Breakfast Club

- rise and shine -

Beste starten på dagen er med en god frokost i magen! Nå som jeg ikke kan trene for en periode, er det viktig for meg at kostholdet er skikkelig på plass. Mat som gir meg mye næring og energi, samt godt med proteiner, fett og vitaminer. I dag ble det en ekstra god frokost, speltknekkebrød fra den lokale bakeren toppet med avokado og speilegg - samt blåbær og bringebær som en liten dessert. Nytraktet kaffe og sitronvann er selvfølgelig et must ved siden av :-)

Ellers må jeg ønske dere en riktig god morgen  Jeg tenkte meg ut på en rolig joggetur i skogen om ikke så alt for lenge, regnet plasker ned utenfor - da syns jeg det er så utrolig digg å komme seg ut på løpetur. Skru på høy musikk i ørene, og bare være helt i min egen verden under regndråpene som plasker ned rundt. Ikke minst så er det skikkelig digg å komme hjem til en varm dusj etterpå, og kle seg i varme klær! Hvem har sagt at regnvær bare er dumt? Det er bare å kle seg godt, så blir det hva man gjør det til, som med alt annet. Håper dagen din blir alle tiders! Har du noe kjekt på tirsdagens plan?

12 kommentarer

Malin

22.09.2015 kl.09:39

Planene for min tirsdag er en intervalløkt senere på dagen samt en hard styrkeøkt på rumpe, også blir det kos med paradise hotel om kvelden:)

Håper du får en fin tirsdag!

Tove

22.09.2015 kl.09:43

God morgen :)

Den frokosten såg skikkelig god ut:)

Hvor har du kjøpt koppen? Likte den godt med den teksten, det er liksom det lille som gjør en kopp spesiell.

Ønsker deg god bedring med ryggen din, pass godt på den:)

Ha fortsatt en fin dag i regnværet, det regner her borte i vest også:)

Elisabeth

22.09.2015 kl.10:54

Så deilig ut :)

Ha en fin dag

Kristina Andersen

22.09.2015 kl.11:46

Tove: Koppen er fra Søgne Home, kan kjøpes her :)
http://sognehome.no/

kristine

22.09.2015 kl.12:13

Hei. Hvor har du kjøpt den koppen din med K på? Den er så kul. Ha en super dag søte deg =)

Kristina Andersen

22.09.2015 kl.13:15

kristine: Den er fra Design Letters, tror jeg! Ha en fin dag du også :)

kristine

22.09.2015 kl.15:35

Tusen takk for svar =)
Hei, Kristina! Jeg og to venniner har laget en blogg i samarbeid med Leger Uten Grenser (skoleprosjekt) for å informere flere folk om de glemte krisene i verden. Det er synd at media velger å ikke ha fokus på de fordi de er redd folk vil gå lei. Hadde betydd kjempemasse hvis du hadde tittet innom bloggen eller feks laget et innlegg om glemte kriser her på bloggen. FÆRRE DØR NÅR FLERE VET! Vi må bidra alle sammen for å minske alle de forferdelige tingene som skjer i verden. Tusen takk på forhånd :)

www.glemteduoss.blogg.no

Anja

22.09.2015 kl.15:43

Den kombinasjon av egg og advocado var ny..Men så faktisk godt ut. Idag blir det ihvertfall advocado til middag. Løpetur i regnet er kjempe deilig. Helt enig, det å være ute i friskt høstvær og komme inn til varme gode deilige plagg, Åå, det er skjønt.

Jeg har jobbet fram til nå. Er student veileder nå, for en student i 3 måneder. Aldri vært det før, så er litt krevende, men spennende også. Har heldigvis gode kolleger som hjelper.

Nå venter middags laging før det blir fotball trening. Regner her i Oslo også.

Ha en god tirsdag videre. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

PS; kan du lage et høst soundtrack? Hehe

Lena

22.09.2015 kl.15:49

Flinke Kristina!

Nå fikk jeg så lyst til å ut å løpe, men her, som hos deg, regner det. Så jeg lurer på om du kanskje kunne skrevet et lite innlegg om hva du har på deg når du er ute å løper i regn/kaldt vær? Kanskje noen tips til hva det er greit å invistere i av treningsklær til høst/vinter.

Ha en superfin dag videre!

Stor klem.

22.09.2015 kl.18:27

Er ikke en løpetur trening? Merker jeg mister motivasjonen veldig.. Jeg er overvektig, og har så smått begynt å trene. Å trene for meg er da for eksempel en løpetur. Eller rolig jogg. Men er ikke det trening?:/ Blir forvirra.. Haha

Anonym

22.09.2015 kl.21:03

kaffen du lager ser alltid så god ut! Hva slags kaffe er det? Har du kaffemaskin? :)

Skriv en ny kommentar

hits