DISKUTERER MED MEG SELV

Det har ikke skjedd sånn supermye spennende siden sist, bortsett fra at jeg endelig har fått hastetime hos legen. Jeg skal dit i morgen, og det kan egentlig ikke skje fort nok. Jeg burde mildt sagt vært der for lengst! I to måneder har jeg nemlig gått rundt med en slags vond eksem rundt munnen, og i de siste ukene har dette spredd seg. På armene, i hodebunnen og på brystet. Det gjør at jeg føler meg skikkelig dårlig, både fordi det ser stygt ut - men mest av alt fordi det gjør så innmari vondt. Rundt munnen har jeg så tynn hud nå at det er helt flammerødt, så jeg håper vi kan finne ut hva som feiler meg. Satser på at det bare er en eksem som kan bli bedre av kortison, fordi jeg trenger at det forsvinner nå - før jeg klør av meg hele huden.. Haha!

Uansett, nå sitter jeg her å diskuterer med meg selv om jeg skal stikke på trening eller ikke. Om tre timer har jeg nemlig en avtale, så jeg føler tiden er litt knapp for å dra seg bort på trening.... HEHE. Men med tanke på at jeg sjeldent trener mer enn maks en time, burde jeg vel strengt tatt lette på rumpa og makke meg bort. Vi får se, vi får se! Mirakler kan skje ;-)


hm jakke - lindex vest - acne jeans & boots

23 kommentarer

Emma

01.09.2016 kl.12:09

Håret ditt 😍 Lykke til hos legen, forresten!

Marlene Nilsen

01.09.2016 kl.12:12

Åååh håper du finner ut av hva det er ! :)

Hege Kristin

01.09.2016 kl.12:50

så kjipt :/ håper du får tak i noe krem så det blir bedre!

fint antrekk <3

01.09.2016 kl.13:08

Prøv kokosolje! "Sliter" ikke på huden sånn som kortison

-hilsen en med atopisk eksem

Si

01.09.2016 kl.13:29

Dette høres ut som det samme som jeg har. Legene er uenige i hva det er, da en sier det er atopi og en mener det er Rosacea. Det klør, svir og er ikke pent. jeg får det mest på overarm, øyelokk, hodebunn og rundt ørene. jeg har fått kortison og noe annet sterkt guggeri som funker helt prima :)Fått beskjed om at jeg kommer til å ha dette livet ut, men har kun hatt et virkelig stort utbrudd på 9 år og ellers bare småtteri som lett lar seg fikse i løpet av et par dager:)Lykke til!

kjøkkenbatteri hvit

01.09.2016 kl.14:04

Ryddig !

Sina Eline

01.09.2016 kl.14:11

Hei Kristina !

Det er ikke stress-eskem du har fått da ? Høres veldig merkelig ut, men jeg hadde det akkurat som deg for et år siden.. Fant ikke ut hva det var før jeg gikk til "fotsone-terapeut" og fikk greie på at det var stress som gjorde at jeg fikk det eksemet. Ta agurk, eller hvis du klarer, melk på, det er ekkelt, men det hjelper faktisk. Du kan også bruke sink-salve som du får kjøpt på apoteket. Det kjøler og lindrer kløen :-)

God bedring og håper du finner ut av det !

klem :-)

Kristina Andersen

01.09.2016 kl.17:49

Sina Eline: Jeg aner ikke.. Gleder meg til å få svar uansett hva det er, for jeg hater virkelig å gå rundt med dette.. Klør så sykt, og ser IKKE fint ut :/ Takk for tips om sink-salve, det skal jeg prøve ut :D Klem tilbake!

Anonym

01.09.2016 kl.14:23

Så fint antrekk

01.09.2016 kl.15:55

Fin med kort hår.

Pia

01.09.2016 kl.16:06

Du er så vakker både på innsiden og utsiden. Du burde benytte deg av det korte håret mye mer, for det er så utrolig fint!

(Ikke at det lange er noe negativt) <3

Kristina Andersen

01.09.2016 kl.17:48

Pia: Takk snille deg <3

LH

01.09.2016 kl.16:48

Ble du testet for matallergi samtidig som du ble testet for pollenallergi? Jeg er ingen lege, men sliter med pollenallergi, og har dessverre pga det, utviklet matallergi. Får jeg i meg mat jeg ikke tåler, får jeg utslett over hele kroppen :/ Uansett hva det er håper jeg legen finner ut hva det er så du kan få hjelp :)

Kristina Andersen

01.09.2016 kl.17:48

LH: Nei, det ble jeg ikke :/ Men tenkte å ta prøver på dette også når jeg først skal til legen. Har vært så utrolig trøtt og slapp den siste tiden, så tenker det er lurt med en full sjekk :)

