-10% hos Royal Caribbean

i samarbeid med rccl

Okei, la oss snakke cruise! Jeg har aldri opplevd en så stor nyskjerrighet på en reise som den jeg har vært på nå, og jeg kan ikke si annet enn at jeg forstår det godt. Cruise er min favoritt reisemåte, og grunnene er mange. Det er jo som å bo i en flytende by! Cruise er den beste måten å reise på hvis du vil ha maksimalt ut av turen din, slik at du kan få med deg flere steder mens du først er på eventyr. På denne uken jeg har vært på tur nå - har jeg opplevd tre av verdens fineste steder, mens jeg samtidig har hatt en uforglemmelig opplevelse på selve cruiset. Så, jeg tenkte å fortelle dere litt mer!

Jeg har reist med Royal Caribbean siden jeg var fem år, mine foreldre var i to uker på bryllupsreise og siden den gang har vi vært hekta. Jeg har vært på utallige reiser med dette selskapet, og kommer aldri til å booke cruise via noen andre. Hvorfor? Royal Caribbean er det beste av det beste. De har så kontroll på alt at det er helt utrolig, og hele reisen er bare så utrolig gjennomført! Maten på skipet er fantastisk, det er utallige ting man kan gjøre mens man er ombord, lugarene er superfine, de ansatte er så skjønne at man kan ikke unngå å bli glad i de og alt er bare så flott som det kan bli. I dag tenkte jeg å vise dere litt av skipet vi reiste med, nemlig Allure Of The Seas. Et skip som er fullpakket med opplevelser, jeg forstår nesten ikke at det er mulig.

MINE FAVORITTER PÅ ALLURE OF THE SEASBoardwalk: Dette området i skipet er inspirert av fornøyelsesparker og opplevelser, så her finner du alt fra en stor karusell, til en haug av spisesteder, til en magisk godteributikk, donut-sjappe, iskrembutikk og en haug av aktiviteter man kan gjøre. Jeg beskriver alltid dette stedet som et eventyrland, fordi det virkelig føles som om man er i en levende eventyrfilm med masse gøy rundt seg med en gang man setter foten sin inn her. Det er helt spesielt!

Musikal og show: Vi var på show fire kvelder på båten, og var like fornøyde hver gang. Favoritten min var uten tvil Mamma Mia musikalen, den varer i to timer og er så fin at man bare sitter helt hodestups forelsket mens showet holder på. Det å gå på show på kveldene etter man har vært på middag, er helt fantastisk gøy! Musikalene er så flotte at jeg forstår ikke at det er mulig :-) Skipet tilbyr blendende produksjoner flere ganger til dagen, inkludert i cruiseprisen. Alt fra Broadwaymusikaler, isshow, stupeshow, lysshow og talentfulle artister fra hele verden. Helt fantastisk bra!Central Park: Her finner du bokstavelig talt Central Park, og det er bare så utrolig kult! I parken er det helt ekte utendørs miljø, digg uteservering i mange restauranter og barer, butikker, gateunderholdning og små parker man kan kose seg i. Ordentlig fint!Utendørs aktiviteter: På skipet er det så mye å finne på at jeg ikke en gang vet hvor jeg skal begynne. Men jeg kan jo dele mine favoritter med dere! To store utendørs kaltrevegger med utsikt over det karibiske hav, fotball- og basketbane, to store flowridere du kan surfe på, zipline som går hele ni dekk over bakken, en gigantisk minigolfbane, boksering, rollerblades-bane og skøytebane. Bare sånn for å nevne noe, liksom! Haha.. Det er med andre ord umulig å kjede seg når man er ombord på Allure Of The Seas, her er det så innmari mye kult man kan finne på.


Casino Royale: 450 spillemaskiner og 30 bord med ulike spill. Her kan du delta i pokerturneringer og ha det maks morsomt i det 1500 kvm store kasionet. Det er virkelig helt gigantisk, og skikkelig fint!


