Mye å være glad for

Sist dere hørte ordentlig fra meg var det vel tid for visning på leiligheten min? I dag er det nøyaktig en uke siden, og det har jammen skjedd mye på kort tid. For leiligheten min er solgt, og det ble den allerede dagen etter visning! Jeg la den ut til salgs, hadde visning og solgte den på fire dager. Føles helt sykt at det gikk såpass fort, men ingen tvil om at jeg er glad for det! Budkrigen foregikk som sagt dagen etter visning, og da var jeg allerede blitt syk. En budrunde med skyhøy feber anbefales ikke, for å si det sånn. Hehe! Men det gikk jo min vei, og selv om jeg ikke var i form til å merke noe som helst glede akkurat da, kjenner jeg at jeg muligens må ta meg en liten skål for et veldig godt salg til helgen. Dette er gøy! Nå venter jeg bare på at drømmeleiligheten skal komme for salg, heldigvis har jeg nesten tre måneder på meg før jeg må flytte :-)

Ellers er jeg utrolig takknemlig om dagen. Jeg har alltid vært klar over at jeg er usedvanlig heldig med både vennene og familien min, men etter jeg var så dårlig merket jeg det spesielt godt. I dag er jeg takknemlig for å ha to helt magiske foreldre, som kom kjørende med middag til meg hver eneste dag mens jeg var syk. Altså, på lørdag fikk jeg levert hjemmebakt brød, kreps, reker og blåskjell på døra av mamma liksom. Er det mulig å være så skjønn? Jeg er også ekstra takknemlig for å ha en regnskapsfører, som seriøst er et av de snilleste menneskene som finnes. Momsen måtte innbetales, og jeg var så klein at jeg ikke kom meg ned til Geir for å betale den. I stedet for å la regningen gå en dag eller to over forfall, tar verdens beste Geir med seg regningen opp i banken min og får betalt den manuelt. Altså, hvor mange regnskapsførere bryr seg så mye? Nei, alle skulle hatt en som Geir! Venner har kommet med god-bedring-gaver, magasiner, blomster og kort på døren til meg, og til tross for at jeg har vært tidenes smittefare - har jeg også fått sykebesøk når formen ble god nok til det. Det er så viktig å ta vare på hverandre, og slike småting betyr så uendelig mye. Jeg blir helt rørt jeg! Blogghjelp har jeg også blitt tilbydd, men der måtte jeg jammen takke nei. Kanskje jeg må lære opp noen til å kunne ta over for meg her i slike situasjoner, så slipper jeg å få en krise som dette igjen? Haha! Hva skulle jeg gjort uten alle de fantastiske menneskene i livet mitt? Jeg er en stk veldig heldig jente!


ACNE JEANS - BIANCO SKO - LENE ORVIK COLLECTION VEST - BIKBOK GENSER - CELINE VESKE


Men, nok om meg! Hvordan har du det? Jeg har savnet dere sånn! Og tusen takk for alle fine kommentarer og støtte de siste dagene, forståelsesfulle blogglesere betyr mildt sagt mye når man er syk og ikke kan gjøre jobben sin. Stor klem til dere alle - jeg er virkelig heldig som har dere også

23 kommentarer

Thea

15.12.2015 kl.10:45

Så bra at du føler deg bedre Kristina! Her går det helt supert, jeg er endelig hjemme i Norge på ferie fra utenlandsstudier. Er helt fantastisk å være hjemme med venner og særlig familie, og jeg nyter hvert minutt :-)

Linn-Elisabeth Halvorsen

15.12.2015 kl.10:51

Ååå, vakreste Kristina! Jeg kjenner at takknemligheten din smitter over på meg, og jeg tar meg selv i å smile, selv på slutten av en fryktelig stressende eksamenstid. Nå betyr liksom ikke stresskvisene eller eksamensryggen like mye: det er så utrolig mye å faktisk kunne være takknemlig for!

