Gratinert pastaform med svin og fløtesaus

Jeg starter søndag med å gi dere oppskrift på en skikkelig helgemiddag! Dette spiste vi i går, og det var så utrolig godt. Så dersom du ikke helt har bestemt deg hva som står på menyen i dag, håper jeg du vil prøve ut dette :-)

Til fire porsjoner trenger du:

500 g strimlet svinekjøtt 4 sjampinjonger 1 paprika 1 rødløk
150 g mozarella 3 dl fløte tagliatelle en hønsebuljong salt og pepper

Slik gjør du:

Start med å sette ønsket mengde tagliatelle til koking, samt forvarme ovnen til 200 grader. Så kan du fortsette med å brune svinekjøttet, og krydre godt med ønsket krydder. Mens dette steker kan du finhakke sjampinjonger og rødløk, brun dette i cirka tre minutter i en panne, før du tilsetter fløten og lar det koke. Når kjøttet er ferdig, tar du dette over i fløteblandingen. Til slutt tar du tagliatelle i bunnen av en ildfast form, tar over blandingen med kjøtt og fløte, og topper med finhakket paprika og mozarella-ost. Gratiner på midterste rille i ovnen i cirka 15 minutter.



- server, nyt og kos deg med en nydelig søndagsmiddag -


22 kommentarer

Line

22.03.2015 kl.09:08

Tenkte å lage dette i kveld :-) hvor i prossessen tilsetter du buljongen? :p

spisogspar

22.03.2015 kl.09:21

Så godt det ser ut! takk for tips:)Ha en flott dag!

Kristina =]

22.03.2015 kl.09:32

Nam! Det så godt ut :D fikk vann i munnen, hehe. Skal testes en helg. Det er så kjekkt når du legger ut matoppskrifter :)

Astrid

22.03.2015 kl.09:51

Åh det hørtes sykt godt ut! Må prøve den ut! Tror du den er like god med kylling? Ikke så veldig glad i svin. Ha en flott søndag, nydelige Kristina!

Jeanette

22.03.2015 kl.10:19

åh,herregud dette så godt ut! Passer jo fint for meg som er på lavkarbo også ;)(minus pastaen da) Skal prøve dette neste uke garantert

Kristina Andersen

22.03.2015 kl.11:18

Astrid: Det vil jeg absolutt tro :D Ha en nydelig søndag Astrid!

Kristina Andersen

22.03.2015 kl.11:18

Line: Oppi fløten når den koker :)

jfro

22.03.2015 kl.11:51

Høres og ser så godt ut! Dette må jeg prøve :)

Linn

22.03.2015 kl.11:54

hvor har du kjøpt paiformen? dette så NYDELIG ut <3

Kamilla Haaland

22.03.2015 kl.11:55

så utrolig digg ut!!

Kristina Andersen

22.03.2015 kl.12:23

Linn: Den er fra Green Gate :)

Vilde

22.03.2015 kl.13:26

Åh, dette så virkelig godt ut!

Skal hjem til familien neste helg på påskeferie, tror jeg må prøve lage denne til dem. Er jo så koselig å lage noe ekstra digg når man endelig er samlet :)

Bell

22.03.2015 kl.15:15

Er det spinat du serverer det sammen med?

Kristina Andersen

22.03.2015 kl.15:43

Bell: Det ble det i går, siden vi ikke hadde salat hjemme :)

Karoline

22.03.2015 kl.15:45

Det så kjempe godt ut! Hvor har du forresten fått tak i glasset som er på bildet? Har sett sånne flere ganger og de er så fine :-) Håper du har det bra og at du har hatt en fin helg :-)

Kristina Andersen

22.03.2015 kl.15:47

Karoline: Det er fra Åhlens :) Ha en fin søndag Karoline <3

22.03.2015 kl.16:10

ble det dessert også? jeg er sååå fan av dessert, kunne du ikke komme med flere dessert oppskrifter, både sunne og usunne hehe

Kristina Andersen

22.03.2015 kl.16:12

Anonym: Ikke denne uken dessverre :/ Men, så fort jeg er hjemme skal jeg komme i gang med desserter også :D

Hanne

22.03.2015 kl.21:08

Bruker du varmluft? Ser supergodt ut! :D

Bendikte

23.03.2015 kl.19:01

Skal lage denne retten på fredag. Tror du det er like godt med grov pasta som med fin pasta i retten? Tenkte å lage den med grov pasta. :D

25.03.2015 kl.13:45

Denne SKAL jeg lage på fredag!

Mathilde Fendeland

27.12.2015 kl.20:53

Så fantastisk godt! Lage denne for en liten stund siden og skal straks spise det igjen! Namnam :D Ei som gleder seg til middag ;)

Skriv en ny kommentar

hits