SUKKERFRI BOUNTYKAKE

♥ 

I går ble jeg så sugen på noe godt, samtidig som jeg ikke ville ha sukker. I tillegg skulle jeg ned til Geir, hvor regnskapet fra Hawaii stod for tur - så jeg konkluderte raskt med at det bare var til å mekke sammen noe digg i rekordfart.... Livredd for hva den godeste Geiremann skulle si, haha! Han likte dessverre ikke kaka mi, rett og slett fordi han er så glad i sukker, men alle de andre på kontoret godkjente den. I tillegg syns jeg selv den ble dødsgod, så da må jeg selvfølgelig dere oppskrift med dere :-)

DU TRENGER

200 g kokosmasse  1 boks kokosmelk 70% sjokolade 3 ss sukrin

Fremgangsmåten er så enkel, jeg tror faktisk ikke det kan bli lettere. Det beste er hvis du tar kokosmelken rett fra kjøleskapet, da fester kaken seg best og melken blir mer som fett. Så, bland sammen kald kokosmelk med kokosmassen, før du tar i sukrin og legger blandingen i en kake- eller ildfast form. Jevn massen godt ut, og sett det i fryseren i en god time. Når den er ferdig stivnet, smelter du sjokoladen i vannbad og heller over kokosmassen i kakeformen. La avkjøle seg i 30 minutter i kjøleskapet, kutt opp i biter og server. Så er det bare til å nyte, disse er veeeldig gode!

HJEMMELAGET BOUNTY

Disse kan fint oppbevares i flere dager, så lenge de står kaldt i kjøleskapet. Alt ble nesten spist i går, men jeg har spart to biter som jeg skal kose meg med til hjemmekontoret senere i dag. Mmm!

25 kommentarer

Tina

19.01.2017 kl.08:10

Denne så skikkelig god ut! Du er flink😊 Hvor mange gram/dl er det i den boksen med kokosmelk? Skal prøve å lage denne i helgen. Takk for tips!

Kristina Andersen

19.01.2017 kl.10:15

Tina: Åh, usikker søta - jeg har kastet boksen! Men det er en sånn blikkboks, om jeg kan si det sånn? :p

19.01.2017 kl.08:33

Skal prøves.Så helt nydelig ut.

19.01.2017 kl.09:06

Vet du om man kan bruke lett kokosmelk?😊

Kristina Andersen

19.01.2017 kl.10:14

Anonym: Nei, her må du bruke den vanlige :)

mina

19.01.2017 kl.09:25

kan jeg bruke noe annet enn sukrin, tror du? feks honning?

Kristina Andersen

19.01.2017 kl.10:14

mina: Det kan du prøve! Sikkert nydelig med litt søt honningsmak :D

Helene

19.01.2017 kl.10:33

Yesss! Disse skal lages asap. Såg helt utrolig nydelig ut! Gleder meg til å smake :)

Lena

19.01.2017 kl.10:39

Men Kristina da, det er jo sukker i denne 70% sjokoladen 🙈

Bare en liten bagatell da, selvfølgelig - det så jo veldig digg ut 😋🍫

Tina

19.01.2017 kl.10:55

Hei du! Er i samme båt som deg når D kommer til trening, Dritklar for å komme k gang med gode vaner igjen, men blir så sinnsykt støl! Hvordan klarer/ orker du å trene så mange ganger i løpet av en uke når du begynner igjen etter pause? Har du veldig lite vekter på eller noe? For jeg jeg klarer nesten ikke å bevege meg ordentlig på en uke nå som jeg ikke har vært flink med trening 😳😝

Kristina Andersen

19.01.2017 kl.12:22

Tina: Hei Tina! Jeg klarer det fordi jeg ikke klarer å gjøre noe halvveis, hehe.. Jeg blir også støl, men etter ti minutter oppvarming så er musklene varme og klare til å trene igjen :)

Marlen

19.01.2017 kl.11:14

Disse må jeg prøve!! Brukte du vanlig sukrin eller sukrin+ i denne oppskriften? :-)

Kristina Andersen

19.01.2017 kl.12:22

Marlen: Vanlig sukrin :)

Hege Kristin

19.01.2017 kl.13:28

dette så godt ut :D

Ingelin

19.01.2017 kl.14:12

Bruker du alt i boksen med kokosmelk? Er som regel noe flytende og noe som er mer i fast form i de boksene...

Kristina Andersen

19.01.2017 kl.15:21

Ingelin: Jeg brukte alt, ja :)

xplor

19.01.2017 kl.14:20

OMG!! Nå vet jeg hva jeg skal lage på bursdagen min neste uke :-D TAKK for kreativt tips! Ser helt utrolig godt ut <3 Ønsker deg en fin torsdag videre!

Kristina Andersen

19.01.2017 kl.15:22

xplor: Så herlig det falt i smak :D

Anita

19.01.2017 kl.15:28

Elsker bounty, dette så fantastisk ut!

Bruker du bare kokosfettet, eller det som forblir flytende i boksen også?

Kristina Andersen

20.01.2017 kl.07:17

Anita: Bruker alt :)

Charlotte Tunes

19.01.2017 kl.15:36

DIGG!! Elsker bounty <3 Tusen takk for oppskrift, denne skal jeg nyte på 25 års dagen neste uke, wiii <3

jea

19.01.2017 kl.17:48

Hvor mange dl tilsvarer de 200 g med kokos ? mangler kjøkkenvekt :P

Julie

20.01.2017 kl.15:06

Så utrolig gode ut!

Hvilken sjokolade brukte du?

20.01.2017 kl.16:23

Nam! Min står i fryseren nå, har kjøpt inn sjokolade men begynner å lure på om en plate er nok? Haha, sjokoladeelskeren i meg kommer fram

Marte

24.01.2017 kl.10:14

Hei! Er det en grunn til at det ikke kan brukes lett kokosmelk? Har bare den tilgjengdlig nå og fikk så lyst på denne kaken;-)

Skriv en ny kommentar

hits