Ønsker deg masse god bedring videre, og ha en nydelig dag! Gratulerer så mye med salg av leilighet, det vet jeg alle leserne dine unner deg!

Lina

15.12.2015 kl.12:43

Kristina!! Jeg håper ikke dette antrekket er fra nå nylig? I så fall er det ikke det minste rart at du har blitt syk!:p (så sykt heldig du er med blogglesere som passer på deg 24/7 også, tenker jeg)

De virker helt herlige, både familien og vennene dine :)

Anne S

15.12.2015 kl.12:45

Nydelig antrekk :)

cuskima

15.12.2015 kl.12:53

Gratulerer så mye med salg av bolig og krysser fingrene for at du får en ny ASAp sånn at du slipper å bo i kasser hjemme :D

Eg har selv flyttet endel ganger og vet hvor slitsomt det er..-håper det er yberlenge til neste gang siden eg nett pusset opp badet her og laget walk in closet <3

veldig glad du er så mye bedre form og du er jammen heldig med de flotte folkene i livet ditt <3 men du fortjener dem jo og er flink å sette pris på dem :)

ha en nydelig dag <3

anja

15.12.2015 kl.14:25

Så godt å høre at du er bedre, og gratulerer igjen med salg. Det er en litt bittersøt følelse kanskje, det synes i hvert fall jeg om mitt salg. men det er bare å se framover. Merker at jeg må bygge meg opp for en ny hverdag, siden jeg nå har bodd med min tvillingssøster.

SÅÅ snill familie og venner du har, det er jo så hyggelig. det fortjener du, og jeg er sikker på at du hadde gjort det samme for dem!

Jeg har noen feriedager denne uken, så i går bakte jeg kakemenn med din oppskrift (syyyyykt gode) og var på kontraksmøte på min nye leilighet. I dag har jeg fikset julegaver, drukket for mye kaffe og julete, men hei hei, jeg koser meg. Julepyntet leilighet med juletre og alt, kos. Og har testet ut joggesko med pigger, det er så å anbefale. lite som slår den go følelsen etter en frisk, men god løpetur ute på denne tiden.

håper du holder deg frisk framover nå, og koser deg masse. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

lifewithayla

15.12.2015 kl.14:42

Så fint antrekk og så nydelig du er:)

Idis

15.12.2015 kl.14:44

Ååå, det betyr så mye at ord ikke kan beskrive det, å ha god folk rundt seg. Selv står jeg midt i et brudd. Avslutningen skjedde typ i går, og jeg har det mildt sagt helt forferdelig. Men mamma kommer kjørende inn på besøk, venninner tilbyr meg overnattingsselskap, lager mat jeg liker, og trøster.. og jeg vet at alt vil ordne seg. Det er ikke en selvfølge å ha gode folk i livet, og jeg har tidligere følt meg altfor mye ensom i situasjoner hvor jeg har trengt noen rundt meg. Mye handler om å strekke seg ut og faktisk tørre å si at man trenger noen! Og ikke minst; stille opp for andre igjen når de trenger det. <3

PS: Gratulerer med leilighetssalg!

Kristina Andersen

15.12.2015 kl.16:21

Idis: Huff! Brudd med kjæresten unner jeg ingen.. Sender deg masse gode tanker, godt de rundt deg passer på nå Idis! Bruk de for alt det er verdt, venner og familie er gull i slike situasjoner :) Stor klem fra meg

Kristina Andersen

15.12.2015 kl.16:22

anja: Tusen takk, Anja! Litt bittersøtt ja, men gud som jeg gleder meg til nye tider nå :D Så deilig med noen feriedager, og ikke minst baking. Gøy du likte kakemennene, jeg syns også de er SÅ gode :D Hihi! Kos deg videre søta <3

Kristina Andersen

15.12.2015 kl.16:22

Lina: Hehe nei, disse bildene er faktisk seks uker gamle.. Men ikke fått brukt de før nå :) Takk som passer på meg, Lina. Hihi! Klems

Oliv Smeland

15.12.2015 kl.18:28

Håper formen er bedre nå som det nærmer seg jul!

