ANDERSEN TIL TJENESTEacne genser / zara jeans & skjorte / converse sko


Altså, for en mandag! Her har jeg nettopp rullet inn i leiligheten etter tidenes dugnad med de fleste som bor i leilighetskomplekset mitt.. Dugnad, ass! Er det noe jeg faktisk aldri har fått delta på, så er det vel nettopp det. Men en kombinasjon av at jeg nettopp har flyttet inn her, og at jeg gjerne vil være med å bidra sammen med fellesskapet - så var det bare å brette opp ermene og joine resten av naboene. Og det gikk strålende fint, i følge naboene mine var jeg ´tidenes sprekeste ungdom´... Haha! Da skal man vel si seg fornøyd? I kveld har jeg vært med på alt fra å felle trær til å vaske ned søppelrommet, Andersen til tjeneste sier jeg bare ;-) Nå blir det beina på bordet og gulrekka på skjermen resten av kvelden - yaay

12 kommentarer

Ellen

12.09.2016 kl.20:31

Så flink du er . Kos deg masse og i dag er du virkelig nydelig på bildene . Wow så pen . 💫💖

Caroline

12.09.2016 kl.21:11

Men Kristina, da. Nå tror jeg du har misforstått. Gullrekka er betegnelsen på de tre programmene som går på NRK på fredagskveldene! Haha

Kristina Andersen

13.09.2016 kl.08:27

Caroline: Jaja.. Same same :D Haha!

Anja

12.09.2016 kl.22:08

Hei Kristina! Lest bloggen din i mange år, og digger den! Er ofte innom for å finne igjen tips du har gitt på bloggen, men ofte blir de borte da det er lenge siden du kanskje har skrevet dem. Kan du ikke lage en egen kategori under kategorier som heter tips? Sånn at vi kan finne de igjen. Tenker mattips, når du tipser om filmer, reiser, sminke osv. Er faktisk noe jeg virkelig har savnet her inne da jeg ofte går innom bloggen din for å se etter filmer/serier du har tipset om :-) hehe håper du kan fikse! Ellers elsker jeg bloggen :-)

Kristina Andersen

13.09.2016 kl.08:26

Anja: Mattips, reiser og slike ting er i egen kategori :)) Eneste som ikke er, er filmer.. Beklager! Koselig at du liker bloggen min Anja :)

13.09.2016 kl.08:27

Viktig med dugnader innimellom:-)Stilige klær forresten:-)

Hmm

13.09.2016 kl.09:09

Har lest bloggen din i mange år og vært kjempefan. særlig deg og Ida wullf har utviklet dere til å bli sterke og fine jenter, i forhold til da dege startet da bloggverden var helt nytt og ufiltrert. Det jeg dessverre ikke skjønner er hvorfor du ikke holdt deg for god for å kalle Isabel verdens dummeste menneske. Jeg føler at det absolutt ikke er noe vits i å peke finger mot henne, alle vet at frontingen hennes av operasjoner ikke er bra, men det taler for seg selv. Det er dermed ikke sagt at hun er verdens dummeste menneske av den grunn. Vi kjenner hun ikke, vi vet ikke om hun er snill mot andre mennesker ellers selvom hun er et dårlig forbilde, men alle har sine ting å jobbe med. For å være ærlig tror jeg ikke hun kommer til å rope så høyt om sin neste operasjon. Allerede ved neseoperasjonen sparte hun på detaljer fordi hun begynte å forstå at det kanskje ikke er lurt å anbefale og fortelle. Hun lærer.

Men poenget mitt her er at en skulle trodd at du hadde lært og holdt deg for god for den kommentaren din. Hvorfor slenge med leppa? Hvorfor være en del av å snakke ned andre mennesker? Det var ikke konstruktiv kritikk, men bare et unødvendig stikk. Og det er sånne kommentarer som gjør at mennesker får dårlig selvbilde. Og hva gjør jenter med dårlig selvtillit den dag i dag? Hmm. Kanskje ting har en sammenheng.

Kristina Andersen

13.09.2016 kl.09:33

Hmm: Jeg kunne sikkert holdt meg for god til å åpne munnen min, men jeg har aldri kalt henne verdens dummeste menneske. Jeg sa hun var den dummeste i bloggnorge, noe jeg helt ærlig mener. Måten hun driver bloggen sin på gjør meg flau over å være i samme bransje med henne, noe jeg vet jeg overhodet ikke er alene om å mene. At Isabel nå sitter å syter over at folk sier hva de mener om henne, kan hun takke seg selv for. Når man sitter halvnaken og kaster flere tusen kroner over seg, kun for å flashe hvor "rik" man er? Herregud så flaut! Da er man faktisk ikke annet enn dum, eller mindre smart - om det høres bedre ut. Når man blogger fritt om heftige operasjoner, fronter ekstremt usunne verdier og i tillegg gjentatte ganger har hengt ut folk med bilde på bloggen sin? Da burde man ikke hatt en av norges mest leste blogger. Om Isabell er en så flott person privat som hun selv hevder at hun er, da er det kanskje på tide å være seg selv på bloggen også - før hun brenner absolutt alle broer for seg selv.. Provosering er ikke det som betaler regningene om 10 år, det skal jeg garantere :-)

Ingeborg

13.09.2016 kl.09:54

Hvis du helt ærlig mener at Isabel er den dummeste i bloggnorge kan du jo si det til hun ansikt til ansikt og ta det opp med hun på en voksen måte, i stedet for å snakke om det her i kommentarfeltet. En ting er å ha sine meninger, som du selvfølgelig er berettighet. Men en annen ting er hva man gjør med det, eller hvordan man sier det. Jeg synes ikke noe om verken operasjoner eller skryting i sosiale medier, men da får du jaggu være voksen nok til å si det til hun om du mener det er så flaut.

Kristina Andersen

13.09.2016 kl.09:56

Ingeborg: Vi har hatt flere møter med alle Side2 bloggerne, men Isabel er den eneste som aldri dukker opp, så da blir det vanskelig å få snakket med henne. Tro meg, jeg skulle gjerne gjort det :)

Anonym

13.09.2016 kl.17:05

Men du må jo ikke skrive det offentlig på din egen blogg da...

Camilla Acklam

13.09.2016 kl.19:18

Så flink du er! Viktig å delta på sånne ting! :)

Skriv en ny kommentar

hits