Hva ønsker du fra meg?

I dag våknet jeg opp til et kommentarfelt som bare inneholdt fine kommentarer. Det var så godt, det!

Blir glad når dere er så snille! Jeg vet det er litt forskjellige meninger om hva som skal blogges om og ikke, så derfor tenkte jeg å si at dere må gjerne komme med tilbakemeldinger. Konstruktive tilbakemeldinger med ris og ros er hjertelig velkommen :-) Hvis dere har tips til hva dere vil se mer av her inne, mindre av eller nye ting dere vil jeg skal teste ut - så hyl ut! Dere blogglesere er gull verdt for meg, og jeg vil alltid møte ønskene deres så godt jeg kan. Nå er det jo et nytt år, så jeg tenkte det passet supert å starte søndagen med å spørre dere om hva dere vil ha i 2016. Skrik ut, jeg lytter mer enn gjerne!

Jeg har vært våken siden 07.00 i dag, prøver å snu inn døgnrytmen min etter lange sovedager i julen. Lettere sagt enn gjort, hehe! Regner med det er flere som har blitt vant til å dra seg lenge om morgenen? Det er jo så farlig digg! Men jeg føler jeg er i fin gang igjen, med både jobb og trening. Så nå skal jeg hoppe i joggeskoene og komme meg ut i snøstormen som begynte i natt for å dra på trening. Det er helt hvitt ute, så fint! Vi sees igjen litt senere ♥

74 kommentarer

03.01.2016 kl.10:55

Jeg vil ha flere spørsmålsrunder, også syntes jeg du burde ha flere videoblogger i ny og ne. Ellers topp innhold her, synes jeg da. :-)

Christina

03.01.2016 kl.11:03

Hei! :)

Jeg har egentlig bare et spørsmål, du la ut en oppskrift på bloggen din for en god stund tilbake der du lagde rundstykker med kesam og havregryn, og lurer på har du prøvd å fylle de med evt ost og skinke?, hvis ikke, trur du det funker? :)

Ha ellers en fin dag og kos deg på trening!

krsand jenta

03.01.2016 kl.11:16

Jeg vil ha mere Tone <3

Blir glad av slike folk og når jeg ser henne :) hils masse

Et riktig godt nyttår !

-

03.01.2016 kl.11:27

Jeg synes at du veldig ofte får kontruktive tilbakemeldinger fra oss lesere - problemet er at du nesten aldri svarer. Føles ikke som at du er intressert i å få konstruktive kommentarer.

Men fordi du spør skal jeg komme med noen ønsker:

1. som nevnt over, bli mer aktiv i kommunikasjonen med oss lesere.

2. mindre av innlegg hvor du skriver om hvor opptatt du er og hvor mye du stresser med ulike ting.

3. mer av treningstips - hvor ble det av ukens øvelse f.eks.?

4. mindre av innlegg når du kun forteller om dagen din og hvilke du skal møte.

Vilde

03.01.2016 kl.11:34

Hei! Jeg liker bloggen din jeg, men kunne godt tenkt meg litt forandring av og til. F. Eks ta bilder av litt forskjellige steder/vinkler i leiligheten, flere oppskrifter, treningsøvelser, seriøse innlegg, morsomme innlegg, ferier/reiser og leilighetskjøp. Jeg liker blant annet også Ida Wulff, Marthe og Hedda ingeborgvik, så vet du det ;) fortsett med å spre glede! Klem fra Vest Agders indre bygder

JuliaSofie

03.01.2016 kl.11:40

Så fine bilder av deg:) Jeg liker bloggen din utrolig godt, er alltid så positiv og glad, noe som smitter over på meg igjen:) Jeg blir alltid så godt humør av å lese bloggen din og det er utrolig moro å følge deg:) Ønsker deg en fortsatt fin dag:)

Sara

03.01.2016 kl.11:40

Syns du skal skrive mer om hvilke meninger/holdninger du har til forskjellig ting som skjer i samfunnet, siden du har en såpass stor blogg med mange lesere bør du bruke den stemmen du har til å få frem ting du mener er viktig. Ellers er bloggen din topp!

