Hjelp meg å bli bedre

God morgen fra meg og Milo Disse bildene under ble tatt for noen dager siden, og jeg glemte helt å legge de ut. Men i dag bare måtte jeg, for jeg ler meg jo seriøst av denne hunden min. Her er ting så lite normalt som overhodet mulig! Haha.. Hva hadde vel livet vært uten Milo? Måtte den lille engelen min leve evig!I dag har jeg lyst å starte dagen med å stille deg noen spørsmål, og det hadde betydd utrolig mye for meg hvis du ville tatt deg tiden til å besvare de. Jeg vil alltid at bloggen min skal være så god som overhodet mulig, oppfylle ønskene deres og være en plass du skal glede deg til å besøke. Så, for at jeg skal kunne utvikle meg og bli enda bedre, har jeg i dag satt sammen en liten liste med noen spørsmål jeg håper du vil svare på.

Er det noe du savner på bloggen? Hva vil du se mer av, eventuelt mindre av her inne?

Har du noen spesifikke ønsker til hva jeg skal skrive om?

Jeg har vurdert å begynne med faste ukentlige "spalter". Hva tenker du om det? Kom gjerne med tips til tema.

Hvis det er noe jeg kan gjøre for at du skal føle at du får mer ut av å være her inne, setter jeg utrolig stor pris på om du legger igjen en kommentar! Konstruktive tilbakemeldinger på dette er gull verdt for meg :-) Stor klem til deg!

127 kommentarer

Elise

05.03.2015 kl.08:33

Savner flere videoblogger 😊

Caroline

05.03.2015 kl.08:36

du har en kjempe fin blogg, men jeg kunne tenke meg og lest mer personlige innlegg og og gjerne gode trenings tips! 😄 virker som du har så god motivasjon til trening og slik!💪Så du er en inspirasjon👍

Ashlee

05.03.2015 kl.08:43

♥ Er det noe du savner på bloggen? Hva vil du se mer av, eventuelt mindre av her inne?

-Mindre treningsfokus..maks 1 i uka. Det har lett for å bli for mye og det er begrenset hvor spennende det er å se at noen løfter 5 kg mer enn forrige uke ☺

Kanskje videoblogge mer? F eks en videoblogge av mat du lager.. hvor du går frem steg for steg?samme med kaker. Heller ikke for mye av dette. Bare hvis det er spesielle oppskrifter og ikke slik "hvordan steker jeg kylling" 😂

♥ Har du noen spesifikke ønsker til hva jeg skal skrive om?

Se over.. og kanskje kunne skrive om skjønnhetsprodukter du anbefaler som du ikke blir sponset for å skrive om.. Slik at det er mye lettere å tro på 😊 Og du har helt sikker produkter du liker son ikke blir sponset av 😉

♥ Jeg har vurdert å begynne med faste ukentlige "spalter". Hva tenker du om det? Usikker på hva du tenker å putte i de spaltene.. er jo det som er viktig fremfor at du har spalter eller ikke ☺

♥ Når er for tidlig på morgenen og når er for sent på kvelden å oppdatere bloggen? Det bestemmer du selv.

-Jeg stikker innom å leser de innleggene jeg syns er interessante. Jeg sitter ikke på kvelden å venter på at du skal oppdatere bloggen og tenker "skal hun ikke oppdatere snart..nå begynner det å bli fryktelig sent!" 😂 Det syns jeg du alene bestemmer 😙

Good luck!

Line

05.03.2015 kl.08:44

Jeg synes du skriver utrolig bra, og gleder meg hver morgen til å lese bloggen din. Så for min del kan du gjerne blogge tidlig om morgenen slik du pleier! :)Jeg vil gjere lese litt mer om trening! Kunne du lagd en video eller tatt noen bilder med Sondre kanskje, på riktige og gode treningsøvelser?

Supert!

siv

05.03.2015 kl.08:49

skriv mer om trening og kosthold <3 du er et sunt forbilde så er bra og viktig. ellers er bloggen perfekt <3

victoria

05.03.2015 kl.08:51

savner litt videoblogg, det kunne du gjort oftere :) ellers kunne jeg tenkt meg "en dag i mitt liv" eller "time for time" innlegg - gjerne med video? :D

jeg går skole, så for meg kan det godt komme innlegg fra tidligest 07-09 og til seinest 21-22! leser innleggene igrunn uansett når de kommer ut!

elsker forresten når du legger ut outfit-bilder som ikke er vellykket, og når du byr på deg selv og selvironien din :D

Marielle

05.03.2015 kl.08:59

Hei Kristina.

Jeg ville likt å se mindre trening og mer Kristina i hverdagen :)

Husker fortsatt innleggene dine fra flere år siden når du hadde glemt nøkkelen din og ikke kom deg inn hjemme etter skolen. Det var sånne typiske småting som gjorde det "menneskelig" og ikke så feilfri på en måte. Nå er du en av Norges største rosabloggere og jeg savner ihvertfall "gamle-Kristina".

Føler at mye handler om trening, kosthold og hjemmet.

Ikke ta alt dette kjempenegativt nå, for jeg liker fortsatt bloggen din ;)

Bare så leit at jeg ikke har råd til å ha deg som forbilde.

Karro

05.03.2015 kl.09:02

♥ Er det noe du savner på bloggen? Hva vil du se mer av, eventuelt mindre av her inne? Mer spørsmålsrunder, videoblogger

♥ Har du noen spesifikke ønsker til hva jeg skal skrive om?

Hadde vært morsomt on du hadde ukens paraplyer som ida wulf hadde før, utroooolig morsomt!!

♥ Jeg har vurdert å begynne med faste ukentlige "spalter". Hva tenker du om det? Kom gjerne med tips til tema.

♥ Når er for tidlig på morgenen og når er for sent på kvelden å oppdatere bloggen?

maria

05.03.2015 kl.09:02

Mindre reklame, produktanbefalinger osv, mer av de herlig sprudlende og inspirerende hverdagsinnleggene, inspirasjonsbilder, treningsmotivasjon og noen litt "ddypere" innlegg om dine tanker, viktige saker osv :))

Sunniva

05.03.2015 kl.09:09

Synes det er gøy å se innkjøp, alt fra matvarer til klær og ellers :) Er også gøy med innleggg om trening. Ellers har jeg egentlig ingen spesifikke ønsker, og heller ingen formeninger om når på døgnet du oppdaterer. Oppdaterer du sent på kvelden, så har jeg uansett noe å glede meg til når jeg står opp dagen etterpå og skal titte innom bloggen!

Janne

05.03.2015 kl.09:16

Heisann.

Takk for en flott blogg :)

Lurer på om du kan legge ut litt om kamera du bruker og tips, du har så mye fine bilder.

Hva du anbefaler som ikke er så alt for dyrt?

Sofie

05.03.2015 kl.09:19

Flott jente med en flott blogg:-D Du er flink med fine bilder og god tekst, en inspirerende blogg rett og slett. Jeg kunnet ønsket meg litt humor og artigheter av og til, hihi:) Og oppskrifter. Stå på videre, du er flink:D

Js

05.03.2015 kl.09:29

Å den hunden din altså.... Så søt... Måtte bare fortelle deg at jeg akkurat har lagd og fortært de sinnsykt gode rundstykkene du la ut oppskrift på. Nam nam. Spiste akkurat ett for mye.

