DET ER JO MANDAG

Nå var det digg å lande i sofakroken ass! Denne dagen har vært som mandager flest, jeg har jobbet og hatt hjemmekontor i en god del timer. Trent har jeg også fått gjort, ikke bare en gang - men to! Så nå kan dere tro jeg er stolt av meg selv. For meg som har en ekstremt stillesittende jobb, er det sykt viktig å få beveget seg litt mellom slagene. Når jeg tenker meg om sitter jeg faktisk så mye stille at det egentlig er til å bli kvalm av, så fremover må jeg bli flinkere til å komme meg ut i frisk luft når arbeidsdagen er over. Så når klokken bikket fire i dag, hoppet jeg i treningstightsen nok en gang og dro avgårde på joggetur i høstværet. Det ble 45 minutter med lett jogg, bra for meg og enda bedre for ryggen min ;-)

Nå venter jeg straks besøk her hjemme, vi skal selvfølgelig se Jakten på Kjærligheten og Ungkaren. Samt spise masse fruktsalat og bare kose oss en hel haug! Hihi.. Lov å slappe litt av i kveld, sant? Det er jo tross alt mandag
bikbok genser / vero moda jeans / hm vest / ysl veske / acne skjerf & sko

5 kommentarer

14.11.2016 kl.20:44

Så stilig antrekk.

Kristina Andersen

14.11.2016 kl.21:41

Anonym: Tusen takk! <3

LisaLDN

15.11.2016 kl.09:15

Kjenner følelsen! Har fått fast jobb ('voksenjobb' som eg kaller det), og det er sjukt kor lite ein beveger seg i løpet av ein arbeidsdag! Savner studentlivet, haha.

Den nye jobben (og mykje reising) er og grunnen til at eg nesten ikkje har fått lest og kommentert her inne på ALTFOR lenge! Men I'm back, haha :) Håper du har hatt det bra, Kristina :)

Trine

16.11.2016 kl.21:59

Er vesten kjøpt nå? Helt sort? Kun sett den i mørkegrå i butikkene her:)

Kristina Andersen

17.11.2016 kl.08:26

Trine: Ja, helt sort :)

Skriv en ny kommentar

hits