Ha en super dag!

Moi

03.01.2016 kl.11:41

Forstår ikke helt formuleringen om at det var godt å våkne opp til bare fire kommentarer? Hva mener du egentlig? Ville jo trodd at mange kommentarer var det du ønsket, ikke minimal aktivitet i kommentarfeltet? Håper du tar deg tid til å utdype formuleringen din!

Malene

03.01.2016 kl.11:57

Syns det er kjekt med tilbakeblikk på året som har gått, og forventingar til 2016! :)

Anonym

03.01.2016 kl.12:17

Mer kommunikasjon med leserne dine:) Svar og kommenter det som blir skrevet i kommentarfeltet. Hvis du ikke vil svare kan du i det minste skrive det. Det er lite vits for oss å kommentere når vi ikke får noe respons av deg:)

03.01.2016 kl.12:28

Liker bloggen din veldig godt! Men du har forbedringspotensiale på skriving og å utvide ordforrådet. Merker at noen ord går veldig ofte igjen, f.eks. alltid. Er et ord som er brukt i nesten hvert innlegg :)

Ellers må jeg bare si at hun Anja som kommenterer her og på noen andre bloggere, virker som tidenes koseligste leser :)

Vilde

03.01.2016 kl.12:32

Hei Kristina og Godt Nyttår! Du er min favorittblogger av den enkle grunn at jeg syntes du viser et godt og sunt forhold til kropp, mat, trening og livsstil. Jeg ønsker derfor et nyttårsforsettinnlegg. Ikke et "spise sunnere, trene mer" liste men konkrete mål som du kanskje har satt deg. Slikt er så inspirerende.

Klem

Mari

03.01.2016 kl.12:35

Happy new year, Kristina! :-) Ser fram til å følge deg i året som kommer også. Vil du skal vite at du er en stor inspirasjon. Personlig er jeg veldig fan av middagsoppskriftene dine, flere har blitt storfavoritter hos meg. Ellers hadde det vært spennende med mer interiør, dine tanker og meninger om aktuelle ting, samt at det er hyggelig å lese om hverdagen din :-) Ha en fortsatt fin dag! :-D

Andrine

03.01.2016 kl.12:36

Ønsker meg mer av "What I eat in a day", videoer (kanskje der du svarer på spm. fra leserene), treningsopplegg og motivasjon til å komme seg på trening, spise sunt osv. :)

Jeanette

03.01.2016 kl.12:36

oppskrifter og trening er det som inspirerer meg mest på bloggen din.Og at du deler treningsplanen din foreksempel

May Lene

03.01.2016 kl.12:39

Jeg liker bloggen din veldig godt som den er, Kristina! Synes du tar flotte bilder, og er flink til å variere innleggene dine. Så fortsett i samme stil, sier nå jeg! Hvis jeg må nevne noe, så vil jeg ønske meg litt mer interiør og reise - hadde gledet meg masse til å se oppdateringene dine fra Thailand! Det trenger ikke nødvendigvis være innlegg om reiser du skal på/har vært på, du er jo så dyktig på sånne inspirasjonsinnlegg også :)

El

03.01.2016 kl.12:51

Nå er jo jeg veldig ny leser så jeg har ikke helt satt meg inn i hvor mye du blogger om hva, men jeg synes alltid det er kjekt å se/lese om/få tips om interiør, sminkeprodukter, ulike reisemål/storbyer. Litt oppskrifter på hjemmelaga mat er også hyggelig. Og ellers liker jeg å lese om hverdagslige ting; hva du gjør, hva du tenker, tv/netflix serier...

