Goodtimes med Wulff

Mens min kjære Ida er i Thailand, kjenner jeg at jeg savner kvalitetstid på tur med henne skikkelig. Jeg har kjent Ida siden jeg var 18 år, og på denne tiden burde vi begge to vært innesperret i dyrehagen. Kanskje det var derfor vi likte hverandre så godt? Begge hadde noen skruer løs, til våre fornuftige foreldres store fortvilelse. Ida hadde vært toppblogger i en god stund allerede, og jeg joinet henne på lista over Norges mest leste blogger kort tid etterpå. Ida var mitt store forbilde, så flaks for meg at hun likte meg like godt som jeg likte henne! Dette visste hun selvfølgelig ikke på denne tiden, jeg prøvde å være cool og casual - selv om jeg egentlig ville hyperventilere over at jeg satt å drakk drinker med selveste Ida Wulff første gang jeg møtte henne. Jeg husker jeg hadde med meg bestevenninna mi også denne kvelden i Oslo, og ga henne tidenes preken før Ida kom om at hun for guds skyld ikke måtte drite seg ut eller si noe dumt når Norges store bloggdronning skulle komme å joine oss denne kvelden. Da kom jeg nemlig aldri til å tilgi henne! Jeg ler meg ihjel! Goodtimes ass... Så i dag tenkte jeg å fortelle dere litt historier fra baksiden, krangler på ferier og dele litt morsom galskap fra gamledager ;-)

THE GOOD OLD TIMES

Første gangen jeg møtte Ida, var ironisk nok på et sponset hotellrom i Oslo. Vi merket raskt at vi hadde mye til felles - vi drakk begge to vin som vann og vi trodde vi var guds gave til verden. Etter en god dose alt for sterke drinker på hotellet, ble vi kjørt videre til et utested i Oslo som vi var booket som VIP-gjester denne kvelden. Vel, ting gikk ikke etter planen, for verken vår eller utestedet sitt del. Jeg danset på bordene, Ida rullet på gulvene og vi tømte vel baren for alt som var der. Etter relativt kort tid ble vi begge kastet ut, og selv om jeg tryglet om vi ikke bare kunne være der litt til, var det straka veien ut i kulda for oss begge to. Hvordan kvelden endte? Ida gikk på trynet og klarte faktisk å sovne på en trikkeskinne i Oslo, og hun har fortsatt arr på haka etter denne kvelden her..... Haha! Snakk om pangstart på vennskapet.

Turen vår til Dubai, var egentlig en liten katastrofe. Jeg var syk i seks av dagene vi var der med bihulebetennelse, og de to siste dagene hvor jeg endelig var frisk nok til å finne på noe - tok vi turen til Atlantis Badeland. Vi gledet oss så til å endelig oppleve litt av Dubai og se dette fine badelandet! Bare så synd at også dette var kortvarig glede, Ida ble matforgiftet på en av restaurantene der og vi måtte dra rett hjem igjen. Når vi landet i Oslo etter turen vår, skjedde det nok en hendelse som fikk begeret til å flyte over, så turen ble avsluttet av vi begge to stod å gråt på Gardemoen og sverget at vi aldri skulle tilbake til Dubai.... Haha!

Første gangen vi dro på tur sammen, gikk reisen til London. Dag nummer en dro vi på shopping, og dere kan tro jeg var grønn av misunnelse når Ida slo på stortromma og kjøpte seg en splitter ny Michael Kors veske. På denne tiden var jo dette litt kult, faktisk så kult at vi bestemte oss for å dra med oss denne posen fra Michael Kors alle de andre dagene vi var på shopping også. Hvorfor? Vi hadde nemlig en tro på at vi ble bedre behandlet i butikker hvis vi bærte designerposer..... HAHAHA! Jeg passet selvfølgelig på å låne denne posen på flest mulig bloggbilder også, "naturlig" plassert bak meg på 80% av bloggbildene.

Både jeg og Ida er som dere vet bloggere, men jeg er nok hakket mer crazy enn hun når det kommer til bloggbilder. Jeg gjør alt for å få kule bilder, og bryr meg fint lite om maten blir kald eller jeg skader meg i forsøket på å få noen kule blinkskudd. Når vi er på restaurant er det alltid jeg som rasker frem kamerautstyret, flytter glassene til de står perfekt og snur brusen slik at logoen vises. Mens Ida sitter helt rolig og spør om vi ikke kan spise snart. Men nei Ida, det kan vi ikke. Andersen kan som du vet dandere et bort minst femti ganger uten å gå lei. Hehehe. Alt for bloggen, si!

