THE FLU FIGHTER JUICE

De siste dagene har halsen begynt å kile og hodet startet å verke, så da fant jeg ut at jeg måtte steppe opp juicingen. Denne hjelper virkelig med å gi immunforsvaret et skikkelig boost! Den er spekket med vitaminer, hjelper kroppen å rense ut gruff, samt dempe en eventuell sår hals. Disse shotsene er garantert noe av det sunneste du kan drikke!

IT'S MEAN AND GREEN ...

Alt du trenger er litt hvitløk, en halv sitron, en god bunt ingefær, en neve spinat og en neve grønnkål. Ta alt i juicemaskinen din, kjør den på og voila - du har tidenes grønne drikk som venter på deg! Denne er langt i fra supergod, men den funker. Og når ønsket er å ikke bli syk, så er det jo nettopp det som er poenget! Det finnes selvfølgelig ingen kur mot å få forkjølelse, men det finnes smarte triks som dette for å unngå den eller lindre smertene når du føler den er på vei. En shot grønnsaksjuice er bra for både kropp og sjel!

7 kommentarer

Inger

12.11.2015 kl.18:32

Hei :) Dette er sikkert et teit spørsmål men du har jo skrive tidligere at du driver med powerwalk og det jeg lurer på er hvilken hastighet bruker du på mølla til det? Hehe som nevnt sikkert et teit spørsmål men pga problemer med nakken min kan jeg ikke jogge men fikk beskjed om at jeg kunne prøve meg frem med powerwalk. Trenger litt tips da vettu ;)

Kristina Andersen

12.11.2015 kl.19:08

Inger: Jeg har hastighet 6 eller 6,5 og 7 i stigning :) Stigning er VIKTIG hvis du har rygg eller nakkeproblemer, så skru den opp på minst 7 :) Lykke til!

Kristin Antiveros

12.11.2015 kl.20:31

Jeg har såå lyst på juicemaskin!! Ser supersunt og digg ut!

Linn Therese

12.11.2015 kl.21:10

Wæ, så kult! Fungerer juice virkelig mot forkjølelse? Dette her må nesten testes ut..!

Uansett, jeg vil bare tipse deg om et blogginnlegg jeg publiserte tidligere i dag. Tenkte kanskje det kunne være interessant for deg som shopper så mye klær! Der har jeg nemlig tatt for meg noen punkter, og dersom du følger dem kan du ENKELT handle klær HELT TRYGT fra Asia! :-D Har lagt linken til innlegget i url-feltet, så håper jeg at det kan hjelpe deg, kjære Kristina!

Kristina Andersen

12.11.2015 kl.21:20

Kristin Antiveros: Juicemaskin er skikkelig digg :D Nam!

Benedicte

12.11.2015 kl.23:19

Hei! Har samme boka selv. Den er såå fin ! Har du boka Beautyfood. Elsker den <3

Ida

13.11.2015 kl.10:25

Det skal sies at det ser virkelig fresht og godt ut med juice man har laget selv, men dessverre mister du veldig mye av de viktige vitaminenen når frukten og grønnsakene går gjennom prosessen, så dersom en skikkelig vitaminboost er målet bør man heller spise det helt :-/

Uansett, god bedring og riktig god helg :-)

Mvh, Ida

Skriv en ny kommentar

hits