JEG TRENGER EN PAUSE

Den siste tiden har jeg kjent på noe jeg sjeldent gjør, og jeg vet at de fleste av dere sikkert har merket det. Det kom til et punkt hvor jeg fikk treningen helt opp i halsen, så i begynnelsen av desember bestemte jeg meg for å ta en solid pause. Så ja, jeg har sluttet å trene. For en periode. Det er i hvert fall slik jeg tenker på det. Når ting blir så ille at du nesten begynne å grine fordi du presser deg på trening dag etter dag, når du egentlig ikke har lyst - da tenker jeg at det er på tide å si stopp. Det er selvfølgelig småkjipt å slutte med en ting jeg alltid har vært så glad i, men det å ha gode og dårlige perioder håper jeg er helt vanlig. Dette er definitivt en veldig dårlig periode for meg, men da er det bedre å godta det, ta en pause, senke skuldrene og tenke at treningssenteret er der når jeg har lyst å komme tilbake. Det brenner ikke, og jeg tror ikke på å presse seg såpass mye at man mister alt av gnist. Trening har vi alle godt av, og jeg håper så inderlig motivasjonen kan komme tilbake til meg. Jeg vet ikke når, men kanskje på Hawaii hvor solen stråler og jeg kan løpe ute med palmer rundt meg? Jeg håper at dette ikke tar så alt for lang tid, for trening er noe jeg vet gjør meg til en gladere og mer kvikk person. Men nå trenger jeg en pause, så da er det bedre å glemme dette som har plaget meg i flere måneder og bare si at nok er nok :-)

GOD MANDAG, DERE!

Det jeg gjør nå om dagen er å gå lange turer ute i frisk luft, når dagslyset er her og prøver å få til så mye bevegelse som mulig på den måten. Jeg lurer faktisk på om jeg for første gang i mitt liv har blitt vinterdeppa? Skulle ikke tro det er mulig for meg, men jeg kjenner meg ikke helt 100% om dagen. Jeg kjenner det er tungt å stå opp om morgenen, mye av grunnen er fordi jeg sliter skikkelig med søvnen, så jeg er generelt sett mye trøtt og ikke helt på topp. Det er overhodet ingen grunn til det, men igjen - vi har alle gode og dårlige dager. Jeg er jo egentlig en overgira og generelt sett glad person - og det er jeg fortsatt altså, men jeg fyker ikke til himmels om dagen fordi energien er i hundre... Haha! Uansett, mandagen starter snart med lang tur ute sammen med Monique. Det gleder jeg meg til! Ønsker deg en fin start på den nye uka.
ysl veske - gina bukse & poncho - acne boots

28 kommentarer

19.12.2016 kl.09:24

Sluttet å trene fordi du ikke har trent på noen uker? Og har planer om å ha en pause? Fine signaler du sender ut.. Det er da helt normalt å ha perioder hvor man ikke trener. Betyr ikke at man har ''sluttet''.

Elise

19.12.2016 kl.09:27

Hei Kristina! Kjenner meg så godt igjen i det du skriver her, dessverre! Men litt betryggende å høre at alle kan ha slike perioder. For meg hjalp det veldig å fokusere på at "all trening er bedre enn ingen trening" og senke forventningene til hver økt. Jeg har feks kuttet ned styrkeøktene til 30-45 min, eller så kan jeg velge å sette opp en økt med bare 5 øvelser med 3 sett, i stedet for 10 el. Dette er ikke ment for å presse deg til noe altså, synes en pause høres fornuftig ut, men kanskje det kan være en fin måte å komme i gang igjen på.

