Asiatisk currygryte

Denne currygryten med spennende smaker er helt super å ha til middag i hverdagen, da den både er rask og enkel å lage. Den er ferdig på bare en liten halvtime! Her har du en spicy og sunn middagsrett, med en utrolig god smak.

Til fire porsjoner trenger du:

500 g renskåret svinekjøtt i strimler 2 stk hakka løk Et glass indisk karripasta 2 bokser lett kokosmelk 4 stk revet gulrot
400 g kinakål i strimler En neve sukkererter i strimler 4 ss fiskesaus Salt og pepper

Slik gjør du:

Start med å ta litt margarin i en gryte, som du steker løken i til den er myk og blank. Så tilsetter du hele glasset med karripasta, og lar det frese sammen i et lite minutt. Tilsett så kokosmelken, fiskesausen og revet gulrot, og la dette koke opp. Så kan du tilsette kjøttet i gryten, og la det koke til kjøttet er gjennomkokt, noe som er cirka fem minutter. Til slutt har du i kinakål og sukkererter, og lar alt koke på svak varme til fem nye minutter.



- sunn, rask og smaksrik middag -

Utrolig enkelt, og veldig godt! Jeg serverte middagen med speltknekkebrød og smør. Anbefales! Det er også supergodt med en klatt rømme som tilbehør. Og du? Denne gryten smaker like godt uten kjøtt også, dersom du vil ha den vegetarisk


10 kommentarer

JuliaSofie

29.04.2015 kl.20:44

Det så kjempe godt ut:) Skal skrive ned oppskrifta i oppskrifthefte mitt og teste det ut:)

Jeanette

29.04.2015 kl.21:33

nam! dette skal jeg ha til middag i morgen! men tror jeg skal gå for kyllingkjøtt

Ingrid Marie J

29.04.2015 kl.21:35

Åh, det ser skikkelig digg ut!

Camilla

29.04.2015 kl.21:52

åh, så sinnsykt godt ut ! må jeg teste ut :)

kvinnekroppen

29.04.2015 kl.21:55

Liker så godt bildene dine her på bloggen! Veldig fine toner! :)

Ha en fin dag videre, jeg titter innom bloggen din daglig. Liker den! :)

Kristina Andersen

29.04.2015 kl.22:33

kvinnekroppen: Skikkelig koselig å høre, takk for fine ord :)

silje

29.04.2015 kl.23:07

Burde du ikke oppgi kilder til oppskriftene dine når de legges ut? Nøyaktig denne oppskriften har jeg fulgt tidligere, selv om matprat oppgir antall sukkererter og du har gjort det om til "en neve".

madde

30.04.2015 kl.01:01

Nam! Det så utrolig godt ut! :)

Kristina Andersen

30.04.2015 kl.07:42

silje: Denne oppskriften fant jeg i en kokebok :) Men de gangene jeg finner de på matsteder på nett, er det ingen krav som sier at man skal oppgi kilder, da det ikke finnes copyright på oppskrifter.

Mariann

30.04.2015 kl.11:59

Det så jo himmelsk ut, flink er du, og inspirerende! :) Men tror du det går an til den retten å bruke skalldyr? Er så glad i det :)

Klem til deg :))

Skriv en ny kommentar

hits