AKKURAT NÅ GLEDER JEG MEG TIL

♥ Lørdag! Da braker årets første julebord løs, og det blir så gøy. Det er meg og Marthemor som er invitert til fint selskap sammen med Geir og flere andre. Det blir så kjekt! Og ikke minst gøy å ut på vift med Frk Borge igjen. Nå er det alt for lenge siden sist! Vi skal først ha litt drinker her hos meg, før vi tusler videre ned for å møte de andre for julmiddag og feiring av året som har vært. Yey! Desember er ikke bare den fineste måneden i året, men også en av de gøyeste.

♥ Å pynte juletreet mitt. Med tanke på størrelsen og hvor utrolig fint treet faktisk er, så tror jeg seriøst at det kommer til å bli tidenes jul her i leiligheten. I går kveld følte jeg seriøst at jeg var på skogstur, det eneste jeg ser her inne er liksom juletreet.. Nå må jeg bare kjøpe halve julebutikken først, treet er jo så stort at det blir jo en investering med bare pynten.. Haha!

♥ Alle reisene som skjer i tiden fremover. Kribler i magen av bare tanken! Dette året har jeg bevisst valg å fokusere på annet enn nettopp reising, da jeg ville prioritere den nye leiligheten min og faktisk var lei av å alltid ha en ny tur i møte. Kom jeg hjem, var det liksom ikke mange ukene til kofferten skulle pakkes igjen og jeg kjente det snørte seg helt i magen min. Men neste år? Bring it! Hawaii er allerede i boks, og allerede i februar reiser jeg avgårde på nytt eventyr igjen. Mars blir det også reising tror jeg, og slik fortsetter det. Hurra! Til neste år skal jeg uten tvil være flinkere til å kombinere jobb og opplevelser.

♥ At morgendagen blir over... Haha! Jeg stiller egentlig aldri opp på verken presse eller i media, rett og slett fordi jeg ikke har behov for enda mer fokus på meg selv. For meg er det nok i massevis med bloggen. Men interiør er virkelig noe jeg digger, så da jeg fikk spørsmål om jeg ville stille opp på boligtv bestemte jeg meg for å si ja. Jeg er jo veldig stolt av leiligheten, og det skal bli spennende å vise den frem! Men så blir jeg litt stresset da, så jeg gleder meg til å bli ferdig med hele greia, slik at jeg heller kan få sett resultatet som jeg er helt sikker på at blir superbra. Det er gøy å jobbe med flinke folk!

♥ Vise dere hjemmekontoret mitt. Det har blitt så fint, og det er utrolig kjekt med en egen arbeidsplass! I kveld blir det endelig ferdig, så jeg tenker å poste bilder til dere allerede denne helgen om alt går etter planen.

♥ Til å lage ny videoblogg! Jeg vet hvor glad dere blir for film, så derfor skal jeg fokusere mer på dette i tiden fremover. Stian spurte meg om vi skulle filme i dag, så da tenker jeg at vi gjør det. Eller nei, vent nå litt! Når jeg tenker meg om litt spontant her, så har jeg litt kjekke ting på planen i dag og i morgen. Hva med at jeg spiller inn litt gjennom begge dagene og deler med dere i egen video? I think yes!

15 kommentarer

Stine

01.12.2016 kl.08:00

Åh digge dæ Kristina 💙 Ser så frem til å følge dæ videre til neste år 💙 Stoor klem

Kristina Andersen

01.12.2016 kl.13:48

Stine: God du er Stine!! Gleder meg til et nytt år med dere på laget <3

stina

01.12.2016 kl.08:13

håper for guds skyld at ikke isabel raad er invitert til dette julebordet. for deres skyld.

Kristina Andersen

01.12.2016 kl.13:49

stina: Isabel kjenner verken oss eller Geir, så nei - hun er ikke invitert. Men om hun hadde vært det, så hadde jeg tatt henne like godt imot som alle andre, til tross for at vi er uenige om det meste :)

marte josefine

01.12.2016 kl.11:22

Siden dere skal til Hawaii vil jeg anbefale denne sangen julesangen:

https://open.spotify.com/track/2Zl3jpLysUIeLFDrKe0rRi

(hør på teksten så skjønner du hvorfor) :D

Håper den gir stemning til turen <3

Kristina Andersen

01.12.2016 kl.13:50

marte josefine: Woop wooop! Takk Marte :D

Ragnhild

01.12.2016 kl.12:40

haha alltid gøy med videoblogg av deg og Stian :D ha en fin dag!

Kristina Andersen

01.12.2016 kl.13:50

Ragnhild: Like så skjønne <3

Hilde

01.12.2016 kl.14:35

Treet kommer til å bli fantastisk :) Men er det ikke litt tidlig med juletre? Det er jo "bare" advent enda da :-P Du får krysse fingrene for at barnålene holder seg på helt til jul :) Gleder meg til å se det ferdigpyntede treet ditt. Selv må jeg nok vente litt, vi setter det vanligvis opp på lille juleaften, men skal reise bort i år, så noen dager før er vel innafor :-)

Kristina Andersen

01.12.2016 kl.14:36

Hilde: Ble litt tidlig i år, jeg får besøk av interørmagasin imorgen og ville ha juleleilighet i anledning av shooten :)

Emma

01.12.2016 kl.15:28

Håper du filmer med Stian også - de videoene er alltid så morsomme!

01.12.2016 kl.17:37

Se dette:http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=21460 :D :D

Kristina Andersen

01.12.2016 kl.17:43

Anonym: Haha, jeg kreperer! Knollen is making it BIG :p

Hege Kristin

01.12.2016 kl.23:25

mye fint å glede seg til!

jeg også skal på julebord på lørdag, for første gang! så det blir gøy <3

Alex

04.12.2016 kl.14:52

Du kommer til å elske Hawaii! Det er en helt fantastisk plass. Med herlige og imøtekommende mennesker! Og dersom du ellers liker reising og tips innenfor dette må du gjerne følge oss på reisefot :-) I år har vi blant annet besøkt Island, Marokko, Praha, Spania, Canada, Gibraltar, Las Vegas, California (L.A, San Diego, San Fransisco), Hawaii m/ Honolulu & Maui (bla i arkiv), Thailand, Singapore, Vietnam, Bali og Malaysia :-) Julen feires i Thailand! Vi elsker også reising!!! God tur :-D

Skriv en ny kommentar

hits