Malene

03.01.2016 kl.12:52

Er en smule lei av å høre om at du ordner hår, vipper og negler, og skal ut å spise senere. Bloggen din er blitt veldig overfladisk og ensformig. Liker de innleggene som er litt mer personlig mye bedre. Du kunne kanskje skrevet hvordan du møtte og ble kjent med vennene dine?

Hadde vært gøy med videoinnlegg!

Når det gjelder treningsinnlegg, så kan du godt titte innom fitliving sin for inspirasjon.

Nå i det siste har det vært lite reklameinnlegg, og det er bra, men regner med at det kommer til å ta seg opp nå på nyåret? Jeg håper virkelig ikke at det blir like hyppig som det har vært før, i enkelte perioder har jeg følt at jeg har blitt bombardert av dem inne på bloggen. Meningen din i disse innleggene virker til de grader kjøpt og betalt. Kan du ikke heller både påpeke positive og negative sider? Sist men ikke minst, prøv å unngå reklameinnlegg som hele topplista allerede har publisert.

DG

03.01.2016 kl.12:54

Personlige innlegg om dine mål, privatlivet (kjæreste), vekt, høyde etc. Og dagens outfit...

Birgitte

03.01.2016 kl.12:54

Hei!

Det er veldig inspirerende når du skriver innlegg om ukeshandel/hva du har i kjøleskapet eller deler sunne oppskrifter :-)

Siv

03.01.2016 kl.12:54

Jeg lurer på hva du fyller dagene med sånn konkret fra time til time (du står jo opp så tidlig;:)?

Hvilke tvserier må du følge med på?

camilla

03.01.2016 kl.13:04

Hei Kristina!

Time-for-time innlegg og videoblogg med ei venninne, geir eller din bror hvor dere gjør ulike utfordringer (eks seven second challenge, bean boozled). Ikke mange tipsene jeg kom på, men alt er bedre enn ingenting! Ha en fin dag!

Celine

03.01.2016 kl.13:05

Jeg kunne godt tenkt meg enda mer interiørinspirasjon! Du er så flink med farger og det å bytte interiør, sengesett, puter osv. Så gjerne mer av det! :)

Eline

03.01.2016 kl.13:16

Du virker så skjønn og herlig, Kristina! Ikke rart du får mange fine kommentarer altså :-)

anja

03.01.2016 kl.13:43

har gjort det samme som deg, prøvd å komme meg opp tidlig i dag, selv om jeg har vært på jobb et par dager i romjulen, så venner kroppen seg fort til ferie! utrolig hva litt kaffe, frokost og frisk luft kan gjøre! nå venter litt trening før det blir kino med venninner i kveld!

Jeg syns bloggen din er fin jeg, inspirerende og koselig å lese. Så vanskelig å si. Men kanskje litt "ukes planlegging" med mat og trening, sunn kveldskos, innlegg om dine forbilder, mål og drømmer, yndlingsreiser.

kos deg, og snart er det hverdager igjen. Blir godt det også, og snart blir det flytting!! klem fra meg til deg, hilsen Anja

Anette

03.01.2016 kl.13:53

Jeg digger bloggen din, Kristina! Og leser den flere ganger om dagen, så fortsett sånn :-) Jeg liker variasjonen din i innleggene, men om det er noe jeg ønsker mer av så er det feks spørsmålsrunde, treningstips, innkjøp. Stå på videre!!

Maria Andersen

03.01.2016 kl.13:56

Hei Vakringen! Bloggen din gir meg alltid en så god start på dagen:)) kan jeg spørre hvor pyjamasen/joggisen din er fra? Den så veldig deilig ut! Ha en fin dag!

Linn-Marie

03.01.2016 kl.14:31

Hei! Jeg skulle ønske du kunne sette mer fokus på veldedighet. Hvordan vi alle kan gjøre mer og bør gjøre mer. Kanskje du kunne besøkt forskjellige organisasjoner, skrevet om dem og fått Informasjon om hvordan vi kan hjelpe. Feks dyrebeskyttelsen, røde kors, leksehjelp, eldreomsorg osv.