Hver eneste gang jeg og Wulffen er på feire sammen, har vi minst en stor krangel. Og grunnen til disse store diskusjonene er alltid det sammen - vi krangler om dyrevelfred. I Sri Lanka klikket Ida på meg fordi jeg lukket til meg ville rabieshunder på stranda, og hun fikk full panikk. Hundene begynte å løpe etter Ida, og de hørte ikke på meg når jeg heller sa de måtte komme til meg. Det er få ting som får meg til å gå helt bananas, men da ble jeg så hissig at jeg kalte Ida en forbanna bitch og kranglingen var i full gang. Hehehe, er det muuulig?! Det var mildt sagt dårlig stemning, og det hjalp heller ikke at jeg rett etterpå tok turen til et shelter for hjemløse hunder for å kose med de. Når jeg kom tilbake til hotellet vårt ble jeg møtt av en enda mer hissig Wulff, som ba meg ta en lang dusj for å vaske bort rabiesen min..... HAHA! Samme skjedde i Dubai, hvor Ida og jeg diskuterte svømming med delfiner. Hele greia endte i at jeg skreik at hun bare måtte holde kjeft, for jeg var en fuckings DELFINEKSPERT med ekstremt god peiling på dette temaet. Haha, jeg ler så jeg griner! Det er ingen jeg kan disuktere så mye med som med Ida, men det er heller ingen jeg kan le eller kose meg så mye med.

Heldigvis ble vi vokse og fornuftige til slutt vi også. Flaks for oss at all galskapen vår fra
gamledager er godt dokumentert.... Haha! Blogglivet ass.

22 kommentarer

07.01.2016 kl.09:51

Haha, dette er vel det mest 'bloggete' blogginnlegget noensinne fra deg;D Jeg liker så godt ærligheten din <3 Og jeg kan bare si at jeg ikke skjønner hvordan du klarer å se forbi det faktum at dere har så ulik oppfatning av dyrs verdi og fremdeles kalle henne en av dine beste venner (jeg mener det ikke dømmende, lurer bare genuint på hvordan du gjør/klarer det, for jeg hadde aldri klart det selv). Det at hun synes det er helt ok å gå i pels hadde i seg selv vært en dealbreaker for min del - INGEN i 2016 her til lands kan påberope seg å ikke vite at det ligger store lidelser bak enhver pelskrage og kåpe++, så at disse empatiløse menneskene kan fortsette å stå på sitt, kle seg i døde dyr - jeg fatter det bare ikke og ALDRI om jeg vil være venner med noe slikt. Jeg høres sikkert veldig dømmende ut, det er ikke meningen, jeg blir bare så forferdelig lei meg, sint og skuffet over at folk kan være slik, gi en så god faen i andre enn seg selv og sitt.

TonjeMaa

07.01.2016 kl.10:08

Herlig! :) Det er så fint med sånne venner som egentlig er mer "søstre". Nesten som om hver krangel og diskusjon gjør at man egentlig blir enda mer glad i personen. Elsker at du kan se tilbake på dette og le. De fleste av oss oppfører seg som tullinger innimellom; gjør og sier ting før man tenker osv.Forskjellen er at dine "øyeblikk" ofte blir offentlige vi bloggen din, så flere får det med seg og du blir mer sårbar. Men jeg synte du virker som en oppgående og bra jente for det. Og at du kan le av deg selv er utrolig positivt! :)

Martine

07.01.2016 kl.10:35

flirer meg i hjel av dere :'D

Pia marie

07.01.2016 kl.10:46

Haha. Jeg husker alt dette. Så jeg har lest bloggene deres en stund <3

Elisabeth

07.01.2016 kl.12:32

Hehe, artig å lese om dere to :)

Kristina Andersen

07.01.2016 kl.13:51

Pia marie: Så kjekt du følger med på oss Pia :D

Kristina Andersen

07.01.2016 kl.13:52

Anonym: Ida er glad i dyr, og er en jente med et av de største hjertene som finnes. Når det kommer til pels og dyrevelferd har vi forskjellige meninger, men slik er det bare. Ida er likevel tidenes mest hjertegode menneske, og det at hun har ulikt syn på ting som pels, avgjør ikke vårt vennskap. Jeg er like glad i henne fordi om :)

Ada

07.01.2016 kl.15:18

Hei jeg bare lurte på om du har den svarte MK Hamilton vesken ennå?