Så hvis det er noe jeg ønsker mer av. Så er det oppskrifter på sunn mat. Og kanskje mer om skjønnhet hår og sminke. Du er jo alltid så feiende flott.

Ha en fin dag Kristina.

mimmi

05.03.2015 kl.09:36

Eg vil sjå meir av treningsinlegg! 😊

Maren pedersen

05.03.2015 kl.09:38

Haha! Så vanvittig søt Milo er!!!

Vil gjerne ha mer tips til sunne og gode matretter! Du virker så utrolig kreativ, og føler du delte en del mer matoppskrifter for en stund tilbake i tid :-)

Ukens spalter - det virker supergøy! Jeg elsker når bloggere tar opp ulike temaer og skriver fra seg om deres meninger!

Synes egentlig du blogger veldig bra og bloggen din er den første jeg leser hver morgen og kveld :-) (blir ofte litt flere ganger dersom jeg ser på instagram/Facebook at du har lagt ut et nytt innlegg!)

Jeanette

05.03.2015 kl.09:41

i mitt kjøleskap greien kan du godt kutte ut,det er jo de samme tingene der hele tiden!

jeg liker å lese om treningen din,øvelser og slike ting.Oppskrifter er også bra!

Fast leser :)

05.03.2015 kl.09:50

Hadde vært veldig kjekt å se før og etter bilder, fra heile prosessen din år tilbake? Når du startet bloggen din? Kan da stemme? :) eg var ikke fast leser da, men var pga det jeg begynte å lese, når eg hørte om denne fine jenta som forandret hele livsstilen sin :) Jeg må og få si for en kjekk jente du virke som. Dine venner er veldig heldige så har en så sprudlende og morsom vennine :)

Therese

05.03.2015 kl.09:58

Ja, ta gjerne med ukens spalter! Det jeg savner er at du skriver om noe spesielt, noe som interesserer deg, engasjerer deg bare et eller annet! Noe annet enn en oppramsing av hva du har gjort om dagen, eller hva du skal gjøre om dagen. Skriv om noe morsomt, noe du har tenkt på (som en slags utblåsning eller bare å lufte tankene litt), kanskje små ting som irriterer deg i det daglige, ting som gjør deg glad... skjønner du? :) Bruk mer av fantasien din! :)

Maren

05.03.2015 kl.09:58

Så lenge du fortsetter å blogge akkurat sånn som du gjør nå er det perfekt! Blir så inspirert av bloggen din <3

Hvis jeg skulle si noe så er det alltid digg når du legger ut oppskrifter, så det kan det aldri bli for mye av :-D

kaja

05.03.2015 kl.10:02

savner variasjon i innleggene dine, om morgenen er det vær dag det samme innlegget av deg i soffan med god morgen Norge, "-nå skal jeg på trening", som det er VÆR dag :P bloggen begynner å dabbe av. så du bør riste litt liv i den og være litt kreativ ;) skulle også gjerne sett flere innlegg hvor man får tips om ulike ting, (hverdagslige ting) og ikke bare tips som inngår i reklamen du har :)

selvom du og fotballfrue har en helt forskjellig hverdag, kan du hente tips derfra, skrivemåte osv.

ellers er jeg ikke så fornøyd når det kommer til annonse innleggene dine. fks adams matkasse, der skrev jeg meningen min og at den er for dyr osv osv. den kommentaren ble ikke postet? mulig det var dårlig reklame og ha den kommentaren på bloggen..

ellers har jeg fulgt deg i alle år, og greier liksom ikke slutte lese :)

Mina

05.03.2015 kl.10:08

Digger bloggen din:) Savner flere oppskrifter og bilder av det du spiser.

Innlegg med Treningsøvelser hvor du viser hvordan man tar de. Mage, rygg, ben armer osv :)

Hanne

05.03.2015 kl.10:10

Så skjønn Milo er! Jeg elsker bloggen din og synes du er råflink! Hvis jeg kan ønske meg noe er det videoblogging, spørsmålsrunder, 3 favoritter (vesker, sko, klær) og flere interiørinnlegg. Du er så morsom og det kommer ekstra godt frem i videoer synes jeg. Stå på videre, flinka!

Kristine

05.03.2015 kl.10:14

Mindre reklame.. Litt er greit og forståelig, men er fryktelig mye "tips" om hva man burde kjøpe eller bruke.

Mer om trening. Likte når du hadde oppskrifter en gang i uken eller hva det var :-)

Oda

05.03.2015 kl.10:24

Matoppskrifter er alltid fint, du legger ut så mange gode! selvom min versjon aldri kommer i nærheten av det du lager da, haha! Lagde havrewraps i sted og måtte kaste dem for de ble helt mislykket..

Kristin

05.03.2015 kl.10:24

Jeg elsker når du deler mattips, og da frokoster og spesielt smoothies! Elsker smoothieoppskriftene dine, så dette er noe jeg vil se mer av! Kanskje ukens smoothieoppskriftene? :-)

Marthe

05.03.2015 kl.10:24

Å begynne med ukentlige spalter hadde vært veldig gøy. Det kan for eksempel være alt fra hva som irriterer deg til hva du har handlet den siste mnd. Det hadde også vært veldig gøy om dette hadde blitt lagt ut som videoblogg :)

Catharina Austad

05.03.2015 kl.10:26

Syntes bloggen din er flott som den er jeg! Liker veldig godt å lese om kosthold da, kanskje du kan skrive/vise en bildeserie av hva som er en typisk mat-dag for deg?

Syntes også du er så bra fordi du prøver ikke å vise et glansbilde av deg selv og du er så jordnær. Liker deg veldig godt og hadde vært gøy å møte deg for vi virker så like! Ha en nydelig dag, Kristina <3

Eline

05.03.2015 kl.10:32

Video av trening :D <3 ikke sånne speedet opp, men der du utfører og forklarer øvelsene :)

05.03.2015 kl.10:38

Ukentlig spalte med ukas mat oppskrift og trenings tips hadde vært morro! :-)

05.03.2015 kl.10:39

tror du skal heller slutte å være så frekk mot leserne dine, da blir bloggen din dobbelt så mye bedre.

Trine

05.03.2015 kl.10:41

Hadde likt mer av treningsinnlegg,øvelser, tips og hva du pleier å gjøre på trening. sunne og gode mat- og snackstips er også gøy å lese om :D

Cathrine

05.03.2015 kl.10:51

Del gjerne flere glutenfrie oppskrifter!! Til nå har alle falt i smak her hjemme hos oss!! :)

Rebekka

05.03.2015 kl.10:57

Mindre trening og reklame for diverse "piller" og mer hverdag. Vi vet alle at hver dag ikke er enhjørninger og rosa skyer, så mer hverdagslige ting.

Julie

05.03.2015 kl.11:07

Elsker bloggen din, Kristina! :D

Men jeg vil gjerne se mer av leiligheten din, kan du ikke vise oss alle rommene?

Og mer trening/kosthold :D elsker det innlegget fra kjøleskapet ditt!