:)

Kristina Andersen

03.01.2016 kl.14:36

Maria Andersen: Takk snille! Den er fra BikBok :)

Kristina Andersen

03.01.2016 kl.14:37

Eline: <3 <3 <3

Kristina Andersen

03.01.2016 kl.14:37

Celine: Kommer masse interiør så fort jeg får ny leilighet :D Glede seeeg!

LH

03.01.2016 kl.14:40

Sagt det tidligere, men sier det igjen: Mer kommunikasjon med oss lesere. Ikke bare svar på hvor ting er fra, eller si takk for komplimenter, ha en åpen dialog med leserne i kommentarfeltet ditt :)

Elisabeth.O

03.01.2016 kl.14:40

Hei Kristina:-) Jeg elsker når du skriver innlegg om viktige saker. Når du bruker posisjonen og den makten du sitter på til og spre budskap og opplyse mennesker slik som du ofte har gjort om for eksempel pelsoppdrett. Du får sikkert mange henvendelser om å skrive diverse innlegg, men jeg tenkte nå ihvertfall og lufte dette for deg. Du er en person som sitter med en utrolig stor innflytelseskraft, og som når ut til mange.

Jeg skrev en kommentar om elefantridning til deg på det innlegget om at du og Ida Wulff skulle til Thailand, men er usikker på om du har fått lest det. Det handler om når jeg reiste til Thailand for å jobbe med elefanter, og hvor utrolig mye jeg lærte fra den reisen om misbruk og mishandling av elefanter, spesielt i Asia. Når jeg selv dro nedover så hadde jeg gledet meg til og ri på elefanter og kose med apekatter. Heldigvis var senteret jeg skulle jobbe på ett redningssenter for elefanter som har blitt brukt i turisme/underholdning. Her lærte jeg så utrolig mye! Etter dette vil jeg aldri kunne finne på å ri på en elefant. Jeg har følt meg så hjelpesløs etter at jeg kom hjem for jeg ønsker så sterkt og opplyse om dette. Jeg er sikker på at de fleste nok ville valgt mer humane måter og oppleve dyr på om de bare hadde vært opplyst om lidelsene og frykten de lever under hver dag. Håper du tar deg tid til og lese dette:-) Send meg gjerne en mail om det er noe du lurer på!

03.01.2016 kl.14:44

Litt andre bilder enn fra senga/sofaen/kjøkkenbordet der du sitter og ler?:) Blir så ensformig bilder, dessverre.

Ingvild

03.01.2016 kl.14:52

Gjerne flere oppskrifter, med enkle ingredienser! Liker også veldig godt at du har inlegg som nevnt over her, der du tar opp blant annet pels osv. Det er alt for mange som ikke vet om det, eller bryr seg!

Christine

03.01.2016 kl.14:57

Synes bloggen din er super, men kunne ønske meg litt mer interiør, det er du så flink til :-)

03.01.2016 kl.15:03

Litt mer dype innlegg, takk. Jeg synes bloggen din begynner å bli ganske overfladisk, så jeg vil gjerne høre litt mer om hva du føler og tenker om andre ting enn negler og hår. Det hadde sikkert ikke gjort noe om du bytter ut neste "nå skal jeg fikse håret og neglene og bryna også skal jeg på kafè med bestis"-innlegg med et litt mer personlig innlegg :) Hva med å fortelle oss mer om eldreomsorgsprosjektet (om jeg husker riktig)?

Andre ting du brenner for? Også et mimre-innlegg! Jeg hadde likt å se bilder og høre historier fra du var fjortis (pluss minus).

