DAGENS JULEFILM

Denne filmen som handler om nettopp jul og familie er helt fantastisk morsom, og jeg så den for noen dager siden sammen med Celina. Vi var begge enige at den fortjener å bli dagens julefilm på bloggen ;-)

TODAYS CHRISTMAS MOVIE- THE FAMILY STONE

Familiegjenforening til jul byr bare på glede, eller? Hos familien Stone går det helt galt, og den liberale storfamilien får virkelig satt tålmodigheten de ikke har på prøve når alle kommer hjem til årets store julefeiring. Familien eldstemann Everett bestemmer seg nemlig for å ta med sin nye kjæreste hjem til jul, slik at hun endelig kan få møte både foreldre og søsken. Men det går så galt som det kan gå. Meredeth har nemlig et stortalent med å si alle gale ting til helt feil tidspunkt, og familien er derfor ikke spesielt begeistret over Everetts nye flamme. Meredith forstår ikke når hun må slutte å snakke, mens Stone-familien forstår ikke hva sosiale antenner er. Sammen blir disse folkene en total katastrofe, og når Everett plutselig ber om bestemors gamle giftering - ja da smeller det greit i huset til Stones......

Denne filmen må du se ila desember, den er virkelig supermorsom og feelgood! The Family Stone finner du på Viaplay, men jeg er ganske sikker på at Netflix også har den. Koselig og julete film å snurre denne søndagen

12 kommentarer

18.12.2016 kl.18:17

Hva heter den?

Synne

18.12.2016 kl.18:25

Hva heter den??:)

18.12.2016 kl.18:35

Hva heter filmen?

Kristina Andersen

19.12.2016 kl.08:15

Anonym: Hjelpes så fjern jeg er.. Fikk lagt det inn i innlegget rett etter dere spurte i går, så håper dere fikk sett det :)

ingeborg

18.12.2016 kl.18:43

hva heter filmen?

Hedda

18.12.2016 kl.19:23

Ja, denne filmen er virkelig koselig nå i disse juletider! :)

kristin

18.12.2016 kl.20:09

åå den der så jeg i går, skikkelig koselig <3 du spurt her om dagen om noen hadde serietips til deg, og det har jeg vettu! Frequency - netflix, secrets and lies - sykt spennende, litt usikker om det var på viaplay el netflix, snikskytter - netflix, svartsjøen (heelt ok tidsfordriv når man ikke har noe annet å se på). Emipre er jo sykt bra, men jeg leste du ikke likte den? Det tok meg også noen episoder før jeg begynte å like den, men da ble jeg derimot hekta! vet ikke hvor mange episoder du har sett, men den er absolutt verdt å gi noen episoder altså ;-)

Kristina Andersen

19.12.2016 kl.08:14

kristin: Takk for tips Kristin!! :D Empire likte jeg ikke, veldig rart siden alle andre liker den.. Sett fire episoder, kanskje det er hakket for lite?

Tonje

19.12.2016 kl.01:01

Hei Kristina! For det første må jeg si at jeg digger bloggen din og deg:) Leser her inne hver dag og følger deg slavisk pp alle andre sosiale medier også, hehe. Lurte egentlig på noe angående eldreomsorgen. Jeg har ikke noe jobb i jula og lirte på om det er mulig å jobbe som frivillig på gamlehjem i jula ved p bare komme innom et par ganger i uka? Bare være der for de gamle, snakke, spille, ta de med pp shopping, ja hva som helst. Jeg er 21 år. Setter veldig pris pp kjapt svar! :)

Kristina Andersen

19.12.2016 kl.08:14

Tonje: Det er absolutt mulig Tonje! Så enkelt som å kontakte et eldresenter der du ønsker å være, fortell om deg selv og si du gjerne vil være frivillig :) Klem!

Trine

19.12.2016 kl.09:27

Neeeeei, den er helt grusom!! For en gjeng med forhåndsdømmende og frekke folk skal man lete lenger etter. Ble i dårlig humør av den, rett og slett 🙈

19.12.2016 kl.10:40

Jeg er enig med Trine over her, denne filmen likte jeg absolutt ikke; forutinntatte og dømmende familie, uansett hvor usmakelig den nye jenten gjerne var. Men kanskje derfor mange liker den, fordi den virker mer ekte på den måten; en familie som ikke er politisk korrekt og som har feil ved seg?

Skriv en ny kommentar

hits