Things do to on a rainy day

Høsten er her, og det kan fort bety mange regnfulle dager. Men ingen grunn til å deppe av den grunn, det er mye koselig man kan finne på likevel! Høsten er tiden hvor man gjerne senker skuldrene litt mer, og finner roen. Men så var det disse regnværsdagene, da! Her kommer mine beste tips til hva man kan gjøre på grå, regntunge og kalde høstdager.

- detox your wardrobe-

Jeg vet i hvert fall at mitt skap hadde hatt veldig godt av en real detox snart! Det er fylt til randen med klær, hvor jeg bruker under halvparten. Så nå vil jeg ha sommertøyet ut, og lage plass til en ny, fin høstgarderobe! Hva er vel bedre enn å styre med dette på en kveld regnet plasker ned ute? Rydd ut alt av klesskapet ditt, tøm alle skap og skuffer. Etterpå kan du fordele klærne dine i to hauger - det du vil beholde, og det du skal kvitte deg med. Når du er ferdig med ryddeprosjektet ditt, kan du jo ta deg en velfortjent liten shoppingrunde - for nå har skapet ditt forhåpentligvis plass til litt nytt.


- netflix and chill -

Sett på favoritt filmen din, eller se så mange episoder du bare orker av tv-serien du digger. Mine favoritter er White Collar, Sons Of Anachy, Suits, Dexter, Devious Maids og The Bridge. Så utrolig bra alle sammen! I det siste har jeg begynt å følge med på UnReal, som er lett underholdning på kvelder hvor jeg bare vil slappe av og koble helt ut fra en hektisk hverdag. Bestill takeaway på døren, hopp i koseklærne, sleng deg til rette i sofakroken med dyna og kos deg med tv mens regnet plasker ned utendørs. Høsten er jo den beste årstiden for masse netflix and chill!


- nothing says home like the smell of baking -

Når regnet slår på ruta og vi sitter inne med pledd og en god kopp te, da smaker det ekstra godt med noe hjemmebakt. Hva med å bruke litt tid på kjøkkenet for å lage noe ekstra godt til kveldskosen? Hjemmebakte vafler, brownies med peanøtter, skoleboller med gul krem eller kanskje eplemuffins med vaniljeis? Her er det bare å lage det som frister mest, bruke fantasien og kose deg på kjøkkenet. Det er vel ingenting som er bedre enn å komme hjem til lukten av fersk bakst? Mmmm..


- drink some coffee and read a good book -

Det er vel bare å innrømme at jeg muligens har flere bøker i bokhylla enn det jeg faktisk har lest. Tiden strekker sjeldent til, ofte frister en film mer eller en tur ut med venner. Men, når det regner så passer det fint å bare senke skuldrene helt! Unn deg noen timer i sofakroken med en god bok som du har gledet deg til å lese.

- schedule some girl time -

Inviter til en skikkelig jentekveld hjemme hos deg! Noe av det koseligste som finnes er kvalitetstid med venninnene, en kopp varm kakao i hånda og en solid oppdatering på alt som har skjedd siden sist. Det er så kos, det! Gode tips til hva man kan gjøre er så mangt, men det kan blant annet være å finne frem klassiske brettspill eller en kortstokk dere kan ha det gøy med, lage en god middag sammen, ha velværekveld med ansiktsmasker, manikyr og massasje, vinkveld eller bare en god, gammeldags filmkveld. Mulighetene er mange, girls just wanna have fun!


21 kommentarer

Yngvild

23.09.2015 kl.17:19

Jeg må innrømme at jeg liker best våren og sommeren, men høsten har definitivt sin sjarm! Nå bor jeg i en leilighet med peis, så i høst gleder jeg meg til lange kvelder foran peisen med en kopp kakao og grille marshmallows i godt selskap. Aller helst etter å ha gått en ordentlig tur i regnværet :)

Anonym

23.09.2015 kl.17:20

Så fint og gjennomført innlegg,Å takk for mange gode høst tips.

Veronika

23.09.2015 kl.17:21

Helt enig! Så bra tips :) Gleder meg litt til kjølige høstdager, kjenner jeg..

