Havrelompe Pizza

ITS SO YUMMY! AND HEALTHY..

I går la jeg ut bilde på snapchat av middagen min, som var havrelompe-pizza med kylling og ruccola. Og etter antall screenshots bildet fikk, følte jeg kanskje at dere var ganske keen på å få oppskrift? Hehe.. Så i dag stod jeg på kjøkkenet 09.00 på morgenen, og smalt sammen to digge pizzaer for å ta bilder til dere. Blogglivet ass! Er du litt i tvil om hva du skal kose deg med til kveldsmat denne fredagskvelden, burde du virkelig prøve ut dette :-)

HEALTHY HOMEMADE PIZZA

Alt du trenger er kyllingfileet, havrelomper, ruccola, rødløk, ost og pesto. Start med å forvarme ovnen til 200 grader, og legg bakepapir på et stekebrett. Smør et lite lag pesto over havrelompen, før du topper med ruccola og hakket rødløk. Kutt opp kyllingfileeten i små biter, før du legger den over og strør over litt raspet ost. Stek så på midterste rille i ovnen i 20 minutter, før du serverer med hjemmelaget guacamole og en dæsj rømme. Enklere blir det ikke!

Denne pizzaen er så innmari god, og gjett om jeg gleder meg til i kveld - da skal disse to herlighetene rett i ovnen og nytes sammen med gullrekka på tv. Mmmm! Happy Friday, dere

13 kommentarer

Anneli F. Aaland

27.11.2015 kl.17:42

Mm, så fantastisk godt ut. Ha en super fredagskveld og god helg <3

Hilde

27.11.2015 kl.18:17

Ser kjempegodt ut! Men hvordan ser ruccolaen ut etter 20 minutter i ovnen? Blir den ikke vassen? Pizza med ruccola er fantastisk, men jeg har alltid pleid å legge ruccolaen på etter at pizzaen er ferdig stekt..

Katrine

27.11.2015 kl.19:05

Oisann! Nå ble jeg først litt forbauset og lo godt. Da jeg i et lite dyslektisk innfall leste halvrompe pizza. For det ville kanskje ikke vært like godt.

Ingvild

27.11.2015 kl.21:27

Hei! Hva slags kylling kjøper du?

Kristina Andersen

28.11.2015 kl.08:32

Ingvild: Vanlig kyllingfilet :)

Kristina Andersen

28.11.2015 kl.08:32

Katrine: HAHAHA! :D

Kristina Andersen

28.11.2015 kl.08:33

Hilde: Jo den trekker seg sammen og blir mørk i fargen. Så du kan selvfølgelig legge den på etterpå hvis du heller ønsker det :)

28.11.2015 kl.10:49

Hei! Digger bloggen din! Bare lurte på om du steiker kyllingen før du legger den på lompene eller legger du dem bare rå på, slik at de blir stekt i ovnen?

Kristina Andersen

28.11.2015 kl.12:16

Anonym: Legger de rå på, så blir de stekt i ovnen :)

Kamilla Haaland

28.11.2015 kl.12:30

Så utrolig godt ut! :-)

God lørdag!

Caroline Myhre

28.11.2015 kl.16:46

Det så veldig godt ut :-)

29.11.2015 kl.07:37

Anbefaler å steke lompene litt før du legger på fyllet. Da blir lompene (bunnen) sprø, og ikke myke.

Maren

22.01.2016 kl.16:18

Hvor har du kjøpt pestoen? :)

Skriv en ny kommentar

hits