Stor klem :)

05.03.2015 kl.11:10

Videoblogge når du kanskje er ute å jogger/går tur etc. Kanskje skrive mer om dine meninger om ting, og ikke bare de "god morgen, trening neste" - innleggene dine. :-)

Bloggen din er super! Fast leser - og er innom den flere ganger om dagen, stå på videre!

Anette

05.03.2015 kl.11:16

Jeg må jo si jeg savner gullkornene 🙈

Også er det alltid gøy med fine bilder, også bilder etterpå som viser -hvordan det eeegentlig var-😂

Cathrine Lyster

05.03.2015 kl.11:18

Hunden din er bare fantastisk søt! :)

Annie

05.03.2015 kl.11:22

Mer trening :) Gjerne med bilder hvor du viser favoritt øvelsene dine. Mat er også bra!

Leser innlegg hele døgnet, ingenting er for tidlig eller for seint :) Men liker at det nesten alltid er noe å lese til frokosten.

sassimykle

05.03.2015 kl.11:33

Savner litt mer om kosthold og oppskrifter - elsker de oppskriftene du allerede har delt med oss, og venter med glede på flere :-) Ellers en kjempekoselig blogg og stikke innom ....

Bell

05.03.2015 kl.11:42

Liker bloggen din:-) Kanskje mindre bilder av deg selv hjemme i sofaen/senga, og mer bilder ute eller i andre rom :) Om du kjøper ting og tang på nettsider du er fornøyd med kan du tipse om disse. Ikke klær, sko og sminke, men småting fra f.eks etsy eller ebay. Hva med å variere innleggene jevlig mellom mat, trening, fest, venner/familie og ellers ting du foretar deg i hverdagen? Skriv gjerne innimellom om litt mer "negative" ting, ikke at alt er så positivt hele tiden, f.eks ting som er irriterende eller unødvendig :-p Skrive litt om planer fremover, hva ønsker du for deg selv i fremtiden? Bare jobbe med bloggen, eller evt skolere deg videre, kjøpe hus, ønsker du deg kjæreste og familie, hvor i verden planlegger du å reise og hvorfor, mer sponsa reiser som f.eks surfeturer o.l...?! Gøy at du spør leserne om tips :D

Adriane

05.03.2015 kl.11:42

Gjerne mer interiør, tips og triks- bilder av hjemmet ditt! All interiør-inspirasjon hadde vært gull å lese om :-)

Stine

05.03.2015 kl.11:43

Trening og kostholds tips :-)

Muligens ukens spørsmål eller månedens favoritter (produkter,mat,klesplagg,bok,film m.m) sånn som eirin kristiansen hadde før.

Elsker innlegg som gir meg tips!

Kristine

05.03.2015 kl.11:49

Jeg liker alt som har med trening å gjøre, og mat! Jeg liker å se hva du har i kjøleskapet, i motsetning til andre. Det er inspirerende! Digger innleggene fra øktene med Sondre, og morsomme innlegg fra at du erter broren din, eller at Milo ser artig ut! Jeg elsker at du blogger tidlig om morgenen, dagens høydepunkt! Jeg syns forøvrig bloggen din er bedre enn noen gang.

Frida

05.03.2015 kl.11:59

hei, jeg tenker kanskje på outfit delen - du kan bli flinkere til å prøve nye stiler og ikke gå for det som alltid er "tryggest". Synes du ofte er å se i trange bukser men en skjorte oppi. Husker du var så fin i et skjørt som du la ut noen bilder av for noen måneder tilbake :) Ikke meningen å kritisere men heller å gi tips. Ellers er du fantastisk flink til å oppdatere bloggen din. Blir ALLTID i godt humør av å titte innom

Oda

05.03.2015 kl.12:10

♥ Er det noe du savner på bloggen? Hva vil du se mer av, eventuelt mindre av her inne?

Syns det har vært litt mye reklame i det siste. Skjønner veldig godt at det er dette som faktisk får bloggen til å gå rundt, men jeg skulle kanskje ønske at du la ut slike innlegg hakket sjeldnere enn du gjør nå. :)

Jeg syns du skriver bra, Kristina, men av og til blir det litt vel naivt/godtroende, akkurat som om du ikke helt har tenkt på alle sider rundt en sak - og det kan oppleves litt støtende. Når du roste American Sniper opp i skyene, f.eks., som er en lite nyansert film - på grensen til propaganda, mener noen. Eller i går, da du skrev at "Eldre mennesker lider på pleiehjem og får ikke hjelpen de trenger" - har du noen gang jobbet på pleiehjem? Det har jeg. Og jeg kan banne på at så å si alle som jobber i slike yrker bryr seg om de som bor der og gjør sitt ytterste for at pasientene skal ha det så bra som mulig.

Kanskje bare jeg som er hårsår, men skulle som sagt ønske at du av og til var litt mindre generaliserende i utsagnene dine, og tenkte to ganger over visse setninger.

♥ Har du noen spesifikke ønsker til hva jeg skal skrive om?

Egentlig ikke. Fast leser, du er en av favorittbloggene mine - med høy kvalitet på både tekst og bilder, og hyppige oppdateringer. Tommel opp! :)

♥ Jeg har vurdert å begynne med faste ukentlige "spalter". Hva tenker du om det? Kom gjerne med tips til tema.

Hva med en fast oppskrifts-spalte? Eller kanskje en ukentlig treningsspalte der du gjennomgår en spesifikk øvelse/kort treningsprogram, etc.?

05.03.2015 kl.12:12

Et lite tips til: mer "vanlige" hverdags innlegg. Ikke BARE om trening og hva du spiser til alle døgnes tider. Kansje du kan ta deg tid til å svare leserene dine, selvom de kommentere på "gårsdagens innlegg" feks? :) ellers er det en super bra blogg, men føler det er mye det samme opp igjen. Fortell litt av det morsomme so skjer i ditt liv. Feks den videoen når du sklei på isen i vinter. Hahaha eller kansje en dag med kristina video? :)

Silje

05.03.2015 kl.12:14

Det hadde vært gøy med mer smoothie oppskrifter/, du er så flink til å lage så forskjellige men samtidig gode smoothier. Mer av treningsøvelser!

Hadde vært gøy hvis du også hadde hatt innlegg som *min første gang*, *50 spørsmål* osv. Savner veldig gullkorn innleggene.

05.03.2015 kl.12:16

Jeg savner mer varierende innlegg, for eksempel mer bilder av interiør og mote, dagligliv og bilder av hendelser som skjer utendørs. Ikke bare bilder av deg sittende i stua hele tiden.. blir litt kjedelig i lengden.

Det hadde vært utrolig gøy om du kunne hatt ukens spørsmål, flere videoer, temaer der du tok for deg hendelser, meninger eller tips/triks.

05.03.2015 kl.12:16

Masseeee kosthold!!!!! :D:D :D :D

05.03.2015 kl.12:18

Mer kosthold, mindre trening? Går det? Personlige innlegg er også moro en gang i blandt! Kanskje du kan skrive om ditt syn på kosthold og trening? Ellers er jeg veldig glad i snacks, så oppskrifter på det er alltids gøy og videoblogger + svar på spørsmål - sist nevte må være favoritt hos meg

05.03.2015 kl.12:35

Slutt og syte og klage over livet, for så å skrive at livet bare er heeeelt fantastisk og du kunne ikke hatt det bedre.. Vær så snill, blir så dumt..

