisemåten jeg vet om. Ingenting slår cruise, enten det er i Karibien, i middelhavet eller andre steder. Det er rett og slett noe som bare må oppleves!

LETS PACK A BAG AND FOLLOW THE SUN

Denne gangen reiste vi med Harmony Of The Seas, som er verdens største cruiseskip - også kalt for en flytende luksusby. Her får du et hav av fasiliteter, og en helt unik kombinasjon av sol, badeferie og opplevelsesferie - skipet gir deg nye og helt magiske opplevelser hver eneste dag. Om bord er det rett og slett umulig å kjede seg, her finner du rutsjebane som går over 10 dekk, surfesimulator (noe av det gøyeste jeg vet!), zipline, skøytebane, fallskjermsimulator, en haug av svømmebasseng, klatrevegg, kino, treningssenter, spa, basketballbane, minigolf, casino, store shoppinggater og over 20 restauranter du kan boltre deg i - bare for å nevne noe. Det er store sceneproduksjoner med flotte show som går hver kveld, vi så blant annet Grease-musikalen som var helt fantastisk. Du finner en supercool robotbar som serverer deg friske drinker, som ja - er laget av ekte roboter. Altså, whaat? Det er så kult at jeg har ikke ord! Det er til og med bygd en egen Central Park i skipet, hvor du finner ekte utendørs miljø, herlige butikker og skikkelig digg uterservering. Det er like fantastisk som det høres ut, om ikke mer!

Til tross for uendelige muligheter og en haug av opplevelser, er nok maten høydepunktet for mange på cruiset. Ombord finner du altså over 20 restauranter og kafeer, hvor du kan velge alt fra enkel snacks gjennom hele dagen til gourmet-middager i en av de flotte restaurantene. Casual eller formelt - du velger selv akkurat hva du føler for gjennom hele ferien. Og best av alt? De fleste spisestedene er inkludert i cruiseprisen, så med andre ord har du gratis mat og drikke (ikke alkohol) hele ferien. Og tro meg, det er så alt for mye godt å velge - alle måltider er rett og slett en fryd. Aktiviteter som show, underholdning og aktiviteter om bord er selvfølgelig også helt gratis. Om jeg selv hadde valgt, skulle jeg flyttet inn på dette gigantiske eventyrskipet og blitt der i minst ett år ;-) Haha! Jeg er virkelig helt frelst.. Her kommer en video fra Harmony Of The Seas - cruiseskipet vi dro med


Denne gangen var vi på ruten som heter "7 Night Western Caribbean Cruise". Her går du ombord på skipet i Fort Lauderdale, og har hele dager på Labadee, Jamaica og Mexico. Jeg har vært på akkurat denne ruten tre ganger og elsker den virkelig. Ellers er også ruten som tar deg til Bahamas, St Thomas og St Maarten også utrolig fin. Og cruise i middelhavet da, selvfølgelig! Her har jeg også hatt mange flotte turer på cruise. Det er vanskelig å velge hva jeg liker best etter alle disse cruiseturene mine, men jeg tror nok reiseruten vi hadde nå må seile opp som den store favoritten :-)

I samarbeid med Royal Caribbean, har jeg nå fått en unik mulighet til å tilby mine lesere 10% rabatt på alle reiseruter. Det du må gjøre er å oppgi navnet mitt, Kristina Andersen, når du ringer for å bestille ønsket cruisereise. Rabattkoden gjelder ut denne måneden (31.03.17), og dato på cruiset kan du selvfølgelig velge helt selv :-) Håper du ble glad nå, og at mange av dere ønsker å teste dette eventyret ut. Jeg lover deg at du vil bli fornøyd, dette er en helt unik og spesiell reisemåte som virkelig alle burde prøve! Så er det bare å spørre dersom du skulle lure på noe, jeg skal svare så godt jeg bare kan33 kommentarer

Anna

07.03.2017 kl.09:15

Først og fremst 😊 For en flott blogg og for ei skjønn jente du er. Høres helt fantastisk ut med cruise tror kanskje vi reiser på en slik tur. Er det lurest å bestille flybilletter på egen hånd? Eller cruise og fly i en pakke ?

Kristina Andersen

07.03.2017 kl.10:04

Anna: Takk for fine ord, Anna! Vet du, jeg ville sjekket begge muligheter på flybilletter og tatt det som er billigst :) Prisene kan variere veldig. Klem!

