LUN VINTERSALAT

I gr var jeg p besk hos skjnne Olivia, og jeg fikk servert en helt nydelig lunsj. Vintersalat med reinsdyrskav, virkelig helt nydelig og perfekt servere til gjester p dager hvor du gjerne vil ha et litt lettere mltid. Dette hadde s gode smaker, og ikke minst var det skikkelig digg med en god salat som en kontrast til all julematen som fort kan bli tungt. Jeg fikk selvflgelig spurt om oppskriften p vintersalaten, slik at jeg kunne dele den med dere.



TIL TO PERSONER TRENGER DU:

250 g reinsdyrskav  2 ss smr og olje til stekning  100 g brokkoli 1 finhakket chili 2 gulrot 100 g rdkl
65 g babyspinat Saften av en appelsin 1 ts eplecidereddik Salt & Pepper

SLIK GJR DU:

Stek reinsdyrskavet i en varm stekepanne med 2 ss smr, til det er helt gjennomstekt. Krydre med salt og pepper, fr du legger kjttet over i en gryte. Ha litt olje i stekepannen og fres brokkoli til den blir mr. Ta s i chili, gulrot, rdkl, babyspinat som du freser enda litt til, klem over saften av appelsinen, ha i eplecidereddik og reinsdyrskavet. Bland godt, fr du til slutt smaker du til med salt og pepper over hele salaten. Server gjerne med brd og smr.

Bon Apptit!

n kommentar

Tine

22.12.2016 kl.22:45

h nam, reinskav som er s godt! Denne skal jeg lage til familielunsjen 2. Juledag! Gleder meg :)

Skriv en ny kommentar

hits