^^

05.03.2015 kl.12:37

mer treningstips og kosthold! Du er et utrolig sunt forbilde, digger deg:)

Karoline

05.03.2015 kl.13:12

Elsker når du deler oppskrifter og ulike tips i matveien :-) Ellers så synes jeg alltid det er inpsirerende med outfit-innlegg, og gjerne også flere innlegg med dine ulike innkjøp. Synes også innlegg med sminketips, tips om ulik kosmetikk du anbefaler er interessante, da gjerne også ting som du ikke har fått sponset, da det øker troverdigheten :-)

Stå på, du er sååå flink!

Ida

05.03.2015 kl.13:21

Hei fine Kristina :-) Jeg kommenterer veldig sjeldent her inne, men jeg leser bloggen din hver dag - og elsker den! Jeg skulle gjerne ønske du kunne vist flere bilder av leiligheten din, og kanskje skrevet om dine favoritt kjøp når det kommer til interiør? Syns det er fint med litt personlige innlegg innimellom, da vi kan bli enda bedre kjent med deg :-) Faste ukentlig spalter er morsomt, så det hadde vært gøy om du begynte med det :-D Må bare fortelle at jeg har lest bloggen din siden du begynte å skrive omtrent, og syns alltid du er flink til å variere blogginnleggene dine!

Stor klem fra meg :-)

Lene

05.03.2015 kl.13:22

Jeg vil gjerne lese mer om trening. Syns det er inspirerende å lese om hvilke øvelser du tar, om fremgang osv :) Det motiverer hvertfall meg! Personlige innlegg er også fint :)

Paradise2015

05.03.2015 kl.13:31

For en utrolig skjønn hund du har! Måtte alle de firbente leve lenge :)

Malene

05.03.2015 kl.13:32

Jeg vil gjerne se mer trening og kostholdstips. Jeg eeelsker og få tips av deg og det hjelper meg også med treningsmotivasjonen! Å få sunne oppskrifter av deg er ett av høydepunktene i uka.

jl

05.03.2015 kl.13:33

Eg vil gjerne lese om trening! Er inspirerende☺

Lise

05.03.2015 kl.13:34

syntes bloggen er kjempebra som den er jeg.👍 du er en flott jente og et bra forbilde😊😊😊

K

05.03.2015 kl.13:36

Jeg vil gjerne se litt mer innkjøp fra hverdagen, og ikke sponsede produkter, innlegg fra dagen din minutt for minutt, spørsmålsrunde, eller som dette innlegget Marthe Borge hadde:http://www.martheborge.no/2015/03/02/den-aller-forste-gangen-3/, ukens middag/dessert/frokost, topp 10 "hverdagslige" ting du irriterer deg over (folk som slafser, kø på apparater på treningsstudioet...) osv. Stå på!

Malin<3

05.03.2015 kl.13:48

Kanskje du kan ta et innlegg om trening?:)) Det er noe som intereserer meg veldig mye!

Et innlegg der du skriver om hvor ofte du trener, hva du pleier å trene, hva favorittøvelsene dine er, favorittquestbars eller jaa masse random om et sunt kosthold og slikt:)

Silje

05.03.2015 kl.13:50

Er veldig enig i alt Oda skriver ;)

Ellers liker jeg bloggen din utrolig godt, her er det kvalitet på bildene. Mangler bare veldig variasjon i det du skriver. Er veldig mye god morgen norge, kaffe, trening med et bilde av deg i sengen. Det kan bli veldig kjedelig i lengden. Videoblogg litt mer, vær personlig, det er det som er interessant å lese om.

Syntes også at enkelte ting kan du spare deg for å skrive. Det virker ikke som at du leser deg opp på ting eller følger helt med. Da tenker jeg feks på innlegget "American sniper" Det var direkte pinlig å lese.

Ellers syntes jeg det har vært mye reklame i det siste, dette er også en ting du burde kutte litt ned på, både med tanke på troverdighet og kvalitet på blogg.

Til slutt vil jeg gi deg et lite tips.. slutt å vær så frekk mot leserne dine. Det er faktisk vi som hjelper deg til å kunne ha den livsstilen du har.

D

05.03.2015 kl.13:51

Liker utrolig godt bloggen din som den er, da du er en av de som jeg syntes holder et ganske profesjonelt nivå og viser tydelig at du tar bloggen på alvor! Det liker jeg :)

Ellers må jeg si jeg e l s k e r å følge bloggen din når du er på ferie, for du er så vanvittig flink med bildene dine, og jeg elsker å drømme meg vekk ved å lese om turene dine, så kan trygt si jeg gleder meg til du skal til Dubai! Men forstår selvfølgelig du ikke kan reise hele tiden, haha!

Det er dessverre umulig å please alle da noen vil ha mindre trening mens andre vil ha mer, så du får bare følge det du liker best :-) Selv elsker jeg å lese om trening, teknikker og kanskje om du har resultat bilder du kan vise? Slik inspirerer alltid!

Ellers er jeg fryktelig nysgjerrig på kjærlighetslivet ditt, så for min del hadde det vært gøy om du ville være enda litt mer åpen :)

Kristine

05.03.2015 kl.13:52

Gjerne mer treningstips og øvelser! Og god, rask og enkel mat for fattige studenter :)))

Kristin Antiveros

05.03.2015 kl.13:52

Hei Kristina!

Først og fremst vil jeg bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt! Jeg får alltid sånn godfølelse av å klikke meg inn her, du skriver om så mye forskjellig, men alt er like interessant! Det er nesten som et magasin, favorittmagasinet :) Du virker som ei helt herlig jente, jordnær og ekte, treningsglad, men samtidig kan du gi pokker i treninga for heller å ha filmkveld med is eller smågost hvis det en sjelden gang frister mer! Jeg digger det! Så altfor mange bloggere/eller treningsinteresserte generelt viser utelukkende frem alt sunt, men aldri at de også unner seg et glass vin, godteri, en hvetebolle osv. Jeg skulle gjerne ønske at du skrev MER om trening, loggførte noen økter, treningsøvelser, gjerne video fra PT timene dine med Sondre, osv. Du er virkelig et SUNT og godt forbilde! I tillegg er du utrolig nydelig, og har en herlig utstråling! Ville gjerne likt å lese mer om interiør, gjerne se leiligheten din (du har det så fint!) og mer middagsoppskrifter.. Alt i alt er bloggen din superbra, just sayin´:) Ha en fin torsdag!

Madeleine

05.03.2015 kl.13:57

- Elsker ukens innkjøp av mat; uansett om det går mye av det samme så er det inspirerende å se hva du kjøper inn for uken.

Haha, hadde sett for meg at jeg kom til å liste opp mange punkter her, men du har en så god blogg fra før av at jeg ikke kom på noe mer. Liker å lese om alt du gjør fra tidlige morninger, trening, tid med familien og venner og oppskrifter. You rock!