Stor klem og mange varme tanker! Og god tur :-)

Kristina Andersen

19.12.2016 kl.09:48

Elise: Takk for tips Elise, men jeg har prøvd dette også.. Hehe! Faktisk har jeg hatt det slik med treningen det siste halvåret. Så da ble det siste utvei for meg nå, rett og slett en god gammeldags STOPP :) Klem til deg søta <3

Jeanette

19.12.2016 kl.09:30

skjønner deg godt jeg! Det er ikke alltid man har så lyst å trene,og det kommer alltid dårlige perioder.Har selv tatt meg en pause,men må søren meg snart komme i gang igjen nå.Men bra du kommer deg ut på tur i dagslys,det er den beste medisinen mot vinterdepresjon om det er det du har da.Dagslyset er kjempeviktig :)

Kristina Andersen

19.12.2016 kl.09:47

Jeanette: Ikke sant! Beste man kan gjøre er å komme seg ut i frisk luft, og se lyset :-) Ha en fin start på uken Jeanette <3

Guro

19.12.2016 kl.10:14

Veldig godt å lese at tilogmed du kan ha det slik :-) du er jo absolutt et forbilde for meg og får alltid mye motivasjon i fra bloggen din:) lurt å ta en pause og lytte til kroppen din. Godt vi er flere i vinterdepresjon:p ha en fin dag fine du!!:)

Camilla

19.12.2016 kl.10:28

Hei, Kristina!

Jeg kjenner meg godt igjen! For meg hjalp det veldig å investere i en lysterapilampe. Det hjelper å ha den stående på pulten når man jobber, spesielt når mørket senker seg. Bare et lite tips fra meg som sliter med det samme :)

Marte

19.12.2016 kl.10:36

En god pause høres fornuftig ut. Senk skuldrene og nyt desember, med god samvittighet! Begynn å tren igjen når du har lyst, så kommer nok treningsgleden tilbake. Ellers ser du veldig flott ut, og utstrålingen din er nydelig.

19.12.2016 kl.10:38

Jeg synes det er så utrolig bra at du har valgt å bare stoppe treningen fullstendig, jeg tror det er desidert det sunneste mentalt for deg når det kostet så mye mer enn det ga deg tilbake - klart ting går i bølgedaler, alt vil gå opp og ned i perioder uten at vi engang kan skjønne hvorfor, det trenger ikke alltid være en kjent grunn til det. Gi deg selv denne treningsfri perioden med god samvittighet, for gleden og lysten vil tidsnok komme tilbake igjen når den ikke blir pushet, det er jeg sikker på:) Alt godt <3

Katrine

19.12.2016 kl.11:27

Har også hatt noen ukers pause. Finner ikke energien. God jul ☺

Ann Kristin

19.12.2016 kl.11:49

Gode fine deg! <3

Ønsker deg god bedring, og sender varme tanker til deg - og en god klem:) <3 Ha en super dag og uke!

Kristina Andersen

19.12.2016 kl.13:09

Ann Kristin: Like så gode deg <3

Elise

19.12.2016 kl.11:52

All aktivitet er god aktivitet mener nå jeg! Absolutt bra nok å ikke surre rundt inne på et treningssenter, men heller gå en tur når man føler for det! Jeg har selv tatt lange treningssenterpauser og heller gått tur når jeg har hatt lyst og det er heeelt innafor! På Hawaii anbefaler jeg dere å gå hikes opp til Kolo Head og Diamond head, dykke med ville delfiner (ikke noe dyreplageri da man lar de være i fred og bare observerer) og generelt bare gå rundt og nyte livet! <3

Nina

19.12.2016 kl.12:04

Hei :-)

Jeg fikk det sånn nå i høst. Har trent styrke i flere år, men fikk plutselig nok. Mistet gnisten rett og slett. Men jeg begynte med gruppetimer, nå gleder jeg meg til hver treningsøkt :-)

Karina

19.12.2016 kl.12:21

Hei Kristina!:)

Jeg har lest bloggen din lenge, og elsker den! Har aldri kommentert før, men dette innlegget gjorde meg så glad gå jeg måtte bare si noe! TAKK for at du viser oss at det er helt normalt å miste motivasjonen, og ta seg en pause. Setter veldig pris på at du er så ærlig :) Veldig gøy å bli motivert når det gjelder trening, men deilig å vite at også du mister motivasjonen og tar det litt chill!