Ellen

01.09.2016 kl.16:58

Må gi deg noen tips siden du har fått litt eksem . AVADA hår pleieprodukter er fantastisk gode . Miljøvennelige plantebasert hud og kropp og hårpleie . De har en shampoo og conditioner som heter coulour concerve shampoo beriket med plantebekstrakter og 100% økologisk aroma og den bevare farven så den ikke falmer så fort siden du farger håret og AVADA frisører bruker AVADA hårfarge og som er veldig god så hadde vurdert å å oppsøke salonger som fører AVADA produkter som er økologiske og shamooene er 100% Fri for parabener et stoff som ikke er bra . Du må farge håret uten kjemiske sterke farger for en periode så ikke eksamen utvikler seg . Kanskje bare ta en mild minicolor eller ha en liten pause som ikke er lett. bruk uansett økologisk hos frisør så går det nok bra .Billys Brumle og Bumle akerbrygge la bionda frisør Oslo og inch frisør og du kan spørre hos Adam og Eva salonger om de har AVADA de har salong i Kristiansand og mange i Oslo . Podium frisør Hamar har AVADA salong .De har og hudpleie produkter i AVADA merket så lurt å ikke ga noe med parfyme i alt de har i produkter er naturlig . Og leppestift for en periode så har nilens jord økologiske leppestifter og sminke . Ikke greit å få eksem men du får nok noe fra som fikser eksamen din fra legen .men økologisk produkter er fint å bruke uansett . Og Redken er mine favoritt hårprodukter på lik linje med AVADA. Ønsker deg god bedring med eksem og du finner nok ut hva allergi eksem kommer fra . Det kan være noe mat allergi og . Lykke til men vekk med all parfyme og sterke dusjsåpe for en periode og kjør økologisk AVADA tenk miljø og 'og videreformidle de unge i dag . Det finnes mange økologiske produkter som er bra 😀👏🏼du er såå beautiful på bildene i dag ser deg og Stian har hatt det kjempegøy du stråler🌟💖. Såå pen du er og Nice outfit💋💖💃🏻😄de som har distribusjon for AVDADA i Norge og Danmark er superdyktige frisører💇💇🏻

Charlotte Tunes

01.09.2016 kl.17:56

Håper du finner ut av det! Og forresten, superfint antrekk. Du er flott altså <3

Maria

01.09.2016 kl.19:50

Hei søte Kristina:)

Sjekk deg for cøliaki, det kan gi slikt utslett/eksem. Og ellers vil jeg anbefale probiotika, da det sies at tarmhelsen vises på huden vår. Og sjekk homocystein ift b12 mangel, b12 mangel kan gi mange ulike symptomer og vises ikke på vanlihe b12 prøver:) Og du, heia kjærligheten<3

Kristina Andersen

01.09.2016 kl.20:00

Maria: Har tatt bilde av denne kommentaren nå, og skal vise legen! Takk for hjelp Maria <33

Ellen

02.09.2016 kl.00:17

Bra hun Maria nevnte cøliaki for det er ofte en får litt eksem og kløe da . Og men en gang en slutter med det gluten melet og begynner med riktig kost forsvinner eksamen og utslett fort . Og du får mer energi og god søvn og alt blir bra på alle måter hvis det er cøliaki .det fortalte de meg de jeg kjenner som har fått diagnosen cøliaki . Det er sikkert ikke det men lurt å sjekke og hvis det er det så går det og fint det og sier de som har det de blir vant til å lage mat med annet mel og i dag er resturantene så flinke å servere gluten fritt . Prøv uansett uten gluten til du har testet deg . Lykke til og du stråler og er så fin 😍Og det med b vitaminer er og viktig som Maria skriver og dun dyner kan og ofte gi eksem og kløe for allergikere . Bra å sjekke alt

Kari

02.09.2016 kl.07:50

Det er feil hva Ellen skriver, at du burde holde deg unna gluten før du blir testet. Jeg har selv cøliaki, så jeg vet hva jeg snakker om. Man må faktisk spise gluten fram til man blir testet, og det er en blodprøve og en biopsiprøve fra tynntarmen. Spiser man glutenfritt før prøven, kan det blir feil svar på blodprøven. Og med negativ blodprøve blir det vanskelig å få en time til biopsiprøven. Denne trenger du for eks for NAV, så du kan få en grunnstønad i måneden, pga fordyret kosthold. Så min tips er å spise vanlig fram til legen sier at du har cøliaki, så kan du droppe gluten. 😊

Tha

02.09.2016 kl.08:33

Hei.

Har hatt atopisk eksem hele livet og er til tider ganske kraftig plaget. Jeg er blitt imun mot det meste av kremer, men en kortisonkrem som redder meg hver gang er Elocon. Du må ha resept på den, men den hjelper virkelig. Dette vil jo ikke ta bort hovedproblemet, men det tar rotta på utslettet og lindrer.

Anja

02.09.2016 kl.08:44

Du må ikke bruke kortisol - hvertfall ikke på ansikt eller bryst!!! Ødelegger jo huden.

Skjønner ikke at kortisol gis ut i det hele tatt, men en vanlig lege har jo ikke peiling på hud, så da gir de ut kortisol fordi det skjuler symptomene og da blir folk fornøyd.. Men det vil si at du gjemmer bare utslettet ved å stenge det inn i kroppen, og da kan det "hope" seg opp og komme ut 10 ganger verre. Ville heller funnet rotårsaken til eksemet enn å smurt meg inn med gift.

Ellen

03.09.2016 kl.17:34

Så bra hun Kari opplyste deg om å spise vanlig mat som inneholder gluten frem til test av cøliaki. Visste ikke dette selv . Håper du får gode svar på prøvene og at du ikke har cøliaki . Du er best Kristina 😊💃🏻

Skriv en ny kommentar

hits