Kathrine Louise

03.01.2016 kl.15:19

Jeg liker bloggen din veldig godt! :) Og den joggedressen din så utrolig behagelig ut! Om det var noe spesielt jeg hadde synes var ekstra gøy om du fikk til ville det vært videoklipp :) Blir med en gang litt mer personlig, men skjønner godt at det er kleint, for tror ikke jeg hadde turt selv :P haha! Ha en riktig fin søndag! <3

Anita

03.01.2016 kl.15:26

Ofte er innleggende dårligere formulert enn de burde være, med tanke på at du lever av å skrive. Pluss noen skrivefeil her og der kan du rette opp i. Noen ganger virker det ikke som om du bruker like mye tid på "kontorarbeid" som du skal ha det til.

Marie N. H-S

03.01.2016 kl.16:24

Så herlig du er!! Kvaliteten på bildene dine er veldig bra, det liker jeg :)

Haha ja vanskelig å snu døgnrytmen! Måtte opp tidlig på jobb i dag så håper det gjorde susen for min del :P

Tina Iren

03.01.2016 kl.16:49

Dårlig formulert, dårlig ordforråd, dårlig rettskrivning, lite kommunikasjon med lesere, feigt å ikke svare på kritikk, ensformige bilder, veldig typisk kjøpt-og-betalt-reklame... And so on

cuskima

03.01.2016 kl.17:02

Fantastisk at noen leser en blogg for å kritisere skrivefeil.......

utover det har du etterlyst flere ganger hva du skal skrive om og hva leserene vil ha...

eg syns jo kanskje ikkje det eg sier er så ufattelig viktig ,men eg har også blogg og det skjer aldri at eg ikkje svarer mine lesere

Du har nok en mer lukrativ blogg enn meg og mange fler lesere,men du har ikkje fler kommentarer så eg syns det er litt rart at du har åpent kommentarfelt når du 75% av tiden ikkje kommenterer tilbake

Kan jo være du liker det sånn.....men når du spør så :D

ellers ønsker eg deg Det Beste Året <3

Martine

03.01.2016 kl.17:12

Mer kommunikasjon med oss lesere, får jo aldri svar fra deg... Og alle bilder du legger ut er i fra sengen, frokostbordet eller ute på gaten med fullt sminket ansikt og ett stort påklistret glis. Alle innlegg inneholder enten reklame for det samme gamle barberhøvler eller Adams matkasse, eller ett kjapt innlegg om hvem du skal møte og hvor, og at du har hatt en treningsøkt. Mere variasjon og mere ekte, mere om hvem du er, hvordan du tenker.

Margrethe

03.01.2016 kl.17:16

Jeg klikker meg inn her hver dag, det er mye på grunn av din positivitet og glede. Jeg må si meg enig at bloggen kan bli for overfladisk til tider. Føler ikke vi leserne ikke helt "ser" hva du gjør, og vil ha et mer hverdagslig innblikk av hverdagen. I tillegg må jeg si jeg likte godt spare-innlegget. Kanskje du kunne gitt flere tips?

Lill

03.01.2016 kl.17:22

Kabskje du kan ha sånn ukens anbefaling/ros/tips. Sånn som ukens bok, helt, blogger, leser eller noe!

Ellers liker jeg bloggen din veldig godt!

Line

03.01.2016 kl.17:23

Du er alltid så pen, og jeg beundrer virkelig de øyenbrynene dine. Derfor lurte jeg på om du kunne kommet med et innlegg som inneholdt DINE tips til velstelte bryn, samt en enkel forklaring av hverdagssminke. Skulle gjerne også visst hvilke produkter du bruker og hvordan du steller håret ditt fra vått til ferdig hår. Det har vært så gøy å kunne ha en blogg å lese i julen, da flere andre bloggere tar seg helt fri. Et innlegg i ny og ne med mening er veldig mye bedre enn meningsløse innlegg som flere har kommet med denne tiden. Stå på. Jeg heier på deg ❤

03.01.2016 kl.17:25

Gjerne flere kostholdstips og oppskrifter! :-)

line

03.01.2016 kl.18:30

ps fint viss du svarer på kommentarer av og til iverfall :)

Ida

03.01.2016 kl.18:59

Jeg ønsker du gikk tilbake til gamle "bloggvaner" da ikke alt var så perfekt. Du delte en veldig sjarmerende og klønete personlighet jeg satte pris på - og innleggende dine var ikke så forutsigbare. Nå klikker jeg meg sjelden inn fordi jeg vet hva slags bilder og tekst du deler. Bloggen din har blitt kjedelig og mainstream og jeg savner når du var Kristina, både på godt og vondt. Klem fra meg

Camilla K F

03.01.2016 kl.19:08

Hei!

