HavregrynsWraps

I dag tenkte jeg det var på tide å vise dere min store frokostfavoritt, nemlig wraps laget på havregryn. Disse er så utrolig gode, metter godt og gir en ordentlig sprek start på dagen med en mage som garantert blir fornøyd!

Til en wraps trenger du:

40 g havregryn (jeg bruker glutenfrie) 25 g proteinpulver med vaniljesmak
1 ts bakepulver 1 ts sukrin Lite dryss med kanel og salt En slump vann



Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 180 grader. Ta alle ingrediensene i en bolle, og tilsett litt vann. Jeg slumper bare, men bruker vel cirka 1 dl for å få en røre som ikke er så alt for tjukk. Bruk en stavmikser til å blande alt sammen, og la røren hvile i to-tre minutter i kjøleskapet. Ta så bakepapir på et stekebrett, hell røren over til den ligger som en stor pannekake og stek på midterste rille i ovnen i cirka 10 minutter. Server, nyt og kos deg med en helt nydelig frokost! Jeg liker å servere mine med frukt og bær, eller syltetøy. I dag ble det sukkerfritt blåbær-sylt, med friske jordbær og kruttsterk kaffe ved siden av


23 kommentarer

Charlotte

04.03.2015 kl.14:05

Gjett om jeg skal lage dette i morgen da. Takk for alltid inspirerende og gode oppskrifter! Ha en strålende dag, Kristina! <3

Style by Ida

04.03.2015 kl.14:17

ååh, det så jo supergodt ut <3 og du tar så fine bilder!

Ingvild

04.03.2015 kl.15:35

Hvis du har et variert kosthold, er det overhode ikke vits å ha i seg ekstra proteinpulver :) du får nok igjennom maten

Zoë

04.03.2015 kl.15:39

Det må jeg prøve :-)

Kristiane

04.03.2015 kl.15:48

Disse må testes! Så deilige ut ;) Har du cøliaki? Eller er det andre grunne for at du bruker glutenfritt? Er de bedre da?

Cecilia Catharina

04.03.2015 kl.15:57

Disse ser og høres så utrolig gode ut! Må virkelig prøve meg på disse :-)

Ha en helt fantastisk onsdag videre og kos deg masse :D

Svanhild

04.03.2015 kl.16:02

Hei! Så veldig godt ut! ;)

Må bare pirke siden denne glutenfri-trenden TAR KNEKKEN PÅ MEG :p

Havregryn er naturlig glutenfritt! Så PLEASE la de som faktisk er cøliakere kjøpe den glutenfrie typen. Den er produsert et annet sted i tilfelle STØV av andre produkter (med gluten) skulle finne veien inn i posen. Altså finnes ikke gluten i havre. Det er derfor vi ikke finner de samme bakeegenskapene i havre som i hvete.

Jeg lurer på hvilken trend som kommer neste år. Nå har vi snart sett oss ferdig med lavkarbo, 5:2 er på vei ut, glutenfri har nok nådd sin peak... Hva blir neste mon tro? ;)

Må bare si, at for det meste fronter du et sunt og variert kosthold Kristina, det er derfor jeg også legger igjen denne, slk at du og dine lesere kan lære enda mer. Syns det er fantastisk at du ikke er hysterisk i det hele tatt, men viser at man kan leve sunt i ukedagene og skeie ut i helgene - det er jo det som er å leve sunt!

Ha en fortsatt fin dag! :)

Elise

04.03.2015 kl.16:09

Åh, herlighet de så gode ut!

Ranveig

04.03.2015 kl.16:17

Dette skal prøves i mrg :) Hvilket sukkerfritt blåbærsyltetøy bruker du?

Klem fra meg :)

04.03.2015 kl.16:42

Dette ser utrolig godt ut og må absolutt prøves! Hva kan man bruke istedenfor proteinpulver?? :-))

Maja

04.03.2015 kl.17:42

Har du tips til et alternativ til proteinpulver i denne oppskriften? :) Så nyyedelig ut!

Kristina Andersen

04.03.2015 kl.17:45

Maja: Ta 60 gram havregryn og dropp proteinpulveret :) Like godt uten, altså :)

Kristina Andersen

04.03.2015 kl.17:46

Ranveig: Lærum sitt :) Klem tilbake til deg Ranveig!

Nina

04.03.2015 kl.19:10

Dette blir min frokost i mrg, gleder meg. Men hva har du i den andre hvite skålen, ved siden av skålen med havregryn? Ligner på cottage cheese, for proteinpulver ser vel ikke slik ut?

Kristina Andersen

04.03.2015 kl.19:32

Nina: Det er proteinpulver :)

Nina

04.03.2015 kl.20:32

Takk for svar :) Får vel skaffe meg proteinpulver da, hehe. Hvilket bruker du?

04.03.2015 kl.22:28

Dette må jeg virkelig prøve! Så veldig godt ut!

05.03.2015 kl.07:50

Kan man bruke egg i for å få proteiner naturlig? :)

Camilla

05.03.2015 kl.10:12

De ser skikkelig gode ut. Flott at du legger ut oppskrifter.

Cathrine Lyster

05.03.2015 kl.11:37

Fikk vann i munnen! :) Så utrolig godt ut!

Maria

05.03.2015 kl.19:47

ÅÅÅ disse så gode ut :D

Anita Røvik //Rowik

07.03.2015 kl.14:13

Dette så spennende ut! Skal prøves :) Ny variant av havregrøt!

Mat

08.03.2015 kl.07:47

nam nam! fikk lyst på! Har ikke proteinpulver, er det noe jeg kan bruke istede for?

Skriv en ny kommentar

hits