Forresten, hva skjedde med den "dietten" du hadde for et par år tilbake om at du spiste sunt hele uken og hadde en spisedag på søndag? Jobber du mot et mål, eller bare liker du best å spise sunt og "fordele" kosen på hele uken?

Jeg eier nemlig ikke selvkontroll og for at jeg kan begrense meg må jeg bare holde meg til en dag (i og med at når jeg vil ha noe godt så vil jeg ikke bare ha en (les to...) hele melkesjokoladeplater, en pakke med M/Nonstop, men også 8 hveteboller, 500g smågodt fra CandyKing og alt annet som ligger for min vei, haha :D)

Digger bloggen din (Y) :D

Anna

05.03.2015 kl.13:59

Mindre reklame! :-)

Signe

05.03.2015 kl.14:14

Åh, eg lika så godt bloggen din!! Eg synes det er kjekkast å sjå bilde av ein vanleg kvardag med trening, venner og familie, snacks og milo :D Måten du formulera deg på for å få fram noko morsomt, er så utruleg bra !! Berre ver deg, det synst eg er kjekkast å lese om! :)

ida

05.03.2015 kl.14:15

Hadde vært morsomt med noe som "en dag med Kristina", ved at du tar bilder for hver time eller noe i den duren. Ellers er det alltid like gøy med hva du har i kjøleskapet eller hva du spiser til hvilket måltid en uke, hvis du forstår!

idA

05.03.2015 kl.14:17

Er du kjæreste med hun du bor med? Så søt milo er.

Hannah

05.03.2015 kl.14:57

♥ Er det noe du savner på bloggen? Hva vil du se mer av, eventuelt mindre av her inne?

Jeg savner litt å se litt mer av "livet" ditt på en måte. Alt virker på en måte så gjennomtenkt og satt opp og jeg føler ikke helt vi får fatt på hva som egentlig er den virkelige deg.. du virker jo helt utrolig skjønn! så hadde vært interesant med noe litt mer personlig og mer deg innimellom all treningen osv..

♥ Har du noen spesifikke ønsker til hva jeg skal skrive om?

Liker at du skriver om kosthold osv! Synes det kanskje blir litt mye av "sunne" oppskrifter, hadde vært inspirerende med noen skikkelig gode oppskrifter på kaker osv også! Eller en skikkelig deilig biff med saus..mmm.

Ellers så liker jeg temaene du har på bloggen!

♥ Jeg har vurdert å begynne med faste ukentlige "spalter". Hva tenker du om det? Kom gjerne med tips til tema.

Ukens motivasjon? Ukas høydepunkt? Ukens flause? Ukens opptur? Ukens beste måltid? mange ulike ting her hehe :D

Ellers må jeg si at jeg liker bloggen din! Du er kjempeflink og en stor inspirasjon <3

05.03.2015 kl.15:12

Jeg liker å lese om trening og hverdag. Liker også å lese ukens spørsmål på blogger :-)

Margrete

05.03.2015 kl.15:27

Videoblogg, der kamera får følge litt av din hverdag :) Oppskrifter på sunt kosthold som faktisk smaker godt og!

D

05.03.2015 kl.15:34

♥ Er det noe du savner på bloggen? Hva vil du se mer av, eventuelt mindre av her inne?

-Savner mer personlige innlegg. Synes det blir litt for mye reklame. Savner også litt hverdagsbilder.

♥ Har du noen spesifikke ønsker til hva jeg skal skrive om?

-Innkjøp, oppskrifter, gullkorn

♥ Jeg har vurdert å begynne med faste ukentlige "spalter". Hva tenker du om det? Kom gjerne med tips til tema.

-Hadde vært gøy med innlegg slik som Marthe Borge har om "min første..". Dine meninger om forskjellige tema eller historier fra ditt eget liv. Generelt innlegg som får oss til å bli mer kjent med deg :D

Så glad du åpnet for oss til å følge deg på snapchat! Dør av fyllehumoren din!!! :D

Yvonn

05.03.2015 kl.15:37

Jeg vil gjerne lese mer om trening og kostholdtips, og litt mindre reklame.

hihi

05.03.2015 kl.15:46

Akkurat denne fotoshooten vant Milo :D Han poserer jo som en proff og danker deg ut totalt ;)

tina

05.03.2015 kl.15:49

Jeg savner ukens gullkorn!! Hehe, de innleggene er alltid så morsomme! Og hvis du tenker å strate med ukentlige spalter, kunne du feks tatt for deg en av de største nyhetssakene akkurat den uken, så skrive hva du synes/tenker om den. Det blir hvertfall litt annet enn det andre du skriver om, slik at det en dag er litt mindre av det "overfladiske", selv om det så klart er det som er aller morsomst å lese om :P

05.03.2015 kl.15:57

Jeg vil gjerne lese mer om sunne oppskrifter:)

Andrine

05.03.2015 kl.16:00

Skal du gjøre dette nå? :P http://www.kk.no/mote/kim-kardashian-har-gjort-noe-vilt-med-h%C3%A5ret-sitt-31572

Marthe M

05.03.2015 kl.16:03

Hva med "første gangen jeg drakk alkohol, første gang jeg tok tattovering, første gangen jeg brakk en arm..." etc, innkjøp er også spennende og kanskje favoritt gruppetimer :-)

Anine

05.03.2015 kl.16:04

Jeg liker oppskriftsinnleggene dine veldig godt! :D

Therese

05.03.2015 kl.16:13

Jeg er fast leser av bloggen din og syns den er kjempemotiverende:) jeg liker godt at du oppdaterer seint eller tidlig, for da har jeg nye innlegg å kose meg med og bli inspirert av mens jeg spiser frokost om morgenene.

Jeg for min del er ikke så begeistret for sminke-innlegg, fordi ulike personer kler ulike ting, og det som er fint på deg er ikke nødvendigvis fint på meg eller andre. Her må man nesten prøve seg frem selv eller få råd som er tilpasset deg selv. Det jeg derimot foretrekker innen skjønnhet er tips som passer alle, som for eksempel negler.

Hver blogg jeg leser har ulike ting jeg setter pris på og jeg syns de tingene som gjør bloggen unik er det man bør bygge videre på, selvom man gjerne må finne inspirasjon fra hverandre! Her er de tingene jeg liker best med deg og forslag til hva du kan gjøre videre

- Humor: jeg digger humoren din og setter stor pris på de hverdagslige innleggene som involverer dette, som da Sondre nærmest måtte dra deg inn igjen på treningssenteret, når broren din filmet deg i høye hæler på glatten eller når du filmet når du med et uhell knuste Ida sin I-phone. Fortsett med det!! Og som en annen over her nevnte, skriv gjerne enda flere gullkorn!

- Treningsglede: det er ingen tvil om at du kan få til det du vil innen trening. Tør du å lage et innlegg om progresjonen din innen trening? Før/etter-bilder? Hva som er de største målene du har oppnådd og om målene dine videre? Liker også godt innlegg om treningstøy eller alternativ trening utendørs.

