Uken som gikk

Ukens motivasjon: Jeg kan jo verken trene eller jobbe som jeg vanligvis gjør akkurat nå, så motivasjonen var å gjøre det lille jeg kan ekstra bra. Og det føler jeg at jeg fikk til! Ni timer foran skjermen er plutselig kuttet ned til maks tre, så jeg merker jo ekstremt godt at jeg ikke leverer slik jeg ønsker og ikke får alt gjort like bra. Forhåpentligvis hjelper alt av hvile veldig snart, og ting går tilbake som normalt. Det kan vel helst ikke skje fort nok!

Ukens høydepunkt: Hele denne uken har vært veldig fin, jeg hadde noen utrolig fine dager på tur den første delen av uka. Ville helst ikke hjem igjen, hehe! Lørdagen kom 16 flotte jenter til meg, og vi hadde en forsinket feiring av 25 års dagen min. Det må ha vært en av de gøyeste kveldene ever :-) Nei, for en fin uke dette har vært!

Ukens kjiping: Å våkne opp på søndag, og gå igjennom både min og Marthe sin snapchat-story. Altså, er det mulig å dokumentere en sånn galskap for så mange tusen mennesker frivillig? Det ble noen slettinger dagen derpå, for å si det sånn! Stakkars Marthe våknet til både anrop og meldinger for meg, med beskjeder om at enkelte ting måtte slettes - asap! Haha..

Ukens beste bilde: Dobbelthake fikk her en helt ny mening ass...


Ukens beste film: Focus med Will Smith. Den er helt vanvittig bra, anbefales!

Ukens sang: Pia Mia & Chris Bown - Do It Again.

Ukens latter: Jeg har ledd så alt for mye denne uken at jeg klarer ikke velge ut bare en hendelse akkurat her.. Haha!

Ukens beste innkjøp: Alt jeg har kjøpt av nytt til høstgarderoben. Jeg er så fornøyd! Det er så mye fint i butikkene på denne tiden, at det er jo en fryd å fylle opp posene når man er på shopping. Chunky strikkegensere, mørke jeans, varme boots, store skjerf, og deilige ponchoer i alle slags farger - jeg digger det!

6 kommentarer

LisaLDN

05.10.2015 kl.11:02

Fantastisk hakebilde! Samme følelse som når iPhone-kamera åpner med front-kameraet, haha :)

Ha ei fin uke!

Kristina Andersen

05.10.2015 kl.14:09

LisaLDN: HAHA! Like krise hver gang :p

Maria

05.10.2015 kl.15:15

Du som sier så mye bra burde ha med ukens gullkorn også!

Christoph Gun

05.10.2015 kl.15:55

HAHA! Elsker dobbelthake-bildet! Du er fab!!!

Kristina Andersen

05.10.2015 kl.16:55

Christoph Gun: HAHA!! Savner deeeeg :D

Anna B.Myking

24.10.2015 kl.23:43

Hvor er den hvite genseren fra? :-) Du har så utrolig pen stil! #inspirert

Skriv en ny kommentar

hits