FIRE INSTAGRAM FAVORITTER

Flere av dere har spurt om jeg ikke kan dele noen av mine favoritter på instagram, og det er det klart jeg kan! I dag har jeg samlet fire av de kontoene jeg liker best, som jeg selv syns at deler både inspirasjon, glede og utrolig fine bilder. Jeg følger faktisk bare rett under 200 stk på insta, så dersom du har tips til noen jeg må sjekke ut - må du gjerne dele i kommentarfeltet! Så kanskje vi alle finner oss noen nye favorittkontoer i dag?


@HANSENCO

Alle som kjenner meg vet hvor glad jeg er i Hansen & Co. Dette er en fantastisk fin interiørbutikk i Kristiansand, og det er her jeg har handlet inn sikkert 80% av interiøret og møblene i leiligheten min. Haha! Jeg er storfan. Butikken har også instagram, og de viser frem så utrolig mye fint. Jeg blir altså bare maks inspirert, og får lyst å prøve ut enda mer nye ting her hjemme. Dersom du trenger inspirasjon på interiørfronten, burde du absolutt følge denne fine kontoen.

@TOVELILLSHJEM

Min kjære mamma har også vært en liten stund på instagram, og jeg syns hun er så flink! Jeg har ikke tall på hvor mange av dere lesere som har ønsket seg at mamsen skal begynne å blogge om mat og interiør, men jeg tviler ganske sterkt på at det kommer til å skje i nærmeste fremtid. Men på instagram, der finner du henne :-) Her finner du inspirasjon innen både mat, styling og interiør. Og en sjelden gang i blant, dukker det opp bilder av meg og Knollen.... Haha!

@LICHIPAN

Åh, denne kontoen her altså! Jeg forstår nesten ikke hvordan det er mulig å ta så fine bilder? Her snakker vi inspirasjon på høyt nivå! Jeg får lyst å drikke oreomilkshakes, ha frokost på senga, danse rundt med ballonger og spise hamburger dagen lang når jeg ser på disse bildene.. Haha! En fargerik og annerledes konto som skiller seg ut, noe jeg liker veldig godt.

@MONIQUELUND

Min fine venninne Monique! Jeg vet mange av dere savner bloggen hennes, noe jeg skjønner godt. Jeg savner den selv! Men heldigvis er hun på instagram, og hun er uten tvil one to follow. Her er det mye inspo, og jeg gleder meg til å se fine bilder i tiden fremover! Monique har nemlig nettopp bygget tidenes råeste funkishus rett ved sjøen, og det kribler i magen så nydelig det ser ut allerede. Gleder meg til flere bilder fra det nydelige palasset hennes, Monique er fantastisk dyktig i alt hun gjør.


14 kommentarer

Guro

25.10.2016 kl.10:43

Hei, Kristina!

Lurer på hvor du har kjøpt den sylinderformede vasen du har på spisebordet ditt? :)

Kristina Andersen

25.10.2016 kl.13:26

Guro: Hei Guro! Den er fra Hansen & Co :-)

25.10.2016 kl.11:02

Makeupmalin

Marie Vigebo

25.10.2016 kl.11:03

Såå mange fine kontoer det finnes på instagram altså, absolutt en av mine største motivasjonsfaktorer i hverdagen :D Elsker forresten intagramkontoen din også, du er en av mine favoritter! Ta gjerne en titt på min om du har tid @marievigebo :D Ha en nydelig dag <3

Julie M

25.10.2016 kl.14:16

Takk for ny inspo! Du kan alltids sjekke ut min insta, @juliemeland, ellers så er @immyandindi en veldig fin konto jeg tror du hadde likt! :-))

Anonym

25.10.2016 kl.14:48

Sjekk ut @fregnate og @hannenov :) interiørprofiler :)

Elise

25.10.2016 kl.15:27

Du måå sjekke ut maartereitan sin konto!! Helt fantastiske naturbilde som hun tar selv! Friluftsglede på høyt nivå! Du vil ikke angre!

Klem <3

Camilla Acklam

25.10.2016 kl.18:17

Utrolig mye fint! :) Selv er en venninne av meg, @henribra, favoritten min! :)

Beate

25.10.2016 kl.21:46

Elsker interiør! sjekk ut @villalille @hanneromhavaas @futurenordichome @finkrihouse @frufjellstad for mer interiørinspirasjon:)

Linda

25.10.2016 kl.22:51

Hei Kristina!

Jeg er så syyyykt fan av Michael C Hall, som spiller Dexter. Har sett Dexter fire ganger! Og når jeg var i London fant jeg ut at han var der samtidig, for å spille i ett teater. Men teateret hadde ikke premiere før jeg skulle reise hjem dessverre.. Men jeg møtte han!! Sjekk ut bilde på instaen min da: lindafjukstad :D

Solfrid

26.10.2016 kl.00:07

Inspirerende👌🏼👌🏼 Sjekk gjerne ut kontoen vår @vakrerom ☺️

Kaya

27.10.2016 kl.16:57

Jeg har fulgt kontoen @sandwalares en god stund nå, der får man masse reise og naturinspirasjon. Elsker den siden, og pleier å scrolle ned på den hvis jeg skal finne fine reisedestinasjoner :)

Amalie

30.10.2016 kl.22:44

Hei Kristina!

De brødene til moren din (som ser ut som en flette), du har vel ikke oppskriften på de? :-) så helt nydelige ut, og har så lyst å lage slike selv! :-)

CassandraLysgard

14.11.2016 kl.19:37

Fine Instagram kontoer. :-)

Skriv en ny kommentar

hits