Filmtips: The Last Song

Denne filmen er en skikkelig klassiker jeg kan se igjen og igjen! Den er bare så utrolig skjønn, og har så utrolig mye fin musikk i seg. Noe som faktisk gjør den enda mer koselig, er jo at Miley og Liam faktisk ble kjærester in real life etter å ha spilt inn denne sammen. Smeeelt! Nei, denne må du virkelig snurre på neste filmkveld altså, her snakker vi skikkelig chickflick skrevet av selveste Nicholas Sparks ;-)

The Last Song handler om 17 år gamle Ronnie, som ufrivillig må tilbringe sommeren med faren og lillebroren sin - etter at foreldrene skilte seg. Om hun skulle fått det som hun selv ville, hadde sommeren vært i New York - ikke i en liten by langt borte fra alt hun kjenner. Faren til Ronnie til prøver å få kontakt med henne gjennom den ene tingen de har til felles, nemlig musikk. Men Ronnie er en vrang tenåring, og gjør alt i sin makt for å gjøre livet surt for faren. Hun er vanskelig og sint, helt til hun en dag treffer nabogutten - den siste personen hun noen gang hadde trodd hun skulle falle for. Men hun faller, og hun gjør det pladask! Videre får du følge Ronnie sin vei videre, i en en film om kjærlighet, vennskap, nye sjanser og viktigst av alt - familie. Dette er en skikkelig gripende og fin fortelling du vil huske etter du har sett den. Anbefales på det varmeste


pics: pintrest

9 kommentarer

anja

28.04.2016 kl.19:36

den er så fin. Jeg har allerede sett den flere ganger, og flere blir det sikkert også. Begynner alltid å gråte!! men fin film. klem fra meg til deg, hilsen Anja

Malin mevåg

28.04.2016 kl.23:04

Ååh, elsker den filmen! Har sett den mange ganger selv :-)

Mk

29.04.2016 kl.06:03

Du må se the last ride. Den er heeelt fantastisk:)

Kristina Andersen

29.04.2016 kl.08:41

Astrid: Takk for tips!

Silje

29.04.2016 kl.06:46

Ååå, fineste filmen!!! Jeg gråter meg alltid halvt ihjel av den filmen. Jeg vet ikke helt hva greia er, men den setter i gang så sinsnykt masse følelser, og som den lettrørte personen jeg er...... Hylgråter jeg alltid hver eneste gang. Kjempe sjarmerende!

Jeg får også en greie med å sende melding til mange av mine nærmeste for å fortelle dem hvor glad jeg er i dem. Kanskje jeg rett og slett må se denne filmen i helgen?! Jeg stemmer for et jaaaa!!

God fredag fine Kristina, håper dagen din blir like fin som du er <3

Kristina Andersen

29.04.2016 kl.08:41

Silje: Den er veldig rørende og får man til å tenke litt ekstra, noe som er en bra ting! :D God helg Silje <3

Camilla Acklam

29.04.2016 kl.10:31

Har sett den, men jeg likte den faktisk ikke... Vet ikke helt hvorfor, men den var ikke helt min greie. :)

Therese

01.05.2016 kl.09:49

Den skal jeg kose meg med i dag :) Jeg har et tips å gi tilbake og det er "The Choice", det er den nyeste filmatiseringen av en N. Sparks roman. Tror du kommer til å like den :)

Kristina Andersen

01.05.2016 kl.09:50

Therese: TAKK for tips!! Den skal snurres asap :D Hvor finner jeg den?

Skriv en ny kommentar

hits