MIN OPPLEVELSE PÅ SPRÅKKURS

på reise med EF språkkurs

Vår siste skoledag her i Honolulu er ferdig, og jeg må helt ærlig si at jeg syns det er litt kjipt. Denne uken på skolen har flydd avgårde, og jeg har storkost meg som student. Det er mange år siden sist jeg satt på skolebenken, men dette har gitt meg såpass mersmak at jeg vurderer å hoppe på skolebenken når sommeren i Norge er over. Vi får se, en ting er sikkert - skole føles plutselig veldig gøy! Det er gøy å bruke hodet, jobbe seg frem til riktig svar og fokusere når læreren snakker. Spesielt her hos EF på Honolulu, hvor man umulig ikke kan kose seg :-)

ONE HAPPY STUDENT

Den første dagen vi sjekket inn på studenthjemmet tok vi begge en språktest for å sjekke hvilken nivå vi allerede var på, samtidig som vi måtte snakke litt på skolen mens læreren hørte på oss. Vi landet begge to i advanced klassen, noe jeg syns var veldig kjekt! Læreren vi har hatt denne uka heter Lisa, og hun er seriøst tidenes skjønneste dame. Hun gjør timene til en fryd, og jeg har virkelig likt å lære engelsk av henne. Det skulle vært flere slike lærere, godt humør smitter over på elevene og klasserommet er plutselig et trivelig sted å være. Hun har også vært utrolig flink til å skape samhold mellom oss elevene, gitt oss mulighet i timene til å bli kjent med hverandre og de forskjellige kulturene. Ingen tvil om at det er en gjeng fine folk på denne skolen, altså! Det er heller ikke feil at man har utsikt til palmer og hav mens man studerer, hele skolen er så utrolig fin, med flott kantine med god mat og snacks, samt en fresh lounge hvor man kan tilbringe tid i pausene.EN OPPLEVELSE FOR LIVET

Jeg er virkelig fornøyd med dagene våre hos EF, det har virkelig gitt mersmak og en skikkelig boost til resten av det nye året. Når jeg kommer hjem skal jeg undersøke og tenke hva jeg vil gjøre videre, enten det er å fortsette hverdagen slik den er og bli bedre på det jeg driver med, starte opp noe annet i tillegg og evt studere igjen. Jeg aner ikke, men en ting er sikkert og det er at jeg vil finne ut av det mens tiden går. Jeg har virkelig fått en mestringsfølelse her nede, og blitt minnet på hvor spennende skole egentlig er. Om du har en liten drøm i magen om å gå skole i utlandet, så må jeg bare si en ting - DO IT! Du kommer ikke til å angre, det er en opplevelse for livet og du vil garantert møte nye venner du kommer til å ha det kjempekjekt med. Det å ha mulighet til å kombinere skole, opplevelser og et helt nytt land på samme tid har virkelig vært helt amazing :-)

Og du? Ikke glem at mine lesere får en unik rabatt på opptil 10.000 kr ved bruk av rabattkoden «KristinaEF». Hvis du går med en drøm om å reise samtidig som du møter nye mennesker fra hele verden og blir enda bedre i språk, så burde du sjekke ut dette. EF Språkkurs har oppstart på sine kurs hver mandag hele året og du kan velge mellom 46 destinasjoner og 7 språk. Trykk HER for å bestille en gratis brosjyre eller pristilbud for å se nærmere på din drømmereise.


Pssst! Har du noe du lurer på om språkkurset, skolen eller Honolulu? Da må du gjerne spørre i kommentarfeltet,
så skal jeg svare i eget innlegg.

16 kommentarer

Tora

07.01.2017 kl.06:56

Ååå- jeg fant nettopp ut at vi skal på ferie til Oahu i spring break (bor i Oregon), og jeg gleder meg masse! Det ser jo bare sååå fint ut der... Jeg lurer på om du har noen spisesteder å anbefale i Honolulu?

07.01.2017 kl.09:32

Høres fint ut å studere på Hawai med EF.Helt topp at du kommer med rabatter og gode tips.

marte josefine

07.01.2017 kl.11:13

Så deilig lesning :) jeg ble skikkelig glad av å lese dette innlegget! Det virket nesten som om det gikk opp et lys for deg. Du som skrev du følte at du manglet noe i 2016, kanskje det er skolegang du vil i 2017. Masse lykke til <3 Gleder meg til å følge deg videre i året :)

Lisa / Fjords & Beaches

07.01.2017 kl.11:25

Skjønner godt at de har hatt det heilt fantastisk! :)

Rita

07.01.2017 kl.11:33

Hei Kristina! Er det dette marmorfatet du har dine krydder i på kjøkkenet? Jeg synes det er så fint og kunne tenke meg å kjøpe det samme, men er usikker på om det er dette? https://kremmerhuset.no/interior/lysfat/fat-marmor-hvit

Kos deg videre :)

Minrefleksjon

07.01.2017 kl.14:52

Spennende å høre om din erfaring med språkkurs. Høres artig ut. :-)

Oda

07.01.2017 kl.17:25

Prøver igjen - hvor er de fine strandnettene fra? :-)

07.01.2017 kl.17:35

Høres spennende ut dette...

Elisa

07.01.2017 kl.20:35

Hvordan er elevene i klassen? jeg vurderer sterkt å reise, men er 23. og vil liksom ikke feste, men oppleve. Vurderer å reise alene, men synes det er litt skummelt. Hvordan bodde du? synes du det var ok?

Siri

07.01.2017 kl.20:43

Elsker bloggen din, du tar så fine bilder og er så inspirerende når det kommer til interiør!

Nå har jeg lett nedover bloggen helt til juni når du flyttet inn i leiligheten, og forstår jo at jeg et ganske blind, Hehe!

Lurer på hvor du har kjøpt TV bordet ditt, lampen over spisebordet, det svarte "pyntefatet" som du har på TV bordet og det svarte firkantede lysestaken, og den på siden, som på mange bilder er på det svarte pyntefatet? Har falt helt pladask for alt det!

Rebecca

08.01.2017 kl.00:33

Hei Kristina!

Dette har ingenting med innlegget ditt å gjøre, men jeg lurte på hvilken farge du har på veggene i stuen din? Holder på å pusse opp leiligheten og trenger litt inspirasjon, og da er jo bloggen din til stor hjelp. Elsker smaken din når det kommer til interiør.. ^^

Stor klem fra Rebecca

Kristina Andersen

08.01.2017 kl.04:48

Rebecca: Hei Rebecca! Veggene mine i stua er hvite :)

Christine

08.01.2017 kl.17:23

Hvor lenge varer rabattkoden?

Kristina Andersen

08.01.2017 kl.18:57

Christine: Usikker på lengde :)

Hanne

11.01.2017 kl.23:49

Hei hei! Jeg vurderer å ta et språkkurs med EF i Honolulu. Men en ting jeg lurer på er alderen på studentene? Har lest flere blogger, og de skriver ofte at det er flest 17-18 åringer. Jeg er selv 23 år i år, så hadde vært kjekt med noen på min alder. Er det andre norske personer der? Får en velge roomie selv?

casss

12.01.2017 kl.14:30

Har så lyst til å dra på språkkurs, men når jeg har ei på 5 og en liten i magen er det litt vanskelig. :P

Skriv en ny kommentar

hits