Royal Promenade: Tidenes handlegate på skipet! Her finner du en haug av flotte klesbutikker og vanlige butikker, samt restauranter og fine barer du kan ta deg en god drink i. Starbucks er det også her, og det tror jeg vi hadde hver eneste dag, hehe. Så digg å kjøle seg ned med i varmen :-) I handlegaten er det noe for enhver smak hvis du er lysten på litt shopping, en digg drink eller litt snacks. Hva enn du måtte foretrekke!

Spa-avdeling, treningssenter og vannaktiviteter: På skipet finner du fire store bassenger og vannpark til barn, et mekka hvis du er glad i å bade. Vi koste oss så utrolig mye med bassengene! I tillegg er det en helt gigantisk spaavdeling, hvor du kan bestille fine behandlinger og virkelig slappe av. Frisør og negdesignere finner du selvfølgelig også her! Og treningssenteret da, det er jo virkelig noe for seg selv. Her har du alt du trenger for en god treningsøkt, og enda litt til. Det er helt gigantisk! Det er også løpebane, dersom du vil ta deg en utendørs joggetur i sola. Saltimer finner det også, blant annet yoga, pilates og spinning.Restauranter: Ombord på skipet finner du et helt rått utvalg av både formelle og uformelle restauranter. Du kan selv velge om du vil spise i restaurantene som er inkludert i cruiseprisen uten at du trenger å betale en krone for det, eller du kan ta deg en tur på spesialrestaurantene mot et tillegg i prisen. Vi spiste på disse to kvelder, ellers spiste vi der hvor det var inkludert :-) Hvis jeg ikke husker feil, så er det hele 20 restauranter og spisesteder du kan velge mellom her. Valgmulighetene er med andre ord ekstremt gode, og maten er helt fantastisk bra!

Pjuuuh, dette må jo være tidenes lengste blogginnlegg! Men slik blir det fort når man har opplevd så utrolig mye fint, og har så mye på hjertet :-) Jeg håper dere har fått svar på mye av det dere har lurt på nå? Hvis ikke er det selvfølgelig bare å spørre! Jeg kan på det varmeste anbefale cruise til alle, enten du vil på jentetur slik vi har vært, på tur med familien din eller kjæresten. Dette er for alle, og det er virkelig den mest fantastiske reisemåten jeg vet om. Ingenting slår cruise, enten det er i Karibien, i middelhavet eller andre steder. Det er rett og slett noe som bare må oppleves!

I samarbeid med Royal Caribbean, har jeg nå fått en unik mulighet til å tilby mine lesere 10% rabatt på alle reiseruter. Det du må gjøre er å oppgi navnet mitt, Kristina Andersen, når du ringer for å bestille ønsket cruisereise. Rabattkoden gjelder i en måned, og dato på cruiset kan du selvfølgelig velge helt selv :-) Håper du ble glad nå, og at mange av dere ønsker å teste dette eventyret ut. Jeg lover deg at du vil bli fornøyd! Så er det bare å spørre dersom du skulle lure på noe

58 kommentarer

Anonym

29.02.2016 kl.14:50

Hvor lenge varer deres cruise? Og hva er sånn ca prisen?:)

Maria

29.02.2016 kl.15:25

Synd det koster en formue i utgangspunktet, er nok ikke mange av leserne dine som har råd til det, dessverre..

Anonym

29.02.2016 kl.15:33

Åhå for et fantastisk bra å gjennomført innlegg.Du leverer som alltid Kristina.Å for et skip.Her var det utrolig mye god innfo.om både skip og utflukter.Ser jo helt fantastisk ut.Denne ruten med dette skipet skal bestilles.Takk for rabatter du deler.

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:38

Anonym: Tusen takk snille deg!

Ida

29.02.2016 kl.15:51

Åh! Det ser virkelig helt fantastisk ut! :)

Har alltid hatt en stor drøm om å reise på cruise i Karibien, og de stedene du har vært virker helt utrolig fine. Dessverre strekker ikke denne typen ferie seg for lommeboken min (selv ikke med rabatt), så jeg får drømme meg bort i bildene dine!