Kristina Andersen

07.01.2016 kl.16:43

Ada: Jeg har gitt den til mamma :)

katrine

07.01.2016 kl.17:42

Så gøy å se headeren jeg lagde til deg Kristina! :D

Heidi

07.01.2016 kl.17:52

Dette var et morsomt innlegg Kristina! Tommel opp! Ha en fin kveld <3

Kristina Andersen

07.01.2016 kl.17:54

katrine: Jaa! Husker jeg ble så glad for den søta :D

Thea

07.01.2016 kl.18:54

Hahahaha, dette gjorde at jeg lo høyt! For noen morsomme skildringer av et vennskap, sånn det ofte er for mange!

Og til deg der oppe; å ha venner som kun mener det samme som deg er usunt. Jeg har ulikt syn på pels, narkotika og barn som flere av mine venner, men vi respekterer hverandre fullt ut selv om vi mener ulike ting.

07.01.2016 kl.19:06

Hahahha! Mer, mer, mer !!!!

Michelle

07.01.2016 kl.21:03

Har aldri kommentert på bloggen din før, men dette synes jeg virkelig fortjener en liten applaus. Aldri har jeg lest et blogginnlegg og vært så engasjert før. Så ekte, underholdene og koselig :):)

Rebecca

07.01.2016 kl.21:14

Haha, nå lo jeg godt! :) Morsomt med slike innlegg Kristina, savner et variert innhold på bloggen din! Jeg har vært en trofast leser lenge, men må ærlig innrømme at jeg savner poster som ikke nødvendighvis inneholder antrekksbilder eller trening. Det begynner å bli litt oppbrukt! Hva med litt mer personlige poster? Har du en bucketlist? Hva tenker du om fremtiden/planer? Mål for det kommende året? Kan du skrive litt om Kristiansand by, ting å se, steder å besøke, restaurant/utested anbefalinger? Har du noen favoritt blogger? Litt tips til deg, så gleder jeg meg til å fortsette å følge deg! :D

Katrine

07.01.2016 kl.21:52

Så gøy å høre! Bare å gi beskjed hvis jeg skal lage flere til deg! Bare hyggelig det :)

Mailen min er katrinekri1@gmail.com

victoria n giske

07.01.2016 kl.22:40

hahaha så gøy innlegg :D utrolig artig når du skriver sånn og deler litt mer av livet ditt/deres! jatakk til flere slike innlegg!! kjekt at du har så mange gode venner å ha det gøy sammen med, skulle ønske jeg hadde en Andersen/Wulff å gjøre sprell med :D

Kristina Andersen

08.01.2016 kl.09:32

Rebecca: Jeg skal bli flinkere til å variere, Rebecca :) Klems

Kristina Andersen

08.01.2016 kl.09:32

Michelle: Tuuusen takk <3

Linn

08.01.2016 kl.16:49

Digger dere begge!

Yeye

09.01.2016 kl.20:06

For meg gråt jeg da du besøkte de syke hundene og glemmer de aldri jeg kan ligge våken og gråte av tanken på de hundene som hadde ødelagt beina sine Pga mennesker som vanlig.og gråte av alle triste skjebner på slakterier hver dg.. Hadde heller ikke klart hatt ei venninne som brukte pels for det sier alt om et menneske mener jeg går ik an være hjertevarm og bruke pels hvor er hjertevarmen for dyr da ,disse mennesker som går i pels klarer tydeligvis ikke sette seg inn i livet til andre om hvordan det feks er fødes i et bur og leve sitt lille liv der.og attpåtil ikke bry seg om dems smerte .er heller hjerterått.. Jeg føler avsky bak hvert menneske jeg går forbi i pels for er irritert at de ikke kunne bry seg såpass.hvordan få en bedre verden når noen barberer seg om mennesker som trossalt er roten til alt vondt,komisk at mange blir sinte fordi folk bryr seg om dyr som lider ,mangler jammen mye oppi hjernebarken sin.ja hvorfor ikke bry seg om dement uskyldige ,er ikke dyra som gjør verden jævlig ... Det er derfor man bryr seg om dyra for de er de som gjør minst ugagn de er de gode. Mine venninner deler heldigvis mitt syn på pels.er selvsagt mulig ha ulike venner men synes en slik ulikhet vitner om ha hjerte el ikke ha...

Skriv en ny kommentar

hits