Grove frokostvafler

I morgen er det helg, så hva med å starte fredagen litt ekstra hyggelig? Jeg er ganske så sikker på at familien eller noen andre du vil overraske garantert blir strålende fornøyde med å våkne opp til frokostvafler på bordet!

TIL SYV VAFLER TRENGER DU:

3 dl havremel 1 dl hvetemel  En halv ts salt  1 ss sukrin 1 ts bakepulver 1 ts kanel
3 dl skummetmelk  2 egg  2 ss smør 1 raspet gulrot

SLIK GJØR DU:

Start med å ha alle de tørre bakevarene i en bolle. Deretter tilsetter du melk, egg og smeltet smør, samt rasper gulroten og har den i. Visp alt sammen helt til røren er jevn og fin, før du setter den til svelling i kjøleskapet i cirka 15 minutter - da blir røren tykk og god. Så er det bare å begynne stekingen :-)

NYSTEKTE VAFLER GÅR MAN ALDRI LEI..

Dersom du ønsker å bytte ut brødskiva med disse for å ha på pålegg, så dropper du bare sukrin og kanel i røra, slik at vaflene ikke bli så søte. Disse er virkelig supergode, altså! Gulroten som er raspet i smaker du heller ikke, det er derimot en lur måte å få i seg litt ekstra vitaminer på, i tillegg til at de gjør vaflene mer saftig. Server med hva enn du måtte ønske - disse funker bra med alt fra brunost og gulost, til hjemmelaget syltetøy eller rørte bær med krem. Håper det smaker

6 kommentarer

Viktoria

08.10.2015 kl.20:33

nå fristet det med vafler! hehe

maren

08.10.2015 kl.21:16

Ååh! <3 De så utrolig gode ut! Må prøves til helgen :)

Birgitte

08.10.2015 kl.21:58

De så gode ut! Jeg pleier og lage vafler av mager kesam, egg, speltmel, melk, bakepulver og litt søtning og de blir også super gode 😊

Mia

09.10.2015 kl.00:01

De så syyyykt gode ut! hva er forresten næringsinnholdet?

Kristina Andersen

09.10.2015 kl.06:55

Mia: Aner ikke :)

Tonje

09.10.2015 kl.17:09

De så kjempe god ut! Spesielt til en jente som er alt for glad i vafler...

men det jeg lurer på, av alle de vaflene du laget (som vist på bilde) hvor mange av de spiser du egentlig? :) altså, kan man spise alle uten at det blir usunt, eller skal du holde deg til 1-2?

Skriv en ny kommentar

hits