Uken som gikk

Ukens motivasjon: Work Work Work! Storkoser meg om dagen, og jobber på spreng :-) Skulle bare ønske rygg og nakke kunne vært like gira på jobb som meg, da hadde ting gått litt enklere. Hehe!

Ukens høydepunkt: Denne uken har vært så fin, at jeg klarer ikke velge kun ett høydepunkt. Så da må jeg nevne litt forskjellig! Oslo-turen på tirsdag var superfin, og det var så digg å få litt tid med Wulffen min igjen. Jeg og Ida planlegge ferie sammen i desember, jeg kan nesten ikke vente til vi får bestilt og har noe å glede oss til! Ellers var kino med Hilde på fredags dødsgøy, Klovn stod mildt sagt til forventingene. Jeg lo så jeg nesten kastet opp! Lørdagen var også en helt kanon kveld, verdens herligste Nina feiret bursdagen sin og gjett hvem som dukket opp som suprise? Vår kjære Tone! Nei, denne uken har virkelig vært fin, spekket av kvalitetstid med både venner og familie.


Ukens kjiping: Kostholdet mitt, jeg blir helt bekymret for meg selv. Nå har jeg vært snusfri i to uker, og det er fint det - bortsett fra at jeg spiser som om jeg skulle dø i morgen. Hver eneste dag! På torsdag var jeg så gal at jeg faktisk løyv til mamma! Jeg hadde nemlig vært å kjøpt to kakemenner (rett etter at vi hadde vært å spist tidenes lunsj..), og mamma spurte hvorfor jeg skulle ha to av disse. Jeg ble litt småflau siden begge var til meg, så jeg svarte at jeg skulle dra innom Hilde på jobb for å overraske henne med kakemann. Tidenes løgn, haha! Er det mulig liksom? Jeg skjems.. Så om noen har tips til hva jeg kan gjøre for å få kontroll på dette syke søtsuget, setter jeg veldig pris på hjelp! Hvis ikke får slankekrigen seg en ny deltager til neste år.

Ukens beste film: Klovn forever, selvfølgelig! For et gledelig gjensyn med Frank og Casper, jeg ler meg Ihjel av de to apekattene.

Ukens sang: R. City - Locked Away ft. Adam Levine


Ukens cravings: Kakemann og julebrus. Altså, gi meg styrke!

Ukens gullkorn: Jeg ler alltid alt for mye med Ida. Jeg vet ikke hva som skjer når vi er sammen, men vi er vel akkurat like mye apekatter som mannfolkene i Klovn. Uansett, ukens gullkorn må bli på slutten av en lang møtedag i Oslo, når Ida desperat trengte noen bilder til bloggen sin og ville bruke meg som fotograf. Lyset spilte ikke på lag, Ida ville gi opp, men jeg sa at vi burde prøve litt videre slik at hun kunne få bildene sine.

Ida: Jeg orker ikke mer, bildene blir jo grisestygge!
Meg: Så flytt deg bort fra sola og til skyggen, så prøver vi der?
Ida: Hvis ikke du holder kjeft nå Kristina, så kommer jeg seriøst til å drepe deg!

Man skal ikke tulle med lavt blodsukker, ass! Hahaha.. Godt vennskap er når man kan drapstrue hverandre, og bli like gode venner igjen, to skoleboller og en kanelbolle senere. Love you, Wulff


18 kommentarer

19.10.2015 kl.08:39

Så herlig at du har hatt så fin uke:) Et godt tips jeg kan gi som har fungert veldig bra for meg, er å suge deg fast til én spesiell ting som hjelper deg gjennom denne første tiden uten snus - for meg var det tyrkisk pepper drops. Hver gang jeg kjente søtsuget (for meg er det vekten og slanking, ikke snus eller røyk), tok jeg heller en tyrkisk pepper istedetfor en sjokolade og etter tre uker la jeg fra meg dropsene også og jeg hadde ikke lengre lyst på eller 'behov for' noe søtt etter maten eller på kveldstid:) Så de fungerte akkurat slik jeg brukte dem for - håper du kan finne noe lignende:) Lykke til!

Kristina Andersen

19.10.2015 kl.10:08

Anonym: Takk for tips! Skal løpe rett på butikken å kjøpe sukker, håper det kan hjelpe :D

Lone Norås

19.10.2015 kl.10:28

Så fin måte å oppsumere en uke på og være takknemlig for alle gode ting i livet ditt! Jeg kan hjelpe deg med kosten og gi deg en plan på det hele om du ønsker det :-) Jobber nå for Strongbody.no, og kan sende deg en pdf fil over mail som forteller deg litt om coachingen!

Beste tipset jeg kan komme med er at det er lettere når du har en plan på det hele og kan balansere et sunt kosthold med litt rom for kos i uken!

