HJEMMELAGET BOLLEKAKE

Denne oppskriften har jeg virkelig gledet meg til dele med dere.
Verdens beste bollekake!



DU TRENGER:

1 kg hvetemel 1 pakke trrgjr  2 dl sukker  2 ts kardemomme  2 ts vaniljesukker
4 dl melk  2 egg 100 g smeltet meierismr

SLIK GJR DU:

Bland alt det trre sammen, og smelt smret i melken. Rr sukkeret i den varme melken, og tilsett s eggene nr melken har blitt litt avkjlt. Ta alt over i den trre blandingen, og jobb til det blir en smidig deig. Sett s deigen en lun plass til heving - slik at den blir til dobbel strrelse. Kjevl ut deigen og ta den over i en langpanne. S legger du p lange remser med vaniljekrem p toppen, hever i nye 30 minutt og steker p 220 grader i ovnen i cirka 20 minutt.



SERVER OG KOS DEG

Bollekaken er aller best nr den serveres varm, ganske rett fra ovnen! Men la den avkjle seg litt, fr du tar over melis og kokkos. Mmmm! Denne her er farlig god, noe av det absolutt beste jeg kan tenke meg. Hper det smaker

23 kommentarer

Mari

28.06.2016 kl.17:42

Hei ☺ Hvor har du kjpt det settet med syltety, krydder og annet som str bak bollene?

Kristina Andersen

28.06.2016 kl.20:48

Mari: Alt er fra Nicholas Vah :))

Hege Kristin

28.06.2016 kl.17:51

nam! :)

Katrine

28.06.2016 kl.18:10

Jeg bruker lage en lignende - bollefoccacia fra krem.no! Den er nesten helt lik, bare at du strssler p fryste blbr fr du steker den. Det er helt vanvittig godt sammen med vaniljekremen, oh lord.

Amalie

28.06.2016 kl.18:13

Fryser du resten av kaka som du ikke spiser? S dds god ut, den skal prves ut 😍❤️

Kristina Andersen

28.06.2016 kl.20:47

Amalie: Ja, den er super fryse! :D

Ingrid

28.06.2016 kl.19:02

Hei, dette skal jeg lage til helgen. S kjempe lekker ut! Hvor er marmorfatet i bakgrunnen fra?

Kristina Andersen

28.06.2016 kl.20:47

Ingrid: Kremmerhuset :)

anja

28.06.2016 kl.20:58

Ser jo helt fantastisk god ut! Kanskje det blir lrdags godt?! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Henriette Celin

28.06.2016 kl.22:10

Oo, s god den s ut ^^

Synne Jrgensen Livang

28.06.2016 kl.22:12

Det s nesten altfor godt ut:) Skal definitivt testes ut!

Charlotte Tunes

28.06.2016 kl.22:37

OMG - vann i munnen! Gjett om jeg skal lage denne til helgekosen da!? Gleder meg <3 Takk for herlig oppskrift!

Minunate

28.06.2016 kl.23:38

S veldig godt ut :D

Julie

29.06.2016 kl.00:50

Nr kommer bildene av leiligheten?😃😃 gleder meg snn til se hvordan du har ftt det!!

Klem💕

Kristina Andersen

29.06.2016 kl.09:05

Julie: Det kommer til neste uke! Gleder meg til vise dere <33

Siren

29.06.2016 kl.03:39

Hei! Det s nydelig ut! Hvor fr du kjpt elixir produktene dine? Bruker du alle enda (innlegg 2015) Og er du fortsatt fornyd? :)

Kristina Andersen

29.06.2016 kl.09:04

Siren: Det gjr jeg! Jeg kjper alt p Miabell Hudplei i Kristiansand :)

Lina

29.06.2016 kl.21:45

S trrgjren hrer med til "det trre", men sukkeret skal rres ut i den varme vsken - ikke omvendt? Jeg spr bare fordi det er litt uvant.

Omtrent hvor mye vaniljekrem bruker du?

30.06.2016 kl.09:31

Lina.Det er riktig det Kristina skriver.Sukkerert opplses jo i den varme vesken.Trrgjr hmm litt undvendig kommentar fra deg...

Lina

30.06.2016 kl.09:47

Beklager s meget da anonym, det var bare et sprsml fordi det ofte er slik at gjren lses i vsken og sukkeret regnes med i "det trre". Det var ikke noen kritikk, kun interesse for oppskriften.

Marie

02.07.2016 kl.20:28

S lampen p bloggen til Ida, shit s fin! Hvor er den fra? Gleder meg til se flere bilder fra leiligheten din!

Malen

04.07.2016 kl.16:57

Jeg trenger vite hvor den lampen du har over spisebordet er ifra :D ?!

Madelen

25.07.2016 kl.19:40

Lagde denne med fersk gjr og hadde derfor sukkeret med det trre, ellers helt lik fremgangsmte. Takk for oppskrift. N er vi spente p resultatet :)

Skriv en ny kommentar

hits