Charlotte

29.02.2016 kl.15:52

Hei flotte du <3

Jeg har sett at vist man bestiller igjennom ving så får man 1 døgn i florida før båten går? Enn når man kommer tilbake til florida,kan man da bestemme hvor lenge man vil være der?

Får man mange timer på land så man kan finne på ting?

Er det dyrt ombord for en starbucks kaffe f.eks?

Vugger båten?

Er det mye folk ved bassengene? sånn stappfullt liksom

Hvordan båt annbefaler du etter å ha vært på disse 2 du har vært på? (som jeg vet om)

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:38

Charlotte: Ikke bestil via Ving, bestill heller direkte via Royal Caribbean. Da kan du selv velge hvor lenge du vil være i Florida :) Starbucks har normale priser. Båten vugger lite, den er så stor at det skal godt gjøres å merke bølger osv. Ikke stappfult nei, ikke i det hele tatt. Oasis og Allure er helt like, tvillingskip :)

Caroline

29.02.2016 kl.16:01

Hei.

Hvem reiste der til USA med, og hvilket hotell lå dere på der?

Hilsen Caroline

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:36

Caroline: Vi flyr med Norwegian, og bor nå på Ocean B Resort :)

Emma

29.02.2016 kl.16:31

Er saltimene inkludert i prisen? Og må man betale for å klarte, f.eks.?

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:36

Emma: Noen saltimer er inkludert, andre ikke. Klatring og alt dette er gratis :)

Renate

29.02.2016 kl.17:23

Hei! Har lenge vurdert å reise med dette skipet. Må man betale for å benytte seg av tilbudene ombord? I såfall, hva koster det å dra på musikal, surfe osv? Koster det noe å dra i land på de ulike plassene og hvor lenge er skipet inne? Ville vært fint om du kunne sagt litt om prisnivået om skipet.

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:36

Renate: Musikal, surfing..osv.. er gratis :) Du trenger ikke å betale. Prisnivået på skipet er under det vi har i Norge, veldig fine priser syns jeg. Hvor lenge du er inne, varierer fra hvor du er. Men du har MANGE timer i hver havn :)

Atle Nygård

29.02.2016 kl.18:11

Utrolig kjekt å lese din blogg, faktisk den første blogg jeg noengang har lest. Skal ombord på Oassis om noen uker, samme rute som deg. Klarer du å fixe en Captains Dinner e.l. til oss som har bestilt for lenge siden, uten din gode rabatt?

PS! Du er en meget dyktig fotograf, utrolig flotte bilder du har tatt!!!

Mvh. Atle

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:35

Atle Nygård: Haha!! Tusen takk Atle :) Vi var aldri på Capteins Dinner.. Det var jeg som var å spiste med han privat, alene. Capteins Dinner har de visstnok sluttet med på båten, og har ikke dette lengre. God tur når du drar, bare å glede seg - Oasis er helt lik på Allure og suuuperfin!!

Eline

29.02.2016 kl.18:23

Elsker royal carribean! Har reist med de to ganger i middelhavet og de var Fantastisk!! Men du burde kanskje nevne at det er 21 års grense på alkohol (uansett hvor skipet er) det et regler fra usa ombord også i middelhavet :) har en kompis gjeng som bestilte cruise før de visste man måtte være 21 år, så nå får de seg en litt annerledes ferie enn hva de hadde tenkt da😀

Siri

29.02.2016 kl.18:30

Nå ble jeg virkelig giret! Har fulgt med deg både her på bloggen og snapchat hele uken, å det ser så fantastisk ut! Har endelig fått med hele familien på tur, å vi vurderer å ta samme rute som du er på nå, og jeg gleder meg sånn! Jeg har noen spørsmål til deg om skipet og litt sånn. Er det veldig dyr for drikke og andre ting på skipet? Også ser jeg du er på victoria secret, er det på skipet eller er det i land?Har du også kanskje noen tips til hotell i Fort lauderdale området? Håper du kan svare på spørsmålene;)

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:34

Siri: Det er ikke dyrt, helt normale priser :) En boksbrus koster kanskje ti kroner hvis jeg ikke husker feil. Vi bor på Ocean B Resort nå i Fort Lauderdale, det er rett på stranden og helt fantastisk fint :)

29.02.2016 kl.18:55

Fantastisk innlegg.Veldig nyttig info.Så fine bilder du tar.