Du har en såå fin blogg, visuelt og innholdsmessig! Jeg liker veldig godt innleggene dine med oppskrifter (har laget mange av de du har lagt ut, utrolig gode alle sammen!) og interiør! :)

God kveld til deg :)

03.01.2016 kl.20:39

Vi vet at familie og venner er det viktigste i livet ditt, og at du føler deg veldig heldig og blessed med så fine mennesker rundt deg. Trenger kanskje ikke å nevne det heeele tiden

Camilla

03.01.2016 kl.20:47

Veldig enig med ei frøken over her. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, men hver gang jeg legger igjen en kommentar svarer du ikke. I 1016 kan bloggmålene dine være å bli flinkere til å svare på kommentarer og legge ut flere videosnutter. Ønsker også time-for-time innlegg :-)

03.01.2016 kl.20:59

Personlig hater jeg treningsinnlegg (men ikke at du er kjempefornøyd med resultat og slikt, det er jeg bare glad på dine vegne for), mens jeg elsker innlegg som et av de siste der du lister opp ting vi gjerne ikke vet om deg - faktating og slikt er alltid gøy, det er alltid kjekt å bli bedre kjent med personen bak bloggen og du er et morsomt og interessant menneske, så bare pøs på med flere slike:D

Therese V

03.01.2016 kl.21:12

Som mange andre har skrevet, mer kommunikasjon i kommentarfeltet. Du svarer kanskje sånn 3-4 stk og så er det helt stille fra deg, selv om det er mange flere som har stilt der spørsmål, kommet med komplimenter, konstruktiv kritikk. Synes det er litt dårlig, og det gir oss ikke akkurat noe særlig grunn eller lyst til å kommentere fordi du svarer jo ikke uansett.. Ser det er mange andre bloggere som er flinke på dette. Savner du flere kommentarer så må du bli flinkere til å svare :)

Malin

03.01.2016 kl.21:18

Du kunne kanskje hatt en ukesoppdatering på "ukens handlepose" og kanskje poste et innlegg om ukens matplan, diverse tips til middager, lunsj, frokoster, hva din matplan er for en uke:)

Bea

03.01.2016 kl.21:31

Så kjekt å komme med ønsker om ka vi vil lese om! Synes no at bloggen din er veldig god, men kan jo komme med noen ønsker :)

1. Ukens spørsmål

2. Ukens øvelse

3. Mer om trening og øvelser! Hvor mye vekt du bruker på ulike øvelser osv. Såå gøy og motiverende å følge med! :)

4. Mindre antrekksbilder

5. Mer om ting vi ikkke visste om deg

6. Spmrunde hvor andre svarer om deg, eks familie eller venner.

7. Mer morsomme videoer med Geir! :)

Ønsker deg en god start på den mye uka! :D

03.01.2016 kl.21:33

Også litt enig med Ida og anonym. Man vet liksom hva som venter av innlegg her inne.. Og de samme ord og setningene som går igjen hele tida.. Du er blessed, gleder deg en hel haug, er så heldig osv osv.. :)

Anne

03.01.2016 kl.21:57

Jeg er så enig med de som savner svar fra deg på kommentarer. Det er mer unntak enn regel at du svarer. Da får du ikke god kontakt .