Håper du får en kjempe koselig julefeiring og koser deg ekstra mye, Kristina! :) <3

LisaLDN

15.12.2015 kl.19:45

So bra du føler deg bedre :) Og gratulerer med salg av leiligheit! Blir spennende framover :)

Siri

15.12.2015 kl.20:50

Så koselig at du bruker tid med Stian igjen;) Dere kler hverandre :))

Marit

15.12.2015 kl.20:55

Jeg har det kjempebra om dagen!! Prøver på skolen har slitt meg, men nå er alt det FERDIG!!!:-D I tillegg er det noe med snøen som gjør meg i kjempegodt humør!! Litt hvitt i landsskapet gjør ALT myyyye bedre med en gang^^) Håper du holder deg frisk resten av vinteren, og har en fantastisk jul!!!

Therese V

15.12.2015 kl.21:34

Så bra at du har mange fine folk rundt deg som tar vare på deg når du er syk, helt fantastisk :) Bra at du føler deg mye bedre igjen.

Jeg har bursdag i dag, så jeg og kjæresten kom akkurat hjem fra brasiliansk kjøttbuffet - altså masse biff servert på spyd. Var NYDELIG! Nå ligger vi som to pølser på hver vår ende på sofaen, og magene tyter rett ut, stappmette som vi er. Men verdt det? Så absolutt!

Lea

15.12.2015 kl.22:42

Gratulerer med å få solgt leiligheten, og lykke til med jakten på drømmeleiligheten :) Er nemlig selv på jakt etter å kjøpe min første leilighet!

Du har forresten veldig fine bryn! Mener å ha lest tidligere at du har permanente bryn, og lurte på om du har en plass å anbefale? Og eventuelt pris, hvor ofte du har tatt etterfyllinger, og om det er noe annet jeg bør vite? :)

Mia

15.12.2015 kl.23:57

Familie og venner er gull verdt, spesielt når man er syk! Som jeg savnet min familie og mine venner da jeg ble syk for kort tid siden. Ikke mye gøy å ligge alene i et kollektiv med folk som ikke kunne brydd seg mindre.

Lena

16.12.2015 kl.07:55

Veldig godt å høre du er bedre. Hørtes ut som du fikk en skikkelig dose influensa altså, og det er så forbanna slitsomt :-O Ikke en selvfølge med mennesker i livet som alltid stiller opp, men virker som du har gjort deg veldig fortjent til det også da! Flotte Kristina <3

Blir det fortsatt Thailand i slutten av mnd da? Blir nok isåfall godt med et realt avbrekk tenker jeg :-)

Ingrid Bakke

16.12.2015 kl.09:07

Vært innom hver dag uansett, og alle har lov til å være syk synes jeg- bra du føler deg bedre! :-) Jeg hadde bursdag i går, i dag er kjæresten ferdig i militæret og jeg gleder meg masse til jul og nyttår :D

Kristina Andersen

16.12.2015 kl.09:48

Lena: Det blir Thailand, ja! Gleder meg så innmari til å reise, blir skikkelig digg med en pause fra alt :) Ha en fin dag Lena <3

Idis

16.12.2015 kl.11:43

Tusen takk Kristina! God klem tilbake

Elisabeth

17.12.2015 kl.00:32

Så fint innlegg, Kristina! Du er så god :) Må bare si at jeg syns det er helt sykt hvordan folk gikk amok fordi du var borte fra bloggen noen dager, alle kan være syke - så det må du ikke ha dårlig samvittighet for!

Det ble slutt med kjæresten (.. eksen) på mandag, så jeg har det egentlig veldig kjipt nå. Etter å ha hatt han ved min side siden jeg var 14 (nå 25) så merker jeg allerede at noe mangler. Er som deg ufattelig taknemmlig for gode venner og familie i en tid som denne!!

Klem<3

Skriv en ny kommentar

hits