Viktoria

29.02.2016 kl.19:21

Hva koster en slik reise, og hva er det som er inkludert/ikke inkludert? Frister veldig å bestille en slik tur selv, så lurer bare på om du kan komme med noen anbefalinger når det kommer til budsjett til en slik tur?

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:33

Viktoria: Du kan reise på cruiset, og ikke bruke en krone dersom du ønsker det. All maten på mange restauranter er gratis, også drikken. Det du evt må kjøpe selv er alkohol. Jeg og Hilde brukte vel 4000 kroner til sammen på turen, og da hadde vi noen ganske dyre utflukter på egenhånd, samt at vi spiste i restaurantene og kjøpte en del drinker. Så med andre ord, hvor dyrt eller billig cruiset skal bli - er helt opp til deg :)

29.02.2016 kl.19:23

Hvor mye koster et cruise?

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:32

Anonym: Det varierer. Reiseruten vi hadde kan du få fra 7000 kroner og oppover. Ikke galt i det hele tatt, med tanke på at alt av mat..osv.. er inkludert :)

29.02.2016 kl.20:01

Kan du linke til den reiseruta du var på :-)

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:31

Anonym: https://www.royalcaribbean.no/#!/criteria/destinasjoner/search?destinations=CARIB&ports=FLL - nummer to her :) 7 netter i Karibien. Fort Lauderdale, Florida - Til sjøs - Labadee, Haiti - Falmouth, Jamaica - Til sjøs - Cozumel, Mexico - Til sjøs - Fort Lauderdale, Florida :)

Asalia

29.02.2016 kl.21:05

Så herlig! Gøy med musikal, show og utendørs aktiviteter! Til og med treningsstudio :) Kommer definitivt til å reise med ordentlig cruise en gang senere i livet :D

Louise Bauer

29.02.2016 kl.21:21

Hej Kristina :-)

Skal man være fra Norge, for at kunne benytte de 10 procent? Min kæreste og jeg har nemlig længe overvejet sådan en tur, så det kunne jo være helt fantastisk, hvis vi kan spare nogle penge, ved at købe gennem den norske side. Vi er begge fra Danmark. :-)

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.21:29

Louise Bauer: Nei, det tror jeg ikke. Tror absolutt dere kan bruke den fra Danmark også :)

Kamilla Haaland

29.02.2016 kl.22:14

Må være utrolig moro å få oppleve et så digert skip!

karianne

29.02.2016 kl.22:35

Maria: Nå overdriver du, det koster ikke en formue nei. Også er det noe som heter å spare..

C

29.02.2016 kl.22:41

Det ser flott ut:) Savner bilde av lugaren. Kan du legge ut det? Så en annen spurte om det i et annet innlegg også.

anja

29.02.2016 kl.22:41

Virker veldig flott. Det at det er så mye spennende å gjøre underveis, og man får besøke fantastiske steder. Er det stappfullt med folk, bråkete og masete, eller får man slappet av litt også på båten?

Så mange av spisestedene er inkludert i prisen? Gjelder det lott drikke underveis? Velger man selv hvor man skal være i Florida? Booker de ds det for deg, så det blir en pakke med cruise og Florida?

Kos dere masse videre.

Du har vært kjempe flink til å skrive underveis, håper du nyter ferielivet også og det at du ikke har noen forpliktelser her hjemme akkurat nå som leilighet! Drømmejobben som du kan ta med pp tur!

Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.23:36

anja: Nei, absolutt ikke. Rart at så mange tror at det er slik på cruise, for det stemmer overhodet ikke. Da hadde jeg aaaaaldri orket å være der, hehe. Man merker veldig lite til folkemengden :) Flere av spisestedene er inkludert i prisen, flotte restauranter med buffeet og flere retters middag. Veldig godt! Vann, appelsinjuice, iste og kaffe er inkludert i prisen. Alkohol og brus må kjøpes, men det er ikke dyrt. Du velger selv om du vil være i Florida eller ikke, ting bookes på egenhånd :) Takk Anja, du er god!! Klem

Josefine

29.02.2016 kl.23:52

Jeg kommenterer aldri blogger. Men herregud så nydelig du er! :)

Kristina Andersen

29.02.2016 kl.23:53

Josefine: Så snill du er! Tusen takk Josefine <3

Kristine

29.02.2016 kl.23:54

Ser veldig fint ut, synd det er så ekstremt forurensende med slike skip, både for livet i havet og luften :(

Kathrine

29.02.2016 kl.23:56

Må man være stivpyntet under middagene i restaurantene eller kan man komme i bukse og fin topp? Er det roomservice?

På de restaurantene som er inkludert: Er det da enkelt å få bord eller må man være tidlig ute for å få sitteplass uten å måtte stå lenge og vente på bord?

Kristina Andersen

01.03.2016 kl.00:12

Kathrine: Du kan fint komme i bukse og fin topp. Det bestemmer du helt selv :) Roomservice er det ja :) Bord får du alltid, uren problemer :)

Sofie

01.03.2016 kl.01:48

Kanskje litt dumt spørsmål, men hvor møter man opp om man skal på slike cruice? Må man selv bestille flybillett til byen hvor reisen starter ved siden av selve cruice bestillingen? :)

Kristina Andersen

01.03.2016 kl.02:45

Sofie: Man møter opp der ruten går fra :) Du bestriller selv fly, ja <3

Heidi

01.03.2016 kl.05:29

Wow, det ser virkelig helt fantastisk ut der. Kanskje det får bli neste reise man må begynne å spare til. Her får man i hvert fall opplevd mye på kort tid!

Ser på snapchat'en din at du har vært en del på VS, hehe.

Du har ikke lyst til å legge ut et innlegg med hva du har kjøpt?

Jeg er nemlig i LA for øyeblikket og skulle gjerne hatt litt inspo utifra hva du har funnet! :-)

Anita

01.03.2016 kl.09:35

Hei, Kristina!

Så bra du har kost deg skikkelig på ferie, det ser helt fantastisk ut! Jeg har ikke mulighet til å reise bort før sommeren, lengter sååå etter sol!

Jeg lurte på et par ting angående det å være på cruise.

1) Hvordan er prisene ombord? Tenker på alt fra billetter til show/musikal, utflukter i land, i iskremkiosken, starbucks, restauranter... Selve cruise-billettene synes jeg ikke er så voldsomt dyre, men jeg synes det er vanskelig å angi hvor mye man må beregne utenom dersom man både vil oppleve ting og kose seg med is, drikke og er show eller to.

2) Hvordan er det med plassen ombord? Er det trangt, føler du at du er på ferie oppå folk? Ser for meg at cruise kan bli litt for intimt og mye folk for min del, som liker å finne rolige restauranter og kafeer hvor det ikke er så mye folk, eller hoteller hvor man faktisk får en solseng ved bassenget..

Håper du kan svare meg ærlig på dette, til tross for at RoyalCaribbean sponser deg..hehe :)

Kristina Andersen

01.03.2016 kl.13:38

Anita: Show og musikal er gratis. Utflukter varierer, noen er billige, andre er dyre. Kommer heeelt ann på hva du vil gjøre :) Restaurantene er helt normale i pris, ikke dyrt i det hele tatt syns jeg. Samme med Starbucks..osv..

2. Det er ikke trangt. Ikke i det hele tatt!! Er så dumt at mange tror dette om cruise, for det stemmer ikke. Båten er så gigantisk stor og det er SÅ mye å gjøre på cruiset, at ingen er på samme plass på en gang. Så folkemengder merker man lite til, om man hadde merket det, ville jeg ikke likt cruise. Tro meg, jeg er verdens mest kresne menneske når det kommer til dette dette. Haha :)

Kristine

01.03.2016 kl.11:00

Hei! Så utrolig heldig du er som har vært på en så utrolig spennende tur!

