Nutella Fudge

Første desember er her, og jeg tenkte å starte denne fine tiden med å dele oppskrift på julekonfekt med dere. Jeg elsker nutella, og jeg elsker fudge - så hva er vel da bedre enn å kombinere disse to? Mmmm!

DU TRENGER:

En boks søt kondensert melk 40 g smør 1 ss vaniljeekstrakt  1 glass nutella  200 g kokesjokolade

SLIK GJØR DU:

Ha alle ingrediensene i en kjele, og varm opp alt på svak varme til det smelter sammen. Så kan du finne frem en liten firkantet form, smøre formen lett og ha sjokolademassen oppi. Jevn til med en slikkepott slik at overflaten blir fin. Sett formen i kjøleskapet så sjokolademassen stivner til fudge. Jeg tror det skal holde at den kaldt i noen timer, men vi lot den kjølig står over natten - slik at fudgen skulle bli minst mulig klissete og lettere å få ut av formen. Når den er ferdig stivnet, løfter du sjokoladefudgen ut av formen, og skjær den opp i store firkanter med en brødkniv.

HJEMMELAGET JULEKONFEKT

Håper det smaker! Disse holder seg best hvis du oppbevarer de i tette
krukker i kjøleskapet, og tas ut rett før du skal servere

22 kommentarer

lisarorvik

01.12.2015 kl.19:19

Dette så bare helt fantastisk ut, takk for en oppskrift :)
Dette så godt ut og må prøves. Skulle ønske du tok bilde av alt du brukte og steg for steg.

Kamilla Haaland

01.12.2015 kl.19:49

Så nydelige ut!!

Sunniva Larsen

01.12.2015 kl.20:00

Står på julebakst lista denne her;)

annelicharlott

01.12.2015 kl.20:01

Mmmm! Det så godt ut!

Kristina Andersen

01.12.2015 kl.20:21

Tina Stangstuen: Ikke så mye å ta bilde av steg for steg her, da det er superenkelt. I tillegg er det bilde av alle ingrediensene :)

Kristina Andersen

01.12.2015 kl.20:21

lisarorvik: Så kjekt du likte det søta :D

Ingunn

01.12.2015 kl.20:45

hvor stor form bruker du ?:)

Kristina Andersen

01.12.2015 kl.20:59

Ingunn: Ganske små, altså :) Sånne ferdige i sølv, tror de selges på de fleste matbutiker.

Anja

01.12.2015 kl.22:02

Herregud, det hørtes godt ut. Det skal jeg lage til lørdag eller mandag! Men putter du de oppi en stor form, som en kakeform eller hva? Å,nå gleder jeg meg til baking! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Sunniva

01.12.2015 kl.22:09

Hei. Jeg lurer på hvor høyt juletreet dit er, hvor mange lys du har og om du bruker led lys eller vanlige lys? Håper du kan svare på dette :-)

01.12.2015 kl.22:35

Farlig farlig! (men herlig herlig;D)

Helene

01.12.2015 kl.23:09

Hvor får man kjøpt søt kondensert melk? Vikingmelk fåes vel ikke søtet, eller? :)

Lina

02.12.2015 kl.05:23

Hvor mange biter ble det av denne oppskriften, sånn ca?:)

Kristina Andersen

02.12.2015 kl.08:50

Lina: Maaaange!

Kristina Andersen

02.12.2015 kl.08:51

Helene: Nei, dessverre. Vi kjøpte det på Kiwi :)

Kristina Andersen

02.12.2015 kl.08:51

Anja: Ikke stor form, liten :) Lykke til søta, det er suuupergodt <3

Sara Kristine

02.12.2015 kl.14:39

Åå, disse må jeg prøve!:))

Odette

02.12.2015 kl.15:13

Jammen jammen, kva med regnskogen då? Nutella inneheld palmeolje (eg prøvar å vere meir bevisst sjølv).

Henriette

05.12.2015 kl.09:47

Hei:-) De så nydelige ut! Hvor stor form brukte du?:-)

Sandbakken

05.12.2015 kl.21:29

Vi laget slik i kollektivet, men den vil IKKE stivne, fulgte oppskriften over!

Noen tips?

Linda

08.12.2015 kl.20:22

Så bare helt deiligt ut!

Hvordan får du sånne fine julerammer på bildene dine?

fin blogg <3

- Linda <3

Skriv en ny kommentar

hits