Emma

03.01.2016 kl.21:58

Hei! Jeg kunne gjerne tenkt meg flere innlegg om tips til frokost, lunsj, kveldsmat, en dag i mat osv. Synes all maten du legger ut bilder av ser så digg ut skjønner du, så jeg kunne tenkt meg mer om det :) Personlige innlegg om dine meninger og synspunkt på aktuelle ting synes jeg også er veldig interessant. Også kan du gjerne skrive mer om Kardashians om du vil, for ja, de er best, hehe..

Lene

03.01.2016 kl.22:40

Som noen nevnte over her, hadde vært gøy å se hva en arbeidsdag består av fra time til time. Regner med du ikke bare skriver innlegg hele dagen, så det hadde vært interessant å se :)

Lise

03.01.2016 kl.23:01

Har tre ting jeg ønsker endringer på som kan gjøre bloggen din til en bedre leseropplevelse :)

-Svare leserne. Prakteksemplaret her er din venninne Marthe Borge, hun svarer alle og gjør at man føler det er verdt det. Du kan ikke klage på et stille kommentarfelt når du så ofte lar være å svare de som skriver inn. Bare dette kommentarfeltet er jo et bevis på det, 3-4 tilbakemeldinger fra deg. Stort forbedringspotensiale og noe av det som bør være på to-do listen din daglig når du jobber.

-Mer troverdig reklame. Jeg skal innrømme at jeg 90% av tiden scroller forbi dine reklameinnlegg. Det motsatte gjør jeg hos f.eks. CBE. Hun fletter reklame inn i passende innlegg, reklamerer for troverdige ting og gjør det ikke så "fast" og statisk som jeg synes det kan bli her. Sminkereklame på søndager si? ;)

- Og en siste, som egentlig er en paraply ala Wulff; hvis du ikke kan si noe før i juni2017 når det skjer noe såååå spennende.. Så la vær. Ikke noe irriterer mer enn når folk ikke sier B, når de har sagt A :)

Så over til mange fine ting; bildene er blitt bedre, det er gøy at du trener igjen, det sr gøy å se deg smile med hele deg igjen, og det er godt å se at du lever mellom bloggingen også. Privatlivet synes jeg det er helt greit at du holder utenfor, det er jo SÅ mye annet å lese om. Uansett; lovedrama finner man overalt ellers på blogg.no

God kveld fra meg :)

Mona

03.01.2016 kl.23:36

Liker bloggen din kjempegodt! Ønsker meg meir interiør :)

Karoline

03.01.2016 kl.23:49

Heisann, hadde vært fint med mer inspirasjon og hvilken stil du tenker i den nye leiligheten, i tillegg til deler av prosessen som følger med når du skal innrede. Flere oppskrifter, mer om skjulte bra steder i byen du bor i med bilder. Bli med deg på en treningsøkt nå og feks. om en måned. I og med at du vil forbedre formen kan det jo være en motivasjon for deg selv også å se tilbake på og for leserne.

Er det en ting som jeg ikke liker å lese om så er det om hvor travel du er, stress, oppramsing av dagen, løper mellom frisør og skjønnhetssalong etc. Om du vil skrive om stress så kan du jo kanskje gi det en annen vinkling og i tillegg skrive om tips til hvordan man takler stress i hverdagen, typ topp 5 ting som kan hjelpe eller liknende. Jeg ble også overrasket over bildene av leiligheten i innlegget om salg fordi vi kun ser den fra et par vinkler (i sengen).

Du virker som en sprudlende og glad jente, så flere videoblogger hadde vært morsomt. Ser noen andre har nevnt hva du spiser i løpet av en dag som et tips.

Helle

04.01.2016 kl.00:15

Ha en god kommunikasjon med leserne dine! Trenger ikke kun å svare på komplimenter,men også konstruktiv kritikk.. Du må også begynne å vareier hvor du tar bildene dine. Vi har sett sengen/frokost/ sofaen din nok nå. Også variasjon innleggene må BLI bedre. Finnes grenser på hvor mange ganger du kan skrive om hvem du skal henge med/ at du skal på møter og hvor fin familie du har..