Håper du har kost deg ihjel :))

Jeg lurte litt ang sånn cruise reise, jeg er mer shopping jente enn og bade så mye haha så jeg lurte litt på hvilket cruise jeg burde dra på? Kanskje det cruise du var på forrige gang? Hva het i såfall det igjen? :)

Stoor klem en fast leser! :)

Karoline

01.03.2016 kl.11:51

Jeg har ventet lenge på den rabattkoden! :D Her skal hele storfamilien på tur, 7 voksne og 2 barn, så dette må være det beste bloggertilbudet ever! Er min 4 reise med RCCL, og kommer heller aldri til å reise med noen andre. Har vært veldig moro og følge deg på tur.

Kristina Andersen

01.03.2016 kl.13:35

Karoline: Så herlig å høre, Karoline! Nå ble jeg glad :D Kjekt du har likt bloggingen også! God tur til dere når den tid kommer <3

Frida

01.03.2016 kl.12:00

Åh, jeg vil nesten ikke se flere bilder, for jeg lengter så etter sommer, men samtidig kan jeg ikke slutte å se på bildene... Et cruise er noe jeg absolutt vil gjøre en eller annen gang, så dette innlegget får jeg lagre så jeg kan ta det frem når jeg ønsker å bestille tur :) Det virker som du lever i paradis! Kos deg masse videre!

01.03.2016 kl.16:35

Sikkert veldig dumt spørsmål, men jeg forstod ikke helt. Er du på cruiset i 7 dager, eller kan man gå i land også? Haha...

Isabelle

01.03.2016 kl.22:18

Hei!

Jeg lurer på om det koster noe å gå i land de forskjellige stedene? Har forsøkt å lete meg fram, men det står bare pris på "utflukter", og jeg lurer da på om utflukter og det å gå i land er det samme? :) Du ser smashing ut, btw!

Kristina Andersen

02.03.2016 kl.03:36

Isabelle: Å gå i land er selvfølgelig gratis :) Takk snille deg!

madelen

02.03.2016 kl.03:57

Hvis feks jeg alene (voksen) skal betale fly, cruise og noen netter på hotell - hva bør jeg ca beregne. Uten en masse ekstra ting - bare helt enkelt. Kan du lage noen prisoverslag? ;)

Kathrine

02.03.2016 kl.07:40

Idyllisk!! Kjempe fine bilder. Kan man bruke rabattkoden kun når man ringer eller også når man bestiller på nett? :)

Kristine

02.03.2016 kl.10:09

Hei! Så gjennomført og bra innlegg, elsker bloggen din!

Bildene du tar er nydeliiige, hvordan kamera/redigering bruker du?

Anonym

02.03.2016 kl.12:02

Shiiit, ble forelsket! Skal så sykt bestille meg denne reisen en vakker dag :o

Helene

02.03.2016 kl.18:53

ÅÅÅ!! For en nydelig tur det ser ut til at dere har hatt! <3 Såå utrolig fine bilder, av helt fantastiske steder! Håper dere har hatt det fint, kos dere masse videre ! <3

03.03.2016 kl.13:44

Kan du svare på spørsmålene snart?

Tonje

04.03.2016 kl.23:35

har aldri hatt cruise som noe jeg har hatt veldig lyst til, men etter å ha lest om reisen din her så har jeg helt forandret mening! ser helt fantastisk ut, og syns ikke prisen er verst i det hele tatt med tanke på alt som følger med pluss alt du får se og oppleve :-D

Meg og kjæresten tenker gjøre dette til neste år (må spare opp penger først), samme rute som denne. Hvor mye ble det for fly og hotell for dere utenom selve cruiset? Og når på året synes du det er best å reise? :)

Jenny

08.03.2016 kl.10:33

Vart är din fina klänning ifrån?

Skriv en ny kommentar

hits