MIN FAVORITT I DUSJEN

annonse

I dag, jenter - skal vi snakke litt om barbering og hårfjerning! Nå er jo sommeren her, og da liker vel de fleste av oss å ha glatte legger og en fin bikinilinje ;-) Eller hva? Jaa!

ALT-I-ETT

Jeg har lenge brukt barberhøvelen Intuition Sensitive Care (faktisk så lenge at jeg måtte få tilsendt ny for å ta bilder til dere..), og tro meg når det sier at det skal mye til før jeg legger min elsk på slike ting. Jeg er kresen når det kommer til barberhøvler ass! Tingen er det at jeg er drita lei av å måtte smøre inn leggene mine med barberkrem før jeg sveiper over, derfor er denne perfekt for meg. Her finner du nettopp det innebygd, rundt denne høvelen er det deilig såpe laget alovera og e-vitamin - slik at jeg slipper å stresse livet av meg med å smøre hele kroppen med krem før jeg begynner barberingen. Denne herlige saken ER så god, så det er faktisk en fryd å tipse dere om den! Tørre legger og irritert hud er noe jeg ofte har vært plaget med, men etter at jeg begynte med denne barberhøvelen og i tillegg har vært flink til å smøre meg med lotion - har jeg blitt helt fin igjen. Og det er digg, begynte å bli litt smålei av å klø av meg huden på leggene fordi de var så tørre....

FAKTA OM INTUTION SENSITIVE CARE

Intuition Naturals er verdens første alt-i- ettbarbersystem, utviklet og produsert av Wilkinson Sword.

De fire ultratynne bladene er omgitt av enhudpleieenhet som skummer i kontakt medvann.
Hudpleieenheten inneholder 100% naturlig Aloe Vera og E-vitamin, somhindrer uttørking og gjør huden glatt og myk.

Intuition Naturals er tilpasset sensitiv hud. Den er dermatologisk testet, mildt parfymertog parabenfri.

Høvelen er spesielt designet for kvinner, og håndtaket er ergonomisk tilpasset.BESTILL GRATIS STARTPAKKE HER

Om dere ønsker, kan dere nå prøve denne barberhøvelen helt gratis :-) Det eneste du betaler er 39 kroner for porto. Intuition har millioner av fornøyde kunder rundt i verden, og det kan jeg virkelig godt forstå! Det er i hvert fall denne som er min best buddy i dusjen! Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe videre, så dersom du ikke vil fortsette å abbonere - gir du beskjed inne to uker etter du har fått startpakken. Men, jeg kan nesten garantere at du vil fortsette altså. Det er lite kult å gå tilbake til vanlig barbering etter å ha prøvd denne ;-) Jeg snakker av god erfaring, hehe. HER kan du bestille startpakke og prøve Intuition gratis

12 kommentarer

Silje

06.06.2016 kl.19:37

Når man bestiller den startpakke, får man med selve høvelen også eller bare bladene? Kan du forklare litt bedre 😅

Kristina Andersen

06.06.2016 kl.22:02

Silje: Hei Silje <3 Startpakken inneholder høvel og 2 stk blader :-) Klem Kristina

Silje

06.06.2016 kl.21:09

Støttes! Har brukt den et par år nå, og kommer Ikke til å bytte ;)

Kristina Andersen

06.06.2016 kl.22:02

Silje: Ikke sant! Den er jo helt rå :D

Silje

06.06.2016 kl.22:40

Å vet du hva, jeg bestilte meg rett og slett en sånn nå. Jeg har vurdert det i lang tid, i og med at mange bloggere skriver om den. Men jeg vet liksom aldri om det er kjøpt og betalt eller deres egne meninger. Når du anbefaler noe derimot vet jeg at jeg kan stole på det, så takk skal du ha, nå skal det bli myke og fine sommerlegger her i heimen haha!<3

Kristina Andersen

07.06.2016 kl.08:29

Silje: Ingenting av mine meninger er kjøpt og betalt, det skal jeg garantere deg Silje :) Skriver ALDRI om noe jeg ikke går 100% god for, eller bruker selv. Er sikker på du vil like høvvelen, den er helt fantastisk god :D

Hanne K

07.06.2016 kl.00:57

Både jeg og mamma har brukt den i ca 5 år og vi er såå fornøyd! Er så lettvint og ville aldri byttet til noe annet hehe :)

Kristina Andersen

07.06.2016 kl.08:28

Hanne K: Ikke sant!! Den er helt super :D

Hanne

07.06.2016 kl.06:05

Jeg har faktisk brukt den siden 2005, og kommer ALDRI til å bytte den ut! Fikk til og med tak i en rosa høvel i Krakow, så da er alt perfekt ;) Skriver under på det jeg også; verdens beste høvel :)

Elin

07.06.2016 kl.12:03

Jeg har brukt denne høvelen i hvert fall 10 år, og digger den! Liker at man slipper stresset med barberkrem. I tillegg så er det veldig vanskelig å skjære seg med barberhøvelen, noe jeg opplevde ofte med vanlig barberhøvel.

Jeg er ikke særlig fan av sponsede produktomtaler, så siden jeg er så veldig fornøyd med Intution så måtte jeg bare legge inn en kommentar :)

Martine

07.06.2016 kl.13:37

Hei! Bruke ikke å kommentere skrivefeil for du e som regel veldig flink, men Kristina vær så snill å les korrektur over dette innlegget :O Du ser ut til å ha hatt det veldig travelt med innlegget for æ trur æ telte rundt 10 ord som va sammenkobla ut av ingenting. Sku bare gjør dæ obs på det :)

Ha ei fin uke videre <3

Martine

07.06.2016 kl.17:03

Husk at Kristina ikke ser så veldig bra, da ;-)

Skriv en ny kommentar

hits