Elisabeth

04.01.2016 kl.00:35

Hei!

Jeg leser bloggen din sjeldnere og sjeldnere av den enkle grunn at innleggene dine er kliss like. Du er enten takknemlig for familien, ute på lunsj, stått tidlig opp og er suuuuperklar for en ny dag eller vært å trent. Det dukker så og si aldri opp innlegg hvor du viser ordentlig hvem du er. Det hadde vært moro! Hvis ikke, hvorfor drive en personlig blogg i det hele tatt? Se på sophie Elise og Ida wulff, de vet hva de driver med og kombinerer "overfladiske" innlegg med mer seriøse / morsomme innlegg av personlig karakter. :) lykke til!

Iben Haug

04.01.2016 kl.00:47

Hallo. I'm a girl, not a boy

Bema

04.01.2016 kl.09:58

Skrev en gang at jeg syntes du var flink, noe du var! Nå klikker jeg egentlig bare innom for å lese kommentarfeltet. BLI MER PERSONLIG!

ada

04.01.2016 kl.11:10

Når du handler i utlandet, masse lekre poser med designer ting, men så nekte du å vise oss hva som er inni! Hva er vitsen med å bare legge ut bilde av posene? vi vet det er dyre ting

Anne Mette Hansen

04.01.2016 kl.14:33

Hei Kristina!

Først vil jeg si at jeg er veldig glad i bloggen din, en av mine topp 3 favoritter! Du tar fine bilder, er stort sett alltid blid og fornøyd, og har et smil som smitter uansett. Elsker energien du gir gjennom bloggen!

Jeg ønsker meg av videoblogger, feks. at du svarer på spm runde på videoblogg hadde vært kjempe gøy! Ukens leserspørsmål kunne også vært noe kanskje. Fler fakta vi ikke vet om deg, eller annet som gjør at vi blir bedre kjent med deg.

Ellers må jeg si meg enig i noen av kommentarene over her. Reklameinnleggene dine er noe jeg aaaalltid blar forbi, av den grunn at jeg føler meningene er kjøpt og betalt og sjeldent virker troverdig.

Ønsker deg et godt nytt (blogg)år ❤️

Ida

05.01.2016 kl.10:55

Vil gjerne lese mer treningsrelaterte innlegg. F.eks tips til øvelser, treningsprogram, effektiv kondisjonstrening, gode og lette matoppskrifter & desserter :)

Siv Renate

05.01.2016 kl.22:05

Flere antrekk ! Og innlegg hvor du viser en helt vanlig genser (feks) hvordan denne kan kombineres på forskjellige måter :-)

Middagsoppskrifter, tips til hva man kan finne på når man bor for seg selv og skulle ønske det skjedde noe hver kveld man kom hjem fra jobb :-) hihi

Martine

06.01.2016 kl.01:33

Hei fine deg <3 Jeg er veldig glad i treningsinnleggene dine der du deler øvelser. Kanskje du en gang kan gi eksempler på en god hjemmetreningsøkt? Øvelser man kan gjøre de dagene man ikke har mulighet til å dra på treningssenteret, eller dersom man er på ferie :) Jeg synes også videoene med Geir er helt fantastiske! Du virker som en herlig jente, og de personlige og lite selvhøytidelige innleggene er de jeg setter mest pris på. Jeg håper du får en fin uke! Klem fra Martine

Martine

06.01.2016 kl.01:38

Jeg så nå at en av setningene kan misforstås. Jeg mener at jeg synes det er så herlig å lese innleggene dine som er personlige, for du er så lite selvhøytidelig :) Du er så ekte! <3

Kristina Andersen

06.01.2016 kl.08:29

Martine: Det skal jeg få til ula kort tid! Takk for gode forslag Martine :)

Skriv en ny kommentar

hits