LITEN LUFTETUR

Dere kan tro det var en glad jente som endelig kom seg ut døren en tur i går! Jeg har egentlig ikke sett folk på over en uke, så det var helt magisk å faktisk kunne kjenne litt frisk luft igjen. Det ble en liten bytur med musikk på ørene og litt shopping - det er så utrolig mye fint i butikkene nå at jeg klarer ikke begrense meg. Får jo lyst på alt! Jeg kom hjem med fire bæreposer stappet til randen med nye klær, mens svetten seriøst silte på meg. Haha, for et kleint syn jeg må ha vært! Formen er nok ikke helt på topp enda, men en liten luftetur i friskt høstvær var uten tvil helt nydelig. Godt for hodet å få luftet seg litt!

ONE HAPPY GIRL

Var dere ute å feiret halloween i går, eller? Åh, jeg er så misunnelig på alle som hadde det så gøy i går! Jeg skulle egentlig vært på tidenes halloweenparty selv, men siden formen ikke er på topp - la jeg heller planer om filmkveld med Nina. Men når kvelden kom bestemte jeg meg for å avlyse alt, og heller ha hjemmekontor med sushi og analyse. Tiiiidenes lørdagskveld ass.... Ble helt sjalu når jeg så alle snappene til venner og kjente som hadde kledd seg opp i kule kostymer og koste seg maks, så jeg måtte rett og slett logge meg av snap for kvelden! Haha, er det muulig.. Litt kjipern at jeg ikke fikk brukt mitt supercoole batwomen-kostyme, men jeg får ta det igjen til neste år! Det var uansett ganske digg å våkne opp i fin form denne søndagen, og ikke minst ha god samvittighet for at jeg endelig fikk tatt igjen det tapte på jobbfronten. Voksenpoeng til Andersen, sant? Jaa!

Nå skal jeg skrive ferdig et superbra filmtips som kommer til dere litt senere, før jeg tar meg en liten søndagstur med en venninne i frisk luft. Senere skal jeg i familiemiddag, og så blir det fotballkamp i kveld :-) Håper dere har hatt en fin helg og at dagen deres blir fin! Husk å ta turen innom her senere dersom du vil ha tips til søndagsfilmen, dajofama by kristine ullebø jakke / zara jeans / lindex veske / adidas nmd sko

12 kommentarer

Linn Therese

30.10.2016 kl.12:01

Var redd for at du var ramma av brannen i Kristiansand, men tydelegvis ikkje :-) Puh, vart litt letta no! Uansett trist å lese om brannen. Ha ein fin søndag :-)

Kristina Andersen

30.10.2016 kl.12:51

Linn Therese: Nei, heldigvis bor jeg langt nok unna til at det ikke var fare.. Men huff, det er så trist det som har skjedd :/ Ha en fin søndag du også, Linn Therese <3

Ingrid

30.10.2016 kl.12:17

Hei, Kristina!

Et lite ønske om innlegg; i oktober laget du ett innlegg om hva du ville gjøre i oktober, så ett innlegg om du har gjort disse tingene hadde vært gøy!

Kristina Andersen

30.10.2016 kl.12:51

Ingrid: Takk for forslag, Ingrid! Men den står jeg over, det blir for mye repeat da - etter min mening :/ Dersom flere etterlyser dette, skal jeg heller vurdere det :) Håper du får en fin søndag, søta. Klem!

Sandra

30.10.2016 kl.12:43

Hei søte du!

Jeg lurte på hvilken butikk du var i når du handlet inn litt nytt til høstgarderoben på snapstory? 😍 Den ene genseren der var bare... gaad! Haha! Ha en super søndag :-)

Kristina Andersen

30.10.2016 kl.12:50

Sandra: Hei Sandra! Det var på Retro her i Kristiansand, de har supermye fint :)

30.10.2016 kl.13:52

Nydelige bilder og tøft antrekk.

Kristina Andersen

30.10.2016 kl.16:43

Anonym: Tusen takk<3

Lisa

30.10.2016 kl.14:05

I natt var d storbrann i Henrik Wergelands GT butikk helt brent ned til grunn kansje du må ta deg en gåtur og se vi kunne se røyken helt hjem huff skummel natt du kan se mer på krs247.no klem

Kristina Andersen

30.10.2016 kl.16:43

Lisa: dette er jeg selvfølgelig klar over. Helt forferdelig tragisk :/

30.10.2016 kl.21:27

Kunne du lagd et innlegg om vinterjakker du ville gått for om du skulle kjøpt en ny, og hvilket merke en burde velge som ikke bruker pels fra dyr som lider..

CassandraLysgard

18.11.2016 kl.11:14

Så godt da. :)

Skriv en ny kommentar

hits