Ønsker deg masse lykke til videre med trening og juleforberedelser! God bedring og god jul <3 Klem

Kristina Andersen

19.12.2016 kl.13:08

Karina: Takk for koselig kommentar Karina! Viktig å dele både opp og nedturer, livet er ikke alltid en dans på roser :) Stor klem, og gooood jul <3

Ingrid

19.12.2016 kl.12:38

Godt å høre at det ikke bare er meg som har det sånn. Jeg går på spinning av og til, der tar dert bare 45 min og det er noen som forteller meg hele veien hva jeg skal gjøre. Sist jeg skulle prøve meg på en styrkeøkt endte det opp med at jeg begynte å grine i første øvelse, haha, så patetisk jeg følte meg da. Så jeg prøver heller å jogge ute eller gå turer, så venter jeg til det faktisk frister til å trene med styrkeøktene mine. Håper det bare er en periode, for oss begge :)

19.12.2016 kl.15:10

Så utrolig stilig antrekk og bilder.Nydelig.

19.12.2016 kl.15:22

Altså, den snappen fra i går, når du spør moren din om det er posesaus...Den var priceless. Made my day! Fantastisk gøy :) <3

Kristina Andersen

19.12.2016 kl.15:53

Anonym: HAHAHA!! Må si meg enig :p

Julie

19.12.2016 kl.15:22

Akkurat det innlegget jeg trengte nå! Tusen takk, Kristina <3

Maria

19.12.2016 kl.15:36

Uff Kristina, så trist å lese. Har du fått irritabel tarm kanskje? Det kan gi en veldig slapphet, b12 mangel, mild depresjon, angst osv.. kanskje du skulle forsøke å legge om til lav fodmap kosthold?:) det hjelper hvertfall meg:))! Håper du blir friskus igjen veldig snart:)

Anja

19.12.2016 kl.16:58

Kult at sporty og flinke deg setter ord på dette. Tror mange kjenner det på samme følelse, men det er bra å høre at du har det fint. Trening er ikke livet, bare en liten del av det. Supert at du kommer deg ut da, frisk luft og dagslys er så viktig. Ha en god mandag. Vært på jobb igjen idag etter en ukes influensa. Tungt å komme i gang og kroppen er virkelig ikke 100% enda. Så da blir det å prøve å lage hjemmelaget bounty idag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

ThereseJ

19.12.2016 kl.17:10

Ønsker deg en fin advent tid og en riktig god jul Kristina 😊 Viktig å ta vare på deg selv, husk det i en travel hverdag😊

Som eg lo av snappen i går om posesaus haha. Og den: Kristina! Så oppgitt over deg 😛

Prøvde foresten kakemenn oppskriften din i går 😊De ble så gode, og flott at de kun ska stå en time i kjøleskap og ikke over natten som de fleste skal 😊 Lagde og ble ferdig på noen timer 😊

Grete

19.12.2016 kl.18:38

Ta deg en pause! Alle trenger det av og til! Samle krefter og kom sterkt tilbake!

Lise

20.12.2016 kl.14:14

Så du skulle til Jamaica med familien, da anbefaler jeg dere å dra til Dunn´s river falls, gøyeste opplevelsen vi hadde på den turen :)

21.12.2016 kl.14:54

Men hvorfor slutte? Du kan jo dra på trening en gang nå og da hvis du plutselig skulle få lyst? Du har sagt at du er en som gir alt- eller ingenting, men hvorfor?

Elisabet

22.12.2016 kl.18:41

Akkurat det eg trengte å høre no! Har slitt med motivasjonen i fleire veker, og slutta til slutt å trene. Er så godt å lese det du skriver og kommentarane, haha. Satser på at motivasjonen er tilbake over nyttår for oss begge!

Skriv en ny kommentar

hits