Uken som gikk

Ukens opptur:

Ukens opptur er definitivt torsdagens foredrag. Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så ute av komfortsona, men fy søren så godt jeg har av det! Når man driver med noe man vet man er god på hele tiden, sitter man jo egentlig på en gullstol og er komfortabel cirka hele tiden. Men foredrag? Waaaay out! Så jeg er ganske stolt av meg selv for å ha kastet meg ut i det, og utfordret meg selv så til de grader. Nå vil jeg holde mer foredrag i fremtiden, og bli enda bedre på det :-)

Ukens nedtur:

Jeg hater når jeg ikke har kontroll på ting i hverdagen min, og dette med at jeg må flytte ut av leiligheten min 21 februar, tapper energien min kraftig. Jeg blir så lei meg av bare tanken.. Er det ingen som vil selge noen fine og store leiligheter i Kristiansand for tiden da? Neeei.. Alt på markedet suger, og det er absolutt ingen leilighet jeg har lyst å kjøpe. Og hvor bærer det da? Sannsynligvis hjem på jenterommet. Note to self: slutt med å selge leiligheten din før du har kjøpt ny, Kristina!

Ukens blinkskudd:

Cirka slik jeg våkner opp hver eneste morgen med tanken om at jeg snart er hjemløs... Hehehe, neida! Joda.. Det faste blikket jeg setter opp når min lillebror ikke får til bildene slik jeg vil, og blir så hissig at jeg nesten eksploderer:

Ukens me-time:

Alenetid med The Blacklist på skjermen. For en serie! Jeg er helt frelst. Må se en episode hver kveld før jeg legger meg, og koser meg så sykt med denne tiden helt alene. Deilig å koble av litt etter en hektisk dag på farten.

Ukens mest spilte sang:

Westlife - When you're looking like that. Haha, er det mulig? Jeg er helt hektet på denne gamle slageren, det er nesten den eneste sangen jeg spiller om dagen. Ofte må jeg bare skru den opp på fult volume, og danse rundt i stua som en tulling for jeg blir så glad av den at jeg klarer ikke sitte stile. Shake det løs, jaaaa! Tipper det er god underholdning for naboene som dessverre kan se rett inn her, hehe. Blir jo så happy jeg da!

Ukens kleine:

Jeg måtte selvfølgelig tulle det til etter at jeg hadde holdt foredrag. Skulle gå ned fra scenen, og var så overlykkelig at jeg helt glemte at jeg hadde mikrofon på meg. Så mens alle klapper, går jeg bortover og PANG - der smeller hele systemet med mikken rett ned i bakken. Jeg begynte selvfølgelig å le, og dere vet jo min latter? Den er ikke akkurat rolig. Publikum lo, men jeg tror ikke det var fordi det var morsomt - men fordi jeg ler så innmari vilt. Seriøst. Jeg må lære meg en ny måte å le på. HO-HO-HO. Der har dere meg... Se for dere dette høyt i en mikrofon gjennom store høytalere? Virkelig ikke bra.

Var tydeligvis i "blinkskudd" humøret i dag. Hot babe walking down the street!

13 kommentarer

Elisabeth

01.02.2016 kl.17:31

Hvor er solbrillene fra? :)

Kristina Andersen

01.02.2016 kl.20:20

Elisabeth: Valentino :)

Maren: Det kan jeg gjøre igjen :)

Jeanette

01.02.2016 kl.17:42

er vel ikke akkurat en nedtur at du ikke får kjøpt leilighet akkurat nå. det er faktisk ikke mange på din alder som har råd til å kjøpe leilighet

Maren

01.02.2016 kl.19:06

Kan du skrive litt om pels? Vet at du har gjort det før, men er så viktig. Elsker bloggen din.

Marianne

01.02.2016 kl.20:53

Til Jeanette: ...og det finnes mange uteliggere som ikke har et hjem en gang, og bor på gata. Skjønner på en måte hva du mener, men det blir litt feil å skrive her til Kristina, for dette er hennes nedtur, du har dine egne, og andre har sine egne. En nedtur "betyr" ikke det samme for alle. Skjønner veldig godt at dette med at Kristina ikke har funnet leilighet enda er en nedtur for henne, hadde følt det samme selv! Og jeg må si meg enig med Kristina, at det å flytte hjem til foreldrene sine etter å ha bodd mange år alene..? Det er litt kjipt, altså! Har ikke trengt å flytte hjem til mine foreldre, men det hadde vært kjipt å måtte gjøre det nå!

Ingrid

01.02.2016 kl.21:35

Westlife er absolutt ikke det verste å høre på! Digger bloggen din og er innom hver dag, du skriver så ekte, skriver ting som de faktisk er og har fine, inspirerende bilder! Stå på, og lykke til med flytting :D

Kristina Andersen

02.02.2016 kl.07:50

Ingrid: Tuuusen takk snille :D

Anne Mette

01.02.2016 kl.21:37

Du er en vakker sjel du Kristina! Haha!

Ville bare fortelle deg at igår hadde jeg en dårlig dag, så da gikk jeg like greit på YouTube for å se alle episodene av deg og Geir! Halvtime senere var humøret steget noen hakk!

Ha en fin uke, så håper jeg den rette leiligheten snart dukker opp <3

Kristina Andersen

02.02.2016 kl.07:50

Anne Mette: Ååå, så god du er :D Herlig kommentar å våkne opp til, så gøy å høre videoene av meg og Geir gjorde deg glad! Skal prøve å få laget en ny denne uken. Håper dagen din blir fin Anne Mette, stor klem <3

01.02.2016 kl.23:25

Skjønner det er frustrerende sikkert, og jeg håper du finner leiligheten du drømmer om snart:) Men håper du kan huske på hvor ekstremt heldig du er som faktisk kan kjøpe deg en stor og fin leilighet.. Det er det ikke alle som kan:/

Rikke

01.02.2016 kl.23:36

Jeanette: det kan da være en nedtur for Kristina selv om det ikke er det for deg? Makan for en kommentar, må bare le av deg for det var så usaklig. Når ble nedtur en felles følelse? Vi er alle på forskjellige stadier i livet i forskjellige aldre. Jeg for eksempel fyller 20 i år og har vært i et forhold i 5 år, er forlovet, driver med huskjøp, skal gifte meg og planlegger graviditet, mens de fleste vennene mine fortsatt er på det stadiet hvor de fester hver helg og tar livet med ro. Vi er forskjellige, heldigvis.

02.02.2016 kl.00:37

Usj.....

Anette Arnesen

03.02.2016 kl.14:04

Haha ler av flausene og blinkskuddene dine..! Du er utrolig oppriktig, ærlig og skjønn :) Den beste bloggen, uten tvil!

Skriv en ny kommentar

hits