Lisa // Fjords & Beaches

07.03.2017 kl.09:42

Perfect timing, Kristina! Driver og ser på cruise i Karibien i desse dagar, har hovudsakelig sett på Disney cruise (eeelsker jo Disney), men kanskje eg må sjekke ut Royal Caribbean og! :)

Kristina Andersen

07.03.2017 kl.10:05

Lisa // Fjords & Beaches: Så herlig Lisa! Cruise er fantastisk :D

07.03.2017 kl.09:58

Tror ikke det er fallskjermsimulator på harmony :) Var hvertfall ikke da jeg var der i november :)

Kristina Andersen

07.03.2017 kl.10:05

Anonym: Jo, det er det :)

07.03.2017 kl.11:20

Hei!

Kan rabattkoden brukes når man allerede har bestilt?

Vi bestilte i februar en gang :)

Kristina Andersen

07.03.2017 kl.11:47

Anonym: Usikker! Ring RCCL sin kundeservice og hør om det er mulighet for det :)

Ida

07.03.2017 kl.11:50

Har du ikke noen kode man kan bruke på nett? :-)

Kristina Andersen

07.03.2017 kl.11:59

Ida: Du kan prøve å skrive den inn hvis det går? :)

Hege Kristin

07.03.2017 kl.12:05

ser herlig ut <3 må garantert ta meg en slik tur en gang med kjæresten :D

Martine

07.03.2017 kl.12:07

Hei :)

Samboeren og jeg vurderer å dra på cruise, men jeg ser jo at prisen varierer veldig utifra hva slags lugar man skal ha. Hva slags type lugar har du hatt? Holder det med en standard lugar, med balkong? Eller bør man ha en av suitene?

På forhånd, takk :)

Kristina Andersen

07.03.2017 kl.12:39

Martine: Jeg har alltid bodd på standard lugar med balkong, og mener virkelig dette er mer enn godt nok :D Man er så lite på rommet uansett, så det å bruke flere tusen kroner på å oppgradere rommet har jeg personlig ment at er unødvendig siden de vanlige lugarene fungerer helt fint. Men dette er jo selvfølgelig en smaksak, og opp til hver enkelt <3

07.03.2017 kl.12:19

Ser deilig ut! Hvor mye penger brukte dere utenom "hovedprisen" på både alkohol, utflukter osv? Og koster det ekstra å få frokost på rommet heller enn i spisesalen? :)

Kristina Andersen

07.03.2017 kl.12:38

Anonym: Ingen av oss drakk alkohol på turen, bortsett fra Knollen som hadde seg en øl ved bassenget to av dagene :) Hva prisen var aner jeg ikke, men han nevnte at det var billigere enn i Norge.

Hvor mye som brukes på utflukter er helt individuelt, på hva du ønsker å gjøre og hvilket fremkomstmiddel du tar. F.eks i Jamaica betalte vi 70 dollar for en times kjøretur til Dunn's River Falls, da var det inkludert i prisen at sjåføren ventet på oss i tre timer mens vi badet og så kjørte oss tilbake til båten. Inngangen betalte vi 15 dollar per person tror jeg. Så, denne utflukten med skyss og selve fossefallet kom på 130 dollar til sammen, noe som er rett over tusen kroner. Ikke galt for en familie på fire! I Mexico brukte vi til sammen 110 dollar hele dagen, for taxi, mat og opphold på beachen. På Labadee er alt gratis, inkludert mat, så her brukte vi ikke penger - bortsett fra 15 dollar til å leie kajakk :)

Martine

07.03.2017 kl.12:50

Tusen takk for raskt svar :) Jeg håper jo selvfølgelig på å tilbringe minst mulig tid på rommet, så jeg er helt enig med deg :) Takk igjen!

Pia

07.03.2017 kl.12:59

Hei Kristine!

Jeg har alltid respektert deg og dine syn på dyrevelferd og lignende. Jeg bare lurte på hvordan du stiller deg til forurensing o.l som et resultat av sånne cruise du har vært på?

Mener det ikke som dømmende, bare lurer på om det er noe info om det, siden vurderer å dra, men er litt usikker pga det.

Kristina Andersen

07.03.2017 kl.13:25

Pia: Hei Pia! Er det noe jeg er lei av så er det mennesker som skal mene noe om alt, uten at de egentlig vet hva de snakker om. Og her har jeg ikke satt meg godt nok inn i ting som forurensning av cruise, så jeg skal helt ærlig svare at dette ikke er verken noe jeg har tenkt på, lest meg opp på eller har nok kunnskap om til å kunne uttale meg.. beklager :)

Marit

07.03.2017 kl.13:53

Hei! Har du vært på cruise i Karibien i okt-nov? I så fall, hvordan var været på den tiden i forhold til nå? :)

Kristina Andersen

07.03.2017 kl.13:56

Marit: Nei, det har jeg ikke - så det tørr jeg dessverre ikke svare på :/

07.03.2017 kl.16:37

Takk for rabatter igjen.Har brukt kodene før å skal helt klart brukes igjen.Fantastisk fine bilder fra ferien.