- Verdiene dine: jeg liker at du er så flink til å ta vare på familie og venner. Her har jeg et konkret ønskeinnlegg- kan du lage et innlegg der du gir tips til små hverdagsoverraskelser man kan gi til andre? Det er mye fokus på dette ifht kjærester, men ikke alltid med familie og venner (som faktisk er de som stort sett er der når kjærester kommer og går og som kanskje fortjener det mest), men dette syns jeg du er så flink til, som når du tar med små ting når du skal møte bestemoren din, kjøper ballonger når venninnen din skal ha baby etc. Gjerne mer innen dette området. Hva med å skrive om de beste minnene du hadde med morfaren din? Eller hva du er takknemlig for i livet, en liste med ting som får deg til å smile etc.

Når det gjelder spalte hadde det vært gøy med en månedsspalte med en oppsummering av hver måned. Det er mange bloggere som lager en slik oppdatering når året er slutt, men hva med å ta det måned for måned? Med ulike overskrifter som leserne kan være med å bestemme, eks "månedens ros går til", "månedens nedtur", "månedens cravings" o.l.

Kanskje du kan få noen interessante personer til å skrive gjesteinnlegg for deg? Eller at noen venner forteller en historie? Tilbakeblikk - bla gjennom arkivet ditt og gjenfortell en gammel morsom historie:)

Utenom dette liker jeg godt å se hvilke matvarer du handler, tips til Instagram-kontoer, snapchat-oppsummering og timesinnlegg! :)

Tommel opp for deg, Kristina!

Kristina Andersen

05.03.2015 kl.16:19

Therese: Takk for TIDENES kommentar, Therese! WOW :) Mange nye spalter og innlegg vil komme nå, takket være deg. Supersnilt!!

Kristina Andersen

05.03.2015 kl.16:20

Alle sammen: Tusen takk for supre tips, alle sammen!! Det noteres og jobbes med her hos meg <3

Anonym <3

05.03.2015 kl.16:24

Jeg vil ha mer matinspirasjon. ELSKER bilder av ukeshandelen din. Men jeg kunne ønske å lese mer om sunnealternativer og oppskrifter ikke alle andre blogger har skrevet om. Spennende gryter eller supper fra bunden av feks.

* 10 raske lunsjalternativer

* ukesmenyer som inspirerer

* Sunnere bakverk og desserter

* enkle grep i hverdagen for en sunnerelivstil

* økonomi tips

* koselige ting man kan gjøre for eller med kjæresten

* hva man kan gjøre for å få det bedre med seg selv

Jeg vil bli inspirerert av bloggen din som om det var et magasin. Jeg vil at skal inspirere meg til å gjøre noe ekstra hyggelig for meg selv eller andre.

Ellers syntes jeg du skrev hysteriskmorsomme blogginnlegg for noen år tilbake om den rebelske ungdomstiden din. Historier om hva du gjorde når du ble sjalu feks. Mer av det!

EM

05.03.2015 kl.16:24

Lookbook nå som sommeren eller våren nærmer seg, føler at en moteblogg burde gi inspirasjon til mote. De fleste legger jo bare ut antrekket sitt, og hvert plagg koster over 2000 kr...det er ikke så veldig inspirerende. Derfor hadde det vært morsomt å se en kollasj eller noe med forskjellige antrekk til våren.

Ingebjørg

05.03.2015 kl.16:27

Hvor er kjolen/toppen du hadde på deg på lørdag fra? =)

05.03.2015 kl.16:27

Jeg vil gjerne legge til at jeg liker at det er et nytt innlegg når jeg våkner om morgenen og et før jeg går å legger meg. Så for min del passer det at det er ferdigstille innlegg til 0900 og 20.00 tiden. Det hender jeg også klikker meg inn en gang på dagtid også men det er ingen must. Bare en bonus:-)

EM

05.03.2015 kl.16:32

Lookbook!!! Det er ikke alltid man har inspirasjon nok til å sette sammen et antrekk, derfor syntes jeg det hadde vært fint med et sånt innlegg. Du lager forskjellige antrekk til skolen, fest osv. Føler en moteblogg burde gi inspirasjon også, og ikke bare poste antrekket sitt. Men også snakke om det og inspirere.

Hadde også vært fint med matoppskrifter, har en følelse av at du er flink på kjøkkenet:D

Ingrid

05.03.2015 kl.16:35

Hadde vært gøy med flere innlegg om trening, om hva du har i kjøleskapet, blir så inspirert av det! Dine egne skjønnhets tips og kanskje? Kanskje du kunne ha begynt med en spalte kalt f.eks Ukens/månedens gullkorn?

Bare stå på videre! Digger deg <3

Elisabet

05.03.2015 kl.16:36

Jeg liker at du fremstår så ekte og sympatisk, da kommer hvordan eller hva du skriver om litt i andre rekke.

Samtidig blir jeg spesielt glad når du skriver om trening, kosthold, interiør eller gir andre kreative tips.

05.03.2015 kl.16:39

MER TRENING :DDD

Ida

05.03.2015 kl.16:51

Jeg har fulgt bloggen din i mange år, og har opplevd både at interessen min har økt og sunket. Det siste året syntes jeg du har forbedret deg veldig. Du skriver godt og variert. Du er samfunnsengasjert, ærlig og byr på deg selv. Jeg leser opptil flere blogger, men du har nok den bloggen som er mest allsidig. Den inneholder alt fra trening, antrekk, sminke, mattips, interiør, humor og hverdagsliv. Jeg syntes det er både inspirerende og motiverende når du skriver om trening og kosthold. Rettene du legger ut er enkle og sunne på en god måte (man må ikke gå på helsekosten for et nytt produkt hver gang). Jeg syntes du varierer fint med både antrekk til både rimelig og dyrere priser. Det gjør at jeg kan bli inspirert til å kjøpe noe dagen etter, men også bli inspirert til å spare over tid. Jeg beundrer deg for omsorgen du har for familie og venner, og humøret ditt smitter (det er ikke verst gjennom bilder). For å svare på spørsmålene dine, så ønsker jeg gjerne at du fortsetter å ha like stor variasjon. Del livet ditt der du er både i henhold til trening, kosthold, sosialt og andre ting. Fortsett å vær deg selv, og gi av deg selv slik du gjør. Jeg kunne gjerne sett mer av innlegg som tydeliggjør noen av meningene dine i forhold til ting, og kanskje noen innlegg om ulike erfaringer du har fått gjennom livet (i mer personlig form). Jeg vil gjerne se mer treningsøvelser og få mer inspirasjon til enkle, men gode retter. Ellers syntes jeg det har vært litt mange sminkeinnlegg som er sponset den siste tiden. Jeg har selvfølgelig full forståelse for at du gjør det og har selv fått masse inspirasjon, men det blir i perioder slik at jeg tenker at det ikke nødvendigvis er dine egne meninger, og kun reklame. Det kan ødelegge litt av troverdigheten. Det hadde vært kjempe gøy om du hadde begynt med noen ukentlige spalter. Alt i alt, det er ikke uten grunn at du er en av Norges beste bloggere. Du har vokst så mye i løpet av årene, og du gir så mye av deg selv. Jeg syntes det beste med deg er at du er ekte, og du inspirerer. Jeg blir alltid glad når det har kommet et nytt innlegg. Jeg pleier vanligvis å lese om morgen og kveld, men er stadig innom for å se om det har kommet noe nytt. Stå på, Kristina! Jeg heier virkelig på deg :-)

Emilie

05.03.2015 kl.17:00

Mindre reklame. Blir ikke så troverdig å lese om de samme produktene på 3-4 blogger.