May Lene

23.09.2015 kl.18:33

Hei Kristina! Liker bloggen din veldig godt, og synes det er utrolig koselig når du lager slike innlegg. Hvis jeg kan få komme med et lite konstruktivt tips, så vil jeg råde deg til å jobbe litt med vokabularet ditt - et mer variert språk kunne virkelig gitt bloggen din et løft! Hvis du ikke skjønner hva jeg prater om, så kan jeg eksempelvis si at jeg begynner å bli litt lei av å lese om regnet som "plasker ned" ;-)

Malin

23.09.2015 kl.18:57

"Netflix and chill" er et utrykk man bruker når man inviterer det motsatte kjønn på besøk - og bruker unnskyldningen at vi "bare skal se på netflix" når man egentlig skal noe helt annet ;) Litt feil å bruke det i den sammenhengen du mener.

Kristina Andersen

23.09.2015 kl.19:26

Malin: Seriøst? Haha.. Det visste jeg ikke :p

Kristina Andersen

23.09.2015 kl.19:27

Yngvild: Så heldig du er! Peis er helt magisk altså, ønsker meg det i den nye leiligheten :)

Lene

23.09.2015 kl.19:42

Hahaha, "netflix and chill"! :p

anja

23.09.2015 kl.19:55

For et koselig innlegg. Elsker høsten altså,og det innlegget der gav meg en skikkelig god høst følelse. Vært på løpetur ute i deilig høstvær. Nå venter nettopp inne kos, fotball NM semifinale på tv og brownies i ovnen. Og stor kopp te. Kos.

Kos deg med Netflix. Kan anbefale Mistresses. Men tror kanskje du har sett den?? PS; broen sesong 3 begynner på NRK til mandag 😊😊

Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Karoline

23.09.2015 kl.20:06

Det Malin sa ;))))))

Karoline

23.09.2015 kl.20:14

Hvis det er lov så vil jeg gi et lite serie-tips:) siden du liker Dexter så vil jeg anbefale Hannibal (med mindre du har sett den og ikke likte den;) og The Following:) begge seriene er avsluttet, så du slipper å vente på flere sesonger:D

cathrine

23.09.2015 kl.20:25

hvilken størrelse har du i kristine ullebø jakken din?

23.09.2015 kl.20:42

https://www.google.no/search?q=netflix+and+chill&espv=2&biw=1366&bih=623&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI_IuxrueNyAIVw4UsCh0dgwzX

En rekke memes om Netflix and chill ;) haha, må innrømme at jeg flirte godt da jeg lese det punktet, barnslig, men likevel :)

Julie

23.09.2015 kl.21:09

"Høsten er en tid for masse netflix and chill " hahah :D Akkurat ja.. ;)

God høst ^^

Ingvild

23.09.2015 kl.21:50

Netflix and chill, ja;) hahaha

Maren

24.09.2015 kl.00:02

Hahaha! "Netflix and chill" - det er jo Tinder uttrykket, som har blitt så populært - som de andre over her nevner beyr noe helt annet!!!

Kristina Andersen

24.09.2015 kl.07:33

Maren: Fy søren, jeg døde inni meg når mamma spurte om hvordan i alle dager jeg fremstilte meg selv :p Haha! Jeg trodde netflix og chill bare var CHILL jeg :/

Marthe

24.09.2015 kl.13:48

Ler meg i hjæææl av netflix and chill-punktet!

24.09.2015 kl.15:35

Vet du ser mye på the Kadashians, og lurte på hvor du bruker å se det? Og om det eventuelt koster noe?

Silje Andrea Pettersen

25.09.2015 kl.00:50

Hahshhsha!!! Dør av 'netflix and chill'. Kristina❤️❤️

Tove

25.09.2015 kl.13:07

Hei Kristina :)

Her var der mange bra tips :).

Superfin garderobe du har, den falt virkelig i smak:). Har du noen tips til innredning av slik? Tenker da på hyllene du bruker, stativ til å henge opp klær etc.... Er de kjøpt på IKEA?

Har et gjesterom jeg faktisk vurderer å gjøre om til et Walk-In-Closet og ble inspirert av bildene dine :)

Ønsker deg en god helg :)

Skriv en ny kommentar

hits