Klem Lone

Karianne

19.10.2015 kl.10:37

Da jeg slutta å røyke brukte jeg Dent lakris. Den hadde en sterk smak men er også sukkerfri. Finn en god sukkerfri pastill eller tyggis? Lykke til:)

theresekristina

19.10.2015 kl.10:46

Hahah for ein trussel, dåkke er herlige :)

kristine

19.10.2015 kl.11:22

Crom tabletter skal hjelpe på søtsug, det har fungert for meg før =) Ha en fin dag

Preggo

19.10.2015 kl.11:29

For et lurt tips med tyrkisk pepperen! Jeg er gravid og er sulten og godtesyk 24/7. Hadde bestemt meg for å ikke spise for to, spise sunt og godt for meg og lillingen i magen, men lillingen vil ha JUNK! haha! Lagt på meg to kg allerede, i første trimester. Ulvehunger er ikke lett å stagge! Lykke til Kristina.

Ingvild

19.10.2015 kl.11:57

Veldig gøy at du kommer med litt musikk tips ;)

Kristin Antiveros

19.10.2015 kl.12:57

Nydelige du! <3 Jeg digger de der innleggene! :-) Jeg sluttet å røyke i fjor, etter nesten 13 år som røyker (minus graviditene mine da, men huff, det er jo helt horribelt og flaut å si det høyt!!) og min redning ble vann. Jeg begynte å alltid ha en vannflaske med meg, med tut, viktig, og hver gang jeg hadde lyst på noe drakk jeg vann. Det er blitt en vane, og jeg er helt avhengig av vannflaska mi. Ikke fordi jeg er røyksugen lengre, men bare fordi jeg er blitt vant til å drikke så mye vann. Peis på med sitron, jordbær, appelsin osv i vannet - kanondigg og kalorifritt! :-) Jeg hører mange snakker om at de går så mye opp i vekt når de slutter med røyk eller snus, men min mening er at røyke- eller snusslutt blir til det du gjør det til! Innstillingen din har alt å si, man velger jo faktisk selv hva man vil gjøre. Kanskje litt hardt, men så er jo jeg veldig tillhenger av mental trening da.. Hang in there, jeg vet du kan hvis du vil! Heier på deg, fine! :-) Husk også på hvor mye tid og energi du legger ned i treninga di, og da å fylle på med dritt fra nikotin osv. er jo mildt sagt idiotisk (selv om jeg har vært der selv, så jeg dømmer deg ikke :-)). Den tanken om at jeg fikk så mye mer ut av treningen, ga meg også mye motivasjon! Klem :-)

maia

19.10.2015 kl.13:04

Selv pleier jeg bare å bestemme meg for noe, og prøve å holde meg til det uansett utfordringene. Men sånn fungerer det ikke for alle, dessverre <3 Hørt om en kollega som legger penger i en sparebøsse for hver snus hun "sparer". Eller hva med å ha en deal med deg selv? En ny veske dersom du greier deg uten snus og godteri i en mnd?

Stor klem fra Maia <3

annielistic

19.10.2015 kl.15:29

Så ut som en kjempe fin uke!

Et tips: ta et gummistrikk rundt håndleddet, når du får lyst på snus/godterier så tar du tak i strikket og slipper det. Da vil hjernen forbinde det med noe som ikke er positivt, høres kanskje teit ut - men det funker faktisk. Det finnes jo også nikotinfri snus man kan prøve, og man kan erstatte godterier med bær og hjemmelagde barer - men det er jo du så flink til, så det finner du nok ut av! Kanskje du kan prøve deg på hjemmelagde drops? I en sunn variant? Den oppskriften ville jeg hatt isåfall! HAHA :D

Lykke til!

Kristina Andersen

19.10.2015 kl.15:40

Kristin Antiveros: Enig i at innstilling har alt å si.. Så jeg må bare skjerpe meg, altså! Pleier jo vanligvis å ha god viljestyrke, så må prøve å komme tilbake til den igjen :) Takk for tips og heiing Kristin, hihi! Klem

Kristina Andersen

19.10.2015 kl.15:40

Lone Norås: Du er god, Lone!! Mailer deg, jeg :D

19.10.2015 kl.15:54

Jeg pleier å ha med en liten boks med mandler i vesken, og det hjelper veldig mot søtsug. Jeg må ha de i gul pose som du kjøper på feks kiwi eller meny. Sykt rart, men mandler smaker så forskjellig fra leverandør til leverandør.. haha :)

Ida W

19.10.2015 kl.16:56

Hahaha, love you more <3 <3 <3

ingrid

19.10.2015 kl.20:19

der har jeg også vært, det er veldig vanskelig, spesielt i overgangsperioden! men det går seg til etterhvert, også med søtsuget, så jeg ville ikke bekymret meg for mye! spesielt ikke når du trener og står på, så utjør nok ikke denne lille perioden store forskjellen skal du se! er lov å kose seg, og er verdt det når du kvitter deg med snusen!

ville spørre deg hvor den grå vesten du har på deg på det nederste bildet er fra? så du hadde den på instagram også og den så utrolig fin ut :)

Elisabeth

19.10.2015 kl.20:48

Beste tipset som har hjulpet meg er puss tenna eller alltid ha en pakke med tyggis i veska😊👍🏻 eller läkerol med stevia👍🏻😊 de tre tinga funker for meg! Ikkje så kjekt å gå å pusse tenna overalt, men da har du hvertfall tyggis trikset og läkerol trikset👍🏻😊

22.10.2015 kl.12:20

Løyv? Kakemenner? En 7-åring kan skrive bedre.

Skriv en ny kommentar

hits