Mer Kristina som flere andre også har nevnt her!

Thea

05.03.2015 kl.17:01

Jeg er veldig fornoyd med bloggen din sa kan ikke komme pa noe jeg hverken savner eller vil se mindre av her inne. Ukentlige spalter hores kjempebra ut, det hadde jeg likt veldig godt :)

Christina

05.03.2015 kl.17:29

Har du sett det nye håret til Kim? Syntes hun ligner på Hilde med det<3

Anita

05.03.2015 kl.17:30

Skal du til frisøren nå Kristina? 😄😂

http://www.minmote.no/#!/artikkel/23408988/kim-kardashian-har-blitt-platinablond

Mari

05.03.2015 kl.17:41

Savner mer av gullkornene dine! Litt mer personlige innlegg kanskje? Om kjærlighet og romantikk og slikt? :) og bedre rabatter og tilbud, de rabattkodene du har er jo ikke verdt noe når coverbrands osv kjører 20 % rabatt på hele nettbutikken. Uavhengig av deres koder 8-)

Berit

05.03.2015 kl.18:13

Tips til blogginnlegg:

-Uken matvarehandel

-Middagstips

-Matlaging/oppskrifter

-Innkjøp

-spørsmålsrunder

-månedsfavoritter

-ønskelisten din for tiden

-din dag minutt for minutt

Håper noe er til hjelp :)

oda

05.03.2015 kl.18:49

http://www.kjendis.no/2015/03/05/kjendis/kim_kardashian/keeping_up_with_the_kardashians/tv_og_medier/har/38070100/

stemmer for at du og prøver deg på helblond nå jeg, kristina ;) haha :D hvis det kler kim k kler det nok deg!

Anja

05.03.2015 kl.18:51

Hei. Først vil jeg si at jeg er fan av bloggen og deg. Dere er bra.

Kanskje ikke bare trening, det fflyter overalt om det nå, kan bli litt Mye. Men jeg synes du balanserer det perfekt. Fortsett Med det.

Kanskje ha sånn ukens mål/motivamotivasjon, litt om drømmer (altså ikke drømmer man har om natten, men sånn generelt). nå nærmer det seg jo sommerferie, kanskje litt tips til ferier!

Videoblogg er gøy!

Men jeg synes du driver den blbloggen her kjempe bra! Liker godt å trykke meg inn her og legge igjen en kommentar. Føler at jeg kjenner deg litt, selv om man ikke gjør det. Hehe.

Klem fra meg til deg, hilsen Anja

V

05.03.2015 kl.19:28

Vært fast leser og er jo en grunn til jeg klikker meg inn igjen og igjen, synes du er veldig flink men synes kvaliteten har dabbet litt av. Den er blitt veldig forutsigbar, på grensen til litt kjedelig og synes det har vært utrolig mye reklame i det siste. Som flere sier ja skjønner det er en viktig inntektsskilde men stiller meg litt kritisk til genuiniteten bak det.

Ja til mer personlige innlegg ! :)

Wenche

05.03.2015 kl.19:37

Har begynt å følge med på bloggen din i den siste tiden, jeg synes du har en fin blogg som den er Du kommer med mye bra stoff og gode variasjoner, det synes jeg er bra fortsett som du gjør du, og du har en utrolig nydelig og morsom hund.

Camilla

05.03.2015 kl.20:24

Det hadde vært gøy om du lagde et time-for-time innlegg :) Husker Caroline Berg Eriksen hadde det en gang, og det var artig!

Mamba

05.03.2015 kl.20:27

Hva med "Ukas Netflix anbefaling" gjerne filmer :)

LIker morsomme innlegg, type bilder som kanskje ikke gikk helt som planlagt o.l

Savner flere "gullkorn"- hei hysterisk

Fine pinterest- collager el.l om alt fra interiør, mote, digge mat- bilder.

Ellers tipp topp blogg

J

05.03.2015 kl.20:36

Hei Kristina,

Du har en utrolig fin blogg. Jeg følger med flere ganger om dagen. Du har blitt min favorittblogg de siste månedene. Liker det meste du skriver, men dagens outfit er ganske kjedelig. Da synes jeg det er mye bedre å legge ut noe om hva du har gjort om dagen. Det er faktisk ganske spennende å følge med på dagens gjøremål ;) reklameinnlegg er jo heller ikke så spennende, men jeg skjønner at du må tjene noen penger også. Uansett, du har en fantastisk fin humor og alt i alt er bloggen kjempebra. Stå på videre med treningen! :)

Klem J

05.03.2015 kl.21:11

Stemmer for mer variasjon! Kunne også tenkt meg å lese mer om dine meninger om aktuelle saker. Blir som flere sier over her; mye bilder av deg/milo i sengen osv. :D

Kunne også ønske du ble flinkeere på å svare lesere, både konstruktive og postive meldinger.

05.03.2015 kl.21:35

Savner mer personlige innlegg! Snakker ikke om følelsesladet innlegg, men bilder fra ting du gjør med venner og familie, litt "in the Momen

elise

05.03.2015 kl.21:48

Savner gamlebloggen din. Nå virker den så styrt av reklame, sponsorer osv Og virker mer som en jobb enn som en personlig blogg. For deg er det jo jobb, men for oss lesere skal det ikke føles slik, og noen ganger føles det som man treffer en selger når man går inn på bloggen din. Desverrere

Oda

05.03.2015 kl.21:53

Hei Kristina! Noe jeg tror ville vært veldig interessant er hvis du kunne skrevet litt mer om livet "bak bloggen", altså ikke i den forstand at du skal dele masse privat, men at du kan fortelle litt mer om alt det arbeidet som ligger bak bloggen. Hvordan ser en arbeidsdag ut og hva innebærer møtene?

Ser det er veldig mange som klager på reklame, og kanskje ville mange forstått at du faktisk må ha reklame da du gjør en stor jobb!

Synes forøvrig du er en kjempesøt jente <3 DIGGER bloggen din!! Så jordnær og ekte

05.03.2015 kl.21:55

jaaaa spalter :D

Terese Hagen

05.03.2015 kl.22:53

- Savner videoblogger! Litt sånn som du og Marthe Borge ordnet når dere var på kafe :-)

- Månedsfavoritter vil jeg gjerne se.

- Hva du må ha i treningsbagen. Mer trening og mat tips?

- Interiør! Elsker å få ny inspirasjon.

cuskima

05.03.2015 kl.23:15

Savner at du svarer på kommentarer. Eg forstår du er travel...men du har ikkje mange hundre -på noen innlegg kanskje 8 -20 når eg ser innom og det er veldig sjeldent du svarer annet enn hvor noe er kjøpt eller takk for kommentarer.

