HAPPY NEW YEAR

ET HELT NYTT ÅR

Godt nyttår til dere kjære der hjemme! Det er ganske sprøtt at 2016 allerede er over, men som dere vet er jeg faktisk veldig glad for det. Jeg er så klar for noe nytt, og ikke minst til å ta fatt på ting i det nye året. Jeg er klar for å oppleve mer, se mer av hva verden har å by på og leve litt mer. Rett og slett! Jeg er så opphengt i å alltid prestere, levere best mulig i det jeg driver med og alltid være på. Her skal jeg utrolig nok prøve å roe meg litt ned i det nye året, jeg vet ikke om jeg klarer det - men jeg vil gjerne gjøre et forsøk. Jeg stresser mye innvendig, og føler ofte jeg må hjem for å jobbe når jeg er med både venner og familie. Så her må jeg bli bedre, dette er vel mitt eneste nyttårsforsett. Fokusere mer på de jeg er glad i, og være 100% tilstede uten å hele tiden tenke på alt jeg burde gjort. I tillegg gleder jeg meg til å komme i gang med treningen igjen, og få tilbake den sunne livsstilen jeg liker så godt. Jeg aner ikke hva som har skjedd med på denne fronten, men det er ingen hemmelighet at jeg har mistet det helt... Haha! Jeg er evig takknemlig for å få starte et nytt år på Hawaii, et av de fineste stedene verden har å by på.


NÅ ER DET TID FOR SPRÅKKURS MED EF / sponset

De dagene vi har hatt på Hawaii til nå har vært fulle av jetlag, men likevel helt amazing. Jeg er glad vi dro ned noen dager før vi begynner på skolen, slik at vi fikk tilpasset oss døgnrytmen her best mulig. Fokuset skal være på å lære, ikke at jeg er trøtt og vil sove. Haha! 11 timers tidsforskjell er ganske heftig, men det har gått overraskende fra for oss begge :-) Og vet dere hva? Allerede i dag flytter vi inn på studenthjemmet, og i morgen starter vi på skolen! Iiih, dette blir så spennende altså. Nå skal vi straks ta hver vår engelsktest, for å kartlegge hvilken nivå vi er på i engelsk - slik at vi ender opp på det nivået vi allerede er på og kan bygge engelsken enda sterkere. Jeg gleder meg til å bli bedre!

Ikke glem at mine lesere får en unik rabatt på opptil 10.000 kr ved bruk av rabattkoden «KristinaEF». Hvis du går med en drøm om å reise samtidig som du møter nye mennesker fra hele verden og blir enda bedre i språk, så er dette absolutt noe for deg! EF Språkkurs har oppstart på sine kurs hver mandag hele året og du kan velge mellom 46 destinasjoner og 7 språk. Trykk HER for å bestille en gratis brosjyre eller pristilbud for å se nærmere på din drømmereise.

6 kommentarer

01.01.2017 kl.19:58

Hvor er kjolen til Ida fra?

Kristina Andersen

02.01.2017 kl.04:54

Anonym: Usikker, hør med henne på bloggen :)

Cassandra Lysgård

01.01.2017 kl.22:12

Godt nyttår! :D

Kristina Andersen

02.01.2017 kl.04:54

Cassandra Lysgård: I like så, Cassandra <3

Tina B. Olsen

03.01.2017 kl.09:09

Så idylliske omgivelser! 😀. Jeg synes kjolen din er fantastisk, Kristina! Hvor er den fra eller hvilket merke er det? Fortsett å nyt ferien deres 😎

Tina B. Olsen 03.01.2

11.01.2017 kl.10:48

Tina B. Olsen

03.01.2

Skriv en ny kommentar

hits