Stine

07.03.2017 kl.18:58

Ser fantastisk ut! Kikker på bryllupsreise å prøvde å finne den samme turen du var på i 8 dager? Men fant ikke noen turer med den ruten du var på.. mulig jeg som tuster var vanskelig å se på mobil, får prøve data litt senere:)

Kristina Andersen

08.03.2017 kl.12:48

Stine: Det står navnet på den i innlegget <3

Ragnhild

07.03.2017 kl.23:59

Hei!

Ser ut som dere har hatt en fantastisk fin ferie :D Er det enkelt å bestille? og finne fram til båten? Haha kanskje domt spørsmål, men er ikke så reisevandt når det kommer utenom vanlige sydenferier.

Lurer også på om dere merker noe spesielt til bølgene når dere var ombord i båten?

Hvordan vet dere hva som er å se på de ulike stedene dere besøker? Er det alltid overnatting på båten eller overnatter dere i land noen ganger? Haha! Beklager mange rare spørsmål her, har såå lyst, men er så redd for å bestille feil eller no, haha!

Kristina Andersen

08.03.2017 kl.12:48

Ragnhild: Jaa, det er ingen problem! Alt er veldig enkelt med cruisereiser, og det er en av de mange tingene jeg liker så godt :D Og skulle du lure på noe, er det bare å spørre de på båten - de hjelper deg mer enn gjerne <3 Bølgene merker du ikke noe til, skipet er såpass stort at du glemmer du er på et skip. Du får et stort magasin ombord som forteller hva de ulike stedene har å tilby, men i tillegg er tripadvisor veldig fin å bruke :) DEt er alltid overnatting på båten :)

Monica

08.03.2017 kl.11:15

Etter-registrerte rabatten din på en reise vi allerede hadde bestilt. Viser seg at rabatten går som et eget reisebyrå, så vi mistet betalingsoversikten i "cruise-planner" på grunn av dette. Snakket nettopp med kundeservice og han hadde tydeligvis stått opp på feil fot, så når jeg hadde et spørsmål ble det en slags diskusjon for å få svar. Men kom til slutt fram til at vi kunne betale via telefon eller i nettbank, men da ikke slik som det først var med at vi kunne registrere innbetaling på nett via Cruise-planner.

Rart at det ble registrert på denne måten når det er RC sin rabatt.

Kristine

08.03.2017 kl.12:50

Tuusen takk for rabattkode! Har nettopp bestilt samme rute som du var på nå med samme skip til meg og kjæresten i slutten av mnd :-D Ææææ, gleder meg! Har selv vært på cruise med Royal Caribbean to ganger før og det er helt fantastisk. Gleder meg til å vise kjæresten hvor flott det er, hoho! Jeg lurte bare på om du vet hvor det finnes en oversikt over hvilke restauranter og cafeer som inngår i prisen? Og bestilte dere utflukter på båten, eller ordnet dere det selv på de ulike plassene? :-) Tuusen takk for svar <3

Kristina Andersen

08.03.2017 kl.12:58

Kristine: Herregud så gøy Kristine!! Bare å GLEDE seg, denne ruten er livets rute! Haha :D En sånn oversikt får dere på båten. Utfluktene våres ordnet vi selv <33 Klem og gooood tur, fy søren nå er jeg misunnelig! Kan jeg få være med dere?? Haha :D

Odette

08.03.2017 kl.13:16

Marit: hurricane-sesongen er normalt ferdig i oktober/november, men det kan jo sjølvsagt vere unntak. Jamnt over er det alltid varmt, men det er mindre klamt enn i august/september. Ein bør rekne med ei og anna regnbyge, men då er det berre å søkje ly under tak eller bade (tropisk regn er noko anna enn vanleg norsk regn).

ght

09.03.2017 kl.15:28

Fungerer rabatten når man skal bestille aktiviteter ombord eller onshore også? :)

Kristina Andersen

09.03.2017 kl.15:38

ght: Aktiviteter om bord er gratis :) Rabattkoden fungerer kun på selve reisen.

09.03.2017 kl.16:03

Cruise skal bestilles.Takk for rabatt og mange fristende bilder fra ferien deres.Så gøy å følge dere.

Tonje

10.03.2017 kl.09:24

Så ut som en fantastisk tur og jeg har sååå lyst til å reise selv! Hvordan var det for dere med visum osv, måtte dere ordne dette? Hvordan gjorde dere med fly og overnatting før reisen, hvor landet dere og var før cruiset? Vil det påløpe mye ekstra enn fly tur/retur og selve cruiset?

Skriv en ny kommentar

hits