Nå liker eg bloggen din og vil nok fortsette å lese selvom du ikkje endrer deg på det området....men eg kommenter sjeldent nett av den grunn :)

JA mener ikkje du skal kommentere på ALT,men eg har spurt mange ganger om ting du aldri svarer på....ting eg faktisk var intressert i,men slo fra meg fordi eg aldri fikk ordentlig svar fra noen med erfaring :)

ha en smashings dag og bildet av Milo øverst er jo amazing <3<3<3

05.03.2015 kl.23:48

du kan jo starte med og legge ut klare bilder?

Silke

06.03.2015 kl.08:06

Du sa før jul at du hadde et mål med treningen som du skulle dele når du var igang? Kan du ikke si hva dette målet er? :)

06.03.2015 kl.08:48

Vil gjerne ha mer personlige politiske meninger, utover det som handler om pels og dyrevern. Du har jo en unik mulighet til å bruke stemmen din og posisjonen din som blogger til å mene noe viktig! Hva mener du for eksempel om dette?

http://www.dagbladet.no/2015/03/05/kultur/meninger/kommentar/miljo/klima/38069897/

I tillegg er jeg enige med de over her som mener at du burde bli flinkere til å svare lesere på en hyggelig måte! :)

Kamilla

06.03.2015 kl.08:52

Gjerne en fast spalte hvor du presenterer ulike styrkeøvelser, ulike typer intervalltrening osv. :) det hadde vært topp! Trenger inspirasjon til noen nye, gode øvelser for mage og for rumpe!!

Maja

06.03.2015 kl.09:53

Jeg synes ikke noe om de sponsede innleggene dine. Det blir for mye av dem, og det blir alt for mye forskjellig. Det virker nesten som om du skriver om hva som helst så lenge du får betalt. Hadde det vært en gjenganger som du virkelig kunne stå inne for, men det varierer hele tiden, og da blir det lite troverdig. Jeg sitter i alle fall med en følelse av at du er "kjøpt og betalt" når det gjelder reklameinnleggene.

Ellers er du en utrolig flott jente, og ukens kjøleskap er alltid veldig interessant :) Når du har vært på shopping er det veldig moro om du legger innkjøpene utover og viser, selv om det bare er små ting :) Alltid spennende å se slikt :)

En ukentlig spalte kunne jo vært time-for-time innlegg? Tror det er mange som kunne tenkt seg det :)

Maja

06.03.2015 kl.10:03

Jeg kom på litt mer å skrive :) Snapchat-oppsummeringene dine er helt konge! Da får vi se deg mye mer privat, og det savner jeg :)

Og mer treningsklær-inspirasjon hadde vært fint, spesielt utendørs. Jeg personlig synes det er så vanskelig å finne treningsklær å ha på seg når det er kaldt, snø, is, eller vind og regn. Trenger noen goooode tips her!

Anette

06.03.2015 kl.10:53

Superbillig sunn og proteinrik mat. Berre forestill deg korleis det er å ha eit matbudsjett på cirka 500-700 kr i veka når ein studerer :(

Vivian

06.03.2015 kl.15:02

Du har en kjempe fin blogg, lest den i flere år nå.

Men savner mer videoblogging og kunne vert kjekt med en spørsmålsrunde litt oftere :)

Vanessa

06.03.2015 kl.18:15

Håper du reduserer kraftig på de oppbrukte innleggene dine ala "Goood morgen,jeg er i så godt humør, jeg spiser gryn med bær og kruttsterk kaffi, ingenting er bedre enn dette, etc" og "Hilde og jeg snørte på oss joggeskoa og tok turen til odderøya, fineste stedet på jord" og deretter x antall bilder av at du står på hendene eller poserer foran vannet..

Alt blir så likt og kjedelig, samme med "i mitt kjøleskap" og innleggene der du beskriver noe du har gjort som familien din blir oppgitt over, typ "jeg har såå mye selvironi".. Anbefaler deg å finne en bedre måte å skrive på, ikke gjenta de samme ordene i hvert innlegg.. kruttsterk/rykende kaffi og snøre på seg skoa er veldig oppbrukt..

Emz

06.03.2015 kl.18:35

Takk for at du spør leserne dine om dette:) Får oss til å få lyst til å kommentere også:)

Er det noe du savner på bloggen? Hva vil du se mer av, eventuelt mindre av her inne?

Mindre treningsfokus. Jeg skjønner at det er en stor del av livet ditt, men for mange av leserne som ikke synes det er så interessant så blir det fort kjedelig. Det er nok en av grunnene til at det ikke er så ofte jeg klikker meg inn, for det blir ofte til at jeg bare skroller nedover treningsinnleggene uten å egentlig lese noe, for deretter å surfe videre. Så jeg kunne gjerne tenkt meg mindre av det..:)

Har du noen spesifikke ønsker til hva jeg skal skrive om?

Når det kommer til hva jeg vil lese om, så er det mer personlige innlegg. Savner litt den type bloggingen som var for 5-6 år siden, der det var mindre kommersielt og mer personlig dagbok. Vi VIL gjerne høre meningene dine om ting, men også gjerne om noe annet enn det nye pudderet fra sponsoren din liksom. Folk elsker å debattere, og engasjement får du ofte om du skriver litt mer samfunnskritiske tekster relatert til relevante nyhetsaker o.l.

♥ Jeg har vurdert å begynne med faste ukentlige "spalter". Hva tenker du om det? Det må du gjerne ha, men da ser jeg helst for meg ting som "Ukens spørsmål", eller for eksempel en dag i uken hvor du filmer klipp fra en hel dag og legger ut en video av det. Det er jo som sagt også mer lignende den type bloggingen vi så for 5-6 år siden.

♥ Når er for tidlig på morgenen og når er for sent på kvelden å oppdatere bloggen? Samme for meg når du oppdaterer, men personlig liker jeg best å lese blogger på morgenen eller sent på kvelden. Og hvis du skal sjonglere på det, så ville jeg heller hatt to nye innlegg på kvelden enn ett på morgenen, ett på dagen og ett på kvelden.

Maria

06.03.2015 kl.21:02

Absolutt mindre reklame, klikker meg ut med én gang jeg ser du skriver om et eller annet skjønnhetstips, matkasse osvosv.. Det bare skriker "meningene mine er kjøpt og betalt!". Sorry, men det er bare sånn det føles. Ellers er det utrolig inspirerende med treningstips og teknikker, naturbilder, interiør, mote og reise.

For å bedre teksten på innleggene dine så er det kanskje lurt å droppe: I dag skal jeg ut på byen sammen med --og-så-syv-forskjellige-jentenavn-, altså; hvorfor ikke bare gjøre det enkelt? Kort litt ned å skriv heller "venniner" (dette var bare et eksempel da), men du gjør det ofte veldig langt og til slutt blir det fryktelig uintressant.

Amy

07.03.2015 kl.14:08

Mindre reklame :)

Anna

08.03.2015 kl.11:08

Kan du lage et innlegg om Kristiansand ? Tips om hva man bør besøke, hvor man bør spise, rett å slett hva man bør gjøre når man er i Kristiansand :)

Ingvild

09.03.2015 kl.17:20

Så ufatteliiiig søte bilder! Åå, blir helt frelst, hahah

Skriv en ny kommentar

hits