EN FIN DAG

ONE HAPPY GIRL

Riktig god fredagskveld, dere! Denne dagen har virkelig gått nonstop, jeg hadde besøk av bolig-tv i dag som filmet og tok bilder av leiligheten, i tillegg til at de gjorde et intervju med meg. Det var så koselig med besøk av Line og gjengen, vi lo oss gjennom hele dagen og hadde en veldig fin dag med jobb sammen. Timene flyr jo avgårde når man har et så fint team i hus! Klokken tre var vi ferdige med å shoote, så da hoppet jeg i bilen og dro avgårde for å knipse bilder både til blogg, en kampanje jeg skal være med på og julekortbilder av meg og lillebror. Sistnevnte ble med en god del surmulig og rekking av finger, men jeg tror jammen meg det ble et par blindskudd også oppi alt det andre ;-) Mirakler kan skje. Så da sier jeg meg strålende fornøyd! Haha.. Nå blir det dyna i sofaen, film og snop resten av kvelden. Og med det sier jeg GOD HELG ♥
zara vest - acne skjerf - vero moda bukse - bianco sko

5 kommentarer

Maria

02.12.2016 kl.19:56

God helg fine Kristina:) så deilig med rolig fredag med dyne i sofaen;) kos deg masse! Veldig bra blogging om dagen altså.

Kristina Andersen

03.12.2016 kl.09:19

Maria: Kjekt å høre du syns det, Maria! Håper lødagen din blir fin <3

Cecilie

03.12.2016 kl.02:29

Off topic, men... Altså, før kl09 idag hadde jeg levert barnet på skolen OG bakt de rundstykkene du alltid lager. De var supergod, og britneyspears så enkel å lage. God helg:)

Kristina Andersen

03.12.2016 kl.09:18

Cecilie: HAHA! Fantastisk Cecilie, jeg syns også disse rundstykkene er helt geniale :D

Renate

04.12.2016 kl.14:16

Altså!! Du er bare så fin og et stort forbilde, virkelig. Klem, trofast leser i mange år <3

Skriv en ny kommentar

hits